Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hans Jonsson

Hans Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverkarbacken 5, Mellansel, Örnsköldsviks kommun

Hantverkarbacken 5

Villa
Mellansel, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
675 000 kr
143 + 84 m²
8 rum
1 485 m² tomt

Välkommen till Hantverkarbacken 5 i Mellansel! Mycket trevligt hus i 1 1/2 plan och källare med energieffektiv uppvärmning via bergvärmen. Huset är stilfullt renoverat med ett charmigt kök i lantlig stil med nya vitvaror, vardagsrum med braskamin, badrum i kakel och klinker med golvvärme samt 4+5 sovrum med nya parkett golv 2024. Källaren är delvis inredd med bland annat ett extra sovrum med egen utgång. Trädgårds tomt med jordgubbsland och ett förråd med carport. Här bor du med närhet till naturen, Bosch Rexroth, livsmedelsbutik, grundskola F1-6 samt Mellansels idrottsförening med bad, camping och gym. Utvändiga bilder kommer. Välkommen att boka in dig på visning!

Nygatan 6B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Nygatan 6B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
600 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 283 kr/mån
19 355 kr/m²

Välkommen till Nygatan 6B mitt i centrala Örnsköldsvik! Nu har du chansen att förvärva en trevlig 1:a mitt i centrum med inglasad balkong. På tredjevåningen har du ett högt och fint läge med utsikt mot Evenemangsarenan och Ö-viks fjärden. Gästhamnen och Resecentrum ligger bara en kort promenad bort på ca 5-6 min. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Hämra 138, Sidensjö, Örnsköldsviks kommun

Hämra 138

Villa
Sidensjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
900 000 kr
95 + 63 m²
4 rum
3 ha tomt

Välkommen till Hämra 138! Med endast 30 minuter från Örnsköldsviks centrum hitta du detta trevliga hus med härligt läge i Sidensjö! Fastigheten är en lantbruksenhet där två mindre tjärnar ingår, trädgård med bärbuskar och jordgubbsland samt 3 ha mark med möjlighet till odling för självhushåll. Här rinner också Nätra ån förbi med goda fiske möjligheter. Villan har löpande genomgått en hel del bra renoveringar såsom: Nytt renoverat badrum - 2021 med golvvärme, luft/vatten värmepump installerad - 2021, 3 - glas isolerrutor - 2019, nytt yttertak - 2013, om dränering -2011, ommålade köksluckor - 2023. Här kan du bo med närhet till naturen, Sidensjö Handelsbod, Bysjöbadet, Sidensjö Idrottsklubb, Sidensjö grundskola och med fiber indraget. Avstånd till Örnsköldsvik ca 23 km. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
Spånstigen 9, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Spånstigen 9

Villa
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 850 000 kr
143 + 43 m²
5 rum
810 m² tomt

Välkommen till Spånstigen 9 i Skidsta! Mycket trevligt hus i souterräng med boyta 152 kvm och uppvärmning via bergvärme. Entréplan har kök med plats för större matbord, vardagsrum med utgång till takad balkong, badrum renoverat - 2022 och två sovrum. Souterräng våningen har en fint inredd gillestuga, ombyggt badrum - 2015, ett stort sovrum, rymlig tvättstuga med bra tork möjligheter samt ett förråd och en matkällare. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till lekpark, förskola, skola och busshållplats och med utsikt mot Öviksfjärden. Bra solläge, fristående garage och fiber finns indraget. Välkommen att boka in dig på visning!

Storfall 22, null, Nordmalings kommun

Storfall 22

Villa
Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 175 000 kr
47 + 12 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Storfall 22! Charmigt torp med lusthus och gäststuga med stor förrådsdel för snöskoter, husvagn eller ved. Här bor du nära naturen med Lögdeälven i närheten med vandringsleder, vindskydd, bärplockning, svampplockning och fint ädelfiske med fiskerätt. Torpet har ett rymligt vardagsrum med braskamin i fil med köket, badrum med dusch och en smakfullt renoverad övervåning med slipade trägolv. Egen djupborrad brunn för vatten och trekammarbrunn för avloppet. Stor tomt på 1,13 ha. Storfall ligger ca 17 km från Nordmaling mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Skärgårdsvägen 24, Bonässund, Örnsköldsviks kommun

Skärgårdsvägen 24

Villa
Bonässund, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 975 000 kr
206 + 139 m²
5 rum
1 196 m² tomt

Välkommen till Skärgårdsvägen 24 i Bonässund! Unik fastighet med högt och fint läge och med underbar utsikt mot Öviksfjärden! Här bor du längst in på en återvändsgata. Huset är rymligt med 206 kvm boyta och 128 kvm biytor. Här finns bland annat stort kök -2010, stort vardagsrum i entréplan, allrum med braskamin i souterrängplan, bastu med dusch och ett dubbel garage med 2 nya garageportar -2023. Uppvärmning via borrad bergvärme med en ny värmepump- 2021, samt en luftvärmepump i souterrängplan. Fiber är indraget. I souterräng våningen finns möjligheter att göra fler rum. Här går eller cyklar barnen med närhet till Alneskolan F1-9. En nybyggd cykelbana tar dig också hela vägen in till Örnsköldsvik och sommartid finns strandpromenad nere vid Dekarsöfjärden. Det finns tillgång till gemensam brygga med båtplats. Ett tillfälle att skaffa ett bra boende för familjen i ett barnvänligt område. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Näske 235, Näske, Örnsköldsviks kommun

Näske 235

Tomt
Näske, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
495 000 kr
2 319 m² tomt

Mycket fin tomt på 2319 kvm med havsnära läge i attraktiva Näske mitt i världsarvet Höga Kusten! Här kan du bygga ditt drömboende nära Skuleskogens nationalpark och Höga Kustenleden. Här finns möjlighet att ha din båt i Näske båthamn som tar dig snabbt och smidigt ut till Örnsköldsviks skärgård. Andel i gemensamhetsanläggning Örnsköldsvik Ängsberg GA:1 för grönområde och väg från tomten ner till vattnet. Detaljplan finns för området. Kommunalt vatten, avlopp och fiber finns att koppla in sig på. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor och intresse!

  • Plus
Vibergsvägen 47, Husum, Örnsköldsviks kommun

Vibergsvägen 47

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
550 000 kr
130 + 72 m²
6 rum
1 527 m² tomt

Välkommen till Vibergsvägen 47 i Husum! Rymligt villa för familjen eller för uthyrning då många rum kan skapas i huset. Huset är i tre plan där souterrängplan är inredd med ett sovrum med wc, stor hall med förvarings möjligheter, tvättstuga med dusch samt förråd. Botten plan har ett rymligt kök i öppen planlösning med vardagsrummet med utgång till takad altan. Här finns också ett sovrum, badrum och utgång till öppen en altan del. Övre plan består av ett sovrum samt ett allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Ny dränerat - 2017. Här bor du med närhet till Botniabanan, Husums resecentrum, livsmedelsbutik och grundskolan F1-9. Välkommen att boka in dig på visning!

Visar alla 8