Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sprängsviken 215, null, Kramfors kommun

Sprängsviken 215

Villa
Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
390 000 kr
125 m²
4 rum
1 604 m² tomt

Välkommen till Sprängsviken 215. Här får du ett mysigt och välskött boende med trevlig trädgård och utemiljö som rymmer pool, växthus samt uterum som sträcker sig hela långsidan & balkong. Entréplan med välplanerat kök, badrum, vardagsrum med pelletskamin samt sovrum. På övervåning finns allrum med öppenspis och utgång till balkong, rymligt sovrum samt förråd. Delvis inredd källare med verkstadsdel och förvaring. Närhet till Grämestaskolan (F-3) och bra pendlingsavstånd till Kramfors ( 10km) & Härnösand ( 33 km). Anmäl ditt intresse redan nu.

Norrgissjö 345, Gideå, Örnsköldsviks kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Norrgissjö 345, Gideå, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Norrgissjö 345, Gideå, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Norrgissjö 345

Gård/Skog
Gideå, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
675 000 kr
9 ha tomt

Nu finns den gamla Klockaregården i Gideå till försäljning. Fastigheten består av 2 st fastigheter Norrgissjö 1:28 som är på ca 8,6 ha och sträcker sig ner till Gissjön. Den består huvudsakligen av åkermark och betesmark nedanför vägen. På övre sidan av vägen finns det gamla bostadshuset, "Torpet" som senaste tiden endast använts som fritidshus sommar tid. Otroligt mycket charm finns bevarat i huset, så som fina trädörrar, trägolv och en gammal kakelugn dock ej i bruk. Stort kök som moderniserats med utgång till stor altan utanför. I övrigt finns en del renoveringsbehov utvändigt av torpet. Senaste året har en fin bastubyggnad uppe på höjden byggts. Här kan man njuta av vedeldad bastu samt härlig utsikt både inifrån bastun samt utanför på altanen. Det finns även fler byggnader på tomten, bland annat en ladugård som delvis rasat och är i behov av rivning. Äldre förrådsbyggnader finns också som även dom behöver ses över. Ström finns indragit till båda fastigheterna. Den andra fastigheten Norrgissjö 1:96 är på 1430 kvm och ligger intill denna fastighet. Där finns en äldre sommarstuga som även den är i behov av renovering. Bra garagebyggnad för skoter, fordon finns samt att det finns gott om övriga förråd också. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Petsamovägen 26

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
350 000 kr
72 + 70 m²
3 rum
1 123 m² tomt

Välkommen till Mjällom i härliga Höga Kusten. På Petsamovägen 26 finns denna enplansvilla med källare. Bostaden har fint renoverat badrum och bytta vattenledningar -22, rymligt vardagsrum med parkett golv och möjlighet till 2 sovrum. Källardel med sovrum, garage, pannrum och förvaring. Här bor du med närhet till allt som Höga Kusten har att erbjuda med sin storslagna miljö. I området har du även närhet till Norrfällsviken som bjuder på golfbana, camping, restauranger, marina samt havsbad. På Vallen finns skola, ishall & bowling. Vi ses på visning.

  • Premium
Ångermanlandsgatan 14B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Ångermanlandsgatan 14B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
525 000 kr
25 m²
1 rum
vån 9/10
1 699 kr/mån
21 000 kr/m²

Kvadratsmart 1:a med helt nyrenoverat kök från Epoq med perfekt skåpinredning och nya vitvaror så som induktionshäll, fläkt, ugn/micro, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Fina trägolv och ljusa väggar. Lägenheten ligger på nionde våningen med härlig utsikt över havet och stadslivet. Bra månadsavgift och en stabil och välskött förening. Bostadsrätten lämpar sig perfekt för det lilla hushållet, som övernattningslägenhet eller som studentlägenhet. Närhet till sjukhus, Nolaskolan, busshållsplats samt norra tågstationen för den som pendlar. Möjlighet till p-plats för bil. Närlivs och stora mataffärer i närheten samt gångavstånd in till centrum. Tillträdet kan ske snabbt om köparen önskar. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Hiss
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 2
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 3

Falkvägen 32

Villa
Prästbordet, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 850 000 kr
167 + 46 m²
5 rum
759 m² tomt

Nu finns denna rymliga familjevilla om 167 kvm på en lugn och barnvänlig gata på ett fint område med naturen intill och inte långt till Hallstaberget eller I21 området. Huset har en bra planlösning och har möjlighet till fler sovrum än dom som finns idag. Huset är väldigt välskött och har genomgått löpande renoveringar genom åren. Fint kök, vardagsrum med braskamin, fräscha badrum och genomgående fina golv är några exempel på vad som gjorts. Plåttaket byttes 2013 och garagetaket ska få nytt papptak under hösten. Lättskött tomt med plan gräsyta och en bra baksida. Där finns även en takad altan som byggdes ny 2020. Fiber finns indragen. Ni har även gångavstånd till bland annat Prästbordets skola (F-6), Vallaskolan (års 6 - års 9 ) samt GB-skolan (gymnasium). Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Premium
Bäckaskog 114, Bäckaskog, Sollefteå kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Bäckaskog 114

Gård/Skog
Bäckaskog, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 350 000 kr
132 + 40 m²
6 rum
4 ha tomt

Väldigt välskött och underhållen 1 1/2-plansvilla med källare i Bäckaskog/Långsele, beläget ca 16 km från Sollefteå och endast ca 16 minuters bilväg. Villan har byggts ut och renoverats löpande genom åren. Inglasat uterum och även stor öppen altan i perfekt solläge. Stor tomt om drygt 3 ha med stora gräsytor och även lite åkermark. Forse 1:110 innefattar ca 1 ha skog. Stort isolerat dubbelgarage på gjuten platta och dubbla motordrivna portar. Fin ladugårdsbyggnad med loge och även 2 hästboxar då ägarna tidigare har haft "sommarhästar". Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Västhammar 141, Nyland, Kramfors kommun

Västhammar 141

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
105 + 20 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Västhammar 141! Fastighet med lantligt läge och gårdskänsla. Bostadshus 1 1/2-plan med två kakelugnar, renoverat badrum, stort lantligt kök med vedspis och uppvärmning med jordvärme (ny pump -21). På fastigheten finns flertalet ekonomibyggnader i brukbart skick. Här får du ett trivsamt boende i lugn miljö med närhet till Nyland där du hittar mataffär, skola, förskola m.m. Goda kommunikationsmöjligheter då resecenter med flyg & tåg hittas endast 1 km bort. Bra pendlingsavstånd till Kramfors (20 km) och Sollefteå (35 km).

Hummelviksvägen 46, Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun
Hummelviksvägen 46, Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Hummelviksvägen 46, Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Hummelviksvägen 46

Villa
Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 350 000 kr
193 + 98 m²
6 rum
1 494 m² tomt

Mycket välskött om omhändertagen villa med ursprungsår 1929, men som byggts ut i olika omgångar och är numera 193 kvm + 98 biyta. Löpande renoveringar genom åren. Här finns flertalet uteplatser så som 2 st inglasade uterum samt en takad altan på övre plan. Villan erbjuder även varmgarage och varmförråd, carport och gott om förrådsytor. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns indragit. Soligt läge med fin trädgårdstomt! Bostaden ligger i utkanten av Köpmanholmen på ett område som heter Hummelvik med närhet till Hummelviksfjärden och Höga Kustens norra infart. Här bor man i ett lugn område med hög trivsel och med närheten till havet och Höga Kusten. Inte så långt till båthamnen där turistbåtarna tar dig ut till Ulvön och Trysunda på en dagstur eller övernattning. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Violinvägen 28, Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Violinvägen 28, Bjästa, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Violinvägen 28, Bjästa, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Violinvägen 28

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
117 + 34 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välskött souterrängvilla med bra planlösning och fina uteplatser i form av rymlig balkong med härlig utsikt samt en inglasad altan på baksidan av huset. Övre plan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här finns en braskamin i mitten av rummet. Två sovrum på varsitt plan. Vidbyggt garage och bred uppfart. I Bjästa finns allt man behöver så som mataffärer, skolor, förskolor och övriga aktiviter som passar perfekt för barnfamiljer. Välkommen på visning!

  • Premium
Kvaved 105, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Kvaved 105

Fritidshus
Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 010 000 kr
55 m²
2 rum
1 851 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och välskötta stuga på strandtomt med utmärkt solläge vid Kvavedssjön bara 15 min från stadskärnan. Stuga på 55 kvm med stilfullt renoverat kök och genomgående nya fräscha ytskikt. Inglasad altan med utsikt mot sjön. På tomten finns även gäststuga med sovrum och dusch. Ny flytbrygga vid -24. Detta vill du inte missa. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 2
Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 3

Svartnora 626

Fritidshus
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 700 000 kr
60 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till denna fritidsfastighet på udde med storslagen utsikt och utmärkt solläge i trivsamma Svartnora. Här har du en unik tillfällighet att äga en stuga med havet som närmaste granne beläget i vackra Höga Kusten. Storstuga på 60 kvm med tre sovrum , allrum , kök och badrum. På fastigheten finns även gäststuga med sovrum och snickarbod. Servitut på båtplats. Med andra ord finns allt för att du ska koppla av med bad, fiske och båtliv. Stugan säljs med lösöre där bla båt lämnas. Här har du även närhet till levande Lövvik som bjuder på restaurang, Café och frilufsteatern. Vi ses på visning.

  • Premium
Holm 145, null, Örnsköldsviks kommun

Holm 145

Fritidshus
Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
195 000 kr
100 m²
4 rum
2 170 m² tomt

Välkommen till Holm 145 mellan Byvattensjön och Holmsjön! Fritidshus för avkoppling i lugn och lantlig miljö med närhet till fiskemöjligheter, svampplockning och bärplockning. Enkelt boende med vardagsrum med braskamin, badrum med dusch, matrum, kök och två sovrum. Källarplan med förråd, vedrum, möjlighet till tvättstuga samt ett pannrum(ingen panna finns). Ca 5 mil till både Örnsköldsvik och Sollefteå. Välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare!

Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 16:00
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 2
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 3

Ås 103

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 850 000 kr
320 m²
7 rum
6 689 m² tomt

Nytt pris!! En villa utöver det vanliga! Med ett lantligt och rofyllt läge ligger denna stora och generösa fastighet i hjärtat av Höga Kusten. Bra planerad 2-plansvilla på 320 kvm med ett fint renoverat och stilfullt kök med köksö, vardagsrum och badrum på bägge våningsplanen, varav ena med slående utsikt. Huset har en otroligt bra disposition med inbjudande sällskapsytor, 4 braskaminer och 4-5 bra sovrum. Säljs fullt möblerat med lösöre. Anmäld ditt intresse redan nu, detta vill du inte gå miste om.

  • Premium
Montörsvägen 3, Järved, Örnsköldsviks kommun

Montörsvägen 3

Tomt
Järved, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
650 000 kr
1 299 m² tomt

Vill du bygga hus och bo i trivsamma Järved. Då har du möjlighet att införskaffa denna tomt på Montörsvägen 3. Här har man nära till allt man behöver med natur, skola, samt gång & cyckel avstånd till centrum. Ta chansen till bo i ett att Öviks attraktivaste område.

Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Hangarplan

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 499 000 kr
1,4 ha tomt

Tillfälle för dig som företagare eller privatperson som söker lokal med möjligheter att själv anpassa och utforma den utifrån dina behov då byggnaden inte är prefabricerad. På Hangarplan i Domsjö presenterar vi nu ett projekt med friköpta industrilokaler som är stilfulla och välplanerade med tilltänkt tillträde under Q4 2024? Totalt byggs 20 industiradhus med gemensam gårdsplan och samfällighetsförening för enkelt ägande. Separata lagfarter ger dig som köpare många möjligheter gällande finansiering med lägre månadskostnad än att hyra liknande lokal och disponering. Egen verksamhet? Förvaring av båtar, bilar mm ? Hyra ut? Äga tillsammans med ex familj eller kompis, du bestämmer själv. Lokalerna har en golvyta på ca 75 kvm med möjlighet till entresol på ca 30 kvm , porthöjd på hela 4,5m och inre nokhöjd på 6,5m. Anslutningar för VA, elcentral 16A, takbelysning och fiber finns i alla lokaler och möjliggör installation av wc, dusch och pentry mm. Finns behov av större yta så kan man självklart köpa fler lokaler för dubbel/bredd djup. Samfälligheten som bildas ansvarar för försäkring, skötsel utvändigt och VA. Passa på att ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal och samtidigt göra en investering för framtiden.

  • Premium
Krokalviken 109, Krokalviken, Örnsköldsviks kommun
Krokalviken 109, Krokalviken, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Krokalviken 109, Krokalviken, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Krokalviken 109

Fritidshus
Krokalviken, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
5 495 000 kr
144 + 15 m²
5 rum
3 015 m² tomt

Välkommen till ett boende där modern arkitektur möter en oslagbar naturomgivning. Beläget i det fridfulla området Krokalviken, mellan Åviken och Storstensudden, presenterar vi stolt denna nyproducerade villa med ett egenritat "ladhus" som präglas av hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Krokalviken erbjuder en harmonisk livsstil med tallskogar, närhet till havet och en lugn atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Med Ögeltjärnsberget och Ögeltjärns naturreservat som grannar, får du inte bara fantastiska strövmöjligheter, utan även en makalös utsikt över skärgården från toppen av det 91 meter höga berget. En strandpromenad tar dig till en vacker sandstrand där du kan njuta av avkoppling vid havet. Denna nyproducerade villa, byggd av Rubing Bygg, är en modern pärla med en boarea på cirka 144 kvm. Det unika "ladhuset" i öppen planlösning och med imponerande takhöjd på nästan 7 meter ger en känsla av rymd och ljus. Planlösningen är väldesignad med kök och vardagsrum i öppen harmoni och ett rymligt sovrum på entréplanet. Två badrum, tvättstuga och en kombinerad tvättstuga/groventré gör vardagen bekväm och funktionell. Villan präglas av exklusiva materialval från innerdörrar till kakel och klinker i badrummen. Ett modernt och stilrent kök från Ikea komplett med vitvaror från Electrolux, Siemens, och Asko. Genomgående stilrent klinkergolv och en mysig braskamin skapar en varm och inbjudande atmosfär i vardagsrummet. Stora skjutbara glaspartier öppnar upp mot den grönskande gården. Den dubbla carporten, om cirka 55 kvm, med förrådsdel, erbjuder bekväm parkering för två bilar och är designad i samma stil som huvudbyggnaden. Dessutom finns en fristående gäststuga om cirka 30 kvm som dock ej är färdigställd utan endast påbörjad. Huset värms upp med luftvattenpump och har FTX-ventilation samt golvvärme på båda planen. Nuvarande ägare har nyttjat det som ett fritidshus. Här möts modern elegans och naturens skönhet på ett enastående sätt. Anmäl dig till visning och upplev den exklusiva atmosfären själv!

  • Premium
Trastvägen 13, Skarpåkern, Kramfors kommun

Trastvägen 13

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 050 000 kr
98 + 98 m²
5 rum
977 m² tomt

Välkommen till Trastvägen 13 och detta välskötta hus i barnvänligt område. Entréplan med 3 bra sovrum, kök och vardagsrum med parkettgolv. Källare med möjligheter till fler rum samt bra med förrådsutrymmen. Genomgående fina ytskikt som renoverats senaste åren. Inglasad altan med skjutdörrar till en fin och trivsam trädgård. Fiber indraget. Fristående garage. Närhet till skola och förskola samt Kramfors centrum. Här finns alla förutsättningar för ett trivsamt boende.

  • Plus
Hällgumsgatan 48, Kramfors, Kramfors kommun

Hällgumsgatan 48

Radhus
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
450 000 kr
116 + 11 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till Hällgumsgatan 48 och ett trevligt radhus på 116 kvm. Här erbjuds en bra planlösning med rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt möjlighet till fyra sovrum. Trevlig altan med fint solläge i anslutning till entrén. Trivsamt område med närhet till så väl centrum som aktivt friluftsliv med bland annat hockeyhall, skidbacke, skidspår m.m inom räckhåll. Välkommen på visning!

Bönhamn 102, Bönhamn, Kramfors kommun

Bönhamn 102

Villa
Bönhamn, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 750 000 kr
141 + 74 m²
6 rum
2 620 m² tomt

Nu kan vi presentera en bostad i vackra och charmiga Bönhamn i hjärtat av Höga Kusten. Bostad har genomgått flertalet renoveringar med luftvattenpump -15, yttertak -11, dränering -12, braskamin -12. Entréplan med inbjudande sociala ytor umgänge, kök, sovrum och badrum. Övreplan öppen möbler hall och tre bra sovrum som går att dela av vid behov. Källarplan med bra förvaringsytor, hobbyrum/gym, verkstad mm, egen ingång från tomten. Hela tomten är markplanerad och utfylld med fin mur och kantsten som delar av mot gräsmattan. Tomten storlek ger ev möjlighet till avstyckning. Stor del av lösöret lämnas kvar bla den påkostade gymutrustning i källaren. Med en kort promenad når man den natursköna hamnen med sjöbodarna, flera tilläggningsbryggor, kapell och restaurang Bryggan. Där kan man även njuta av sandstrand och klipphällar för sol och bad ostört eller promenera längs dom vackra vandringlederna. Vill du ta man ta sig ut och uppleva Höga kusten går det turbåten till Högbonden och besöka fyrvaktarbostaden och dess vandrarhem med restaurang. Ev finns även möjlighet till att hyra båtplats i hamnen via hamnföreningen. Vill man uppleva Höga Kusten vintertid finns över 50 mil skoterleder i området som sköts av skoterklubben. Här finns allt för ett trivsamt boende oavsett årstid. Anmäl ditt intresse redan nu.

Långroudden 111, Långroudden, Örnsköldsviks kommun

Långroudden 111

Villa
Långroudden, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
4 750 000 kr
108 m²
3 rum
1 250 m² tomt

Denna fastighet har det mesta man kan önska när det gäller läge! Här får ni en fantastisk tomt om 1250 kvm som är insynsskyddad och som erbjuder rabatter och planteringar utöver det vanliga i direkt anslutning till havet. Enplansvillan är byggd 2002 och har bekvämligheter som vattenburen golvvärme på gjuten platta och uppvärmning via bergvärme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt 2 bra sovrum. Helkaklat badrum. Vardagsrum med stora fönster som bjuder på en fantastisk utsikt. Tänk er att sitta här en höstdag och titta ut på havet! Fina uteplatser som inglasat uterum med eftermiddags- och kvällssol och öppen altan vid entrén som erbjuder sol större delen av dagen. Separat gäststuga med gästrum, helkaklat badrum samt bastu. På området finns både bofasta och fritidshusägare. Välskött tennisplan inom gångavstånd. Långroudden ligger ca 2,7 mil och 30 minuter från Örnsköldsvik centrum. Ta chansen att förvärva det perfekta drömläget för dig som vill bo åretrunt eller letar ett påkostat fritidshus! Anmäl dig till visning så får du ser mer.

  • Plus
Nyängetsvägen 65, Nyänget, Örnsköldsviks kommun

Nyängetsvägen 65

Villa
Nyänget, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
4 500 000 kr
200 + 24 m²
7 rum
2 114 m² tomt

Rymlig familjevilla om hela 200 kvm med bra planlösning och möjlighet till många sovrum. Villan är byggd 2010 och i mycket gott skick. Köket renoverades 2019 och båda badrummen renoverades 2015. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats och där man även installerat en kamin 2016. Stort inglasat uterum på baksidan med trevlig loungetrapp ner till trädgården som är gjord för att kunna sitta och sola på och umgås. På tomten finns även ett fristående dubbelgarage samt vedeldad bastu. Stor plan tomt om 2114 kvm vilket ger gott om lekytor för barnen. Lugnt och bra läge med närhet till badplats. Nyänget är ett av det mest attraktiva området för naturälskaren. Med egen badstrand en liten bit bort och skog och berg inpå knuten är man ett med naturen. Vintertid kan man åka skidor och skridskor på Bäckfjärden. Sommartid tar man sig snabbt ut i skärgården med båt eller kajak. Trots att man bor granne med havet är det endast 2km till närmsta skola och 6km in till centrum. Anmäl dig till visning!

  • Plus
Håvgatan 23, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Håvgatan 23

Villa
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 500 000 kr
185 + 70 m²
7 rum
938 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna centrala villa på attraktiva och lugna Håvgatan med fin utsikt över hamninloppet och gångavstånd till både city och naturområde. Stor och rymlig villa där du kan sätta din egen prägel och forma ditt drömboende eftersom planlösningen är flexibel. Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt badrum och tvättstuga. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med vy över stan och fjärden. Souterrängvåningen har rymligt allrum med braskamin, bibliotek, sovrum, badrum & bastu samt generöst med förvaring. Ta chansen att bo på en av Örnsköldsviks populäraste gator med skola ( f-9), barnomsorg, lekparker samt promenad och skidspår runt hörnet. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun, bild 2
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun, bild 3

Gissjö 210

Fritidshus
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
50 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och välskötta stuga på strandtomt med utmärkt solläge vid Gissjön. Skidstahus om ca 50 kvm som rymmer allrum med öppenspis och fönster med fin utsikt mot vattnet, kök , badrum med dusch och separett samt sovrum som tidigare var uppdelat. På tomten finns även varmbonad gäststuga om ca 10 kvm med pentry. Med en kort promenad finns fin badplats med grillring och omklädningsrum. En riktig sommarpärla med närhet till Kramfors. Fastigheten säljs med lösöre. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Premium
Happstavägen 41, Happsta, Örnsköldsviks kommun
Happstavägen 41, Happsta, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Happstavägen 41, Happsta, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Happstavägen 41

Villa
Happsta, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 495 000 kr
222 + 44 m²
8 rum
2,5 ha tomt

Nu har vi nöjet att presentera en unik villa/gård med spännande planlösning och generösa sällskapsytor belägen i Happsta endast 1,5 mil från Örnsköldsviks centrum. Denna fastighet bjuder verkligen på en makalös utsikt och närhet till skog och natur. Förbi huset fortsätter vägen drygt 1,5 km upp i skogen och halvvägs möts du av en än mer magisk utsikt och en mycket härlig och lugn motionsslinga. Närhet finns även till badplatsen Justernäset, ca 1 km. Bostaden på hela 222 kvm erbjuder många trevliga detaljer som exempelvis varmbonat uterum med storslagen utsikt, rymligt kök med braskamin och växthus med egenodlade vindruvor i direkt anslutning från köket, vardagsrum med ytterligare en kamin. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns indragit. Fantastisk trädgård med bland annat växthus med ingång via köket, egen damm, grillplats och härlig altan utanför det varmbonade uterummet. På fastigheten finns även rejält garage med gästlägenhet ovanpå med eget badrum, perfekt för er med långväga gäster eller för dig som har nån form av egen verksamhet. Huset och garaget är ihopbyggt och bildar en perfekt förrådsyta. Även separat förråd/carport finns på tomten. Anmäl dig till visning!

  • Premium
Fagerlandsvägen 44, Bjästa, Örnsköldsviks kommun

Fagerlandsvägen 44

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 400 000 kr
181 + 88 m²
7 rum
2 196 m² tomt

Välskött och rymlig souterrängvilla på fin tomt med bra läge och närhet till förskola/skola, service och kommunikation. Bra planlösning med 3 sovrum på övre plan, allrum, kök och ett nyrenoverat badrum -(20). Från köket har man utgång till en härlig balkong med utsikt över baksidan. Under den finns en stor uteplats med skyddat sydvästläge. Souterrängplan erbjuder ytterligare ett sovrum, stort allrum med insatskamin samt ett insatt kökspentry i den bortre delen där även tvättstuga och bastu/dusch finns. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns indragen. Uppvuxen och lummig trädgårdstomt (2196 kvm) med äppelträd, häckar, buskar och jordgubbsland. Friggebod med loft och indragen el. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 43