Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gränsgatan 43, Kramfors, Kramfors kommun

Gränsgatan 43

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 780 000 kr

216 m²

10 rum

1 543 m² tomt

Tillfälle för dig som söker välskött och renoverad i villa där det bara är att flytta in. Välkommen till Gränsgatan 43. Enplansvilla med källare som blivit tillbyggd del om 90 kvm med som ger en total boyta på 216 kvm. Perfekt om man vill driva egen rörelse eller hyra ut. I den tillbyggda delen har comfortkyla/frikyla som är kopplat till bergvärmen vilket blir väldigt kostnadseffektivt. Bostaden har senaste åren genomgått stora renoveringar med bla bergvärme, kök och badrum -21, yttertak och dränering -18. Entréplan med bra planlösning som består av hall, allrum med fint ljusinsläpp från tre väderstreck och utgång till altan i etage med bra solläge, kök med bra arbetsytor, badrum och tre sovrum. Källarplan erbjuder gillestuga, tre sovrum , badrum och bra förvaringsmöjligheter. Välkommen att anmäla dig på visning.

Vibergsvägen 47, Husum, Örnsköldsviks kommun

Vibergsvägen 47

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

550 000 kr

130 m²

6 rum

1 527 m² tomt

Välkommen till Vibergsvägen 47 i Husum! Rymligt hus i tre plan där souterrängplan är inredd med sovrum med wc, stor hall med förvarings möjligheter, tvättstuga med dusch samt förråd. Botten plan har ett rymligt kök i öppen planlösning med vardagsrummet med utgång till takad altan. Här finns också ett sovrum, badrum och utgång till öppen en altan del. Övre plan består av ett sovrum samt ett allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Ny dränerat - 2017. Här bor du med närhet till Botniabanan, Husums resecentrum, livsmedelsbutik och grundskolan F1-9. Välkommen att boka in dig på visning!

Nötbolandet 233, Nötbolandet, Örnsköldsviks kommun
 • Tis 6 jun kl 13:00

Nötbolandet 233

Villa
Nötbolandet, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

8 500 000 kr

109 m²

4 rum

1 745 m² tomt

Wow! Nu kan vi presentera en fastighet utöver det vanliga med strandtomt och vidsträckt havsutsikt belägen på attraktiva Nötbolandet/Guldkusten. Gedigen, smakfullt renoverad fastighet med genomgående exklusiva materialval och öppen planlösning med storslagen utsikt. Bostaden är omgiven av en stor altan med glas räcke som ger en fin inramning. Matrum och master bedroom med panoramafönster mot vattnet. Tomten är genomtänkt planerad och knyts samman på ett bra sätt mellan dom olika etagen. Brygga med skyddad vinkel och plats för båtar. Perfekt för dig som gillar havet och vill ta en tur ut i vår fina skärgård med smultronställen som Grisslan, Trysunda och Ulvön eller varför inte åka in till city för ett restaurang besök i hamnen. Egen sandstrand, rejält soldäck med spabad och bastu i direkt anslutning till havet. Uterum med takad altan. Dubbelgarage med gym som även kan användas som gästrum. Uppvärmning via bergvärme & luftvärmepump för AC. Fiber indraget. Anmälan och kontakt med mäklaren krävs för visning av dennas fastighet.

 • Plus
Flärke 109, Flärke, Örnsköldsviks kommun

Flärke 109

Gård/Skog
Flärke, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

3 300 000 kr

136 m²

4 rum

3 ha tomt

Nu kan vi presentera ett fantastiskt boende i naturfina Flärke ca 4 mil från Örnsköldsvik. Mycket fin enplansvilla från Skidstahus uppförd 2014 med högt och fint läge och utsikt över åkrar, ängar och Hundsjön i Flärke. Villan har en bra planlösning med tre bra sovrum, två toaletter varav en med bubbelbad och vedeldad bastu och ett mycket fint allrum med högt i tak ända upp till taknocken. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till härliga uteplatser då det finns altan runt tre sidor av huset. Tomten innefattar både trädgårdstomt med fina planteringar och lummiga buskar och träd, samt även ca 3 ha åker på nedsidan av vägen där en fin gäststuga och garagebyggnad finns. Här är ett perfekt objekt för dig som vill bo på landet men som också önskar ett högkvalitativt boende med allt du kan önska dig. Välkommen att anmäla dig till visning!

Höjdvägen 6, Kramfors, Kramfors kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30
Höjdvägen 6, Kramfors, Kramfors kommun, bild 2
Höjdvägen 6, Kramfors, Kramfors kommun, bild 3

Höjdvägen 6

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

360 000 kr

105 m²

5 rum

1 250 m² tomt

Välkommen till Höjdvägen 6. Här hittar du en villa med högt läge och utsikt över centrum. Enplansvilla med souterräng våning ger möjlighet till 3 sovrum. Entréplan med kök, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum samt sovrum med balkong. Inglasat uterum i anslutning till bostaden. Fint dubbelgarage på platta byggt ca -00. Vi ses på visning.

 • Premium
Skeppargatan 6, Kramfors, Kramfors kommun
 • Ons 7 jun kl 17:45

Skeppargatan 6

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

525 000 kr

87 m²

4 rum

1 174 m² tomt

Trivsam villa på 87 kvm med bergvärme med närhet till både centrum och natur. Entréplan med kök, vardagsrum , fräschbadrum med golvvärme och möjlighet till tre sovrum. Källarplan med gästrum, garage och bra förvaringsmöjligheter. Här bor du på lugn gata med närhet till Latberget, ishall, elljusspår och Flogstabadet. Välkommen att anmäl dig till visning.

 • Plus
Hallinsvägen 3, Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun

Hallinsvägen 3

Villa
Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 175 000 kr

105 m²

4 rum

875 m² tomt

Välkommen till Hallinsvägen 3 och denna 1 1/5-plans villa med garage. På entréplanet hittar man ett mysigt vardagsrum med fönsterpartier, fräscht badrum, rymligt kök med nya köksluckor -22 . Uterum intill köket och matplatsen. På övre plan finns i dagsläget 2 sovrum samt wc. I övrigt finns ett gästrum/sovrum i källaren som har gott om förvaringsutrymmen. Huset värms upp via fjärrvärme och luftvärmepump med AC. Vidbyggt garage med smörjgrop och bra förvaringsmöjligheter. Närhet till natur, ishall och skola. Välkommen på visning!

Beckastigen 15, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
 • Imorgon kl 15:00

Beckastigen 15

Villa
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

2 550 000 kr

125 m²

5 rum

1 140 m² tomt

Nu kan vi presentera en fint renoverad 60-talsvilla på en lugn återvändsgränd och med ett fantastisk solläge! Tomten är en lummig och uppvuxen trädgårdstomt med ett högt och fint läge och som dessutom har härlig utsikt över hustaken in mot stan. Villan har renoverats flitigt genom åren och har en genuin och fin känsla genomgående i hela huset. Stora sällskapsytor på entréplan med vardagsrum som har utgång till ett inglasat uterum med eftermiddags- och kvällssol. Här kan man sitta långt in på hösten och njuta av utsikten och det insynsskyddade läget. Barnvänligt område med närhet till skola och fritidsaktiviteter. Anmäl till visning!

 • Plus
Mazurkavägen 12, Bjästa, Örnsköldsviks kommun

Mazurkavägen 12

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

795 000 kr

95 m²

4 rum

1 040 m² tomt

Välkommen till Mazurkavägen 12 i Bjästa! Väldigt trevligt hus med en tilltalande planlösning. Boyta 95 kvm plus en inredd källarvåning med biyta 95 kvm med bland annat gillestuga med braskamin och badrum med bastu. På entréplan finns ett nytt badrum -2023, 3 sovrum, vardagsrum med inglasat uterum med stora glaspartier, kök i öppen planlösning med hallen med golvvärme. Huset har en energieffektiv uppvärmning via bergvärmen - 2010. På tomten finns också en snickeri verkstad där diverse maskiner kommer ingå. Här bor du med närhet till Bjästaskolan 1-9, skidbacken, ishallen, livsmedelsbutiken, lekpark samt bara några kilometer till Köpmanholmen. Fiber är indraget. Här är det bara att flytta in. Välkommen att boka in dig på visning!

Vattugatan 10, Varvet, Örnsköldsviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vattugatan 10

Villa
Varvet, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

2 550 000 kr

182 m²

6 rum

1 124 m² tomt

Välkommen till en välplanerad och rymlig 1 1/2 plans villa om 182 kvm på populära Varvet! Huset är mycket stilfullt renoverat med ett nytt ljust Ikea kök, två renoverade badrum nya trägolv och ytskikt samt nya 3-glasfönster. Bra planlösning med sammanlagt 4 sovrum, stort allrum på övre plan som även det går att använda som ytterligare ett sovrum och härliga sällskapsytor i kök och vardagsrum på entréplanet. Mysig och lättskött trädgårdstomt med delvis naturtomt och en altan i mycket bra solläge. Här bor du med närhet till naturen och Hörnsjön med fina motionsspår samt skola, livsmedelsbutik, Brux med gym och restaurang. Från Varvet har du cykel och promenadavstånd in till Öviks centrum och resecentrum. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Lindbyvägen 9, Centralt, Örnsköldsviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lindbyvägen 9

Villa
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

2 850 000 kr

220 m²

8 rum

1 829 m² tomt

Lugnt och centralt belägen 1 1/2 plans villa med endast 10-15 minuters promenadavstånd till Öviks city! Känn lyxen med att bo bekvämt och ha närhet till exempelvis Lugnviks båthamn med möjlighet till båtplats eller Fjällräven centrum om du gillar att gå på hockey. Ta en promenad hem från city efter ett restaurangbesök och flanera runt bland det lugna villaområdet. På området finns även en hel del barnfamiljer och det är promenadavstånd till närmsta skola och förskola. Villan är en charmig villa från tidigt 1900-tal och har en boyta på 220 kvm + 50 kvm biarea. Bra souterrängvåning med stora fönster samt en separat ingång vilket gör det möjligt att bedriva verksamhet eller göra om den till en lägeneht att hyra ut som separat del. Stora sällskapsytor på entréplan samt möjlighet till hela 5-6 sovrum. Huset värms upp via bergvärme och fiber finns installerat. Hela källaren omdränerades under -(22). Varmt välkommen till ett hus där man har möjlighet att skapa sitt eget drömboende i ett attraktivt centralt villaområde.

 • Plus
Ankarvägen 7, Bonässund, Örnsköldsviks kommun

Ankarvägen 7

Radhus
Bonässund, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

2 580 000 kr

186 m²

6 rum

581 m² tomt

Välkommen till Ankarvägen i attraktiva och barnvänliga Bonässund. Bostaden har renoverats löpande och håller genomgående hög standard. Bra planlösning, generösa ytor, vardagsrum på båda våningsplanen, fyra bra sovrum, isolerad uterum med braskamin, goda förvarings möjligheter och mycket mer. Uppvärmning med luft/vattenpump och 3-glasfönster ger låga driftkostnader. Radiofiber. Nytt garagetak -18. Närhet till förskola, skola (F-9), fin natur med gång avstånd till både vatten och skog. Detta vill du inte missa! Boka in dig på visningen.

Holmbäcksvägen 15, Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun

Holmbäcksvägen 15

Villa
Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 650 000 kr

84 m²

5 rum

845 m² tomt

Mycket trevlig och fint renoverad 1 1/2 plansvilla i barnvänliga Svedjeholmen. Renoverat kök och badrum på entréplan samt 4 sovrum och ytterligare möjlighet till sovrum/allrum i det ombyggda garaget. Relaxdel och bastu samt både inglasad altan och öppen altan med utebad. Fjärrvärme och fiber. Nära till busshållsplats, skola och ishall. Anmäl dig till visning!

Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun
Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun, bild 2
Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun, bild 3

Storgatan 18 B

Lägenhet
Centralt, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

260 000 kr

56 m²

2 rum

4 300 kr/mån

4 643 kr/m²

Den här lägenheten är precis vad du söker om du letar efter ett bekvämt boende i centrala Sollefteå med närhet till både centrum och fina promenadstråk längs älven. Lägenheten är i gott skick och genomgående fina ytskikt och ligger på första våningen. Köket i lägenheten är trivsamt och erbjuder goda arbetsytor samt plats för matbord för 4 personer. Rymligt vardagsrummet med utgång till balkong som har en härlig eftermiddagssol. Lägenheten säljs komplett med både möbler och husgeråd så här är det bara att flytta in direkt! Läget är perfekt för dig som vill ha nära till stadens utbud av aktiviteter och affärer men ändå i lugnt läge. Anmäl dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
Sjöland 203, null, Kramfors kommun

Sjöland 203

Villa
Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

875 000 kr

141 m²

6 rum

1 205 m² tomt

Välkommen till Sjöland 203 i Höga kusten. Här får finner man en trivsam villa i väldigt gott skick med nybyggd terrass med magisk utsikt, målad fasad, genomgående nya ytskikt och vidbyggt varmgarage. Bostaden har rymmer 140 kvm med möjlighet till fyra sovrum och allrum på båda våningsplanen. Renoverat Härjedalskök med delvis nya vitvaror -21, renoverat badrum med golvvärme, fiber och uppvärmning via bergvärme. Närhet till Ullånger som erbjuder samhällsservice med skola, barnomsorg ,matvarubutik, apotek och hälsocentral. Bra pendlingsavstånd till Örnsköldsvik, Härnösand och Kramfors. Vi ses på visning.

 • Plus
Linavägen 29, Husum, Örnsköldsviks kommun

Linavägen 29

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

500 000 kr

92 m²

4 rum

1 020 m² tomt

Välkommen till Linavägen 29 i Husum! Friliggande hus i familjärt område. Huset har en energieffektiv uppvärmning genom bergvärmen som är borrat -2019. Husets entréplan består av kök i fil med matrum, klädkammare, wc, två sovrum och ett vardagsrum med utgång till takad altan. I källarplan har du ingång till garage med förråd, pannrum med IVT markvärmepump-2019, wc, gillestuga, tvättstuga och matkällare. Fiber är indraget. Här bor du med närhet till Botniabanan och Husums resecentrum, livsmedelsbutik och grundskola F1-9. Välkommen att boka in dig på visning!

Storsandsvägen 173, Gullvik, Örnsköldsviks kommun
Storsandsvägen 173, Gullvik, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Storsandsvägen 173, Gullvik, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Storsandsvägen 173

Villa
Gullvik, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

5 700 000 kr

112 m²

5 rum

1 800 m² tomt

Nu kan vi presentera ett havsnära boende med pool i ett skyddat läge i Gullvik och med fantastisk vy rakt ut mot havet. Mycket fin och välrenoverad villa där man får stilsäkra och påkostade materialval, effektiv uppvärmning med både bergvärme och solceller, samt naturen runt hörnet! Dessutom finns chansen att även köpa fastigheten intill på Storsandsvägen 171 om man önskar mer än ett hus som exempelvis gästhus. Generös tomt på 1 800 kvm med stor uteplats med uppvärmd pool i soligt läge och utsikt mot havet. Det finns även ett nybyggt uterum i funkisstil med mysig kamin. Man binder samman uterum och trall med ett utekök som erbjuder både gasolgrill och vedeldad pizza ugn. Vill man ta ett värmande bubbelbad finns ett Viskan Spa på ena delen av trallen. Huset har en unik karaktär och inbjuder till ett attraktivt boende i kustens pärla där man kan njuta av allt det goda. Villan har en bra planlösning fördelat på rymlig hall, praktiskt kök med stor köksö samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin, två badrum med dusch på entréplan varav ett med bastu. Två sovrum på entréplan och ett sovrum på loftet. Den öppna planlösningen med de stora fönsterpartierna på nedre plan ger generöst med ljusinsläpp och den tillbyggda delen med fönster och takhöjd upp till taknock blir det mest unika och fantastiska rummet. Grusad uppfart och varmbonat dubbelgarage om ca 50 kvm med stor motordriven port. Närhet till Gullviks havsbad och camping men också badmöjlighet samt båtplats på boj en liten bit från huset. Finns även en båtklubb för att sjösätta vattenskotrar och båtar i området. I området finns många fina vandringsleder och bergstoppar att besöka. Ett av de kändaste är Ögeltjärnsberget. Ta chansen att bo i en unik villa på en fantastisk plats endast ca 16 km från Örnsköldsviks centrum. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Storsandsvägen 171, Gullvik, Örnsköldsviks kommun
Storsandsvägen 171, Gullvik, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Storsandsvägen 171, Gullvik, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Storsandsvägen 171

Fritidshus
Gullvik, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

3 000 000 kr

64 m²

3 rum

1 351 m² tomt

Fantastisk havsutsikt och med högt och fint läge i populära Gullvik ligger detta totalrenoverade och mycket påkostade fritidshus med åretrunt standard i ett plan. Här kan man njuta av lugnet i ett högklassigt boende med den vackra naturen och det rogivande havet alldeles utanför. En perfekt plats att samla på energidepåerna. Huset har en modern och öppen planlösning med trivsamt kök, fina sällskapsytor i vardagsrummet som även har en mysig öppenspis, två sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från fönsterna i vardagsrummet har man utsikt över havet och det fascinerande skådespel som utspelar sig här varje dag. Huset erbjuder även ett uppvärmt utomhus bad på den stora och soliga altanen. Hela huset totalrenoverades både in och utsida under 2017/2018 så här är det bara att flytta in. Vattenburen golvvärme i hela huset, fiber finns indragit, eget djupborrat vatten som delas med 9 fastigheter och en trekammarbrunn. Perfekt fastighet för dig som söker ett fritidshus att nyttja året om eller för dig som vill bo permanent. Närhet till Gullviks havsbad och camping men också badmöjlighet samt båtplats på boj en liten bit från huset. Finns även en båtklubb för att sjösätta vattenskotrar och båtar i området. I området finns många fina vandringsleder och bergstoppar att besöka. Ett av de kändaste är Ögeltjärnsberget. Ta chansen att bo på en fantastisk plats endast ca 16 km från Örnsköldsviks centrum. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Aspåsvägen 6, Fiskja, Kramfors kommun

Aspåsvägen 6

Villa
Fiskja, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

275 000 kr

75 m²

4 rum

1 244 m² tomt

Välkommen till Aspåsvägen 6 och en villa i 1 1/2 plan med enskilt läge och närhet till centrum. Entréplan med kök , matrum och vardagsrum i fil samt wc. På övreplan finns två sovrum varav ena med vedspis och sovalkov och badrum. I anslutning till huset finns både inglasat uterum med öppen altan och garage. Vi ses på visning.

Hjortstigen 27, Norrfällsviken, Kramfors kommun

Hjortstigen 27

Tomt
Norrfällsviken, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

250 000 kr

1 161 m² tomt

Ta chansen att införskaffa tomt på 1161 kvm och skapa ditt framtida drömboende i Höga Kusten. Norrfällsviken passar dig som värdesätter närheten till naturen men som ändå inte vill ha långt till service, aktiviteter och bekvämligheter med golfbana, badstrand och restaurang oslagbar miljö. Anslutningar för VA & el framdraget. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Trysunda m.m.

Järvedsvägen 73, Järved, Örnsköldsviks kommun
 • Budgivning pågår

Järvedsvägen 73

Villa
Järved, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 675 000 kr

123 m²

5 rum

1 066 m² tomt

Mysig och välskött 1 1/2-plansvilla med källare i Järved. Fin trädgårdstomt med gräsytor, träd, syréner, buskar och flertalet perenner m.m. Från vardagsrummet når man en stor altan med härligt solläge. Förutom altanen finns också en uteplats med stenplattor i kvällssolläge vid pergolan på andra sidan huset. Vardagsrum med matsal i fil där man installerat en braskamin -(19). Nytt plåttak med tegelprofil byttes -(15) samt indragning av fjärrvärme och nya element i källaren -(18). Garage i källaren med ny motordriven garageport från -(18). Populärt område med närhet till Järvedskolan F-4, matvarubutik och Getinghov ishockeyplan. Bra med bussförbindelser in till stan. Välkommen att anmäla dig till visning!

Frök 215, Höga kusten, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 13:15

Frök 215

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

660 000 kr

94 m²

4 rum

2 595 m² tomt

Sänkt pris! Tillfälle för dig som söker fint boende med strandnära läge i Höga kusten. Välkommen till Frök 215 som erbjuder en välskött villa på 94 kvm som 2016 byggdes ut med 40 kvm innehållande vardagsrum och sovrum. Bostaden har renoverat badrum med dusch och tvättpelare -20, kök med bra förvaring och härlig vedspis. Stor tomt på ca 2600 kvm med friggebod, verkstadsdel ( isolerat) och förråd med vedbod. Perfekt både som året runt boende eller fritidshus. Här finns allt för att du ska trivas. 7 km till Nyland som erbjuder mataffär, järnhandel, frisör, skola ( f-6), hälsocentral, apotek och fotvård. Bra pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå samt närhet till Höga kusten airport och tågstation. Välkommen att anmäla dig på visning.

 • Plus
Kyrkåkersvägen 3, Höga kusten, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 15:00

Kyrkåkersvägen 3

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

850 000 kr

94 m²

5 rum

1 375 m² tomt

Nytt Pris!! Välkommen till Kyrkåkersvägen 3 och denna välskötta och rymlig villa med utsikt över Vågsfjärden. 1 1/2-plans villa med källare som erbjuder sovrum och sällskapsytor på alla våningsplan. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt, fint inglasat uterum, uppvärmning via bergvärme och fiber indraget. Här bor man i barnvänligt område med ett närhet till skola ( F-6), idrottsanläggning med hockeyhall och bowling samt välsorterad matbutik och järnhandel mitt i Höga kusten vackra miljö. Vi ses på visning.

 • Plus
Styrnäs 105, null, Kramfors kommun

Styrnäs 105

Villa
Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

425 000 kr

140 m²

5 rum

1 607 m² tomt

Nu kan vi presentera en gedigen villa med högt och fint läge med utsikt över Ångermanälven med utmärkt solläge och inglasat uterum i söderläge. Bostaden har renoverat badrum , 3-glasfönster och luftvärmepump -21. Fiber indraget. På fastigheten finns även fristående garage. 10 km till Nyland som erbjuder mataffär, skola ( f-6) och vårdcentral. Bra pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå samt närhet till Höga kusten airport och tågstation. Kontakta mäklaren för information.

Nötbolandet 103, Nötbolandet, Örnsköldsviks kommun

Nötbolandet 103

Villa
Nötbolandet, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

4 500 000 kr

140 m²

4 rum

3 006 m² tomt

Gedigen Fiskarheden villa uppförd 2006 med bra läge och havsutsikt i början av Nötbolandet. Villan erbjuder härlig planlösning med stora fönsterpartier ner mot vattnet samt en takhöjd upp till taknock. Stora sällskapsytor i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och allrum. Två sovrum samt helkaklat badrum och tvättstuga finns på entréplan. På loftet en trappa upp finns ett allrum som idag används som sovrum med intilliggande badrum med dusch. En fantastisk tomt där säljaren odlat upp både fruktträd, bärbuskar, perenner, stenpartier m.m från start när man byggde huset. På tomten finns även ett dubbelgarage med förråd både i bakkant och ovanpå loftet. Gäststuga med sovdel, trinettkök och egen wc med dusch. Flertalet uteplatser i form av inglasad altan eller en öppen altandel med klinkerplattor efter långsidan av huset. Växthus med el och en riktig jordkällare är några andra fördelar att lyfta fram. Stor tomt om hela 3006 kvm där delar av tomten är naturtomt. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns indragen. Servitut för att upprätta båtplats/brygga finns nere vid vattnet en liten bit bort. Välkommen att anmäla dig till visning!

Movägen 3, Husum, Örnsköldsviks kommun

Movägen 3

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

650 000 kr

130 m²

5 rum

498 m² tomt

Välkommen till en fint renoverad 20-talsvilla mitt i centrala Husum. Huset har bland annat en nybyggd farstu, en stor nybyggd altan på baksidan och en nybyggd förrådsdel. Fasaden är nymålad och vinden är tilläggsisolerad. Invändigt har man målat upp väggar, tak och fina trädörrar. Det finns två st vackra kakelugnar i mycket gott skick, dock måste murstocken renoveras och provtryckas innan användning. I vardagsrummet finns en fin öppenspis, även denna ej använd. Förut de fina eldstäderna finns vackra detaljer i massiva trädörrar bland annat. Bra källare med förråd, tvättstuga, dusch och möjlighet till bastu. Närhet till matvarubutik och annan närservice i Husum. Promenadavstånd till resecentrum med bra tågförbindelser till både Övik och Umeå. Vi ses på visning!

Samhällsvägen 9A-B, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Samhällsvägen 9A-B

Villa
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 300 000 kr

120 m²

5 rum

918 m² tomt

Rymlig 2-plansvilla med bra planlösning och bra läge med hörntomt i Domsjö. Huset har genomgått stora renoveringar sista året och har bland annat nya 3-glasfönster -(21), nya ytskikt -(17-21) nytt plåttak -(18). Ombyggd garagedel som är inredd till en 2:a, som i dagsläget är uthyrd vilket gör att du får en bra boendekostnad. Stor grusad uppfart med plats för flera bilar. Fiber och fjärrvärme! Närhet till skola och barnomsorg, Domsjöskolan F-6 och Geneskolan 7-9. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Rapsvägen 15, Rapsvägen 15 på Hallbacken., Örnsköldsviks kommun

Rapsvägen 15

Villa
Rapsvägen 15 på Hallbacken., Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

1 600 000 kr

124 m²

5 rum

724 m² tomt

Välkommen till Rapsvägen 15 på Hallbacken! Här har du chansen till ett bra boende för pengarna. Välskött 1 1/2 plans villa i lugnt och barnvänligt område. Tilltalande planlösning med 3 sovrum på övervåningen samt bra med sällskapsytor på entréplan. Inglasat uterum med riktigt bra solläge. Uppvärmning via bergvärme. Trivsamt villaområde med närhet till naturen, skidspår, lekplats, Hamptjärn och Sundskolan F1-6. Välkommen att boka in dig för visning!

 • Plus
Nygatan 1B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Nygatan 1B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik

995 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 574 kr/mån

17 009 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare centralt på Nygatan 1B! Med inglasad balkong och hiss. Här bor du mitt centrum med Gästhamnen, Hägglundsarena och närservice runt knuten. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 29