Mäklare Lina Öberg

Lina Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun
  • Ons 4 okt kl 17:00
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 2
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 3

Falkvägen 32

Villa
Prästbordet, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 900 000 kr
167 + 46 m²
5 rum
759 m² tomt

Inom kort kan vi presentera denna rymliga familjevilla om 167 kvm på en lugn och barnvänlig gata på ett fint område med naturen intill och inte långt till Hallstaberget eller I21 området. Huset har en bra planlösning och har möjlighet till fler sovrum än dom som finns idag. Huset är väldigt välskött och har genomgått löpande renoveringar genom åren. Fint kök, vardagsrum med braskamin, fräscha badrum och genomgående fina golv är några exempel på vad som gjorts. Plåttaket byttes 2013 och garagetaket ska få nytt papptak under hösten. Lättskött tomt med plan gräsyta och en bra baksida. Där finns även en takad altan som byggdes ny 2020. Fiber finns indragen. Ni har även gångavstånd till bland annat Prästbordets skola (F-6), Vallaskolan (års 6 - års 9 ) samt GB-skolan (gymnasium). Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Premium
Storgatan 16A, Centralt, Sollefteå kommun
  • Ons 4 okt kl 18:15
Storgatan 16A, Centralt, Sollefteå kommun, bild 2
Storgatan 16A, Centralt, Sollefteå kommun, bild 3

Storgatan 16A

Lägenhet
Centralt, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
245 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
4 298 kr/mån
4 375 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fint renoverade 2:a om 56 kvm på första våningen endast en halv trapp. Här får ni en lägenhet med stilrent och modernt kök med gråa skåpluckor, genomgående fina golv och ytskikt samt vardagsrum med utgång till balkong med morgonsol. Lägenheten säljs komplett med både möbler och husgeråd så här är det bara att flytta in. Endast några minuters promenad in till centrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sätervägen 8A, Varvet, Örnsköldsviks kommun

Sätervägen 8A

Villa
Varvet, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 950 000 kr
136 + 76 m²
5 rum
1 671 m² tomt

Drömmer du om ett inflyttningsklart boende där allt redan är renoverat? Då är detta exklusiva och påkostade parhus på Varvet kanske något för dig. Bra planlösning med öppna sällskapsytor på entréplanet såsom kök, matplats och vardagsrum. Utgång till stor altan i olika etage med infällt spa-bad, stor pergola för sittgrupp samt plats för solstolar. På övre plan finns tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Stor tomt om hela 1671 kvm, perfekt för dig med barn som behöver yta för lek och bus eller för dig som gillar att odla. Huset värms upp via bergvärme. Invändigt kan du bland annat förvänta dig ett fint renoverat kök, renoverat badrum samt ett påkostad spa i källaren med bastu, bubbelbadkar och dusch. Bo på en lugn gata där ingen genomgångstrafik går. Närhet till fotbollsplan, hockeyhall, tennishall och skolor. Bo bekvämt med promenadavstånd till city och resecentrum samt närheten till Hörnsjön för ett dopp eller motionsrunda. Välkommen att anmäla dig till visning!

Strandgatan 12G, CENTRALT, Örnsköldsviks kommun

Strandgatan 12G

Lägenhet
CENTRALT, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
700 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 409 kr/mån
10 687 kr/m²

Välkommen till en central och välplanerad 3:a om ca 65.5 kvm där köparen har chans att renovera upp den i sin egen smak och tycke. Det betyder att lägenheten har renoveringsbehov! Hiss finns! Lägenheten har ett fint ljusinsläpp, fönster i flera väderstreck och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. För den som vill bo centralt är Strandgatan 12 G ett bra boende som erbjuder närhet till det mesta såsom matbutiker, restauranger och butiker. Runt knuten finns också hamnen och en kort promenad leder dig till Hägglunds Arena. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 50, Näsåker, Sollefteå kommun

Storgatan 50

Villa
Näsåker, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
795 000 kr
125 + 92 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Väldigt välskött och fint hus mitt i Näsåker med fristående garage. Huset är tillbyggt mitten av 70 talet och har en bra och rymlig planlösning. Bergvärme för låga driftkostnader och fiber via stadsnätet är indragit. Näsåker är beläget intill Ångermanälven och ligger ca 4 mil från Sollefteå centralort. Näsåker är känd för den populära musikfestivalen Urkult som anordnas årligen och är är en musikfestival med fokus på folk- och världsmusik som lockar tusentals besökare just under den veckan. Här finns allt du behöver så som matbutik, bensinmack, badhus, bibliotek, hotell, restaurang, café, och fritidsgård. Även fotbollsplan, idrottshall och elljusspår för den aktiva familjen. Skolan i Näsåker är från förskoleklass upp till sjätte klass. Anmäl dig till visning!

Ultrå 658, 659, 661, Ultrå, Örnsköldsviks kommun

Ultrå 658, 659, 661

Fritidshus
Ultrå, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
4 900 000 kr
71 m²
3 rum
11,1 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska sommaridyll och mycket unika fastighet i Ultrå som består av 3 st fastigheter och en sammanlagd tomt om 2525 kvm + 1585 kvm + 11 ha, det vill säga hela 11,5 ha tillsammans. På tomten finns en storstuga som är timrad och byggd 1957. Där finns kök, sovrum, wc, allrum och ett tillbyggt rum med utgång till stor härlig altan i bästa solläge. Mysiga kaminer. Mäktigt läge med klippor och stenhällar runt om och tomten går ner till vattenbrynet. I viken intill finns en härlig sandstrand. En bit från huvudstugan finns en gäststuga med ett sovrum och allrum samt en "sällskapsstuga" när gästerna kommer. Där finns plats för uppdukat långbord och en mysig brasa vid den gedigna öppna spisen. På fastigheten som innefattar 11 ha finns 11 stycken utmätta tomter med byggrätt som går att planera vidare för avstyckning om köparen önskar ett framtida projekt. Välkommen att anmäla dig till visning!

Movägen 3, Husum, Örnsköldsviks kommun

Movägen 3

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
650 000 kr
130 + 62 m²
5 rum
498 m² tomt

Välkommen till en fint renoverad 20-talsvilla mitt i centrala Husum. Huset har bland annat en nybyggd farstu, en stor nybyggd altan på baksidan och en nybyggd förrådsdel. Fasaden är nymålad och vinden är tilläggsisolerad. Invändigt har man målat upp väggar, tak och fina trädörrar. Det finns två st vackra kakelugnar i mycket gott skick, dock måste murstocken renoveras och provtryckas innan användning. I vardagsrummet finns en fin öppenspis, även denna ej använd. Förut de fina eldstäderna finns vackra detaljer i massiva trädörrar bland annat. Bra källare med förråd, tvättstuga, dusch och möjlighet till bastu. Närhet till matvarubutik och annan närservice i Husum. Promenadavstånd till resecentrum med bra tågförbindelser till både Övik och Umeå. Vi ses på visning!

Flärke 109, Flärke, Örnsköldsviks kommun

Flärke 109

Gård/Skog
Flärke, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
2 900 000 kr
136 m²
4 rum
3 ha tomt

Nu kan vi presentera ett fantastiskt boende i naturfina Flärke ca 4 mil från Örnsköldsvik. Mycket fin enplansvilla från Skidstahus uppförd 2014 med högt och fint läge och utsikt över åkrar, ängar och Hundsjön i Flärke. Villan har en bra planlösning med tre bra sovrum, två toaletter varav en med bubbelbad och vedeldad bastu och ett mycket fint allrum med högt i tak ända upp till taknocken. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till härliga uteplatser då det finns altan runt tre sidor av huset. Tomten innefattar både trädgårdstomt med fina planteringar och lummiga buskar och träd, samt även ca 3 ha åker på nedsidan av vägen där en fin gäststuga och garagebyggnad finns. Perfekt solläge om du vill börja odla och försörja dig själv och även om man vill ha egna djur. Här är ett perfekt objekt för dig som vill bo på landet men som också önskar ett högkvalitativt boende med allt du kan önska dig. Närlivs finns i Flärke och större matbutik, samt förskola och skola finns i Gideå. Där finns även Gideå flygplats. Välkommen att anmäla dig till visning!

Holmbäcksvägen 15, Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun

Holmbäcksvägen 15

Villa
Svedjeholmen, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 600 000 kr
84 + 42 m²
5 rum
845 m² tomt

Mycket trevlig och fint renoverad 1 1/2 plansvilla i barnvänliga Svedjeholmen. Renoverat kök och badrum på entréplan samt 4 sovrum och ytterligare möjlighet till sovrum/allrum i det ombyggda garaget. Relaxdel och bastu samt både inglasad altan och öppen altan med utebad. Fjärrvärme och fiber. Nära till busshållsplats, skola och ishall. Anmäl dig till visning!

Visar alla 9