Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Öberg

Peter Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Hangarplan

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 499 000 kr
1,4 ha tomt

Tillfälle för dig som företagare eller privatperson som söker lokal med möjligheter att själv anpassa och utforma den utifrån dina behov då byggnaden inte är prefabricerad. På Hangarplan i Domsjö presenterar vi nu ett projekt med friköpta industrilokaler som är stilfulla och välplanerade med tilltänkt tillträde under Q4 2024? Totalt byggs 20 industiradhus med gemensam gårdsplan och samfällighetsförening för enkelt ägande. Separata lagfarter ger dig som köpare många möjligheter gällande finansiering med lägre månadskostnad än att hyra liknande lokal och disponering. Egen verksamhet? Förvaring av båtar, bilar mm ? Hyra ut? Äga tillsammans med ex familj eller kompis, du bestämmer själv. Lokalerna har en golvyta på ca 75 kvm med möjlighet till entresol på ca 30 kvm , porthöjd på hela 4,5m och inre nokhöjd på 6,5m. Anslutningar för VA, elcentral 16A, takbelysning och fiber finns i alla lokaler och möjliggör installation av wc, dusch och pentry mm. Finns behov av större yta så kan man självklart köpa fler lokaler för dubbel/bredd djup. Samfälligheten som bildas ansvarar för försäkring, skötsel utvändigt och VA. Passa på att ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal och samtidigt göra en investering för framtiden.

  • Premium
Styrnäs 102, Höga kusten, Kramfors kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Styrnäs 102

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
600 000 kr
91 + 76 m²
4 rum
4 438 m² tomt

Villa med slående utsikt över Ångermanälven. Välkommen till Styrnäs 102. Bostaden har är i gott skick med stilfullt renoverat kök -21 inkl vitvaror( husqvarna), dränerat -19, luftvattenpump -19 och delvis 3-glasfönster bytta -11. På tomten finns även kallgarage på platta , förråd, växthus och smedja. Detta vill du inte missa. Vi ses på visning.

  • Plus
Lövvik 615, Höga kusten, Kramfors kommun

Lövvik 615

Fritidshus
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 895 000 kr
55 m²
3 rum
1 887 m² tomt

Välkommen till levande Lövvik mitt i Höga Kusten. Nu har du möjlighet att införskaffa denna sommarpärla som erbjuder allt man behöver för att njuta av sommaren. På fastigheten finns storstuga om ca 55 kvm med två sovrum, vardagsrum och inglasad altan mot vattnet. Ny installerad luftvärmepump för värme året runt. Säljs med inventarier. Två fina gäststugor varav ena med pentry och vatten, förrådsbod , utedusch med varmvatten. Möjlighet till brygga och båt vi vid stranden. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
Rossö 113, Nyland, Kramfors kommun

Rossö 113

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
178 + 174 m²
9 rum
3 147 m² tomt

Välkommen till Rossö 113. Här får du stor och pampig villa med lantligt läge och generösa ytor med närhet till Nyland. Bostadshus i 2-plan om vardera ca 175 kvm med garage och verkstadsdel i huskroppen. Kök med köksö renoverat -21. Uppvärmning med bergvärme och fiber indraget. Möjlighet att köpa till även grannfastigheten Rossö 111. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 2
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 3

Ås 103

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
2 200 000 kr
320 m²
7 rum
6 689 m² tomt

En villa utöver det vanliga! Med ett lantligt och rofyllt läge ligger denna stora och generösa fastighet i hjärtat av Höga Kusten. Bra planerad 2-plansvilla på 320 kvm med ett fint renoverat och stilfullt kök med köksö, vardagsrum och badrum på bägge våningsplanen, varav ena med slående utsikt. Huset har en otroligt bra disposition med inbjudande sällskapsytor, 4 braskaminer och 4-5 bra sovrum. Säljs fullt möblerat med lösöre. Anmäld ditt intresse redan nu, detta vill du inte gå miste om.

  • Premium
Mällbyvägen 8, Kramfors, Kramfors kommun

Mällbyvägen 8

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
650 000 kr
105 + 60 m²
5 rum
1 249 m² tomt

Välkommen till Mällbyvägen 8. Här erbjuds en välskött och fin villa med fristående garage. Huset är bra planerat med tre sovrum , vardagsrum i fil och källare med egen entré perfekt för egen rörelse. Fristående garage med isolerat gästrum. Här bor du med närhet till både centrum som fritidsaktiviteter med skidspår, slalombacke och hockeyhall inom räckhåll. Anmäl ditt intresse redan nu.

Stenhammarsvägen 26, Kramfors, Kramfors kommun

Stenhammarsvägen 26

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 050 000 kr
110 + 13 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Centralt och lätt skött. Välkommen Stenhammarsvägen 26 och en välskött enplansvilla med garage på lugn gata. Bostaden har välplanerade 110 kvm med rymligt kök, två badrum med dusch, 3 sovrum och inglasat uterum. På tomten finns även vinterbonad gäststuga samt växthus. Här bor du med närhet till centrum, barnomsorg och skola. Anmäl ditt intresse redan nu.

Vårdhemsvägen 16, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Vårdhemsvägen 16

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 080 000 kr
138 m²
6 rum
838 m² tomt

Välkommen till Vårdhemsvägen 16. Här får du en välplanerad 1 1/2-plans villa på hörntomt med möjlighet till många sovrum om man är en stor familj med stenkast till fin lekpark och allmänning. Entréplan med kök( vitvaror -23), vardagsrum med fint ljusinsläpp, två bra sovrum , badrum och tvättstuga ( TM -23). Övreplan med allrum , badrum och sovrum. Huset fick 3-glasfönster -21. Trevlig tomt med takad altan för vår och höst samt öppen trall intill för varma sommardagar. Garage med förrådsdel. Här finns allt för ett familjärt boende. Anmäl ditt intresse redan nu.

Torgvägen 17, Sandslån, Kramfors kommun
Torgvägen 17, Sandslån, Kramfors kommun, bild 2
Torgvägen 17, Sandslån, Kramfors kommun, bild 3

Torgvägen 17

Villa
Sandslån, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
850 000 kr
101 m²
4 rum
1 630 m² tomt

Nytt pris!! Välkommen till Sandslån och denna trevlig och välskötta villa med hörntomt. Vardagsrum i fil med härlig täljstenskamin, renoverat badrum med golvvärme (-16) . Fiber indraget. På fastigheten finns även gäststuga om ca 40 kvm som är avdelad med separata ingångar, perfekt för verksamhet av olika slag som värms med luftvärmepump samt förråd med bastu. Här bor du i lugn och fin miljö med närhet till älven, badplats, trevlig hamn med båtklubb och stenkast till välskött lekpark. Bra pendlingsavstånd till Kramfors med tågstation (20km), Sollefteå (40) samt 5 km till Höga kusten Airport. Välkommen på visning.

  • Premium
Aspåsvägen 6, Fiskja, Kramfors kommun

Aspåsvägen 6

Villa
Fiskja, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
220 000 kr
75 + 50 m²
4 rum
1 244 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till Aspåsvägen 6 och en villa i 1 1/2 plan med enskilt läge och närhet till centrum. Entréplan med kök , matrum och vardagsrum i fil samt wc. På övreplan finns två sovrum varav ena med vedspis och sovalkov och badrum. I anslutning till huset finns både inglasat uterum med öppen altan och garage. Vi ses på visning.

Visar alla 10