Mäklare Peter Öberg

Peter Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällgumsgatan 13, Kramfors, Kramfors kommun
  • Ons 6 mar kl 16:30

Hällgumsgatan 13

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
700 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Välskött enplansvilla med källare på trevlig hörntomt. Välkommen till Hällgumsgatan 13. Här får du 89 kvm per våningsplan. Bra planlösning med stort öppet kök , två sovrum och vardagsrum på entréplan. Källare med generös förvaring och möjlighet till ytterligare sovrum. Bostaden fick ny brädfodring -17, uppvärmning sker via fjärrvärme och tillbyggt garage. Gångavstånd till centrum och närhet till förskola. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
  • Energieffektiv
Nygatan 49A, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Nygatan 49A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 840 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/3
5 631 kr/mån
16 140 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna stora och rymliga 5:rummare på 114 kvm med centralt läge i stabil och bra förening (skuldfri). Vardagsrum med fönster i tre väderstreck, balkong mot innergården med eftermiddagssol samt möjlighet till 4 sovrum om man önskar. Här bor du centralt med promenadavstånd till både stadspuls och natur. Anmäld ditt intresse redan nu.

  • Balkong
Genehemsgränd 2, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Genehemsgränd 2

Radhus
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 550 000 kr
130 + 8 m²
6 rum
616 m² tomt

Fint och välplanerat radhus på hörntomt med både carport och garage. Genom gående fina ytskikt, 3-4 bra sovrum , inglasat uterum och inredd övervåning. Flertalet större renoveringar utförda där både yttertak, fönster och fasad är bytt. Fiber indraget. Otroligt trivsamt hus som måste upplevas på plats. Närhet till skola och barnomsorg, Domsjöskolan F-6 och Geneskolan 7-9. Välkommen att anmäla dig till visningen.

  • Plus
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Hangarplan

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 499 000 kr
1,4 ha tomt

Tillfälle för dig som företagare eller privatperson som söker lokal med möjligheter att själv anpassa och utforma den utifrån dina behov då byggnaden inte är prefabricerad. På Hangarplan i Domsjö presenterar vi nu ett projekt med friköpta industrilokaler som är stilfulla och välplanerade med tilltänkt tillträde under Q4 2024? Totalt byggs 20 industiradhus med gemensam gårdsplan och samfällighetsförening för enkelt ägande. Separata lagfarter ger dig som köpare många möjligheter gällande finansiering med lägre månadskostnad än att hyra liknande lokal och disponering. Egen verksamhet? Förvaring av båtar, bilar mm ? Hyra ut? Äga tillsammans med ex familj eller kompis, du bestämmer själv. Lokalerna har en golvyta på ca 75 kvm med möjlighet till entresol på ca 30 kvm , porthöjd på hela 4,5m och inre nokhöjd på 6,5m. Anslutningar för VA, elcentral 16A, takbelysning och fiber finns i alla lokaler och möjliggör installation av wc, dusch och pentry mm. Finns behov av större yta så kan man självklart köpa fler lokaler för dubbel/bredd djup. Samfälligheten som bildas ansvarar för försäkring, skötsel utvändigt och VA. Passa på att ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal och samtidigt göra en investering för framtiden.

  • Premium
Jättestagatan 36, Kramfors, Kramfors kommun

Jättestagatan 36

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
695 000 kr
156 + 25 m²
5 rum

Nytt pris! Tillfälle för dig som söker trivsam 1 1/2-plansvilla. Välkommen till Jättestagatan 36 här får du öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin, fräscht badrum renoverat -10 och tre till fyra sovrum. Stor altan med spabad, bra solläge och trivsam tomt. Bostaden har nya fönster och elcentral. Välkommen att anmäla dig till visning.

Skyttorpsbacken 8, Kramfors, Kramfors kommun

Skyttorpsbacken 8

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
650 000 kr
5 rum
10 403 m² tomt

Välkommen till Skyttorpsbacken 8. Här hittar du en rymlig och trivsam villa med fina detaljer. Entréplan med fint kök med generös förvaring, matrum och vardagsrum med vackert utsmyckad kakelugn samt mindre wc i hallen. Övervåning har stor öppen hall med fint trägolv , fräscht badrum med dusch och tre bra sovrum i varierande storlek. På tomten finns även fristående byggnad med tvättstuga och separat förrådsdel. Vi ses på visningen. Säljs med friskrivningsklausul enligt konkursboets önskemål.

Hjortstigen 27, Norrfällsviken, Kramfors kommun

Hjortstigen 27

Tomt
Norrfällsviken, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
180 000 kr
1 161 m² tomt

Nytt Pris!! Ta chansen att införskaffa tomt på 1161 kvm och skapa ditt framtida drömboende i Höga Kusten. Norrfällsviken passar dig som värdesätter närheten till naturen men som ändå inte vill ha långt till service, aktiviteter och bekvämligheter med golfbana, badstrand och restaurang oslagbar miljö. Anslutningar för VA & el framdraget. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Trysunda m.m.

Visar alla 7