Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Öberg

Peter Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sprängsviken 215, null, Kramfors kommun

Sprängsviken 215

Villa
Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
390 000 kr
125 m²
4 rum
1 604 m² tomt

Välkommen till Sprängsviken 215. Här får du ett mysigt och välskött boende med trevlig trädgård och utemiljö som rymmer pool, växthus samt uterum som sträcker sig hela långsidan & balkong. Entréplan med välplanerat kök, badrum, vardagsrum med pelletskamin samt sovrum. På övervåning finns allrum med öppenspis och utgång till balkong, rymligt sovrum samt förråd. Delvis inredd källare med verkstadsdel och förvaring. Närhet till Grämestaskolan (F-3) och bra pendlingsavstånd till Kramfors ( 10km) & Härnösand ( 33 km). Anmäl ditt intresse redan nu.

Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Petsamovägen 26, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Petsamovägen 26

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
350 000 kr
72 + 70 m²
3 rum
1 123 m² tomt

Välkommen till Mjällom i härliga Höga Kusten. På Petsamovägen 26 finns denna enplansvilla med källare. Bostaden har fint renoverat badrum och bytta vattenledningar -22, rymligt vardagsrum med parkett golv och möjlighet till 2 sovrum. Källardel med sovrum, garage, pannrum och förvaring. Här bor du med närhet till allt som Höga Kusten har att erbjuda med sin storslagna miljö. I området har du även närhet till Norrfällsviken som bjuder på golfbana, camping, restauranger, marina samt havsbad. På Vallen finns skola, ishall & bowling. Vi ses på visning.

  • Premium
Västhammar 141, Nyland, Kramfors kommun

Västhammar 141

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
105 + 20 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till Västhammar 141! Fastighet med lantligt läge och gårdskänsla. Bostadshus 1 1/2-plan med två kakelugnar, renoverat badrum, stort lantligt kök med vedspis och uppvärmning med jordvärme (ny pump -21). På fastigheten finns flertalet ekonomibyggnader i brukbart skick. Här får du ett trivsamt boende i lugn miljö med närhet till Nyland där du hittar mataffär, skola, förskola m.m. Goda kommunikationsmöjligheter då resecenter med flyg & tåg hittas endast 1 km bort. Bra pendlingsavstånd till Kramfors (20 km) och Sollefteå (35 km).

Kvaved 105, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Kvaved 105

Fritidshus
Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 010 000 kr
55 m²
2 rum
1 851 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och välskötta stuga på strandtomt med utmärkt solläge vid Kvavedssjön bara 15 min från stadskärnan. Stuga på 55 kvm med stilfullt renoverat kök och genomgående nya fräscha ytskikt. Inglasad altan med utsikt mot sjön. På tomten finns även gäststuga med sovrum och dusch. Ny flytbrygga vid -24. Detta vill du inte missa. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 2
Svartnora 626, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 3

Svartnora 626

Fritidshus
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 700 000 kr
60 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till denna fritidsfastighet på udde med storslagen utsikt och utmärkt solläge i trivsamma Svartnora. Här har du en unik tillfällighet att äga en stuga med havet som närmaste granne beläget i vackra Höga Kusten. Storstuga på 60 kvm med tre sovrum , allrum , kök och badrum. På fastigheten finns även gäststuga med sovrum och snickarbod. Servitut på båtplats. Med andra ord finns allt för att du ska koppla av med bad, fiske och båtliv. Stugan säljs med lösöre där bla båt lämnas. Här har du även närhet till levande Lövvik som bjuder på restaurang, Café och frilufsteatern. Vi ses på visning.

  • Premium
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 16:00
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 2
Ås 103, Höga kusten, Kramfors kommun, bild 3

Ås 103

Villa
Höga kusten, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 850 000 kr
320 m²
7 rum
6 689 m² tomt

Nytt pris!! En villa utöver det vanliga! Med ett lantligt och rofyllt läge ligger denna stora och generösa fastighet i hjärtat av Höga Kusten. Bra planerad 2-plansvilla på 320 kvm med ett fint renoverat och stilfullt kök med köksö, vardagsrum och badrum på bägge våningsplanen, varav ena med slående utsikt. Huset har en otroligt bra disposition med inbjudande sällskapsytor, 4 braskaminer och 4-5 bra sovrum. Säljs fullt möblerat med lösöre. Anmäld ditt intresse redan nu, detta vill du inte gå miste om.

  • Premium
Montörsvägen 3, Järved, Örnsköldsviks kommun

Montörsvägen 3

Tomt
Järved, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
650 000 kr
1 299 m² tomt

Vill du bygga hus och bo i trivsamma Järved. Då har du möjlighet att införskaffa denna tomt på Montörsvägen 3. Här har man nära till allt man behöver med natur, skola, samt gång & cyckel avstånd till centrum. Ta chansen till bo i ett att Öviks attraktivaste område.

Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Hangarplan, Domsjö, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Hangarplan

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 499 000 kr
1,4 ha tomt

Tillfälle för dig som företagare eller privatperson som söker lokal med möjligheter att själv anpassa och utforma den utifrån dina behov då byggnaden inte är prefabricerad. På Hangarplan i Domsjö presenterar vi nu ett projekt med friköpta industrilokaler som är stilfulla och välplanerade med tilltänkt tillträde under Q4 2024? Totalt byggs 20 industiradhus med gemensam gårdsplan och samfällighetsförening för enkelt ägande. Separata lagfarter ger dig som köpare många möjligheter gällande finansiering med lägre månadskostnad än att hyra liknande lokal och disponering. Egen verksamhet? Förvaring av båtar, bilar mm ? Hyra ut? Äga tillsammans med ex familj eller kompis, du bestämmer själv. Lokalerna har en golvyta på ca 75 kvm med möjlighet till entresol på ca 30 kvm , porthöjd på hela 4,5m och inre nokhöjd på 6,5m. Anslutningar för VA, elcentral 16A, takbelysning och fiber finns i alla lokaler och möjliggör installation av wc, dusch och pentry mm. Finns behov av större yta så kan man självklart köpa fler lokaler för dubbel/bredd djup. Samfälligheten som bildas ansvarar för försäkring, skötsel utvändigt och VA. Passa på att ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal och samtidigt göra en investering för framtiden.

  • Premium
Trastvägen 13, Skarpåkern, Kramfors kommun

Trastvägen 13

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 050 000 kr
98 + 98 m²
5 rum
977 m² tomt

Välkommen till Trastvägen 13 och detta välskötta hus i barnvänligt område. Entréplan med 3 bra sovrum, kök och vardagsrum med parkettgolv. Källare med möjligheter till fler rum samt bra med förrådsutrymmen. Genomgående fina ytskikt som renoverats senaste åren. Inglasad altan med skjutdörrar till en fin och trivsam trädgård. Fiber indraget. Fristående garage. Närhet till skola och förskola samt Kramfors centrum. Här finns alla förutsättningar för ett trivsamt boende.

  • Plus
Hällgumsgatan 48, Kramfors, Kramfors kommun

Hällgumsgatan 48

Radhus
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
450 000 kr
116 + 11 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till Hällgumsgatan 48 och ett trevligt radhus på 116 kvm. Här erbjuds en bra planlösning med rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt möjlighet till fyra sovrum. Trevlig altan med fint solläge i anslutning till entrén. Trivsamt område med närhet till så väl centrum som aktivt friluftsliv med bland annat hockeyhall, skidbacke, skidspår m.m inom räckhåll. Välkommen på visning!

Bönhamn 102, Bönhamn, Kramfors kommun

Bönhamn 102

Villa
Bönhamn, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 750 000 kr
141 + 74 m²
6 rum
2 620 m² tomt

Nu kan vi presentera en bostad i vackra och charmiga Bönhamn i hjärtat av Höga Kusten. Bostad har genomgått flertalet renoveringar med luftvattenpump -15, yttertak -11, dränering -12, braskamin -12. Entréplan med inbjudande sociala ytor umgänge, kök, sovrum och badrum. Övreplan öppen möbler hall och tre bra sovrum som går att dela av vid behov. Källarplan med bra förvaringsytor, hobbyrum/gym, verkstad mm, egen ingång från tomten. Hela tomten är markplanerad och utfylld med fin mur och kantsten som delar av mot gräsmattan. Tomten storlek ger ev möjlighet till avstyckning. Stor del av lösöret lämnas kvar bla den påkostade gymutrustning i källaren. Med en kort promenad når man den natursköna hamnen med sjöbodarna, flera tilläggningsbryggor, kapell och restaurang Bryggan. Där kan man även njuta av sandstrand och klipphällar för sol och bad ostört eller promenera längs dom vackra vandringlederna. Vill du ta man ta sig ut och uppleva Höga kusten går det turbåten till Högbonden och besöka fyrvaktarbostaden och dess vandrarhem med restaurang. Ev finns även möjlighet till att hyra båtplats i hamnen via hamnföreningen. Vill man uppleva Höga Kusten vintertid finns över 50 mil skoterleder i området som sköts av skoterklubben. Här finns allt för ett trivsamt boende oavsett årstid. Anmäl ditt intresse redan nu.

Håvgatan 23, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Håvgatan 23

Villa
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 500 000 kr
185 + 70 m²
7 rum
938 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna centrala villa på attraktiva och lugna Håvgatan med fin utsikt över hamninloppet och gångavstånd till både city och naturområde. Stor och rymlig villa där du kan sätta din egen prägel och forma ditt drömboende eftersom planlösningen är flexibel. Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt badrum och tvättstuga. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med vy över stan och fjärden. Souterrängvåningen har rymligt allrum med braskamin, bibliotek, sovrum, badrum & bastu samt generöst med förvaring. Ta chansen att bo på en av Örnsköldsviks populäraste gator med skola ( f-9), barnomsorg, lekparker samt promenad och skidspår runt hörnet. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun, bild 2
Gissjö 210, Kramfors, Kramfors kommun, bild 3

Gissjö 210

Fritidshus
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
750 000 kr
50 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna fina och välskötta stuga på strandtomt med utmärkt solläge vid Gissjön. Skidstahus om ca 50 kvm som rymmer allrum med öppenspis och fönster med fin utsikt mot vattnet, kök , badrum med dusch och separett samt sovrum som tidigare var uppdelat. På tomten finns även varmbonad gäststuga om ca 10 kvm med pentry. Med en kort promenad finns fin badplats med grillring och omklädningsrum. En riktig sommarpärla med närhet till Kramfors. Fastigheten säljs med lösöre. Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Premium
Norrlimstavägen 40, Kramfors, Kramfors kommun

Norrlimstavägen 40

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
595 000 kr
146 + 124 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Tillfälle för trivsamt och rymligt boende om 146 +124 kvm på attraktiv adress med dubbelgarage. Här bor du med närhet till skola, förskola och centrum. Entréplan med kök, vardagsrum och tre bra sovrum samt badrum. Souterrängdelen är delvis nyrenoverad men där vissa delar inte är fullt återställda och har renoveringsbehov. Vattenburet värmesystem ger möjligheter till låga driftkostnader vid installation av värmepump.

  • Plus
Mällbyvägen 8, Kramfors, Kramfors kommun

Mällbyvägen 8

Villa
Kramfors, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
590 000 kr
105 + 60 m²
5 rum
1 249 m² tomt

Välkommen till Mällbyvägen 8. Här erbjuds en välskött och fin villa med fristående garage. Huset är bra planerat med tre sovrum , vardagsrum i fil och källare med egen entré perfekt för egen rörelse. Fristående garage med isolerat gästrum. Här bor du med närhet till både centrum som fritidsaktiviteter med skidspår, slalombacke och hockeyhall inom räckhåll. Anmäl ditt intresse redan nu.

Fanom 204, Nyland, Kramfors kommun

Fanom 204

Fritidshus
Nyland, Kramfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
680 000 kr
30 m²
1 rum
1 305 m² tomt

Nytt pris! Tillfälle för dig som söker enskilt läge alldeles intill vattnet. Nu kan vi presentera detta trivsamma objekt på stor tomt om totalt 2735 kvm fördelat på två fastigheter i fantastisk miljö. Plan och lätt tillgänglig tomt. Två byggnader varav den mindre stugan även kan nyttjas vintertid. Ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen att anmäla dig till visning.

Visar alla 16