Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alice Burland

Alice Burland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra gröngatan 5A, Karlslund, Östersunds kommun

Norra gröngatan 5A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 266 kr/mån
25 935 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna 2:a med dubbla balkonger i populära Karlslund! Här erbjuds det bästa av två världar - ett avskilt och lugnt läge med endast några minuters promenad till stadskärnan. Lägenhetens 61,5 väldisponerade kvadratmeter erbjuder dessutom en rymlig layout, högt i tak, stora fönster och fina originalgolv som ger en oslagbar atmosfär. Här får du verkligen bo bekvämt och centralt! Praktiska bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin gör vardagen smidigare. Driftkostnaderna är låga och både internet samt kabel-tv ingår i avgiften. Dessutom erbjuds gemensamma faciliteter såsom välutrustad tvättstuga, snickarbod och övernattningslägenhet - allt inom samma trappuppgång! Inte nog med det så finns även bastu och ett minigym att tillgå inom föreningen. Den lummiga innergården är som en oas mitt i stadens puls. Här kan du njuta av picknick på gräset, grilla vid eldstaden under varma sommarkvällar och umgås med vänner och familj. Och med närheten till gym, matbutiker, shopping, restauranger och Stortorget har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Det här är verkligen den perfekta kombinationen av centralt boende, komfort och prisvärdhet. Missa inte chansen att få kalla denna pärla ditt hem!

  • Balkong
Fagervallsgränd 15A, Odenslund, Östersunds kommun

Fagervallsgränd 15A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 096 kr/mån
19 730 kr/m²

I det populära området Odenslund finner vi denna välplanerade och trivsamma lägenhet på Fagervallsgränd, belägen på första våningen endast en halv trappa upp! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av den solsäkra och trevliga balkongen med en glimt av vackra Storsjön, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Odenslund är känt för sina grönskande och charmiga kvarter och genom en promenad eller en kort cykeltur så tar du dig snabbt till både Mittuniversitetet, Östersunds centrum och Lillänge köpcentrum. I närområdet finns även bekvämligheter som matbutiker, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk för dig som uppskattar natur och motion. Denna lägenhet är belägen i den omtyckta föreningen HSB Björktrasten, vilket innebär trygghet och gemenskap för de boende. I avgiften ingår dessutom både bredband och bostadsrättstillägg!

  • Balkong
Gulsparvvägen 26 A, Brittsbo, Östersunds kommun

Gulsparvvägen 26 A

Lägenhet
Brittsbo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/4
4 814 kr/mån
19 621 kr/m²

Gulsparvvägen 26A - en lägenhet där allt är i toppskick! Med öppen planlösning och insynsskyddat gavelläge har du det perfekta boendet. På balkongen har du sol från mitt på dagen till sena kvällen. Här har du dessutom hiss och tillhörande carport och vindsförråd. Lägenheten är modern och stilren med fräscha ytskikt, parkettgolv i ek, vita väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp från två olika håll. Hall och badrum har ett fint mörkgrått klinkergolv med golvvärme i badrummet. Lägenheten ligger i det populära bostadsområdet Brittsbo som är omgivet av fina grönområden samt nära till kommunikationer, mataffär, elljusspår och förskola. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bangårdsgatan 56, Söder, Östersunds kommun

Bangårdsgatan 56

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
690 000 kr
21 m²
1 rum
vån -1
1 984 kr/mån
32 857 kr/m²

Välkommen till Bangårdsgatan 56, där denna kvadratsmarta lägenhet väntar på sin nya ägare. Med ett strategiskt läge som passar både studenter och dig som söker övernattningsbostad, erbjuder denna smarta bostad enkel tillgång till alla nödvändigheter utan trappor att bekymra sig för. Denna pärla på markplan erbjuder även fördelen av ett eget förråd och tillgång till föreningens tvättstuga, allt på samma bekväma plan. Bostaden erbjuder en fullt utrustad köksdel, utrymme för säng, matbord och kontorshörna samt ett rymligt helkaklat badrum. Hallen erbjuder både hatthylla och inbyggda garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Pricken över i:et är den fantastiska inglasade balkongen som väntar på att bli ditt favoritställe att koppla av på och njuta av solen samtidigt som du blickar ut mot sjön. Dessutom kan du se fram emot att tillbringa tid i den charmiga gården med sina grönskande ytor och en mysig grillplats! Missa inte chansen - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Odensalagatan 51B, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Odensalagatan 51B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 135 kr/mån
21 727 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i eftertraktade Marielund! Här erbjuds en ljus och trivsam tillvaro, belägen endast en trappa upp i en stabil och välskött förening med en god ekonomi. Den underbara balkongen bjuder på kvälls- och eftermiddagssol, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Den smarta planlösningen ger dig gott om utrymme och samtidigt en känsla av privatliv, då det inte finns någon insyn. Omsorgsfulla renoveringar har genomförts de senaste åren, vilket ger dig ett modernt och fräscht boende utan några bekymmer. Läget är oslagbart! Med närhet till matbutik, gym och restauranger har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom tar du dig smidigt in till Östersunds centrum på bara några minuter med cykel och det finns väldigt goda bussförbindelser. Föreningen erbjuder ett stort urval av faciliteter så som tvättstuga, bakstuga, pingisrum, bastu, relax, solarium, gästlägenhet samt kontorsbyggnad med samlingslokal. Missa inte chansen att få kalla denna lägenhet för ditt nya hem, välkommen till Marielund!

  • Balkong
Liesvägen 66, null, Krokoms kommun

Liesvägen 66

Villa
Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
4 500 000 kr
145 + 60 m²
5 rum
3 860 m² tomt

Välkommen till detta magnifika, nybyggda hus i enastående läge med en imponerande panoramavy över vackra ängar och fjäll. Här finner du ett hem där du kan flytta in direkt utan att behöva tänka på några renoveringar. Med en stilfull och modern design ger detta glamorösa boende dig en omedelbar känsla av lyx och komfort. Redan i entrén välkomnas du av Offerdalsskiffer och möts genast av den öppna planlösningen, där köket sömlöst övergår till matsalsdelen och vardagsrummet genom en elegant köksö. Vid vardagsrummet finner du en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt stiga ut på den generösa terrassen, perfekt för trevliga grillkvällar med nära och kära. Och vad sägs om att avsluta dagen med ett avkopplande bad i det lyxiga spabadet? På entréplanet finns också ett helkaklat badrum med golvvärme samt en praktisk tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av ett luftigt allrum, fyra bekväma sovrum, ännu ett stilrent badrum och en rymlig klädkammare. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen. Med en stor tomt och ett solsäkert läge har du möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Här finns även en generös balkong där du kan koppla av och andas in den friska luften. Dessutom erbjuder detta drömhem ett dubbelgarage med el-portar, samt laddare för elbil! Detta hus erbjuder en unik möjlighet att leva ett bekvämt och lyxigt liv, omgivet av naturskönheten och med alla moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende!

Brogränd 29, Karlslund, Östersunds kommun

Brogränd 29

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 373 kr/mån
22 131 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och stilfullt renoverade tvåa mitt i populära Karlslund, endast en halv trappa upp! Här finner du det perfekta hemmet för dig som söker bekvämligheter och närhet till stadslivets pulserande hjärta. Med en yta på 61 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en trivsam atmosfär och genomgående hög kvalitet. Redan vid inträdet möts du av vackra golv med skön golvvärme och stilfulla detaljer som ger en inbjudande känsla. Köket är modernt och stilrent, perfekt för att laga smakfulla måltider och njuta av kvällar med vänner och familj. Vardagsrummet är rymligt och har en öppen spis som går att elda i, perfekt för att skapa en varm och mysig atmosfär under vintermånaderna. Det helkaklade badrummet är modernt och erbjuder både badkar och tvättmaskin. Läget är oslagbart med närhet till stadens utbud av restauranger, butiker och nöjen. Universitetet, gymmet, skidstadion och matbutiker ligger alla inom bekvämt cykelavstånd. För de som uppskattar naturen finns även vackra promenadstråk i närområdet. Tveka inte att boka in dig på visning av detta fantastiska hem. Här får du en perfekt kombination av komfort, stil och närhet till allt du behöver. Välkommen till ditt nya drömhem!

  • Hiss
Stuguvägen 30, Odenslund, Östersunds kommun

Stuguvägen 30

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
895 000 kr
36 m²
1 rum
vån -1/3
3 207 kr/mån
24 861 kr/m²

Välkommen till denna unika och stilfulla byggnad som verkligen sticker ut från mängden. Med sin enastående färgsättning och vackra snickarglädje ger den en karaktär som få andra hus kan matcha. Här har du möjlighet att bo i ett hus med anor från 1939, men samtidigt njuta av moderna bekvämligheter efter en omfattande renovering mellan 2015 och 2016. Direkt när du kliver in möts du av en ståtlig dörr med handtag i mässing som öppnar upp till en hall med vackert klinkergolv och golvvärme – en perfekt plats att välkomna gäster eller ta av dig skorna efter en lång dag. Det helkaklade badrummet är också utrustat med golvvärme för att ge dig extra komfort. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social och trivsam atmosfär där du kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat eller slappnar av i soffan. Dessutom finns en praktisk sovalkov som ger dig extra flexibilitet i ditt boende. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både stadsliv och grönska. Här bor du i omtyckta och lummiga kvarter med gångavstånd till både Mittuniversitetet och Östersunds centrum. Dessutom har du nära till caféer, matbutiker, gym och vackra grönområden där du kan njuta av naturen. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska hem – välkommen att anmäla dig på visning!

Kornåkersvägen 19, Lit, Östersunds kommun

Kornåkersvägen 19

Villa
Lit, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
159 + 25 m²
6 rum
772 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem i den idylliska byn Lit! Här finner du ett imponerande hus med generösa ytor och en charmig atmosfär. En trappa upp möts du av ett stort vardagsrum som badar i ljus från två väderstreck. Det härliga köket, med sina vackra träpaneler i en naturnära ljusgrön nyans, har även ett praktiskt skafferi som ger en lantlig känsla. Från köket når du den väl tilltagna balkongen som byggdes 2004, utrustad med infravärme som gör att du kan njuta av de vackra omgivningarna desto längre. Ett extra bonusutrymme är det tillbyggda loftet ovanför hallen, som du kan inreda efter eget tycke och smak. Entréplanet bjuder på fantastiskt vackra trägolv och rymmer två badrum samt två stora sovrum med gott om förvaring. Under kyliga kvällar kan du samlas med nära och kära framför braskaminen(-20). Härifrån kan du kliva rakt ut på gräsmattan och även till den stora härliga terrassen som byggdes 2021 vilket ger ännu fler möjligheter att njuta av utomhuslivet. För dig som vill vara ute i trädgården finns här redskap som gräsklippare och stege som kommer att lämnas kvar. Dessutom har huset en praktisk jordkällare för att förvara dina säsongsbetonade godsaker. Pricken över i:et är garaget med elport där det dessutom är förberett för laddare för elbil! Här finns allt du behöver inom några minuters promenadavstånd - matbutik, restauranger, förskola, skola, café, gym och mycket mer. Dessutom har du närhet till elljusspår, badplats och idrottsplats. Endast ca 20 minuter med bil till/från Östersund. Tveka inte att ta chansen att göra detta till ditt alldeles egna drömhem, välkommen att boka in dig på visning!

Samuel permans gata 35C, Karlslund, Östersunds kommun

Samuel permans gata 35C

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 492 kr/mån
31 646 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och unika etta i hjärtat av Karlslund! Denna lägenhet har verkligen det där lilla extra som gör den till en pärla i sitt slag. Med en tillbyggd sovalkov får du en smart och funktionell planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en härlig atmosfär. Hallen och köket imponerar med sitt enhetliga Forbo-golv i en nyans som harmoniserar perfekt med de retro-gröna köksluckorna och den gula fondväggen i allrummet. Här finns verkligen utrymme för din personliga touch! Allrummet och sovalkoven har ett stilfullt parkettgolv och låt oss inte glömma bort balkongen där du kan njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du kopplar av. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. I det stora köket finns nya vitvaror som förenklar din vardag och ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk. Läget är oslagbart med närhet till allt du kan tänka dig. Förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och vackra grönområden finns alla på bekvämt avstånd. Dessutom har du utmärkta kommunikationer och både Mittuniversitetet och Östersunds centrum ligger bara ett stenkast bort. Inte nog med det, även skidstadion är inom promenadavstånd! Så om du söker en stilren bostad med centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende!

  • Balkong
Konstapelgränd 33, Körfältet, Östersunds kommun

Konstapelgränd 33

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 050 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 827 kr/mån
16 935 kr/m²

Välkommen till Konstapelgränd 33 - en fantastiskt välplanerad 2:a om 62 kvadratmeter som ger dig det perfekta utrymmet för att trivas och leva bekvämt. Hallen är utrustad med flera garderober samt en walk-in closet, perfekt för att hålla ordning och reda. I anslutning till hallen ligger köket, som har vita köksluckor och det stora fönstret vid matplatsen ger en naturlig ljuskälla som sätter stämningen för dina måltider. Det generösa vardagsrummet är inrett med vackert parkettgolv och väggar i en naturnära nyans av grönt, vilket ger en rogivande atmosfär. Härifrån når du även den härliga balkongen, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Badrummet, med sin helkaklade design, golvvärme och spotlights, skapar en lyxig känsla. I det rymliga sovrummet möts du av vackert trägolv och praktiska garderober, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett optimalt läge på körfältet, vilket innebär en bekväm vardag med närhet till Lillänge köpcentrum, utmärkta bussförbindelser och cykelvägar som snabbt tar dig till Östersund Centrum där du kan njuta av stadens alla butiker, restauranger och nöjen. Området är även omgivet av vackra grönområden och fina elljusspår för härliga löp- och skidturer. Denna stabila och välskötta förening erbjuder en låg belåningsgrad samt inkluderar både kabel-tv och fiber i avgiften. Tvättstugan finns bekvämt belägen i samma trappuppgång för extra praktiskhet. Missa inte denna chans, anmäl dig till visningen idag och låt ditt nya kapitel börja här på Konstapelgränd 33!

  • Balkong
Lokes väg 4, Ås, Krokoms kommun

Lokes väg 4

Radhus
Ås, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 795 000 kr
94,1 m²
4 rum
vån 1
6 328 kr/mån
19 075 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i vackra Ås, där du kan njuta av det bästa av två världar - en egen ingång och två våningar. Detta hem har inte bara en, utan två terrasser som ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol. Utsikten över de majestätiska fjällen är verkligen pricken över i:et! Bredband och el ingår dessutom i avgiften, vilket gör det både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt för dig som boende. För den som har bil finns det lediga parkeringsplatser inom föreningen. Dessutom är läget perfekt med närhet till badplats vid Storsjön, förskola, skola, fotbollsplan och elljusspår. Med bra bussförbindelser och endast en mil till Östersunds centrum har du också nära till allt staden har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av de vackra grönområdena och vägarna i området. Denna bostadsrättsförening är helt ny, ombildad så sent som 2022! Kom och upplev allt detta själv - detta är verkligen ett hem som du inte vill missa!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Litsvägen 22, Karlslund, Östersunds kommun

Litsvägen 22

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 436 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till Litsvägen 22 - sekelskifteslägenhet med fantastiskt läge i Karlslund! Denna fantastiska bostad är belägen i en pampig arkitektritad(Knut G Gyllencreutz) byggnad från 1912 som tillhör föreningen Brf Konsulatet som ombildades under 2020. Här har du tilltagna takhöjder, stora fönsterpartier och ett fantastiskt trapphus med historiska inslag. Här utgör sekelskifteskänslan och toppmoderna materialval en perfekt kombination. En väl genomtänkt planlösning, öppna ytor och mycket ljusinsläpp med ett genomgående vackert brett ekparkettgolv är bara ett smakprov på vad denna lägenhet har att erbjuda. Här finns ett rejält sovrum med en hel garderobsvägg, vardagsrum med en vacker öppen spis med plats för soffgrupp och matbord. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning. Köket är från Ballingslöv och här har man nyttjat varje centimeter till fullo. Mörkblå köksluckor med vackra mässingdetaljer som sträcker sig hela vägen till taket, vitrinskåp med inbyggd belysning, påkostad keramisk bänkskiva och moderna vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat i en snygg grå nyans och det finns både tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta. Missa inte denna pärla - anmäl dig på visning redan nu!

  • Hiss
Krondikesvägen 26A, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 26A

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 275 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 347 kr/mån
24 519 kr/m²

Välkommen till denna imponerande tvårumslägenhet som har genomgått en omfattande och smakfull renovering. Med en perfekt balans mellan modern design och komfort erbjuder denna pärla en unik chans att bo i ett av stadens mest populära områden. Den smarta planlösningen skapar en naturlig och rymlig känsla. Köket med plats för matbord ger dig en plats att njuta av både umgänge och matlagning. Vardagsrummets stora yta är det perfekta stället för att koppla av, härifrån når du dessutom den mysiga balkongen som vetter mot innergården. Det helt nyrenoverade badrummet bjuder på en känsla av lyx, dess moderna ytskikt och snygga armaturer är de finesser som höjer komfortnivån. Belägen i populära Blomängen, har du allt inom räckhåll. Mataffär, restaurang, väldigt bra kollektivtrafik och fina grönområden är bara några steg bort. Endast några minuters cykelavstånd till både Lillänge köpcentrum och Östersunds citypuls. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till ditt framtida drömhem!

  • Balkong
Storsjöstråket 32, Östersund Centrum, Östersunds kommun

Storsjöstråket 32

Lägenhet
Östersund Centrum, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 750 000 kr
60 m²
2 rum
5 225 kr/mån
29 167 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva lägenhet belägen vid prestigefyllda Storsjöstrand, ett av Östersunds bästa lägen! Dessa flådiga byggnader med lyxig interiör uppfördes år 2016, och nu har du chansen att göra detta till ditt hem. En tvåa i markplan med välplanerade 60 kvadratmeter och 2,70m i takhöjd där det dessutom ingår möjligheten till att överta en garageplats, vilket ger extra bekvämlighet till din vardag. Denna lägenhet erbjuder inte bara en fantastisk inomhusmiljö utan har även privilegiet av att ligga bara ett stenkast från den vackra Storsjön. Den friska sjöluften och den idylliska omgivningen ger dig möjlighet att njuta av naturen direkt utanför din dörr. Dessutom är läget idealiskt med gångavstånd till alla bekvämligheter och nöjen som Östersund har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och kulturella evenemang som kommer att göra din vardag både bekväm och underhållande. Föreningen har dessutom ett eget strandhus med övernattningsmöjligheter, festlokal och en relax med bastu. Missa inte denna chans – anmäl dig på visning!

  • Hiss
Kanslihusgränd 6, null, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 6

Lägenhet
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
6 256 kr/mån
27 988 kr/m²

Fantastisk lägenhet på Kanslihusgränd 6 - välkommen till ditt drömhem! Endast en halv trappa upp hittar du denna magnifika bostad med inglasad balkong. Lägenheten var ursprungligen en 3:a, men har genomgått en kärleksfull omvandling till en 4:a vilket ger dig ännu mer utrymme att utforma ditt hem precis som du vill ha det. Använd det extra rummet som ett hemmakontor, gästrum eller hobbyrum - möjligheterna är oändliga. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Här kan du ordna trevliga middagar med vänner eller bara koppla av och titta på din favoritfilm. I anslutning till vardagsrummet ligger den stora inglasade balkongen som är höjdpunkten i denna lägenhet. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller avkopplande kvällar med vänner och familj, oavsett väder. Stora fönster från tre olika väderstreck och en öppen planlösning gör lägenheten ljus och luftig. Naturligt ljus flödar in i alla rum och skapar en välkomnande atmosfär som du kommer att älska att komma hem till. Köket är utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme. Här kan du enkelt tillreda kulinariska mästerverk och njuta av måltider med familj och vänner. Det rymliga badrummet är elegant med vita kaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme som erbjuder både stil och funktion. Här har du både dusch och ett lyxigt badkar, vilket ger dig flexibiliteten att välja mellan en snabb uppfräschning eller en avslappnande stund. Dessutom är badrummet utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvätt och klädvård enkelt och bekvämt direkt i hemmet. Lägenheten ligger i en eftertraktad och lugn del av staden, perfekt för dig som uppskattar det bekväma stadslivet samtidigt som du har nära till fina grönområden. Med närhet till skolor, parker och kollektivtrafik är detta en idealisk plats för att uppfylla alla dina dagliga behov. Välkommen att boka in dig på visning och upptäck allt som denna bostad har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 16