Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alice Burland

Alice Burland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allsta 544, Allsta, Sundsvalls kommun

Allsta 544

Fritidshus
Allsta, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
775 000 kr
70 + 9 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Nära Klingstatjärnen hittar ni denna enkla stuga med lugnt och rofyllt läge. Stugan är i stort renoveringsbehov både invändigt och utvändigt, alternativt nybyggnation. Den natursköna och mysiga tomten är inbäddad i grönska, här finns även gäststuga, dass och vedbod. Här kan du verkligen njuta av din alldeles egna oas! I trakterna kring Allsta finns fina vandringsleder och upplevelserika platser. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Åk gärna och titta på läget redan nu, det är okej att titta runt på tomten.

  • Plus
Rigstavägen 34, Söråker, Timrå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rigstavägen 34

Villa
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 175 000 kr
110 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Välkommen till denna härliga 2-plansvilla i Söråker! När du kliver in genom dörren möts du av en stor och ljus hall som leder vidare till ett vardagsrum med stora fönster som släpper in mängder av naturligt ljus. Köket har stor potential att bli samlingspunkten för familjen. Intill köket finns också en stor matplats, där ni kan njuta av måltider tillsammans samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten genom de stora fönstren. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, med generösa förvaringsmöjligheter och fantastisk utsikt över havet. Villans trädgård är en oas av grönska med blomsterbäddar, frodiga buskar och en härlig gräsmatta där barnen kan leka. Dessutom bra solläge från morgon till kväll! Ett stenkast bort har du Ala Skola och inom promenadavstånd har du allt du kan tänkas behöva! Varmt välkommen att boka in dig på visning redan nu!

Kajakvägen 21, Alnö, Sundsvalls kommun
Kajakvägen 21, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Kajakvägen 21, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Kajakvägen 21

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 495 000 kr
111 + 7 m²
5 rum
7 783 m² tomt

Fin och charmig villa med ett avskilt läge, längst upp på Kajakvägen med skogen som granne och med en mycket fin utsikt ner mot havet. Här har man en riktigt tilltagen tomt på närmare 8 000 kvm att njuta av. På gården ryms både bostadshuset, en bastustuga samt bra garage och förrådsbyggnader. Välskött bostadshus med tre sovrum och badrum på samma plan. På entréplanet finns ett nyrenoverat badrum och stora sociala utrymmen i kök, matrum och vardagsrum där man också når den inglasade altanen. Värmande braskamin och en luftvärmepump håller nere energikostnaderna. I Ankarsvik kan man njuta av både havet med strandpromenad och småbåtshamn samt stora skogsområden. Förskola och skola finns i närområdet. Restaurang Vindhem ligger på promenadavstånd.

  • Premium
Johannesnäsvägen 14, Alnö, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Johannesnäsvägen 14, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Johannesnäsvägen 14, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Johannesnäsvägen 14

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 250 000 kr
197 m²
7 rum
1 507 m² tomt

Om det är som de säger att en bild kan förmedla mer än 1000 ord så stämmer det bra in när man vilar ögonen på denna sagolikt vackra sågverksherrgård som uppfördes 1886. Fasaden med sina takkupor och snickarglädje sätter tonen som följer med in i huset med sina stora sociala utrymmen, eldstäder och trägolv där mycket moderniserats men känslan bevarats. Här bor man lugnt på landet med otroligt fin havsutsikt, badstrand och sol sent in på kvällarna. Lummig och uppvuxen tomt utan insyn och bra odlingsytor. Bara några kilometer bort har man Alnös väl utbyggda service med förskolor, skolor, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar, restauranger, gym och badhus för att göra ett urval. Fastigheten har vårdats som sig bör av flera ägare som renoverat och förädlat fastigheten till den pärla den är idag. Bostadshuset har de senaste 15 åren både fått ett nytt, exklusivt Kvänumkök, helrenoverat badrum, nytt yttertak i tegel och målad fasad. Fyra fungerande eldstäder, vedspis, kakelugn, täljstenskamin och en braskamin. Två fulla bostadsplan, idag inrättat med 4 sovrum, allrum, matrum och vardagsrum med ett badrum på respektive plan. Ett smart planerat hus fullt av historia som inte lämnar någon oberörd. Stor matkällare med ingång från tomten, Mycket bra utrymmen i den stora garagebyggnaden på 110 kvm med dubbelgarage, verkstad, hobbyrum och pannrum med bergvärmeanläggningen från 2019 samt solpanelerna som levererar hela värmebehovet på fastigheten under sommarhalvåret. En fastighet som de flesta bara vågar drömma om, nu kan den bli din!

  • Premium
Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun
Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Skönsbergsvägen 20, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Skönsbergsvägen 20

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
5 750 000 kr
191 + 181 m²
12 rum
1 259 m² tomt

Villan som aldrig tar slut! På Nedre Haga hittar vi detta massiva hus med utrymmen för den stora familjen eller för den som uppskattar stora sociala utrymmen och rymd. Totalt 12 rum och kök på 372 kvm, varav 6-7 sovrum med de inredda rummen på nedre plan. I husets hjärta hittar vi tre rum i fil, matrum, vardagsrum och biblioteket. Rummen har vackra parkettgolv och stora fönsterpartier med fin utsikt ner mot centrala Sundsvall och havsinloppet. Nedre plan har tre sovrum med stora fönster och fina sociala utrymmen även här, t.ex. i allrummet och vardagsrummet som också har en mysig öppen spis. På detta plan finns bl.a. även ett renoverat våtrum med en fin bastu och duschrum. Totalt finns det hela 5 toaletter i huset, 4 badrum varav 3 med dusch och ett med badkar, här blir det aldrig kö! Isolerat varmgarage vid infarten som är stensatt. Lummig och uppvuxen trädgårdstomt som skapar en insynsskyddad oas. Uppvärmningen sker med en effektiv luft/vattenvärmepump. Fiber finns indraget. Centralt läge med promenadavstånd till centrala Sundsvall och busshållplats bara ett stenkast från huset. I närområdet finns bl.a. pizzeria och livsmedelsbutiker, nära till det mesta!

  • Premium
Terrassvägen 2, Söråker, Timrå kommun

Terrassvägen 2

Villa
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 000 000 kr
163 + 69 m²
7 rum
949 m² tomt

Mycket rymlig villa med fantastiska biutrymmen och mycket fin utsikt. Inglasat uterum i anslutning till kök och matrum där man gärna bjuder in gäster till middagarna. Tre sovrum på entréplanet och möjlighet till fler på souterrängplanet. Två luftvärmepumpar och en braskamin som håller elförbrukningen nere. Nuvarande ägare har förbrukat ca 13 000 kWh totalt i det stora huset. I direkt närhet till huset finns Söråkers väl utbyggda service som förskola och skola, idrottsanläggningar, tandläkare och vårdcentral, livsmedelsbutik, restauranger och inte minst havet med både småbåtshamn och strandpromenad.

Båthamnsgatan 63B, Söråker, Timrå kommun

Båthamnsgatan 63B

Villa
Söråker, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 750 000 kr
151 m²
5 rum
2 134 m² tomt

Nybyggd villa med ett rymligt verkstadsgarage och ett fantastiskt läge vid strandpromenaden i Söråker med småbåtshamn, skoterled och sandstrand precis vid huset. Huset är byggt 2019 med påkostade lösningar där fokus i planlösningen har varit på att maximera havsutsikten. Otrolig rymd i kök och vardagsrum med ryggåstak. Inglasat uterum. Friliggande dubbelgarage, ca 72 kvm, med dubbla elportar, oljeavskiljare och tilltagen takhöjd i halva byggnaden där man t.ex. rymmer en lyft. I andra halvan finns ett inrett loft. Gott om utrymme för bilar, skotrar eller annat vilket är perfekt för dig som är motorintresserad eller bara behöver mycket plats för förvaring! Otroligt trivsam trädgård med stor variation av bärbuskar, fruktträd och odlingar. Hela uppfarten består av en fantastiskt fin stenläggning. I Söråker finns dessutom närhet till bl.a. förskola, skola, Söråkers IP, matvarubutik och bensinmack, restauranger, folkets hus, vårdcentral och tandläkare.

  • Energieffektiv
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängsta 115, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängsta 115

Gård/Skog
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
8 000 000 kr
158 + 102 m²
6 rum
14 ha tomt

Välkommen till Skrängsta gård! Drömgård med ett fantastiskt fint och optimalt läge med tomt som gränsar mot Skrängstasjön och Stångån. Fin grillplats nere vid vattnet samt möjlighet att ha båt. Här finns allt du kan önska dig såsom stall med 15 boxplatser, sadelkammare och tvättbox. Hagar, ridbana, travbana (860 meter), paddock, skrittmaskin (walker) och ett eget ridhus. Barack med fikarum och toalett. Gården är också optimal för att driva verksamhet, nuvarande ägare har en butik med foderförsäljning. Här finns även timmerlada, garage, snickarbod, vedbod och gott om plats för förvaring. Intill huvudbyggnaden finns ett gammalt timmerhus med möjlighet att inreda till vad man vill, bara fantasin sätter gränser. Mycket bra läge nära kommunikationer och bara en kvart in till Sundsvalls city. I närområdet finns bland annat flera förskolor, skolor, matvaruaffär och restauranger. Golfbanor, slalombacke och allt serviceutbud i Kvissleby centrum finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
Malmgatan 4, Haga, Sundsvalls kommun
  • Ons 7 aug kl 17:30

Malmgatan 4

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 495 000 kr
182 + 64 m²
8 rum
833 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och charmiga 20-talshus på Haga. Välplanerad interiör med gott om rum och sällskapsutrymmen. Mycket fin trädgård med som det lagts mycket tid på i de senaste åren. Här finns bl.a. växthus, hönshus, rabatter och odlingsmöjligheter samt ett härligt uterum och en altan. Äldre charm där man kan njuta av både kakelugn, trägolv och vedspis i huset. Mycket påkostat, helkaklat badrum byggt 2022. Ny bergvärmepump 2021, 3-glasfönster och fiberanslutning. Strategiskt läge med närhet till det mesta för familjens behov. Gångavstånd till både förskolor, skolor och busshållplats. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
Frölandsvägen 51, Timrå, Timrå kommun

Frölandsvägen 51

Villa
Timrå, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 995 000 kr
155 + 75 m²
7 rum
1 255 m² tomt

Villa med lugnt läge på Frölandsvägen med närhet till centrala Timrå, livsmedelsbutik, förskola, skola och bra kommunikationer. Huset byggdes till 2005 och har idag hela 5 sovrum på de två bostadsplanen. Huset värms upp med ekonomisk bergvärme från 2018. Rymligt och renoverat kök. Nybyggd tvättstuga på källarplanet som har bra förvaringsutrymmen. Lummig och insynsskyddad trädgårdstomt med bra lekytor samt fina uteplatser, både inglasad balkong samt en balkong med tak.

Vindhemsvägen 38, Alnö, Sundsvalls kommun

Vindhemsvägen 38

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 600 000 kr
99 m²
4 rum
1 321 m² tomt

Med ett högt och mycket fint solläge vid havet i idylliska Vindhem hittar vi detta smultronställe. En otroligt fint skött enplansvilla som uppfördes 2015 och som sedan byggts ut till nuvarande ca 99 kvm. Lika snyggt och prydligt som det ser ut på bild och med massor av tid och pengar lagt på trädgård och sidobyggnader såsom ett charmigt lusthus, växthus samt förråds- och verkstadsbyggnader. Altangångar där havsmiljön kring huset blir tydlig med synliga klipphällar. Inne i huset har man samlat de största ytorna i de sociala rummen med kök, matrum och vardagsrum. Golvvärme finns i hela huset. Närheten till restaurang Vindhem gör att flera måltider säkerligen spenderas där. Där har man också möjlighet till båtplats i småbåtshamnen när man inte badar från de härliga klipporna, eller sandstranden. Campingplatser finns också i området. Inga störande, större vägar passerar området, här får man lugn och ro om man söker det. Mycket fina, havsnära promenadvägar i båda riktningarna längs kusten.

Siriusvägen 25, Nolby, Sundsvalls kommun

Siriusvägen 25

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 200 000 kr
152 + 58 m²
6 rum
1 365 m² tomt

I lugna villakvarter i Nolby, med förskolan på samma gata, hittar vi denna trivsamma villa. Fin och skyddad trädgårdstomt med lagom stora gräsytor. Både öppna och inglasade altanytor som också har plats för spabadet. Garage och förråd vid infarten med bra utrymmen för allt som inte behövs inne i huset. Nära både Kvissleby och Njurundabommen med butiker och bra service samt i närområdet där bl.a. Solede skola och Nolby förskola finns. Inom promenadavstånd finns även fotbollsplan och hockeyrinken samt restaurang. Nolbybacken bjuder på fin skidåkning vintertid. Bilresan till Sundsvall tar inte ens 15 min tack vare den snabba vägen ut till E4.

Klyvarvägen 14, Kvissleby, Sundsvalls kommun

Klyvarvägen 14

Villa
Kvissleby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 650 000 kr
74 + 72 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen på en lugn återvändsgata i naturnära Vapelnäs. Med en bostadsyta på 74 kvadratmeter och ett lika stort källarplan är detta hem perfekt för den mindre familjen som söker ett lättskött och trivsamt boende. Tilltagen villatomt på nästan 1300 kvadratmeter ger gott om utrymme lek och för den med gröna fingrar att odla. Här finns bland annat äppelträd, körsbärsträd och syrener. Stor balkong med fint läge. Bostaden har genomgått löpande ytskiktsrenoveringar av nuvarande ägare och är i bra skick. Ny luftvärmepump 2021. Fiber finns indraget i fastigheten och det finns även en laddstolpe för elbil. Järnvägsplaner finns i skogen ovanför bostadsområdet. Exakta dragningen är ej fastställd idag men bedöms inte påverka detta hus med närmaste grannar direkt. Välkomna ut till Klyvarvägen där man bor i ett lugnt område med enkla transporter både norrut och söderut och fin miljö, både skog och hav i direkta området att njuta av! Nere vid havet kan man nyttja parken både sommar- och vintertid. Här finns bland annat en grillplats och pulkabacke.

Patrullbåtsvägen 10, Alnö, Sundsvalls kommun

Patrullbåtsvägen 10

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 495 000 kr
136 m²
5 rum
995 m² tomt

På vackra Alnö med utsikt över Sundsvalls stadssilhuett har Fiskarhedenvillan nu byggt denna arkitektritade villa där ni kan flytta in i det helt nybyggda huset direkt. I området finns det flera nybyggda villor där man flyttar in med blivande vänner i ett av Sundsvalls nyaste bostadsområden. Närheten till havet är påtaglig, utsikten är rogivande och lyxig där havet breder ut sig mitt i blickfånget och sträcker sig hela vägen in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Perfekt solläge dessutom där man kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Entréplanet bjuder in via en rymlig hall till ett öppet allrum - eller så parkerar du bilen i din carport och tar groventrén in genom husets privata delar med tvättstuga, sovrum, förråd samt badrum. En trappa upp öppnar sig husets hjärta; vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med höga fönster och utgång till stor balkong i sydvästläge. Dessutom finner du ett master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare ett badrum. Ett yteffektivt hus som ändå rymmer all önskvärd vardagslyx, helt enkelt. För att spegla det arkitektritade huset används genomgående moderna och stilsäkra materialval i en färgskala som harmonierar med landskapet. Dessutom är tomten stor och området ligger avskilt längs en egen lokalgata utan genomfartstrafik.

Visar alla 14