Mäklare Bodil Gisslén

Bodil Gisslén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tand 630, Tandsbyn, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tand 630

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

895 000 kr

120 m²

1,1 ha tomt

Fastighet med lantligt läge strax utanför Tandsbyn. Här finns stora plana ytor med möjlighet att bygga nytt hus efter eget önskemål, alternativt att totalrenovera det gamla bostadshuset. På tomten finns ett bra garage med gjutet golv samt förrådsbyggnader, vatten och avlopp finns. Här kan också finnas möjlighet till viss djurhållning på marken. En dryg mil till Brunflo med affärer och idrottsanläggningar mm och ca 7 km till Fåker med ICA-affär. Skoterspår och skidspår finns ca 300 m från fastigheten.

Arådalen Ripstigen 100, Arådalen, Bergs kommun

Arådalen Ripstigen 100

Fritidshus
Arådalen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 690 000 kr

43 m²

2 rum

2 390 m² tomt

I Arådalens härliga fjällvärld ligger denna fastighet med både bostadshus med loft, fin gäststuga, skoterbod och uthus med duschplats. Möbler, husgeråd och skoter ingår så här är det bara att ta med mat och kläder och börja njuta av fjällivet!

Gråbergsvägen 29, Gräftåvallen, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gråbergsvägen 29

Tomt
Gräftåvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

450 000 kr

2 355 m² tomt

Välkommen till populära Gräftåvallen och en stor tomt med bra läge nära centrumanläggning och backar. Här finns möjlighet att bygga stuga utifrån eget behov och önskemål enligt planen som medger byggnad av hus på 100 m² + uthus 40 m² och därutöver Attefallshus. Närhet till skidåkning utför och på längden i vacker natur, skoterleder i området och fina bärmarker. Fjällgården erbjuder mat, fika, olika aktiviteter mm, och i anslutning till anläggningen finns också en livsmedelsbutik. Allt finns att hitta på hemsidan graftavallen.se och där finns också längdspårskarta, pistinformation och bra övrig info. I området finns också fina bärmarker. På vägen upp till Gräftåvallen ligger Häggsåssjön som är en badvänlig fjällsjö med fin sandstrand och grillplats.

Visar alla 3