Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Bodil Gisslén

Bodil Gisslén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arådalen Glenvägen 56, Arådalen, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Arådalen Glenvägen 56

Fritidshus
Arådalen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 100 000 kr
80 m²
4 rum
2 056 m² tomt

Rymlig stuga i vackra Arådalen. Här finns plats för många i stort bostadshus med två kök, öppen spis is ena delen och kamin i den andra. Två sovrum och två sovhytter. uthus/förråd och dass. Lugnt och familjevänligt område med oändliga fjällvidder! Här finns fina leder med möjlighet till turåkning och skoterfärder i fantastisk fjällnatur.

Norra torlandsgatan 17B, Blomängen, Östersunds kommun
  • Tis 29 okt kl 17:30

Norra torlandsgatan 17B

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 171 kr/mån
23 585 kr/m²

Välkommen till en renoverad lägenhet en ½-trappa upp i huset med helt nytt kök och fräscha ytskikt. Förråd och tvättstuga i källaren. Bra läge vid Blå Center med närhet till livsmedelsaffär, café, fina grönområden och busshållplatser samt till storsjöbadet och campus Föreningen erbjuder även tillgång till bastu och träningsredskap och till snickarrum med verktyg och utanför porten finns en nyuppförd cyckel- och barnvagnsuppställning.

  • Plus
  • Balkong
Arådalen Lillfjällstigen 84, Arådalen, Bergs kommun

Arådalen Lillfjällstigen 84

Fritidshus
Arådalen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
700 000 kr
46 + 37 m²
2 rum
3 034 m² tomt

Stuga i vackra Arådalen med oändliga fjällvidder! Här finns fina leder med möjlighet till turåkning och skoterfärder i fantastisk fjällnatur. Stugan består av kök med nyare inredning, allrum med braskamin, rymligt sovrum och toalettrum med mulltoa. Fristående byggnad uppförd omkring 2009-2010 med gästrum och skotergarage.

Stationsvägen 8, Hackås, Bergs kommun

Stationsvägen 8

Villa
Hackås, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 350 000 kr
160 + 8 m²
5 rum
1 465 m² tomt

Villa i centrala Hackås med 4 sovrum, kök, renoverat badrum och tvättstuga samt isolerat garage och verkstadsdel. Nyborrad bergvärme och bra läge på stor plan tomt med stora grönytor. I Hackås finns skola med förskoleklass till åk 6, förskola och fritidshem ligger ca 500 m från villan. Elljusspår och skoterspår ligger nära fastigheten och gång- och cykelväg går genom byn. Möjlighet finns till träning i gym på Fästedal för medlemmar i Hackås IF.

Månstaviken 110, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Månstaviken 110

Fritidshus
Fåker, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
53 m²
2 rum
2 276 m² tomt

Fastighet på rymlig tomt med strandnära läge vid Näkten. Öppen tomt med lite fäbodkänsla och totalt 7 byggnader. Charmigt fritidshus i timmer, öppen spis med insats i allrum och vedspis i kök. Tre gäststugor, bra förråd och brygga vid sjön. Tillgängligt med väg som hålls öppen även vintertid.

Vigge 102, Vigge, Bergs kommun

Vigge 102

Villa
Vigge, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
137 + 75 m²
6 rum
1 832 m² tomt

Renoverad och fräsch villa i Vigge med vacker utsikt mot Storsjön. Villan har 4 sovrum, nytt kök och badrum, vardagsrum och matrum. Källare med garage, tvättstuga pannrum mm. Fin tomt med nytt växthus, vinbärsbuskar och äppelträd samt gott om plats för odling och lekytor. Förråd och hundgård. Affärer, hälsocentral, restaurang och café och annan service finns i Svenstavik (11 km) och i Myrviken (18 km, lågstadieskola, veterinär och musikcafé finns i Kövra (8 km). Fjällvärlden ligger inom nära räckhåll, bl a Persåsens pulkabacke (ca 10 km) och gott om backar och längdspår nås inom 1 timmes bilresa i bl a Gräftåvallen, Bydalen, Klövsjö och Vemdalen.

Kövra 368, Kövra, Bergs kommun

Kövra 368

Villa
Kövra, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
795 000 kr
222 + 168 m²
6 rum
4 420 m² tomt

Välkommen till Kövra och ett rymligt hus som erbjuder många möjligheter! Byggnad med stora härliga rum och vacker utsikt mot Storsjön. Entréplan (tidigare affärslokal) med möjlighet till t ex kontor, utställningslokal , sovrum, allt utifrån egna idéer och behov. Fina trägolv i flera av rummen och fiber finns indraget. Dessutom ett snickarrum/hobbyrum i tillbyggnad (tidigare lager) med lastbrygga. På övre plan ligger 3 stora rum i fil och en fin öppen spis med effektiv Norsk täljstenskamin finns i det mittersta av rummen. Kök, matrum, sovrum och duschrum/wc på övre plan. På vinden finns två sovrum rum och i övrigt stora ytor. Källare med pannrum, pelletsförråd, stora förrådsutrymmen, samt utrymme under den tillbyggda delen. Stor dubbel tomt där den ena delen är bebyggd med garaget.

Visar alla 7