Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Bodil Gisslén

Bodil Gisslén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olle-Jänsvägen 14, Fåker, Östersunds kommun

Olle-Jänsvägen 14

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 250 000 kr
192 + 26 m²
7 rum
1 661 m² tomt

Villa med plats för stor familj! Här finns utöver en vacker utsikt mot Näkten 5 sovrum, stort kök och vardagsrum på entréplan samt allrum med öppen spis i souterrängplan. Gott om förvaring, garage med isolerad snickarbod. Bergvärme och fiber samt närhet till skola och förskola.

Galhammar 421, Svenstavik, Bergs kommun

Galhammar 421

Gård/Skog
Svenstavik, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 950 000 kr
200 m²
5 rum

Välkommen till Galhammar ca 2 km norr om Svenstavik och en fin hästgård som söker nya ägare med beräknat tillträde under våren/sommaren 2024. Gården ligger med privat läge och har en vacker utsikt mot Hoverberget och Storsjön. På gårdens ca 15 ha finns ett fräscht bostadshus, stall med 3 boxar (möjlighet till 4) och ridplan i anslutning samt härliga betesmarker runt om och ovanför bostadshuset. Garage med carport intill, hönshus, hundgård, lillstuga/förråd och lador. Bostadshuset har jordvärme och fiber indraget, nytt kök, 3-glasfönster, ny fasad, fräscha badrum och inglasat uterum.

Fotbollsvägen 21, Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fotbollsvägen 21

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 250 000 kr
114 m²
6 rum
6 584 kr/mån

Välkommen till Odensala Ängar och denna fräscha bostadsrättsvilla med hörnläge och allt i bästa skick! Här är det bara att packa upp väskorna utan att bekymra sig över dyra och kostsamma renoveringar! Härligt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till stor altan. Fyra sovrum och allrum på övre plan och från föräldrasovrummet nås en stor balkong med fri utsikt. Skön golvvärme i båda planen. Tomten har ett fantastiskt solläge, gärdsgård mot grannen och nyplanterad häck utanför gräsmattan. Här finns carport samt två förråd. I Odensala bor du nära det mesta, granne med Odensala sportfält samt gångavstånd till flera förskolor, skolor åk 1-9, mataffär, gym, hälsocentral, bussar och allmän service. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3