Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Bodil Gisslén

Bodil Gisslén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hara Byväg 20, Hara, Östersunds kommun

Hara Byväg 20

Fritidshus
Hara, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 100 000 kr
32 m²
2 rum
1 471 m² tomt

Välkommen till ett fritidsparadis vid Storsjön, med lugnt och fridfullt läge ca 25 km från Östersund! Vackert belägen fastighet med fri utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Fritidshus med köksdel, sovrum och allrum med kamin. Sommarvatten från sjön. Två gäststugor och uthus med mulltoa och utedusch med separat varmvattenberedare. Härligt läge med allmänning nedanför tomten mot sjön och del i brygga och båthus.

Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun
  • Idag kl 17:30
Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun, bild 2
Skuckuviken 422, Svenstavik, Bergs kommun, bild 3

Skuckuviken 422

Fritidshus
Svenstavik, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
40 m²
2 rum
2 033 m² tomt

Vid Storsjöns södra spets ligger denna fridfulla fritidsfastighet - ett sommarparadis vid Storsjöns strand! Här kan du koppla av med ett enkelt boende med skogen och sjön som granne, ingen el och vatten tar du från sjön så de minimala driftskostnaderna ger pengar över till annat. Byggnaderna ligger på en fin naturtomt med bärris som sköter sig själv, och ligger vid en grund vik nedanför där vattnet snabbt får badbar temperatur. På fastigheten ligger en gedigen timmerstuga med härlig storstuga som har tak till nock, fönster mot tre håll och en fin öppen spis med insats (insatsen är ej installerad). Plats för övernattande vänner finns i gäststugan eller friggeboden och i gäststugan finns även en vedeldad bastu. En stor altan vid entrén med plats för grillmiddagar och här har du också utsikt mot sjön och Hoverberget. Regniga dagar myser du vid brasan i storstugan och solar gör du med fördel på den nyrenoverade bryggan där du också kanske drar upp din middagsfisk. I stort sett alla inventarier ingår, tillträde kan ske omgående och det bara att komma hit och börja njuta direkt!

  • Premium
Kvarnvägen 6, Fåker, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarnvägen 6

Villa
Fåker, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 450 000 kr
135 + 21 m²
5 rum
1 476 m² tomt

På lummig och grönskande tomt med elljusspåret intill ligger denna villa i 1½-plan, 3 sovrum, kök, vardagsrum/matrum, badrum och gästtoalett på entréplan och ett härligt allrum på övre plan som går bra att dela av utifrån eget önskemål och behov. På tomten finns också en fin gäststuga med altan vid entrén, ett garage/carport med rymlig förrådsdel och flaggstång. I övrigt finns bärbuskar, rabarber, hallon, pion, vitarosor och liljekonvaljer på tomten

  • Plus
Kövra 368, Kövra, Bergs kommun

Kövra 368

Villa
Kövra, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
222 + 168 m²
6 rum
4 420 m² tomt

Välkommen till Kövra och ett rymligt hus som erbjuder många möjligheter! Byggnad med stora härliga rum och vacker utsikt mot Storsjön. Entréplan (tidigare affärslokal) med möjlighet till t ex kontor, utställningslokal , sovrum, allt utifrån egna idéer och behov. Fina trägolv i flera av rummen och fiber finns indraget. Dessutom ett snickarrum/hobbyrum i tillbyggnad (tidigare lager) med lastbrygga. På övre plan ligger 3 stora rum i fil och en fin öppen spis med effektiv Norsk täljstenskamin finns i det mittersta av rummen. Kök, matrum, sovrum och duschrum/wc på övre plan. På vinden finns två sovrum rum och i övrigt stora ytor. Källare med pannrum, pelletsförråd, stora förrådsutrymmen, samt utrymme under den tillbyggda delen. Stor dubbel tomt där den ena delen är bebyggd med garaget.

Anviken 293, Anviken, Bräcke kommun

Anviken 293

Villa
Anviken, Bräcke kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 300 000 kr
128 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till ett paradis vid Anvikssjön! Här väntar en fantastisk fastighet på nya ägare och erbjuder ett åretruntboende på strandtomt med bostadshus, fullt utrustat sommarkök längre ner vid stranden och stor brygga med vedeldad badtunna. Bostadshuset har ett härligt tillbyggt allrum och inglasat uterum med öppen del intill. i övrigt i entréplan kök, sovrum och dusch/toalettrum. Souterrängplan med egen ingång till lägenhet med köksdel och dusch/toalettrum. På altan i anslutning till souterrängplanets ingång står ett spabad som ägaren hållit uppvärmt till ca 27-28 grader året runt. Friggebod/gäststuga, isolerad och med el indraget.

  • Plus
Galhammar 421, Svenstavik, Bergs kommun
  • Budgivning pågår

Galhammar 421

Gård/Skog
Svenstavik, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 650 000 kr
200 m²
5 rum
15 ha tomt

Välkommen till Galhammar ca 2 km norr om Svenstavik och en fin hästgård som söker nya ägare med beräknat tillträde under våren/sommaren 2024. Gården ligger med privat läge och har en vacker utsikt mot Hoverberget och Storsjön. På gårdens ca 15 ha finns ett fräscht bostadshus, stall med 3 boxar (möjlighet till 4) och ridplan i anslutning samt härliga betesmarker runt om och ovanför bostadshuset. Garage med carport intill, hönshus, hundgård, lillstuga/förråd och lador. Bostadshuset har jordvärme och fiber indraget, nytt kök, 3-glasfönster, ny fasad, fräscha badrum och inglasat uterum.

Visar alla 6