Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christina Marktin

Christina Marktin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Krondikesvägen 92E, lgh 1203, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E, lgh 1203

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 159 kr/mån
29 097 kr/m²

Kvadratsmart ljus trerummare med rymlig balkong. Vitt modernt kök från IKEA som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Det rymliga förrådet och garderoben i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Valne 111, Brunflo, Östersunds kommun

Valne 111

Gård/Skog
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 975 000 kr
140 m²
34 ha tomt

Varmt välkomna till Valne och denna fina gård med skog, jakt och fiske. Gården har en trevlig inramad gårdsbild, här finns ett bostadshus, charmigt fd bostadshus som är kallställt och nyttjas som förråd, ett fristående garage samt en jordkällare. Ladugård med perfekta utrymmen för den som bedriver verksamhet, behöver mycket förvaringsutrymme eller kanske funderar på djurhållning. På fastigheten finns också förrådsutrymmen i lador och vid Locknesjön finns grillstuga och båthus. I anslutning till huvudbostaden finns en lekstuga och gott om grönytor som är utmärkt för lek. Här finns även bärbuskar och utrymme för egen odling. Jordvärme ger låg driftskostnad. Här når du Östersund på ca 30 min - asfalt hela vägen! Endast ca 15 minuter från fastigheten finner du Brunflo med tågstation, affärer, matbutiker, skola och omsorg. Ytterligare ca 20 minuter med bil når du citypulsen i Östersund. Fastigheten består av ett sammanhängande skifte med direkt anslutning till Locknesjön. Arealen uppgår till ca 34 ha där ca 25 ha utgörs av produktiv skogsmark. Det totala virkesförrådet uppgår till ca 3 725 m3sk, varav ca 1506 m3sk finns i huggningsklass S2. Den här fastigheten erbjuder det mesta man kan efterfråga från en klassisk Jämtländsk gård, ett avskilt men ändå inte ensligt läge.

 • Energieffektiv
Tallstigen 11, Frösön, Östersunds kommun

Tallstigen 11

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
3 300 000 kr
115 + 60 m²
4 rum
6 527 m² tomt

Magiskt läge med milsvid utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Stor tomt i söderläge utan grannar inpå med gott om plats för lek, husdjur och umgänge under alla årstider. Här har du hänförande vyer över sjö och fjäll, men ändå med närhet till allt en familj behöver. Bygg om- och ut det befintliga huset eller bygg helt nytt. Flera charmiga små hus som enkelt garage, två härbren och vedbod. Alla hus har renoveringsbehov. I utkanten av staden, med vackra kulturminnesmarker inpå knuten räcker det att öppna dörren för att komma ut i skogen, snabbt komma ner till sjön eller kliva i skidspåren. Omgivningarna är verkligen hänförande med massvis att upptäcka precis i närområdet. Här är enkelt, tryggt och inspirerande att leva. Alltid med vatten och fjäll närvarande, goda grannar och barn på gatan, och en cykeltur (eller varför inte ta långfärdskridskorna) bort ligger stadens utbud. En dröm för den aktiva barnfamiljen med närhet till allt - friluftsliv, Storsjön, skola, förskolor, affär mm.

Krondikesvägen 92E, lgh 1301, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E, lgh 1301

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 206 kr/mån
29 000 kr/m²

SISTA TVÅAN! Välplanerad tvåa med ljusinsläpp från tre håll med ljus och praktisk inredning. Disk- och tvättmaskin ingår! Bo bekymmerfritt i nyproduktion på fjärde våningen med fantastisk utsikt i bästa söderläge.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Krondikesvägen 96B, lgh 1304, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B, lgh 1304

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 159 kr/mån
31 250 kr/m²

Fantastisk trerummare med ljusinsläpp från två håll på fjärde våningen, stor balkong mot innergården med kvällssol. Bo bekymmersfritt i nyproduktion. Nära till både centrum och natur. Först till kvarn och flytta in när det passar dig!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Krondikesvägen 96B, lgh 1103, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B, lgh 1103

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 159 kr/mån
27 708 kr/m²

Nytt och fräscht! Perfekt planerad trerummare med ljus och öppen planlösning med kvällssol på balkongen! Flexibelt tillträde! Ta kontakt med mäklare Karl Dahlin om du vill veta mer!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Ottsjö Harstigen 9, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 9

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 275 000 kr
1 065 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Då har du här en helt fantastiskt trevlig tomt i trivsamma Ottsjö med högt läge, fjällutsikt och för dig som älskar att gå på tur finns massor av fina leder i närområdet. För denna lättbyggda tomt finns detaljplan som har en tillåten byggnadsarea per fastighet om 110kvm. Utöver angiven byggnadsarea får ett uthus uppföras om max 30 kvm. Se vidare information i bilagd detaljplan under fliken "Dokument". I den lilla fjällbyn Ottsjö - södra Årefjällens pärla är det lika vackert året om och här finns alla möjligheter att njuta av lugnet, naturen, fina fiskevatten och den alltid närvarande fjällkänslan. I Ottsjö finns bla ICA-butik och till närliggande Undersåker är det ca 20 min med bil. I Undersåker finns tågstation, förskola och skola (F-3). Till Åre är det ca 30 km och till Vålådalen med dess unika miljö och vandringsleder är det ca 20 km. Vill du åka utför ligger Trillevallens fina skidanläggning bara knappa 15 minuter bort. Den här fastigheten lämpar sig utmärkt för både permanent och fritidsboende. Varmt välkommen att förverkliga dina byggdrömmar!

 • Plus
Ottsjö Fjällkroken 15, Ottsjö, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ottsjö Fjällkroken 15

Fritidshus
Ottsjö, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 900 000 kr
129 m²
4 rum
991 m² tomt

Varmt välkommen till Ottsjö - södra Årefjällens pärla. Här är det lika vackert året om och här finns alla möjligheter att njuta av lugnet, naturen, fina fiskevatten och den alltid närvarande fjällkänslan. På Ottsjö Fjällkroken 15 hittar ni detta trevliga hus byggt 2022 som passar utmärkt för både permanent och fritidsboende. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning, sovrum med anslutande klädkammare, tvättstuga samt badrum med dusch och bastu. En trappa upp finns ytterligare ett allrum, badrum och ett sovrum. Om man önskar finns utrymme för ytterligare sovrum på det övre våningsplanet. Stor härlig altan i soligt läge, perfekt för att njuta av vårvintern. Bakom huset har du direkt access till skidspåret Olivehällsrundan, 5 och 7 km! I den lilla fjällbyn Ottsjö finns bla ICA-butik och förskola. Till närliggande Undersåker är det ca 20 min med bil. I Undersåker finns tågstation, förskola och skola (F-3). Till Åre är det ca 30 km och till Vålådalen med dess unika miljö och vandringsleder är det ca 20 km. Vill du åka utför ligger Trillevallens fina skidanläggning bara knappa 15 minuter bort. I Ottsjö finns den äkta fjällkänslan med vildmark, skid- och vandringsleder, magiska fjäll och en härlig klar sjö med ädelfisk och fantastiska sandstränder. Kontakta mäklare Christina Marktin för mer info och visning av ditt nya fjällboende.

Krondikesvägen 96B, lgh 1104, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B, lgh 1104

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 159 kr/mån
27 708 kr/m²

Fantastisk fin och välplanerad trerummare med diskmaskin och en tvättmaskin i det gigantiska badrummet som bara måste ses! Ljus och välplanerad lägenhet med eftermiddags- & kvällssol på den stora balkongen. Först till kvarn och flytta in när det passar dig!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Olhemmings Gärdsta 148-154, Hallenbygden, Åre kommun

Olhemmings Gärdsta 148-154

Gård/Skog
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 750 000 kr
170 m²
5 rum
3 ha tomt

Välkommen till Gärdsta och denna fastighet - Olhemmings - med ett lantligt, lagom avskilt läge med två bostadsbyggnader. På fastigheten finns också ett tredje hus som idag innehåller kontor och garage, ekonomibyggnader, ladugård och maskinhall. Gårdscentrat är omgivet av den egna åkermarken. Idag används fastigheten för uthyrning av fordonsplatser och i lägenhetshuset hyrs två lägenheter ut. Totala hyresintäkter ca 300 000 kr/år. Detta är en perfekt gård för den som vill kombinera eget boende med verksamhet av olika slag. Stor kontorslokal på övre plan i "slöjdhuset". Här finns också en bakugn på nedre plan, vilket gör att man kan ha sin egen bagarstuga. Flispanna från 2020 med ackumulatortank på 3000 l går att installera. Sista inkopplingen mot kulvert och driftsättning återstår. Kulvert in till de båda bostadshusen. Detta kommer att sänka uppvärmningskostnaderna. Alla byggnader är funktionsdugliga men har olika renoveringsbehov. Denna fastighet har inrymt postkontor, slöjdateljé mm under åren. Gärdsta är en härlig plats med promenadavstånd till Storsjön, fina strövområden och skoterleder. I närliggande Hallen hittar du mataffär, skola (F-9), förskola och vårdcentral. Hallenbygden är beläget i hjärtat av Jämtland och utgörs av en traditionell jordbruksbygd. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 3 mil från fastigheten. Citypuls och centrala Östersund når du på ca 45 minuter med bil. Mycket snabbare än så när isvägarna är öppna. Kortare väg även med färja. För köpare som ej varit skrivna i Åre kommun minst ett år krävs förvärvstillstånd. Mäklaren hjälper köparen med ansökan till Länsstyrelsen. Kostnaden är 4 600 kr för privatperson och 7 100 kr för juridisk person.

Hjälmtorpet Duvhöken 15, null, Östersunds kommun

Hjälmtorpet Duvhöken 15

Tomt
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
2 401 m² tomt

Stor naturskön tomt med bra läge, bara ett stenkast från Storsjön och 3 km från Frösöbron via nyanlagd gång-och cykelväg. Nära bebyggelse men ändå som på landet. Härlig sjöutsikt och en tyst och trygg miljö utan genomfartstrafik. Detaljplanen medger 180 m2 plus 70 m2 byggyta. Skogsområden med fina stigar, bär och svamp.

Visar alla 11