Mäklare Christina Marktin

Christina Marktin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Forstmästarvägen 2, Torvalla, Östersunds kommun

Forstmästarvägen 2

Villa
Torvalla, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

3 975 000 kr

152 m²

6 rum

1 032 m² tomt

På en lugn gata ett stenkast från förskola och skidspår ligger detta praktiska enplanshus som är anpassat för den aktiva barnfamiljens livsstil. Villan ligger på hörntomt i kanten av skogen på väl anlagd tomt med altaner och planteringar. Huset är byggt för den aktiva barnfamiljen. Det finns gym/gästrum, garage du når direkt inifrån huset, flera sovrum, tre toaletter och öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Bra energisystem ger låga driftskostnader. Trivsamma Torvalla växer med fler villaområden. Ett stenkast till närmaste förskola, gång/cykelavstånd till grundskola, fritidsgård, sporthall, fotbolls/ishockeyplan och skateboardramp. Nära skogsområde med de välutbyggda milsvida skidspåren mot bl a Spikbodarna samt skoterleden. Liten livsmedelsaffär i området och gångavstånd till Torvalla med idrottsplan, jordgubbslandet och 4H-gård och här brukar också jul- och höstmarknader anordnas. Bra bussförbindelser och fina cykel- och promenadvägar.

Bleka 125, null, Östersunds kommun
  • Mån 6 feb kl 16:30

Bleka 125

Villa
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 250 000 kr

84 m²

4 rum

1 378 m² tomt

Mycket trivsam villa med lantligt läge och vackra omgivningar. Lagom avstånd till grannar och bara någon kilometer till förskola. Plan tomt med fin jordkällare. Knappt 30 min till Östersund och 15 min till Brunflo. Ett perfekt första hus eller för dig som vill byta från ett större boende.

  • Plus
Allévägen 8, Mörsil, Åre kommun

Allévägen 8

Villa
Mörsil, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

5 750 000 kr

260 m²

6 rum

1,2 ha tomt

Varmt välkommen till denna anrika och vackra disponentvilla från 1890. Genom den pampiga allén når man det herrgårdsliknande huset där ni bor med ett privat läge med hela 1,1 hektar tomt som inkluderar en egen damm, uthuslänga med förråd och ett garage med inredd lägenhet. Här finns stora gräsytor, perfekt för lek eller odling. Gångavstånd till centrala Mörsil med matbutik, tågstation och skola klass F-9 samt förskola. Förutom skidåkning, cykling och vandring i närliggande områden finns en tennisbana bara ca 150 meter från fastigheten! Detta gedigna timmerhus har omsorgsfullt renoverats där tidsandan bevarats med moderna materialval och teknik, tex bergvärme. Här njuter du av eftermiddagskaffet på den rymliga punschverandan med snickarglädje och spröjsade fönster. På entréplan finns tre rum i fil samt ett välutrustat kök i halvöppen planlösning med matrummet, som stoltserar med en vacker kakelugn. En trappa upp finns tre stora sovrum, en möblerbar hall och tvättstuga. Badrum på båda planen. Källarvåning med vinkällare. Huset har balkong både mot norr ovan entrén, mot söder ovan verandan samt på gaveln mot öster. I anslutning till verandan finns också en stor härlig altan i soligt söderläge. I huset är det gott om förvaringsutrymmen både i källaren och på vinden där det även finns en pigkammare - perfekt för tonåringen, gäster eller som kontor. Det här är huset för dig som älskar snickarglädje, kakelugnar, stora ytor och som njuter av att husets tidsepok omsorgsfullt bevarats. Kombinationen av läget, lite för sig själv, nära Indalsälvens strand men ändå med gångavstånd till barnens kompisar, skola mm är perfekt! Gångavstånd till Mörsils centrum med pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Skola och sporthall, simhall, bibliotek. Mataffär och den berömda restaurangen Kretsloppshuset samt bensinmack intill E14. 30 minuter till fjäll och skidåkning i Åre eller Bydalen. Friluftslivet runt knuten.

Hjälmtorpet Duvhöken 15, null, Östersunds kommun

Hjälmtorpet Duvhöken 15

Tomt
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 875 000 kr

2 401 m² tomt

Stor naturskön tomt med bra läge, bara ett stenkast från Storsjön och 3 km från Frösöbron via nyanlagd gång-och cykelväg. Nära bebyggelse men ändå som på landet. Härlig sjöutsikt och en tyst och trygg miljö utan genomfartstrafik. Detaljplanen medger 180 m2 plus 70 m2 byggyta. Skogsområden med fina stigar, bär och svamp.

Bleka 130, null, Östersunds kommun

Bleka 130

Villa
Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

4 975 000 kr

184 m²

5 rum

3 313 m² tomt

Längtar du efter livet på landet? Att få bo i ett gammalt, charmigt timmerhus där man verkligen lyckats att renovera med den rätta känslan kvar? Att ha ett eget litet café eller gott om plats för verksamhet som smide, konst, bilar, bed and breakfast, loppis, lager el dyl? Stora fester på logen? Välkommen till Bleka och denna mycket välskötta fastighet bara 30 min från Östersund. Nära Tandsbyn och den magiska Locknesjön hittar du denna idyll. Fantastiskt vackert timmerhus som flyttades till denna plats 1996 och samtidigt genomgick en omfattande renovering. Färgstarkt och pietetsfullt renoverat med fungerande kakelugnar, kaminer, trägolv och allt annat som hör till ett äldre hus och ger den rätta känslan. Stort, härligt kök med vedspis och ett härligt skafferi. Bergvärme ger pengar över till annat och fiber i båda byggnaderna gör hemarbetet smidigt.

  • Plus
Storvallsvägen 12B, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 12B

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

1 975 000 kr

55 m²

3 rum

244 m² tomt

Varmt välkommen detta, till stora delar, nyrenoverade radhus med naturen runt knuten och direkt närhet till skid- och vandringsleder som bla tar dig mot Snasahögarna. En perfekt fritidsbostad med två sovrum och friggebod för gäster. I båda sovrummen finns två väggfasta extrabäddar att fälla ner, perfekt om man blir många besökare i stugan. Värmande kamin i storstugan ger både värme och mys. Storstugan och köket är helt nyrenoverade. Ny fasad, fönster och dörrar. Fin, delvis takad, uteplats mot naturen på baksidan av huset. Stugan säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Även för den skoterintresserade är detta ett optimalt läge med bara ca 100 m till skoterleden. Mer information om skoterleder i området hittar ni på www.vasek.se I Storvallen bor du med naturen runt knuten och endast ca 10 minuter bort hittar ni Storliens välpreparerade pister, matbutik, restaurang och tågstation. Storvallen är även ett fint läge för dig som är skoterintresserad då möjlighet att ansluta till Väsek-skoterled finns i närområdet. Mer information om skoterleder i området hittar ni på www.vasek.se

Storvallsvägen 8A, Storvallen, Åre kommun

Storvallsvägen 8A

Fritidshus
Storvallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

2 650 000 kr

120 m²

4 rum

656 m² tomt

Varmt välkommen till Storvallen och detta trevliga parhus med naturen runt knuten och direkt närhet till skid- och vandringsleder som bla tar dig mot Snasahögarna. Endast ca 10 minuter bort hittar ni Storliens välpreparerade pister, matbutik, restaurang och tågstation. Detta timrade parhus med en skandinavisk fjällkänsla erbjuder gott om sociala ytor i storstugan med den öppna planlösningen mellan kök, matplats och dubbla vardagsrum. Värmande kamin i storstugan borgar för extra hög mysfaktor. Bostaden har 3 sovrum som alla har eget badrum med dusch och toalett. Möjlighet att dela av storstugan för att möjliggöra ytterligare ett sovrum. I samtliga sovrum samt i storstugan finns väggfast extra bädd att fälla ner, perfekt om man blir många besökare i stugan. Den här stugan har allt du kan önska för en bekväm vistelse i fjällen och passar utmärkt för den stora familjen eller paret som önskar utrymme för släkt och vänner på besök. Stugan säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Även för den skoterintresserade är detta ett optimalt läge med möjlighet att ansluta till Väsek-skoterled. Mer information om skoterleder i området hittar ni på www.vasek.se Titta gärna in på vår digitala visning i 3D- länken under "dokument och länkar" Där finns även protokoll från den besiktning som är utförd.

Ringvägen 10, Krokom, Krokoms kommun

Ringvägen 10

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

1 890 000 kr

93 m²

4 rum

1 202 m² tomt

Välkommen till detta trevliga, nymålade hus där hela entréplan totalrenoverats under 2021! Tre sovrum, vardagsrum, kök och lyxigt badrum. Källare med stora möjligheter att inreda gillestuga, förråd, gästrum och hobbyrum. Fjärrvärme och fiber.

Visar alla 8