Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Nilsson

Linda Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra vägen 30, Limmared, Tranemo kommun

Södra vägen 30

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 350 000 kr
84 + 54 m²
3 rum
617 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem på Södra vägen 30 i charmiga Limmared! Denna villa har genomgått en omfattande renovering och erbjuder nu en modern och bekväm livsstil i en härlig miljö. Vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. En halvtrappa upp förlängs hallen och leder dig in i det välutrustade köket, komplett med häll, ugn, kyl, frys och spisfläkt. Här finns också en öppen planlösning som sammanför matplatsen och vardagsrummet, perfekt för familjemiddagar och social samvaro. Slå dig ner på den rymliga altanen, som erbjuder både skydd under tak och soliga ögonblick utomhus. På samma plan hittar du även ett nyrenoverat badrum, vars praktiska plastmatta på väggar och golv ger enkel rengöring och stilren estetik. En trappa upp väntar två mysiga sovrum, vardera belägna på motsatta sidor om hallen för optimal avskildhet. Mitt emot finner du en generös klädkammare, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Med gott om plats för flera bilar behöver du aldrig oroa dig för parkeringsfrågor. Fastigheten har ett gediget parkeringsutrymme och ett dubbelgarage som delas med grannfastigheten, vilket ger dig gott om utrymme för både fordon och förvaring. I källarplanet finner du gott om förvaringsutrymme, ett hobbyrum för kreativa projekt och en praktisk tvättstuga. Här finns också ett "pannrum", som ger dig enkel tillgång till tekniska installationer och säkerställer en smidig drift av ditt hem.

Grönahögsvägen 31B, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Grönahögsvägen 31B

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 195 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
4 500 kr/mån
18 672 kr/m²

På Grönahögsvägen 31B finner ni nu denna väl omhändertagna och rymliga lägenhet om 64 kvm om tre rum och kök med härlig balkong i västerläge! Lägenheten är både luftig och mysig tack vare den genomtänkta planlösningen. Här har du möjlighet att bara flytta in och njuta. Hall med bra möjligheter för avhängning. Badrum med WC, handfat med kommod och duschplats. Vidare in möts vi av stort vardagsrum i vinkel och mindre passage till matsal. Detta rum går med enkla medel återställa och vips så har du två rymliga sovrum. Till höger om hallen når vi det mycket smakfulla köket. Vidare in når vi sovrummet med bra klädförvaring. Till lägenheten tillhör två stycken förråd. Parkeringsplats finns precis utanför entrén och ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen till en bra förening. Närhet till centrum, vårdcentral, busshållplats och promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen! Kontakta Linda Nilsson på 0734-282221 eller [email protected] om du önskar ytterligare information.

  • Balkong
  • Uteplats
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Järnvägsgatan 6

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 595 000 kr
114,5 + 10 m²
4 rum
vån 4/4
7 016 kr/mån
31 397 kr/m²

Missa inte denna unika chans att förvärva takvåning med underbar utsikt över Åsunden! Allt handlar om läget, och för den som inte kan få nog av panoramautsikten över Åsunden och drömmer om att bo mitt i hjärtat av staden, är det här du ska titta närmare. Det är med stor glädje vi presenterar denna oemotståndliga takvåning i Brf Ärlan. Här förenas sluttande tak med fantastiska ljusinsläpp och en hisnande utsikt över Åsunden. Stig in och upplev den förtrollande atmosfären i denna underbara takvåning som sträcker sig över ca 115 kvadratmeter, fördelade över 4 rum och kök, komplett med två takterrasser som bjuder på solnedgångar i bästa västerläge. Med bara några minuters promenad når du stadens centrum, en plats där livet pulserar. Lägenheten är i absolut toppskick och präglas av genomgående parkettgolv och släta målade väggar. En ljus och trevlig färgsättning välkomnar dig och smälter harmoniskt samman med det exklusiva Länghemsköket. De två badrummen är helkaklade och inbjuder till avkoppling med sina duschområden, varav det ena har även tvättmaskin och torktumlare för praktisk bekvämlighet. De tre rymliga sovrummen erbjuder alla gott om plats för förvaring och personlig inredning. Här kan du skapa din egen privata oas, varje rum är en chans att förverkliga din vision. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare av en extraordinär bostadsrätt som kombinerar enastående läge med modern komfort och stil. Detta är din chans att förverkliga drömmen om en unik bostad med en fantastisk utsikt som följeslagare. Brf Ärlan är en stabil och välskött bostadsrättsförening. Ett förråd ingår i månadsavgiften och har du bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage eller utomhus (genom separat kö och avgift). Här är det bara att flytta in och leva det där bekväma livet som du så länge har letat efter. Det här är en fantastisk möjlighet att ta nästa steg till ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Här är det lätt att trivas med närhet till centrum som erbjuder all vardaglig service som Ica Tornet, apotek, klädbutiker mm! Närhet till flera busshållplatser som ger dig möjlighet till bra pendling till större städer. Föredrar du bil tar du dig smidigt, på endast några minuter, till riksväg 40 som tar dig vidare mot Borås, Göteborg eller Jönköping!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Liljevägen 5

Radhus
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
2 850 000 kr
140 m²
5 rum
572 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa som genomgått flertalet renoveringar de senaste åren på populära Fredriksberg. Med 5 rum och kök fördelat på 140 kvm boarea har du här gott om plats för hela familjen med möjlighet till ytterligare två sovrum. Från husets vardagsrum har du utgång till en härlig altan i västerläge och trädgården med gott om plats för lek. I det fristående garaget med klinkers på golvet finns plats för både bil och motorcykel. Vidbyggt med garaget finns härligt uterum med underbar kvällssol. Nuvarande elförbrukning ligger endast på ca 12600 kwh/år! (Nuvarande ägare har dock haft ett budet elavtal på 2,7 kr/kwh varvid elkostnaderna blir höga, titta på elförbrukningen och räkna själv på den kostnad som känns relevant för dig själv). Huset är beläget med stadens förskolor och skolor på nära avstånd och passar perfekt för barnfamiljen som är ute efter den perfekta familjevillan med bekvämligheterna på nära avstånd. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Hagagatan 32, Länghem, Tranemo kommun

Hagagatan 32

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 395 000 kr
99 + 125 m²
5 rum
1 320 m² tomt

Denna tegelbeklädda villa i hjärtat av Länghem bjuder in till ett bekvämt och centralt boende för hela familjen. På entréplan möts vi av en praktisk hall som välkomnar dig till ett hem fyllt av möjligheter och bekvämligheter. Det renoverade badrummet från 2005 är strategiskt placerat i hallen för maximal användarvänlighet. Rakt fram finner du det rymliga köket med tillhörande matplats, perfekt för gemensamma måltider och mysiga frukostar. En utgång till baksidan av huset gör det enkelt att njuta av trädgården och utomhuslivet. Till höger om hallen öppnar sig vardagsrummet med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matbord, perfekt för trevliga middagar och familjetid. I sovrumsavdelningen till vänster om hallen finns två rymliga sovrum, och för den som önskar finns möjligheten att skapa ett tredje sovrum på samma plan. Trappan i hallen leder ner till källarvåningen där du möts av ett ytterligare sovrum och ett praktiskt badrum. Här finns även en tvättstuga, ett "pannrum" och en gillestuga med en mysig braskamin – perfekt för avkoppling och umgänge. Denna villa har ett centralt läge med närhet till skolor, centrum och mataffärer, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Borås ligger endast 30 minuters pendelavstånd bort, vilket gör det till en idealisk plats för den som arbetar i staden men uppskattar lugnet och charmen i en mindre by. Kontakta ansvarig mäklare Linda Nilsson för mer information och boka din visning redan idag. Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem och ta steget mot ditt drömboende!

Lindängsvägen 39A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lindängsvägen 39A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 340 kr/mån
22 500 kr/m²

På populära Lindängsvägen finner ni nu denna rymliga och ljusa bostadsrätt om 60 kvm och inglasad balkong med fantastisk utsikt! Den välkomnande hallen ger dig direkt en känsla av hemtrevnad och ordning med gott om plats för avhängning och förvaring. Framåt leder dig till det stilfulla badrummet, komplett med moderna bekvämligheter som WC, tvättställ och en uppfriskande dusch. Spotlights i taket skapar en behaglig atmosfär och lyfter fram den eleganta designen. Vidare in i lägenheten möts du av det ljusa köket, där köksluckor och en praktisk bänkskiva i massiv ek skapar en ljus och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider vid matbordet, vilket gör detta till en idealisk plats för både vardagsliv och underhållande. Det luftiga vardagsrummet bredvid köket erbjuder gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en trevlig matgrupp. Härifrån öppnar sig en glasad balkong med en utsikt över sjön, perfekt för avkoppling och njutning av vackra solnedgångar. På höger sida av lägenheten finner du det rymliga sovrummet, där fönster mot Lindängsvägen släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en fridfull atmosfär. I anslutning till sovrummet och hallen finns en praktiskt belägen klädkammare, som ger extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla ordning och reda. I källaren erbjuds ytterligare bekvämligheter med två förråd för säker förvaring av dina ägodelar, samt en tvättstuga och torkrum för enkel och praktisk hantering av tvätt. Här finns även möjlighet till däckförvaring och andra tilläggstjänster för att underlätta din vardag. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller ditt intresse till mäklaren redan idag! Lägenheten är beläget med stadens centrum på nära avstånd och passar perfekt för barnfamiljen som är ute efter lägenheten med högt och ljust läge fast med bekvämligheterna på nära avstånd. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

  • Balkong
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Fridkullagatan 32

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
6 450 000 kr
180 + 42 m²
6 rum
946 m² tomt

Nu förbereder vi försäljningen av Fridkullagatan 32! Här välkomnar vi er till en extraordinära villa där varenda detalj är genomtänkt från såväl planlösning till materialval. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med härlig harmoni mellan de generösa sällskapsytorna och de genomtänkta privata ytorna. Huset breder ut sig om två plan med möjlighet till totalt 5 sovrum. Spektakulär och välkomnande hall med 5 meter i takhöjd, redan här får du känslan av vad du nu kommer få se. Det angränsande köket sammanbinds via en social förlängning via köksön och bjuder in till sann matglädje. Två helkaklade badrum på var sitt plan som ger dig möjlighet till relax och avkoppling. Praktisk och tilltalande tvättstuga med groventré samt utgång till garage i huskroppen som underlättar vardagen. Flera klädkammare och platsbyggda garderober gör skrymmande garderober överflödiga i detta hem. Tomten har nyttjats på bästa sätt genom att anlägga lättskötta gräsytor och vackra stensättningar samt genom att låta naturen sätta sin prägel med olika uteplatser. Bilarna parkerar du smidigt på den stora uppfarten garaget. Solcellerna på taket genererar el som gör dig i princip självförsörjande. Enhetligt i hela huset har vi ett enstavigt, oljat ekgolv. Bostaden är besiktigad, protokoll finns hos ansvarig mäklare. Här är det bara att flytta in och trivas i ett hem utöver det vanliga. En enkel promenad bort finns både förskolor, skola och Lassalyckans enorma utbud av fritidsaktiviteter samt stadens centrum. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt runt i stan eller vidare mot Borås, Jönköping och Göteborg. Ta chansen att känna på hur enkelt livet kan vara i detta drömboende!

  • Premium
Tåmarksgatan 12 E, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Tåmarksgatan 12 E

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 725 000 kr
115 m²
4 rum
6 344 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad i parhuslänga med bästa läget på området. Här bor du bekvämt med alla fördelar som en villa har men i bostadsrättsform. Bostaden har kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns även matsal, 2-3 sovrum, tvättstuga och två badrum varav det på entréplan är helkaklat. Bostadens generösa klädkammare skapar gott om förvaringsutrymme eller varför inte använda den som sovalkov. Till lägenheten hör även ett eget garage som ligger i direkt anslutning till huset. Här finns även två härliga altaner samt en lättskött trädgård som vetter mot skogsdunge. Välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8