Mäklare Kela Åström

Kela Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stensunda Vällen 197, Alunda, Östhammars kommun

Stensunda Vällen 197

Fritidshus
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 800 000 kr
66 m²
2 rum
1 358 m² tomt

Välkommen till Stensunda Vällen och detta mysiga, sjönära fritidshus! Fastigheten erbjuder boningshus med hall, kök, matrum, vardagsrum, sovrum och badrum. På tomten finns även en gäststuga med ett rum samt en liten lekstuga och en förrådsbod. Här finns även en brygga genom servitut samt en bastubyggnad med vedeldad bastu på ofri grund. Till den fina badplatsen går du på bara några minuter.

Strandbrinken 7, Nolsterbystrand, Östhammars kommun

Strandbrinken 7

Fritidshus
Nolsterbystrand, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
7 450 000 kr
108 + 5 m²
8 rum
2 196 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i Nolsterby utanför Östhammar/Öregrund. Här njuter du av närheten till havet och lugnet på landet. Den här fastigheten skäms inte för sig! Samtliga byggnader har havsutsikt och egen terrass och erbjuder generöst med utrymme för den stora familjen eller dig som älskar att ha gäster. Förutom boningshus finns tre gästhus varav ett med eget kök och badrum, samtliga med eget toalettrum. **Videolänk finns i annonsen** Välkommen att anmäla dig till visning!

Fornbro Lugnet 210, Alunda, Östhammars kommun
  • Lör 30 sep

Fornbro Lugnet 210

Gård/Skog
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 490 000 kr
139 + 3 m²
1 rum
7 ha tomt

Drömmer du om en välskött gård som har massor att erbjuda? Både nybyggt och sekelskifte? Skog och sjö? Permanent eller fritidshus? Lugn och ro eller egen verksamhet? Här finns gården som har allt det! Välkommen till Fornbro Lugnet och denna gård med en trevlig gårdsbild som är uppbyggd på tre st boningshus om totalt 139 kvm (75+34+30), lada, växthus, jordkällare, fiskebod och egen brygga. Härlig uppväxt trädgård med flertalet uteplatser, vedeldad badtunna och plats för utekök. Marken består av mestadels skog. Till fastigheten hör både rätt till kräftfiske samt egen jakt. ** Drönarfilm finns under "Dokument & länkar" **

  • Plus
Engelbrektsgatan 6B, Östhammar, Östhammars kommun

Engelbrektsgatan 6B

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
595 000 kr
33,2 m²
1 rum
vån 1/3
2 531 kr/mån
17 922 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan6B och denna enrummare som erbjuder ordentligt kök och badrum. Belägen en halvtrappa upp med gångavstånd till såväl centrum som busstation och hamnen.

Gräsö nybygget 114, Gräsö, Östhammars kommun

Gräsö nybygget 114

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 700 000 kr
55 m²
3 rum
2 104 m² tomt

15 minuter från färjeläget hittar du denna fritidsfastighet med två kompletta hus. Bostadshuset har renoverats till stora delar de senaste åren både in- och utvändigt med bland annat nytt kök, ett helkaklat badrum, vardagsrum med braskamin och två sovrum. Gästhuset där både kök, badrum, vardagsrum och två sovrum finns, är i behov av renovering. Till havet är det ca 1,3 km

  • Plus

Visar alla 5