Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kela Åström

Kela Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stationsgatan 1A, Gimo, Östhammars kommun
  • Idag

Stationsgatan 1A

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
750 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 341 kr/mån
9 259 kr/m²

Varmt välkomna till denna centralt belägna bostadsrättslägenhet på Stationsgatan i Gimo. Med sitt utmärkta läge är detta hem perfekt för er som vill ha närhet till både butiker och bekväma kommunikationer. Högst upp i huset erbjuds en rymlig bostad om 81 kvadratmeter, vilket ger er gott om utrymme att inreda efter era behov. Lägenheten består av tre välplanerade rum, varav ett av dessa är utrustat med en balkong. Detta boende passar både för er som vill ha närhet till centrum och för er som värdesätter lugn och ro. Missa inte chansen att förvärva denna bostad med optimalt läge i Gimo. Kontakta oss för mer information och boka in er på visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Risinge 231, Gimo, Östhammars kommun
  • Sön 3 nov

Risinge 231

Fritidshus
Gimo, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 200 000 kr
37 + 25 m²
1 rum
1 542 m² tomt

Välkommen till Risinge och detta fantastiska torp! Torpet har genomgått omfattande renovering som genomförts med varsam hand. Mycket av originaldetaljerna finns bevarade, såsom trägolv, vedspis och kakelugn. Förutom charmen och estetiken, njuter du här av lugnet och naturen inpå knuten.

  • Plus
Storvägen 7, Hargshamn, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storvägen 7

Villa
Hargshamn, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 375 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
1 972 m² tomt

Välkommen till Storvägen i skärgårdsorten Hargshamn! Här finner du denna 30-talsvilla i 1,5 plan med stort garage på lummig tomt med gångavstånd till havet.

  • Plus
Drottninggatan 5D, Östhammar, Östhammars kommun

Drottninggatan 5D

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 400 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/1
4 953 kr/mån
19 718 kr/m²

Välkommen till Drottninggatan 5D där du bor i ett eget litet gårdshus i bostadsrättsform i Östhammars centralaste del. Här bor du kostnadseffektivt då allt (förutom försäkring) ingår i den låga månadsavgiften. Bostaden är i mycket fint skick och har direktanslutning till föreningens trädgårdstäppa med gräsmatta, fruktträd och odlingar. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information!

Ekbacksvägen 3, Länsö, Östhammars kommun
Ekbacksvägen 3, Länsö, Östhammars kommun, bild 2
Ekbacksvägen 3, Länsö, Östhammars kommun, bild 3

Ekbacksvägen 3

Fritidshus
Länsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 950 000 kr
57 m²
5 rum
2 196 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna härliga pärla till fritidshus på ön Länsö utanför Östhammar. Fastigheten bjuder på boningshus, två gästhus, bastubod samt flertal mysiga uteplatser i olika väderstreck. Samtliga byggnader har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren. Badar gör du vid en av de två sandstränder som finns tillgängliga på ön, varav den ena ligger bara några minuters lugn promenad bort, eller varför inte ta en båtutflykt till en av de många öar med klipphällar som är signifikanta för Östhammars och Öregrunds skärgård. På bilfria Länsö njuter du av lugnet och naturen. Här finns en unik flora med flertalet sällsynta orkidéer. Bär till morgonfilen och kantareller till middagen plockar du runt knuten.

  • Premium
Norrskedika gruvor 117, Norrskedika, Östhammars kommun

Norrskedika gruvor 117

Fritidshus
Norrskedika, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
2 450 000 kr
64 m²
3 rum
2 216 m² tomt

Njut av den natursköna omgivningen och närheten till sandstranden i detta fina fritidshus med permanentstandard. Beläget i en privat och insynsskyddad miljö, erbjuder denna enplansvilla ett bekvämt boende. Här kan du koppla av framför elden i grillkåtan och njuta av den lugna atmosfären. Med närhet till vatten och stranden är detta perfekt för den som älskar att vara nära naturen. Bostaden erbjuder tre rum och har en storlek på 64 kvadratmeter. Tomtarean uppgår till 2216 kvadratmeter och ger gott om utrymme för aktiviteter utomhus. I den insynsskyddade trädgården finns en stor gräsmatta samt en boulebana, perfekt för sommarens aktiviteter. Dessutom finns det andra byggnader på tomten, inklusive ett isolerat gästhus byggt 2014, en grillkåta från 2010 och en förrådsbod från 2008. Läget i Norrskedika Gruvor, Östhammar, ger möjlighet till ett avkopplande boende i vacker natur samtidigt som det är nära till bekvämligheter och service. Detta fritidshus är perfekt för den som söker lugn och ro i en vacker och privat miljö.

  • Plus
Tuskö 422, Söderön, Östhammars kommun

Tuskö 422

Fritidshus
Söderön, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
850 000 kr
30 m²
2 rum
2 001 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med lantlig charm och en härlig skogstomt. Beläget i vacker miljö nära havet, erbjuder denna enkla och mysiga bostad den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning. Med en yta på 30 kvadratmeter och en tomt på 2001 kvadratmeter finns det gott om utrymme att njuta av den lantliga omgivningen och fina naturen. Denna stuga har bevarat sin ursprungliga charm och erbjuder en genuin känsla av lugn och ro. Den natursköna omgivningen ger möjlighet till härliga promenader i skogen och korta avstånd till den vackra havskusten. Här kan du njuta av frisk luft och stillhet, samtidigt som du har närhet till Östhammar och Öregrunds faciliteter. Detta enkla fritidshus passar perfekt för den som söker ett mysigt reträttställe, bort från stadens stress och brus. Med sin lantliga charm och närhet till havet är detta ett utmärkt tillfälle att förverkliga drömmen om ett idylliskt fritidsboende. Välkommen till en stuga med tidlös charm!

  • Plus
Braxenbolsvägen 36, Hargshamn, Östhammars kommun

Braxenbolsvägen 36

Villa
Hargshamn, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 800 000 kr
135 + 85 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till denna exklusiva lilla gård med en stor och lummig tomt som erbjuder en oas av lugn och ro. Med flera trevliga uteplatser där solen skiner under många timmar kan du njuta av den vackra omgivningen. Belägen i en naturnära miljö och med närhet till havet, erbjuder denna bostad det bästa av två världar. Perfekt för den som uppskattar byggnadsvård men inte vill ha bördan av restaurering på sina axlar. Det barnvänliga läget gör att barnen kan springa fritt och utforska den stora tomten på hela 14 600 kvadratmeter. Här finns även en båtplats för den som älskar att ge sig ut på havet. Med ett stort garage med vagnslider, byggt 2013, finns det gott om plats för både bilar och andra fordon. Eller varför inte omvandla vagnslidret till stall? Denna charmiga 1700-talsvilla har genomgått en omfattande restaurering och är påkostad in i minsta detalj. Eldstäderna ger en mysig atmosfär och skapar en känsla av hemtrevnad. I timmerlängan finner du, förutom två  gästhus, en relaxavdelning med bastu och vinkällare där du kan koppla av efter en lång dag. Inramat av byggnaderna ligger orangeriet och väntar på att erbjuda långa härliga sommarnätter. Med fri utsikt över omgivningen får du en känsla av att vara ensam i världen. Dessutom är bostaden utrustad med solceller, vilket både är miljövänligt och kostnadseffektivt. Låt denna exklusiva fastighet bli ditt drömhem och upplev lyxen i att bo nära naturen och havet. Välkommen till Braxenbolsvägen i Hargshamn!

  • Plus
Guldskärsgatan 5A, Östhammar, Östhammars kommun

Guldskärsgatan 5A

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 840 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
7 681 kr/mån
18 039 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4-rumslägenhet centralt belägen på Guldskärsgatan i Östhammar. Med sina generösa 100 kvadratmeter erbjuder denna välplanerade bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas. Läget är oslagbart med närhet till både kommunikationer och havet. Du har bekvämt gångavstånd till kollektivtrafik, vilket gör pendlingen enkel och smidig. För de som uppskattar havets brus och friska luft finns möjligheten att ta avkopplande promenader vid havet. Bostaden är mysigt belägen och den ljusa och mysiga planlösningen ger ett generöst intryck och skapar en härlig atmosfär. Här kan du njuta av långa middagar med familj och vänner eller koppla av i denna rymliga lägenhet. Denna bostadsrättslägenhet erbjuder dig det bästa av två världar - en centralt belägen oas med närhet till allt du behöver samtidigt som du kan njuta av det charmiga kustlivet. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Östhammar! Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag.

  • Balkong
Gräsö nybygget 115, Gräsö, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gräsö nybygget 115

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 190 000 kr
40 m²
2 rum
2 114 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade och mysiga fritidshus i lantlig miljö på Gräsö. Med sin charmiga karaktär och idylliska omgivningar är detta hem perfekt för den som längtar efter lugn och ro. Här finns en generös uteplats där du kan njuta av soliga dagar och långa sommarkvällar med familj och vänner. På den stora tomten om hela 2114 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Där finns även en "snickerboa" samt en förrådsbyggnad som även har ett gästrum. Gräsö är en charmig plats med närhet till både havet och skogen, vilket ger möjligheter till sköna promenader och härliga bad. Här kan du verkligen ta del av det bästa som naturen har att erbjuda. Säljaren berättar: Närhet till hav och och skog. Fina möjligheter till paddling och fiske. Vandringsstigar nära. Bad och båtplats finns på gångavstånd. Långfärdsskridskoåkning vintertid. Enskild tomt utan insyn från grannar. Missa inte chansen att förvärva detta fritidshus på Gräsö. Här får du en fristad från vardagens stress och en plats att skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Plus
Edsgatan 16, Östhammar, Östhammars kommun

Edsgatan 16

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 990 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Nu finns denna smakfullt renoverade villa med genomtänkta detaljer och bevarade charm till salu. Sist på gatan ligger detta fina hus med sin trevliga tomt med en allmänning som granne. Fastigheten erbjuder härliga detaljer t.ex. fina trägolv, radiatorer & termostater i gammaldags stil och täljstenskamin. Fastigheten har fått en modern uppvärmning i form av en frånluftsvärmepump. Det har även tilläggsisolerats, utan att förstöra utseendet av fasaden. 2020 byggdes huset till och erbjuder idag 134 kvadratmeter boyta. 2020-2021 renoverades hela huset. Planlösningen erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och två sovrum på nedre plan, samt ett badrum och ytterligare två sovrum på övre plan. Här bor man med närhet till det mesta, tex så är Frösåkerskolan bara en kort cykel tur bort, men även matbutik, Is-hall samt padel anläggning, åt andra hållet så når man Östhammar centrum på ca två minuter med cykel. Välkommen på visning.

Fornbro Lugnet 210, Alunda, Östhammars kommun

Fornbro Lugnet 210

Fritidshus
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 265 000 kr
139 m²
4 rum
7 ha tomt

Drömmer du om en perfekt kombination av tradition och modernitet? Denna fantastiska gård i Fornbro Lugnet har allt du kan önska dig och mer därtill! Med både nybyggt och sekelskifte, kan du njuta av det bästa av båda världar. Fastigheten består av tre charmiga boningshus, sammanlagt 139 kvm, vilket ger gott om utrymme för familj och vänner. Dessutom finns det en lada, ett växthus, en jordkällare, en fiskebod och en egen brygga – allt du behöver för att leva utomhuslivet till fullo! Allt detta på en tomtarea om hela 7 hektar. Möjligheter finns även att eventuellt stycka av en del av marken. Den vackra trädgården är perfekt för avkoppling och underhållning, med flera uteplatser och till och med en vedeldad badtunna för ultimat avkoppling. För de äventyrliga finns det också möjligheter till kräftfiske och jakt på den egna marken. Oavsett om du letar efter ett permanent boende eller ett fritidshus, kommer denna gård att bli ditt eget paradis. Här kan du njuta av lugn och ro eller skapa din egen verksamhet. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv. Klicka på länken för att se den imponerande drönarfilmen och låt din dröm bli verklighet. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Svedden 155, null, Östhammars kommun

Svedden 155

Villa
Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 700 000 kr
460 m²
10 rum
5 000 m² tomt

Nu finns denna möjlighet till salu där du kan vara med och påverka hur mycket mark som ska tillhöra fastigheten, kanske en "vanlig" villatomt, eller en liten hästgård? Byggnaderna som ska säljas är en 1,5 plans villa om 6 rok varav 4 sovrum, 1 lägenhetsbyggnad med 2st lägenheter om 2 rok vardera samt 2 carport/garagebyggnader och en pannrumsbyggnad. Observera att det endast är byggnaderna som säljs och därefter styckas mark av efter önskemål. Byggnaderna ligger på en fastighet i ett lugnt område med ca 10 min till Gimo och all service som finns där, dessutom når du Östhammar och Forsmark på ca 20 minuter samt Uppsala på ca 45 minuter.

Gräsö nybygget 114, Gräsö, Östhammars kommun

Gräsö nybygget 114

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 700 000 kr
55 m²
3 rum
2 104 m² tomt

15 minuter från färjeläget hittar du denna fritidsfastighet med två kompletta hus. Bostadshuset har renoverats till stora delar de senaste åren både in- och utvändigt med bland annat nytt kök, ett helkaklat badrum, vardagsrum med braskamin och två sovrum. Gästhuset där både kök, badrum, vardagsrum och två sovrum finns, är i behov av renovering. Till havet är det ca 1,3 km

  • Plus

Visar alla 14