Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkvägen 12, Alunda, Östhammars kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Kyrkvägen 12, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Kyrkvägen 12, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Kyrkvägen 12

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
2 100 000 kr
124 m²
5 rum
690 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade friliggande villa i Alunda! Med sina generösa 124 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för familjen. Här finner du flera sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att inreda ett eget arbetsrum eller hobbyrum. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter, så du kan enkelt organisera och hålla ordning på dina ägodelar. Ett extra plus är bastun, där du kan njuta och koppla av efter en lång dag. Och för bilälskaren finns det även ett praktiskt garage med förråd baktill. Trevligt läge på Kyrkvägen i Alunda, vilket ger dig närhet till både natur och bekvämligheter. Med en tomtarea på 690 kvadratmeter finns det plats för lek och trädgårdsarbete. Missa inte chansen att bo i denna villa som erbjuder både rymlighet och bekvämlighet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt som denna bostad har att erbjuda!

  • Premium
Storrymningsvägen 3, Dannemora, Östhammars kommun
  • Sön 24 mar

Storrymningsvägen 3

Villa
Dannemora, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
3 650 000 kr
300 m²
9 rum
2 652 m² tomt

Välkommen till Storrymningsvägen 3 och denna läkarvilla som är uppförd på 1670-talet! Villan som stoltserar med hela 300 kvm erbjuder en hel del detaljer från olika sekel. En unik chans att skapa sig en fantastisk paradvilla om 9 rum och kök! Här kan vi skriva en lång text om vilken fantastisk och unik möjlighet detta är, men vi låter istället fastigheten tala för sig själv....

  • Plus
Åkervägen 7, Österbybruk, Östhammars kommun

Åkervägen 7

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
2 250 000 kr
136 m²
5 rum
756 m² tomt

Nu finns denna villa med bl.a. nytt kök till salu. Planlösningen erbjuder hall, sovrum, badrum, vardagsrum samt renoverat kök med plats för stort matbord, på nedre plan, med 3 sovrum, klädkammare och badrum på övre plan. Trevlig tomt på bra läge med naturen som närmsta granne. På tomten finns även ett fint växthus samt en carport med rymlig förrådsdel. Till Österbybruk centrum är det ca 900 meter, där hittar du det mesta man kan behöva såsom apotek, restaurang, konditori och mataffärer. Samtidigt når du Uppsala på ca 40 minuter med bil. Välkommen på visning.

Edsgatan 16, Östhammar, Östhammars kommun

Edsgatan 16

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 990 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Nu finns denna smakfullt renoverade villa med genomtänkta detaljer och bevarade charm till salu. Sist på gatan ligger detta fina hus med sin trevliga tomt med en allmänning som granne. Fastigheten erbjuder härliga detaljer t.ex. fina trägolv, radiatorer & termostater i gammaldags stil och täljstenskamin. Fastigheten har fått en modern uppvärmning i form av en frånluftsvärmepump. Det har även tilläggsisolerats, utan att förstöra utseendet av fasaden. 2020 byggdes huset till och erbjuder idag 134 kvadratmeter boyta. 2020-2021 renoverades hela huset. Planlösningen erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och två sovrum på nedre plan, samt ett badrum och ytterligare två sovrum på övre plan. Här bor man med närhet till det mesta, tex så är Frösåkerskolan bara en kort cykel tur bort, men även matbutik, Is-hall samt padel anläggning, åt andra hållet så når man Östhammar centrum på ca två minuter med cykel. Välkommen på visning.

Storrymningsvägen 12A, Dannemora, Östhammars kommun

Storrymningsvägen 12A

Lägenhet
Dannemora, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
649 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 779 kr/mån
12 222 kr/m²

Nu finns denna fina lägenhet ute till försäljning. Nuvarande ägare har låtit renovera hela lägenheten (förutom badrummet) varav köket blev klart för några månader sedan. Lägenheten erbjuder 2 rum & kök med smakfulla ytskikt och smarta lösningar såsom belysning som kan styras via telefonen. Söker du ett ekonomiskt boende i kanon skick där man bara kan ställa in sina saker och börja bo så är detta något för dig. Här bor man i en trevlig miljö, med bra pendlingsavstånd till såväl Tierp (ca 25min) och Uppsala (ca 35min), som till Forsmark (ca 30min) och Gimo (ca 20min). Välkommen på visning.

  • Balkong
Söderö-Kulla 101, Söderön, Östhammars kommun
  • Tor 28 mar
Söderö-Kulla 101, Söderön, Östhammars kommun, bild 2
Söderö-Kulla 101, Söderön, Östhammars kommun, bild 3

Söderö-Kulla 101

Gård/Skog
Söderön, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 825 000 kr
90 + 5 m²
4 rum
15 ha tomt

Välkommen till Söderö-Kulla och denna härliga gård belägen strax utanför Östhammar! Här njuter du verkligen av lugnet på landet och en ostörd utsikt över ägorna! Boningshuset har renoverats invändigt det senaste året och mycket av originaldetaljerna har bevarats. Den stora fd ladugården med loge erbjuder många möjligheter. Stall? Gårdsbutik? Verkstad? Festlokal? Du väljer! Marken består av 12 ha åker och 3 skogsimpediment, förutom det så har du även din egna lilla strandbit med möjlighet att uppföra egen brygga på befintlig grund. Här finns även ett gästhus. **Filmer finns under "Dokument & Länkar på mäklarens hemsida**

  • Premium
Engelbrektsgatan 2B, Östhammar, Östhammars kommun

Engelbrektsgatan 2B

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 313 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till denna mysiga trea i Östhammar, som erbjuder en generös takhöjd och ett centralt läge. Här kan du njuta av många soltimmar på balkongen och mysiga stunder framför eldstaden. Den här trevliga bostadsrättslägenheten är belägen längst upp i byggnaden och erbjuder bl.a. ett fräscht kök samt ett vardagsrum med öppenspis och fiskbensparkett. Med sitt kanonläge har du gångavstånd till affärer, busstation, restauranger och till och med havet och badstranden. Bostaden har en yta på 75 kvadratmeter och består av tre rum. Den ligger på andra våningen i en fastighet med totalt två våningar. Renoveringar har gjorts löpande, inklusive köket år 2014 och tapetsering av hall, sovrum och extrarum hösten 2021. Under 2022 har ommålning utförts i både vardagsrummet och köket. Dessutom installerades fiber i december 2022 för att möjliggöra snabb internetanslutning. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga trea i Östhammar. Kontakta oss för en visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Fornbro Lugnet 210, Alunda, Östhammars kommun

Fornbro Lugnet 210

Gård/Skog
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 490 000 kr
139 + 3 m²
1 rum
7 ha tomt

Drömmer du om en välskött gård som har massor att erbjuda? Både nybyggt och sekelskifte? Skog och sjö? Permanent eller fritidshus? Lugn och ro eller egen verksamhet? Här finns gården som har allt det! Välkommen till Fornbro Lugnet och denna gård med en trevlig gårdsbild som är uppbyggd på tre st boningshus om totalt 139 kvm (75+34+30), lada, växthus, jordkällare, fiskebod och egen brygga. Härlig uppväxt trädgård med flertalet uteplatser, vedeldad badtunna och plats för utekök. Marken består av mestadels skog. Till fastigheten hör både rätt till kräftfiske samt egen jakt. ** Drönarfilm finns under "Dokument & länkar" **

  • Plus
Stavby-Bärsta 20, Alunda, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stavby-Bärsta 20, Alunda, Uppsala kommun, bild 2
Stavby-Bärsta 20, Alunda, Uppsala kommun, bild 3

Stavby-Bärsta 20

Villa
Alunda, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 500 000 kr
220 + 80 m²
6 rum
3 383 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga, lantligt belägna villa i utkanten av Alunda. Här njuter du av närheten till naturen men med ett perfekt pendlingsläge! Villan erbjuder stora ytor om totalt 300 kvm och har två ordentliga garage på en härlig trädgårdstomt med en rogivande utsikt över åkrarna. Skola F-9 finns endast 1,5 km bort och för de större barnen är det ungefär lika långt till busshållplats.

  • Premium
Svedden 155, null, Östhammars kommun

Svedden 155

Villa
Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 700 000 kr
360 + 15 m²
10 rum
5 000 m² tomt

Nu finns denna möjlighet till salu där man kan vara med och påverka hur mycket mark som ska tillhöra fastigheten, kanske en tomt med vanlig "villastorlek", eller en liten hästgård? Byggnaderna som ska säljas är en 1,5 plans villa om 6 rok varav 4 sovrum, 1 lägenhetsbyggnad med 2st lägenheter om 2 rok vardera samt 2 carport/garagebyggnader och en pannrumsbyggnad. fastigheten ligger i ett lungt område med ca 10 min till Gimo och all service som finns där, dessutom når man Östhammar och Forsmark på ca 20 minuter samt Uppsala på ca 45 minuter.

Gräsö nybygget 114, Gräsö, Östhammars kommun

Gräsö nybygget 114

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 700 000 kr
55 m²
3 rum
2 104 m² tomt

15 minuter från färjeläget hittar du denna fritidsfastighet med två kompletta hus. Bostadshuset har renoverats till stora delar de senaste åren både in- och utvändigt med bland annat nytt kök, ett helkaklat badrum, vardagsrum med braskamin och två sovrum. Gästhuset där både kök, badrum, vardagsrum och två sovrum finns, är i behov av renovering. Till havet är det ca 1,3 km

  • Plus

Visar alla 11