Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Olsson

Victor Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun
  • Sön 26 maj kl 13:00
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 9A

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
995 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 257 kr/mån
25 844 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrättslägenhet på Prästgårdsvägen i Alunda. Här finns en praktisk 1,5-rumslösning med bl.a. generös takhöjd och sovalkov. Den inglasade altanen är en fantastisk förlängning av bostaden och erbjuder en bra yta för umgänge. Här kan du bo nära naturen samtidigt som du har bekväm tillgång till allt som Alunda har att erbjuda. Du har även nära kommunikationer med regelbundna avgångar mot både Uppsala och Östhammar. Välkommen på visning

  • Premium
  • Uteplats
Hökhuvudsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00

Hökhuvudsgatan 4

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 500 000 kr
95 + 30 m²
4 rum
948 m² tomt

Välkommen till Hökhuvudsgatan i Östhammar, där detta enplanshus ligger och väntar på sina nya ägare. Med närhet till bl.a. skola och förskola blir det enkelt för familjen att pendla mellan vardagens bestyr och mysiga stunder hemma. Det vidbyggda garaget ger inte bara extra förvaringsutrymme utan även möjligheten att parkera bilen tryggt och säkert. Tomten är trevligt anlagd och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation på baksidan. Östhammar är en trivsam ort som erbjuder en lugn och avkopplande livsstil, samtidigt som det finns gott om aktiviteter och sevärdheter att utforska. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Malsättra 224, null, Östhammars kommun

Malsättra 224

Fritidshus
Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 100 000 kr
80 + 10 m²
2 rum
2 893 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus beläget i ett mysigt och lantligt område. Här möts du av gammaldags charm och en genuin atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. Den lugna och ostörda miljön ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen omkring dig. Detta fritidshus är perfekt för dig som längtar efter en plats att fly vardagens stress och bekymmer. Med eldstäderna kan du skapa en mysig och varm atmosfär under kyligare kvällar. Fastigheten erbjuder en generös tomtarea på hela 2893 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme för t.ex. trädgårdsarbete. Läget i Hargshamn ger dig närhet till vacker natur. Man har även nära till Östhammar (ca 20 minuter med bil) och all service som finns där, tex mataffärer, apotek och restauranger, dessutom når man Hallstavik och Norrtälje på ca 15 respektive 50 minuter samt Uppsala på ca 55 minuter med bil. Detta fritidshus passar perfekt för dig som uppskattar det genuina och lantliga. Ta chansen att skapa din egna lilla fristad där du kan njuta av lugnet och samla energi. Välkommen till Malsättra!

Ringvägen 3B, Östhammar, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 3B

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 050 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/4
4 638 kr/mån
15 217 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet på bottenvåningen i Östhammar. Med sitt läge nära mataffärer, restauranger och skolor passar den perfekt för den som söker bekvämlighet och närhet till vardagssysslor. Lägenheten har en bra planlösning som ger utrymme för både umgänge och avskildhet. Med sina 68 kvadratmeter erbjuder den tillräckligt med plats för en bekväm vardag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Dessutom finns det lekplatser och grönområden i närheten. Ringvägen 3B är helt enkelt ett utmärkt val för den som vill ha en bekväm och praktisk boendemiljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fina bostad!

  • Uteplats
  • Hiss
Edsgatan 16, Östhammar, Östhammars kommun

Edsgatan 16

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 990 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Nu finns denna smakfullt renoverade villa med genomtänkta detaljer och bevarade charm till salu. Sist på gatan ligger detta fina hus med sin trevliga tomt med en allmänning som granne. Fastigheten erbjuder härliga detaljer t.ex. fina trägolv, radiatorer & termostater i gammaldags stil och täljstenskamin. Fastigheten har fått en modern uppvärmning i form av en frånluftsvärmepump. Det har även tilläggsisolerats, utan att förstöra utseendet av fasaden. 2020 byggdes huset till och erbjuder idag 134 kvadratmeter boyta. 2020-2021 renoverades hela huset. Planlösningen erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och två sovrum på nedre plan, samt ett badrum och ytterligare två sovrum på övre plan. Här bor man med närhet till det mesta, tex så är Frösåkerskolan bara en kort cykel tur bort, men även matbutik, Is-hall samt padel anläggning, åt andra hållet så når man Östhammar centrum på ca två minuter med cykel. Välkommen på visning.

Engelbrektsgatan 2B, Östhammar, Östhammars kommun

Engelbrektsgatan 2B

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 313 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till denna mysiga trea i Östhammar, som erbjuder en generös takhöjd och ett centralt läge. Här kan du njuta av många soltimmar på balkongen och mysiga stunder framför eldstaden. Den här trevliga bostadsrättslägenheten är belägen längst upp i byggnaden och erbjuder bl.a. ett fräscht kök samt ett vardagsrum med öppenspis och fiskbensparkett. Med sitt kanonläge har du gångavstånd till affärer, busstation, restauranger och till och med havet och badstranden. Bostaden har en yta på 75 kvadratmeter och består av tre rum. Den ligger på andra våningen i en fastighet med totalt två våningar. Renoveringar har gjorts löpande, inklusive köket år 2014 och tapetsering av hall, sovrum och extrarum hösten 2021. Under 2022 har ommålning utförts i både vardagsrummet och köket. Dessutom installerades fiber i december 2022 för att möjliggöra snabb internetanslutning. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga trea i Östhammar. Kontakta oss för en visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Harkavägen 7, Gräsö, Östhammars kommun

Harkavägen 7

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 690 000 kr
80 m²
3 rum
1 613 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna fastighet som kan nyttjas året om. Här finns ett boende i ett lugnt område på Gräsö med naturen runt knuten. Idag erbjuder planlösningen bl.a. stora umgängesytor, 1 separat sällskapsrum med stora fönster samt 1 sovrum. Med relativt liten insats så kan man skapa ytterligare ett sovrum om man önskar. Privat läge sist på gatan. Trevlig varierande tomt med mycket orkidéer och berg i dagen omgiven av skog där man kan hitta både svamp och bär. Det finns även en liten gäststuga, carport samt en snickerboa med förvaring. Alldeles i närheten finns de gemensamma bryggorna med möjlighet till bad och båt samt en bastu som man kan nyttja som medlem i bastuföreningen (separat medlemsansökan). Till fastigheten ingår en båtplats.

Svedden 155, null, Östhammars kommun

Svedden 155

Villa
Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 700 000 kr
360 + 15 m²
10 rum
5 000 m² tomt

Nu finns denna möjlighet till salu där man kan vara med och påverka hur mycket mark som ska tillhöra fastigheten, kanske en tomt med vanlig "villastorlek", eller en liten hästgård? Byggnaderna som ska säljas är en 1,5 plans villa om 6 rok varav 4 sovrum, 1 lägenhetsbyggnad med 2st lägenheter om 2 rok vardera samt 2 carport/garagebyggnader och en pannrumsbyggnad. fastigheten ligger i ett lungt område med ca 10 min till Gimo och all service som finns där, dessutom når man Östhammar och Forsmark på ca 20 minuter samt Uppsala på ca 45 minuter.

Visar alla 8