Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Olsson

Victor Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalvägen 11E, Österbybruk, Östhammars kommun
  • Sön 18 aug kl 14:00

Kanalvägen 11E

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
2 100 000 kr
129 + 6 m²
4 rum
640 m² tomt

Denna villa i Österbybruk är nu ute till försäljning. Denna 1,5-plansvilla med garage är ett utmärkt val för den som söker både komfort och praktiska lösningar. Interiört erbjuder bostaden bl.a. en härlig kakelugn och öppen planlösning som ger en varm och inbjudande atmosfär. Utvändigt finns det en trevlig trädgård samt uteplats. Gångavstånd till såväl butiker, kommunikationer, skola, förskola och en trevlig badplats. Villan erbjuder en yta på 129 kvadratmeter och har fyra rum, vilket gör den idealisk för en familj. Tomtarean uppgår till 640 kvadratmeter. Här finns även ett garage samt en separat byggnad med tvättstuga. Välkommen på visning.

  • Plus
Tuskö 422, Söderön, Östhammars kommun

Tuskö 422

Fritidshus
Söderön, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
955 000 kr
30 m²
2 rum
2 001 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med lantlig charm och en härlig skogstomt. Beläget i vacker miljö nära havet, erbjuder denna enkla och mysiga bostad den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning. Med en yta på 30 kvadratmeter och en tomt på 2001 kvadratmeter finns det gott om utrymme att njuta av den lantliga omgivningen och fina naturen. Denna stuga har bevarat sin ursprungliga charm och erbjuder en genuin känsla av lugn och ro. Den natursköna omgivningen ger möjlighet till härliga promenader i skogen och korta avstånd till den vackra havskusten. Här kan du njuta av frisk luft och stillhet, samtidigt som du har närhet till Östhammar och Öregrunds faciliteter. Detta enkla fritidshus passar perfekt för den som söker ett mysigt reträttställe, bort från stadens stress och brus. Med sin lantliga charm och närhet till havet är detta ett utmärkt tillfälle att förverkliga drömmen om ett idylliskt fritidsboende. Välkommen till en stuga med tidlös charm!

  • Plus
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 9A, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 9A

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
900 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 257 kr/mån
23 377 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrättslägenhet på Prästgårdsvägen i Alunda. Här finns en praktisk 1,5-rumslösning med bl.a. generös takhöjd och sovalkov. Den inglasade altanen är en fantastisk förlängning av bostaden och erbjuder en bra yta för umgänge. Här kan du bo nära naturen samtidigt som du har bekväm tillgång till allt som Alunda har att erbjuda. Du har även nära kommunikationer med regelbundna avgångar mot både Uppsala och Östhammar. Välkommen på visning

  • Premium
  • Uteplats
Gräsö nybygget 115, Gräsö, Östhammars kommun

Gräsö nybygget 115

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 190 000 kr
40 m²
2 rum
2 114 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade och mysiga fritidshus i lantlig miljö på Gräsö. Med sin charmiga karaktär och idylliska omgivningar är detta hem perfekt för den som längtar efter lugn och ro. Här finns en generös uteplats där du kan njuta av soliga dagar och långa sommarkvällar med familj och vänner. På den stora tomten om hela 2114 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Där finns även en "snickerboa" samt en förrådsbyggnad som även har ett gästrum. Gräsö är en charmig plats med närhet till både havet och skogen, vilket ger möjligheter till sköna promenader och härliga bad. Här kan du verkligen ta del av det bästa som naturen har att erbjuda. Säljaren berättar: Närhet till hav och och skog. Fina möjligheter till paddling och fiske. Vandringsstigar nära. Bad och båtplats finns på gångavstånd. Långfärdsskridskoåkning vintertid. Enskild tomt utan insyn från grannar. Missa inte chansen att förvärva detta fritidshus på Gräsö. Här får du en fristad från vardagens stress och en plats att skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Plus
Harkavägen 7, Gräsö, Östhammars kommun

Harkavägen 7

Fritidshus
Gräsö, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
1 690 000 kr
80 m²
3 rum
1 613 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna fastighet som kan nyttjas året om. Här finns ett boende i ett lugnt område på Gräsö med naturen runt knuten. Idag erbjuder planlösningen bl.a. stora umgängesytor, 1 separat sällskapsrum med stora fönster samt 1 sovrum. Med relativt liten insats så kan man skapa ytterligare ett sovrum om man önskar. Privat läge sist på gatan. Trevlig varierande tomt med mycket orkidéer och berg i dagen omgiven av skog där man kan hitta både svamp och bär. Det finns även en liten gäststuga, carport samt en snickerboa med förvaring. Alldeles i närheten finns de gemensamma bryggorna med möjlighet till bad och båt samt en bastu som man kan nyttja som medlem i bastuföreningen (separat medlemsansökan). Till fastigheten ingår en båtplats.

Edsgatan 16, Östhammar, Östhammars kommun

Edsgatan 16

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 990 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Nu finns denna smakfullt renoverade villa med genomtänkta detaljer och bevarade charm till salu. Sist på gatan ligger detta fina hus med sin trevliga tomt med en allmänning som granne. Fastigheten erbjuder härliga detaljer t.ex. fina trägolv, radiatorer & termostater i gammaldags stil och täljstenskamin. Fastigheten har fått en modern uppvärmning i form av en frånluftsvärmepump. Det har även tilläggsisolerats, utan att förstöra utseendet av fasaden. 2020 byggdes huset till och erbjuder idag 134 kvadratmeter boyta. 2020-2021 renoverades hela huset. Planlösningen erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och två sovrum på nedre plan, samt ett badrum och ytterligare två sovrum på övre plan. Här bor man med närhet till det mesta, tex så är Frösåkerskolan bara en kort cykel tur bort, men även matbutik, Is-hall samt padel anläggning, åt andra hållet så når man Östhammar centrum på ca två minuter med cykel. Välkommen på visning.

Svedden 155, null, Östhammars kommun

Svedden 155

Villa
Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östhammar
4 700 000 kr
360 + 15 m²
10 rum
5 000 m² tomt

Nu finns denna möjlighet till salu där man kan vara med och påverka hur mycket mark som ska tillhöra fastigheten, kanske en tomt med vanlig "villastorlek", eller en liten hästgård? Byggnaderna som ska säljas är en 1,5 plans villa om 6 rok varav 4 sovrum, 1 lägenhetsbyggnad med 2st lägenheter om 2 rok vardera samt 2 carport/garagebyggnader och en pannrumsbyggnad. fastigheten ligger i ett lungt område med ca 10 min till Gimo och all service som finns där, dessutom når man Östhammar och Forsmark på ca 20 minuter samt Uppsala på ca 45 minuter.

Visar alla 7