Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Olander

Johanna Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Centralgatan 30B, Centrum, Rättviks kommun

Centralgatan 30B

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
685 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
5 390 kr/mån
10 703 kr/m²

Välkommen till Centralgatan 30B och denna fräscha hörnlägenhet belägen endast ½ trappa upp i huset. Med en yta på 64 kvadratmeter erbjuder bostaden hall, kök, sovrum och ett rymligt vardagsrum med anslutning till den härliga balkongen. Gemensam tvättstuga finns i huset intill och i källaren finns två stycken förråd samt gemensamma förvaringsutrymmen. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt du behöver, såsom affärer, restauranger och kommunikationer samtidigt som du har naturen inom räckhåll för härliga promenader och friluftsliv. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett hem som kombinerar närhet till centrum samt närhet till skog och natur. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Vikarängsvägen 8, null, Rättviks kommun

Vikarängsvägen 8

Villa
Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 095 000 kr
101 m²
4 rum
1 409 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla med garage och en vacker, välvårdad trädgård. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig på en och samma våning. Bostaden erbjuder en rymlig hall, ett välutrustat kök, badrum samt tre bekväma sovrum. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för umgänge och har en direkt anslutning till den mysiga uteplatsen under tak. Den uppvuxna trädgården är omsorgsfullt skött och erbjuder en fin vy över Siljan. Här kan du njuta av lugnet och naturen i din egen oas. Läget är även fördelaktigt med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter som Vikarbyn har att erbjuda. Denna villa är perfekt för den som söker en harmonisk och bekväm tillvaro. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Östra Röjeråsvägen 10, Vikarbyn, Rättviks kommun
Östra Röjeråsvägen 10, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 2
Östra Röjeråsvägen 10, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 3

Östra Röjeråsvägen 10

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 695 000 kr
70 + 70 m²
5 rum
1 662 m² tomt

Välkommen till denna timmervilla med fantastisk potential. Med mindre renoveringsbehov har du möjlighet att skapa ditt drömhem på en stor och lummig tomt. Här kan du njuta av en trevlig uteplats med generösa soltimmar och en mysig inglasad altan där du kan förlänga höst- och vårsäsongen. Bostaden har ett bra läge med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till närliggande orter. För den bilintresserade finns även ett garage på tomten. Interiört erbjuder entréplanet en hall, vardagsrum med en mysig öppenspis med kasset, wc, sovrum och kontor/gästrum. Källaren erbjuder en gillestuga, dusch och bastu, tvätt-del med tvättmaskin och tvättho, samt en matkällare. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Övriga byggnader på tomten inkluderar ett garage med elektriska portar och en snickarhörna, samt en vedbod där veden lämnas kvar för den mysiga vedspisen i köket. Dessutom finns tre utomhusförråd som ger gott om förvaringsmöjligheter. Denna charmiga bostad passar både som permanentboende eller fritidsboende. Kom och upptäck möjligheterna som denna villa har att erbjuda!

  • Premium
Modigsvägen 7, Vidablick, Rättviks kommun
Modigsvägen 7, Vidablick, Rättviks kommun, bild 2
Modigsvägen 7, Vidablick, Rättviks kommun, bild 3

Modigsvägen 7

Fritidshus
Vidablick, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 450 000 kr
53 m²
3 rum
664 m² tomt

I ett attraktivt läge intill Vidablick ligger detta mycket trivsamma och väl underhållna fritidshus i timmer. Hit kommer ni när ni vill tanka energi och njuta av lugnet eller för den som vill ha närhet skog och natur. I ett högt och fint läge med utsikt över Siljan kan du sitta på altanen och beskåda den härliga vyn och de magiska solnedgångarna. Invändigt har alla ytskikt renoverats och bostaden har en bra planlösningen med två sovrum, kök med matplats/vardagsrum samt renoverat badrum med golvvärme (-19). Samtliga fönster har bytts ut till 3-glasfönster från Mockfjärdsfönster. Utöver bostadshuset finns en gäststuga med intilliggande redskapsbod. Tomten är lättskött och robotgräsklipparen sköter klippningen medans du njuter i solstolen. Runt knuten väntar svårslagen miljö där ni har skogen och naturen med fina promenadstråk och elljusspår vintertid. Vill man åka utför finns Rättviks skidbacke i närheten och till Orsa Grönklitt är det inte längre än ca 1 timmes bilfärd. Bjursås har också en skidanläggning och nås inom 30 minuter. Alldeles intill ligger Vidablick som sommartid erbjuder servering, hantverk & minigolfbana. Rättvik har ett rikt friluftsliv och nere i centrum finns flera butiker, caféer och restauranger. Sommartid finns det flera populära turistattraktioner som Classic Car Week, populära Dalhalla samt Rättviks marknad. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Premium
Hsb-gatan 3C, Centrum, Rättviks kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00

Hsb-gatan 3C

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 736 kr/mån
24 589 kr/m²

Centralt belägen i hjärtat av Rättvik finner vi denna nyrenoverade trea. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter är det här ett perfekt boende för den som vill ha allt inom räckhåll. Lägenheten erbjuder en smakfull inredning med genomgående fina färger och materialval. Den rymliga bostaden sträcker sig över 73 kvadratmeter och har ett vardagsrum med anslutning till en härlig balkong. Här kan man njuta av soliga dagar och sköna kvällar utomhus. Förberett för tvättmaskin i badrummet finns också, vilket underlättar vardagen ytterligare. Föreningen är stabil och välskött, vilket skapar en trygg boendemiljö. Dessutom erbjuds både förrådsutrymme på vinden och i källaren, vilket ger extra plats för förvaring. Med sin centrala placering och bekväma planlösning är detta ett perfekt hem för den som söker både stil och funktion. Välkommen till Hsb-gatan i Rättvik!

  • Plus
  • Balkong
Dahlsvägen 11, Vidablick, Rättviks kommun

Dahlsvägen 11

Tomt
Vidablick, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
750 000 kr
1 155 m² tomt

I ett högt och vackert läge intill Vidablick säljer vi nu denna fina tomt med milsvid utsikt över Siljan med omnejd. Här kan du bygga ditt nya drömhus med enastående natur i närheten och vackra promenadstråk samt motionsspår intill. I området råder en blandning av både villor och fritidshus. Det här är ett genuint område att trivas i. För Gärdebyn 4:82 medger planen uppförande av bostadshus om en sammanlagd area om 140 kvm, varav 115 kvm för huvudbyggnad och 25 kvm för komplementbyggnader. Byggnation av suterrängvåning är också möjlig vilket ger större möjligheter. Se vidare under dokument från kommunen för detaljplan och karta om hur du får bygga ditt nya drömboende! En stor fördel är att anslutningskostnaden för vatten och avlopp redan är betald. Välkommen med din intresseanmälan!

Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 2
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 3

Knutesvägen 6

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 395 000 kr
105 + 11 m²
4 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1-plansvilla beläget i vackra Vikarbyn. Denna härliga bostad om 105 kvm rymmer hall, vardagsrum, kök, badrum, wc, tvättstuga med bastu samt tre sovrum. Taket på husets sydsida samt garage är installerat med 36 respektive 20 stycken solceller (-20) vilket bidrar till att minska elkostnaderna och gör boendet mer hållbart. Interiören är ljus, luftig och väl underhållen. Fiber finns installerat. På tomten finns ett enkelgarage med ett isolerat förråd. Uppväxt och härlig trädgård med gott om plats för lek och odling för den som önskar det. I Vikarbyn är det lätt att trivas. Här bor du i en mysig dalaidyll där du har det mesta du kan behöva. I byn finner du både skola, förskola samt byns välsorterade livsmedelsbutik. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack och sommarrestaurangen Sjöapan. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Tina Åsbäcksvägen 15, Tina, Rättviks kommun

Tina Åsbäcksvägen 15

Villa
Tina, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 850 000 kr
114 m²
3 rum
2 878 m² tomt

Välkommen till denna vackra timmervilla på ett plan, belägen vid Siljan och som erbjuder dig ett idylliskt och naturnära boende. Med sin sjöutsikt och närheten till naturen blir detta hus en fristad för lugn och avkoppling. Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive ett dubbelgarage, gäststuga med kök och badrum samt ett härbre. Bostadshuset erbjuder härligt kök, stort badrum, två sovrum samt två mindre rum som kan omvandlas till kontor eller extra sovplats. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med ryggåstak. Härifrån nås ett sovloft som ger extra utrymme för gäster eller förvaring. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster. I del av garaget finns även en separat bastudel med wc och dusch där du kan njuta av avkopplande bastubad. Läget är optimalt för den som vill bo nära både vatten och skog samtidigt som bekvämligheter finns inom räckhåll i Rättvik. Detta är en unik möjlighet att skapa sitt drömboende i en fantastisk miljö. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Knihsgatan 7A, Centrum, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knihsgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 050 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 791 kr/mån
15 108 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och centralt belägna bostadsrätt på Knihsgatan i Rättvik. Med ett eftertraktat läge erbjuds du en bekväm och praktisk tillvaro med närhet till allt du kan tänkas behöva. Denna välplanerade 2:a med en boarea på 69,5 kvm erbjuder en rymlig och öppen känsla. Bostaden rymmer hall med praktiskt förråd för bra förvaring. Rymligt sovrum med flera inbyggda garderober. Intill sovrummet är badrummet beläget. Luftigt vardagsrum med anslutning till balkongen som vetter in mot den trevliga innergården. Ljust och hemtrevligt kök med matplats vid fönstret. Föreningen erbjuder även praktiska faciliteter såsom ett källarförråd för extra förvaring samt en gemensam tvättstuga och cykelförråd. Dessutom finns det ett gemensamhets hus där medlemmarna kan samlas och umgås. Med gångavstånd till centrum, lokala butiker, restauranger och grönområden har du allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna centrala och bekväma bostadsrätt i Rättvik. Kontakta oss idag för mer information eller bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Eliasvägen 7, Lerdal, Rättviks kommun

Eliasvägen 7

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
975 000 kr
1 023 m² tomt

Välkommen till Eliasvägen 7 - en unik tomt belägen i hjärtat av Rättvik med en hisnande utsikt över Siljan. Här får du möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömboende i den charmiga dalaidyllen Lerdal. Lerdal är ett eftertraktat område i Rättvik, känt för sin magnifika utsikt över Siljan. Här kan du njuta av närheten till centrum med dess fina utbud av butiker, restauranger, mataffärer och kommunikationer - allt inom bekvämt promenadavstånd. För barnfamiljer finns gott om förskolor att välja mellan, och de äldre barnen har både en högstadieskola och ett gymnasium centralt beläget. Rättvik erbjuder aktiviteter året runt, oavsett säsong. Här kan du utöva skidåkning på den närliggande slalombacken, ge dig ut på spännande vandringar längs de vackra vandringslederna, eller varför inte ta en simtur i den trevliga simhallen? För de äventyrslystna finns det även ett MTB-spår och en go-kartbana att utforska. Sommartid kan du koppla av på sandstranden vid långbryggan och njuta av solen och den kristallklara vattnet. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på Eliasvägen 7. Skapa ditt eget paradis i charmiga Lerdal.

Gillbergsvägen 1, Vikarbyn, Rättviks kommun

Gillbergsvägen 1

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 850 000 kr
105 + 112 m²
6 rum
1 718 m² tomt

Här erbjuds en trevlig 1-plans villa med källare på lugna och omtyckta Hjortgården i Vikarbyn. Bostaden rymmer på entréplan hall, vardagsrum, kök med matplats, badrum samt tre sovrum. I källarplan finner vi en mysig gillestuga med öppen spis, gästrum, tvättstuga, pannrum, matkällare samt gott om förvaringsutrymmen. Uppväxt trädgård med flertalet perenna växter och körsbärsträd. Här har du även flera härliga uteplatser, dels vid den takade altanen och även i den mysiga bersån. På Gillbergsvägen bor du i ett populärt barnvänligt område med närhet till mycket. I centrala Vikarbyn ligger välsorterad livsmedelsbutik, skola och förskola. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Bostaden är besiktigad och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring i samband med försäljningen. Välkommen med din visningsanmälan!

Gulleråsen Sågvägen 2, Gulleråsen, Rättviks kommun

Gulleråsen Sågvägen 2

Gård/Skog
Gulleråsen, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 095 000 kr
117 + 14 m²
3 rum
12 ha tomt

*NYTT PRIS* Välkommen till Sågvägen 2, en lantbruksfastighet med skog i mysiga Gulleråsen. Ca 25 km norr om Rättvik längs riksväg 301 finner vi denna gård perfekt lämpad till dig som söker möjlighet till mindre djurhållning, odling eller önskar bra utrymme för hobbyverksamhet. Huvudhuset inrymmer på entréplan inglasad farstukvist, hall, vardagsrum, kök, pannrum, tvättstuga med groventré och mindre wc. På övre plan finner vi en möblerbar hall med anslutning till en takad balkong, två sovrum, ett mindre rum samt ett renoverat badrum (-22). På fastigheten finns utöver boningshuset en timrad stuga med plats för familj och vänner som kommer på besök eller för möjlighet till uthyrning. Stugan disponeras genom hall, vardagsrum med mysig braskamin och kök. På övervåningen finns wc med dusch samt ett sovrum. Vidare på fastigheten finns en isolerad och rymlig verkstad/garage med gjutet betonggolv, 4-hjulingsgarage samt gott om förvaringsutrymmen. Om man önskar finns möjlighet till visning av nuvarande ägaren gällande skogen och marken som hör till. Välkommen med din visningsanmälan!

Dådran Källhagen 6, Dådran, Rättviks kommun
  • Budgivning pågår

Dådran Källhagen 6

Tomt
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
150 000 kr
820 m² tomt

Här har du möjligheten att bygga ett bekvämt fritids eller fint permanentboende på landet i idylliska Dådran. Här bor ni med omedelbar närhet till naturen med vackra omgivningar, fina fiskevatten och flertalet med friluftsaktiviteter. Gällande plan tillåter byggnation av ett enplanshus om max 110 kvadratmeter och en byggnadshöjd som inte får överstiga 3,5 meter med taklutning högst 45 grader. Eftersom det är en obebyggd fastighet måste ett bygglovsärende upp på ett sammanträde i byggnadsnämnden. Prickad mark får ej bebyggas! Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus

Visar alla 13