Mäklare Johanna Olander

Johanna Olander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rotgärdsgattu 3, Åkerö, Leksands kommun

Rotgärdsgattu 3

Villa
Åkerö, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 095 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 881 m² tomt

Välkommen till en mycket fin 1½ plans villa på Åkerö, ett centralt boende men ändå närhet till skog och natur. Med smakfulla färgval och fin interiör är det här lätt att trivas. Entréplan består utav hall, badrum, ett rymligt vardagsrum med braskamin. Stort socialt trivsamt kök/matplats där du gärna samlar nära och kära. På övreplan finns en möblerbar hall med anslutning till den mysiga balkongen, två rymliga sovrum samt en wc. På källarplan finner vi tvättstuga, matkällare, pannrum samt bra med förvaringsutrymmen. På tomten finns ett stort dubbelgarage, två härliga uteplatser och robotgräsklippare. Här bor Ni med härliga omgivningar i utkanten av ett fint barnvänligt villaområde. Promenadavstånd till Åkerö skola och in till Leksands Noret. Härliga gång och löpvägar längst med Siljans strand och med Källbergsskogen runt husknuten liksom möjligheter till bad i Siljan. Välkommen med din visningsanmälan!

Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 2
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 3

Knutesvägen 6

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 495 000 kr
105 + 11 m²
4 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1-plansvilla beläget i vackra Vikarbyn. Denna härliga bostad om 105 kvm rymmer hall, vardagsrum, kök, badrum, wc, tvättstuga med bastu samt tre sovrum. Taket på husets sydsida samt garage är installerat med 36 respektive 20 stycken solceller (-20) vilket bidrar till att minska elkostnaderna och gör boendet mer hållbart. Interiören är ljus, luftig och väl underhållen. Fiber finns installerat. På tomten finns ett enkelgarage med ett isolerat förråd. Uppväxt och härlig trädgård med gott om plats för lek och odling för den som önskar det. I Vikarbyn är det lätt att trivas. Här bor du i en mysig dalaidyll där du har det mesta du kan behöva. I byn finner du både skola, förskola samt byns välsorterade livsmedelsbutik. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack och sommarrestaurangen Sjöapan. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Gulleråsen Sågvägen 2, Gulleråsen, Rättviks kommun

Gulleråsen Sågvägen 2

Gård/Skog
Gulleråsen, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 295 000 kr
117 + 14 m²
3 rum
12 ha tomt

Välkommen till Sågvägen 2, en lantbruksfastighet med skog i mysiga Gulleråsen. Ca 25 km norr om Rättvik längs riksväg 301 finner vi denna gård perfekt lämpad till dig som söker möjlighet till mindre djurhållning, odling eller önskar bra utrymme för hobbyverksamhet. Huvudhuset inrymmer på entréplan inglasad farstukvist, hall, vardagsrum, kök, pannrum, tvättstuga med groventré och mindre wc. På övre plan finner vi en möblerbar hall med anslutning till en takad balkong, två sovrum, ett mindre rum samt ett renoverat badrum (-22). På fastigheten finns utöver boningshuset en timrad stuga med plats för familj och vänner som kommer på besök eller för möjlighet till uthyrning. Stugan disponeras genom hall, vardagsrum med mysig braskamin och kök. På övervåningen finns wc med dusch samt ett sovrum. Vidare på fastigheten finns en isolerad och rymlig verkstad/garage med gjutet betonggolv, 4-hjulingsgarage samt gott om förvaringsutrymmen. Om man önskar finns möjlighet till visning av nuvarande ägaren gällande skogen och marken som hör till. Välkommen med din visningsanmälan!

Dådran Källhagen 2, Dådran, Rättviks kommun

Dådran Källhagen 2

Villa
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 395 000 kr
79 + 30 m²
4 rum
784 m² tomt

Välkommen till Dådran och denna fina bostad i timmer om 79+30 kvm. Här bor du i ett lugnt och naturnära område, en plats där du bara kan vara och njuta av lugnet. Detta boende passar både som fritidsboende såsom permanentboende. Bostaden rymmer hall, renoverat badrum med golvvärme (-20), kontor, sovrum och kök/matplats med härlig braskamin centralt placerad. 2018 byggdes huset ut med ett vardagsrum samt ett rymligt sovrum. Vidare har alla fönster bytts ut till 3-glasfönster samt att man har installerat ny el-central med jordfelsbrytare. På tomten finns förutom bostadshus även en gäststuga där sovplats finns för dina sommargäster samt två stycken förråd. Bostaden har kommunalt vatten och avlopp. Fiber kommer att anslutas under 2024 där säljaren kommer stå för kostnaden. Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus
Blecket Bygatu 10, null, Rättviks kommun

Blecket Bygatu 10

Villa
Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 450 000 kr
80 + 20 m²
3 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Blecket och Bygatu 10, cirka 12 km norr om Rättvik. Trevlig gård med bostadshus på 80+20kvm. Invändigt har löpande renovering/underhåll skett såsom bland annat är all el är utbytt, fd torpargrund är ersatt med gjuten platta med vattenburen golvvärme. Nytt bjälklag på övervåningen och nya vattenledningar. Köket och badrummen är helrenoverade. På tomten finns ett dubbelgarage med gjuten platta som har använts som stall med två boxar som får göras om till 3 boxar. Takhöjden får höjas invändigt till 2,40. Mark om 1,5 ha finns att låna med stor ligghall. Idag används utrymmet som förråd. Varm/ kallvatten finns fungerande året runt på utsidan av boningshuset. Vidare på tomten finner vi en förrådsdel för förvaring av ved samt cyklar. Intill förrådet finns ett mysigt inglasat uterum/växthus. Nuvarande ägare har även förberett för byggnation av ett garage 6x16 meter. (Bygglovet har dock löpt ut) Säljaren önskar sälja med friskrivningsklausul. Varmt välkommen!

Dådran Källhagen 6, Dådran, Rättviks kommun
  • Budgivning pågår

Dådran Källhagen 6

Tomt
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
150 000 kr
820 m² tomt

Här har du möjligheten att bygga ett bekvämt fritids eller fint permanentboende på landet i idylliska Dådran. Här bor ni med omedelbar närhet till naturen med vackra omgivningar, fina fiskevatten och flertalet med friluftsaktiviteter. Gällande plan tillåter byggnation av ett enplanshus om max 110 kvadratmeter och en byggnadshöjd som inte får överstiga 3,5 meter med taklutning högst 45 grader. Eftersom det är en obebyggd fastighet måste ett bygglovsärende upp på ett sammanträde i byggnadsnämnden. Prickad mark får ej bebyggas! Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus
Eliasvägen 7, Lerdal, Rättviks kommun

Eliasvägen 7

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 598 950 kr
1 023 m² tomt

Tomt med fint läge i Lerdal, pris för endast tomt: 975.000kr Tomten är ej bunden till husleverantör enligt förslag. Härmed erbjuds ett välplanerat mindre hus som även passar som fritidshus. Ett rakt 1-planshus med ljus och öppen planlösning. Köket har en trevlig köksö och praktisk fönsterdörr mot trädgården samt fin kontakt med matplats och vardagsrum med generöst fönsterparti. Här bor du med magisk utsikt över Siljan samtidigt som du har närhet till centrums fina utbud. Move #101 har en boarea på 88 kvm. Möjlighet till annan husmodell finns. För ändringar/tillval klicka på länken under "Dokumen/Länkar" längre ned i denna annons, alt. se www.movehome.se eller www.trivselhus.se för mer information, aktuella kampanjer och virtuell visning. Det angivna priset är ett pris utifrån framtagen offert från Movehome/Trivselhus och önskar du istället bygga en annan husmodell så går det bra att kontakta Fredrik Samuelsson på tel. 070-760 61 71 för mer information om alternativa husmodeller. Lerdal är en mycket populär del av Rättvik känd för sin fina utsikt över Siljan. Med promenadavstånd når du centrum och dess utbud av butiker, restauranger, mataffärer och kommunaktioner. Förskolor finns det gott om och centralt ligger även högstadieskola och gymnasium. Rättvik har aktiviteter både sommar som vinter med dess slalombacke, elljusspår, simhall, MTB-spår, vandringsleder, bio, bowling, go-kart, stor sandstrand intill långbryggan och mycket mer.

Dalfors Knacknäsvägen 15, Dalfors, Rättviks kommun

Dalfors Knacknäsvägen 15

Villa
Dalfors, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
825 000 kr
86 m²
3 rum
1 501 m² tomt

Drömmer du om ett semesterboende i Dalarna med omedelbar närhet till skogen och dess vackra omgivning? Nu säljer vi detta fina och välskötta hus som lämpar sig väl både åt er som söker ett permanentboende eller varför inte ett fritidshus? Direkt när man svänger in på fastigheten kan vi notera en välskött grusad garageuppfart med plats för flera bilar. Längre fram finns ett garage som byggdes 2009 med plats för bil samt annan förvaring. Tomten är välskött och bjuder på en hel del trevliga rabatter och växter. Här finns också en gäststuga som kan användas sommartid samt en redskapsbod. När vi kommer in i huset väntar två sovrum, vardagsrum, badrum, kök och en tvättstuga. Intill husets baksida finns en altan i fint solläge. Dalfors är en naturskön by som lockar fiske- och jaktintresserade och ligger ca 45 minuters bilfärd från Rättvik och ca 3,5 timme från Stockholm. I Dalfors finns en lanthandel som erbjuder det nödvändigaste och en kvarts bilfärd söderut tar er till Furudal där utbudet är större. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 8