Mäklare Martin Qvarfordt

Martin Qvarfordt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holsåkersvägen 24, Insjön, Leksands kommun

Holsåkersvägen 24

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 595 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
866 m² tomt

Trevlig 1,5 plans villa om 5 rok och källare. I entréplan finns snyggt kök, allrum, badrum och ett sovrum med walk-in-closet. Kök och ytskikten i villan är löpande renoverade under de senaste åren. Från köket är det utgång till den nybyggda altanen och trädgården. Det övre planet bjuder på två bra sovrum, en möblerbar hall samt en liten toalett. I källarplanet finns bland annat tvättstuga och pannrum med bergvärmecentralen. Här är det bara att flytta in och njuta av sin fina villa! Insynsskyddad, lättskött tomt med häck och delvis staket runt. På tomten finns en liten friggebod passande som gäststuga eller lekstuga. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber och larm finns installerat. Närhet till Insjöns centrum med mataffär, tågstation, Hjultorgets shoppingcenter m.m. Insjöns skola samt flera förskolor finns i närområdet. Välkommen på visning!

Åkersbodarna Morhagsvägen 5, Åkersbodarna, Leksands kommun

Åkersbodarna Morhagsvägen 5

Villa
Åkersbodarna, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 095 000 kr
85 + 15 m²
4 rum
2 371 m² tomt

Välkommen till Suja-gården i Åkersbodarna, en omtyckt by intill Styrsjön. Fastigheten är delvis omgärdad av en klassisk gärdesgård och erbjuder en stor och lummig tomt att njuta av. Här kan du uppleva den avkopplande miljön och fördelarna med att bo i närheten av Styrsjön, där bad och fiske finns inom bekvämt promenadavstånd i byn. Denna bostad har sedan år 2015 använts som permanentboende och erbjuder en funktionell planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning. I köket finner du en täljstenskamin som skapar en mysig atmosfär och i allrummet med vackert trägolv finns en öppen spis med insats för extra värme och komfort. För gäster eller extra utrymme finns en gäststuga med toalett, pentry och sovdel. Här kan du ta emot besök eller använda utrymmet för uthyrning om så önskas. Dessutom finns en förrådsbyggnad med vedbod och förvaring. Byn Åkersbodarna är välkänd för sitt vackra läge vid Styrsjön och sina fina traditioner, som Valborgsfirande, barnens midsommar och majstångsresning. Här finns också aktiviteter som Boulemästerskapen och trevliga skyltade stigar i skogen, exempelvis Pilgrimsleden, för sköna promenader. Välkommen till Åkersbodarna Morhagsvägen - en fridfull och naturnära plats att kalla hem!

Dådran Bruksvägen 10, Dådran, Rättviks kommun

Dådran Bruksvägen 10

Fritidshus
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
495 000 kr
36 m²
1 rum
1 449 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och lantliga fritidshus med stora möjligheter till att skapa ett eget paradis. Beläget på en naturskön tomt, erbjuder detta enplanshus en fridfull tillflyktsort nära vatten och bad. Med stort renoveringsbehov ger detta objekt dig möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Med sin mysiga och avskilda atmosfär är detta renoveringsobjekt perfekt för dig som söker efter en unik och personlig bostad. Tomten på 1449 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Förutom huvudbyggnaden finns även en inredd friggebod som kan användas som gäststuga eller extra förvaringsutrymme. Med närhet till bad och strand finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av naturens skönhet och samla nya krafter. Ge dig själv chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ett hem som är helt unikt. Ta kontakt idag och upptäck potentialen i detta renoveringsobjekt med fantastiskt läge nära vatten och natur.

  • Plus
Lycka Majorshagsvägen 4, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 4

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
131 + 100 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Lycka och Majorshagsvägen 4 där vi finner denna fina sutterängvilla med källare och vidbyggt garage. En hemtrevlig interiör går som en röd tråd genom husets alla rum. Bostaden består utav hall, ett ombonat kök i körsbär med matplats intill, allrum med access till balkong, två sovrum och ett badrum på entréplan. I källaren finner vi groventré, allrum med plats för både tv-soffhörna och matplats samt ett sovrum intill. Vidare finns badrum, bastu, tvättstuga med torkrum och rymligt förråd. På den trevliga hörntomten finns bärbuskar och äppelträd. Trädgårdssidan ligger i perfekt läge där det är sol både dag och kväll. Tomten omgärdas av norsk spireahäck som blommar ljuvligt tidig sommar. I byn finns den egna förskolan, Olympica. I grannbyn finns Ullvi skola som har klasserna F-6. Cykelväg till Leksands noret, busskommunikationer och båt /badplats vid Tibble bystuga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Dalvägen 4, Insjön, Leksands kommun

Dalvägen 4

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 795 000 kr
91 + 36 m²
4 rum
1 457 m² tomt

Välkommen till ett perfekt 1-plans hus med garage, förråd och stor tomt vid Finnviken i omtyckta Tunsta. Här har du utsikt över Finnviken med båthamn, vid Finnviken finns även badplats med bastu. Gångavstånd till populära Hjultorget där butiker och restauranger finns. Dalvägen är en lugn gata med lite trafik. Huset är smakfullt renoverat genom åren. I huset finns tre sovrum ett mysigt allrum med kamin, renoverat kök med klinkergolv, 2st fina toaletter och bra förvaring i garage och förråd. Huset har en lummig och avskild uteplats med trall på baksidan. Här finns plats både för mat- och soffgrupp, solläge under fina sommardagar med ny markis installerad. Husets baksida vetter mot öppna åkrar och en lite bit bort finns Tunsta skogen med fina strövområden, stigar som ger goda möjligheter till promenad och motion. Huset har lättskött trädgård med installerad robotgräsklippare. Bärbuskar och äppelträd finns på gården.

  • Plus
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 2
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 3

Källberget Gropgärdsgattu 14

Villa
Källberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 795 000 kr
128 + 31 m²
3 rum
1 253 m² tomt

Här erbjuder vi ett falurött, underbart hus i den gamla delen av Källbergets by. Huset som är i två plan, innehåller 3 rok och en liten källare. Rymligt kök med fin vedspis i köket och öppet in mot allrummet. På övre plan hittar vi två trevliga sovrum och ett badrum. Vattenburen uppvärmning gnm pellets. Fiber installerat. Uppväxt tomt med fina planteringar och ett gulligt litet uthus inrett med sommarrum för övernattande gäster. Gamla Källberget är en mycket omtyckt by med cykelväg in till Noret. Intill finns Källbackens förskola och det är också nära till Åkerö skola. Till Leksand ca 2 km. Ett idylliskt läge med fina natur som Källans motionsspår både för skidor och att springa i, härifrån går även fina mtb-leder vidare ut i skogen mot Asaklitt och Heden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bodlindor Kvarnvägen 16, Leksand Bodlindor, Leksands kommun

Bodlindor Kvarnvägen 16

Fritidshus
Leksand Bodlindor, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
485 000 kr
26 m²
2 rum
1 388 m² tomt

Här erbjuds ett mysigt fritidsboende i en skön miljö. På fastigheten finns flera byggnader att tillgå. Härbret som idag är inrett och varmbonat har ett litet kök och ett allrum på nedre plan, här kan du njuta av den öppna spisen under höstkvällar. En trappa upp har du ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt förvaring. Utanför sovrummet finner du en balkong där du kan njuta av utsikten över fastigheten. På fastigheten finns även ett litet enplanshus som inte är färdigställt. Huset är varmbonat med el. Uthuset som står på fastigheten fungerar idag som utedass, förråd och har även en vedeldad bastu. Byn Bodlindor ligger cirka 10 minuters körning från Leksands centrum. Byn ligger vackert vid sjön Opplimen som har en fin badplats. Det är lätt att vandra runt Opplimen på den fina vandringsleden som tar dig genom skogen, längs ängar och genom den vackra byn Sjugare. Att äga ett hus i Bodlindor ger möjlighet till både aktiviteter och avkoppling. Svampskogar, bärplockning, skidåkning, vandring, kultur och natur i hela Siljansbygden. På tomten finns möjlighet till enkel odling men också snickeri, målning och avkoppling. ett byalag ordnar midsommarfirande enligt fin tradition. Bodlindor kan bli ditt nästa paradis , Välkommen.

Dalstuga byväg 37, Dalstuga, Rättviks kommun

Dalstuga byväg 37

Villa
Dalstuga, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 595 000 kr
90 m²
4 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Dalstuga byväg 37 och detta hemtrevliga hus där det bara är att flytta in. Den inbjudande känslan gör att man gärna umgås med familj och vänner här året om. Huset står på en fin, rogivande och härlig sjötomt med brygga och sandstrand, många soltimmar, välskött gräsmatta och tomt. Dessutom har huset en altan med sol hela dagen och långt in på de sena kvällstimmarna. Altanen är gjord av trätrall och har plats för matbord, solstolar och grill mm. I Dalstuga är det lätt att trivas och läget på Dalstuga byväg är utmärkt för den som uppskattar närheten till natur och vatten. Ett stenkast från huset finns byns bastu med badbrygga. Ytterligare en liten bit bort finns byns bystuga med pub och dansbana . I området finns trevliga promenadstråk, fina skogspartier och vackra grönområden. Med en kort biltur kommer du till Bingsjö där det finns en livsmedelsbutik. I trevliga Bingsjö hålls också den populära Bingsjöstämman varje sommar. Under sommaren hålls b.l.a ett trevligt midsommarfirande och fisketävling. Vintertid erbjuder Dalstuga skidåkning på sjön eller i spår och för den som är intresserad av fiske så finns ädelfisk i Kringeltjärn. Dalstuga är en idyll för den som vill ha livskvalitet.

Mullbackvägen 15, Insjön, Leksands kommun

Mullbackvägen 15

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
3 570 m² tomt

Ett enplanshus på Mullbackvägen 15 som erbjuder ett hemtrevligt och rymligt boende där du bara kan flytta in. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med stora gräsytor, lekstuga, uthus, stallbyggnad, gästhus med bagarstuga. Här finns dessutom ett platsbyggt och stort växthus och ett litet och välplanerat hönshus med förråd.

Hjortnäsheden Stenbacken 2, Hjortnäsheden, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 2

Tomt
Hjortnäsheden, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
750 000 kr
2 638 m² tomt

Möjlighet att förvärva en tomt inom detaljplanerat område beläget i ett naturskönt och trevligt tomtområde med närhet till Siljan. Tomten ligger mellan Leksand och Tällberg med ca 5 km in till Leksand centrum och något längre till Tällberg. Som ägare av fastigheten så ges möjlighet att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Idag är fastigheten inte ansluten till kommunala VA nätet möjligheten finns då det är framdraget till tomtgränsen. Likaså gäller fiberanslutning. Under dokument finns detaljplan med byggrätt och de regler som tillämpas vid byggnation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 10