Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Ahllund

Jesper Ahllund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönhult Mellangården 1, null, Tibro kommun

Grönhult Mellangården 1

Villa
Tibro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 495 000 kr
125 + 70 m²
4 rum
3 165 m² tomt

Detta vackra hus byggt någon gång i mitten på 1800-talet har av de nuvarande ägarna restaurerats och renoverats från grunden för att ge tillbaka villan den charm den förtjänar. Här bjuds du på många vackra tidstypiska detaljer som brädgolv, flertalet kakelugnar, pärlspont, spegeldörrar och finsnickerier. Det har även moderniserats för att huset ska kunna passa en familj som vill förutom charm även ha samma komfort som i ett nybyggt hus. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och värms upp via bergvärme. Isolerfönster hjälper till att hålla nere driftkostnaderna och under vinterhalvåret kan man komplettera uppvärmningen med eldning i t.ex. vedspis, kakelugnar eller i braskamin. Trots det lantliga läget är fastigheten även anslutet till kommunalt VA, vilket både är bekvämt och tryggt. På entréplanet finns tre sovrum, alla med vackra kakelugnar i olika skepnader, ett stort kök med vackra fönsterpartier och gott om arbetsyta. Ett stort vinterisolerat uterum, även detta med golvvärme används dagligen som vardagsrum. Badrummet är charmigt och har både dusch och badkar samt tvättmaskin. På övre plan finns stora möjligheter för dig som vill ha ytterligare rum eller vill lämna den öppna planlösningen. Här är det mesta förberett redan både vad gäller eldragningar, centraldammsugare och golvvärme. Kanske blir de vackra timmerstockarna en fortsatt inredningsdetalj i kommande rum? Huset ligger på en stor trädgårdstomt med två uthus med förvaringsmöjligheter. Drängstugan skulle kunna renoveras och bli en fin gäststuga i framtiden. Det äldre brygghuset som ligger längre ned på tomten passar bäst för förvaring av trädgårdsredskap. Med stor uteplats och högt läge har du vacker utsikt ned mot majsfältet intill. Dagligen kan man se djur som tittar ut från skogen för att leta mat. Med insynsskyddat läge kan du njuta av lugnet från den vedeldade badtunnan och släppa det stressiga i vardagen för en stund. I Grönhult bor du endast fem minuters bilresa från Tibro och 15 minuter ifrån Skövde. Med ett vackert naturnära läge är det lantliga en perfekt kombination för att bo lite avsides men ändå nära stan. Välkommen på visning!

Bondegatan 10, Centrum, Tibro kommun

Bondegatan 10

Villa
Centrum, Tibro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
2 245 000 kr
116 + 90 m²
4 rum
753 m² tomt

Denna otroligt välskötta villa söker nya ägare! Huset är förutom vackert utvändigt att titta på även fint renoverat invändigt med ett klanderfritt besiktningsprotokoll. Här kan man som köpare känna sig trygg då det bara är att flytta in utan måsten. Huset utformar sig på tre plan med sociala ytor på entréplanet. Där finns förutom rymligt vardagsrum med öppen spis, även ett modernt renoverat kök, lyxigt badrum och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående är stora fönster med fina fönsterbänkar i natursten. På övre plan finns två sovrum och i källaren finns förutom stor tvättstuga gott om hobbyrum och förvaringsmöjligheter. Under de åtta senaste åren har stora renoveringar gjorts. Exempel på detta är tak, fönster, målning fasad, kök, installation fiber, WC källare samt ytskikt löpande. Huset har även en låg driftkostnad med stor anledning av att det är bergvärme som är huvudsakliga uppvärmningskällan. Med trevliga uteplatser och lättskött tomt där robotgräsklippare ingår i köpet kommer du som är ute efter en lättskött villa trivas i den fint inramade trädgården. Och har du bilar parkerar du upp till tre stycken på den stenlagda uppfarten vid sidan av huset, där även laddbox finns installerad. Garage finns intill huset och den används bäst till förvaring av cyklar och trädgårdsredskap. Med gångavstånd till centrum bor du här på lugn, familjevänlig gata med korta avstånd till både Ånaplan och Minizoo. Med busshållsplats vid bensinmacken tar du dig enkelt vidare med busslinje 400 som går mellan Skövde-Karlsborg med stopp i Fagersanna. Välkommen att boka dig på visning!

Smyckevägen 3, Ulveket, Skövde kommun

Smyckevägen 3

Villa
Ulveket, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 995 000 kr
162 m²
7 rum
464 m² tomt

Denna villa är ett bekymmersfritt boende för familjen som vill slippa stora renoveringar. Här är tak, fönster, båda badrummen, kök och WC renoverat och det är bara att flytta in och trivas i attraktivt bostadsområde. Huset har en trevlig planlösning med totalt 5 sovrum. Om man inte är i behov av många sovrum finns möjlighet att forma om planlösningen till förmån för större sällskapsytor. Villan har en lättskött trädgård med härlig uteplats mot söder där den omges av häckar. Det finns även ett garage samt förråd och bekväm groventré till tvättstugan i huset. I bostadsområdet Ulveket bor du tryggt och familjärt med tre förskolor inom räckhåll, flertalet lekplatser, naturen nära med både Karstorpssjön och naturreservatet Ulveksbackarna att promenera till. Sport och fritidsevenemang finns att hitta på Billingehov/Lillegården som är kommunens största idrottsområde. Här finns ishallar, fotbollsplaner, tennishall samt en multisportarena med restaurang och gym. Avståndet hit från huset är mindre än 500 m! I Ulveket bor du även nära till både Skaraborgs Sjukhus som ligger norrut samt shopping på Elins Esplanad som du passerar på vägen mot centrum. I området finns kollektivtrafik med busslinje från Karstorpsvägen som tar dig till centrum på ca. 15 minuter. Välkommen på visning!

Stora torget 5, Centrum, Tibro kommun

Stora torget 5

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
595 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/3
5 145 kr/mån
6 919 kr/m²

Denna härliga lägenhet som utformar sig på två plan är med sin planlösning både spännande och yteffektiv. På entréplanet finns två sovrum, WC och entréhall. Med den charmiga 50-tals trappan tar du dig till det övre planet där det finns ett sovrum med gott om garderober, ett badrum med dusch, ett kök med takfönster samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i söderläge. I HSB brf Centrum i Tibro bor du i en lågt belånad förening med god ekonomi. Här ingår även kostnaden för bredband i månadsavgiften. De har även avsättning från avgiften till en inre fond som kan nyttjas vid renovering av lägenheten. Denna lägenhet har nästan 27 000 kr innestående vilket kommer kunna användas av dig som köpare av lägenheten. I centrum bor du nära till allt du behöver inom gångavstånd. Livsmedelsbutik, restauranger, shopping, busstation och parken med trevliga promenadstigar. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 4