Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelica Wallenborg

Angelica Wallenborg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörstranden 201, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Sörstranden 201

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 995 000 kr
85 m²
3 rum
1 470 m² tomt

Söker du ett exklusivt fritidshus med havsläge att njuta av året om? Välkommen till denna lugna havsvik i Sörstranden med egen brygga och utsikt mot havet från kök, vardagsrum, matrum och sovrum! Här får du ett välbyggt vinterbonat fritidshus i ett plan med värmande kaminer, helkaklat dusch- och tvättrum med bastu och ett lyxigt matrum med helglasade vikväggar med vacker utsikt mot hav och natur i 180 grader. Här får du äkta inomhus/utomhuskänsla där du anpassar rummet efter säsong. Under kyligare dagar sitter du bekvämt inne i värmen medan en varm sommardag erbjuder möjligheten att öppna upp glasväggarna åt två håll och njuta av naturens ljud. Missa inte detta tillfälle, välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

  • Plus
Rondellen 8, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Rondellen 8

Tomt
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
475 000 kr
1 558 m² tomt

Välkommen till Rondellen 8 och denna havsnära tomt i det populära fritidshusområdet Jonskär. Tomten är i dagsläget en naturtomt med bra, lite lugnare läge i Jonskär. Det är gångavstånd till både bad-och båtplats. Framdragen el, sommar-& vintervatten till tomtgräns. Vatten i området är via gemensamhetsanläggning.Det finns Båtbryggor som är belägna vid Akterstigen, Båtstigen, Badvägen, Prästjordsstigen, Fiskarstigen och Måsvägen. Båtplatserna är utrustade med bommar. Områdets badplatser finns vid Badvägen och Fiskarstigen. Fiber finns i området. Här har du nära till havet,skogen och en kort bilresa bort både golfbana och Söderhamn centrum med affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer info, Angelica Wallenborg 072-244 77 51

Dalvägen 10, LJUSNE, Söderhamns kommun

Dalvägen 10

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 350 000 kr
172 + 37 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma familjevilla i souterräng med härliga umgängesytor och plats för den stora familjen, villan har hela 6 sovrum! Du välkomnas direkt in till den stora öppna ytan som utgör hall, kök, matplats och vardagsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster och helglasad balkongdörr. Här ligger stort fokus på umgänge och samkväm med familj och vänner med ett socialt kök där den stora köksön ligger centralt i rummet. Här finns gott om arbetsytor så hela familjen kan hjälpa till i köket samtidigt som diskho, ugn och spis är praktiskt placerad på ön med en lyxig takfläkt som underlättar matlagningen utan att vara i vägen. I köket finns även ett platsbyggt walk-in skafferi samt gott om förvaring. Med andra ord ett kök som lockar till matlagning och bakning. I det helkaklade badrummet kan du avnjuta ett värmande bad i tassbadkaret eller varför inte samla vännerna på en skön stund i bastun på souterrängplan. Bergvärme, fiber och kodlås med larm finns. Utomhus kan du överskåda den lekvänliga trädgården från balkongen som delvis är skyddad under tak. Tack vare det soliga läget finns här goda möjligheter för egenodlade grönsaker både på tomten och i växthuset. På entrésidan finns en altan där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. På gång- och cykelavstånd når du skola, idrottsplats, fotbollsplan, vårdcentral, badhus samt småbåtshamn med gästhamn. I närheten finns även flera naturstigar och leder. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Havsstigen 11, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Havsstigen 11

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 145 000 kr
75 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Med havsutsikt och gångavstånd till badstranden erbjuder vi just nu chansen att förvärva detta trevliga fritidshus med året om standard, i det omtyckta skärgårdsområdet Jonskär. Här kan du njuta av havsbris, natursköna omgivningar, inbjudande friluftsliv och tillgång till Hälsinglands erkänt vackra kustlinje med massor av öar att besöka. Bostadshuset med permanentstandard har ett ljust och härligt allrum i öppen planlösning med kök och matplats. Här finns en värmande täljstenskamin, ryggåstak och vackert ljusinsläpp från tre väderstreck med stora fönster från golv till tak och utsikt mot havet. I trädgården kan du njuta av sköna stunder på altanen, svalka dig i poolen eller se över odlingarna i köksträdgården och växthuset. På fastigheten finns dessutom gäststuga, vedbod och integrerad pool i altanen för extra lyx. Härifrån har du gångavstånd till havsbad med sandstrand, småbåtshamn och vackra promenadstråk intill havet. Missa inte att boka din plats på vår nästa visning!

  • Plus
Oxtorgsgatan 9B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Oxtorgsgatan 9B

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
295 000 kr
42,5 m²
1 rum
2 269 kr/mån
6 941 kr/m²

Välkommen till en rymlig 1:a med gångavstånd till både centrum och tågstation! Det praktiska köket erbjuder plats för matbord för ca 4 personer medan allrummet rymmer soffa, säng och förvaring. Från vardagsrummet nås även balkong där du kan avnjuta morgonkaffet i solen. Gott om förvaringsmöjligheter finns i hallen med klädkammare, platsbyggda garderober och plats för klädupphängning. Med andra ord ett yteffektivt boende med perfekt läge för pendling. I området finns återvinning, bensinstation och busshållplats. Boka din plats på vår nästa visning!

  • Plus
  • Balkong
Mossbergsvägen 2, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Mossbergsvägen 2

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 500 000 kr
136 + 4 m²
5 rum
496 m² tomt

Söker du en villa nära centrum och skola med plats för den stora familjen? Välkommen till Mossbergsvägen 2 och denna rymliga villa med 4 sovrum, duschrum, badrum, stort renoverat kök med massor av förvaring och plats för ca 6 personer vid matbord. Huset ligger fint beläget på en hörntomt och har en fin gräsmatta med sol hela dagen. Huset har även en mycket trevlig inglasad altan samt ett härligt spabad! Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

Visar alla 6