Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelica Wallenborg

Angelica Wallenborg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lötvägen 7D, VÅGBRO, Söderhamns kommun

Lötvägen 7D

Lägenhet
VÅGBRO, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
650 000 kr
61,3 m²
2 rum
vån 1/3
3 724 kr/mån
10 604 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad bostad med renoverade ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden består av ett ljust och fräscht kök med stilfull bröstpanel, samt ett sovrum med plats för dubbelsäng. Det rymliga vardagsrummet har direkt anslutning till en egen terrass i soligt söderläge, vilket ger perfekta möjligheter för avkoppling och sociala stunder utomhus. I hallen finns gott om förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område som erbjuder en naturnära miljö, idealisk för den som uppskattar grönska och promenader. Trots det naturnära läget är det endast en kort cykeltur till Söderhamns centrum, vilket ger enkel tillgång till shopping, restauranger och annan service. I området finns det en mataffär, pizzeria, förskola och skola vilket underlättar vardagen. Goda kommunikationer till centrum finns också, vilket gör det enkelt att ta sig runt även utan bil. Detta är en bostad som kombinerar ett lugnt och grönt läge med närhet till stadens puls – perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Välkommen på visning.

  • Uteplats
Norrtullsgatan 29c, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Mån 28 okt kl 17:15

Norrtullsgatan 29c

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
375 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 229 kr/mån
11 194 kr/m²

Denna nyrenoverade lägenhet erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med ett elegant, modernt kök och spottar i taket som ger en sofistikerad känsla, är varje kvadratmeter väldisponerad för att maximera utrymmet. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär i hela lägenheten. Den platsbyggda sängen har smart förvaring undertill och kan, om så önskas, tas bort av säljaren. Under sängen finns även en arbetshörna, perfekt för den som jobbar hemifrån. Det kaklade badrummet, som är en del av den senaste renoveringen, erbjuder en modern och fräsch känsla. Lägenheten är en utmärkt första bostad för den som söker en balans mellan stadsliv och natur, utan att kompromissa med bekvämlighet eller stil. Den är perfekt för både ensamhushåll och par som värdesätter kvalitet och centralt läge. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil, vilket ger en trygg och bekväm boendemiljö. Lägenheten är centralt belägen, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls med dess restauranger, kaféer och butiker. Samtidigt är närheten till naturen en stor fördel för den som uppskattar utomhusaktiviteter och avkopplande promenader. Med sin kombination av ljus, moderna bekvämligheter och närhet till både stad och natur, är detta ett hem där man kan trivas och känna sig hemma från första stund. Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till ditt nya hem. Välkommen att boka in dig för visning.

  • Plus
Trönö-Hamre 106, TRÖNÖ, Söderhamns kommun
  • Idag kl 17:30

Trönö-Hamre 106

Villa
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 275 000 kr
155 + 93 m²
6 rum
1 525 m² tomt

Välkommen till denna härliga bostad som erbjuder generösa sociala ytor och alla bekvämligheter för en aktiv familj. Huset har fyra sovrum, ett allrum, kök och ett stort vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Den inglasade altanen och trädäcket skapar extra utrymme för umgänge året om, och den mysiga eldstaden blir en naturlig samlingspunkt under kyligare kvällar. Utomhus finns en vacker trädgård med utsikt mot Trönöån, vilket gör detta till ett paradis för fiskeentusiasten. Efter en lång dag kan du koppla av i jacuzzin på trädäcket. På tomten finns både garage och carport samt vedbod, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Välkommen på visning.

  • Plus
Stenåker 468, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stenåker 468, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Stenåker 468, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Stenåker 468

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 295 000 kr
110 m²
3 rum
1 569 m² tomt

Enplansvilla nära både Söderhamns centrum, skog och hav. Här erbjuds ett idealiskt boende för den som söker natur och lugn i en harmonisk miljö. Huset är välplanerat och har två rymliga sovrum, perfekt för den lilla familjen eller paret som vill ha lite extra utrymme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med öppet upp till nock ger en ljus och luftig känsla, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge och middagar med vänner. Mitt i vardagsrummet står en vacker täljstenskamin som skapar en varm och mysig atmosfär under kyliga dagar. Huset har golvvärme i hela byggnaden, vilket ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Badrummet är modernt och inrymmer både dusch och en bastu, vilket ger en extra dimension av avkoppling efter en dag ute i naturen eller på havet. Från vardagsrummet når man den inglasade altanen, som fungerar som ett härligt uterum oavsett väder, perfekt för långa frukostar eller kvällar med en bok. Utomhus finns det en carport för bilen samt varmbonat gästrum och en vedbod, vilket är praktiskt för den som använder vedeldning som komplement. Tomten gränsar mot skogen, vilket skapar en känsla av avskildhet och frid. Här finns möjlighet att njuta av både skogspromenader och havets närhet – en idealisk kombination för den naturälskande familjen. Välkommen på visning.

  • Premium
Lerviksberget 22, SANDARNE, Söderhamns kommun

Lerviksberget 22

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 275 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
740 m² tomt

En charmig villa med tegelfasad, delvis renoverad, belägen nära både skola och förskola, vilket gör den perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns också en mataffär och en pizzeria, vilket underlättar vardagen. Huset ligger endast ett stenkast från havet, vilket ger möjlighet till härliga promenader och båtliv, med båtplatser i närheten. Den uppvuxna trädgården erbjuder en grönskande oas för avkoppling och lek, medan huset i sig har en trevlig planlösning. Köket är renoverat och har goda arbetsytor som gör det enkelt och bjuder in till att laga mat. Intill köket finns en matsal med plats för hela familjen, och ett rymligt vardagsrum som bjuder in till mysiga stunder. Villan har två sovrum, perfekt för en mindre familj eller för gästrum och hemmakontor. Badrummet är äldre, men har potential för den som vill sätta sin egna prägel. För den som vill ha fler rum finns möjlighet att inreda vinden. Huset har dessutom en gillestuga som erbjuder ytterligare utrymme för sociala tillställningar eller hobbyverksamhet. Garage finns också, samt bergvärme som håller energikostnaderna nere. Med närhet till både natur och goda kommunikationer in till stan är detta ett boende som kombinerar det bästa av lugnet med närhet till staden. Välkommen att boka in dig för visning.

Rondellen 8, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Rondellen 8

Tomt
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
475 000 kr
1 558 m² tomt

Välkommen till Rondellen 8 och denna havsnära tomt i det populära fritidshusområdet Jonskär. Tomten är i dagsläget en naturtomt med bra, lite lugnare läge i Jonskär. Det är gångavstånd till både bad-och båtplats. Framdragen el, sommar-& vintervatten till tomtgräns. Vatten i området är via gemensamhetsanläggning. Det finns Båtbryggor som är belägna vid Akterstigen, Båtstigen, Badvägen, Prästjordsstigen, Fiskarstigen och Måsvägen. Båtplatserna är utrustade med bommar. Områdets badplatser finns vid Badvägen och Fiskarstigen. Fiber finns i området. Här har du nära till havet, skogen och en kort bilresa bort både golfbana och Söderhamn centrum med affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer info, Angelica Wallenborg 072-244 77 51

Baeltergatan 5, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Sön 27 okt kl 10:45

Baeltergatan 5

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 995 000 kr
260 + 130 m²
8 rum
745 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN UNIK FASTIGHET! Välkommen till denna pampiga villa från tidigt 1900-tal med vackert bevarade detaljer, genuin karaktär och fantastiska möjligheter oavsett om du söker en plats för representation, uthyrning, stora ytor för familjen eller generationsboende. Från gatan stoltserar denna byggnad med sitt brutna mansardtak, stora fönster, den vackra trädgården och med sin maffiga storlek, som med sina tre våningsplan och vindsvåning sträcker sig över den skyddande häck och putsade mur som ramar in fastigheten. På entrésidan bjuds du in till en lummig och välkomnande innergård med dubbla ingångar. Entréplanet utmärker sig med den stora salongen och den härliga punschverandan som kallas blomsterrummet. De vackra detaljerna är genomgående i hela huset, från den pampiga hallen med en ståtlig trappa och mansardtak, till de stilfulla elementskydden som ger rummen en extra charm. Övervåningen välkomnar dig med ett fantastiskt ljusflöde i den enorma umgängesyta som bjuder på både balkong och stämningsfull öppen spis. Härifrån nås även den oinredda vinden med stora förvaringsytor men även möjlighet att inreda till ett mysigt sovloft med det brutna taket och fönsterkupor. På övervåning finns även ett duschrum, två rymliga sovrum och ett kök som tidigare varit ett sovrum. Eldstaden och det generösa skafferiet är både praktiska och estetiskt tilltalande inslag. I souterrängplanet finns förutom bra förvaringsytor, tvättstuga med bastu, gästtoalett, fin matkällare och pannrum, även två stora rum med spröjsade fönster mot söder. Här bor du centralt och bekvämt med närhet till det mesta, dubbelgarage med carport och lummig trädgård med tillgång till massor av egenodlad frukt samt en stor insynsskyddad uteplats under tak. Denna storslagna sekelskiftesvilla erbjuder inte bara elegans och charm utan även ett exceptionellt läge. Med närhet till både centrum och resecentrum får du det bästa av två världar- ett lugnt och vackert hem med alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte att uppleva denna fantastiska villa på plats! Hör av dig till ansvarig mäklare Angelica Wallenborg för mer info.

  • Plus
Södra Hamngatan 64, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Södra Hamngatan 64

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 650 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 044 kr/mån
21 625 kr/m²

Fin markplanslägenhet centralt med egen båtplats och havsutsikt. Lägenheten erbjuder ett ljust, exklusivt boende med ljusinsläpp från flera väderstreck. Det ljusa köket har öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger stora sociala umgängesytor för familj och vänner. Köket är modernt och funktionellt med hällspis, ugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Lägenheten har två rymliga sovrum samt ett trevligt vardagsrum som inbjuder till umgänge och avkoppling. helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch och handdukstork. I hallen finns en praktisk klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Bostaden kompletteras med ett eget garage, vilket ger extra bekvämlighet och säkerhet för bilen samt egen parkeringsplats. Läget är centralt, vilket innebär närhet till stadens alla bekvämligheter, samtidigt som den lugna och natursköna omgivningen med havet ger en harmonisk boendemiljö. Den egna båtplatsen ger möjligheten att enkelt njuta av båtliv och utflykter på havet direkt från hemmet. Lägenheten är perfekt för den som söker en kombination av city liv och närhet till naturen, med en bekväm och modern boendemiljö. Passa på att förvärva detta drömboende som erbjuder det bästa av två världar. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information; Angelica Wallenborg 072-244 77 51

  • Uteplats
Tygsta 711, TRÖNÖ, Söderhamns kommun

Tygsta 711

Villa
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 675 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
11,1 ha tomt

Välkommen till denna lantliga villa på högt soligt läge med stor trädgård och anslutande mark om drygt 11 ha! Här erbjuds oändliga möjligheter för odling, djurhållning, verkstad, företagsverksamhet med mera. Entréplanet består av trivsamma umgängesytor med en välkomnande hall som förbinder kök och vardagsrum med en mysig läshörna och värmande braskamin. Här finns även två sovrum och ett fint helkaklat duschrum. Det övre planet erbjuder två stora sovrum, förvaringsutrymmen, en möbelbar hall med utgång till solig balkong samt en toalett. Källarplanet och uthusbyggnaderna står för bra förvaringsutrymmen och möjligheter för diverse verksamheter. Det stora garaget om 200 kvm har dubbelportar på entrésidan samt en stor port på långsidan med möjlighet att köra in en traktor. Fastigheten är klassad som lantbruksenhet. Missa inte att anmäla dig på visning!

Lötgärdesvägen 61, SÖDERHAMN, Söderhamns kommun

Lötgärdesvägen 61

Villa
SÖDERHAMN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 995 000 kr
155 + 58 m²
6 rum
1 095 m² tomt

Ett charmigt renoverat hus med fantastisk sjöutsikt erbjuds nu till försäljning. Bostaden har fyra rymliga sovrum, perfekt för en större familj eller för den som vill ha extra utrymme för gäster. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med en mysig kamin som sprider värme och trivsel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ljus och luftig känsla, idealisk för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är modernt och fullt utrustat, med gott om arbetsyta, köksö och förvaring. Huset har en praktisk tvättstuga, ett stilfullt badrum samt en separat gästtoalett, vilket ökar bekvämligheten i vardagen. Det tillhörande garaget erbjuder säker parkering och extra förvaringsutrymme. Utomhus finns två altaner där du kan njuta av soliga dagar och vackra kvällar, samt en välskött trädgårdstomt som inbjuder till lek och avkoppling. Här kan du skapa din egen oas med blomsterbäddar, buskar och kanske en egen köksträdgård. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hem för den som söker en kombination av modern bekvämlighet och naturnära boende med sjöutsikt. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med alla bekvämligheter och ett läge som ger livskvalitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Hasselstigen 36, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hasselstigen 36

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 195 000 kr
100 m²
4 rum
5 999 kr/mån
11 950 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i radhusformat. Här bor du bekvämt med tryggheten att föreningen ansvarar för det yttre underhållet medan du kan njuta av friheten med egen ingång, stor altan i söderläge och en liten och lättskött trädgårdsyta. Bostaden är fördelad på två plan med totalt 2 sovrum i bra storlek, walk in closet, två rymliga badrum samt ett fint renoverat kök och luftigt vardagsrum med anslutande matrum, som kan ställas om till ett tredje sovrum för den som behöver. Mot söder angränsar ett insynsskyddande skogsparti medan områdets lekplats ligger strax intill från entrésidan. På kortare gångavstånd når du busshållplatser samt Hällåsens idrottsplats som erbjuder det mesta inom sport och friluftsliv med elljusspår och vandringsleder som går förbi strax utanför området. Till Söderhamns centrum tar du dig på några minuter med cykel och både skola och badplats finns i närheten. Missa inte att anmäla dig på visning!

  • Uteplats
Kanalvägen 4, null, Söderhamns kommun

Kanalvägen 4

Villa
Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
795 000 kr
110 + 77 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på en hörntomt, där klassisk stil möter naturnära omgivningar. Här finns tre rymliga sovrum, perfekt för familjen som söker ett hem med både charm och potential. Villans hjärta är det äldre köket, som andas retro och tidlöshet, redo för att bevaras i sin nuvarande stil eller uppdateras för att möta moderna behov. Bredvid köket finns ett matrum, ett perfekt utrymme för familjemiddagar och sociala tillställningar. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för familjemedlemmar eller gäster, och det äldre badrummet ger en känsla av nostalgi, med möjligheten att sätta din egen prägel på det. Tomten är en av villans stora fördelar – den generösa hörntomten rymmer en stor trädgård, välskött och prydd med vackra blomster och perfekt för odlingar. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och lek, och trädgården erbjuder en härlig plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Lekstuga och stor altan under tak som man kan njuta av när man vill koppla av. Villan är perfekt belägen med närhet till både havet och naturen, vilket ger obegränsade möjligheter till friluftsliv och rekreation. Oavsett om du vill ta en promenad längs stranden, utforska skogsstigar eller bara njuta av den friska havsluften, har du allt detta inom bekvämt avstånd. Busshållsplats finns ett stenkast från villan, ca 3 km till skola och dagis, badhus, idrottsplats och småbåtshamn. Denna villa erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa ett drömhem i en underbar miljö. Här finns charm och potential för den som vill sätta sin egen prägel, samtidigt som du får njuta av närheten till både hav och natur. Välkommen hem!

Långrör 805, SANDARNE, Söderhamns kommun

Långrör 805

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
995 000 kr
105 m²
4 rum
1 353 m² tomt

Med gång- och cykelavstånd till småbåtshamn, havsbad och mängder med leder och promenadstigar erbjuder denna fastighet fina möjligheter för dig som söker ett aktivt uteliv! I trädgården kan du njuta av nyskördade grönsaker eller bara slappna av i den lummiga grönskan. Här får du ett avskilt och insynsskyddat läge med naturen inpå knuten. Bostadshuset är fördelat på 1,5 plan med bra förvaringsmöjlighet, rymlig hall, kök med matplats, vardagsrum med öppen spis, två rymliga sovrum, två duschrum och ett allrum. I ett av duschrummen kan du njuta av ett avslappnande och värmande bastubad medan det andra är kombinerat med tvättmaskin. På fastigheten finns även ett stort gårdshus med dubbelgarage och gäststuga med uthyrningsmöjligheter. Gäststugan har egen ingång med möjlighet till egen uteplats, insynsskyddat från bostadshuset. Här finns ett pentry och plats för matbord, säng, förvaring och duschrum. På ca 10 min når du Söderhamns centrum och för dig som föredrar buss så finner du hållplatsen några minuter bort. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Baggargatan 3, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Baggargatan 3

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 195 000 kr
148 + 60 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Inbäddad i lummig grönska finner du detta charmiga hus i centrala Söderhamn med vackra stuckaturer och härliga sociala ytor! Huset som är fördelat i tre plan har fint ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck, luftiga rum och vackra detaljer. Entréplanet välkomnar dig med en rymlig och central hall som förbinder kök, sovrum, gästtoalett och det fantastiska vardagsrummet med trägolv samt trätrappan mot övervåningen. Det övre planet präglas av ljus med vackra välvda fönsterkupor i såväl hall som de två stora sovrummen. Här finns även ett rymligt badrum med renoveringsbehov, platsbyggda förvaringar och dörr mot altanen på baksidan som leder dig rak ut i trädgården. Souterrängplanet fungerar till största del som förråd och källare av nuvarande ägare. Den vackra trädgården i etager ger en grön oas med syrenbuskar, fruktträd och omslutande murgröna. Bilen parkerar du bekvämt vid den vidbyggda carporten medan du når centrum, skola, sjukhus samt sportcentret Hällåsen på promenadavstånd. Missa inte detta spännande hus med stor potential, för mer information, kontakta ansvarig mäklare Angelica Wallenborg 072- 244 77 51

Norralagatan 17A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
325 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 547 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1:a med tilltagen takhöjd och fint ljusinsläpp på andra våningen mot sydväst. Det välplanerade köket erbjuder bra möjligheter för matlagning med arbetsytor, förvaring och diskmaskin. Här finns plats för middagar och umgänge kring matbordet för upp till 4 personer. Vardagsrummet rymmer en dubbelsäng, förvaring och en sittgrupp utan att kännas trångt tack vare takhöjden, ljuset från det stora dubbelfönstret och den rymliga golvytan. Med närhet till matbutik, gym, skolor och centrum bor du bekvämt. Välkommen att boka in dig på visning hos ansvarig mäklare.

Tvyfallön 902, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår
Tvyfallön 902, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 2
Tvyfallön 902, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 3

Tvyfallön 902

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 295 000 kr
130 + 100 m²
3 rum

Detta härliga skärgårdshus med året om standard, erbjuder ett perfekt läge vid havet, endast 20 minuter från stan. Här finns gott om utrymme och många bekvämligheter för den som söker ett naturnära, bekvämt boende nära havet. Huset har 2 sovrum, stora sociala ytor, täljstenskamin som sprider värme och trivsel kallare kvällar. Stort lantligt kök med mycket förvaring samt goda arbetsytor. Badrum med dusch och badkar. Stor altan delvis under tak så att du kan njuta av sommarens alla väder. Till fastigheten finns det ett gästhus samt vedeldad bastu som är integrerad med en vedeldad tunna och tillhörande altan. Fin, uppvuxen trädgård med flera altaner så att du kan njuta av både sol och skugga hela dagen. Dubbelgarage på platta med vidbyggt förråd. Uthus med vedbod, förråd samt jordkällare. Välkommen på visning av denna skärgårdsidyll.

  • Premium
Medbringarvägen 1, SANDARNE, Söderhamns kommun

Medbringarvägen 1

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 295 000 kr
140 m²
5 rum
952 m² tomt

Nybyggd enplansvilla med en genomtänkt planlösning och barnvänlig design. Huset erbjuder ryggåstak, stora sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns 3 sovrum varav två stycken ligger i fil med ett allrum samt badrum alldeles i anslutning. Master bedroom ligger på andra sidan om vardagsrummet och har utgång till altanen samt eget badrum. Huset har även en väldisponerad tvättstuga med groventre. Huset har genomgående vattenburen golvvärme, samt plejd el som gör att du har hög comfort i detta välplanerade hus. Villan är belägen nära havet och erbjuder utmärkt kommunikations möjligheter. I närheten finns både skola, förskola samt affär, vilket gör vardagen smidig. För de som uppskattar friluftsliv finns det fina cykelleder och vackra skogsområden att utforska. En perfekt bostad för familjen som söker en modern och bekväm livsstil i naturnära miljö. Bara en kort cykeltur bort har du Stenö havsbad- och camping som har äventyrsgolf, restaurang, bad och paddelbana. Välkommen på visning!

Åsbäcksgatan 37, SÖDERHAMN, Söderhamns kommun

Åsbäcksgatan 37

Villa
SÖDERHAMN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 395 000 kr
133 + 66 m²
6 rum
622 m² tomt

Välkommen till Åsbäcksgatan och denna villa med många möjligheter. Här bor du nära det mesta; både naturen och centrum en kort promenad bort. Villan består av två lägenheter om 3 rum och kök. Det finns även ett källarplan där det finns gemensam tvättstuga samt bastu. Villan är i behov av en del renovering då det är äldre skick, så här kan du skapa ditt egna drömboende. För den som vill hyr man ut en utav lägenheterna och bor i den andra och får en riktigt bra boendeekonomi alternativt bygger man om och får en rymlig villa på 6 rum och kök. Uppvuxen trädgårdstomt med lummig häck för avskilt trädgårdshäng samt garage i anslutning till villan. Varmt välkommen på visning.

Sörstranden 201, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår

Sörstranden 201

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 650 000 kr
85 m²
3 rum
1 470 m² tomt

Söker du ett exklusivt fritidshus med havsläge att njuta av året om? Välkommen till denna lugna havsvik i Sörstranden med egen brygga och utsikt mot havet från kök, vardagsrum, matrum och sovrum! Här får du ett välbyggt vinterbonat fritidshus i ett plan med värmande kaminer, helkaklat dusch- och tvättrum med bastu och ett lyxigt matrum med helglasade vikväggar med vacker utsikt mot hav och natur i 180 grader. Här får du äkta inomhus/utomhuskänsla där du anpassar rummet efter säsong. Under kyligare dagar sitter du bekvämt inne i värmen medan en varm sommardag erbjuder möjligheten att öppna upp glasväggarna åt två håll och njuta av naturens ljud. Missa inte detta tillfälle, välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

  • Plus
Dalvägen 10, LJUSNE, Söderhamns kommun

Dalvägen 10

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 350 000 kr
172 + 37 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma familjevilla i souterräng med härliga umgängesytor och plats för den stora familjen, villan har hela 6 sovrum! Du välkomnas direkt in till den stora öppna ytan som utgör hall, kök, matplats och vardagsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster och helglasad balkongdörr. Här ligger stort fokus på umgänge och samkväm med familj och vänner med ett socialt kök där den stora köksön ligger centralt i rummet. Här finns gott om arbetsytor så hela familjen kan hjälpa till i köket samtidigt som diskho, ugn och spis är praktiskt placerad på ön med en lyxig takfläkt som underlättar matlagningen utan att vara i vägen. I köket finns även ett platsbyggt walk-in skafferi samt gott om förvaring. Med andra ord ett kök som lockar till matlagning och bakning. I det helkaklade badrummet kan du avnjuta ett värmande bad i tassbadkaret eller varför inte samla vännerna på en skön stund i bastun på souterrängplan. Bergvärme, fiber och kodlås med larm finns. Utomhus kan du överskåda den lekvänliga trädgården från balkongen som delvis är skyddad under tak. Tack vare det soliga läget finns här goda möjligheter för egenodlade grönsaker både på tomten och i växthuset. På entrésidan finns en altan där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. På gång- och cykelavstånd når du skola, idrottsplats, fotbollsplan, vårdcentral, badhus samt småbåtshamn med gästhamn. I närheten finns även flera naturstigar och leder. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Växthusvägen 1A, SANDARNE, Söderhamns kommun
  • Mån 4 nov kl 17:00
Växthusvägen 1A, SANDARNE, Söderhamns kommun, bild 2
Växthusvägen 1A, SANDARNE, Söderhamns kommun, bild 3

Växthusvägen 1A

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
795 000 kr
190 + 120 m²
7 rum
730 m² tomt

Här presenteras en trevlig villa med två separata lägenheter, perfekt för den som söker ett boende med möjligheter till uthyrning eller generationsboende. Villan består av en trerumslägenhet med kök samt en fyrarumslägenhet med kök, vilket ger flexibel användning beroende på behov. Genom åren har ytskikten renoverats, vilket ger ett välvårdat och inbjudande intryck i båda lägenheterna. I huset finns även en mysig eldstad som skapar en varm och ombonad känsla, särskilt under årets kyligare månader. Villan omges av en mysig trädgårdstomt som erbjuder gott om utrymme för odling, lek och avkoppling. På tomten finns också ett förråd som ger extra förvaringsmöjligheter eller möjlighet till hobbyverksamhet integrerat med ett garage, vilket underlättar förvaring av bilen och andra större föremål. I källarplanet hittar du en praktisk tvättstuga samt förrådsutrymmen, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera förvaring. Bostaden ligger nära havet, vilket ger härliga möjligheter till strandliv och naturupplevelser, samt i närhet till både skola och mataffär, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Detta är ett boende som kombinerar trivsam atmosfär med praktiska lösningar. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 21