Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norralagatan 26A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 26A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

495 000 kr

50 m²

2 rum

3 300 kr/mån
9 900 kr/m²

På jakt efter nytt boende i Söderhamns centrum? Välkommen till denna trivsamma 2:a med genomgående ljusa ytskikt och enhetligt golv genom hela lägenheten! I sovrummet kan du öppna upp det höga fönstret likt en fransk balkong med utsikt över den gemensamma innergården med gräsmatta, buskar, träd och sittplats. Här bor du med närhet till busshållplats, skola, shopping, kaféer och mycket mer! Välkommen att boka in dig på visning!

Babordsvägen 4, STUGSUND, Söderhamns kommun
 • Sön 18 jun kl 12:00

Babordsvägen 4

Villa
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 695 000 kr

136 m²

6 rum

450 m² tomt

Välkommen till en luftig enplansvilla med stora sociala ytor och 4 rymliga sovrum. Här får du ett nyrenoverat kök från 2022, matplats för det stora sällskapet med utgång till altan, vardagsrum med braskamin och en uppvuxen, lummig trädgård med insynsskyddad uteplats och växthus för odling. Med gångavstånd till förskola, skola och fotbollsplaner samt lekplatser på området förhöjs attraktionskraften ytterligare för den som söker ett boende för det bekväma familjelivet. På cykelavstånd når du även badplats vid Färssjön och Söderhamns centrum. Boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
Ringvägen 7C, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Ringvägen 7C

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

895 000 kr

73,5 m²

3 rum

3 499 kr/mån
12 177 kr/m²

Söker du en fin nyrenoverad 3:a med närhet till det mesta? Nu har du chansen att förvärva denna trivsamma lägenhet på populära Ringvägen, på tredje våningen! Här får du ett nyrenoverat kök med matplats och utgång till balkong, två sovrum i bra storlek, duschrum och ett trevligt vardagsrum med fönster längst hela kortsidan. Från området tar du dig till Söderhamns centrum, Hällåsens idrottsanläggningar, skola och badplatsen i Färssjön på några minuter. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Balkong
Klippvägen 18, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Klippvägen 18

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

795 000 kr

133 m²

6 rum

406 m² tomt

Med gångavstånd till centrum och skola finner du denna lättskötta fastighet med en trevlig trädgårdstomt gränsandes mot skogsparti. Huset har genomgående renoveringsbehov men erbjuder i gengäld ett lugnt läge på en barnvänlig återvändsgata. Bostadshuset om 133 kvm består av 4 sovrum, två allrum , hall, två duschrum, tvättstuga och ett kök med matplats och utgång till den soliga altanen. Garage med gjuten platta. Anmäl ditt intresse redan idag!

Norralagatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 4A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

395 000 kr

42,6 m²

1 rum

2 506 kr/mån
9 272 kr/m²

Välkommen till en ljus 1:a i Söderhamns centrum! Denna lägenhet erbjuder ett praktiskt kök med matplats, balkong i soligt läge och enhetligt laminatgolv med ljusa väggar. Med gångavstånd till matbutiker, shopping, restauranger, kaféer och med busshållplats runt hörnet klarar du dig bra utan behov av bil. I området finns även gott om grönområden att koppla av i och en småbåtshamn med gästhamn i Söderhamns inlopp att besöka. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Abraham bäckgatan 13C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
 • Tis 13 jun kl 16:30

Abraham bäckgatan 13C

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

875 000 kr

59 m²

2 rum

3 507 kr/mån
14 831 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade och trivsamt renoverade gavellägenheten på Klossdammen! Här har man på ett smart sätt byggt om en 2:a till en 3:a med ett mindre sovrum placerad mellan kök och vardagsrum som lämpar sig ypperligt som barnrum eller hemmakontor. Lägenheten har ett nytt enhetligt golv i samtliga rum, helkaklat duschrum samt renoverat kök med bra arbetsytor, nya integrerade vitvaror och två stora fönster mot den grönskande skogsdungen utanför som ger en skön känsla från köket. Tack vare läget på gaveln präglas hela lägenheten av ljusflödet från tre väderstreck. I pipen ligger dessutom renovering och inglasning av balkongen i sydostligt läge som kommer ge extra lyx till vardagen. Här bor du bekvämt med närhet till det mesta och med ett boende som välkomnar dig med öppna armar och redo att låta nya ägare flytta in och njuta. Missa inte att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kjerattvägen 7, SANDARNE, Söderhamns kommun
 • Borttagen före visning

Kjerattvägen 7

Lägenhet
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

995 000 kr

104,2 m²

4 rum

5 550 kr/mån
9 549 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Abraham bäckgatan 13C, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 13C

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

850 000 kr

59 m²

2 rum

3 572 kr/mån
14 407 kr/m²

På populära Klossdammen kan vi erbjuda denna trivsamma och renoverade gavellägenhet med stora umgängesytor och balkong! Hallen bjuder in med vy mot det stora vardagsrummet i öppen planlösning med matplats och kök med gott om plats för släkt och vänner. Den öppna ytan ligger på gaveln vilket ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck via totalt 5 fönster och balkongdörr med fönster. Det renoverade duschrummet har egen tvättmaskin och bortsett från detta rum så har hela lägenheten ett enhetligt laminatgolv som framhäver den trivsamma planlösningen. Här bor du bekvämt med närhet till det mesta oavsett om du uppskattar friluftsliv och träning eller shopping och restaurangbesök. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Baggsundet 609, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Baggsundet 609

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

2 395 000 kr

75 m²

3 rum

1 300 m² tomt

Välkommen till Baggsundet och ett mysigt fritidshus i Söderhamns skärgård med egen strand och brygga! Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har gott om plats för att ta emot gäster. Området erbjuder härliga promenader, skogar med bär- och svampplockning, och såklart möjlighet till härliga utflykter med båt. Kommunalt V/A, fiber och el finns!

Myskje 931A, BERGVIK, Söderhamns kommun
 • Sön 18 jun

Myskje 931A

Gård/Skog
BERGVIK, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

5 995 000 kr

300 m²

10 rum

15 ha tomt

JUST NU erbjuder vi ett unikt tillfälle att förvärva ett vackert stycke svensk arkitekturhistoria! Med anor ända från 1700-talet stoltserar denna vackra byggnad med generös snickarglädje, gedigen historia och enorma möjligheter för nya ägare att förverkliga drömmar man inte trodde var möjliga. Enligt sägen revs byggnaden och fraktades över Bergvikens is från Mårdnäs för att under tidigt 1820-tal användas i uppbyggnaden av det som senare kom att bli Myskje Gård Gästgiveri. Under de senaste åren har gården drivits framgångsrikt som B&B där man erbjudit helhetslösningar med allt från att umgås med gårdens djur till anordnade aktiviteter och spa- och matupplevelser med fokus på hållbarhet. Nuvarande ägare har bedrivit gården och B&B på hobbynivå och ändå uppnått 8,9 i kundbetyg på booking.com, över 1000 följare på sociala medier och ca 500 bokade nätter med en omsättning på 350 000 kr/år. Det övre våningsplanet har varit parets privata bostad medan entréplanets ytor nyttjats till verksamheten med tillgång till godkänt restaurangkök där man även haft fullständiga rättigheter. Fastigheten omges av vackra omgivningar med Hälsingegårdar, sevärdheter, badplatser, sjöar och fantastisk natur- och djurliv. Genom fastigheten rinner Florån som förbinder Florsjön med Marmaverken där både fiske, bad och grillning erbjuds vid den egna bryggan. I området finns även tillgång till ett rikt friluftsliv och aktiviteter för hela familjen året om med allt från fina vandringsleder, bra fiskevatten och Bergviks fina sportanläggning. Inom en timmes bilfärd når du Bolleberget, Järvsö och Orbaden med alpinskidåkning, down hill cykling, djurparken Vildriket och höghöjdsbanor med zipline. Här erbjuds med andra ord ett perfekt läge att erbjuda upplevelsesemestrar och retreat med enorm utvecklingspotential, endast 2 timmar från Stockholm. Välkommen att anmäla ditt intresse för visning! Länkar till säljarens tidigare verksamhet på gården. https://www.booking.com/Share-kwjY0Y www.myskjehard.se https://m.Facebook.com/myskjegard

 • Plus
Granvägen 2, LJUSNE, Söderhamns kommun

Granvägen 2

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 195 000 kr

130 m²

5 rum

1 247 m² tomt

På Granvägen 2 finner du en hörnfastighet med insynsskyddat och lugnt läge i en återvändsgränd med gång- och cykelavstånd till förskola, skola, idrottsplats, matbutik och småbåtshamn! Denna tegelvilla från år 1930 bjuder på öppna ytor med gott om plats för familj och vänner samt ett stort inglasat uterum i härligt söderläge med ogenerad uteplats utanför. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med asfalt som övergår till en stor asfalterad infart, samt en välskött uppvuxen trädgård med fina fruktträd, buskar, häck, staket med mera. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Ställverksvägen 25, LJUSNE, Söderhamns kommun

Ställverksvägen 25

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

895 000 kr

85 m²

3 rum

1 155 m² tomt

Välkommen till en hemtrevlig och välskött villa med ljusa rum och trivsam planlösning! Huset är fördelade på 3 ROK på entréplan samt en inredd vindsvåning med två sovrum som lämpar sig bra som barn- eller gästrum. Vardagsrummet har utgång till en inglasad altan som leder dig vidare till den soliga trädgården med möjlighet för både odling och lek. Husets källare är välplanerad och rymmer både förråd, tvättstuga och pannrum med ny luft/vattenvärmepump. Med närheten till havet och naturen är det lätt att trivas. Välkommen på visning!

Faxegatan 3, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Faxegatan 3

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

3 795 000 kr

145,3 m²

6 rum

844 m² tomt

NYPRODUKTION! Välkommen till nybyggda Faxegatan 3 från Västkustvillan med exklusiva tillval i centrala Söderhamn med gångavstånd till nybyggd förskola, badplats och centrum. Ett unikt tillfälle för dig som vill ha ett energieffektivt och modernt boende med närhet till mesta för hela familjen och gott om ytor. Exteriören ger ett stilrent och modernt intryck och insidan präglas av fint ljusinsläpp och den härligt välkomnande ytan på entréplan med hall, vardagsrum, matplats och kök i stor öppen planlösning med ljusinsläpp i tre väderstreck och där hallen öppnar upp mot övervåning. På entréplanet finns även ett stort sovrum, duschrum samt en praktiskt tvättstuga med groventré. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Övervåningen erbjuder ett allrum, tre sovrum i bra storlek samt ett rymligt helkaklat duschrum med takfönster. Fastigheten är precis slutbesiktigad så här är det bara att flytta in och börja njuta av lyxen med ett helt nybyggt hus. Tillvalen har valts ut med omsorg så som braskamin i vardagsrummet, Plejd elsystem, fina fönsterbänkar i kalksten, ekdörrar på entréplan, fiber samt förberett för installation av elbilsladdare med mera.

Södra hamngatan 62, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Södra hamngatan 62

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

2 095 000 kr

105 m²

4 rum

4 595 kr/mån
19 952 kr/m²

UNIKT TILLFÄLLE! Nu har vi förmånen att saluföra denna mycket unika och charmiga 4:a i centrala Söderhamn med utsikt mot småbåtshamnen och fjärden. Denna etagelägenhet är något utöver det vanliga både med sitt fantastiska läge och bostadens charm med synliga balkar, snedtak och takkupor med fönster. Entréplanet utgörs av en hall, helkaklad toalett med tvättstuga samt en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Med 4 fönster i tre väderstreck får rummen ett fint ljusflöde och härlig rymd med plats för familj och vänner. Via den öppna trappan når du övervåningen med 2 sovrum, ett mindre allrum/hall och ett lyxigt helkaklat duschrum med golvvärme, snedtak och synliga balkar som vackert bryter av mot det kaklade ytskiktet. Samtliga sovrum har synliga balkar och ljusinsläpp från takfönster eller takkupa med fönster. Båtplats samt rymligt garage ingår! Här bor du ett stenkast från skola, hamn, restauranger, matbutiker, shopping och mycket mer. Missa inte att boka in dig på visning! (Invändiga bilder kommer inom kort)

Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Humlegårdsgatan 4A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

550 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 159 kr/mån
9 402 kr/m²

Söker du en fin 2:a med närhet till det mesta? Nu har du chansen att förvärva denna centrala lägenhet på Humlegårdsgatan. Här får du ett rymligt kök med matplats, sovrum i bra storlek, duschrum och ett trevligt vardagsrum med fönster längst hela kortsidan och en mysig fransk balkong. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Premium
Brobergsvägen 10, SÖDERHAMN, Söderhamns kommun

Brobergsvägen 10

Villa
SÖDERHAMN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 995 000 kr

102 m²

5 rum

896 m² tomt

Nu har du chans att förvärva en central villa med gångavstånd till förskola, badplatsen i Färssjön, närhet till småbåtshamn och cykelavstånd till Hällåsens sportanläggning! Här kan du njuta på den härliga uteplatsen i ogenerat läge med tomten angränsande mot skogsparti. Trädgården inbjuder till lek och familjehäng liksom de stora öppna ytorna inomhus med matrum och vardagsrum. Vidbyggd carport. Bergvärme.

 • Plus
Södra hamngatan 62, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Södra hamngatan 62

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

2 195 000 kr

109 m²

4 rum

4 797 kr/mån
20 138 kr/m²

TILLFÄLLE! Nu har vi förmånen att saluföra en mycket charmig 4:a på eftertraktad adress i centrala Söderhamn med utsikt mot småbåtshamnen och fjärden! Denna etagelägenhet är något utöver det vanliga både med sitt fantastiska läge och bostadens charm med synliga balkar, snedtak och takkupor med fönster. Entréplanet utgörs av en hall, helkaklad toalett med tvättstuga samt en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Från totalt 4 fönster i två väderstreck får rummet ett fint ljusflöde och härlig rymd med plats för familj och vänner. En trappa upp får du de privata delarna med 3 sovrum och ett stort duschrum. Samtliga rum på övervåningen har synliga balkar och ljusinsläpp från takfönster eller takkupa med fönster. Båtplats och garage ingår! Här bor du ett stenkast från skola, hamn, restauranger, matbutiker, shopping och mycket mer. Missa inte att boka in dig på visning!

Gulludden 292, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Gulludden 292

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

3 495 000 kr

48 m²

2 rum

2 132 m² tomt

Drömmer du om ett fritidshus vid havet med egen sandstrand och brygga? Välkommen till Gulludden och denna charmiga stuga belägen på en stor havstomt med insynsskyddat läge i änden av denna lugna återvändsgata! Här kan du njuta av havets lugna brus, vackra solnedgångar och naturens utbud av naturstigar, leder, bär och svamp. Huvudbyggnaden består av ett stort allrum med ryggåstak och öppen spis i öppen planlösning med kök och matplats samt ett rymligt sovrum med genomgång till renoverat duschrum och ett sovloft ovanför köksdelen. På fastigheten finns en gäststuga med mindre allrum, toalett och sovrum samt en redskapsbod, jordkällare och fiskrök. För dig med förkärlek till havet är detta ett fantastiskt tillfälle att förverkliga en dröm, endast en kvarts bilfärd från Söderhamns centrum. Med båt tar du dig snabbt ut till den erkänt vackra kustlinjen och till omtyckta fiskläget Skärså. Missa inte att anmäla ditt intresse!

Norralagatan 7A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 7A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

650 000 kr

53 m²

2 rum

4 770 kr/mån
12 264 kr/m²

Är du på jakt efter en trivsam 2:a med centralt läge med stor inglasad balkong utan att behöva lägga tid och pengar på renovering? Välkommen till Norralagatan 7A! Här möts du av en luftig hall som binder samman bostadens samtliga rum med stor öppning till köket, glasad pardörr till det ljusa vardagsrummet och dörr till duschrum, sovrum och praktisk klädkammare. Här får du ett renoverat boende i genomgående enhetlig färgskala med ljusa väggar och mörka golv. Tack vare det höga läget på våning tre får du fint ljusinsläpp och den tilltagna takhöjden ger extra rymd. Under den varmare delen av året kan du njuta av solen större delen av dagen från balkongen i högt sydvästligt läge. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
 • Balkong
Sandövägen 24, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Sandövägen 24

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

3 495 000 kr

47 m²

3 rum

2 730 m² tomt

Söker du en rogivande sommarpärla eller ett projekt att förverkliga ditt drömboende intill havet? Här på Sandövägen 24 erbjuds en mycket stor havstomt med bred strandlinje, soligt söderläge och enorm potential. På fastigheten finns ett fritidshus med charmen bevarad med vacker inglasad veranda med utsikt mot viken, vedspis i köket, trägolv och gedigna spegeldörrar. Läget och möjligheterna är något utöver det vanliga inne i denna skyddande havsvik även om byggnaderna kan behöva lite kärlek för att återfå sin glans. Här kan du njuta av ett naturskönt och lugnt läge med närhet till hav och bad i flera väderstreck och skogen runt knuten. Den skyddande viken ger ett bra skydd samtidigt som du får tillgång till Söderhamns erkänt vackra skärgård såväl utomskärs som inomskärs direkt från fastigheten. Missa inte att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Abraham bäckgatan 7, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 7

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

390 000 kr

41,3 m²

1 rum

2 329 kr/mån
9 443 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a om 41,3 kvm med låg månadskostnad på Klossdammen! Trots sin storlek rymmer denna lägenhet mer än man kan förvänta sig med en takhöjd som ger extra rymd. Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds både i hallen med platsbyggd garderob och klädkammare samt i det rejäla köket med över- och underskåp. I köket får du egen diskmaskin, bra matlagningsmöjligheter och plats för mindre matbord. Från vardagsrummet når du balkongen och tack vare takhöjden kan du med fördel bygga upp sängen med förvaring under för att skapa bra ytor till sittgruppen. Hall, kök och vardagsrum har fina golv med klinker och holländsk parkett. Helt enkelt ett yteffektivt boende med närhet till det mesta!

 • Balkong
Västra vägen 4B, NORRALA, Söderhamns kommun

Västra vägen 4B

Radhus
NORRALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 750 000 kr

80 m²

4 rum

110 m² tomt

Söker du ett lättskött och renoverat boende som sätter lite extra guldkant på tillvaron? Varför inte njuta av eftermiddagskaffet i växthuset eller mjuka upp kropp och själ i en värmande bastu eller masserande bad! Detta trivsamma radhus är fördelat på 1,5 plan och källare där samtliga våningsplan är smakfullt renoverade. Entréplanet utgörs av de sociala ytorna som hall, kök och vardagsrum. Tre sovrum varav ett med utgång till balkong, hall med förvaring samt ett helkaklat duschrum finns på det övre planet medan den inredda källaren består av ett stort, helkaklat relaxrum med golvvärme, jacuzzi, bastu, WC och kommod med tvättställ samt en praktiskt tvättstuga med golvvärme och ett genomgångsrum som kan användas som ett fjärde sovrum alternativt kontor. På den lättskötta tomten kan du njuta av solen från den stora altanen som delvis är under tak med övergång till det fina växthuset. På tomen finns även en vinterbonad friggebod. Välkommen att boka dig på visning!

Abraham bäckgatan 5, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 5

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

450 000 kr

41 m²

1 rum

2 391 kr/mån
10 976 kr/m²

Nu erbjuds en mycket trivsam 1:a med stort renoverat kök med matplats, hall med bra förvaring i garderober med skjutdörrar samt klädkammare, badrum samt vardagsrum med plats för sovplats och soffgrupp. På Abraham Bäckgatan 5 bor du endast några minuter från Söderhamns centrum och kort promenad till badplats vid Färssjön och till Hällåsens idrottsplats. Välkommen att boka din plats på vår nästa visning redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Tygsta 711, TRÖNÖ, Söderhamns kommun

Tygsta 711

Villa
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

2 500 000 kr

120 m²

5 rum

11,1 ha tomt

För dig som uppskattar landets lugna tempo och grönskande vyer med egna vidder att utnyttja erbjuder vi just nu denna trivsamma fastighet. Den stora tomten med tillhörande mark ihop med det stora gårdshuset skapar fantastiska möjligheter och här finns gott om utrymme såväl inomhus som utomhus. Huset är fördelat på 1,5 plan med bland annat helkaklat duschrum, rymligt kök och värmande braskamin att njuta av. Med jordvärme kan du hålla energikostnaderna nere och här får solen skina in tack vare högt soligt läge sluttande mot åkermarken. På fastigheten finns även ett dubbelgarage på ca 200kvm med stor port på långsida som tillåter förvaring av traktor, samt en fin matkällare med välvt tak som skulle passa utmärkt som vinkällare för den kräsne. Välkommen att boka in dig på visning!

Florkvarn 460, MOHED, Söderhamns kommun

Florkvarn 460

Villa
MOHED, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 750 000 kr

60 m²

2 rum

2 450 m² tomt

Tillfälle att förvärva en nyrenoverad villa på sjötomt med egen sandstrand och flytbrygga! Med naturskönt läge intill Florsjön, får du inte bara en stor sjötomt med vacker utsikt, här finns även massor med vacker natur att utforska och en villa som gör det enkelt att ta in vyerna utanför med stor altan och vikdörrsparti som öppnar upp vardagsrummet mot sjön! Villan är liten till yta men välplanerad med rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, 1 sovrum och stort badrum med tvättmaskin. Välkommen att boka in dig på visning!

Västra Slättenvägen 7, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Västra Slättenvägen 7

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 995 000 kr

80 m²

4 rum

1 442 m² tomt

Välkommen till vackra och omtyckta Västra Slättenvägen 7 med sitt härliga havsläge och vackra omgivningar! Nu har du chansen att förvärva ett fritidshus endast 130 m från havslinjen med gång- och cykelavstånd till badplatser, småbåtshamn och fina promenadstråk. Fastigheten ligger på högt, soligt läge med stor insynsskyddad tomt med gäststuga som angränsar till skogen intill. Stugan erbjuder ett stort allrum med en fin murad öppen spis mot köket, 3 sovrum, hall samt ett duschrum med bastu. På den skyddade altanen kan du njuta av solens strålar stora delar av dagen och för dig som gillar båtlivet så finns fantastiska möjligheter till härliga utflyktsdagar i denna erkänt vackra skärgård. Missa inte att anmäla ditt intresse redan idag!

Kungsgatan 16B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
 • Ons 14 jun kl 11:30
Kungsgatan 16B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Kungsgatan 16B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Kungsgatan 16B

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

750 000 kr

74 m²

2 rum

3 905 kr/mån
10 135 kr/m²

Söker du ett boende med det lilla extra i centrala Söderhamn? Välkommen till denna häftiga 2:a på Kungsgatan 16B! Här får du ett fint duschrum, sovrum, stort nyrenoverat kök och ett stort vardagsrum med matplats! I denna lägenhet har du fantastiskt ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor. Missa inte chansen att bo fint och bekvämt med närhet till det mesta! Välkommen att boka din plats på vår nästa visning!

 • Premium
Långrör 808, SANDARNE, Söderhamns kommun
Långrör 808, SANDARNE, Söderhamns kommun, bild 2
Långrör 808, SANDARNE, Söderhamns kommun, bild 3

Långrör 808

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 795 000 kr

130 m²

3 rum

550 m² tomt

I mötet mellan husets historia från år 1929 och dagens bekvämligheter och moderna uttryck skapas här ett trivsamt och lättskött boende som står redo för nya ägare att flytta in och börja njuta. Denna villa är helrenoverad med bland annat ny frånluftsvärmepump för låg energiförbrukning, nya 2-glas isolerfönster, ny el och VVS samt fina ytskikt i hela huset. Även om allt är renoverat så har man bevarat och restaurerat äldre detaljer så som trägolv, dörrar och trappa. Hall, duschrum och tvättstuga har enhetligt Terrazzo klinker med golvvärme där duschrummets väggar också klätts in i samma fina klinker som kombinerats med svarta moderna blandare och duschväggar. Det lantligt inredda köket har gott om förvaring och ingång till praktiskt skafferi samt ingång till vardagsrummet från två håll med vackra bevarade pardörrar från ena hållet. Närheten mellan kök och vardagsrum gör att braskaminens sprakande ljud rör sig mellan rummen liksom det fina ljusinsläppet. För dig som uppskattar detaljer så finns en mysigt sovrum på övervåningen med en vedspis murad med synligt tegel och plats för dubbelsäng. Här bor du med vandringsleder runt knuten och möjlighet till båtplats vid Kjeratten samtidigt som du når Söderhamns centrum på mindre än 10 min med bilen. Missa inte att boka in dig på visning!

 • Premium
Florkvarn 414, SÖDERALA, Söderhamns kommun
Florkvarn 414, SÖDERALA, Söderhamns kommun, bild 2
Florkvarn 414, SÖDERALA, Söderhamns kommun, bild 3

Florkvarn 414

Fritidshus
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 850 000 kr

76 m²

4 rum

1 484 m² tomt

Högt beläget fritidshus med vacker sjöutsikt i hjärtat av Hälsingland. Trevlig och uppvuxen trädgård med en kort promenad till mysig sandstrand. Huset är vinterbonat, ca 76m² och inrymmer 2 sovrum, kök samt 2 allrum varav det ena med vacker utsikt över Florsjön. Välkommen att kontakta mäklaren för Visning.

 • Premium
Sörstranden 201, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Sörstranden 201

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

3 995 000 kr

85 m²

3 rum

1 470 m² tomt

Söker du ett exklusivt fritidshus med havsläge att njuta av året om? Välkommen till denna lugna havsvik i Sörstranden med egen brygga och utsikt mot havet från kök, vardagsrum, matrum och sovrum! Här får du ett välbyggt vinterbonat fritidshus i ett plan med värmande kaminer, helkaklat dusch- och tvättrum med bastu och ett lyxigt matrum med helglasade vikväggar med vacker utsikt mot hav och natur i 180 grader. Här får du äkta inomhus/utomhuskänsla där du anpassar rummet efter säsong. Under kyligare dagar sitter du bekvämt inne i värmen medan en varm sommardag erbjuder möjligheten att öppna upp glasväggarna åt två håll och njuta av naturens ljud. Missa inte detta tillfälle, välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
Singelvägen 7, SANDARNE, Söderhamns kommun

Singelvägen 7

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 495 000 kr

126 m²

4 rum

962 m² tomt

Söker du en välskött villa med bergvärme, fint ljusinsläpp och stora sovrum? På Singelvägen 7 finner du denna trivsamma fastighet i 1,5 plan med källare. Entréplanet har tilltagen takhöjd och ett välkomnande och luftigt kök placerat mellan hall och vardagsrum där brasan kan avnjutas från båda rummen. Köket har plats för en matgrupp för 6 personer och i vardagsrummet finns gott om plats för både soffhäng och mysig läshörna. Båda rummen har dessutom fönster i två väderstreck som bidrar till den trivsamma och luftiga känslan. På entréplanet finns även ett duschrum, en praktisk hall samt ett stort sovrum med vacker fiskbensparkett. På övervåningen finns ytterligare två stora sovrum varav det ena med en fungerande vedspis och ingång till kattvind. Här finns även en mindre sovalkov med snedtak och fönster samt en möblerbar hall med balkong. I den välskötta trädgården kan du slappna av i solen från den insynsskyddade uteplatsen medan barnen roar sig på gräsmattan. I närområdet finner du gott om skogsstigar, leder och elljusspår samt en mindre tjärn. På gång- och cykelavstånd når du mataffär, skola och småbåtshamn. Välkommen att boka in dig på visning!

Abraham bäckgatan 11C, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 11C

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

395 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 794 kr/mån
9 753 kr/m²

Nu erbjuds en mycket trivsam 1:a med stort kök med matplats, hall med bra förvaring, badrum samt vardagsrum med plats för sovplats och soffgrupp. På Abraham Bäckgatan bor du endast några minuter från Söderhamns centrum och kort promenad till badplats vid Färssjön och till Hällåsens idrottsplats. Välkommen att boka din plats på vår nästa visning redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Milvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun
 • Mån 12 jun kl 16:00

Milvägen 4

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 195 000 kr

115 m²

4 rum

690 m² tomt

Välkommen till Milvägen 4 där vi erbjuder en trivsam villa på lugn återvändsgatan med naturen och fina promenadstigar runt knuten! Du välkomnas av den ljusa och öppna hallen i vinkel med köket öppet till vänster där du har fina matlagningsmöjligheter med bra förvaring och gott om bänkytor samt plats för matbord för upptill 8 personer. Rakt fram från entrén ligger det ljusa vardagsrummet med stort fönsterparti och utgång till en rymlig altan vilket samlar umgängesytorna på ena sidan av huset och de mer privata delarna på den andra sidan. Huset är genomgående ljust med nya ytskikt i många av rummen. På entréplanet finns ett stort badrum där rivning av ytskikt påbörjats och ger köparen friheten att själv färdigställa efter egna önskemål och behov. I källaren finns en relaxdel med dusch, bastu och utrymme för avkoppling. Här finns även en ljus och rymlig gillestuga med värmande braskamin att samla familjen för en myskväll. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Norrtullsgatan 44, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Norrtullsgatan 44

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

4 995 000 kr

283 m²

9 rum

750 m² tomt

Söker du en välskött fastighet för generationsboende eller uthyrning? På Norrtullsgatan 44 erbjuder vi just nu denna pampiga sekelskiftesvilla med 3 lägenheter, vackra kakelugnar, tilltagen takhöjd, vedspis, trägolv, fiskbensparkett, snickarglädje och mycket mer! Huvudbyggnaden innefattar en rymliga 3:a, stor 4:a och i gårdshuset finns en rymlig 2:a. I gårdshuset finns gemensamma utrymmen med tvättstuga och bastu samt oinredd övervåning för möjlighet till ytterligare lägenhet och stora förrådsutrymmen. På innergården finns två garage samt plats för flera bilar på gårdsplanen. Lågt räknat har den totala årsintäkten legat på ca 345 600 kr inkl el. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

 • Premium
Norralagatan 24A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 24A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

550 000 kr

50 m²

2 rum

3 300 kr/mån
11 000 kr/m²

Välkommen till en ljust renoverad lägenhet med fint ljusinsläpp, trivsam planlösning och centralt läge! I den välkomnande och ljusa hallen inbjuds du direkt in till vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från två stora fönster och plats för rejäl sittgrupp och möjlighet till skrivbord eller läshörna. I hallen finns en rymlig och mycket praktisk klädkammare för dold förvaring av ytterkläderna. Både kök och duschrum renoverades kring år 2020 och därefter har även ett nytt enhetligt golv lagts in i hall, klädkammare, vardagsrum och sovrum. Det här boendet är redo för dig som bara vill flytta in och börja trivas! Utomhus finns en gemensam gård med gräsmatta, buskar, träd och sittplats. Runt hörnet finns busshållplatser och härifrån har du även gångavstånd till matbutik och Söderhamns centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

Ringnäs 425, SÖDERALA, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår

Ringnäs 425

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

295 000 kr

67 m²

2 rum

710 m² tomt

Mindre fastighet för dig som uppskattar närhet till natur, vandring och friluftsliv med driv att ta dig an ett projekt. Denna fastighet kräver omsorg och arbete oavsett om du önskar dig ett mindre boende eller ett fritidshus att åka till för att njuta av natur och lugn. Huvudbyggnaden består av hall, kök, vardagsrum, tvättstuga, duschrum, sovrum och sovloft. Värmesystemet har frusit och behöver ses över. Inom 5-6 km når du badplats, idrottsplats och elljusspår med längdspår om vintern medan naturen finns runt knuten med promenadstråk, skoterleder med mera. Söderhamns centrum ligger ca 1 mil bort. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Båtstigen 4, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Båtstigen 4

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

2 495 000 kr

54 m²

1 471 m² tomt

Med vår och sommar på ingång erbjuder vi just nu ett fritidshus där drömmen om sommar, hav och soliga dagar kan bli verklighet. På omåttligt populära Jonskär kan du njuta av havet, naturen och Söderhamns erkänt vackra skärgård med lämpligt båtavstånd till flera olika öar, badplatser, fiske och restaurang Albertina i Skärså. På just denna adress har du dessutom badstrand alldeles i närheten inne i den skyddade viken och en mysig insynsskyddad trädgård med damm, träbro och uteplatser. Till fastigheten hör, förutom den väl renoverade huvudstugan, även två gäststugor, den ena med bastu. Med braskamin i den öppna ytan med kök och vardagsrum kan man njuta av eldens sprakande ljud från såväl matbordet som i soffan. Det här är ett tillfälle du inte vill missa så välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Malenedal 683, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Malenedal 683

Villa
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

5 995 000 kr

286 m²

6 rum

2 370 m² tomt

TILLFÄLLE! Söker du en stor och lyxig villa med havsutsikt, stora rum och välskött trädgård toppat med det "lilla extra"? Välkommen till denna härliga villa på Malenedal 683! Här kan du njuta av havet både inifrån huset och från det stora soldäcket omsluten av den fina trädgården i högt soligt läge. Huset erbjuder stora rum såväl i umgängesdelarna som de privata delarna med fyra sovrum i bra storlek och ett stort lyxigt badrum med inbyggd jacuzzi, bastu, dubbla tvättställ med mera. För dig som längtar ut i den vackra skärgården finns möjlighet till egen båtplats och brygga. Det här är ett tillfälle du inte vill missa, så tveka inte på att boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
Jakobstadsvägen 5, STUGSUND, Söderhamns kommun

Jakobstadsvägen 5

Radhus
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 795 000 kr

122 m²

4 rum

300 m² tomt

Välkomna till ett kedjehus med högt och fint läge på populära Jakobstadsvägen! Här finns ett nyrenoverat kök med rejält tilltagen yta - vilket ger plats för den stora familjen eller det stora sällskapet att njuta sina middagar! Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till en balkong i högt och soligt läge. På det nedre planet i souterräng ryms tre sovrum, varav ett med utgång till trädgården, i källardelen ryms ännu ett rum som lämpar sig väl som sovrum, samt möblerbar hall/allrum, duschrum och tvättstuga. I anslutning till entrén finns stor och härlig altan. Garage.

 • Plus
Abraham bäckgatan 9B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 9B

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 095 000 kr

72 m²

3 rum

4 810 kr/mån
15 208 kr/m²

Söker du en trivsam, inflyttningsklar 3:a med hiss och balkong i högt soligt läge? Välkommen till Klossdammen och denna ombyggda 3:a med nyrenoverat helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och svart duschvägg, kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, gästtoalett och två sovrum. Mellan hall och sovrum finns ytterligare ett rum som lämpar sig ypperligt som kontor eller varför inte inreda till lyxig walk in closet till det andra sovrummet. Det här är ett boende där man lätt kan trivas under en längre tid med fina ytskikt och bra läge. Det är inte för inte som Klossdammens läge eftertraktas med sin närhet till såväl sjukhus, skola, Söderhamns centrum, natursköna närområde, Hällåsens fina idrottsanläggning och Färssjöns badplats. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sockenvägen 10, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Sockenvägen 10

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

895 000 kr

237 m²

8 rum

2 400 m² tomt

Söker du stora ytor, uthyrningsmöjligheter och potential att skapa ett boende efter egen smak och behov? I centrala Söderala saluför vi inom kort en stor villa i två plan med källare och oinredd vind samt en egen garagelänga med fyra portar, verkstad och kontor. Övervåningen består av en uthyrningslägenhet om 2 rok med egen balkong och på entréplan bor du med stora ytor, stor härlig terras och tillgång till källarvåningen med gillestuga, inomhuspool, bastu med mera. Fastigheten behöver en stor dos kärlek och engagemang men här finns utrymmen och potential att skapa ett härligt boende.

 • Plus
Mossbergsvägen 1, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Mossbergsvägen 1

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 595 000 kr

136 m²

6 rum

524 m² tomt

Söker du en stor familjevilla i barnvänligt område med närhet till både skola och Söderhamns centrum? Välkommen till Mossbergsvägen 1 och denna välplanerade villa med hela 5 sovrum. Entréplanet erbjuder 2 sovrum, kök med matplats, ljust vardagsrum med plats för hela familjen, en funktionell hall med rejäla förvaringsmöjligheter samt ett renoverat helkaklat badrum med golvvärme och inbjudande badkar för avkopplande stunder. För dig som slappnar av som bäst i en värmande bastu så går du till duschrummet en trappa upp som även det är nyrenoverat. Där finns även en möblerbar hall och ytterligare 3 sovrum. I trädgården kan du njuta av solen större delen av dagen från soldäcket samt avnjuta en måltid eller vilostund i den otroligt stora inglasade altanen. Tack vare fastighetens läge med baksida angränsande mot allmänning i nordväst med stig mot områdets lekplats upplevs trädgården extra lummig och lekstugan inbjuder till mysiga stunder för barnen. Från området når man gång- och cykelväg in till Söderhamns centrum samt promenadstråk och fin vandringsled i naturen. Anmäl ditt intresse redan idag!

Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun
Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 2
Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 3

Märlvägen 4

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 095 000 kr

134 m²

5 rum

907 m² tomt

Söker du ett charmigt hus med en stor härlig gård? Välkommen till Märlvägen 4 i Ljusne och detta unika hus om 134kvm! Huset som är ett fd. tvåfamiljshus är ombyggt till en stor villa och rymmer 3 sovrum, matrum, vardagsrum och 2 kök. Ett fint hus med putsad fasad, stor tomt, garage, carport och komplementbyggnader på gården. Upplev fastigheten på plats och boka in dig på vår nästa visning!

 • Premium
Alavägen 2B, LJUSNE, Söderhamns kommun

Alavägen 2B

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

4 800 000 kr

2 235 m² tomt

Välkommen till möjligheternas hus! Just nu erbjuder vi en stor exklusiv fastighet i centrala Ljusne med enorma möjligheter för hela familjen. Bostaden har stora härliga umgängesytor inklusive ett drömkök för den matlagningsglade, rymliga sovrum, renoverade våtrum, eldstäder och mycket mer. I trädgården kan du njuta av ett insynsskyddad spabad nedsänkt i den stora altanen eller skörda dagens godsaker i växthuset. Här finns även en stor verkstad med kontor, duschrum och två automatiska portar varav en med full höjd. Dessutom finns ett stort dubbelgarage och gott om plats för biluppställning. Som extra krydda finns möjlighet att inreda både vinkällare och bastu. Även möjlighet för uthyrningslägenhet. Oavsett om du uppskattar påkostande material och detaljer, odling, avkoppling eller drömmer om egen verksamhet så är det här ett unikt tillfälle för dig och din familj. Missa inte att anmäla ditt intresse!

Segelviksvägen 103, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
 • Fre 30 jun kl 16:00

Segelviksvägen 103

Villa
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

5 795 000 kr

113 m²

4 rum

2 563 m² tomt

Drömmer du om en egen havstomt med brygga, fantastisk utsikt och lättskött enplansvilla byggd på 2000-talet? Missa inte detta tillfälle att förvärva ett magiskt läge på Segelviksvägen! Här kan du njuta av vackra omgivningar, glittrande havsvy och rogivande stunder året om. Redan från entrén välkomnas du av havsutsikten som du även får ta del av från såväl kök, vardagsrum som det stora sovrummet. I vardagsrummet kan du njuta av den härliga utsikten och ljusflödet från det stora fönsterpartiet medan du värmer dig framför den sprakande elden i täljstenskaminen. Uteplatser finner du i olika väderstreck för att kunna flytta dig efter solen och skuggan varav morgonkaffet gör sig extra bra i morgonsolen utanför sovrummet med egen utgång och vacker vy mot havet. Villan byggdes 2008 och placerades så den stora tomten ner mot vattnet skapar en härlig yta för uteplatser, lek och umgänge i bästa läge. Här finns fiber indraget som ger möjlighet att jobba hemifrån. På tomten finns även ett garage med stor gäststuga omfattande hall, sovrum, vardagsrum, duschrum och kök vilket skapar fina möjligheter för uthyrning eller för egen verksamhet. Dessutom finns en dubbel carport, lekstuga, redskapsbod och gäststuga med ytterligare två sovplatser. På gångavstånd från fastigheten når du småbåtshamn och vandringsled som tar dig ända ut till Skatrevet. Till Söderhamns centrum tar du dig på ca 15 min med bil. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Plus
Hälsingmo 318, MOHED, Söderhamns kommun

Hälsingmo 318

Villa
MOHED, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

995 000 kr

72 m²

3 rum

2 147 m² tomt

Söker du en mindre villa i natur- och sjönära läge med diverse goda bär och frukter på tomten? Välkommen till Hälsingmo 318 med cykelavstånd till Moheds camping, badplatser, tennisbanor, fotbollsplaner och sporthall. Härifrån tar du dig enkelt till både Söderhamns centrum och Bollnäs med busshållplats inom 8 minuters gångavstånd, medan rogivande promenadstråk och Florsjön ligger alldeles i närheten. Entréplanet består av två sovrum, kök med matplats, duschrum, ljust vardagsrum och praktiskt hall med bra förvaring. I källaren finns möjlighet till ytterligare ett sovrum samt bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga. I trädgården kan du njuta av flera olika fruktträd, bärbuskar, björnbär, perenner och lättskötta gräsytor där robotgräsklipparen gör det stora jobbet åt dig. Uteplatser finner du både åt sydväst och nordost varav den ena under tak och den andra med markis. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Vallvägen 11, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Vallvägen 11

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 595 000 kr

103 m²

4 rum

1 090 m² tomt

Missa inte denna enplansvilla med källare på populära Vallvägen i Söderala! Ett välplanerat hus med påkostade renoveringar så som bergvärme & kök, en planlösning som ger en trivsam känsla och gott om sovrum för dig med familj. Läget erbjuder något för de flesta med gångavstånd till skola, idrottsanläggning och natur. Den soliga tomten med släta ytor skapar bra förutsättningar för både lek, odlingar och härliga uteplatser. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Rondellen 32, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår
Rondellen 32, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 2
Rondellen 32, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 3

Rondellen 32

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

795 000 kr

38 m²

2 rum

1 480 m² tomt

Ta chansen att förvärva din skärgårdsdröm i Söderhamns skärgård! En otroligt mysig stuga på Rondellen 32 med en känsla av avskildhet från omgivningen. Fastigheten erbjuder en härlig naturtomt som gör det lätt att trivas. Med endast några kilometer från stadens centrum så tar du dig snabbt och smidigt hit för att sedan endast ha ett stenkast till havet! Välkommen att boka in dig på vår nästa nästa visning!

 • Premium
Mossbergsvägen 2, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Mossbergsvägen 2

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 695 000 kr

136 m²

5 rum

496 m² tomt

Söker du en villa nära centrum och skola med plats för den stora familjen? Välkommen till Mossbergsvägen 2 och denna rymliga villa med 4 sovrum, duschrum, badrum, stort renoverat kök med massor av förvaring och plats för ca 6 personer vid matbord. Huset ligger fint beläget på en hörntomt och har en fin gräsmatta med sol hela dagen. Huset har även en mycket trevlig inglasad altan samt ett härligt spabad! Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

Abraham bäckgatan 3, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 3

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 995 000 kr

87,5 m²

4 rum

4 540 kr/mån
22 800 kr/m²

Unik 4:a med öppen spis och balkong i högt soligt läge endast några minuter från skola, Hällåsens idrottsplats och Söderhamns centrum! Denna trivsamma och välskötta hörnlägenhet präglas av en luftig rymd tack vare härligt ljusflöde, ljusa enhetliga ytskikt och tilltagen takhöjd. Köket med plats för matbord är helrenoverat år 2018, ny enhetlig ekparkett har lagts in i hela lägenheten år 2021 och det helkaklade duschrummet har golvvärme så här är bara att flytta in och börja trivas. Här får du dessutom en hall med bra förvaring, tre sovrum varav två i bra storlek med effektiv förvaring samt ett stort vardagsrum med godkänd öppen spis, plats för soffgrupp och matgrupp samt utgång till balkong. Missa inte att boka in dig på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 50 av 64