Mäklare Viktoria Svensson

Viktoria Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönnvägen 43, null, Söderhamns kommun

Lönnvägen 43

Villa
Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
495 000 kr
82 + 32 m²
3 rum
915 m² tomt

Välkommen till Lönnvägen 43 och denna lättskött enplansvilla med cykelavstånd till badstrand och båthamn. Husets 82 kvm är fördelade på 2 sovrum , vardagsrum med utgång till altan, kök, badrum och groventré med tvättstuga/pannrum. Trädgården är lättskött i härligt söderläge med möjlighet att utveckla för tex odling. Välkommen att boka dig på visning.

Ringvägen 9 B, SÖDERHAMN, Söderhamns kommun

Ringvägen 9 B

Lägenhet
SÖDERHAMN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
850 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 499 kr/mån
11 565 kr/m²

Välkommen till Klossdammen och denna trivsamma 3:a med balkong i söderläge och låg avgift. Här bor du ogenerat utan insyn med härlig utsikt över takåsarna. På gångavstånd når du både Hällåsens sportanläggning, Söderhamns centrum och Färssjöns badplats samtidigt som du bor på ett lugnt område med närhet till natur och promenadstråk. Lägenheten är i fint skick med nyare ytskikt och kök. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i så väl hall som kök och sovrum och från köket kan du öppna upp den mysiga balkongen. I det helkaklade duschrummet har du både tvättmaskin och torktumlare. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Västra Tullgatan 6, Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun

Västra Tullgatan 6

Villa
Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
4 195 000 kr
213 + 47 m²
8 rum
1 422 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en sekelskiftesvilla med tidstypiska detaljer och fantastisk drömträdgård i centrala Söderhamn! Inomhus välkomnas du av tilltagen takhöjd, flertalet kakelugnar, vackra fönster och spegeldörrar samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Här har du hela 8 ROK fördelade på 213 kvm med fina möjligheter att anpassa de olika rummen efter egna behov. Huset har renoverats löpande med en härlig mix av bevarade detaljer från förr och nutidens moderniteter så som jacuzzi med relaxrum och bastu. Utomhus kan du njuta av den välplanerade, lummiga och insynsskyddade trädgården i etager med mysig rumskänsla. Här kan du strosa omkring på anlagda gångar bland blommande perenner, grönskande buskar och skyddande träd. En alldeles egen oas i "stan" med avkopplande uteplatser, köksträdgård och det fantastiska växthuset med plats för både odling och sittgrupp. På fastigheten finns även en grusad gårdsplan med plats för flertalet bilar samt en stor loge. Närheten till centrum och tågstationen gör vardagen smidig samtidigt som du har Västra Berget runt knuten med fantastiska promenad- och cykelvägar. Välkommen att boka in dig på visning!

Åkervägen 11, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Åkervägen 11

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 695 000 kr
95 + 19 m²
4 rum
917 m² tomt

Söker du en lättskött och trivsam enplansvilla i Söderala med gångavstånd till skola och förskola! Välkommen till Åkervägen 11 och denna tegelvilla med renoverat kök, nyrenoverad tvättstuga, nya ytskikt i de flesta rum och en stor nybyggd inglasad altan med skjutdörrspartier och infällda spottar i taket. I trädgården finns terass med plats för spabad under tak och samt gott om förvaringsmöjligheter och ett växthus. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 4