Mäklare Viktoria Svensson

Viktoria Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 4B, STUGSUND, Söderhamns kommun

Bergsgatan 4B

Lägenhet
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

850 000 kr

103,4 m²

4 rum

4 643 kr/mån

8 221 kr/m²

Söker du ett bekvämt och trivsamt boende med villakänsla utan att behöva oro dig för kostsamma tak- och fasadrenoveringar? Just nu erbjuder vi chansen att förvärva en bostadsrätt där föreningen ansvarar för det yttre underhållet medan du kan njuta av egen ingång, uteplatser, mindre trädgård och en 4:rummare i 1,5 plan. Entréplanet består, förutom de rymliga umgängesytorna i kök och vardagsrum, även av tvättstuga, gästtoalett och hall medan de mer privata delarna ligger på det övre planet med tre sovrum i bra storlek, ett nyrenoverat duschrum samt möblerbar hall med utgång till balkong. Tack vare det högt belägna söderläget kan du njuta av solen från de olika uteplatserna och här finns även möjlighet för egen odling på den mindre lättskötta tomten. Här bor du med gångavstånd till förskola, skola, busshållplats, fotbollsplaner och båtplats vid havet. Dessutom kan du på bara någon minuts promenad avnjuta en välsmakande måltid på omåttligt populära Månses Design med restaurang, kafé och butik. Till bostadsrätten ingår en garageplats och en parkeringsplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Trönö-Hamre 109, TRÖNÖ, Söderhamns kommun

Trönö-Hamre 109

Villa
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

695 000 kr

133 m²

5 rum

4 070 m² tomt

I centrala Trönö med gångavstånd till mataffär, idrottsplats och skola finner du denna lantliga fastighet med stor och solig tomt som sträcker sig ända ner till Trönöån. Huset har genomgående renoveringsbehov men erbjuder i gengäld ett bra läge mitt i denna levande bygd med naturen inpå knuten. Bostadshuset om 133 kvm består av 4 sovrum, vardagsrum, hall, duschrum, toalett samt kök med matplats och vedspis. Anmäl ditt intresse redan idag!

Kaptensgatan 11 B, Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun
  • Tor 23 mar kl 12:00
Kaptensgatan 11 B, Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun, bild 2
Kaptensgatan 11 B, Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun, bild 3

Kaptensgatan 11 B

Lägenhet
Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

650 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 682 kr/mån

11 111 kr/m²

Välkommen till Kaptensgatan 11 B! Renoverad och luftig lägenhet med nybyggd, inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Perfekt läge för dig som vill bo centralt men ändå nära naturen med Söderhamnsfjärden och båtplatser på ett stenkasts avstånd. Hiss finns i föreningen. Välkommen att boka in dig på nästa visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövtjära 171, STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun

Lövtjära 171

Fritidshus
STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

750 000 kr

39 m²

2 rum

1 901 m² tomt

Välkommen till natursköna Lövtjära med närhet till skog och sjöar. Här kan du njuta av lugnet på den insynsskyddade inglasade altanen som är stor nog för både en rejäl matgrupp och en härlig loungedel med en öppen spis för extra värme och mysfaktor. Altanen ligger åt väster med möjlighet till härliga soltimmar och utsikt mot naturen med stor naturtomt framför. Stugan har ett helkaklat duschrum med golvvärme, mindre sovrum, kök och ett stort vardagsrum med öppen spis och insatskamin samt utgång till den stora altanen, samtliga rum med nya ytskikt. På tomten finns även en stor gäststuga med ljusinsläpp från tre väderstreck, plats för dubbelsäng och sittplats samt ett enklare kök med spishäll, fläkt, diskho, tvättmaskin och förvaring. På cykelavstånd når du Stråtjära med matbutik, bensinstation och en lång fin badplats med fantastiska solnedgångar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Vinbärsvägen 15, SANDARNE, Söderhamns kommun

Vinbärsvägen 15

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn

1 150 000 kr

90 m²

3 rum

1 973 m² tomt

Välkommen till Sandarne och denna charmiga 30-talsvilla med sin tidstypiska takbrytning, målade trägolv och vedspis i köket! Entréplanet utgörs av umgängesytor, helkaklat duschrum och tvättstuga. Både det tilltagna köket med matplats och vardagsrummet har varsin eldstad för stämningsfulla stunder och behaglig värme. På övre plan finns en möblerbar mindre hall öppet mot det stora sovrummet, ett duschrum samt ytterligare ett sovrum. Utomhus kan du njuta av solen större delen av dagen tack vare den stora altanen i vinkel mot söder och väster. Den stora lummiga trädgården omsluts av staket och här finns gott om lekytor samt bra förvaringsmöjligheter i den stora förrådslängan. För dig som uppskattar natur och friluftsliv finns ett flertal naturstigar, vandringsled och elljusspår i närheten. I området finns både skola och idrottsplats medan cykeln snabbt tar dig till mataffär och småbåtshamn. Havsbad når du på ca 4 km avstånd och Söderhamns centrum ligger ca 7 km bort. Anmäl ditt intresse redan idag!

Visar alla 5