Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktoria Svensson

Viktoria Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Löten 310, STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun
  • Lör 17 aug kl 13:30
Löten 310, STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun, bild 2
Löten 310, STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun, bild 3

Löten 310

Fritidshus
STRÅTJÄRA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
850 000 kr
54 m²
2 rum
3 167 m² tomt

Välkommen till Löten 310! Här får du ett lättskött fritidshus som kan nyttjas året om med stor och härlig trädgårdstomt och närhet till både Bastnässjön och Bergviken för bad och fiske! Stugan är inredd med kök, allrum, sovrum och duschrum. Förutom bostadshuset finns bland annat gäststuga, vedeldad bastu och förråd. Fastigheten ligger endast 30 min bilväg från Gävle och Söderhamn och 2,5 h till Stockholm! Fiber finns installerat. Välkommen på visning!

  • Premium
Trädgårdsgatan 9C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Mån 12 aug kl 16:00
Trädgårdsgatan 9C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 9C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 9C

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
395 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 242 kr/mån
7 822 kr/m²

På Trädgårdsgatan finner du denna ljusa och trivsamma 2:a med generös takhöjd. Duschrummet har kakel och klinkers, köket rymmer en matplats för 4 personer och vardagsrummet har altandörr med till balkong. Här bor du endast några minuters promenad från Söderhamns centrum och med närhet till Hällåsens idrottsplats, sjukhus, promenadstråk och mycket annat. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

  • Premium
Storsjön 225, TRÖNÖ, Söderhamns kommun

Storsjön 225

Fritidshus
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 995 000 kr
119 m²
6 rum
2 522 m² tomt

Drömmer du om lugna sommardagar ett stenkast från vattnet med permanentstandard och plats för den stora familjen? Välkommen till denna sommarpärla där du kan njuta av tystnaden och har naturen som närmsta granne där du enkelt kan bege dig ut på en fisketur eller varför inte utforska skogens skafferi? Nu erbjuds ett fantastisk tillfälle att förvärva en renoverad och välvårdad fastighet med härlig sjöutsikt och fin kvällssol. Den stora friköpta tomten är vackert inramat med nybyggt staket och fastigheten har en egen brygga med båtplats direkt nedanför på fin naturtomt. Stugan har renoverats löpande med bland annat nytt duschrum, renoverat kök, delvis nya fönster, nytt yttertak, installation av fiber samt mycket mer. Missa inte chansen - boka in dig på vår nästa visning!

Västra Flor 208, MO, Söderhamns kommun

Västra Flor 208

Villa
MO, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
4 070 m² tomt

Just nu har du chansen att förvärva detta välskötta och trivsamma torp med stor härlig trädgård! Hela fastigheten andas lantlig gemyt med gärdesgård, stenmurar, vedspis, gedigna trädörrar, vackra foder och mycket mer. Med fantastiska odlingsmöjligheter, stort uthus med utvecklingspotential för exempelvis hobbyverksamhet och en lättskött och renoverad bostadsdel om 60 kvm i ett plan lämpar sig detta ypperligt för den ensamstående trädgårdsdrömmaren eller för er som par där enkelhet och naturnära läge ligger i fokus. Den bevarade gamla charmen genomsyrar bostaden samtidigt som man får bekvämligheter som nya fina trägolv med golvvärme och fiber. I den lummiga trädgården finns gott om utrymme att skaffa sig en avkopplande oas bland fruktträd av äpplen, plommon och päron eller varför inte njuta av syréndoften i bersån. Från fastigheten har man närhet till skog, natur och sjö samtidigt som man når busshållplatsen på någon minut till fots Välkommen att boka dig på visning!

Blåbärsvägen 10, SANDARNE, Söderhamns kommun

Blåbärsvägen 10

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
950 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
1 042 m² tomt

Välkommen till Blåbärsvägen 10! Här erbjuds ett trivsamt hus på 73 kvadratmeter fördelat över tre rum och kök, komplett med en praktisk källare för extra förvaring. På entréplanet välkomnas du av en trevlig planlösning med vardagsrum, kök, två sovrum, duschrum och hall. Källaren är praktisk inredd och erbjuder gott om plats för förvaring samt att det finns en fin tvättstuga. För dig som uppskattar natur och friluftsliv finns ett flertal naturstigar, vandringsled och elljusspår i närheten. I området finns både skola och idrottsplats medan cykeln snabbt tar dig till mataffär och småbåtshamn. Havsbad når du på ca 4 km avstånd och Söderhamns centrum ligger ca 7 km bort. Vi ses på visningen!

Haga 226, NORRALA, Söderhamns kommun

Haga 226

Villa
NORRALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 695 000 kr
86 + 5 m²
3 rum
2,4 ha tomt

Söker du boende på landet samtidigt som du har cykelväg in till Söderhamns centrum? Välkommen till Haga 226 där du bor längs med en lugn grusväg samtidigt som du har naturen som närmsta granne och en stor trädgård med plats för odlingar. Fastigheten erbjuder bland annat 2 HA mark, stort garage med snickarbod i bakkant och en fristående carport. Bostadshuset ger dig chansen at sätta din egen prägel där det idag finns två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Vattenburet uppvärmningssystem och fiber finns installerat! Jakträtt i Söderhamn Norrala VVO. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Flintvägen 3 & Åsbergsvägen 4, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Flintvägen 3 & Åsbergsvägen 4, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Flintvägen 3 & Åsbergsvägen 4, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Flintvägen 3 & Åsbergsvägen 4

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 850 000 kr
185 m²
7 rum
3 276 m² tomt

Välkommen till denna pampiga sekelskiftesvilla med stora möjligheter! Här möts du av ett fint tidstypiskt trähus med vackra detaljer bevarade, tilltagen takhöjd i de båda våningsplanen samt en stor dubbeltomt endast några minuter från Söderhamns centrum. Fastigheten omfattas av ett bostadshus med 3 lägenheter och 2 gårdshus med ytterligare uthyrningspotential. Bostadshusets entréplan erbjuder en stor 4:a om 103 kvm medan det övre planet fördelas på en 2:a om 56 kvm och en 1:a om 39 kvm. Här finns kakelugn, bergvärme och vackert ljusinsläpp genom hela fastigheten. I källarplan finns en stor gemensam tvättstuga med separat ingång från trädgården och gillestuga med välvt tak och matkällare med nedgång från lägenheten på entréplan. Den lummiga trädgården välkomnar dig med sin grusade infart, soliga läge och vy över denna fantastiskt vackra byggnad. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Grenskär 102, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
  • Sön 11 aug kl 14:00
Grenskär 102, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 2
Grenskär 102, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun, bild 3

Grenskär 102

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Drömmen om havets brus kan nu besannas! Strax utanför fastlandet på Tvyfallön strax söder om Skärså finner du denna pärla med magisk kvällssol från altanen. I det välbyggda fritidshuset från 1979 erbjuds tilltagna rum med utgång till altaner med havsutsikt från både matplatsen i köket och från det stora vardagsrummet. Här kan du njuta av solen från uteplatser i de flesta väderstreck varav den stora bryggan även erbjuder badstege och båtplats. Bra djup i rännan som tar dig in till bryggan och stugan. I köpet ingår dubbla kajplatser och en mindre båt som ger fina förutsättningar att njuta av den otroligt vackra skärgården med alla dess öar och fina platser att lägga till som sol och bad. Här finns både el, kommunalt vatten, avlopp med tvåkammarbrunn samt ett modernt utedass. Missa inte detta tillfälle! Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Ängbo 525, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Ängbo 525

Gård/Skog
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 795 000 kr
196 + 11 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till Ängbo 525 och denna påkostade hästgård med stall från 2016, tre fullstora boxar och hagar utanför huset! Bostadshuset om 1 1/2 plan har smakfullt renoverats av nuvarande ägare med genomgående harmoniska färgval och en lantlig känsla med modern touch och nutida bekvämligheter. Här erbjuds bland annat 4 sovrum, stort renoverat kök, vardagsrum med kakelugn, fint renoverad tvättstuga med groventré och luft/luft vattensystem som kopplats till bostadsfastigheten. Söderhamns centrum nås på ca 10 minuter och Stockholm ligger endast 2,5 h bort med bil. Välkommen på visning!

Tåtelvägen 5, SANDARNE, Söderhamns kommun

Tåtelvägen 5

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
650 000 kr
97 m²
5 rum
840 m² tomt

Söker du en havsnära villa där du kan sätta din egen prägel? På Tåtelvägen 5 finner du denna trivsamma fastighet i 1,5 plan med lättskött trädgård endast 1 km från Sandarne båtklubb och ca 2 km från Stenös fina havsbad. Entréplanet erbjuder ett rymligt kök, stort vardagsrum som öppnats upp mot sovrummet samt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns ett rymligt allrum, två sovrum och extra toalett. I närområdet finner du förutom havet gott om skogsstigar, leder, skola F-6 och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

Västra vägen 7C, VÅGBRO, Söderhamns kommun

Västra vägen 7C

Villa
VÅGBRO, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 595 000 kr
80 + 40 m²
4 rum
120 m² tomt

Söker du ett lättskött och renoverat boende? Här möts du av ett trivsamt radhus som är fördelat på 1,5 plan med inredd källare. Entréplanet utgörs av de sociala ytorna som hall, kök och vardagsrum. På övre plan finns tre sovrum varav ett med utgång till balkong, hall med förvaring samt en toalett med kakel och klinkers. Källarvåningen har ett stort badrum med bastu, en praktisk tvättstuga samt allrum som kan användas som ett fjärde sovrum alternativt kontor. På den lättskötta tomten kan du njuta av solen från den stora altanen som delvis är inglasad, här finns även en nybyggd redskapsbod. Välkommen på visning!

Köpmangatan 22A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Köpmangatan 22A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
450 000 kr
42 m²
2 rum
3 101 kr/mån
10 714 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a med genomgående enhetliga ytskikt, gott om ljusinsläpp från söder och låg månadsavgift! Här erbjuds ett boende för dig som uppskattar tillgänglighet och bekvämlighet med ett mycket centralt läge där du har gångavstånd till det mesta. I den låga avgiften ingår vatten, uppvärmning, internet och kabel-TV vilket gör bostadsrätten attraktiv för förstagångsköpare och för den som söker en övernattningslägenhet. Från kök, sovalkov, vardagsrum och balkong kan du njuta av både sol och den fria utsikten över Gurkparken och Söderhamns kanal. Föreningen är välskött med både relaxavdelning och övernattningsrum. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

  • Balkong
Florkvarn 460, MOHED, Söderhamns kommun

Florkvarn 460

Villa
MOHED, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 350 000 kr
60 m²
2 rum
2 450 m² tomt

Tillfälle att förvärva en nyrenoverad villa på sjötomt med egen sandstrand och flytbrygga! Med naturskönt läge intill Florsjön, får du inte bara en stor sjötomt med vacker utsikt, här finns även massor med vacker natur att utforska och en villa som gör det enkelt att ta in vyerna utanför med stor altan och vikdörrsparti som öppnar upp vardagsrummet mot sjön! Villan är liten till yta men välplanerad med rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, 1 sovrum och stort badrum med tvättmaskin. Välkommen att boka in dig på visning!

Myskje 931A, BERGVIK, Söderhamns kommun

Myskje 931A

Gård/Skog
BERGVIK, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
5 495 000 kr
300 m²
10 rum
15 ha tomt

Drömmer du att driva ett eget B&B eller hästgård, nu har du chansen! Under de senaste åren har gården drivits framgångsrikt som B&B där man erbjudit helhetslösningar med allt från turridning, att umgås med gårdens djur till anordnade aktiviteter och spa- och matupplevelser med fokus på hållbarhet. Nuvarande ägare har bedrivit gården och B&B på hobbynivå och ändå uppnått 8,9 i kundbetyg på booking.com, över 1000 följare på sociala medier och ca 500 bokade nätter med en omsättning på 350 000 kr/år. Det övre våningsplanet har varit parets privata bostad medan entréplanets ytor nyttjats till verksamheten med tillgång till godkänt restaurangkök där man även haft fullständiga rättigheter. I stallet finns flera boxplatser, uppvärmd sadelkammare och på markerna finns utedrift, hagar och ridbana. Med anor ända från 1700-talet stoltserar denna vackra byggnad med generös snickarglädje, gedigen historia och enorma möjligheter för nya ägare att förverkliga drömmar man inte trodde var möjliga. Enligt sägen revs byggnaden och fraktades över Bergvikens is från Mårdnäs för att under tidigt 1820-tal användas i uppbyggnaden av det som senare kom att bli Myskje Gård Gästgiveri. Fastigheten omges av vackra omgivningar med Hälsingegårdar, sevärdheter, badplatser, sjöar och fantastisk natur- och djurliv. Genom fastigheten rinner Florån som förbinder Florsjön med Marmaverken där både fiske, bad och grillning erbjuds vid den egna bryggan. I området finns även tillgång till ett rikt friluftsliv och aktiviteter för hela familjen året om med allt från fina vandringsleder, bra fiskevatten och Bergviks fina sportanläggning. Inom en timmes bilfärd når du Bolleberget, Järvsö och Orbaden med alpinskidåkning, down hill cykling, djurparken Vildriket och höghöjdsbanor med zipline. Här erbjuds med andra ord ett perfekt läge att erbjuda upplevelsesemestrar och retreat med enorm utvecklingspotential, endast 2 timmar från Stockholm. Välkommen att anmäla ditt intresse för visning! Länkar till säljarens tidigare verksamhet på gården. https://www.booking.com/Share-kwjY0Y www.myskjehard.se https://m.Facebook.com/myskjegard

  • Plus
Kolsta 130, NORRALA, Söderhamns kommun

Kolsta 130

Gård/Skog
NORRALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 295 000 kr
180 m²
7 rum
6 ha tomt

Välkommen till "Bullerbyn" Kolsta! Nu har du chansen att förvärva en välskött gård med natursköna omgivningar, nyinstallerad bergvärme och möjlighet till självförsörjande hushållning på fastighetens 6 ha med jakträtt, åkermark och skog. Bostadshuset har löpandes renoverats och byggts ut med bland annat ny panel, nya fönster, nytt yttertak och duschrum med tvättstuga. Huset värms ekonomiskt upp via ett vattenburet system och på fastigheten finns även solcellsanläggning. På gården finns gott om förvaring samt att både höns och får bor här idag men med möjlighet att utveckla till hästgård. Välkommen att boka dig på visning.

Norrtullsgatan 40A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 40A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
495 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 618 kr/mån
7 122 kr/m²

Centralt belägen 3:a med stor inglasad balkong, gott om förvaring och två rymliga sovrum. Lägenhetens 69,5 kvm fördelas på hall med bra förvaringsmöjligheter, kök med matplats, duschrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt två rymliga sovrum med möjlighet till dubbelsäng i båda rummet. Det ena sovrummet ligger lite avskilt innanför den inre delen av hallen. Här bor du med gångavstånd till grönskande parker, skola, restauranger, matbutiker och centrum. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Tullgatan 6, Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun

Västra Tullgatan 6

Villa
Söderhamn - Centrum, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
3 995 000 kr
213 + 47 m²
8 rum
1 422 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en sekelskiftesvilla med tidstypiska detaljer och fantastisk drömträdgård i centrala Söderhamn! Inomhus välkomnas du av tilltagen takhöjd, flertalet kakelugnar, vackra fönster och spegeldörrar samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Här har du hela 8 ROK fördelade på 213 kvm med fina möjligheter att anpassa de olika rummen efter egna behov. Huset har renoverats löpande med en härlig mix av bevarade detaljer från förr och nutidens moderniteter så som jacuzzi med relaxrum och bastu. Utomhus kan du njuta av den välplanerade, lummiga och insynsskyddade trädgården i etager med mysig rumskänsla. Här kan du strosa omkring på anlagda gångar bland blommande perenner, grönskande buskar och skyddande träd. En alldeles egen oas i "stan" med avkopplande uteplatser, köksträdgård och det fantastiska växthuset med plats för både odling och sittgrupp. På fastigheten finns även en grusad gårdsplan med plats för flertalet bilar samt en stor loge. Närheten till centrum och tågstationen gör vardagen smidig samtidigt som du har Västra Berget runt knuten med fantastiska promenad- och cykelvägar. Välkommen att boka in dig på visning!

Vi 369, TRÖNÖ, Söderhamns kommun

Vi 369

Villa
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 395 000 kr
189 m²
6 rum
2 780 m² tomt

Med naturen inpå knuten finner du denna trivsamma villa i gemytliga Trönö. Entréplanet erbjuder en social planlösning med genomgång mellan kök, matrum och vardagsrum. Från vardagsrummet når du den ca 100 kvm stora altanen via det helglasade skjutdörrspartiet samt en mindre uteplats under tak. I köket kan du njuta av den moderna och nyinstallerade vedspisen medan det helkaklade badrummet inbjuder till avkopplande stunder i badkaret. På detta plats finns även en praktisk tvättstuga med inredning från Marbodal samt ett sovrum med nya ytskikt. Övervåningen ger stora möjligheter att anpassa efter familjens behov. Här finns ett stort sovrum med utgång till egen balkong som är uppdelat i två delar vilket ger optimala förutsättningar oavsett om du vill har en tillgänglig barnkammare eller en avskild läshörna i det egna sovrummet. Dessutom finns ytterligare två sovrum i bra storlek, ett allrum samt ett rymligt duschrum. Trönö erbjuder ett rikt frilufts- och föreningsliv med fina längdspår, fiskemöjligheter, vandringsleder och mycket mer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Alvägen 2, VALLVIK, Söderhamns kommun

Alvägen 2

Villa
VALLVIK, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
695 000 kr
97 m²
4 rum
869 m² tomt

Välkommen till Alvägen 2 och denna trevliga enplansvilla i Vallvik! Med närhet till havet och en trevlig tomt så kommer du trivas här. Husets 97 kvm är fördelade på 2 sovrum , kök med utgång till altan, vardagsrum och duschrum med bastu samt tvättstuga. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Långmorvägen 12, KNEKTSLÄTTEN, Söderhamns kommun

Långmorvägen 12

Villa
KNEKTSLÄTTEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 495 000 kr
85 m²
3 rum
905 m² tomt

Välkommen till denna kompakta villa med hög charmfaktor och yteffektiv planlösning! Här kan du värma dig till ljudet av brasan från såväl kök och vardagsrum som övervåningens master bedroom med fungerande vedspis och kakelugnar. Planlösning och fönsterplacering ger fint ljusinsläpp till entréplanets hall, kök och vardagsrum där köket nås både via hall och vardagsrum. Köket som renoverades år 2018 har en fin bevarad vedspis med kopparkåpa, platsmurat fack för ved, walk-in skafferi och väggar med microcement som ger en skön mix av gammalt och nytt. Med gångavstånd till Färssjöns badplats och cykelavstånd till Söderhamns centrum och Hällåsens sporthall bor du med bekvämt avstånd till det mesta. Missa inte att anmäla ditt intresse!

Åkervägen 11, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Åkervägen 11

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 695 000 kr
95 + 19 m²
4 rum
917 m² tomt

Söker du en lättskött och trivsam enplansvilla i Söderala med gångavstånd till skola och förskola! Välkommen till Åkervägen 11 och denna tegelvilla med renoverat kök, nyrenoverad tvättstuga, nya ytskikt i de flesta rum och en stor nybyggd inglasad altan med skjutdörrspartier och infällda spottar i taket. I trädgården finns terass med plats för spabad under tak och samt gott om förvaringsmöjligheter och ett växthus. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Abraham Bäckgatan 9 D, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Abraham Bäckgatan 9 D

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
525 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 013 kr/mån
8 974 kr/m²

Välkommen till en rymlig 2:a på omtyckta Abraham Bäck med hiss och balkong! Här möts man av en praktisk hall med stor klädkammare, vidare kommer man till ett rymligt kök med fint ljusinsläpp och plats för matgrupp för 4 personer. Det stora vardagsrummet har utgång till balkong och sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg samt plats för både dubbelsäng och extra förvaringsmöbel. Här bor du med endast några minuters promenad till Söderhamns centrum, sjukhus, Hällåsens idrottsanläggning och fina naturstigar och elljusspår. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Daglösa, TRÖNÖ, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår

Daglösa

Tomt
TRÖNÖ, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
95 000 kr
916 m² tomt

Söker du en tomt att bygga ditt naturnära boende på? Välkommen till Trönödal där du finner en mindre tomt längs med en lugn grusväg med vacker natur precis intill! Trönö som ligger knappa 5 km bort erbjuder matbutik, skola, aktivt föreningsliv med mera och i området finns fina elljusspår, vattendrag med fiske, sjöar och bra svamp- och bärskogar. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Visar alla 23