Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Langer

Alexander Langer

Om mig

Jag har varit verksam i Sundbyberg/Solna sedan 2017. Mitt fokusområde är familjebostäder, främst lägenheter från 3 rum och kök och uppåt, samt villor och radhus. Det strategiska beslutet att fokusera mot en mer bestämd nisch har bidragit till en djup kunskap inom relevanta bostadsområden, förväntade målgruppen, försäljningsstrategin för segmentet, samt ett ständigt aktuellt och stort spekulantregister. Kontakta mig så berättar jag mer om hur dessa faktorer gör skillnad för just er försäljning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Ryttmästarvägen 26, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Ryttmästarvägen 26

Radhus
Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 395 000 kr
104 m²
4 rum
238 m² tomt

På den eftertraktade adressen Ryttmästarvägen, har nu en sällsynt chans uppstått att förvärva ett av Folkhems välskapta gavelradhus som sällan kommer ut på marknaden! Hallen i denna friköpta radhusfyra välkomnar er med en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden, parkettgolv på entréplan med ljusa väggar. Dessa attribut följer sedan med er när ni fortsätter in i den öppna planlösningen mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Stora fönster släpper in ljuset och visar vägen till altanen. Radhuset rymmer två rymliga helkaklade badrum, ett på varje våningsplan, det nedre med dusch och tvättstuga, det övre med badkar. Den vackert designade ektrappan leder dig upp till övervåningen där du hittar utgången till en imponerande inglasad uteplats, perfekt för mysiga middagar i kvällssolen. Här finns också hemmets tre rogivande sovrum, samtliga med bra förvaringsmöjligheter, samt klädkammare. Här är det uppenbart att byggherren lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar! Tack vare imponerande energiklass B så möjliggörs här så kallade gröna lån, vilket innebär en fin extra rabatt på bolånen hos de flesta banker. Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Nästa år kommer tvärbanan komma, via Bromma flygplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista och Sollentuna i noll samt hela vägen till Hammarby Sjöstad och Sickla i söder. Perfekt för pendlaren. Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets popularitet ytterligare. Se länken nedan för mer info. https://www.balder.se/om-balder/press/19-december-2017 Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Energieffektiv
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 54, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 54

Radhus
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
7 995 000 kr
139 m²
5 rum
408 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma och sällskapliga parhus-villa om 5 rum, 139 kvm i oslagbart läge! Uppfart via Hemmansvägen 1. Huset karakteriseras av härligt ljusinsläpp från stora fönster, väldisponerade rum och en praktisk planlösning fördelad på 4 sovrum, 2 stora badrum, tvättstuga med groventré och gott om förvaringsutrymmen. Utöver ett stort förråd på uppfarten så finns även en rejäl klädkammare på övre plan samt vindsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp samt stort matbord för stora middagsbjudningar. Ett praktiskt och funktionellt kök med matplats och utgång till trädgården med både fruktträd och bärbuskar. En perfekt plats att avnjuta frukosten på. Detta är ett hem för familjen som söker ett problemfritt modernt boende med stort utbud av natur och aktiviteter. Modern uppvärmning i form av vattenburen frånluftsvärmepump samt mekanisk ventilation, vilket bådar för ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Tillhörande förråd om 8 kvm och hela tre p-plaster. Läget på Hemmansvägen är en av de mest eftersökta adresserna i Ursvik. Nära gångavstånd till alla fina parker/lekplatser, skolor och förskolor som får så många barnfamiljer att söka sig till Ursvik. Stora Ursvik är optimalt för barnfamiljen, den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende i ett nyare hus. Beläget i en mycket uppskattad del av området. Främst för dess lugna trafikläge samt närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, snabbköp som är postombud åt alla stora distributörer, stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Området är ypperligt planerat för familjelivet, vilket märks tydligt på demografin och det stora utbudet av bra skolor och förskolor. I nära anslutning finns hela tre grundskolor, fem förskolor samt favoriten Aktivitetshuset där har en buffé av olika idrotter och aktiviteter. Bland annat parkour, basket, innebandy, fotboll, flera kampsporter, dans, cirkus med mera. Ca hundra meter från bostaden passerar buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finnas alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna kommer ni i framtiden bland annat kunna ta er till Kista, Helenelund (med pendeltåg in till city) Bromma Blocks (Bromma flygplats), samt Rissne och Engelska skolan inom 5-10 min. Huset är besiktigad av Anticimex och säljaren kommer inför tillträda att teckna en säljaransvarsförsäkring gällande i 10 år från tillträdet, vilket bådar för en trygg affär. Välkommen att höra av er för mer frågor om huset och fina Ursvik!

 • Premium
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 28 apr kl 14:00
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Ryttmästarvägen 9, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Ryttmästarvägen 9

Radhus
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
4 495 000 kr
85 m²
4 rum
93 m² tomt

Nu finns snart möjligheten att förverkliga radhusdrömmen och flytta in i ett av Sundbybergs mest intressanta områden. Friköpt radhus utan avgift, hög standard och påkostade materialval. Uteplats och trädgård i perfekt sydväst-läge. Möjlighet till bilplats i garage! Här är det uppenbart att välrenommerade byggherren Folkhem lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar. Hallen i denna friköpta radhusfyra välkomnar er med en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden, nyslipat parkettgolv på entréplan samt ommålat i sobra färger. Dessa attribut följer sedan med er när ni fortsätter in i den halvöppna planlösningen mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Stora fönsterpartier visar vägen ut till den rejäla träaltanen som är perfekt för många sköna middagar i kvällssolen. För er som önskar ett inglasad uterum för att kunna njuta av uteplatsen från tidig vår till sen höst, så är det här möjligt att tillbygga på ett bra och kostnadseffektivt sätt, tack vare att det totalt endast kräver tak samt en vägg ut mot baksidan. Altanen har utsikt över gräsmattan och den bakomliggande skogen. Att hemmets insynsskyddade baksida ligger i sydväst läge är pricken över i:et – sol från lunch till kväll! Självklart finns två (!) rymliga badrum, ett på varje plan, som är sparsmakat eleganta och innehar tvättmöjligheter samt dusch och badkar. Den platsbyggda ektrappan leder er upp till övervåningen där husesynen avslutas. Här finns även hemmets tre sovrum. Ett hus som i mångt och mycket har mycket nyproduktionskänsla bibehållen, som dessutom har genomgått några uppgraderingar senaste året. - Nya ytskikt 2023 - Yale Doorman 2023 - Ny ugn 2023 - Ny torktumlare 2023 -Verisure larm 2022 - Ny diskmaskin 2022 - Panasonic luftvärmepump 2021 (de redan låga driftkostnaderna blir ännu lägre, samt kylfunktion på sommaren!) Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart. Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll. Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass. Nästa år kommer tvärbanan komma, via Bromma flyplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista och Sollentuna i noll samt hela vägen till Hammarby Sjöstad och Sickla i söder. Perfekt för pendlaren. Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets popularitet ytterligare. Se länken nedan för mer info. https://www.balder.se/om-balder/press/19-december-2017 Varmt välkomna mer er intresseanmälan!

 • Premium
 • Energieffektiv
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 15:00
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Ekensbergsvägen 130D, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Ekensbergsvägen 130D

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
6 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 7
6 223 kr/mån
84 277 kr/m²

Lyxig och rymlig trea (möjlig 4 rok) högt upp i huset med 16 kvm stor takterrass i soligt söderläge! Modern och exklusiv trerummare med hög materialstandard på en av Sundbybergs populäraste adresser! Här bor ni i den optimala kombinationen av ett lugnt område samtidigt som man når de centrala delarna på enbart några minuter till fots. - Möjligt att konvertera om till en fyra, med stort master bedroom samt två fullgoda sovrum om ca 8m2 per rum. Se alternativ planlösning. - Stor terrass i söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll - Balkong i svalkande skugg-läge under de hetaste soltimmarna samt med kvällssol under sommaren - Ett oslagbart naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier - Helt insynsskyddade umgängesytor - Två badrum - Tvättstuga i lägenheten - Endast en granne på samma våningsplan - Övernattningslägenhet för föreningens medlemmar (se bilder) - Cykelverkstad (perfekt för att tvätta cykel och till och med barnvagn) - Stor takterrass med orangeri för födelsedagsfirande med mera. Nås enkelt från lägenheten, endast en trappa upp. - Tillhörande källarförråd om 10m3 ingår. - Månadsavgiften kommer kunna sänkas i händelse av räntesänkningar som planeras under 2024. Lägenheten stod klar 2019 och erbjuder en smakfull interiör med högklassiga materialval, social planlösning med plats för både stor matgrupp och soffgrupp, samt två fräscha badrum. Smakfullt och välutrustat kök med stenskiva i Kolmårdsmarmor samt givetvis utrustad precis så som ni kan förvänta er av en modern bostad i premium-segmentet. Stor terrass på hela 16 kvm i söderläge samt ytterligare en balkong i kvällssol. Vidare i anslutning till kök och master bedroom finner ni både ett av badrummen samt ett separat tvättrum, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum i generösa ytor med plats för både dubbelsäng och gott om förvaringsmöbler. Föreningen RIO i Sundbyberg är strategiskt belägen med access via lugna återvändsgatan Vintergatan, samtidigt som du når Sundbybergs utbud av butiker, restauranger och kommunikationer rätt utanför entrén mot Ekensbergsvägen. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med orangeri där du kan njuta av solen hela dagen. Mot Ekensbergsvägen vetter flera restauranger och caféer som skapar en naturlig mötesplats för vänner och familj. Vidare erbjuder föreningen en övernattningsläget för tillresta gäster och ett cykelförråd med verkstadsdel. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 2
Duvkullavägen 33, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 3

Duvkullavägen 33

Villa
Duvbo, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
13 750 000 kr
220 + 50 m²
6 rum
1 041 m² tomt

Ett välhållet och omsorgsfullt behandlat hus i populära Duvbos idylliska villakvarter. Här bor ni både centralt och naturnära på samma gång med nära till småstaden Sundbybergs breda utbud av skolor, butiker, restauranger och vackra promenadstråk. Detta boende karaktäriseras av stora sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. Ett enastående ljusinsläpp från de stora spröjsade fönsterna, fräscha ytskikt samt rejäla ytor i såväl vardagsrum, kök och badrum. Huset består av 6 rum och kök, med en totalyta om hela 220+50 kvm. Modernt kök med full maskinell utrustning och en uppskattad köksö som utöver den fina matsalen erbjuder en fin mötesplats för både familj och middagsgäster. Det härliga vardagsrummet erbjuder total harmoni. Med det naturliga ljuset som kanske det största utropstecknet erbjuds här gott om plats för stor soffa och rejäl matgrupp. Vackra golv i lönn ramas in av sobra färger med vackra detaljer som stuckaturer och takrosetter. enkel access via ståtliga altandörrar i glas till den stora altanen i soligt söderläge. Övre planet med härlig takhöjd och sitt vackra välbevarade golv erbjuder i dess rådande utformning tre rejäla sovrum samt ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar, högt i tak och gott om naturligt ljusinsläpp. Källarplanet erbjuder både sällskapsrum och spaavdelning. Här finns både bastu, biorum, rejäl tvättstuga, vinkällare och hobbyverkstad. Den soliga tomten är friköpt och har en fantastisk kombination av både en större tomt på husets baksida samt en solig och lättskött gräsmatta på framsidan. Missa inte denna unika chans att förvärva ett av Duvbos bästa hus!

 • Premium
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 15:00
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 22, Stora Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 22

Lägenhet
Stora Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 750 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
7 515 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 22! Denna fantastiska och rymliga familjebostad med sina generösa 90 kvadratmeter och smarta planlösning är verkligen hemmet för den stora familjen som vill bo bekvämt och modernt. Bostaden präglas genomgående av stilrena materialval av vitmålade väggar och ett vackert parkettgolv. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier samt utgång till bostadens fantastiska balkong. Välplanerat kök med vita skåpsluckor, stilren arbetsbänk med vitt kakel som stänkskydd ovan. Full maskinell utrustning med alla nödvändigheter man kan tänkas behöva, köket är i delvis öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger en härlig känsla av rymd som skapar stora sociala ytor till både vardag och fest. Vidare erbjuder bostaden tre rogivande sovrum med samtliga plats för säng och förvaringsmöjligheter. Ett av sovrummen har även en egen uppskattad klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ytterligare en gäst-WC. Läget är perfekt för familjer, med närhet till kommunikationer och barnvänliga områden. Här kan barnen leka fritt och tryggt samtidigt som du som förälder kan njuta av den naturnära omgivningen. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Stora Ursvik är optimalt för barnfamiljen, den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende i ett nyare hus. Beläget i en mycket uppskattad del av området. Främst för dess lugna trafikläge samt närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, snabbköp som är postombud åt alla stora distributörer, stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Området är ypperligt planerat för familjelivet, vilket märks tydligt på demografin och det stora utbudet av bra skolor och förskolor. I nära anslutning finns hela tre grundskolor, fem förskolor samt favoriten Aktivitetshuset där har en buffé av olika idrotter och aktiviteter. Bland annat parkour, basket, innebandy, fotboll, flera kampsporter, dans, cirkus med mera. Ca hundra meter från bostaden passerar buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finnas alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till nästa år planeras tvärbanan vara i drift. Med denna kommer ni i framtiden bland annat kunna ta er till Kista, Helenelund (med pendeltåg in till city) Bromma Blocks (Bromma flygplats), samt Rissne och Engelska skolan inom 5-10 min.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brogatan 9

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 350 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
4 698 kr/mån
49 265 kr/m²

Precis invid porten in till Brotorp och Järvastaden finner ni denna utmärkta trea som kommer tilltala de allra flesta. Centralt beläget och populär adress med kort promenadavstånd till mataffär, restauranger och goda bussförbindelser. En effektiv planlösning bidrar till att skapa härlig känsla av rymd, med praktisk hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är precis så välutrustad som ni kan förvänta er av en nyligen producerad lägenhet. Bra arbetsytor, skåpsförvaring samt moderna och välfungerande vitvaror. Gott om plats för ett rejält matbord. Vardagsrumsdelen går att planera med olika typer av möblemang efter tycke och smak. Plats för en stor soffa och uttag för att montera TV på omslutande väggar. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt naturligt ljusinsläpp i såväl sociala ytor som sovrum. Sovrummen är av bra storlek, med garderobsvägg i stora sovrummet samt anslutning till stor balkong i utmärkt solläge (söderläge). Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, glasvägg till dusch samt kommod. Till lägenheten ingår ett bra förråd. I Järvastaden finns det mesta du kan tänka dig, eller vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se. Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7