Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Franzén

Tobias Franzén

Om mig

Med en tidigare bakgrund som elitfotbollspelare i AIK har jag fått äran att förmedla bostäder i ett område jag så gott som växt upp i. Erfarenhet, tillgänglighet och driv beskriver mig bäst. Med gedigen lokalkännedom och passion för yrket så kommer jag vara länken som tar din bostadsförsäljning till nya höjder. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Släggbacken 4, Huvudsta, Solna kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Släggbacken 4, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Släggbacken 4, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Släggbacken 4

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/7
3 015 kr/mån
46 702 kr/m²

Välkommen till Släggbacken 4. Här ni bor i en fantastisk lägenhet med härlig planlösning och stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Köket har gråa skåpsluckor, gott om förvaring och goda arbetsytor. Köket, renoverat 2021 har plats för matbord samt tillhörande möblemang. Vidare finner ni ett rum som rymmer både soffgrupp och tillhörande möblemang. Hallen har en säkerhetsdörr, vägg med platsbyggda garderober som ger lägenheten förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Nytt, genomgående golv har lagts i hela bostaden. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Talgoxen 1 & 3 är en förening med stabil ekonomi och föreningen äger marken. Den består av 175 lägenheter varav flera i dagsläget upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. Tack vare försäljning av lediga lägenheter finansierades hela stambytet helt utan avgiftshöjning och lägenheterna fick helt nya badrum utan kostnad. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra eller för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Släggbacken har ett kort promenadavstånd till Huvudsta centrum, bestående av ett inomhustorg med butiker, restaurang, kafé, apotek, stor livsmedelsbutik, gym som är öppet dygnet runt och direktentré till tunnelbanans blå linje. Det tar 5 minuter att åka till Fridhemsplan (endast 3 stationer) och 10 minuter att åka till T-centralen. En ny pendeltågsstation kommer att byggas i Huvudsta, vilket kommer att innebära ett rejält lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna. Från Släggbacken är det ca 800 meter ner till vattnet. Längs Ulvsundasjön finns ett populärt promenadstråk som sträcker sig från Sundbyberg till Stockholms innerstad. Vid vattnet ligger Huvudsta gamla slott och Augustendals 4H-gård med djur och ett kafé. Här har Sveriges första Pep Park nyligen öppnat, 100 meter med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna. Vid Huvudsta strand ligger det omtyckta Huvudstabadet med 50 meters bassäng samt ett utebad med badbryggor, en mindre sandstrand och utedusch. En cykeltur från Huvudsta, nedför Huvudsta Allé, längs Huvudsta strand, Pampas marina, bron över till Kungsholmen eller vidare förbi Karlbergs slott till Birkastan tar bara 10-15 minuter och promenadsträckan är 3-4 km. I Arenastaden ligger Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia, Sveriges största galleria. Välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Andersvägen 3B, Haga Norra, Solna kommun
Andersvägen 3B, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Andersvägen 3B, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Andersvägen 3B

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 495 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 2/5
4 565 kr/mån
53 007 kr/m²

Andersvägen 3 B i Haga Norra, är ett snabbt växande område med goda kommunikations förbindelser med naturen som granne. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. En hemtrevlig innegård uppskattad av medlemmar och grannar. Fantastiska grillmöjligheter och ett välutrustat gym. Runt hörnet finns både restauranger och caféer som gör området både trivsamt och hemkärt. Du har även smidig access till fantastiska Hagaparken. Hallen är rymlig med goda förvarings-avhängningsmöjligheter. Här finns gott om platsbyggd förvaring. Till vänster ligger det större sovrummet, här finns plats för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord. Stora ljusa fönsterpartier med utsikt mot föreningens innergård. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, tvättmaskin, diskmaskin, ugn, och köksfläkt. Här finns plats för en stor matplats, perfekt anpassad för de större sociala sällskapen. Stora ljusa fönsterpartier förgyller matlagningen med utsikt mot föreningens innergård. Vardagsrummet är rymligt och har således plats för soffa, soffbord och övrigt möblemang. Från vardagsrummet när du även den soliga balkongen. Det mindre sovrummet har en egen klädkammare/förråd. Här får din unika situation avgöra rummets syfte. Hemmakontor, gästrum, barnrum/lekrum eller sovrum. Lägenheten är belägen med gångavstånd till Solna Station som med pendeltåg och tvärbana tar er till Odenplan på ca 5 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Runt hörnet finns både skolor och förskolor exempelvis Fjordens förskola vid gränsen till Hagalund. Du har även närhet till tunnelbana i Solna Centrum och inom kort en egen tunnelbanestation runt hörnet. I Hagaparken kan du ta en härlig promenad, joggingtur, picknick eller bara njuta av naturen. Här finns även familjeaktiviteter vid Koppartälten, guidade visningar i Gustav III:s paviljong, eller varför inte en regnskogsupplevelse i Fjärilshuset Haga Ocean om du är sugen på något extra. I närområdet finns även Ulriksdals slottspark med vackra promenadstråk. Supermysiga Ulriksdal trädgårdscafé med mat, kakbuffé samt ett oändligt utbud av grönska i alla former. Ulriksdals strand. Till det Sveriges kanske absolut fräschaste simhall. Eller bara kanske ta en drink på takbaren vid Winery hotel. Det finns såklart även tillgång till flertalet busslinjer samt flygbussarna som tar dig till Arlanda på 40 min. På 15 minuters promenadavstånd når du även Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger. I tillägg är området omgivet av grönska. Snabb access norr och södergående via E4:an och E18 för den bilburne. Ta chansen och flytta in på ett av Solnas och Stockholms snabbast växande områden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solnavägen 13G, null, Solna kommun
Solnavägen 13G, null, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 13G, null, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 13G

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
2 765 kr/mån
85 571 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Materialvalet "Grafit" innefattar: Golv: Parkettgolv 3-stav. Mörk ek. Väggar: Väggkulörer mellangrå 2502-Y, mörkgrå 5500-N, enligt bofakta Egna val. Innerdörrar: Ram, vit 0500-N. Svart/kromat trycke. Fönsterbänkar: Matt Nero Marquinamarmor. Garderober: Antikgrå, spårad lucka, vit stomme, svart/kromade handtag. KÖK Kökssnickerier: Antracitgrå, spårad lucka, vit stomme, svart/kromade handtag. Bänkskiva: Kompositsten, mörkgrå melerad. Belysning: Spotlights under överskåp samt takspotskena, svart. BADRUM & WC/DUSCH Golv: Mörkgrå/svart, klinker 15x15 cm, rak sättning, mörkgrå fog. Vägg: Grå matt, kakel 20x40 cm, stående i halvförband i sidled, cementgrå fog. Kommod: Grå, ramlucka, två lådor, varav en med eluttag, svart/kromade handtag. Spegelskåp: Grått spegelskåp med belysning, eluttag. Tak: Målat, mörkgrå 5500-N, infällda spotlights.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3