Om mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär. Driven med skarp lokalkännedom, erfarenhet och kvalité är några av mina främsta egenskaper.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarvägen 5, Vireberg, Solna kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30
Sommarvägen 5, Vireberg, Solna kommun, bild 2
Sommarvägen 5, Vireberg, Solna kommun, bild 3

Sommarvägen 5

Lägenhet
Vireberg, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/6
3 697 kr/mån
50 714 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad med balkong i fritt läge! Vardagsrummet är stort med gott om plats för stor soffa, tv-möbler och matplats vid fönstret. Balkongen mot grönska har ett högt fritt läge och under kallare månader har ni möjlighet att avnjuta värmen ifrån öppna spisen om ni öppnar upp den. Vidare erbjuder bostaden ett ljust och arbetsvänligt kök, stort sovrum med rymliga garderober och helkaklat badrum. Möjlighet att göra om bostaden till en trea finns, se alternativ planlösning. Bostadens läge i Råsunda/Vireberg är i det närmaste perfekt. Fastigheten ligger nära lugna villakvarter men en kort promenad tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och tvärbana men framförallt i Solna Centrum dit det tar mindre än fem minuter att gå. Solna Centrum har drygt hundra butiker och stort utbud av all tänkbar service. En promenad om ca 15 min tar dig till Sundbybergs C som är känd för sin mysiga småstadskänsla. Även här finner du butiker och flertalet kommunikationsmöjligheter. Dessutom finns Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia samt nationalarenan på promenadavstånd. För den som söker rekreation är det med ett centralt läge som detta nära till det mesta som Solna har att erbjuda. Vad sägs om de trevliga promenad- och joggingstråket kring Råsta- och Lötsjön, den fantastiska Hagaparken eller varför inte den vackra strandpromenaden längs med södra Solna som tar er in mot staden via bl.a Pampas Marina. Stor handlingen görs med enkelhet i närheten på Ica Maxi i Solna Business Park, några minuters promenad från bostaden. Välkommen hit för att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Wiboms väg 2

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 295 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 7/11
4 617 kr/mån
50 305 kr/m²

Varmt välkomna till Wiboms Väg 2 och denna fina, tvåa med många uppenbara styrkor. Läget, med grönskan nära inpå, och fint ljusinsläpp är en av alla märkbara komponenter som gör denna bostad gemytlig. Det nya stamrenoverade påkostade badrummet med infällda spotlights är en annan. Läget med närhet till vackra promenadstråk vid vattnet men även T-bana Västra Skogen, en tredje. Tittar vi på interiören så kan vi konstatera att bostaden är genomgående fräsch. Köket med vita luckor, har stor separat matplats vid fönster. Från vardagsrummet nås balkongen i rakt västerläge. som med många soltimmar blir en favorit under sommarhalvåret. Vardagsrummet, som är av generös storlek, rymmer både soffgrupp och matsalsdel om så önskas, och här ges access till bostadens rymliga sovrum. Ytskikten i lägenheten är genomgående ljusa och matchas med fina original golv i hela bostaden. Sett till det praktiska så finns här gott om förvaring i flertalet garderober och en stor klädkammare i anslutning till hallen. Till bostaden finns ett tillhörande förråd! För mer information kontakta ansvarig mäklare! OMRÅDET: Ett boende på Wiboms Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig in till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. För barnfamiljerna finns gott om lekplatser och såväl förskolor som grundskolor i direkt närhet från bostaden. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun, bild 2
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun, bild 3

Gustav III:s Boulevard 3

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 127 kr/mån
51 319 kr/m²

Välkommen till ett perfekt boende för den mindre familjen! Väldisponerad genomgångslägenhet med bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till rymlig balkong i bästa läge. Här finns även ett välvårdat, generöst kök med bra förvaringsutrymmen och helrenoverat badrum. Bostadens två sovrum erbjuder goda förvaringsmöjligheter i den uppskattade klädkammaren samt i garderob och linneskåp. Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och fina golv. Bostaden är lugnt belägen i Frösunda intill den så populära och omtyckta Alfaskolan till vilken dina barn går direkt över innergården utan att ens fundera på biltrafik. Frösunda erbjuder närhet till natur och rekreation samtidigt finns det flertalet skolor, förskolor, restauranger, postombud, apotek, hår- och skönhetssalonger och kemtvätt. Invid Frösunda torg hittar ni konditori och blomsterhandel. I nära anslutning finns livsmedelsbutik. I området finns också vårdcentral och tandläkare. Fina träningsmöjligheter finns i Hagaparken och Sturebadet Haga. I närområdet finns även flera gym såsom Nordic Wellness, STC och SATS, samt utegym. Solnas nya simhall ligger i Frösunda, i slutet av boulevarden. Uppskattat är också närheten till Hagaparken som ger varierande tränings- och utflyktsmöjligheter samt att parken gränsar till stan. I när anslutning finner ni även Friends arena och nordens största shoppingcenter Westfield Mall of Scandinavia. Här bor ni med mycket goda kommunikationer. Flertalet snabbussar avgår till och från city frekvent i rusningstrafik och tar er till Sergels torg på 10 minuter, eller alternativt till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus, eller Bergshamra på 5 minuter. Invid bostaden avgår buss 509 både till Danderyds sjukhus via Bergshamra eller mot Solna centrum. Buss 57 tar er från Frösunda direkt in till stan via Sveavägen till Sofia. Flygbussarna i närheten (hållplats Frösunda) tar dig med enkelhet hela vägen till arlanda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 13G, null, Solna kommun
Solnavägen 13G, null, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 13G, null, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 13G

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
2 765 kr/mån
85 571 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Beräknat tillträde 2023-­11-­13 Lägenheten säljs på ritning. Adressen är inte helt fastställd. Nu kan du vara den första som flyttar in i denna välplanerade 1:a i Brf Haga Palett Terra. Ett nytt bostadskvarter som binder samman innerstaden med Solna. Med gångavstånd till Torsplan kan läget knappast bli bättre. Materialvalet "Grafit" innefattar: Golv: Parkettgolv 3-stav. Mörk ek. Väggar: Väggkulörer mellangrå 2502-Y, mörkgrå 5500-N, enligt bofakta Egna val. Innerdörrar: Ram, vit 0500-N. Svart/kromat trycke. Fönsterbänkar: Matt Nero Marquinamarmor. Garderober: Antikgrå, spårad lucka, vit stomme, svart/kromade handtag. KÖK Kökssnickerier: Antracitgrå, spårad lucka, vit stomme, svart/kromade handtag. Bänkskiva: Kompositsten, mörkgrå melerad. Belysning: Spotlights under överskåp samt takspotskena, svart. BADRUM & WC/DUSCH Golv: Mörkgrå/svart, klinker 15x15 cm, rak sättning, mörkgrå fog. Vägg: Grå matt, kakel 20x40 cm, stående i halvförband i sidled, cementgrå fog. Kommod: Grå, ramlucka, två lådor, varav en med eluttag, svart/kromade handtag. Spegelskåp: Grått spegelskåp med belysning, eluttag. Tak: Målat, mörkgrå 5500-N, infällda spotlights.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4