Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallahålevägen 36, Hörvik, Sölvesborgs kommun

Hallahålevägen 36

Fritidshus
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 680 000 kr
109 + 18 m²
4 rum
970 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plans villan på havsnära läge med inglasat uterum, gäststuga och garage. Villan erbjuder vardagsrum med härlig värmande täljstenskamin, 3 sovrum, badrum, wc, kök, tvättstuga, pannrum med anslutning till garaget. Bra värmesystem med vattenburen värme via luft/vatten värmepump samt nya 3-glasfönster 2021. Läget på attraktiva Hallahålevägen är lugnt och havsnära och utanför tomten finns naturreservatet med många härliga naturstigar samt möjlighet till bad från klipporna. I området finns 2 restauranger, busshållplats, gym, 2 gästhamnar, sandstränder och rofyllda grönområden – perfekt för dig som älskar närhet till naturen. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber anslutet. Huset är besiktigat av OBM. Besiktningsprotokoll och Energideklaration finns att ladda ner från mäklarens hemsida. Bra bussförbindelser till tågstationen i Sölvesborg som sedan tar dig vidare till Malmö/Köpenhamn eller Karlskrona. Varmt välkommen på visning!

Havsbadet 1045, Norje, Sölvesborgs kommun

Havsbadet 1045

Fritidshus
Norje, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
750 000 kr
40 m²
2 rum

Tillfälle att förvärva en mycket enkel arrende stuga som är belägen på en rofylld vacker plats vid Norje Havsbad! Primitivt fritidsboende utan vatten och avlopp men det finns lösningar på bekvämlighetsfrågor. Det du saknar i bekvämlighet vinner du många gånger om i livskvalité och rofylldhet. Stugan består av en delvis inglasad veranda, ett stort allrum med magisk utsikt över havet, ett sovrum samt ett mindre kök. Utedass förberett för eltoalett. Här seglar du ut med kanoten/båten direkt och känner dig ett med naturen. Du har gångavstånd till havsbadet och Sweden Rock. Sölvesborg ligger ca 15 min bilfärd bort samt Karlshamn något längre. Busshållplats samt restaurang/pizzeria finns vid Norje Havsbad. Det finns även en mindre livsmedelsbutik året runt vid infarten till Norje Boke (Sweden Rock området). Friskrivning mot dolda fel. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Falkviksvägen 34, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Falkviksvägen 34

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 095 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
552 m² tomt

Välkommen till Falkviksvägen 34! Den smarta planlösningen ger plats för även den stora familjen. På entréplan erbjuds tre sovrum med inbyggda garderober. Kök med matplats för 4+ personer. Utrustat spis, spisfläkt, diskmaskin och kyl. Badrum med klinker, våtrumstapet, WC, tvättställ och badkar. Toalett med klinker, våtrumstapet, WC och tvättställ. Slutligen har vi entréplans stora sällskapsyta vilket är vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp där du kan sitta och njuta av kaminens ljus och värme. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet som ligger i sydväst. I källaren finner du en gillestuga som går att göra till sovrum om behovet finns. Ytterligare ett badrum som är utrustat med dusch, tvättställ, tvättmaskin samt en bastu. Vidare finner du ett större rum med groventré och avlopp. Om en större tvättstuga önskas kan du göra om detta rum till en stor tvättstuga. Slutligen erbjuder källaren förråd, pannrum, matkällare och verkstad. På fastigheten finner du även ett garage med plats för en bil + verkstad, en vedbod samt en mycket vacker liten damm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Vikens gränd 11, Västra Näs, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vikens gränd 11

Villa
Västra Näs, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 250 000 kr
121 m²
4 rum
2 009 m² tomt

I pittoreska Västra Näs fiskeläge finner du denna välskötta 1-plansvilla i absolut toppskick. Denna villa lämpar sig såväl till fritidshus som permanent bostad. Här har du gångavstånd till Sandvikens härliga vita sandstrand för sol och bad, sommarkiosk, sommarrestaurang och golfbana. Med nygjorda cykelvägar tar du dig bekvämt och lätt till Sölvesborgs centrum via den omtalade Sölvesborgsbron. Det går även bra att bada i hamnen i V Näs via en badstege på piren. För båtplats gå in på hamnföreningens hemsida "http://www.vastranas.se/". Huset är välbyggt och modernt med en boarea på 121 kvm som inrymmer en välkomnande rymlig hall, ett vardagsrum med högt i tak, utgång till ett underbart uterum med utsikt över den vackra trädgården, ett smakfullt kök med burspråk och mycket förvaringsutrymmen, ett allrum med värmande kamin, två bra sovrum med garderober, toalett samt badrum med dusch. Friköpt tomt. Kommunalt vatten och avlopp. Besiktningsprotokoll samt övrig dokumentation finns att inhämtas på mäklarens hemsida. Försäkring mot ev dolda fel kommer att tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Skånevägen 1A, Centralt, Sölvesborgs kommun

Skånevägen 1A

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
3 000 000 kr
130 + 80 m²
10 rum
822 m² tomt

Missa inte en unik möjlighet att förvärva detta anrika och fantastiska drömhus från sekelskiftet. Huset bjuder på vackra kakelugnar, brädgolv, finesser som mathiss i original, trapphus och en magisk atmosfär. Huset är beläget i centrala Sölvesborg med närhet till mataffärer, restauranger, butiker, serviceinrättningar, skolor, tågstation samt underbar natur och hav. Husets entréplan inrymmer en välkomnande ljus glasveranda, matrum och kök i öppen planlösning med utgång till altan i söderläge med pool (ej igång just nu), stort härligt vardagsrum med kakelugn som värmer skönt samt ett mindre rum som kan användas som kontorsrum. Genom ett unikt trapphus kommer man till ovanvåningen som bjuder på en charmig toalett, allrum samt 3 sovrum. Källaren som är fräsch och ljus finner du badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin samt många förvaringsrum som även är gjorda till gäst/sovrum (ovan mark). På tomten inryms även ett enkelt garage och förråd/snickarbod. Tomten är omgärdad av staket, vacker stenmur och häck. Uppvärmning genom fjärrvärme som ger en bra energideklaration. Besiktningsprotokoll och andra viktiga dokument finns på vår hemsida att tillgå. Vid tillträdet kommer en försäkring mot dolda-fel tecknas. Detta hus måste upplevas på plats så varmt välkommen att boka in dig på visning!

Skönabäcksvägen 7671, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Skönabäcksvägen 7671

Fritidshus
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 750 000 kr
145 m²
5 rum
972 m² tomt

OBS! PRISSÄNKT! Välkommen till Skönabäcksvägen 7671! Här bor du med närhet till fin badstrand, Hälleviksbadet (3 pooler och vattenruschbana), camping, restaurang och marina. Mjällby AIF:s hemmaarena är belägen endast ett stenkast bort. Denna fantastiska bostadsbyggnad från 2010 passar både som fritidshus och permanentboende. På de 145 kvadratmeterna hittar du fyra sovrum, alla med plats för dubbelsäng. Öppen planlösningen med vardagsrum och kök i ett. Rymligt uterum med vacker utsikt. Allt detta finns på samma plan. Tomten är lättskött och praktiskt planerad. Här finns en fin gräsmatta för lek och bus och fina uteplatser. Bland annat så finns det en stor terrass ovanpå uterummet med en panorama utsikt mot havet. Det finns även en garagebyggnad med varmförråd och elektrisk garageport. Robotgräsklippare. Besiktningsprotokoll samt andra viktiga dokument finns att ladda ner från mäklarens hemsida. Säljansvarsförsäkring kommer tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Körsbärsstigen 8195, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Körsbärsstigen 8195

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 850 000 kr
62 + 8 m²
3 rum
318 m² tomt

Missa inte denna chans att förvärva ett charmigt och välskött fritidshus på havsnära läge i underbara Tredenborg. Här njuter du av rofyllt fågelkvitter till morgonkaffet. Denna stuga lämpar sig såväl som fritidsboende som permanentboende. Den välplanerade stugan är modern och smakfullt inredd och erbjuder en ljus och välkomnande hall, ett stort kök med köksö och mycket förvaringsskåp, härligt vardagsrum med plats för matgrupp i öppen planlösning, badrum med tvättmaskin samt två bra sovrum. Tomten är mycket lättskött med ett underbart stort trädäck med spabad. På tomten finns även en isolerad gäststuga med förråd, bastubyggnad med cykelförråd samt ett litet växthus. Denna stugan behöver upplevas på plats! Fiber och villalarm finns. Kommunalt vatten och avlopp. Fastigheten är besiktigad av OBM-gruppen. Besiktningsprotokoll finns på mäklarens hemsida. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Oxelvägen 6, Norje, Sölvesborgs kommun
  • Ons 11 okt kl 16:30

Oxelvägen 6

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
1 850 000 kr
127 + 105 m²
6 rum
1 134 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 1-plansvillan med källare mitt i Norje by i fin omgivning nära hav och strand. Boytan på ca 144 kvm inrymmer en välkomnande ljus hall, gästtoalett, ett stort ljust allrum med öppen planlösning mot matplats och kök, köket har vita skåpsluckor och bra förvaringsutrymmen med fin utsikt över omgivningen, 4 bra sovrum och ett badrum med dusch. Källaren bjuder på en trivsam gillestuga, tvättstuga, ved- och pannrum, matkällare samt förvaringsutrymmen. Här finns plats för många övernattningsgäster om så önskas. På tomten finns ett stort garage med loft samt en friggebod. Låga uppvärmningskostnader genom vedeldning (vattenburet system). Det finns även en elpanna. Energideklaration = C. Egen grävd brunn med el-pump för sommarbevattning! Kommunalt vatten och avlopp. Norje ligger längs med kusten ca 11 km österut från Sölvesborg. I Norje finns fina sandstränder med härliga havsbad, Norje havskrog, Gummagården (gårdsbutik), förskola och skola. Från Sölvesborg tar du dig med tåg vidare upp i Blekinge och du når Malmö/Köpenhamn på drygt 2 timmar. Norje är även känt för Sweden Rock Festival - då finns det stora möjligheter att hyra ut både tomt och boende till festivalbesökare. Möjlighet till båtplats vid Norjeån. Huset är besiktigat via OBM 2023-03-21. Besiktningsprotokoll, energideklaration samt andra dokument finns att inhämta på mäklarens hemsida.

  • Plus
Prästholmsvägen 1, Falkvik, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning pågår

Prästholmsvägen 1

Radhus
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
1 495 000 kr
144 + 24 m²
4 rum
634 m² tomt

OBS! PRISSÄNKT! Billigt boende! Trevligt parhus i 1,5 plan med uterum bredvid låg- och mellanstadieskolan i attraktiva Falkvik. Här bor du på gångavstånd till havet och populära badorten Tredenborg och småbåtshamnen Hejan. Naturen runtomkring är fantastisk med många cykel- och vandringsleder. Lugnt familjevänligt område med äldre barn på gatan. Närheten till mysigt centrum med charmiga butiker, restauranger, mataffärer, service samt tågstation (Öresundståg). Busshållplats finns nära bostaden. Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall med bra genomsikt. Husets 144 kvm består vidare av badrum med badkar, hemtrevligt kök med vita köksluckor med bra förvaring och arbetsyta, tvättstuga med egen ingång, stort allrum med bra ljusinsläpp för trevligt socialt umgänge, 2 bra sovrum samt ett fint uterum i söderläge. På ovanvåningen är det idag ett stort ljust allrum som kan göras till fler sovrum om så önskas. Här finns även toalett samt bra förvaringsutrymmen. Driftkostnaderna är låga och energideklaration är bra. Det finns en carport med förråd samt en bod byggd 2016 på baksidan. Det är en lättskött trädgårdstomt på 634 kvm. Huset är besiktigad av OBM och samtliga dokument finns tillgängliga hos mäklaren. Säljaren har förbättrar ventilationen i huset genom att sätta in friskluftsventilation i rummen. Detta är åtgärdat 18/8-23. Kontakta mäklaren för att boka in dig på visning.

Skånevägen 7, Centralt, Sölvesborgs kommun

Skånevägen 7

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 295 000 kr
150 + 50 m²
5 rum
898 m² tomt

Välskött sutterängvilla på centralt läge med närhet till centrum, resecentrum och skola. 2005 genomfördes en stor renovering där hela planlösningen på entréplan ändades helt. Huset erbjuder rymliga sällskapsytor och öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall, allrum med utgång till stor balkong och kök. 2 sovrum samt 1 badrum med både dusch och badkar. Nedre suterräng plan erbjuder allrum med eldstad och utgång till uteplatsen, badrum, 1 sovrum, tvättstuga samt utgång till garaget samt möjlighet till ingång även på denna plan. Exteriört är framsidan belagd med stensättningar, staket runt om. Stor balkong och uteplats under. Parkerings på tomt, i carport och garage. Mindre lekstuga. Fiber anslutet. Laddare för elbil vid garaget. Huset är besiktigad av OBM och samtliga dokument tillgängliga på mäklarens hemsida. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Blågullsvägen 4A, Ljungaviken, Sölvesborgs kommun

Blågullsvägen 4A

Radhus
Ljungaviken, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 750 000 kr
180 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Här kan du bo i nybyggd lägenhet till låg månadskostnad i attraktiva havsnära Ljungaviken. Hyr ut den andra lägenheten och få en årsintäkt på ca 114 000 kronor. Med hyresintäkt och full belåning har du en månadskostnad på endast ca 4 500 kr. Parhuset (byggt 2019) erbjuder två lägenheter om 90 kvm. I dagsläget hyrs dessa ut men tanken har varit att bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra. Hyresintäkt (kallhyra) idag är 216 600 kr/år. Lägenheterna som är moderna erbjuder en rymlig ljus hall med plats för ytterkläder och skor, funktionell tvättstuga, badrum med stor duschhörna, två bra sovrum med garderober samt ett härligt stort allrum med kök i öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Här umgås och trivs du. Genom en tjusig pardörr från allrummet når du trädäcket som ligger i söderläge. Det finns även ett vindsförråd på 25 kvm/lägenhet med isolerat golv. På tomten finns också ett garage med förråd. Ljungaviken är ett nytt bostadsområde i Sölvesborg. Områden förbinds via Sölvesborgsbron, en vacker gångbro (Europas längsta) som tar dig direkt in till stan och tågstation. Från området tar du dig snabbt ut på motorvägen - E22an. För den golfintresserade finns topprankad 18-håls golfbana några minuters promenad ifrån huset. Från området finns närheten till hav och fina stränder. Huset är besiktigat av OBM. Besiktningsprotokoll, energideklaration kan laddas ner från mäklarens hemsida. Försäkring mot "dolda fel" kommer tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Visar alla 11