Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikens gränd 11, Västra Näs, Sölvesborgs kommun

Vikens gränd 11

Villa
Västra Näs, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 250 000 kr
121 m²
4 rum
2 009 m² tomt

I pittoreska Västra Näs fiskeläge finner du denna välskötta 1-plansvilla i absolut toppskick. Denna villa lämpar sig såväl till fritidshus som permanent bostad. Här har du gångavstånd till Sandvikens härliga vita sandstrand för sol och bad, sommarkiosk, sommarrestaurang och golfbana. Med nygjorda cykelvägar tar du dig bekvämt och lätt till Sölvesborgs centrum via den omtalade Sölvesborgsbron. Det går även bra att bada i hamnen i V Näs via en badstege på piren. För båtplats gå in på hamnföreningens hemsida "http://www.vastranas.se/". Huset är välbyggt och modernt med en boarea på 121 kvm som inrymmer en välkomnande rymlig hall, ett vardagsrum med högt i tak, utgång till ett underbart uterum med utsikt över den vackra trädgården, ett smakfullt kök med burspråk och mycket förvaringsutrymmen, ett allrum med värmande kamin, två bra sovrum med garderober, toalett samt badrum med dusch. Friköpt tomt. Kommunalt vatten och avlopp. Besiktningsprotokoll samt övrig dokumentation finns att inhämtas på mäklarens hemsida. Försäkring mot ev dolda fel kommer att tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Munkvägen 2D, Centralt, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munkvägen 2D

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 202 kr/mån
14 324 kr/m²

Nu erbjuds denna trevliga 2:a på andra våningen. Lägenheten består av hall, sovrum med plats för dubbelsäng, modernt svart kök med mycket förvaringsutrymmen, badrum med dusch samt möjlighet att sätta in en tvättmaskin, rymligt vardagsrum med utgång till en härlig inglasad balkong för sköna stunder. Två förråd i källaren samt tvättstuga i husbyggnad 2B. Välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift, här bor du billigt. Ligger med korta avstånd till allt. Fiber finns indraget och du tecknar själv avtal med valfri operatör. Tvättstuga finns på 2B. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fjälkingegatan 6B, Centralt, Bromölla kommun

Fjälkingegatan 6B

Lägenhet
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 198 kr/mån
7 670 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad två i centrala Bromölla! Här har du gångavstånd till tågstation, mataffärer, restauranger, idrottsplats samt underbara Ivösjön. Lägenheten som är belägen på 3:e våningen inrymmer en välkomnande ljus hall med mycket förvaring, modernt svart kök med bra förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med balkong, badrum med klinker och kakel samt sovrum med plats för dubbelsäng. Låg månadsavgift för billigt boende. Fiber finns. Förråd ingår. Tvättstuga i källaren. Gemensam gräsyta med uteplats. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

  • Balkong
Skånevägen 1A, Centralt, Sölvesborgs kommun

Skånevägen 1A

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
3 000 000 kr
130 + 80 m²
10 rum
822 m² tomt

Missa inte en unik möjlighet att förvärva detta anrika och fantastiska drömhus från sekelskiftet. Huset bjuder på vackra kakelugnar, brädgolv, finesser som mathiss i original, trapphus och en magisk atmosfär. Huset är beläget i centrala Sölvesborg med närhet till mataffärer, restauranger, butiker, serviceinrättningar, skolor, tågstation samt underbar natur och hav. Husets entréplan inrymmer en välkomnande ljus glasveranda, matrum och kök i öppen planlösning med utgång till altan i söderläge med pool (ej igång just nu), stort härligt vardagsrum med kakelugn som värmer skönt samt ett mindre rum som kan användas som kontorsrum. Genom ett unikt trapphus kommer man till ovanvåningen som bjuder på en charmig toalett, allrum samt 3 sovrum. Källaren som är fräsch och ljus finner du badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin samt många förvaringsrum som även är gjorda till gäst/sovrum (ovan mark). På tomten inryms även ett enkelt garage och förråd/snickarbod. Tomten är omgärdad av staket, vacker stenmur och häck. Uppvärmning genom fjärrvärme som ger en bra energideklaration. Besiktningsprotokoll och andra viktiga dokument finns på vår hemsida att tillgå. Vid tillträdet kommer en försäkring mot dolda-fel tecknas. Detta hus måste upplevas på plats så varmt välkommen att boka in dig på visning!

Skönabäcksvägen 7671, null, Sölvesborgs kommun

Skönabäcksvägen 7671

Fritidshus
Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 995 000 kr
145 m²
5 rum
972 m² tomt

Välkommen till Skönabäcksvägen 7671! Denna fantastiska bostads byggnad från 2010 passar både som fritidshus och permanentboende. På de 145 kvadratmeterna hittar vi fyra sovrum, alla med plats för dubbelsäng. Öppen planlösningen med vardagsrum och kök i ett. Rymligt uterum med vacker utsikt. Allt detta finns på samma plan. Tomten är lättskött och praktiskt planerad. Här finns en fin gräsmatta för lek och bus och fina uteplatser. Bland annat så finns det en stor terrass ovanpå uterummet med en jättefin utsikt mot havet. Det finns även en garagebyggnad med varmförråd och elektrisk garageport. Välkomna att boka er för visning!

Körsbärsstigen 8195, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Körsbärsstigen 8195

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
2 850 000 kr
62 + 8 m²
3 rum
318 m² tomt

Missa inte denna chans att förvärva ett charmigt och välskött fritidshus på havsnära läge i underbara Tredenborg. Här njuter du av rofyllt fågelkvitter till morgonkaffet. Denna stuga lämpar sig såväl som fritidsboende som permanentboende. Den välplanerade stugan är modern och smakfullt inredd och erbjuder en ljus och välkomnande hall, ett stort kök med köksö och mycket förvaringsskåp, härligt vardagsrum med plats för matgrupp i öppen planlösning, badrum med tvättmaskin samt två bra sovrum. Tomten är mycket lättskött med ett underbart stort trädäck med spabad. På tomten finns även en isolerad gäststuga med förråd, bastubyggnad med cykelförråd samt ett litet växthus. Denna stugan behöver upplevas på plats! Fiber och villalarm finns. Kommunalt vatten och avlopp. Fastigheten är besiktigad av OBM-gruppen. Besiktningsprotokoll finns på mäklarens hemsida. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Edenrydsvägen 31, Centralt, Bromölla kommun

Edenrydsvägen 31

Villa
Centralt, Bromölla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromölla
1 950 000 kr
109 + 23 m²
6 rum
640 m² tomt

OBS! Ytterligare PRISSÄNKT! Välkommen till denna enplansvillan med bra lugnt läge nära centrum, skola, förskola, badhus, kommunikation och all service. Villan inrymmer en välkomnande nyrenoverad hall med klinkergolv. Här finns det plats för ytterkläder och skor. Vidare finns 3-4 bra sovrum, tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, badrum i klinker och kakel, rymligt funktionellt kök med öppen planlösning mot matplats/vardagsrum. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp samt en nyinsatt täljstenskamin som värmer skönt kyliga dagar. En tillbyggnad (2022) på ca 17 kvm når du från köket och den används idag som ombonat uterum. Härifrån når du den smakfulla trädgården med två fina altaner samt en pool i söderläge att svalka sig i varma dagar. Det finns även ett spabad för 5-6 personer och en dekorativ flaggstång. Villan har genomgått omfattande renovering de senaste åren, bl a nya vatten- och avloppsledningar, ny el samt nytt yttertak. Fiber finns. Snabbt tillträde kan ske om så önskas. Kommunalt vatten och avlopp! Ev övertagande av bolån med mycket låga räntor - under 2 %. Kontakta mäklaren för mer information. Huset är besiktigat via OBM-gruppen 2023-04-04. Kontakta mäklaren för besiktningsprotokoll. Dolda-fel-försäkring kommer tecknas på tillträdesdagen. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Oxelvägen 6, Norje, Sölvesborgs kommun

Oxelvägen 6

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
1 850 000 kr
127 + 105 m²
6 rum
1 134 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 1-plansvillan med källare mitt i Norje by i fin omgivning nära hav och strand. Boytan på ca 144 kvm inrymmer en välkomnande ljus hall, gästtoalett, ett stort ljust allrum med öppen planlösning mot matplats och kök, köket har vita skåpsluckor och bra förvaringsutrymmen med fin utsikt över omgivningen, 4 bra sovrum och ett badrum med dusch. Källaren bjuder på en trivsam gillestuga, tvättstuga, ved- och pannrum, matkällare samt förvaringsutrymmen. Här finns plats för många övernattningsgäster om så önskas. På tomten finns ett stort garage med loft samt en friggebod. Låga uppvärmningskostnader genom vedeldning. Energideklaration = C. Egen grävd brunn med el-pump för sommarbevattning! Kommunalt vatten och avlopp. Norje ligger längs med kusten ca 11 km österut från Sölvesborg. I Norje finns fina sandstränder med härliga havsbad, Norje havskrog, Gummagården (gårdsbutik), förskola och skola. Från Sölvesborg tar du dig med tåg vidare upp i Blekinge och du når Malmö/Köpenhamn på drygt 2 timmar. Norje är även känt för Sweden Rock Festival - då finns det stora möjligheter att hyra ut både tomt och boende till festivalbesökare. Möjlighet till båtplats vid Norjeån. Huset är besiktigat via OBM 2023-03-21. Besiktningsprotokoll, energideklaration samt andra dokument finns att inhämta på mäklarens hemsida.

  • Plus
Prästholmsvägen 1, Falkvik, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning pågår

Prästholmsvägen 1

Radhus
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
1 495 000 kr
144 + 24 m²
4 rum
634 m² tomt

OBS! PRISSÄNKT! Billigt boende! Trevligt parhus i 1,5 plan med uterum bredvid låg- och mellanstadieskolan i attraktiva Falkvik. Här bor du på gångavstånd till havet och populära badorten Tredenborg och småbåtshamnen Hejan. Naturen runtomkring är fantastisk med många cykel- och vandringsleder. Lugnt familjevänligt område med äldre barn på gatan. Närheten till mysigt centrum med charmiga butiker, restauranger, mataffärer, service samt tågstation (Öresundståg). Busshållplats finns nära bostaden. Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall med bra genomsikt. Husets 144 kvm består vidare av badrum med badkar, hemtrevligt kök med vita köksluckor med bra förvaring och arbetsyta, tvättstuga med egen ingång, stort allrum med bra ljusinsläpp för trevligt socialt umgänge, 2 bra sovrum samt ett fint uterum i söderläge. På ovanvåningen är det idag ett stort ljust allrum som kan göras till fler sovrum om så önskas. Här finns även toalett samt bra förvaringsutrymmen. Driftkostnaderna är låga och energideklaration är bra. Det finns en carport med förråd samt en bod byggd 2016 på baksidan. Det är en lättskött trädgårdstomt på 634 kvm. Huset är besiktigad av OBM och samtliga dokument finns tillgängliga hos mäklaren. Säljaren har förbättrar ventilationen i huset genom att sätta in friskluftsventilation i rummen. Detta är åtgärdat 18/8-23. Kontakta mäklaren för att boka in dig på visning.

Blågullsvägen 4A, Ljungaviken, Sölvesborgs kommun

Blågullsvägen 4A

Radhus
Ljungaviken, Sölvesborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
4 750 000 kr
180 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Här kan du bo i nybyggd lägenhet till låg månadskostnad i attraktiva havsnära Ljungaviken. Hyr ut den andra lägenheten och få en årsintäkt på ca 114 000 kronor. Med hyresintäkt och full belåning har du en månadskostnad på endast ca 4 500 kr. Parhuset (byggt 2019) erbjuder två lägenheter om 90 kvm. I dagsläget hyrs dessa ut men tanken har varit att bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra. Hyresintäkt (kallhyra) idag är 216 600 kr/år. Lägenheterna som är moderna erbjuder en rymlig ljus hall med plats för ytterkläder och skor, funktionell tvättstuga, badrum med stor duschhörna, två bra sovrum med garderober samt ett härligt stort allrum med kök i öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Här umgås och trivs du. Genom en tjusig pardörr från allrummet når du trädäcket som ligger i söderläge. Det finns även ett vindsförråd på 25 kvm/lägenhet med isolerat golv. På tomten finns också ett garage med förråd. Ljungaviken är ett nytt bostadsområde i Sölvesborg. Områden förbinds via Sölvesborgsbron, en vacker gångbro (Europas längsta) som tar dig direkt in till stan och tågstation. Från området tar du dig snabbt ut på motorvägen - E22an. För den golfintresserade finns topprankad 18-håls golfbana några minuters promenad ifrån huset. Från området finns närheten till hav och fina stränder. Huset är besiktigat av OBM. Besiktningsprotokoll, energideklaration kan laddas ner från mäklarens hemsida. Försäkring mot "dolda fel" kommer tecknas vid tillträdet. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Visar alla 10