Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare William Bucaro

William Bucaro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsklippan 22, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsklippan 22

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån -2/9
6 141 kr/mån
81 885 kr/m²

- Egen terrass - Flexibelt tillträde - Bästa pendlingsläge Välkommen till denna unika etagelägenhet med radhuskänsla och fantastisk uteplats! Här har du en väldisponerade och ljusa 61 kvm bl.a. tack vare takfönster som öser in ljus. Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring och vardagsrum i direkt anknytning till din egna terrass, din oas mitt i stan. På övre plan finner du köket med goda arbetsytor, gott om förvaring samt diskmaskin. Väl tilltaget och helkaklat badrum med tvättmaskin. Lugnt och ostört läge med tunnelbaneuppgång, mataffär och bageri ett stenkast från porten. Fastigheten har ett ytterst centralt läge med direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk runt Kungsholmen och vackra Norr Mälarstrand. Pulsen vid Fridhemsplan ligger bara ett stenkast bort med både grönskande Kronobergsparken och närhet till underbara Rålambshovsparken. Bra utbud av restauranger och caféer som till exempel Mälarpaviljongen, Mäster Anders och Orangeriet Bar & Café. Bara en kort promenad bort har ni Åhléns City, Sergels torg och all annan shopping och nöje som Stockholms innerstad har att erbjuda. För er som vill komma fram snabbare har ni Rådhusets tunnelbanestation direkt utanför porten som endast är en station från T-centralen där det finns tågförbindelser och Arlanda Express. Med hjälp av innerstadsbussarna kommer man snabbt till Stureplan, Odenplan, Slussen och Gamla stan. Inom nära gångavstånd finner du också City, T-centralen och Arlanda Express. Kvarteret har ett rikt restaurangutbud samt flertalet caféer, spännande delikatessbutiker och torghandel vid Kungsholmstorg. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fridhemsgatan 37, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fridhemsgatan 37

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 395 000 kr
40 m²
1 rum
2 060 kr/mån
84 875 kr/m²

Nu saluförs denna underbara sekelskiftesetta med genomgående planlösning mitt på pulserande Kungsholmen. Belägen i vacker fastighet anno 1901 finner vi denna charmiga och smakfulla lägenhet med fönster i två väderstreck med en mysig gemensam innergård. Här finns många charmiga detaljer såsom generös takhöjd, vackra och massiva trägolv, djupa fönsternischer och spegeldörrar. Genomgående charmig med sina färger och materialval. Den alternativa planlösningen ger möjligheten att få till det till en tvåa (måste godkännas av styrelsen). Centralt kvarter nära Fridhemsplan och några minuter från Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk och Riddarfjärdens glittrande vatten. Ypperligt läge nära kommunikationer och all tänkbar service bl. a stans kanske bästa matvarubutiker, systembolag, banker, flertalet gym och Västermalmsgallerian med dess rikliga utbud. Promenadavstånd till grönområden som Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Alströmergatan 32L, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32L

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
28 m²
1.5 rum
vån 2/4
1 773 kr/mån
106 964 kr/m²

Med magisk utsikt över Karlbergskanalen och Norra tornen hittar du en ytterst välplanerad 1,5:a på 28 kvadratmeter. Lägenheten har en social och öppen planlösning där köket förbinds med sällskapsrummet - perfekt för middagar och umgänge. Det stora fönsterpartiet ramar in en lugnande utsikt över den tysta enkelriktade gatan. Ljusinsläppet är gott hela dagen. Genomgående vackra materialval formar ett distinkt boende som charmar den designintresserade. Köket är smart utformat med välplanerade arbetsytor där köksön både fungerar som matbord och förvaring. Köket är unikt utformat med en gasolspis, inbyggd vinkyl och diskmaskin. Sovalkoven, med utrymme för en 140 cm säng, omfamnas av väggar som ger en känsla av avskildhet och lugn som går att stänga igen med skjutdörr. Sovrummet har även en rymlig garderob med gott om förvaring. Hela lägenheten andas fräschhet och ljus, tack vare takhöjden, nyslipade golv och stora fönster som skapar en inbjudande och rymlig atmosfär. Stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar gjorda. Föreningen äger dessutom marken och har lokalintäkter. Innergården har vunnit pris för finaste innergård i Stockholm med bärbuskar, rabarber och äppelträd som boende fritt kan gå ut och plocka av. Flera sittgrupper, murade stora grillar, lättillgängliga tvättstugor och en vacker pergola finns också. Välkomna till en bostad att bli förälskade i!

Svarvargatan 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Svarvargatan 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
7 295 000 kr
70 + 9 m²
2 rum
vån 7/7
2 964 kr/mån
104 214 kr/m²

- Accepterat pris! Fantastisk vindslägenhet i skuldfri förening! På lugn och eftertraktad gata mitt i stan, insynsskyddat läge och häpnande utsikt! Välplanerad golvyta om 79 kvm med stora öppna ytor, smakfulla materialval samt rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier i två väderstreck. Välplanerat och väl tilltaget kök med vinkyl i en öppen planlösning mot vardagsrummet som med enkelhet rymmer både soffa och matgrupp. Stort sovrum mot den lugna och fina innergården med plats för dubbelsäng samt generösa förvaringsmöjligheter. Badrum utrustat med tvättmaskin. Välkomnade entré med goda avhängningsmöjligheter med tillgång till vinrum som även med enkelhet kan nyttjas som förvaring eller arbetsrum. - Godkänt bygglov för terrass ut mot gården - Vindsförråd på samma våningsplan Mycket stabil och välskött förening som äger marken. Här har man lyckats hålla fastigheten helt obelånad med 4 hyresrätter samt 1 lokal med extra intäkter till föreningen. Sammanfattningsvis en mycket stabil förening i en välskött fastighet. Här bor du på ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen! Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs slott. Runt hela Kungsholmen finns båtbryggor och strandpromenader och du har även goda kommunikationer med gångavstånd från porten. På endast några minuter tar du dig till tunnelbanans blåa och gröna linje samt Västermalmsgallerian där det erbjuds ett stort serviceutbud och även ett flertal busslinjer. I området finns flera caféer och restauranger. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Kungsholms strand 135B, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 135B

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
5 825 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/9
2 268 kr/mån
109 906 kr/m²

Accepterat pris! - Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostad på en fantastik adress med sitt ostörda läge direkt mot Karlbergskanalen, helt nyproducerad och arkitektritad lägenhet från 2022 i anrik fastighet. Pampig takhöjd om 4 meter, stora fönster och en öppen social planlösning vilket skapar en fantastisk rymd med industriell karaktär. Perfekt för dig som tycker om att ha bjudningar. Stor sovrumsdel med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Stilfullt renoverat badrum som ger en känsla av lyx. En sensationell fastighet! Här erbjuds även ett flexibelt tillträde. Stabil förening med god ekonomi. Tvättstuga, förråd och cykelförråd både inomhus och på gården finns att tillgå. Lägenheten har ett centralt och mycket bra läge längs Karlbergskanalen som är ett mycket uppskattad löp- och promenadstråk med bl.a. båtplatser, utegym och parkbänkar. Precis runt hörnet finns bästa shopping och närservice med allt du behöver för ett bekvämt boende. Det är t.ex. bara att gå över bron så har du Rörstrandsgatan som är ett "Eldorado" med alla sina trendiga uterestauranger och caféer som trängs med varandra. Här kan man verkligen uppleva stadens puls och nöjesliv. I närområdet finns även många små pittoreska kvarter och det är inte långt att gå till populära Rålambshovsparken.

  • Hiss

Visar alla 5