Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Julia Dragsten

Julia Dragsten

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är specialiserad på förmedling av bostadsrätter på Östermalm och Lidingö. Som mäklare är jag envis, driven och målinriktad och strävar alltid efter att göra det lilla extra för mina kunder. Som tidigare tävlingsgymnast är jag otroligt tävlingsinriktad och ger mig inte förrän du är 100% nöjd. Jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slåttervallsgatan 9, 2tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Slåttervallsgatan 9, 2tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
7 195 000 kr
77 m²
3.5 rum
vån 2/6
4 438 kr/mån
93 442 kr/m²

Välkomna till en optimalt planerad 3,5a (original 3a) med modern planlösning, stilrena materialval och stor balkong mot lugn och lummig innergård. Perfekt för barnfamiljen eller den som vill ha extra utrymme. Lägenheten disponerar över ett fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett praktiskt kök med all maskinell utrustning, tre bra sovrum, socialt vardagsrum samt en härlig balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder förvaring i ett antal praktiska garderober med skjutdörrar. Fina parkettgolv är genomgående för lägenheten. Välkomna hit att trivas i många år framöver. Det naturnära läget gör att promenad- och löpspår finns intill fastigheten i Lill-Jans skogen och Stora Skuggans naturområden, här finns b.la. motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Samtidigt är läget i området optimalt med all tänkbar service som gym, förskolor, butiker, restauranger och caféer. Välsorterade Coop nås på några minuters promenadavstånd och runt hörnet ligger Hemköp. Kommunikationerna är goda med ca 7 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 75 tar er till Stureplan på ca 10 minuter och buss nr 6 tar er smidigt till Odenplan. Busshållplatsen ligger ett stenkast från fastigheten. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Torphagsvägen 16, 1tr, Ekhagen, Stockholms kommun
  • Tis 18 jun kl 16:00
Torphagsvägen 16, 1tr, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 2
Torphagsvägen 16, 1tr, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 3

Torphagsvägen 16, 1tr

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 282 kr/mån
78 947 kr/m²

Varmt välkomna till en optimalt planerad tvåa i populära funkisparadiset Ekhagen. Här finns nu chans att förvärva denna fina lägenhet i ett hus ritat av arkitekt Edward Bernhard. Lägenheten bjuder på en genomgående fin och nyligen slipad parkett, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin, bra och välutrustat kök med god förvaring, socialt vardagsrum med balkong i högt och soligt läge. Lägenheten har ett genomgående bra skick så här är det bara att flytta in. I närheten finns rikligt med grönområden med badplats, utegym, motionsspår i skogen och längs med vattnet som inte ligger mer än ett par hundra meter bort. Någon kilometer åt öster ligger charmiga Stora skuggan med 4H-gård, café och värdshus. Om man istället beger sig västerut kommer man till Brunnsviken och den vackra Bergianska botaniska trädgården. I Ekhagen har man det bästa av två världar med närhet till såväl natur som till Stockholms innerstad. På cirka 10 minuters promenad från lägenheten nås T-banan, station Universitetet, som tar er in till stan. I närheten av fastigheten går buss nummer 50 som går via Universitetet till Odenplan. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Danderydsgatan 28A, Östermalm, Stockholms kommun

Danderydsgatan 28A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
7 000 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
2 412 kr/mån
127 273 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING: 070-9840078! Varmt välkomna till Danderydsgatan 28A. I fastighet från 1903 med kvalitéer som kakelugn, balkong och en takhöjd på 3 meter. Lägenheten bjuder även på ett stort sovrum, kök, vardagsrum, helkalklat badrum samt en balkong i soligt läge. Väldisponerade ytor där det fina ljusinsläppet från fönster i två väderstreck är tongivande. Låg månadsavgift som inkluderar både kabel-TV och bredband. På bekvämt promenadavstånd nås såväl Stureplan som Östermalmstorg med dess breda utbud av restauranger och butiker. Väldigt goda kommunikationer med tunnelbana Tekniska Högskolan, Roslagsbanan och flertalet bussar intill fastigheten. För dig som uppskattar en grön lunga är det bara ett stenkast till fina Humlegården.

  • Balkong

Visar alla 3