Mäklare Viktor Bjälkenfalk

Viktor Bjälkenfalk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 23, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec kl 11:00
Sandhamnsgatan 23, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 23, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 23, 1 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 000 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/9
550 kr/mån
125 000 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna optimalt planerade etta, som har allt du någonsin kan önska och representerar en utmärkt investering. Perfekt för dig som letar efter prisvärt boende med enastående tillgänglighet till både city och grönområden. Lägenheten är mycket väldisponerad med en mysig sovalkov, ett modernt kök med inbyggd diskmaskin, ugn och mikro, samt gott om arbetsytor och förvaring. Det helkaklade badrummet har en bekväm takdusch, och hallen erbjuder generösa inbyggda garderober för din ordning och reda. Samtliga fönster i lägenheten öppnar upp mot ett fridfullt grönområde, vilket skapar en lugn och avkopplande atmosfär med direkt solljus under morgontimmarna. Brf London 8 är en exemplariskt skött förening med en stabil ekonomi och goda finanser. Den utmärker sig som en av de sällsynta bostadsrättsföreningarna i området som inte har några skulder, och dessutom äger marken. Föreningen har inte planerat några kommande avgiftshöjningar och i den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. För en praktisk vardag med hög tillgänglighet finns ICA-butik i byggnaden bredvid, utmärkta kommunikationer med busshållplats bara 100 meter från entrén och T-banestation Gärdet några minuters promenad bort. I området finns även ett brett utbud av restauranger, flertalet gym inom kort gångavstånd, trevliga promenadstråk på Gärdesängarna, och nära till Kampementsbadet där du också hittar ett fint utomhusgym. Gärdet erbjuder, tack vare sitt unika läge, en lantlig idyll i storstadspulsen av Stockholm, som en absolut sällsynthet i Sverige. Välkommen till en bostad där bekvämlighet och ekonomisk trygghet samspelar i en perfekt symbios!

 • Premium
 • Hiss
Sandhamnsgatan 13, 4,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec kl 12:00
Sandhamnsgatan 13, 4,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 13, 4,5 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 13, 4,5 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 4,5/7
3 258 kr/mån
102 568 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina lägenhet belägen i populära kvarter med den bästa kombinationen av naturens lugn och närheten till stadens heta puls. Här bor du i en smart planerad lägenhet där den stilrena andan genomsyrar hela bostaden. Läckert inredd med ett elegant kök där moderna materialval gör matlagningen till en fröjd. Genomgående fina parkettgolv, målade väggar, generöst badrum med golvvärme samt en balkong i västerläge med fin utsikt gör det enkelt att bara flytta in och trivas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt utgång till den härliga balkongen, skapar en hemtrevlig känsla samtidigt som den gör lägenheten perfekt för sociala sammanhang och trevliga middagar. Smart avskilt från sällskapsytorna finns ett mysigt sovrum med plats för säng och garderob. Brf Oporto 1 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 13 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 och 72 som stannar utanför fastigheten eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Karlaplan och gallerian Fältöversten som erbjuder all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av butiker och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec kl 15:00
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 42E, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 995 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 2/7
7 451 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkomna till en välplanerad lägenhet om 67 kvm. Lägenheten passar sig perfekt för den lilla familjen samt för paret då ytorna är kvadratsmarta. Balkongen är stor, här får ni plats med både möblemang och dekoration. Vardagsrummet är stort, luftigt och stora fönsterpartier i österläge skänker rummet ett fint och naturligt ljus. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder goda förvaringsutrymmen med plats för matsalsbord invid fönster. Dessutom erbjuder lägenheten på en stor och unik klädkammare. Här kommer ni att trivas många år framöver! Fastigheten uppfördes 1993 och föreningen har således inga planer på några större renoveringar utöver normalt underhåll. I föreningen finns garage att hyra. Brf Smyrna är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 42E finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss som stannar på Sandhamnsgatan eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec kl 14:00
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 42E, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 42E, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
5 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/7
9 735 kr/mån
64 647 kr/m²

Välkommen till denna snyggt och smakfullt renoverade lägenhet med stor uteplats i soligt västerläge. Här får ni ett mycket trivsamt boende med en tilltalande planlösning där ni kommer trivas i många år framöver. Välplanerade 85 kvm fördelat på 4 rum och kök i fastighet från 1993. Belägen två trappor upp i huset. Här får ni en härlig rymd, generösa ytor och fina materialval. Lägenheten disponeras idag som en 4:a med öppen planlösning som bjuder in till härligt socialt umgänge. Utgång till den stora uteplatsen som blir en förlängning av rummet under sommarhalvåret. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. En perfekt familjelägenhet på trevlig adress på Gärdet. Ett boende utöver det vanliga! Fastigheten uppfördes 1993 och föreningen har således inga planer på några större renoveringar utöver normalt underhåll. I föreningen finns garage att hyra. Brf Smyrna är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 42E finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss som stannar på Sandhamnsgatan eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandhamnsgatan 42C, Gärdet, Stockholms kommun
Sandhamnsgatan 42C, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 42C, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 42C

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
7 750 000 kr
114 m²
4.5 rum
10 356 kr/mån
67 982 kr/m²

Välkomna till en renoverad etagelägenhet med radhuskänsla. Intill föreningens lugna innergård ligger denna fantastiska lägenhet med egen uteplats som ger sol från vår till höst samt möjlighet till många härliga grillkvällar. Via egen entré nås stora luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och det renoverade köket, som är utrustat med allt ni behöver, samt har fina bänkskivor i svart granit. På entréplanet erbjuds även ett renoverat duschrum i toppskick utrustat med bl.a. golvvärme och under trappan finns ett praktiskt förråd. På övre planet finner ni ett stort allrum som ger plats till umgänge och lek, master bedroom med dubbla franska balkonger, sovrum 2 som även det har fransk balkong samt i anslutning till allrummet finner ni ett tillbyggt barnrum. Här finns också ett renoverat badrum med dubbla handfat, badkar och golvvärme samt en renoverad tvättstuga utrustad med tvättmaskin torktumlare och tvättställ. Stora fönsterpartier på båda plan skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten. Golven är slipade och ytskikten är ljusa. Fastigheten uppfördes 1993 och föreningen har således inga planer på några större renoveringar utöver normalt underhåll. I föreningen finns garage att hyra. Brf Smyrna är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 42C finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss som stannar på Sandhamnsgatan eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten och Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevligt utbud av restauranger.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Värtavägen 33, 0,5 tr, Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec kl 13:00
Värtavägen 33, 0,5 tr, Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Värtavägen 33, 0,5 tr, Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Värtavägen 33, 0,5 tr

Lägenhet
Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 795 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 0,5/5
1 702 kr/mån
105 417 kr/m²

Välplanerad 1,5:a i välskött förening med närhet till allt! Lägenhetens vardagsrum ligger i öppen planlösning mot kök och bjuder på ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägg därtill ett fräscht och helkaklat badrum, ett stort kök med bra förvaring samt en sovalkov vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Här får du ett boende i välskött förening som har många av de stora renoveringarna bakom sig. Välkomna hit för att trivas i många år framöver! Brf Majtalaren 8 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Värtavägen 33 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar precis utanför dörren eller Tunnelbanenedgång Gärdet och Karlaplan runt hörnet. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten och Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger

 • Premium
 • Hiss
Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Sehlstedtsgatan 9, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 950 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
2 150 kr/mån
91 860 kr/m²

Välplanerad lägenhet med stor balkong i välskött förening! Nu har ni chans att förvärva en av Gärdets bäst planerade lägenheter. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, lyxigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, ett rymligt sovrum och ett rymligt och fullt utrustat kök. Välskött förening med en vacker fastighet. Missa inte chansen till en unik bostad med alla rätt! För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sehlstedtsgatan 9 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar på Sehlstedtsgatan eller T-banestation Gärdet inom cirka 10 minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7