Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Ingvarsdotter

Annica Ingvarsdotter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 40

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 695 000 kr
159,5 m²
5 rum
vån 2/3
10 203 kr/mån
23 166 kr/m²

Välkommen till denna stora sekelskiftesvåning i två plan belägen i vackra Sundby Park inte långt från Mälarens strand. Unikt boende med ett fantastiskt läge i naturskön miljö och nära till flera av Strängnäs bästa grundskolor. En bostad som har en villas kvaliteter men bostadsrättens alla bekvämligheter där du bor bekymmerfritt. Här slipper du oförutsedda kostnader för höga värmekostnader, yttre underhåll och du har tillgång till en trädgård som alltid är välskött med klippta gräsmattor på sommaren och snöskottade vägar på vintern. Föreningen har flera härliga gemensamma uteplatser, bl.a. en mysig grillplats i vacker natur och nära Mälaren samt en egen brygga med badmöjligheter som ägs av föreningen. Fastigheten ligger inbäddad i en kulturhistoriskt skyddad parkmiljö full av stora, gamla ekar och med en magnifik utsikt mot Mälaren och Strängnäs stad, Domkyrkan och Strängnäs väderkvarn. Byggnaden är i byggd i nationalromantisk stil och ritad av arkitekten Carl Westman som också stod bakom Stockholms rådhus och Röhsska museet i Göteborg. På bekvämt promenadavstånd nås såväl butiker och restauranger i centrala Strängnäs samt badplatser på flera håll, både Strandbadet på Visholmen, Abborreberget och i området, Sundby Park. Runt omkring finns skog och vacker sörmländsk natur samt Sundby Ridcenter hästhagar. Bara några minuter från bostaden finns friskolorna Strängnäs Montessoriskola (F-9), Karlavagnen (F-3) samt Asken (4-9). Här kan barnen ta sig till skolan på bara några minuter utan att behöva korsa några stora bilvägar. Bostaden har en bra planlösning med rymliga rum och gott om förvaringsutrymmen. På entréplanet samsas de sociala ytorna, ett stort härligt vardagsrum och ett rymligt, helrenoverat kök som efter en ombyggnation där ett rum och tidigare kök slogs ihop skapat ett kök med plats för många att umgås vid matbordet. Lägenheten har högt i tak och vackra spröjsade fönster. I entréplanet finns även ett kontorsrum och ett helkaklat badrum med tvättstapel. På övre plan finns den privata delen med tre rymliga sovrum, varav ett större med en generös klädkammare/walk in closet. Här finns även ett helkaklat duschrum med WC. Föreningen har god ekonomi och hanterar renoveringar och underhåll med egna medel (betyg A enligt allabrf.se). Föreningen har investerat i nya laddstolpar och motorvärmaruttag till alla boendeparkeringar. Föreningen har även en bevarandeplan i syfte att värna om byggnadens kulturhistoriska värden. Strängnäs är en levande stad hela året med ett aktivt föreningsliv. Kommunen har en populär kulturskola och har senare år investerat i flera nya äventyrslekplatser och bygger just nu ett nytt badhus i Strängnäs på en ny samlad idrottsplats där det redan finns gymnastikhall, padelarena och fotbollsplaner samt Strängnäs golfklubb. Ett nytt resecentrum med tåg- och bussförbindelser stod klart 2018. Tågresan till Stockholm Central tar ca. 48 minuter och till Eskilstuna åker du på ca. 15 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 24C

Radhus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 475 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
6 813 kr/mån
20 625 kr/m²

Välkommen till Källarängsvägen 24C och ett mycket trevligt bostadsrättsradhus i lugnt, fint och familjevänligt område i Stallarholmen. Här flyttar du in i ett hem som är så gott som nytt och med ett bra läge i området med baksidan belägen i soligt sydvästläge, som angränsar till en gemensam yta med en konstgjord damm som ger en rogivande vattenspegel att vila ögonen på. På baksidan av huset finns en generös uteplats med trädäck där du kan möblera med både matgrupp, loungemöbel och solsängar. Intill uteplatsen finns ett förråd som tillhör bostaden. Huset har en modern stil med ljusa färgval på både ytskikt och inredning i kök och badrum. Huset har ett badrum i vardera plan och en trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Husen är energieffektiva med låga driftskostnader. Från bostaden är det promenadavstånd till Mälaren med bad- och båtbryggor samt till service, busskommunikationer och skola. Det tar ca. 15 minuter med bill till centrala Strängnäs och samma tid till Mariefreds stadskärna. Till Stockholm tar det ca. 1 timme med bil eller så tar du tåget från Strängnäs eller Läggesta station.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vetegatan 11, Ulvhäll, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Vetegatan 11

Villa
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 590 000 kr
121 + 31 m²
5 rum
785 m² tomt

Välkommen till Vetegatan 11 och en trevlig enplansvilla i vinkel byggd 1966, belägen i populära Ulvhäll. Huset är till stor del i original och ger köparen möjligheter att renovera och sätta sin egna prägel på huset. Fastigheten är en hörntomt som omgärdas av häckar mot tomtgränsen. Huset är på 121 kvm boyta och 31 kvm biyta där en del av biytan är ett vidbyggt garage som idag används som förråd/verkstad. Husets yta är fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum med öppen spis (ej använd på länge), kök med plats för köksmöbel samt utgång till uteplats på baksidan mot sydost. Bostaden har även ett separat matrum som angränsar till hall, kök och vardagsrum, allrum, separat WC, badrum med WC och duschkabin, entréhall, tvättstuga, groventré och pannrum. Här bor ni på ett bekvämt cykel-och promenadavstånd till förskola och skolor, idrottsplatser, padelhall, motionsspår, gym och den mysiga stadskärnan med restauranger, småbåtshamn, lekpark och bad på Visholmen. Solberga köpcentrum erbjuder flertalet större matbutiker så som Willys, Coop och Lidl. Här finns även Intersport, JYSK, Ö&B, Rusta, Elgiganten och Blomsterlandet m.fl. För dig som pendlar med tåg eller buss så ligger Resecentrum på ca. 15 minuters promenadavstånd och tar dig som pendlar till Stockholm centralstation på ca 45 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 2
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 3

Oriongatan 6C

Lägenhet
Fårhushagen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 750 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
5 752 kr/mån
25 229 kr/m²

Välkommen till Oriongatan 6C och ett fräscht boende i ett nästan nytt kedjehus i två plan. Här bor man bekvämt och modernt, i ett välplanerat och yteffektivt hus. Från bostaden är det nära till både golfbana, padelarena, Friskis och Svettis, gymnastikhall och snart även Strängnäs nya badhus som är under uppbyggnad. Det är även bekvämt avstånd till Solberga köpcentrum, E20 och väg 55 för er som pendlar. Strängnäs stadskärna, resecentrum, skola och förskola är också inom gång/cykelavstånd. Det är tolv stycken separata hus, delvis sammankopplade via carport och förråd med en gemensam central yta med plana gräsytor som avgränsas med thujahäckar, enhetligt i hela området. Husen passar bra för många olika målgrupper, både för er som är två och vill ha generösa ytor som för barnfamiljen. Intill huset finns ett förråd på ca. 4 kvm i anslutning till carport med plats för en bil. Ytterligare en bil får plats bakom. Huset har en trevlig exteriör, målade i grått med snygga spröjsade fönster och en trevlig uteplats med trädäck på baksidan i soligt sydvästläge. Högkvalitativa materialval och bra färgval igenomgående i huset ger en härlig och trivsam känsla i huset. Det är en öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Vardagsrummet har höga, fina, spröjsade fönster och utgång till uteplatsen. Mycket väldisponerad planlösning med två helkaklade duschrum, ett i varje plan. Separat tvättstuga på nedre plan med tvättho, frånluftsvärmepump, tvättmaskin och torktumlare samt överskåp. Snyggt, stilrent kök med vitvaror från Siemens och kökssnickerier från Ballingslöv. Övre plan har tre sovrum, allrum, klädkammare och helkaklat duschrum. Uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på hela nedre plan samt komplement av vattenburna radiatorer på övre plan.

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 37I, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Storgatan 37I

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 790 000 kr
156 m²
5 rum
233 m² tomt

Välkommen till ett rymligt stadsradhus mitt i centrala Strängnäs alldeles intill Mälaren med vacker sjöutsikt och ett läge som ger ett bekvämt boende med närhet till allt. Här har du Strängnäs båt- och gästhamn som granne och ett brett utbud av restauranger vid Västerviken samt charmiga små sommarbodar med mat och dryck under sommaren. På ett par minuters gångavstånd har du även matbutiker, caféer, galleria med butiker, apotek och Strängnäs bibliotek (Multeum). Det finns badplats och lekplatser på kort gångavstånd från huset. Huset är ett av tolv radhus belägna på Storgatan 37 med en gemensam tomt, en asfalterad infart med garagelänga för alla boende. Här bor du i ett välbevarat och välplanerat hus i två hela plan med tre sovrum, vardagsrum och allrum, stort kök med öppen planlösning, två helkaklade badrum varav ett med bastu och ett med badkar. Hall och tvättstuga i entréplan och ett förråd på tomten. Huset har fyra uteplatser, två på vardera sida, både balkong och markuteplats som ger möjlighet till både sol och skugga hela dagen. På husets entrésida är det en större uteplats med trädäck där det finns två markiser ovanför. Här är det även trädgård med gräsmatta, stenlagd gång och rabatter med blommor samt växter och träd. Från Strängnäs reser du bekvämt med tåg eller buss från resecentrum, det tar ca. 10 minuter att promenera från bostaden. Strängnäs är en stad rik på kultur med många vackra gamla byggnader och Strängnäs Domkyrka. Det är även en stad som växer år från år och där det just nu satsas på ett nytt idrottsområde med flera olika idrottsanläggningar samt nyproduktion av bostäder i hela kommunen, både att hyra och att köpa.

Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 22B

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
7 300 000 kr
117 + 54 m²
5 rum
273 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att köpa en fastighet i centrala Strängnäs med magnifik sjöutsikt över Mälaren, en bostad som genomgått en totalrenovering och ombyggnation det senaste året , mycket smakfullt och tilltalande! VÄLKOMMEN på visning! Välkommen till Klostergatan 22B och ett parhus i suterräng som helrenoverats av nuvarande ägare. Huset är renoverat i perfektion med genomgående påkostade materialval och ombyggt till en modern villa där inget lämnats åt slumpen, en öppen trevlig planlösning i entréplanet med nya höga fönster från golv till tak. Här kan du bara flytta in och bo och njuta av det vackra läget med sjöutsikt från flera av fönstren. Huset har ett högt, fint läge med sjöutsikt från båda våningsplanen samt från uterummet och tomten. Huset har nytt värmesystem med vattenburen golvvärme i båda planen. På entréplan finns en rymlig, öppen hall med platsbyggda garderober och snyggt klinkergolv i marmorutförande. Hallen leder vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, en underbar plats med generösa sällskapsytor och gott om plats för många att umgås och laga mat vid den stora köksön där det även finns en integrerad vinkyl. Köket är ett Marbodalkök med ljusgrå kökssnickerier med infällda luckor och bänkskiva av komposit. På entréplanet finns även två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch och WC. En helt ny trappa har byggts och leder ner till suterrängplanet. Nedanför trappan, mitt i huset finns en möblerbar hall, den leder vidare till stort lyxigt master bedroom med heltäckningsmatta och fönster mot Mälaren. Intill master bedroom finns en walk in closet, även möblerad med två arbetsplatser och fönster mot Mälaren. I suterrängplanet finns även ett stort helkaklat badrum med dubbeldusch och dubbelkommod, en rymlig tvättstuga med bra förvaringsytor, groventré med med garderobsförvaring och ett intilliggande förråd med bra förvaringsytor samt husets värmekälla, en NIBE F470 som driver både vatten och ventilation i huset. Centralt belägen fastighet med ett mycket bra läge och bekväma gångavstånd till stadens utbud av restauranger, caféer och butiker samt till resecentrum med bra tågförbindelser till Stockholm och Eskilstuna. Från bostaden har man nära till den vackra strandpromenaden som sträcker sig genom hela centrala Strängnäs, via Västerviken och Visholmen med en central badplats med sandstrand och gräsmattor.

  • Premium
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Häggtäppsvägen 9

Villa
Härad, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 395 000 kr
144 m²
5 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till Häggtäppsvägen 9, en rymlig familjevilla med högt, fint läge, ostört utan insyn och med skogen alldeles bakom huset. Här finns ett stort fint uterum, inglasat med skjutdörrar och skjutfönster, rymligt garage med separat förrådsrum, kallförråd för ved m.m. samt en takad altan. Här ges möjligheten att få bosätta sig i ett perfekt boende för barnfamiljen på lugn och barnvänlig gata i ett litet samhälle med närhet till fina grönområden och badplats med sandstrand samt badbryggor. Här välkomnas ni av en generös och luftig hall som leder vidare till husets kök med stora bra ytor för många att umgås. Köket angränsar till vardagsrummet, även det ett stort rum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet. Köket är ett U-kök med gott om arbetsytor och som ger en öppen, härlig känsla mot matplatsen och vardagsrummet. Huset har tre sovrum, ett i entréplanet och två på övre plan. På övre plan finns även ett stort allrum och duschrum med WC. I entréplanet finns det en gästtoalett och tvättstuga med groventré och duschplats, helrenoverat 2017 med klinkergolv, vattenburen golvvärme och våtrumsskivor på väggarna. Huset erbjuder uteplatser i flera väderstreck, det inglasade uterummet är placerat i soligt sydvästligt läge och på baksidan av förrådet i nordostligt läge finns en takad altan med helt ogenerat läge mot skogen. Plan lättskött tomt med gräsmatta och fruktträd. Sjövatten finns för bevattning. Husets värmesystem är bergvärme vilket ger låga bra driftskostnader samt att det finns braskamin som extra värmekälla och mysfaktor. Det finns en förskola i Härad för barn 1-5 år. Från huset når ni centrala Strängnäs på ca. 10 min med bil. E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Södertälje nås på ett par minuter med bil. I Strängnäs finns flertalet förskolor, skolor, idrottsplatser, skatepark, motionsspår, gym och golfbana samt den mysiga stadskärnan med småbåtshamn i Västerviken, lekpark, bad på Visholmen och ett bra utbud med restauranger, caféer och butiker. Här finns även resecentrum för dig som pendlar med tåg in till Stockholms centralstation. Bussförbindelser till både centrum och resecentrum finns på gångavstånd från huset.

  • Premium
Nygatan 14, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 14

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 850 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 488 kr/mån
31 040 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvårummare, belägen i markplan på Nygatan 14, en halv trappa upp från entrédörren. Här bor du mitt i centrala Strängnäs med närhet till allt du behöver på bara några minuters promenadavstånd från bostaden. Bostadsrättsföreningen är handikappanpassad med automatiska dörröppningar och hiss i huset, en förening med boende för personer som är 55 år eller äldre. Lägenheten är på 59,6 kvm fördelat på två rum och kök med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt sovrum med bra ljusinsläpp och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet är det utgång till den rymliga uteplatsen som är takad av ovanliggande balkong och belägen i ett soligt sydvästligt läge med vacker omgivande park. Bredband och TV via Telia. I föreningen finns fina gemensamma ytor i form av en samlingslokal med kök, inredd med bord och stolar för många, där boende kan ordna födelsedagsfirande och ha gemensamma aktiviteter. Det finns även ett övernattningsrum för familj och gäster att hyra när de hälsar på och i källarplanet med infart från Nygatan finns ett stort garage med plats för de boendes bilar. Välkommen att bo i en välskött, trevlig förening med ett bekvämt avstånd till allt, centrum med butiker och restauranger, biblioteket, resecentrum, Västerviken med båt- och gästhamn samt Mälaren med vackra promenadvägar längs med Mälarens strand.

  • Uteplats
  • Hiss
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Eskilsgatan 1

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 475 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 954 kr/mån
27 315 kr/m²

Välkommen till Eskilsgatan 1 och en trevlig tvårumslägenhet med perfekt läge i centrala Strängnäs om ca. 54 kvm i fint skick. Här kommer ni till en genomgående ljus och trevlig bostad belägen en trappa upp med hiss eller trappa upp till våningsplanet. Välkomnande hall med bra avhängningsyta för ytterkläder samt garderob och städskåp. Till vänster om hallen finns köket som är ljust inrett med vita kökssnickerier i vinkel. Köket används som arbetskök men har plats för ett mindre köksbord för den som önskar det. Rakt fram i hallen finns ett rymligt badrum med badkar och tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet nås från köket, här finns plats för en dubbelsäng och i rummet finns en stor skjutdörrsgarderob som är praktiskt inredd. Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan. Stabil och bra förening med låg månadsavgift. I bostadsrättsföreningen finns en gemensam tvättstuga med tork och mangelrum, sop- samt cykelrum. Med bostadens centrala läge har ni ett bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av matbutiker, affärer och nöje. Ett stenkast bort har ni den mysiga småbåtshamnen med flertalet restauranger och Mälaren som bjuder på fina promenadstråk längs med vattnet. Med tåg från Resecentrum nås Stockholm på ca. 45 min och Eskilstuna på ca. 15 min. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 4 maj kl 11:00
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Smultronvägen 1

Villa
Kalkudden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 325 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
1 526 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa på Smultronvägen 1 i natursköna Mariefred, Kalkudden. Här möts du av en stor och lummig tomt som bjuder in till lek och avkoppling. Det finns flera trevliga uteplatser, perfekt för soliga dagar både för dig som vill ha sol och skugga. Här kan du njuta av många härliga soltimmar. Promenadavstånd till närliggande badplats med bryggor och båtplatser. Inne i huset möts du av en ljus och luftig atmosfär, där ljuset strålar in genom fönstren belägna i soligt söderläge. Den moderna utrustningen ger dig bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Fastigheten har en generös tomtyta som ger dig möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa din alldeles egna oas. Här kan du odla grönsaker eller bara njuta av den vackra, fridfulla omgivningen. Mariefred är känt för sin närhet till naturen och här kan du utforska vackra promenadvägar och närheten till flera olika badplatser i området samt njuta av stillheten. Samtidigt har du ett bekvämt avstånd med bil till alla nödvändiga bekvämligheter i form av affärer, restauranger och kommunikationer. Från Läggesta station går det tåg som tar dig till Stockholm Central på ca. 40 minuter. Det finns busskommunikationer från Kalkudden till Mariefred och Läggesta station. Denna friliggande villa är perfekt för dig som värdesätter naturnära boende, ljust och luftigt samt ett hem med modern utrustning. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på denna pärla till tomt. Laddstolpe för elbil finns samt fiber. Kommunalt V/A förbereds i området och det pågår just nu en hel del markarbete i området för färdigställande av ledningar och vägar. Alla fastigheter ska anslutas i området. Välkommen på visning!

  • Premium
Skottbacken 12, null, Strängnäs kommun

Skottbacken 12

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 500 000 kr
142 m²
7 rum
922 m² tomt

Välkommen till Skottbacken 12 i Vansö, lantligt beläget i mindre samhälle ca. 7 km från centrala Strängnäs. Här finner ni en välplanerad och praktisk villa med fem sovrum, en perfekt bostad för den stora familjen där alla kan få varsitt sovrum. Huset har totalt sju rum och kök varav fem sovrum, vardagsrum med en härligt värmande braskamin och utgång till stor takad altan i soligt söderläge samt ett rymligt allrum på övre plan. I entréplan finns ett helkaklat duschrum samt tvättstuga med groventré från gaveln. Det finns ett rymligt garage med separat förrådsrum, i förrådet finns det en luft/luftvärmepump för uppvärmning. Det finns två uteplatser, en på baksidan, takad och med trädäck på ca. 40 kvm samt en på entrésidan med trädäck, belägen i nordvästligt läge. Fiber finns. Busshållplats finns i närheten med busskommunikationer till Strängnäs, mån-fre.

Tingstugatan 37A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Tingstugatan 37A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 2
Tingstugatan 37A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 3

Tingstugatan 37A

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 350 000 kr
54 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 543 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 37A och en ljus och trevlig lägenhet i markplan med stor uteplats i soligt sydvästläge. Bostaden är en 2,5-rumslägenhet med fönster i tre väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten. Välkomnande hall i vinkel med avhängningsyta för ytterkläder och garderober för kläder och förvaring. Ett av rummen är ett genomgångsrum som med fördel kan nyttjas som sovrum eller arbetsrum. Rymligt vardagsrum med två fönster och utgång till den stora uteplatsen med härlig eftermiddags- och kvällssol. Köket har väldisponerad yta med gott om förvaring och arbetsytor samt plats för en matmöbel framför ett fönster. Helkaklat duschrum med WC och duschplats. I föreningen finns det gemensam bastu och relaxavdelning, gym, tvättstugor och en föreningslokal. På Tingstugatan bor du bekvämt i ett populärt område med villaområden runt omkring och med närhet till centrum som ligger en kort promenad bort, ca. 10-15 minuter. Här har du också närheten till motionsspår och grönområden alldeles runt hörnet och busshållplats finns ute på gatan. Det är även gångavstånd till resecentrum med regelbundna tågförbindelser till både Stockholm och Eskilstuna.

  • Premium
  • Uteplats
Nyponstigen 94, Finninge, Strängnäs kommun

Nyponstigen 94

Villa
Finninge, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 800 000 kr
142 m²
7 rum
375 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig familjevilla i 1,5 plan med flera fönsterkupor på övre plan. Bostaden är belägen i Finninge, ett trevligt villaområde med närhet till förskola och skola samt till naturen med motionsspår och härlig skog att vistas i. Fastigheten har ett av de bättre lägena, alldeles intill grönområden på båda sidor om fastigheten vilket ger ett ogenerat, bra läge. Ett välplanerat hus med plats för den stora familjen då huset erbjuder sju rum och kök, varav fem sovrum, vardagsrum med braskamin och utgång till stort härligt uterum samt allrum på övre plan. Här finns även två badrum, ett i vardera plan, tvättstuga med groventré och hall. Det finns en stor, golvad vind som fungerar bra för förvaring. Till fastigheten hör en garageplats i gemensam länga samt ett förråd som är beläget vid huset. Det finns plats för en bil intill förrådet. Fräscha fina ytskikt och ett välunderhållet hus med bl.a. två renoverade badrum, nytt tak och nyinstallerad braskamin. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum som nyttjas stora delar av året, här är det isolerat golv med elgolvvärme och höst/vårglas. Fiber finns! Från bostaden är det gångavstånd till förskola och skola, fina motionsspår samt till Larslunda IP med golf, fotboll, gym och padel! Resecentrum med buss och tågförbindelser nås snabbt på en cykeltur, även centrum med dess utbud av butiker, restauranger och kultur. Det finns bra busskommunikationer alldeles i närheten av bostaden.

  • Plus
Flodins väg 4, Tosterön, Strängnäs kommun

Flodins väg 4

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 100 000 kr
78,9 m²
3 rum
vån 2/3
3 951 kr/mån
26 616 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet som renoverats med ljusa, fina ytskikt på väggar och golv. Enhetligt och tåligt vinylgolv i hela lägenheten och infällda spotlights i taket i hall och vardagsrum. En optimalt planerad lägenhet med högt fint läge, fyra halvtrappor upp! Här möts du av en rymlig och möblerbar hall, ljust kök med fönster mot öst och plats för matgrupp intill fönstret. Stort vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till den inglasade balkongen i soligt sydvästläge och med viss sjöglimt. Bostaden har två sovrum med fönster mot öster. Från hallen når man bostadens helkaklade duschrum med golvvärme. Planlösningen är väl disponerad med trevliga sällskapsytor och en öppen härlig känsla. Välskött och stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område på Tosterön, intill villaområde och med närhet till Mälaren. I området finns trevliga promenadstråk längs med Mälaren, elljusspår samt närhet till vacker badplats vid Abborrberget med klippor. Från bostaden är det ca. 15 minuters promenad till Strängnäs centrum som ligger på andra sidan bron.

  • Balkong
Flodins väg 1A, Tosterön, Strängnäs kommun

Flodins väg 1A

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 800 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 960 kr/mån
29 032 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig 2:a med ett unikt läge alldeles intill Mälaren och med en fantastisk terrass i sydvästligt läge. Bostaden är ljus och modern med utgång till den stora terrassen i soligt läge med eftermiddags- och kvällssol och en underbar utsikt mot Mälaren och Strängnäs stad! En terrass som ger det där lilla extra med dess, storlek, läge och utsikt. Här finns gott om plats för både loungemöbler, matmöbel och solstolar! Genomgående fräscha och fina ytskikt i hela bostaden och med ljusa färgval. Helkaklat duschrum med kakel och klinker, välplanerat kök med plats för matgrupp och ett stort vardagsrum med utgång till terrassen. Det finns ett sovrum med tre garderober samt överskåp och en hall med klädkammare. Från bostaden har du nära till Abborrbergets badplats med vackra klippor, sandstrand och bryggor samt till ett upplyst motionsspår inte långt från bostaden. Stadskärnan når du på ca. 15 minuters promenad eller på några minuter med cykel eller bil. Där finns det ett gott utbud av butiker och restauranger samt kultur och spännande historia. För den sportintresserade finns det en mängd olika möjligheter med både gym, golf, padelhall och idrottshallar, motionsspår m.m. Det finns även många vackra promenadvägar längs med Mälarens strand både på Tosterö och på Strängnäs stadssida. Sommartid finns ett mycket trevligt utbud av restauranger och caféer i Strängnäs hamn och Västervikstorget. Från Strängnäs resecentrum tar du dig med tåg till Stockholm Central på ca 45 minuter och till Eskilstuna på ca 15 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Blåhallonvägen 26A, Sundby Park, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 26A

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 600 000 kr
99 + 4 m²
4 rum
6 400 kr/mån
26 263 kr/m²

Välkommen till ett modernt bostadsrättsradhus i fin New England-stil beläget på en gavel i en radhuslänga bestående av fyra radhus. Här bosätter du dig i en mycket stilfull och modern bostad med sociala ytor på entréplanet och familjens tre sovrum och privata sfär på övre plan. Ett av sovrummen är ett större sovrum med plats för dubbelsäng och där finns även en rymlig klädkammare som inretts med PAX-system. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum i vardera planen, på övre plan är det badkar och på entréplanet är det dusch med vikdörrar samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt husets värmekälla i form av en frånluftsvärmepump. Till bostaden hör en lättskött trädgård med uteplatser på vardera sidan av huset. Uteplatsen på baksidan har ett ogenerat läge mot ett skogsparti, här är det ett stort trädäck i vinkel som gör att uteplatserna sammanstrålar via husets passage runt huset på gaveln mot sydväst. Ett modernt, liggande spaljéräcke skärmar av uteplatsen mot intilliggande parkering. Uteplatsernas placeringar gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Populär förening i naturskön miljö med en gemensam pool som nyttjas av två bostadsrättsföreningar i området. I området finns ett elljusspår beläget i närliggande skogsområde. Från bostaden tar du dig som pendlar snabbt ut på väg 55 (ca. 3 min med bil) som tar dig vidare till antingen E20 (ca.7 min med bil) mot Eskilstuna och Stockholm eller fortsätta på väg 55 mot Enköping eller mot Norrköping. Till Strängnäs resecentrum där det finns tåg- och bussförbindelser till både Stockholm, Södertälje och Eskilstuna är det ca. 3 km. Fastigheten är belägen på Tosterön med bekväma gångavstånd till flera förskolor och skolor (ca. 1,1 km) samt promenadavstånd till badplats vid Abborreberget, ca. 1,4 km. Nära till bra busskommunikationer in till Strängnäs centrum eller så tar du dig en bekväm promenad (ca. 2,2 km) på ca 25 minuter. Du passerar en bro över Mälaren för att ta dig till stadskärnan där det finns ett bra utbud av butiker, restauranger, caféer, bibliotek och badplats. Här finns också Strängnäs trevliga båt- och gästhamn med mysiga sommarrestauranger och caféer.

  • Uteplats
Blåhallonvägen 28D, Bresshammar, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 28D

Radhus
Bresshammar, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 500 000 kr
99 + 4 m²
4 rum
vån 1/2
6 120 kr/mån
25 253 kr/m²

Välkommen till Blåhallonvägen 28D och ett mycket trevligt bostadsrättradhus i modern New England-stil, beläget i ett attraktivt område med en härlig blandad bebyggelse. Här finns både hyresrätter, bostadsrätter och villor i en skön mix. Stor fin uteplats på baksidan med trädäck och delvis insynsskyddande spaljé mot grannarna. Här har man sol från tidig morgon till eftermiddag. Från uteplatsen når man förrådet som tillhör bostaden. Här bosätter du dig i en mycket stilfull och modern bostad i populärt barnvänligt område med närhet till förskola, skola, bad och natur. Lättskött liten trädgård med två uteplatser, gräsmatta på baksidan och stenläggning på entrésidan. Mycket populär förening i naturnära miljö och gemensam pool.

  • Uteplats

Visar alla 17