Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jannis Nikopoulos

Jannis Nikopoulos

Om mig

Med 15 års erfarenhet inom sälj och marknadsföring så ser jag till att vi går i mål tillsammans på ett smidigt sätt. Min erfarenhet inom sälj och marknadsföring tryggar er som både köpare och säljare. Specialiserar mig på bostadsrätter i Solna då jag själv bott här dem senaste 15 åren

Mäklarens försäljning på Hemnet
Infanterigatan 6, vån 10 av 10, Västra Skogen, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Infanterigatan 6, vån 10 av 10, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Infanterigatan 6, vån 10 av 10, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Infanterigatan 6, vån 10 av 10

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 495 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 10
2 572 kr/mån
56 067 kr/m²

Välkomna till Infanterigatan 6 och HÖGST upp i huset med milsvid utsikt över Stockholm. Interiört ges här bästa möjliga känsla. Hela lägenheten har fina golv och fräscha ytskikt i ljus färg. Badrummet är helkaklat i snygga färger och här finns allt man kan tänkas behöva. Köket är lika snyggt som praktiskt. Luckorna går i vit nyans och här finns alla tänkbara maskiner för att underlätta matlagningen. Det är gott om både bänkytor och förvaring. Vidare ges gott om förvaring i hallen bakom garderober samt ett stort vardagsrum med en naturlig avskild del för säng. - Stora fönster - Stambytt badrum - Hiss i huset - Bra förvaring - Två förråd som tillhör lägenheten - Stabil Brf - Nära naturen - Klockrena kommunikationer - Närhet till Mälaren och Pampas Marina - Närhet till Solna C och Stockholm C På Infanterigatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Med bilen når du Essingeleden på två minuter!

  • Premium
  • Hiss
Råsundavägen 72 , Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Råsundavägen 72 , Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Råsundavägen 72 , Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Råsundavägen 72 , Vån 6/6

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
6 675 000 kr
92 m²
4 rum
vån 6
5 381 kr/mån
72 554 kr/m²

Varmt välkommen till Råsundavägen 72 högst upp i huset till denna pärla. I hallen möts ni av en praktisk kaklad entre med bra avhängningsytor. Hallen leder er vidare till resten av bostaden där genomgående fräscha ytskikt där nytt möter bevarad charm. Köket är upprustat med för att möta dagens bekvämligheter och krav och stommar från 50-tal som andas charm. Vardagsrummet är stort och rymligt med fiskbensparkett och släpper in rikligt med ljus. Här blir möbleringen enkel att planera och via vardagsrummet nås balkongen med eftermiddagssol samt ingång till kök. Vidare finner ni ett stambytt badrum och ytterliga 2 sovrum med bra förvaringslösningar samt en inre hall med bevarade garderober från byggnadsåret för ytterligare förvaring. - Bra skick - Förråd till bostaden - Generöst förråd till bostaden - Cykel och barnvagsrum - Tvättstuga i huset - Närhet till Mall Of Scandinavia - Närhet till matbutiker samt Råstasjön - Närhet till E4:an - Bra kommunikationsmöjligheter med buss, tvärbana, pendel samt t-bana OMRÅDE Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Läget kan beskrivas som helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet till både grönområde och stadsliv. I närheten finns även fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön. Alldeles intill ligger Solna Gymnasium med Vasalundshallen bredvid, där du kan både träna och simma. Även förskola finns inom ca 5 minuters promenadavstånd, och det är nära till flera skolor. Kommunikationsmässigt så ligger Solna station med pendeltåg och tvärbana ca 5 minuter promenadväg bort. Med pendeltåget tar du dig in till Odenplan på ca 5 minuter och till Arlanda på ca 30 minuter. Precis utanför bostaden finns busshållplats och buss 515 som tar dig direkt in till Odenplan. Vill ni hellre nå T-banan vid Solna centrum eller Näckrosen är sträckan inte längre än 15 min. Den planerade gula linjens tunnelbana kommer att ha uppgång på Dalvägen och den beräknas vara klar 2025-2026. Nära finns även Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på under 10 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkomna till ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkbacken 33, Hagalund, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Kyrkbacken 33, Hagalund, Solna kommun, bild 2
Kyrkbacken 33, Hagalund, Solna kommun, bild 3

Kyrkbacken 33

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
6 032 kr/mån
37 205 kr/m²

Varmt välkomna till Kyrkbacken 33 och denna ljusa trea. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Lägenheten har en optimal planlösning och kombineras med stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet är rymligt och lätt möblerat, kök med matplats, 2 rogivande sovrum med utgång till balkong och ett stort badrum. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Bostaden kan med enkla medel göras om till en fyra för den som önskar. På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015. Det är även cykelavstånd till Karolinska och Stockholms universitet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tulegatan 58A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 58A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 850 000 kr
36 + 5 m²
1 rum
vån 5/5
3 127 kr/mån
79 167 kr/m²

Varmt välkomna till Tulegatan 58A och denna nyproducerade etta på vinden med en totalarea på 41 Kvm. Nyproducerad, påkostad & exklusiv vindslägenhet. Det är lätt att bli glad när man kommer hit! Stilren vindsetta med hög mysfaktor och generös takhöjd med ett perfekt läge vid T-bana och med grönområde runt hörnet! Redan i hallen när man kliver in innanför trösklarna möts ni av en öppen yta. Känslan över ett lyxigt boende görs sig påmind med dem synliga bjälkarna, fönsterkuporna som släpper in rikligt med ljus och snedtaket. Genomgående enstavsparkett från Kährs och anpassat kök efter dimensioner i bostaden. Köket erbjuder skiva i granitkeramik och detaljer som blandare från Tapwell och köksluckor i beige som förhöjer känslan. Badrummet lämnar inget åt slumpen. Här möts ni av ett stort badrum med turkost klinkers på golv och beige kakel på väggarna. Kommoden och spegelskåpet matchar in snyggt med konceptet i bostaden och här finner ni en trivsam duschhörna med takdusch och vägghängd WC. Givet har ni golvvärme och ett fönster som släpper in ett naturligt ljus. Förråd finns till bostaden och i föreningen finner ni cykelrum, tvättstuga, innergård samt övernattningsrum. På Tulegatan 58B finns hemmet för dig som längtar efter ett lugnt boende nära både vatten, natur och stadsliv och samtidigt uppskattar att bo centralt till kommunikationer. Sen är det ju inte helt fel att bo i Sundbyberg - kommunen som har allt! Ett stenkast från porten ligger som sagt tunnelbanan (Duvbo) och i närheten finns allt från nybakat bröd på mysiga caféer till trendiga second hand butiker. Skulle du mot all förmodan sakna något är det inte långt till vare sig Sundbybergs centrum och affärsstråken kring anrika Sturegatan samt trendiga Signalfabriken. Alldeles runt hörnet från lägenheten breder grönskan vid Lötsjön och Råstasjön ut sig. Det omtyckta promenadstråket har använts till rekreation och motion i över hundra år och är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Välkommen hit, välkommen hem!

Visar alla 4