Mäklare Annika Christensson

Annika Christensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brödåkra 1249, Brödåkra, Svalövs kommun

Brödåkra 1249

Villa
Brödåkra, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 500 000 kr
120 m²
4 rum
1 750 m² tomt

Ett mycket trevligt enplanshus färdigställt 2021, uppmurat med lecablock. Modernt och väldigt vackert hus med delvis öppet i nock och öppen planlösning mellan det fina köket och vardagsrummet. Stort ljusinsläpp med höga fönster. 3 fina sovrum, helkaklat badrum samt en gästtoalett. Tvättstuga med bra förvaring och uppvärmning med Nibe luft/vatten panna med golvvärme i hela huset! Billig drift med ca 6 500 kwh/år! Huset är besiktat och det kommer tecknas en dolda fel försäkring!

Tirup 2631, Brinkabacken, Svalövs kommun
  • Tor 7 mar kl 17:00

Tirup 2631

Villa
Brinkabacken, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
975 000 kr
83 + 7 m²
3 rum
429 m² tomt

Ett mysigt litet hus med 3 rum och bra kök, stort badrum. Ovanvåningen är inredningsbar om man önskar fler rum. Vattenburen vedpanna och luft/luft pump. Bra uthusbyggnad på innergården för hobbyverksamhet/förvaring. Spabad i trädgården, bärbuskar och gräsmatta. Härlig utsikt på baksidan över böljande fält!

  • Plus
Kornettsgatan 3, Norrevång, Svalövs kommun

Kornettsgatan 3

Villa
Norrevång, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 695 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
928 m² tomt

Ett härligt hus med plats för den aktiva familjen! Bra ytor både på bottenplan men även i källaren. Idag finns det 3 sovrum uppe och man har även gjort 2 sovrum i källaren, ett stort biorum i gillestugan. Stort vardagsrum uppe med utgång till uterummet som har ett stort trädäck. Badrum på båda plan, stor och praktisk tvättstuga och 2 bra extra rum för hobbyverksamhet/förvaring! Utgång till garaget från källaren, elbilsladdare. Litet växthus samt förråd på den fina tomten. Gångavstånd till ett par olika förskolor, skolan och till tågstationen nere i byn. Bra grönområden i närheten. Varmt välkomna för ett besök!

Hagagatan 12, Röstånga, Svalövs kommun

Hagagatan 12

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 995 000 kr
120 m²
5 rum
910 m² tomt

Välkommen till Hagagatan 12 i Röstånga och detta trevliga enplanshus. Med sina 3-4 sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här kan du skapa personliga utrymmen och njuta av ro och avskildhet närhelst du behöver det. Det nyrenoverade badrummet är stilfullt designat, vilket skapar en oas av avkoppling och välbefinnande. Det stora köket blir hjärtat i ditt hem och erbjuder en inspirerande plats att laga mat och umgås med nära och kära. Med generösa arbetsytor, moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Gott om plats för köksbordet samt god plats i det rymliga vardagsrummet för både matrumsmöblemanget och TV soffan. Fin, välskött tomt med bra plats för bilar och ev husvagnen eller annat. Sammanfattningsvis är Hagagatan 12 en pärla som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan modern komfort och naturskön charm. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta eftertraktade område. Gångavstånd till skola, affär och till fantastiska naturupplevelser som Röstånga och Söderåsen erbjuder, bla Nationalparken med Odensjön. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på Hagagatan 12 i Röstånga!

Södra Möinge 6990, Södra Möinge, Svalövs kommun

Södra Möinge 6990

Villa
Södra Möinge, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 495 000 kr
99 m²
4 rum
589 m² tomt

Ett vackert tegelhus med trevlig trädgård på baksidan med egen pool och härliga vyer! Garage med förråd och bra bilplats framför garaget. Huset har en bra öppen planlösning på bottenvåningen med stort allrum med utsikt mot poolen och de fina vyerna som baksidan bjuder på. Här är idag 2 sovrum ett uppe och ett nere, toalett på båda plan med dusch nere. Stort allrum på ovanvåningen också. Källaren har plats för pannrum, tvättstuga och förråd. Uppvärmningen är genom luft/luftpump samt även ett vattenburet system.

Tågarpsvägen 427, Vallåkra, Helsingborgs kommun

Tågarpsvägen 427

Övrigt
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
5 750 000 kr
2 505 m² tomt

Med stora garage och fina lokaler för verksamhet finns denna välskötta fastighet, lättillgänglig för eventuella kunder. Här har du plats för många bilar, alla lokaler har portar, den stora har hög port för de största fordonen ex husbil eller annat högt. Lokalerna går att värma med vattenburna systemet om man önskar, det hålls dock i en behaglig temperatur pga bra isolering och bra fönster. Lokalen har en yta på totalt 408 kvm, ett fint pentry med matplats och ett helkaklat badrum/omklädningsrum med dusch och toalett, här finns även att kontor. I understa plan med 3 portar från innergården finns ett stort 3 bilsgarage. På verkstaden finns solceller i 2 väderstreck som gör att fastigheten har en mycket bra energisnål uppvärmning, energideklarationen är energiklass B vilket är ovanligt låg. (År 2022 köptes 12 613 kwh in och det såldes 9 528 kwh från solcellerna.) Trivsam bostad i 2 plan, entréplan har en härlig öppenhet med kök, vardagsrum och allrum i ett härligt flow. Braskaminen placerad mitt mellan kök och vardagsrum som sprider en fin värme och mysfaktor. Köket har en fin, ljus träinredning, stor matplats samt matrum och TV rum i anslutning. På markplan finns även ett kaklat badrum med dusch, stort sovrum som tidigare varit 2 rum. Källarplan har en stor gillestuga med braskamin, toalett och tvättstuga med bra plats för klädvård samt dusch. 2 fina sovrum där det grävts ut på gaveln för att få stora fönster, detta gör att det inte känns som källare i dessa 2 sovrum. Här finns även att trevligt uterum och fin uteplats. Varmt välkomna för ett besök till denna unika fastighet för dig som söker något alldeles extra!

  • Plus
Solgatan 12, Röstånga, Svalövs kommun

Solgatan 12

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 395 000 kr
84 m²
4 rum
1 001 m² tomt

Kärt litet teglat enplanshus med närhet till den fantastiska naturen som Röstånga har att erbjuda med Söderåsens nationalpark med den trollska Odensjön. Villan har en fin tomt med skyddad uteplats med trädäck, garage och stort förråd. Här är ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, litet kök med nyligen sprutmålade luckor, nytt golv och utgång till uteplatsen som även har en del med tak. 2 bra sovrum varav ett med garderober och ett med utgång till uteplatsen. Badrummet/tvättstugan behöver färdigställas med nytt ytskikt. Röstånga har en fin gemenskap och en fin skola/förskola. Här finns även lite affärer såsom Ica nära, blomsteraffär, pizzeria mm. Bra kommunikationer med buss till Stehag, där man sedan stiger på tåget.

Röstångavägen, Vittskövle, Svalövs kommun

Röstångavägen

Tomt
Vittskövle, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 495 000 kr
5 034 m² tomt

Med närhet till Marieholm finns nu möjligheten att förvärva denna fastighet med stora ekonomibyggnader och ett positivt förhandsbesked för bebyggelse av enbostadshus. På fastigheten finns idag två byggnader med en total byggnadsarea på 606 kvm som idag är uppdelat mellan stall, förvaringsytor och ett fd torkhus. Fastigheten är belägen mellan vackra, skånska, böljande fält med en vacker utsikt. Ta denna ovanliga möjligheten att förvärva denna fastigheten, bygg ditt eget drömhus och nyttja de stora ekonomibyggnaderna som redan finns. Härifrån är det cirka 4 km till Marieholm, 12 km till Svalöv och 16 km till Kävlinge. Stallet har en byggnadsyta på cirka 542 kvm. Detta är uppfört i tegel medans fasaden är klädd delvis i plåt, golvet är gjutet och eternit ligger på taket. Det fd torkhuset har en byggnadsyta på 64 kvm och är uppfört i trä medans fasad och tak är i plåt.

  • Plus

Visar alla 8