Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Killängsvägen 29, Värmö, Svalövs kommun
 • Sön 4 jun kl 11:00

Killängsvägen 29

Villa
Värmö, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

3 850 000 kr

125 m²

4 rum

934 m² tomt

Nytt, modernt och läckert och bäst av allt, det kan bli ditt! Huset är byggt 2022/2023. Allt i ett plan med en härlig och öppen planlösning, enorm takhöjd, rymliga sällskapsytor med underbara vyer från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet kommer man ut till en underbar uteplats i s/v med takutsprång och vackra plattor. Läckert kök med grå inredning, stor köksö att samlas vid och plats med rejält köksbord vid dubbla öppningsbara glasdörrar så man nästan släpper in naturen. 3 bra sovrum, varav ett med garderobsvägg, 2 helkaklade badrum, båda med dusch. Tvättstuga/pannrum med utgång mot carporten, här finns även att bra förråd. På framsidan av huset finns en fin uteplats med tak och plattor med morgonsol. Trädgården är färdig anlagd med gräsmatta, fin plantering på framsidan och plattsättning i carport och uteplatser. Ett stenhus som andas kvalitet! Mycket trivsamt läge med cykelavstånd till tågstationen, affär och skolan som finns i byn.

 • Plus
Majorsgatan 21, Norrevång, Svalövs kommun

Majorsgatan 21

Lägenhet
Norrevång, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 650 000 kr

109 m²

5 rum

6 971 kr/mån

15 138 kr/m²

Läckert och modernt boende med fint läge, härliga vyer på baksidan. Nytt och modernt kök med vit inredning, nytt och läckert badrum med golvvärme nere samt helkaklat badrum även på ovanvåningen. Br har fått nya golv och tapeter 2020 och är väldigt ljus och fräsch. Idag finns det 3 sovrum och badrum uppe och ett sovrum samt vardagsrum, kök och badrum nere. Enligt BRF är där 3 sovrum, då sovrummet nere kan tas bort och därmed få ett större vardagsrum om man önskar det. Klädkammare finns det en på ov och två nere. Egen tvättstuga finns intill köket. På baksidan är där en trevlig altan under tak med trädäck samt en liten gräsmatta, här finns också ett bra trädgårdsförråd. Från baksidan kommer man direkt ut till ett litet grönområde med "pulkabacke" och stor gräsyta för bus och lek! Barnvänligt område med närhet till förskola, skola och gång/cykelavstånd till tågstation, äffärer mm.

 • Uteplats
Möllegatan 6A, Svalöv, Svalövs kommun

Möllegatan 6A

Lägenhet
Svalöv, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

595 000 kr

55 m²

2 rum

3 573 kr/mån

10 818 kr/m²

En trivsam 2 rumslägenhet med kök och balkong med härlig kvällssol. Bra planerad genomgående lägenhet med mycket ljusinsläpp. Rymligt kök med bra matplats, gott om förvaring i hallen med garderober och garderober i sovrum. Rymligt badrum och bra vardagsrum. Fin källare med tvättstuga och torkrum och källarförråd, även ett vindsförråd ingår. Stor trädgård där man kan sitta och umgås om man önskar. I avgiften ingår uppvärmning och VA. Centralt placerad med gångavstånd till "allt" byn har att erbjuda, inklusive tågstation. Varmt välkomna till denna lägenhet som finns på första våningen!

 • Balkong
Norra Kyrkvången, null, Svalövs kommun
 • 34 lediga bostäder

Norra Kyrkvången

Tomt
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

fr. 323 500 kr

1 133 m² tomt

Välkomna på invigning av Norra Kyrkvången den 21 maj kl 14,00 på plats på området! Vi grillar korv och husleverantörer visar husmodeller! Nu kan vi stolt presentera 34 tomter på det nya och efterlängtade området Norra Kyrkvången i Svalöv. Tomterna varierar i storlek och har en areal mellan 647 och 1133 kvm. Priset för tomterna är satta till 500 kr per kvadratmeter. Anslutningsavgifter till NSVA för påkoppling av vatten och avlopp kommer att tillkomma. Området ligger centralt i byn med gångavstånd till byns centrum som erbjuder bland annat livsmedelsbutiker, Pågatågsstationsstation och skolor till elever i alla åldrar. Runt tomtområdet finns rikligt med grönytor och utsikt över de vackra, skånska fälten. Svalöv är en aktiv och växande by med ett bra geografiskt läge med närhet till bland annat Landskrona. Sedan 2021 har Svalövs Pågatågsstation öppnat vilket har bidragit positivt för byns tillväxt och underlättat för kommunens pendlande invånare. Nu kan du ta tåget snabbt och smidigt mot exempelvis Malmö helt utan byten. Alla 34 tomter säljs av Svalövs Kommun vilket gör att Svalövs Kommuns reglemente för tomtkö blir aktuellt. Är du intresserad av att köpa en tomt? Läs då noga igenom tomtreglementet som är annonserat under dokument på vår hemsida och skicka tillbaka en ifylld tomtansökan till [email protected] på e-mail samt på post till : Svalövs Kommun, samhällsbyggnad, 268 80 Svalöv. Även blanketten "tomtansökan" hittar du under fliken dokument på vår hemsida. Om du har frågor om tomterna eller har frågor angående hur man ansöker om tomt, ta då kontakt med mig på min e-mail : [email protected] eller telefon : 0708280646 så förklarar jag mer än gärna hur du går tillväga. Välkomna till vårt tomtsläpp 2023-05-21 klockan 14:00 där vi möts upp på platsen för att kolla på tomterna tillsammans med en rad olika husbyggare, lokala politiker, representanter från Svalövs Kommun, Länsförsäkringar Bank och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Svalöv. Vi bjuder på grillad korv med bröd och ser fram emot en trevlig eftermiddag där vi får diskutera era husdrömmar och framtida boende. OBS : Tomterna med tomtnummer 1, 7, 8, 9, 10 är inte bokningsbara.

 • Nybyggnadsprojekt
Blåklintsgatan 18, Teckomatorp, Svalövs kommun
 • Idag kl 17:00
Blåklintsgatan 18, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 2
Blåklintsgatan 18, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 3

Blåklintsgatan 18

Lägenhet
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 395 000 kr

87 m²

4 rum

4 465 kr/mån

16 034 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en bostadsrätt med egen inhägnad trädgård bak, uterum och garage. Här finns även att nyare växthus. Invändigt är det ljust och trivsamt med ett rymligt kök med bra matplats, stort vardagsrum med utgång till det flitigt använda uterummet. Badrum på båda plan och egen tvättmaskin nere. Ovanvåningen erbjuder 2 sovrum samt ett allrum som har plats till dubbelsäng om man behöver ett tredje sovrum. En mycket välvårdad förening. Ett barnvänligt område med villakänsla med gångavstånd till skola och förskola utan att behöva passera någon stor väg. Gångavstånd även till Tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Teckomatorp har en bra mataffär. Varmt välkomna för ett besök!

 • Premium
 • Uteplats
BRF Gluggstorp, null, Svalövs kommun
 • 14 lediga bostäder

BRF Gluggstorp

Lägenhet
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

fr. 1 450 000 kr

64-81 m²

2-3 rum

3 984 kr/mån

Nu lanseras 14 nyproducerade, klimatsmarta och välplanerade bostadsrätter i Tågarp, på bästa pendlingsläge med bara 200 meter gångavstånd till stationen! Alla lägenheterna håller en hög standard med genomgående parkettgolv, stilrena kök i modern och öppen planlösning med härliga umgängesytor. Badrummet är helkaklat med dusch och även utrustat med tvättmaskin & torktumlare. Bostadsrättsföreningen blir utrustad med 168 stycken solpaneler á 400 W, vilket beräknas producera 67,2 kWp/år och el är förberett för laddstolpar till samtliga parkeringsplatser. Detta skapar möjlighet för bostadsrättsföreningens kommande medlemmar att bo både klimatsmart och ekonomiskt hållbart. En bostad för er som vill mer än bara bo. Bostadsrätterna uppförs i två olika modeller. Fyra bostadsrätter uppförs med två rum och kök och har en boyta på 64 kvm. Tio bostadsrätter uppförs med tre rum och kök och har en boyta på 81 kvm. Alla bostadsrätter som ligger på markplan upplåts med uteplats medans bostadsrätterna på våning två upplåts med balkong. Här kommer finnas tillgång till hiss så att man kan ta sig till sin bostadsrätt på andra våningen utan att behöva gå i några trappor. I Tågarp bor man i en by som är geografiskt välplacerad med goda kommunikationsmöjligheter, både med bil och tåg. Mitt i byn stannar Pågatågen och anslutningar mot Helsingborg, Lund och Malmö finns helt utan byten. Byn är i en expansiv fas med bland annat en nyare förskola i centrum. Var med från början i detta spännande projekt!

 • Nybyggnadsprojekt
Värmö 6000, Värmö, Svalövs kommun

Värmö 6000

Villa
Värmö, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

690 000 kr

66 m²

4 rum

335 m² tomt

Hjärtligt välkommen till detta hus som riktar sig till den händige som vill sätta sin egen prägel på sitt nästa boende. Med utsikt över de skånska fälten ligger denna fastighet på ett lantligt läge, men med närhet till Billeberga, Svalöv och Landskrona. Fastigheten är föremål för renovering och bjuder in till en mängd möjligheter och kan utformas efter dina egna önskemål och behov. På fastigheten finns el. Fastigheten är belägen med närhet till Billeberga som erbjuder möjlighet till dagligvaruhandel, skola, Pågatågsstation med direkta anslutningar mot Helsingborg, Lund och Malmö. OBS: Fastighets säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel!!

Konvaljvägen 6, Billeberga, Svalövs kommun

Konvaljvägen 6

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

2 995 000 kr

140 m²

6 rum

700 m² tomt

Nu saluförs denna trevliga villa där bostadsbyggnaden är uppdelad i två olika lägenheter och garaget är utrustat med kök och badrum. De två lägenheterna som idag finns i bostadshuset är uppförda med 3 rum och kök i olika planlösningar. Du kan enkelt öppna upp hela bostadsbyggnaden till en bostad igen. Då erbjuder bottenvåningen tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och en toalett. Vidare finner vi även ett stort kök med tillhörande matplats och ett härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och direkt utgång till uterummet. En våning upp finns ett allrum med intilliggande kök, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett sovrum. Fastigheten är belägen på ett familjevänligt område och har ett fint uterum där man kan samla alla sina nära och kära och njuta av trevliga måltider tillsammans. Precis utanför uterummet finns ett trädäck och en pool där man kan svalka sig.

Orröd 850, Allarp, Svalövs kommun

Orröd 850

Villa
Allarp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

2 595 000 kr

95 m²

4 rum

6 ha tomt

Ett paradis på Söderåsens södra sida! Mitt i naturen ligger detta underbara ställe med nästan 6 HA mark, här strosar hjortarna in på knuten och lugnet infinner sig direkt. Ett charmigt hus med många möjligheter att få ut mer yta inne om man skulle behöva. Idag är här 3 sovrum, stort kök och ett rymligt vardagsrum med en sprakande kamin som höjer mysfaktorn och värmer gott! Ena delen av ovanvåningen är oinredd och kan bli mer boyta, samma sak med den södra delen av huset kan man inreda till boyta eller göra en fin ateljé. Här är utsikten underbar rakt ut mot naturen. Ett boende för dig som kanske vill ha lite djurhållning eller odlingar. Varmt välkomna till detta mysiga ställe som är inbäddat av lövskog och ett litet vattendrag. Fastigheten består av 2 olika fastighetsbeteckningar, en med typkod 220 småhusenhet med 2 902 kvm tomt och en lantbruksenhet obebyggd typkod 110, med 5,6 HA.

Vagnmansgatan 7B, Kvarntorget/Landskrona, Landskrona kommun

Vagnmansgatan 7B

Lägenhet
Kvarntorget/Landskrona, Landskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 290 000 kr

55 m²

2 rum

3 920 kr/mån

23 455 kr/m²

Nu kan vi stolt annonsera denna ljusa, luftiga och hemtrevliga tvåa på en estetiskt vacker gata i en välskött förening. Bostadsrätten ligger placerad på ett centralt läge i Landskrona på en mysig kullerstensgata med vackra gathus längst vägen. När du kliver in i lägenheten möts du direkt av en rymlig hall med plats för att hänga av dig ytterkläderna, ställa av dig skorna och förvara dina kläder i garderoberna. Från hallen kommer du in i ett rymligt vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp och med plats för både en soffgrupp samt en matgrupp. Från vardagsrummet kliver man rakt ut på en inglasad balkong med plats för en trevlig soffgrupp. Här kan du verkligen njuta av en kopp kaffe i vårsolen. Lägenheten erbjuder även ett ljust och fräscht kök med en mindre matplats i direkt anslutning, ett sovrum utrustat med garderober och ett helkaklat badrum. Här bor du med närhet till Landskronas centrum, Landskrona station och vackra Öresund.

 • Balkong
Röstångavägen, Vittskövle, Svalövs kommun

Röstångavägen

Tomt
Vittskövle, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 495 000 kr

5 034 m² tomt

Med närhet till Marieholm finns nu möjligheten att förvärva denna fastighet med stora ekonomibyggnader och ett positivt förhandsbesked för bebyggelse av enbostadshus. På fastigheten finns idag två byggnader med en total byggnadsarea på 606 kvm som idag är uppdelat mellan stall, förvaringsytor och ett fd torkhus. Fastigheten är belägen mellan vackra, skånska, böljande fält med en vacker utsikt. Ta denna ovanliga möjligheten att förvärva denna fastigheten, bygg ditt eget drömhus och nyttja de stora ekonomibyggnaderna som redan finns. Härifrån är det cirka 4 km till Marieholm, 12 km till Svalöv och 16 km till Kävlinge. Stallet har en byggnadsyta på cirka 542 kvm. Detta är uppfört i tegel medans fasaden är klädd delvis i plåt, golvet är gjutet och eternit ligger på taket. Det fd torkhuset har en byggnadsyta på 64 kvm och är uppfört i trä medans fasad och tak är i plåt.

 • Plus
Axelvold 3183, Axelvold, Svalövs kommun

Axelvold 3183

Villa
Axelvold, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 450 000 kr

85 m²

4 rum

1 090 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna putsade villa i Axelvold, med trevlig trädgård och öppen planlösning. Trädgården som har en yta på 1090 kvm erbjuder parkeringsmöjligheter på uppfarten och en stor grästäppa på baksidan av huset. På baksidan av huset finns även ett trädäck med plats för loungemöbler där du kan njuta av trevliga sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära. Fastigheten är kopplad till det kommunala vatten och avloppssystemet men är också försedd med egen vattenbrunn som idag används för bevattning i trädgården. Bostaden är trevligt planerad med en rymlig hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum på entréplan. På ovanvåningen finns 2 rum som båda kan användas till sovrum. I båda rummen finns fina, synliga träbjälkar. I källaren finns rikligt med förvaringsutrymme samt en helkaklad toalett, som är förberedd med rör för att installera dusch. Varmt välkomna hit på visning!

Konga boställe 1285, null, Svalövs kommun

Konga boställe 1285

Gård/Skog
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

4 995 000 kr

175 m²

4,8 ha tomt

Välkommen till denna härliga hästgård mitt bland grönskan på Söderåsen. Här är ett svårslaget läge med kilometervis av fantastiska naturupplevelser runt knuten och fantastiska ridvägar i varierande terräng i din absoluta närmiljö. Här kan du verkligen släppa stressen som vardagslivet ofta medför och bilda dig din egen oas av lugn tillsammans med dina djur i denna härliga miljö. Det som är speciellt med denna gården är de enorma sidobyggnaderna som finns att tillgå. Med de över 1000 kvm sidobyggnaderna finns bland annat en maskinhall med en enorm rymd till tak, ett stall med 4 boxar och rikligt med förvaringsutrymme. Här finns även möjlighet att bygga om delar av förvaringsutrymmena till ytterligare boxplatser för dig som vill bedriva ett häststall i större utsträckning. När man kommer in genom dörren möts man direkt in i en hall som sedan leder vidare till både köket och matplatsen. Köket har rikligt med arbetsyta, förvaringsyta och plats till en mindre matgrupp. Här finns även ett väl tilltaget allrum med ett äldre parkettgolv och stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Vidare finns en toalett med handfat och en större hall med plats för att förvara dina ytterkläder och skor. En trappa upp finns 2 sovrum och ett badrum med badkar. I källaren med egen ingång möts man direkt av en hall som leder vidare till en tvättstuga, ett sovrum, ett badrum och stora förvaringsytor. Fastigheten ligger i Konga vilket är en lantlig idyll och från början en kyrkby mellan Kågeröd och Röstånga. Här ligger fastigheten inbäddad i Söderåsens vackra grönska och med underbara vyer över Söderåsens varierande och häpnadsväckande miljö. Från fastigheten är det 8,2 km till Röstånga, 8,4 km till Kågeröd och 42km till Helsingborg

 • Plus
Värmö, Värmö, Svalövs kommun

Värmö

Tomt
Värmö, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

1 250 000 kr

10 380 m² tomt

Drömmer ni om att bygga nytt och vill ha stor tomt med möjlighet att bygga stall, stort garage eller annan ekonomibyggnad. Ute på landet, i den lilla byn Värmö, med böljande fält men med närhet till Billeberga som har både tågstation skola och affär. Denna tomten har ett positivt förhandsbesked från Svalövs kommun om byggnation, se separat dokument. Det finns möjlighet att köpa en eller om man vill ha ännu större tomt kan man köpa båda tomterna som ligger intill varandra.

Visar alla 14