Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun
 • Sön 28 apr kl 15:00
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun, bild 2
Hagagatan 11, Röstånga, Svalövs kommun, bild 3

Hagagatan 11

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 600 000 kr
167 + 115 m²
7 rum
1 183 m² tomt

Ett spännande hus med annorlunda lösningar, öppen planlösning kök och stor matplats, mycket vackert vardagsrum med stort ljusinsläpp och sprakande kamin. 3 bra sovrum och ett hus med otroligt många extra utrymmen för ex förvaring eller hobbyrum. Villan har stort dubbelgarage under huset och en fd snickarverkstad på ca 80 kvm som passar utmärkt för verksamhet eller utrymmeskrävande hobby. Trevlig altan under tak framför huset och ett stort trädäck i vinkel på baksidan. Underbart läge med direkt anslutning till skogen och lilla bäcken på baksidan. Varmt välkomna till Röstånga, den härliga byn som har en fin gemenskap, underbar natur och en populär skola.

 • Premium
Norrvidinge 1155, Svalöv, Svalövs kommun

Norrvidinge 1155

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 490 000 kr
200 + 60 m²
7 rum
8 794 m² tomt

Välkommen till Norrvidinge 1155 - en avstyckad gård med vackra omgivningar. Beläget mitt bland de skånska fälten ligger detta trevliga boende med ett rymligt boningshus och stora ekonomibyggnader. Boningshuset erbjuder gott om plats för hela familjen med fyra sovrum fördelat över ett och ett halvt plan. Entréplan erbjuder två sovrum, två helkaklade badrum varav ett är nyrenoverat. Vidare finns en matsal och ett mysigt vardagsrum med en härlig kamin. Här finns även ett luftigt kök med gott om förvaringsutrymme och ett skafferi i direkt anslutning. På ovanvåningen finns ett allrum och ytterliggare två sovrum. Här finns även ytterliggare vindsutrymme som går att inreda om du har önskemål och behov av ytterliggare plats. Ekonomibyggnaderna är väl tilltagna och i logen finns gott om plats för förvaring med både höga portar och högt i tak. På tomten finns även stallbyggnader. En stor fördel på denna gård är att nuvarande ägare har installerat kommunalt vatten och avlopp.

Strandgatan 7, Västervång, Svalövs kommun

Strandgatan 7

Villa
Västervång, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 875 000 kr
112 + 36 m²
4 rum
654 m² tomt

På härligt läge med grönområde intill och återvändsgata ligger detta enplanshus. Med 3 sovrum, rymligt, vackert kök och ett stort vardagsrum i vinkel, (möjlighet till ett extra sovrum), helkaklat badrum och en extra toalett. Bra tvättstuga och plats i "hobbyverkstad" för diverse. Integrerat garage med elport. Liten stuga på baksidan av tomten. Fina strövområden, vacker damm, motionsslinga och lekplats intill.

Mimosavägen 4, Billeberga, Svalövs kommun

Mimosavägen 4

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 490 000 kr
114 + 133 m²
4 rum
829 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus på Mimosavägen 4 – en trivsam enplansvilla med källare i Billeberga! Denna välplanerade och trivsamma familjevilla har allt du söker för ett bekvämt och modernt boende. På entréplan som erbjuder 114 kvadratmeter möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum i vinkel, där stora fönster skapar ett rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är idag avdelat för att få ett extra sovrum men denna provisoriska vägg kommer att plockas ned för att öppna upp den trevliga ytan igen. Köket med tillhörande matplats är både stilren och funktionellt, perfekt för familjen som vill avnjuta många trevlig middagar tillsammans. Dessutom finns tre väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum på entréplan. Källarvåningen erbjuder stora ytor som är välbehövlig för en familj. När du kommer ner för trappan möts du av en rymlig gillestuga, perfekt för umgänge och avkoppling. Dessutom finns en praktisk toalett och ett separat duschutrymme samt en bastu. Vidare finns även extra utrymmen som idag används som sovrum. Mimosavägen 4 har närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Detta är den perfekta platsen för familjen att växa och trivas. Läget ger även smidig tillgång till service och kommunikationer. Kontakta oss för mer information och boka din visning – låt Mimosavägen 4 bli din nya adress för en trivsam och bekväm livsstil!

 • Energieffektiv
Ängabäcksvägen 15, Svalöv, Svalövs kommun

Ängabäcksvägen 15

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 750 000 kr
93 m²
3 rum
776 m² tomt

Här finns nu ett trivsamt och bekvämt boende i enplansvilla på lugnt och härligt område, närhet till "allt" i byn. Gångavstånd till tågstationen, affärer och skola samt fina vandringsstråk för promenader. Flexibel planlösning! Villan har idag ett stort vardagsrum med sprakande kamin och ett rymligt kök med stor matplats, tidigare har här funnits 2 sovrum i på gaveln. Idag finns det 2 sovrum i den ombyggda delen som tidigare varit garage. Det känns det väldigt öppet och rymligt! Från köket kommer man ut genom dubbeldörrar till ett härligt uterum med trägolv, skjutbara partier och 4 infravärmare. Stor gräsmatta på baksidan med robotklippare. Separat garage och liten uteplats på framsidan under tak. Säljes av dödsbo och därmed med friskrivningsklausul mot dolda fel.

Högestorp 512, null, Eslövs kommun
 • Sön 5 maj kl 11:00

Högestorp 512

Gård/Skog
Eslövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
6 795 000 kr
300 + 355 m²
8 rum
6 ha tomt

En underbar hästgård för dig som söker något alldeles extra. Fint och fritt läge med härliga vyer och stora hagar med strax över 6,2 HA mark. När man kommer fram till gården möts man av en elektrisk grind med staket runt som ramar in gården! En välskött fastighet med stort och trivsamt boningshus med vackert och öppet lantkök från Ballingslöv totalt ombyggt 2017 med nya vitvaror från Siemens. Intill köket finns ett härligt fullisolerat uterum ombyggt 2018 att samlas i för middagarna, ett rum med stora fönster mot trädgården, golvvärme. Stora fönsterpartier mot trädgården. Utgång till stor, härlig uteplats på "innergården" på baksidan. Huset har generösa sociala ytor både uppe och nere, toalett på båda plan, 3-4 sovrum och fantastiska förvaringsytor, grovkök & tvättstuga med access till stallet utan att behöva gå utom vid kvällsfodringen. Här finns stort badrum och även ett stort spabad inomhus. För bilarna finns ett nyare dubbelgarage med dubbla elportar. Många uteplatser för att ha valmöjligheten sol eller skugga om sommaren. Energisnålt med jordvärme! Ekonomibyggnaden har stall med 5 boxar i en del, på logen finns 3 stora boxar med extra takhöjd och en del i stallet finns 2 boxar, lämpliga till ponny då stallgången är lite smalare just där. Plats att bygga några boxar till finns på logen, där är även plats för transporten, hästbussen eller annat du vill ha inne. Stor, uppvärmd sadelkammare. Hagarna är generösa och har nya stolpar, här finns en väl anlagd och stor ridbana på baksidan i ostört läge samt en skrittmaskin. Fastigheten har centraldammsugare och jordvärme, hela fastigheten gick igenom en stor ombyggnad på 80 talet och har renoverats och blivit väl omhändertagen sedan dess. Energisnål fastighet med energiklass B, vilket är mycket bra! Grönt bolån går att söka med denna energiklass, detta kan ge lite lägre ränta på bolånet! Här har familjen bott och trivts tillsammans med sina barn och tävlingshästar men nu väntas nya äventyr då barnen blivit stora och flyttat hemifrån. Nu är gården redo för nästa familj att ta över! Varmt välkomna för ett besök!

 • Plus
 • Energieffektiv
Garvaregatan 1, Teckomatorp, Svalövs kommun

Garvaregatan 1

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 995 000 kr
146 + 24 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Helt nytt, byggår 2023/2024, ingen har bott i huset! Med en välplanerad och rymlig planlösning hittar vi här en enplansvilla, med putsad fasad och en stomme av siporex/lättbetong. Villan erbjuder ett rymligt och öppet kök med en stor "köksö" där man har en härlig arbetsyta och samtidigt kan dricka morgonkaffet vid. Vardagsrummet bjuder på fantastiska sällskapsytor med plats till soffgrupp och det stora matbordet. Höga fönsterparti där man kan öppna ut till husets baksida. Ett av sovrummen ligger på denna sidan medans de tre andra sovrummen ligger i andra ändan av huset. Här är ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt en extra toalett med handfat. Från köket kommer man ut till tvättstugan som har bra med skåp och direkt utgång till det fina garaget. Garaget har vita, fina väggar och klinkergolv, hela plattan har golvvärme, även garaget som därför är ett perfekt hobbyrum om man inte vill ha bilen inne. Alla innerväggar är putsade, målade och alla rum har parkettgolv. Kök, hall, badrum och tvättstuga har klinkergolv. Stor trädgård med hörntomt, bra plats för bil både i garage och på uppfart.

 • Nyproduktion
Västergatan 3, Teckomatorp, Svalövs kommun

Västergatan 3

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 800 000 kr
234 + 164 m²
367 m² tomt

Välkommen till denna pampiga tegelvilla på Västergatan 3 i Teckomatorp. Denna rymlig villa är idag indelad till två olika lägenheter på vars ett plan och en butiksdel på gaveln. När du kommer in genom dörren möts du direkt av en toalett och en stor trappa upp till ovanvåningen. Ovanvåningens vardagsrum har en häftig karaktär med hög takhöjd och synliga bjälkar. Här är en öppen yta där du får plats med både en matplats och en soffgrupp. Vidare finns även 3 sovrum i bra storlek med takfönster och en toalett. Lägenheten på nedervåningen har en egen ingång med ett rymligt kök med plats för en mindre matgrupp. Här finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum och två rum i fil som kan nyttjas efter önskemål och behov. Är du i behov av fler sovrum eller önskar du en trevlig matsal med en öppen känsla mot vardagsrummet? Det är bara dina egna behov och önskemål som avgör hur du vill utforma detta boende. Butiksdelen som ligger på hörnan av byggnaden har idag en stor öppen yta med klinkers på golvet, en toalett och ett mindre förvaringsutrymme. I byn finns bland annat en ICA butik, förskola, skola åk 1-6, äldreomsorg, pizzerior och tågstation, allt inom gångavstånd. Fastigheten är i behov av större renoveringsarbete. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot dolda fel! Kontakta oss för en visning av detta storslagna hus och alla dess möjligheter för ditt unika boende!

Vittskövle 1139, Vittskövle, Svalövs kommun

Vittskövle 1139

Villa
Vittskövle, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 595 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
3 248 m² tomt

Välkommen till detta lantliga boende med ett kärt bostadshus och rymliga ekonomibyggnader. Här bor du med närhet till Marieholm och Svalöv där Pågatåget stannar samtidigt som du får möjligheten att bo i en vacker omgivning utan grannar. Bostaden är i ett plan och erbjuder 5 rum och kök samt samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. När du kliver in genom ytterdörren nås du direkt av en hall med vädertålig klinkers. I direkt anslutning till hallen finns goda förvaringsmöjligheter i ett rum som även kan inredas till sovrum, helt efter dina egna önskemål och behov. Sedan nås du av ett kök med möjlighet till en mindre matplats. Vidare erbjuder huset ett trevligt vardagsrum med ett vackert trägolv, en fin eldstad och synliga takbjälkar. Detta är ett rum som är enkelt att trivas i med mycket karaktär från den vackra murstocken och de charmiga fönsterna. Slutligen finns här även två fina och trivsamma sovrum. På tomten finns även ekonomibyggnader med goda förvaringsmöjligheter där den enda ladan har hög takhöjd medans där finns två boxar i stallbyggnaden. Detta stället passar perfekt för dig som vill ha mindre djurhållning eller driver egen verksamhet och är i behov av extra yta.

Husargatan 4, Norrevång, Svalövs kommun

Husargatan 4

Villa
Norrevång, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 350 000 kr
166 m²
6 rum
798 m² tomt

Rymligt 1 ½ plans hus på Norrevång. Villan har på bottenplan 3 stora sovrum, varav ett som delats av från vardagsrummet, nytt och vackert kök från Ikea med grå inredning och stor matplats. Här finns även ett kaklat badrum, tvättstuga och en liten toa. Ovanvåningen erbjuder ett stort allrum och ett rymligt sovrum med klädkammare samt en toalett med dusch. Trädgård med gräsmatta och häck, en uppmurad uteplats utanför vardagsrummet. Garage och plats på uppfarten för bil. Trivsamt och barnvänligt område med fina grönområden intill. Gångavstånd till skola, förskola, affär och tågstationen. Varmt välkomna för ett besök!

Fjärshusgatan 34, Kågeröd, Svalövs kommun

Fjärshusgatan 34

Tomt
Kågeröd, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
550 000 kr
617 m² tomt

Vackert belägen tomt för nybyggnation av ditt drömhus på populära Kråckebacken i Kågeröd! Tomten ligger på det barnvänliga området Kråkebacken i utkanten av Kågeröd som ligger på Söderåsens sydvästra sluttning. Tomten som har en area på 617 kvm är perfekt för dig som önskar uppfylla din dröm om att bygga ditt eget hus, precis så som du själv vill ha det. Härifrån har du gång- och cykelavstånd in till skola, affär och tågstation som tar dig mot både Lund och Malmö. Orten är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och familjärt område men som ändå har bra kommunikationer. Dessutom har den nuvarande ägaren redan betalat anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp.

Norra Kyrkvången, null, Svalövs kommun
 • 20 lediga bostäder

Norra Kyrkvången

Tomt
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
fr. 323 500 kr
1 133 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera 34 tomter på det nya och efterlängtade området Norra Kyrkvången i Svalöv. Tomterna varierar i storlek och har en areal mellan 647 och 1133 kvm. Priset för tomterna är satta till 500 kr per kvadratmeter. Anslutningsavgifter till NSVA för påkoppling av vatten och avlopp kommer att tillkomma. Området ligger centralt i byn med gångavstånd till byns centrum som erbjuder bland annat livsmedelsbutiker, Pågatågsstationsstation och skolor till elever i alla åldrar. Runt tomtområdet finns rikligt med grönytor och utsikt över de vackra, skånska fälten. Svalöv är en aktiv och växande by med ett bra geografiskt läge med närhet till bland annat Landskrona. Sedan 2021 har Svalövs Pågatågsstation öppnat vilket har bidragit positivt för byns tillväxt och underlättat för kommunens pendlande invånare. Nu kan du ta tåget snabbt och smidigt mot exempelvis Malmö helt utan byten. Alla 34 tomter säljs av Svalövs Kommun vilket gör att Svalövs Kommuns reglemente för tomtkö blir aktuellt. Är du intresserad av att köpa en tomt? Läs då noga igenom tomtreglementet som är annonserat under dokument på vår hemsida och skicka tillbaka en ifylld tomtansökan till [email protected] på e-mail samt på post till : Svalövs Kommun, samhällsbyggnad, 268 80 Svalöv. Även blanketten "tomtansökan" hittar du under fliken dokument på vår hemsida. Om du har frågor om tomterna eller har frågor angående hur man ansöker om tomt, ta då kontakt med mig på min e-mail : [email protected] eller telefon : 0708280646 så förklarar jag mer än gärna hur du går tillväga. OBS : Tomterna med tomtnummer 1, 7, 8, 9, 10 är inte bokningsbara.

 • Nybyggnadsprojekt
Plåtslagaregatan 2G, Teckomatorp, Svalövs kommun

Plåtslagaregatan 2G

Radhus
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
6 995 kr/mån
24 938 kr/m²

Nu finns den unika möjligheten att förvärva detta enkla och trivsamma boende i Teckomatorp. Under 2023 färdigställdes BRF Smedlyckan i Teckomatorp vilket innebar nya, fräscha radhus i Teckomatorp som ligger bra till geografiskt för pendlaren som vill kunna ta sig till antingen Helsingborg, Lund eller Malmö. Detta radhus har en boarea på 80kvm fördelat över tre rum och kök. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en hall med vädertålig klinkers på golvet. Vidare finns två rymliga sovrum varav ett sovrum har en bra klädkammare i direkt anslutning. Här finns även ett härligt helkaklat badrum och en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare samt med praktisk klinker på golvet. Bostadens hjärta är det trevliga utrymmet där kök och vardagsrum möts i en social och öppen yta som fylls med massor av naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot baksidan. Här finns även utgången till baksidan som består av ett härligt trädäck och en gräsmatta. Perfekt för dig som vill kunna grilla och njuta av utelivet en varm sommardag. Hela bostaden värms upp genom vattenburen golvvärme för extra lyx och komfort.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tirup 2631, Brinkabacken, Svalövs kommun

Tirup 2631

Villa
Brinkabacken, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
975 000 kr
83 + 7 m²
3 rum
429 m² tomt

Ett mysigt litet hus med 3 rum och bra kök, stort badrum. Ovanvåningen är inredningsbar om man önskar fler rum. Vattenburen vedpanna och luft/luft pump. Bra uthusbyggnad på innergården för hobbyverksamhet/förvaring. Spabad i trädgården, bärbuskar och gräsmatta. Härlig utsikt på baksidan över böljande fält!

 • Plus
Kornettsgatan 3, Norrevång, Svalövs kommun

Kornettsgatan 3

Villa
Norrevång, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 595 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
928 m² tomt

Ett härligt hus med plats för den aktiva familjen! Bra ytor både på bottenplan men även i källaren. Idag finns det 3 sovrum uppe och man har även gjort 2 sovrum i källaren, ett stort biorum i gillestugan. Stort vardagsrum uppe med utgång till uterummet som har ett stort trädäck. Badrum på båda plan, stor och praktisk tvättstuga och 2 bra extra rum för hobbyverksamhet/förvaring! Utgång till garaget från källaren, elbilsladdare. Litet växthus samt förråd på den fina tomten. Gångavstånd till ett par olika förskolor, skolan och till tågstationen nere i byn. Bra grönområden i närheten. Varmt välkomna för ett besök!

Hagagatan 12, Röstånga, Svalövs kommun

Hagagatan 12

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 995 000 kr
120 m²
5 rum
910 m² tomt

Välkommen till Hagagatan 12 i Röstånga och detta trevliga enplanshus. Med sina 3-4 sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här kan du skapa personliga utrymmen och njuta av ro och avskildhet närhelst du behöver det. Det nyrenoverade badrummet är stilfullt designat, vilket skapar en oas av avkoppling och välbefinnande. Det stora köket blir hjärtat i ditt hem och erbjuder en inspirerande plats att laga mat och umgås med nära och kära. Med generösa arbetsytor, moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Gott om plats för köksbordet samt god plats i det rymliga vardagsrummet för både matrumsmöblemanget och TV soffan. Fin, välskött tomt med bra plats för bilar och ev husvagnen eller annat. Sammanfattningsvis är Hagagatan 12 en pärla som erbjuder dig och din familj den perfekta balansen mellan modern komfort och naturskön charm. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta eftertraktade område. Gångavstånd till skola, affär och till fantastiska naturupplevelser som Röstånga och Söderåsen erbjuder, bla Nationalparken med Odensjön. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på Hagagatan 12 i Röstånga!

Billingevägen 40 och Billingevägen 42, Röstånga, Svalövs kommun

Billingevägen 40 och Billingevägen 42

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 495 000 kr
107 m²
1,1 ha tomt

Nu finns den unika möjligheten att kunna bo på ett lantligt läge med en stor tomt på 1,1 ha med gångavstånd in till byn i Röstånga. På tomten finns idag ett boningshus med stort renoveringsbehov. Bostaden har ett påbörjat rivningsarbete invändigt men är fortfarande i behov av stora renoveringar. På tomten finns idag en mindre granodling och en extra byggnad som också är i behov av omfattande renoveringsarbete. Drömmer du om att bo på landet, med stor tomt men med gångavstånd in till byn? Kontakta mig idag för att forma ditt nästa drömboende. Fastigheten ligger inom det kommunala verksamhetsområdet för avlopp men är inte ansluten i dagsläget. Nästa fastighetsägare skall koppla på fastigheten till det kommunala avloppssystemet. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot dolda fel!

Tarstad, Tarstad, Svalövs kommun

Tarstad

Tomt
Tarstad, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
4 800 000 kr
14,7 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva totalt 14,74 ha åkermark, fördelat på två olika fastigheter i närhet till varandra. Fastigheterna ligger i Tarstad strax utanför Svalöv. Fastigheten Svalöv Tarstad 26:1 har en areal på 9,16 ha medans fastigheten Svalöv Munkagårda 3:22 har en areal på 5,58 ha. Fastigheterna är dränerade enligt plan. Fastigheten Svalöv Tarstad 26:1 har en byggnad i rivningsbart skick. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Tågarpsvägen 427, Vallåkra, Helsingborgs kommun

Tågarpsvägen 427

Övrigt
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
5 750 000 kr
2 505 m² tomt

Med stora garage och fina lokaler för verksamhet finns denna välskötta fastighet, lättillgänglig för eventuella kunder. Här har du plats för många bilar, alla lokaler har portar, den stora har hög port för de största fordonen ex husbil eller annat högt. Lokalerna går att värma med vattenburna systemet om man önskar, det hålls dock i en behaglig temperatur pga bra isolering och bra fönster. Lokalen har en yta på totalt 408 kvm, ett fint pentry med matplats och ett helkaklat badrum/omklädningsrum med dusch och toalett, här finns även att kontor. I understa plan med 3 portar från innergården finns ett stort 3 bilsgarage. På verkstaden finns solceller i 2 väderstreck som gör att fastigheten har en mycket bra energisnål uppvärmning, energideklarationen är energiklass B vilket är ovanligt låg. (År 2022 köptes 12 613 kwh in och det såldes 9 528 kwh från solcellerna.) Trivsam bostad i 2 plan, entréplan har en härlig öppenhet med kök, vardagsrum och allrum i ett härligt flow. Braskaminen placerad mitt mellan kök och vardagsrum som sprider en fin värme och mysfaktor. Köket har en fin, ljus träinredning, stor matplats samt matrum och TV rum i anslutning. På markplan finns även ett kaklat badrum med dusch, stort sovrum som tidigare varit 2 rum. Källarplan har en stor gillestuga med braskamin, toalett och tvättstuga med bra plats för klädvård samt dusch. 2 fina sovrum där det grävts ut på gaveln för att få stora fönster, detta gör att det inte känns som källare i dessa 2 sovrum. Här finns även att trevligt uterum och fin uteplats. Varmt välkomna för ett besök till denna unika fastighet för dig som söker något alldeles extra!

 • Plus
 • Energieffektiv
Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun
 • Lör 27 apr kl 15:15
Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 2
Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 3

Karlsgatan 46

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 995 000 kr
131 m²
5 rum
506 m² tomt

Drömmer du om ett nyrenoverat modernt hem med noga utvalda och stilfulla materialval? Då är Karlsgatan 46 i Teckomatorp den perfekta platsen för dig och din familj! Denna vackra villa på 131 kvm imponerar direkt med sin klassiska charm, utsmyckade fasad och vackra materialval. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en entrévåning beståendes av ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Entréplan erbjuder även ett rymligt vardagsrum, ett fint kök och ett kaklat badrum som är utsmyckat med en vackert mönstrat klinker. Ovanvåningen har genomgående vackra, vitpigmenterade brädgolv. När du kommer upp för den äldre, bevarade, trappan möts du av ett allrum med en stor kupa som skapar en bra yta och släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för att ställa ut en soffgrupp och är en naturlig samlingsplats för familjen. Här finns även två bra sovrum, en klädkammare och ett kaklat badrum, med takfönster. När du kliver ut i trädgården möts du av en härlig utomhusmiljö där du kan njuta av soliga dagar och mysiga grillkvällar. Här finns plats för både lek och lite mindre odling för den som uppskattar det. Karlsgatan 46 är belägen i hjärtat av Teckomatorp, med närhet till skolor, affärer och vackra grönområden. Det är en trygg och trivsam miljö som passar både barnfamiljer och par. Från huset är det gångavstånd till Pågatågsstationen som tar dig snabbt och enkelt mot Helsingborg, Lund och Malmö, helt utan byten. OBS : För att komma på visningen, var vänlig boka in dig via vår hemsida Lansfast.se

 • Premium
Solgatan 12, Röstånga, Svalövs kommun

Solgatan 12

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 395 000 kr
84 m²
4 rum
1 001 m² tomt

Kärt litet teglat enplanshus med närhet till den fantastiska naturen som Röstånga har att erbjuda med Söderåsens nationalpark med den trollska Odensjön. Villan har en fin tomt med skyddad uteplats med trädäck, garage och stort förråd. Här är ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, litet kök med nyligen sprutmålade luckor, nytt golv och utgång till uteplatsen som även har en del med tak. 2 bra sovrum varav ett med garderober och ett med utgång till uteplatsen. Badrummet/tvättstugan är renoverat 2024 med nytt ytskikt. Röstånga har en fin gemenskap och en fin skola/förskola. Här finns även lite affärer såsom Ica nära, blomsteraffär, pizzeria mm. Bra kommunikationer med buss till Stehag, där man sedan stiger på tåget.

Stora klockgatan 5, Bjuv, Bjuvs kommun

Stora klockgatan 5

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 295 000 kr
128 m²
5 rum
326 m² tomt

Tänk vilken lyx att få flytta in i ett alldeles nybyggt hus! Detta är ett riktigt trevligt funkishus med en fantastisk planlösning. Entréplan erbjuder en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum binds samman genom en köksö. Här kommer in ett underbart ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna vilket skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla. Planlösningen är utformad för att du ska kunna umgås och kommunicera med hela ditt sällskap och avnjuta många trevliga stunder och måltider tillsammans. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum, en tvättstuga och förvaringsutrymme under trappan. Ovanvåningen har 3 bra sovrum med möjlighet till fler om man behöver. Även här får du ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, bland annat mot uteplatsen i söderläge och genom panoramafönster. Nyanlagd trädgård med ett trädäck på baksidan och stensättning. Stor carport med gjuten betongplatta, bra plats för bil även på stensatt uppfart. Huset är byggt i lättbetong och har vattenburen golvvärme på båda plan för bästa komfort. Varmt välkomna för ett besök!

Fjärshusgatan 6, Kågeröd, Svalövs kommun

Fjärshusgatan 6

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 350 000 kr
165 m²
5 rum
641 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Fjärshusgatan 6! Drömmer du om att bo i en sprillans ny villa där ingen tidigare har satt sin fot? Denna fantastiska nybyggda villa är precis vad du har letat efter. Med en öppen planlösning som genomsyrar hela huset, skapar den en känsla av rymlighet och elegans som är svårslagen. Huset är utrustat med stilrena och lyxiga materialval som kommer att imponera på även de mest kräsna köparna. De ljusa och luftiga utrymmena drar nytta av rikligt med naturligt ljus som strömmar in från alla håll, vilket skapar en harmonisk atmosfär och ger energi året runt. Ett av höjdpunkterna i detta hem är de tre helkaklade badrummen, ett på varje våningsplan. Här finns inga trånga morgnar eller rusiga kvällar – bara ren komfort och bekvämlighet. Det är perfekt för familjer eller för att välkomna gäster med stil. Med tre generösa sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Och om du vill ta med jobbet hem eller behöver ett eget utrymme för hobbyn finns det även möjlighet att inreda ett hemmakontor eller en ateljé. Trädgården runt huset är redo att bli din oas. Här kan du njuta av sommarkvällar med grillkvällar och trädgårdsfester eller helt enkelt koppla av i lugn och ro. Möjligheterna är oändliga. Läget på Fjärshusgatan 6 är oslagbart med närhet till både natur och stadsliv. Här har du tillgång till grönområden och parker samtidigt som du har bekvämt avstånd till shopping, skolor och kollektivtrafik. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av detta fantastiska hem. Det är en sällsynt möjlighet att äga en nybyggd villa där du kan sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Här kan du leva det goda livet med stil, komfort och elegans. Välkommen hem!

 • Plus
BRF Norra Kyrkvången nr 11, Kyrkvången, Svalövs kommun

BRF Norra Kyrkvången nr 11

Radhus
Kyrkvången, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 775 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
6 308 kr/mån
23 052 kr/m²

Nu kan vi stolt annonsera 13 nyproducerade och välplanerade bostadsrätter på det nya bostadsområdet Norra Kyrkvången i Svalöv. Området ligger på ett fritt läge med vacker utsikt över de skånska fälten men med direkt närhet till byns centrum som erbjuder skola, Pågatågsstation och livsmedelsbutiker. Bostadsrätterna är uppförda i tre olika modeller som erbjuder olika storlek och planlösning. En modell som erbjuder 77kvm fördelat över 3 ROK, en modell som är 65 kvm och har 3 ROK samt en modell som är 57 kvm och är fördelad över 2 ROK. Genomgående för alla bostadsrätter är trevliga materialval, öppen och social planlösning samt vattenburen golvvärme som värmer upp bostadsrätten. Kostnaden för uppvärmning av bostadsrätterna är medräknade i den angivna månadsavgiften. De bostadsrätterna som är uppförda på gavlarna går att bygga om från 3:rok till 4:rok vid behov och önskemål. I Svalöv bor du i en by som är geografiskt välplacerad med goda kommunikationsmöjligheter, både med bil och tåg. Mitt i byn stannar Pågatågen och du når Malmö Central helt utan byten på cirka 35 minuter. Byn är i en expansiv fas där Norra Kyrkvången är det senaste tillskottet till byn. Pris från 1 395 000kr - 1 850 000kr. Avgift från 4 408 kr - 5 955kr. minsta storlek : 57 kvm - 77 kvm.

 • Nyproduktion
Lingatan 9, Röstånga, Svalövs kommun

Lingatan 9

Tomt
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
97 552 kr
728 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva tomt i natursköna Röstånga. Fastigheten Svalöv Röstånga 2:131 med adress Lingatan 9. Tomtarea : 728 kvm. Pris : 97 552 kr. Reserverad Kostnaden för påkoppling av kommunalt vatten/avlopp, el och eventuellt fiber tillkommer utöver köpeskillingen. Tomter säljs av Svalövs Kommun vilket gör att Svalövs Kommuns reglemente för tomtkö blir aktuellt. Är du intresserad av att köpa en tomt? Läs då noga igenom tomtreglementet som är annonserat under dokument på vår hemsida och skicka tillbaka en ifylld tomtansökan till [email protected] på e-mail samt på post till : Svalövs Kommun, samhällsbyggnad, 268 80 Svalöv. Även blanketten "tomtansökan" hittar du under fliken dokument på vår hemsida. Om du har frågor om tomterna eller har frågor angående hur man ansöker om tomt, ta då kontakt med mig på min e-mail : [email protected] eller telefon : 0708280646 så förklarar jag mer än gärna hur du går tillväga.

Visar 1 - 25 av 27