Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emanuel Kvist

Emanuel Kvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mimosavägen 4, Billeberga, Svalövs kommun

Mimosavägen 4

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 490 000 kr
114 + 133 m²
4 rum
829 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus på Mimosavägen 4 – en trivsam enplansvilla med källare i Billeberga! Denna välplanerade och trivsamma familjevilla har allt du söker för ett bekvämt och modernt boende. På entréplan som erbjuder 114 kvadratmeter möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum i vinkel, där stora fönster skapar ett rikligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är idag avdelat för att få ett extra sovrum men denna provisoriska vägg kommer att plockas ned för att öppna upp den trevliga ytan igen. Köket med tillhörande matplats är både stilren och funktionellt, perfekt för familjen som vill avnjuta många trevlig middagar tillsammans. Dessutom finns tre väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum på entréplan. Källarvåningen erbjuder stora ytor som är välbehövlig för en familj. När du kommer ner för trappan möts du av en rymlig gillestuga, perfekt för umgänge och avkoppling. Dessutom finns en praktisk toalett och ett separat duschutrymme samt en bastu. Vidare finns även extra utrymmen som idag används som sovrum. Mimosavägen 4 har närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Detta är den perfekta platsen för familjen att växa och trivas. Läget ger även smidig tillgång till service och kommunikationer. Kontakta oss för mer information och boka din visning – låt Mimosavägen 4 bli din nya adress för en trivsam och bekväm livsstil!

  • Energieffektiv
Västergatan 3, Teckomatorp, Svalövs kommun

Västergatan 3

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 800 000 kr
234 + 164 m²
367 m² tomt

Välkommen till denna pampiga tegelvilla på Västergatan 3 i Teckomatorp. Denna rymlig villa är idag indelad till två olika lägenheter på vars ett plan och en butiksdel på gaveln. När du kommer in genom dörren möts du direkt av en toalett och en stor trappa upp till ovanvåningen. Ovanvåningens vardagsrum har en häftig karaktär med hög takhöjd och synliga bjälkar. Här är en öppen yta där du får plats med både en matplats och en soffgrupp. Vidare finns även 3 sovrum i bra storlek med takfönster och en toalett. Lägenheten på nedervåningen har en egen ingång med ett rymligt kök med plats för en mindre matgrupp. Här finns även ett sovrum, ett helkaklat badrum och två rum i fil som kan nyttjas efter önskemål och behov. Är du i behov av fler sovrum eller önskar du en trevlig matsal med en öppen känsla mot vardagsrummet? Det är bara dina egna behov och önskemål som avgör hur du vill utforma detta boende. Butiksdelen som ligger på hörnan av byggnaden har idag en stor öppen yta med klinkers på golvet, en toalett och ett mindre förvaringsutrymme. I byn finns bland annat en ICA butik, förskola, skola åk 1-6, äldreomsorg, pizzerior och tågstation, allt inom gångavstånd. Fastigheten är i behov av större renoveringsarbete. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot dolda fel! Kontakta oss för en visning av detta storslagna hus och alla dess möjligheter för ditt unika boende!

Vittskövle 1139, Vittskövle, Svalövs kommun

Vittskövle 1139

Villa
Vittskövle, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 595 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
3 248 m² tomt

Välkommen till detta lantliga boende med ett kärt bostadshus och rymliga ekonomibyggnader. Här bor du med närhet till Marieholm och Svalöv där Pågatåget stannar samtidigt som du får möjligheten att bo i en vacker omgivning utan grannar. Bostaden är i ett plan och erbjuder 5 rum och kök samt samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. När du kliver in genom ytterdörren nås du direkt av en hall med vädertålig klinkers. I direkt anslutning till hallen finns goda förvaringsmöjligheter i ett rum som även kan inredas till sovrum, helt efter dina egna önskemål och behov. Sedan nås du av ett kök med möjlighet till en mindre matplats. Vidare erbjuder huset ett trevligt vardagsrum med ett vackert trägolv, en fin eldstad och synliga takbjälkar. Detta är ett rum som är enkelt att trivas i med mycket karaktär från den vackra murstocken och de charmiga fönsterna. Slutligen finns här även två fina och trivsamma sovrum. På tomten finns även ekonomibyggnader med goda förvaringsmöjligheter där den enda ladan har hög takhöjd medans där finns två boxar i stallbyggnaden. Detta stället passar perfekt för dig som vill ha mindre djurhållning eller driver egen verksamhet och är i behov av extra yta.

Fjärshusgatan 34, Kågeröd, Svalövs kommun

Fjärshusgatan 34

Tomt
Kågeröd, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
550 000 kr
617 m² tomt

Vackert belägen tomt för nybyggnation av ditt drömhus på populära Kråckebacken i Kågeröd! Tomten ligger på det barnvänliga området Kråkebacken i utkanten av Kågeröd som ligger på Söderåsens sydvästra sluttning. Tomten som har en area på 617 kvm är perfekt för dig som önskar uppfylla din dröm om att bygga ditt eget hus, precis så som du själv vill ha det. Härifrån har du gång- och cykelavstånd in till skola, affär och tågstation som tar dig mot både Lund och Malmö. Orten är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och familjärt område men som ändå har bra kommunikationer. Dessutom har den nuvarande ägaren redan betalat anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp.

Norra Kyrkvången, null, Svalövs kommun
  • 20 lediga bostäder

Norra Kyrkvången

Tomt
Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
fr. 323 500 kr
1 133 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera 34 tomter på det nya och efterlängtade området Norra Kyrkvången i Svalöv. Tomterna varierar i storlek och har en areal mellan 647 och 1133 kvm. Priset för tomterna är satta till 500 kr per kvadratmeter. Anslutningsavgifter till NSVA för påkoppling av vatten och avlopp kommer att tillkomma. Området ligger centralt i byn med gångavstånd till byns centrum som erbjuder bland annat livsmedelsbutiker, Pågatågsstationsstation och skolor till elever i alla åldrar. Runt tomtområdet finns rikligt med grönytor och utsikt över de vackra, skånska fälten. Svalöv är en aktiv och växande by med ett bra geografiskt läge med närhet till bland annat Landskrona. Sedan 2021 har Svalövs Pågatågsstation öppnat vilket har bidragit positivt för byns tillväxt och underlättat för kommunens pendlande invånare. Nu kan du ta tåget snabbt och smidigt mot exempelvis Malmö helt utan byten. Alla 34 tomter säljs av Svalövs Kommun vilket gör att Svalövs Kommuns reglemente för tomtkö blir aktuellt. Är du intresserad av att köpa en tomt? Läs då noga igenom tomtreglementet som är annonserat under dokument på vår hemsida och skicka tillbaka en ifylld tomtansökan till [email protected] på e-mail samt på post till : Svalövs Kommun, samhällsbyggnad, 268 80 Svalöv. Även blanketten "tomtansökan" hittar du under fliken dokument på vår hemsida. Om du har frågor om tomterna eller har frågor angående hur man ansöker om tomt, ta då kontakt med mig på min e-mail : [email protected] eller telefon : 0708280646 så förklarar jag mer än gärna hur du går tillväga. OBS : Tomterna med tomtnummer 1, 7, 8, 9, 10 är inte bokningsbara.

  • Nybyggnadsprojekt
Plåtslagaregatan 2G, Teckomatorp, Svalövs kommun

Plåtslagaregatan 2G

Radhus
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
6 995 kr/mån
24 938 kr/m²

Nu finns den unika möjligheten att förvärva detta enkla och trivsamma boende i Teckomatorp. Under 2023 färdigställdes BRF Smedlyckan i Teckomatorp vilket innebar nya, fräscha radhus i Teckomatorp som ligger bra till geografiskt för pendlaren som vill kunna ta sig till antingen Helsingborg, Lund eller Malmö. Detta radhus har en boarea på 80kvm fördelat över tre rum och kök. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en hall med vädertålig klinkers på golvet. Vidare finns två rymliga sovrum varav ett sovrum har en bra klädkammare i direkt anslutning. Här finns även ett härligt helkaklat badrum och en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare samt med praktisk klinker på golvet. Bostadens hjärta är det trevliga utrymmet där kök och vardagsrum möts i en social och öppen yta som fylls med massor av naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot baksidan. Här finns även utgången till baksidan som består av ett härligt trädäck och en gräsmatta. Perfekt för dig som vill kunna grilla och njuta av utelivet en varm sommardag. Hela bostaden värms upp genom vattenburen golvvärme för extra lyx och komfort.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Billingevägen 40 och Billingevägen 42, Röstånga, Svalövs kommun

Billingevägen 40 och Billingevägen 42

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 495 000 kr
107 m²
1,1 ha tomt

Nu finns den unika möjligheten att kunna bo på ett lantligt läge med en stor tomt på 1,1 ha med gångavstånd in till byn i Röstånga. På tomten finns idag ett boningshus med stort renoveringsbehov. Bostaden har ett påbörjat rivningsarbete invändigt men är fortfarande i behov av stora renoveringar. På tomten finns idag en mindre granodling och en extra byggnad som också är i behov av omfattande renoveringsarbete. Drömmer du om att bo på landet, med stor tomt men med gångavstånd in till byn? Kontakta mig idag för att forma ditt nästa drömboende. Fastigheten ligger inom det kommunala verksamhetsområdet för avlopp men är inte ansluten i dagsläget. Nästa fastighetsägare skall koppla på fastigheten till det kommunala avloppssystemet. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul mot dolda fel!

Tarstad, Tarstad, Svalövs kommun

Tarstad

Tomt
Tarstad, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
4 800 000 kr
14,7 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva totalt 14,74 ha åkermark, fördelat på två olika fastigheter i närhet till varandra. Fastigheterna ligger i Tarstad strax utanför Svalöv. Fastigheten Svalöv Tarstad 26:1 har en areal på 9,16 ha medans fastigheten Svalöv Munkagårda 3:22 har en areal på 5,58 ha. Fastigheterna är dränerade enligt plan. Fastigheten Svalöv Tarstad 26:1 har en byggnad i rivningsbart skick. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun
  • Tor 18 apr kl 17:45
Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 2
Karlsgatan 46, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 3

Karlsgatan 46

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
2 995 000 kr
131 m²
5 rum
506 m² tomt

Drömmer du om ett nyrenoverat modernt hem med noga utvalda och stilfulla materialval? Då är Karlsgatan 46 i Teckomatorp den perfekta platsen för dig och din familj! Denna vackra villa på 131 kvm imponerar direkt med sin klassiska charm, utsmyckade fasad och vackra materialval. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en entrévåning beståendes av ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Entréplan erbjuder även ett rymligt vardagsrum, ett fint kök och ett kaklat badrum som är utsmyckat med en vackert mönstrat klinker. Ovanvåningen har genomgående vackra, vitpigmenterade brädgolv. När du kommer upp för den äldre, bevarade, trappan möts du av ett allrum med en stor kupa som skapar en bra yta och släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för att ställa ut en soffgrupp och är en naturlig samlingsplats för familjen. Här finns även två bra sovrum, en klädkammare och ett kaklat badrum, med takfönster. När du kliver ut i trädgården möts du av en härlig utomhusmiljö där du kan njuta av soliga dagar och mysiga grillkvällar. Här finns plats för både lek och lite mindre odling för den som uppskattar det. Karlsgatan 46 är belägen i hjärtat av Teckomatorp, med närhet till skolor, affärer och vackra grönområden. Det är en trygg och trivsam miljö som passar både barnfamiljer och par. Från huset är det gångavstånd till Pågatågsstationen som tar dig snabbt och enkelt mot Helsingborg, Lund och Malmö, helt utan byten. OBS : För att komma på visningen, var vänlig boka in dig via vår hemsida Lansfast.se

  • Premium
Stora klockgatan 5, Bjuv, Bjuvs kommun

Stora klockgatan 5

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 295 000 kr
128 m²
5 rum
326 m² tomt

Tänk vilken lyx att få flytta in i ett alldeles nybyggt hus! Detta är ett riktigt trevligt funkishus med en fantastisk planlösning. Entréplan erbjuder en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum binds samman genom en köksö. Här kommer in ett underbart ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna vilket skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla. Planlösningen är utformad för att du ska kunna umgås och kommunicera med hela ditt sällskap och avnjuta många trevliga stunder och måltider tillsammans. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum, en tvättstuga och förvaringsutrymme under trappan. Ovanvåningen har 3 bra sovrum med möjlighet till fler om man behöver. Även här får du ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, bland annat mot uteplatsen i söderläge och genom panoramafönster. Nyanlagd trädgård med ett trädäck på baksidan och stensättning. Stor carport med gjuten betongplatta, bra plats för bil även på stensatt uppfart. Huset är byggt i lättbetong och har vattenburen golvvärme på båda plan för bästa komfort. Varmt välkomna för ett besök!

Fjärshusgatan 6, Kågeröd, Svalövs kommun
  • Lör 20 apr kl 10:30

Fjärshusgatan 6

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
3 350 000 kr
165 m²
5 rum
641 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Fjärshusgatan 6! Drömmer du om att bo i en sprillans ny villa där ingen tidigare har satt sin fot? Denna fantastiska nybyggda villa är precis vad du har letat efter. Med en öppen planlösning som genomsyrar hela huset, skapar den en känsla av rymlighet och elegans som är svårslagen. Huset är utrustat med stilrena och lyxiga materialval som kommer att imponera på även de mest kräsna köparna. De ljusa och luftiga utrymmena drar nytta av rikligt med naturligt ljus som strömmar in från alla håll, vilket skapar en harmonisk atmosfär och ger energi året runt. Ett av höjdpunkterna i detta hem är de tre helkaklade badrummen, ett på varje våningsplan. Här finns inga trånga morgnar eller rusiga kvällar – bara ren komfort och bekvämlighet. Det är perfekt för familjer eller för att välkomna gäster med stil. Med tre generösa sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Och om du vill ta med jobbet hem eller behöver ett eget utrymme för hobbyn finns det även möjlighet att inreda ett hemmakontor eller en ateljé. Trädgården runt huset är redo att bli din oas. Här kan du njuta av sommarkvällar med grillkvällar och trädgårdsfester eller helt enkelt koppla av i lugn och ro. Möjligheterna är oändliga. Läget på Fjärshusgatan 6 är oslagbart med närhet till både natur och stadsliv. Här har du tillgång till grönområden och parker samtidigt som du har bekvämt avstånd till shopping, skolor och kollektivtrafik. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av detta fantastiska hem. Det är en sällsynt möjlighet att äga en nybyggd villa där du kan sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Här kan du leva det goda livet med stil, komfort och elegans. Välkommen hem!

  • Plus
BRF Norra Kyrkvången nr 11, Kyrkvången, Svalövs kommun

BRF Norra Kyrkvången nr 11

Radhus
Kyrkvången, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 775 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
6 308 kr/mån
23 052 kr/m²

Nu kan vi stolt annonsera 13 nyproducerade och välplanerade bostadsrätter på det nya bostadsområdet Norra Kyrkvången i Svalöv. Området ligger på ett fritt läge med vacker utsikt över de skånska fälten men med direkt närhet till byns centrum som erbjuder skola, Pågatågsstation och livsmedelsbutiker. Bostadsrätterna är uppförda i tre olika modeller som erbjuder olika storlek och planlösning. En modell som erbjuder 77kvm fördelat över 3 ROK, en modell som är 65 kvm och har 3 ROK samt en modell som är 57 kvm och är fördelad över 2 ROK. Genomgående för alla bostadsrätter är trevliga materialval, öppen och social planlösning samt vattenburen golvvärme som värmer upp bostadsrätten. Kostnaden för uppvärmning av bostadsrätterna är medräknade i den angivna månadsavgiften. De bostadsrätterna som är uppförda på gavlarna går att bygga om från 3:rok till 4:rok vid behov och önskemål. I Svalöv bor du i en by som är geografiskt välplacerad med goda kommunikationsmöjligheter, både med bil och tåg. Mitt i byn stannar Pågatågen och du når Malmö Central helt utan byten på cirka 35 minuter. Byn är i en expansiv fas där Norra Kyrkvången är det senaste tillskottet till byn. Pris från 1 395 000kr - 1 850 000kr. Avgift från 4 408 kr - 5 955kr. minsta storlek : 57 kvm - 77 kvm.

  • Nyproduktion
Lingatan 9, Lingatan 11 och Hagagatan 29, Röstånga, Svalövs kommun

Lingatan 9, Lingatan 11 och Hagagatan 29

Tomt
Röstånga, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
97 552 kr
728 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva tre olika tomter i natursköna Röstånga. Fastigheten Svalöv Röstånga 2:132 med adress Lingatan 11. Tomtarea : 830 kvm. Pris : 111 220 kr. Reserverad Fastigheten Svalöv Röstånga 2:131 med adress Lingatan 9. Tomtarea : 728 kvm. Pris : 97 552 kr. Reserverad Fastigheten Svalöv Röstånga 1:107 med adress Hagagatan 29. Tomtarea : 950 kvm. Pris : 127 300kr Reserverad Kostnaden för påkoppling av kommunalt vatten/avlopp, el och eventuellt fiber tillkommer utöver köpeskillingen. Alla 3 tomter säljs av Svalövs Kommun vilket gör att Svalövs Kommuns reglemente för tomtkö blir aktuellt. Är du intresserad av att köpa en tomt? Läs då noga igenom tomtreglementet som är annonserat under dokument på vår hemsida och skicka tillbaka en ifylld tomtansökan till [email protected] på e-mail samt på post till : Svalövs Kommun, samhällsbyggnad, 268 80 Svalöv. Även blanketten "tomtansökan" hittar du under fliken dokument på vår hemsida. Om du har frågor om tomterna eller har frågor angående hur man ansöker om tomt, ta då kontakt med mig på min e-mail : [email protected] eller telefon : 0708280646 så förklarar jag mer än gärna hur du går tillväga.

Axelvold 3183, Axelvold, Svalövs kommun

Axelvold 3183

Villa
Axelvold, Svalövs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
1 450 000 kr
85 + 73 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna putsade villa i Axelvold, med trevlig trädgård och öppen planlösning. Trädgården som har en yta på 1090 kvm erbjuder parkeringsmöjligheter på uppfarten och en stor grästäppa på baksidan av huset. På baksidan av huset finns även ett trädäck med plats för loungemöbler där du kan njuta av trevliga sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära. Fastigheten är kopplad till det kommunala vatten och avloppssystemet men är också försedd med egen vattenbrunn som idag används för bevattning i trädgården. Bostaden är trevligt planerad med en rymlig hall, kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum på entréplan. På ovanvåningen finns 2 rum som båda kan användas till sovrum. I båda rummen finns fina, synliga träbjälkar. I källaren finns rikligt med förvaringsutrymme samt en helkaklad toalett, som är förberedd med rör för att installera dusch. Varmt välkomna hit på visning!

Visar alla 14