Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Bruksås

Annica Bruksås

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelsundet 302, null, Tierps kommun

Fågelsundet 302

Fritidshus
Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 950 000 kr
110 m²
4 rum

Äntligen säger säkert många. Nu finns chansen att förvärva en stor sjöbod på arrende i det vackra Fågelsundet som erbjuder en vacker skärgård och många upplevelser som tex. fiske, havsbad, rikt fågelliv m.m. Här finns nu denna sjöbod på arrende som kan bli just er. Här kommer man in till ett grovkök med gasspis, stor båtvara, verkstadsrum och ett toalettrum med potti potti. En trappa upp finns kök med äldre skåpinredning och elspis samt ett sovrum. Ytterligare en trappa upp finns allrum och 2 st sovrum och snedskrubbar. En trappa till når ni loftet. Detta är något man inte skall missa, det kan ju vara ert sommarparadis. Varmt välkommen på visning!

Krans väg 18, Tierp, Tierps kommun

Krans väg 18

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
895 000 kr
111,9 m²
5 rum
6 290 kr/mån
7 998 kr/m²

Området Skogsgläntan har ett fint läge i utkanten av Tierp med skogen runt knuten men ändå med ett bekvämt avstånd till centrum. Denna bostad har 4 st sovrum och badrum på övre plan och på entréplanet finns renoverat kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. En inglasad altan finns på baksidan där man njuter av lugnet och på framsidan finns uteplats med trätrall. Ett vidbyggt garage finns även med asfalterad uppfart. Trädgårdstäppan sköter ni enkelt och snabbt.

  • Balkong
  • Uteplats
Åkervägen 40, Tierp, Tierps kommun

Åkervägen 40

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 700 000 kr
95 m²
4 rum
5 085 kr/mån
17 895 kr/m²

Äntligen säger säkert många! Är du en av dem som väntat på att ett boende i denna välskötta förening skall komma ut till försäljning? Nu har du chansen. Välkommen till denna bostadsrätt om 4 rum och kök i markplan i föreningen Slätten på Åkervägen. Här erbjuds ett trivsamt boende med 4 rum och kök i ett plan. Köket och vardagsrummet har fått en uppfräschning år 2012 och bostaden har även 3 sovrum samt badrum och ett toalettrum. Från vardagsrummet når du den stensatta uteplatsen där du kan njuta av härliga sommarkvällar. Här njuter ni av en egen trädgårdstäppa där ni kan ha egna odlingar eller bara njuta av lugnet. Dessutom finns en garageplats i garagelängan. Föreningen är mycket omtyckt och välskött, utan några skulder. Här bor du med promenadavstånd till centrala Tierp med alla bekvämligheter och goda kommunikationer. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Kontakta oss för mer information och visning. Välkommen!

  • Uteplats
Romsmaren 87, Hållnäs, Tierps kommun

Romsmaren 87

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
700 000 kr
17 + 10 m²
1 rum
2 079 m² tomt

Här erbjuds ett mycket enkelt men trevligt fritidsboende i havsnära, naturnära och lugnt läge i omtyckta och fina Fågelsundet. På tomten finns en stuga om 1 rum med trinettkök, bastubyggnad med dusch mulltoa och dusch samt en förrådsbyggnad. Detta kan vara något för er som längtar ut till hav och natur . Närheten till bland annat badplats, klippbad och vackra skogspartier gör detta boende perfekt för dig som längtar ut till naturen. Havet med underbara klippor och det vackra fiskelägret ligger endast ca 250 meter från huset och till Båtplats (cirka 400 meter).

Sandgatan 12, Karholmsbruk, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandgatan 12

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
850 000 kr
96 + 93 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Denna bostad i Karlholmsbruk erbjuder ett enkelt boende på ett plan med fyra rum och kök samt källare med flera utrymmen. Huset är förutom köket genomgående äldre men välvårdat och erbjuder en möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på boendet. Huset är beläget på en lugn gata med minimal trafik och har fördelen av ett hörnläge. Trädgården är välvårdad med buskar och äppelträd som ger en mysig och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av sommardagar i solen eller ta en kopp kaffe på uteplatsen. Bostaden har även ett garage för bekväm parkering av din bil. Ett vattenburet uppvärmningssystem ser till att du har en jämn och behaglig temperatur året om. Varmt välkommen på visning!

Hillebola 337, Tobo, Tierps kommun
  • Idag

Hillebola 337

Fritidshus
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 250 000 kr
38 m²
2 rum
3 454 m² tomt

Välkommen till detta underbara charmiga torp från slutet av 1700-talet! Torpet med stort T erbjuder en fantastisk lantlig miljö vid vägens slut, där mycket av den äldre charmen har bevarats. Här finner du ett lantligt kök med plats för alla och matlagning och umgänge blir till en fröjd, en mysig kammare som idag används som sovrum samt ett fint badrum. Trappan från hallen tar dig till loftet där du hittar ett trevligt allrum perfekt för avkoppling samt en sovdel för god nattsömn. Torpet har givetvis en fungerande vedspis och kakelugn i original. En stor härlig altan som byggdes 2020 som är en mycket trevlig plats för varma sommarkvällar med vänner och familj. Gäststugan är i mycket gott skick och tomten erbjuder stora ytor för odlingar och planteringar, här väljer du själv vart din oas är. Uthuset inkluderar en vedbod och en utedass. Läget ger en otrolig känsla av lugn och frihet. Missa inte chansen att äga denna pärla - Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun
Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun, bild 2
Marmaby 37, Marma, Älvkarleby kommun, bild 3

Marmaby 37

Fritidshus
Marma, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 600 000 kr
102 + 21 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Endast 1,5 timmes säker och bekväm motorvägskörning från Stockholm finner du denna lilla idyll vid Dalälven. Marmaby är den lilla byn med bullerbykänsla där allt du drömmer om att sommaren skall erbjuda finns att bara ta för sig av. Fina bad- och fiskevatten, sommarängar och fantastiska svampskogar precis runt hörnet. Bostaden är vinterbonad så här kan man med fördel fira både midsommar och julafton. Stor härlig uppvuxen trädgård med äppelträd, bigarråträd, körsbärsträd, bärbuskar och flertalet perenner. Verandan bjuder på många fina sommarkvällar med utsikt mot älven. Dalälven är helt fantastisk att utforska flertalet grillplatser iordningställda på de små öarna där alla är välkomna att besöka. På kroken kan man få gädda, gös och abborre. Ett måste är att åka båt i den omtalade kärlekstunneln som mynnar ut vid badplatsen i Marma där du kan njuta vid den offentliga badplatsen. Marma har en aktiv båtklubb där möjlighet till båtplats finns.

  • Premium
Jakob Ols väg 4, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakob Ols väg 4

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 500 000 kr
75,2 m²
3 rum
4 379 kr/mån
19 947 kr/m²

Välkommen till denna fräscha bostad i ett attraktivt område med närhet till natur och bekvämligheter. Detta bostadsrättsparhus erbjuder 3 rum och kök i ett plan samt ett underbart inglasat uterum som förlänger sommaren och ett vidbyggt garage. Bostaden har renoverats och erbjuder modern och fräsch känsla. Det nyare köket och badrummet är fräscha och funktionella, vilket ger en bekväm vardag. Det inglasade uterummet blir en oas för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av naturen och ljuset utan att bry dig om årstiderna. Det vidbyggda renoverade garaget ger gott om utrymme för förvaring och möjlighet att skydda din bil från väder och vind. På garageuppfarten finns även plats för 2 bilar. Området erbjuder en härlig livsstil med närhet till natur och fina promenadvägar. Du kan njuta av skogen och ta långa promenader eller varför inte löprundor i elljusspåret för att ladda energi. Dessutom är avståndet till affärer och kommunikation inte långt, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Palmgatan 3C, Tierp, Tierps kommun

Palmgatan 3C

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 275 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
6 952 kr/mån
13 421 kr/m²

Äntligen säger säkert många. Nu finns denna bostadsrätt på 95 kvm fördelat på 4 rum och kök och väntar kanske just på dig. Denna trevliga bostadsrätt erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Med 4 rymliga rum och kök får du gott om plats för hela familjen att trivas i. Hörnläget ger bostaden även ett fint ljusinsläpp Bostaden har genomgått en renovering och bjuder nu på ett trevlig kök, 3 st sovrum och vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll. Badrummet har även stamrenoverats. Den inglasade balkongen når ni från vardagsrummet. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe och bara njuta. Med denna fina renoverade bostadsrätt får du inte bara en praktisk och funktionell bostad, utan även en bostad att trivas i. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in din visning.

  • Plus
  • Balkong
Rådhusallén 8A, Tierp, Tierps kommun

Rådhusallén 8A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
730 000 kr
38,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 574 kr/mån
18 912 kr/m²

Denna fina 1:a ligger högst upp i huset vilket gör att du slipper bli störd av spring i trapphuset. Trots sin lilla storlek erbjuder den ett rymligt kök renoverat -21 med ordentligt med förvaring. Hallen är nyrenoverad -24 och erbjuder även den gott om förvaring i de tre garderoberna. I det kombinerade vardagsrummet/sovrummet (även det målat) kan du lätt skapa rum i rummet genom att avgränsa med tex tyg. Härifrån kommer du också ut på en väl tilltagen balkongen som erbjuder kvällssol. Här bor du med en låg månadsavgift i en förening som har en god ekonomi och med många renoveringar redan genomförda. Säkerhetsdörrar tillsammans med läget gör att lägenheten inte är lyhörd. Läget är centralt med endast några minuter till allt från station, affärer, restauranger, med mera. I källaren finns två förråd. I angränsande byggnad finns tvättstuga och torkrum. I denna byggnad finns cykelförråd, pingisrum och mindre gym. Som första boende eller kanske för övernattning är denna lägenhet perfekt. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Minkvägen 9, Tierp, Tierps kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15

Minkvägen 9

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 675 000 kr
117 + 117 m²
4 rum
1 054 m² tomt

SÄNKT PRIS!!! Välkommen till denna fina villa i vinkel med källare som kanske får dina drömmar att slå in. Denna välskötta bostad erbjuder inte bara en bekväm livsstil, utan även en perfekt bostad att skapa minnen i. Här får alla plats! Bostaden är perfekt för den stora familjen då man har 3 sovrum på entréplanet (kan göras om till 4 sovrum) och i källaren finns 3 st inredda sovrum. Ni kommer säkert att tycka om det trevliga uterummet som byggdes för 7 år sedan och ger en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Bostaden har även ett effektivt bergvärmesystem samt en luftvärmepump. Du kan vara säker på att du inte bara kommer att bo i en komfortabel miljö, utan även spara på din energiförbrukning. Läget är perfekt för den aktiva familjen - beläget på en hörntomt i ett attraktivt område med närhet till idrottsplats, ishall, utegym och elljusspår. Dessutom är det bara en kort promenad till centrum och goda kommunikationer, vilket gör att pendling till jobbet blir enkelt. Denna villa i ett plan med källare är verkligen ett utmärkt val för den som söker bekvämlighet och livskvalitet. Panelen på huset byttes ut 2021 och målades då även om. I köpet följer även en robotgräsklippare med. Välkommen på visning, det kan vara ert nya hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Havsporten 33, Karlholm, Tierps kommun

Havsporten 33

Fritidshus
Karlholm, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 500 000 kr
140 m²
5 rum
100 m² tomt

Har Ni också längtat att få bo vid havet? Havsporten 33 är ett fantastiskt friköpt radhus i 3 plan med ett unikt läge vid havet och hör och häpna, här finns 3 st underbara uteplatser, varav 2 st är stora fina takterasser. Här har ni havet precis utanför fönstret och möjlighet att lägga till båten alldeles utanför. Här skapar ni er egna dröm sommar som vinter, varför inte en fisketur, dopp i havet, långfärdsskridskor, vinterbad, eller bara få själen att må bra med en kopp kaffe och njuta av den fina utsikten mot havet. Detta unika boende är på 140 kvm och har 5 rum och kök i 3 plan med mycket fina tillval. Planlösningen är mycket tilltalande med sällskapsytor i entréplanet och utgång till en stor uteplats direkt vid havet, sovrummen finns på mellanplanet och härligt allrum på översta planet där ni även finner 2 st härliga takterrasser. Fina sommarkvällar kanske en padelmatch är att föredra eller varför inte ett träningspass på gymmet då allt detta finns i området. Att bo i Karlholm Strand skall vara enkel och bekvämt, livet ska vara härligt att leva, gillar ni friluftslivet så kommer ni inte att bli besvikna. Skulle ni sedan längta in till lite puls i staden så är det bara några mil till Gävle. Kan det vara Ni som hittat hem? Välkomna på visning

  • Plus

Visar alla 12