Mäklare Annica Bruksås

Annica Bruksås

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Väla 120, null, Tierps kommun

Väla 120

Villa
Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 175 000 kr

132 m²

6 rum

2,1 ha tomt

Trött på storstad och längtar ut på landet och lugnet? Då kanske detta kan vara något för er? Mellan Tierp och Skärplinge i Väla finns denna bostad i 1 1/2 plan om 6 rum och kök. På den stora naturtomten om ca 2,1 ha som även har mindre tillhörande skogsdunge så finns uthus, snickarbod, vedbod och äldre garage med plats för 3 bilar. Kan det vara ni som hittat hem? Här kan ni kan njuta av det lantliga läget med bara några mil till Hållnäskusten! Hållnäskusten har mycket att erbjuda, framförallt sommartid - så som bad, glass, klipphällar och färsk fisk. Till busshållplatsen är det endast 100 meter som enkelt tar er till både Tierp och Skärplinge. Välkomna på visning!

Roslagsvägen 39B, Örbyhus, Tierps kommun

Roslagsvägen 39B

Radhus
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 495 000 kr

98 m²

4 rum

4 793 kr/mån

15 255 kr/m²

Letar Ni välskött fräsch bekvämt boende i Örbyhus? Nu finns detta bostadsrättsradhus om 4 rum och kök med egen liten trädgårdstomt och väntar kanske just på er. På entréplanet finns bl.a fräscht kök, vardagsrum och badrum. På övre plan finner ni de 3 st sovrummen och badrum. På uteplatsen på baksidan med trall och tak där ni njuter av kvällssolen. Bilen har en egen plats i carporten, här finns även en vind samt separat förrådsbyggnad. Fiber är indraget. Välkomna på visning!

Vendelvägen 6A, Örbyhus, Tierps kommun

Vendelvägen 6A

Lägenhet
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 100 000 kr

78 m²

3 rum

3 601 kr/mån

14 103 kr/m²

Trevlig välplanerad lägenhet om 3 rok belägen centralt i Örbyhus med nya enhetliga laminatgolv 12mm. Livmedelsaffär, välsorterad Möbelaffär, skola F-9, och busstation en kort promenad från bostaden. Lägenheten bjuder på separat matplats med angränsande arbetskök med kyl, frys, häll, fläkt och arbetsytor. Från vardagsrummet tar du dig ut på den rymliga balkongen som vetter in mot en lugn och trevlig innergård. Aktiv idrottsförening med aktiviteter för både stora och små, Centralbadet ligger ett stenkast från bostaden. Tvättstuga och förråd finner du i samma huskropp.

  • Balkong
Rocknö 143, Strömsberg, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rocknö 143

Villa
Strömsberg, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 500 000 kr

75 m²

2 rum

6 814 m² tomt

Varmt välkommen till Rocknö och detta torp från slutet 1800-tal som kan nyttjas året runt eller för fritiden, ni bestämmer själva! Strax utanför Tierp finns detta torp från slutet av 1800-talet som är renoverat. Idag finns idag 2 rum och stort kök. i bostaden. På tomten finns även äldre ladugård med inrett rum på vinden. Garaget är en separat byggnad som byggdes 2007 med gjuten platta, varm och kallvatten indraget. Här har ni låg drift då solceller installerades 2020. Varmt välkomna på visning

  • Plus
Romsmaren 101, Hållnäshalvön, Tierps kommun

Romsmaren 101

Villa
Hållnäshalvön, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 495 000 kr

53 m²

3 rum

2 146 m² tomt

Kan det vara detta du väntat på? Romsmaren är ett fritidshusområde utefter Hållnäskusten med Fågelsundet som närmsta granne. Detta kan vara något för er som längtar ut till hav och natur. Här erbjuds ett trevligt fritidsboende med åretruntstandard i havsnära lugnt läge. Inglasad altan för tidiga vårkvällar och sena höstkvällar, så säsongen hålls så lång som möjligt. Huvudbyggnaden bjuder på 2 sovrum med vardagsrum och kök i öppen planlösning. På tomten finns även en gäststuga med dubbelsäng. På klipporna kan du avnjuta både soluppgång och solnedgång där känslan av återhämtning blir ett faktum. Det finns en promenadstig utefter vattnet som tar dig via hamnen till fiskelägret. På andra sidan fiskelägret finns en naturstig som sträcker sig ca 1,5 km genom skogen och utefter havet. Naturreservatet Rödhäll med dess klippområde ligger endast några km bort och är ett vackert trevligt utflyktsmål och har du tur kan du även få se en och annan havsörn. Gästhamn finns i området och fastighetsägaren blir tilldelad båtplats om det finns tillgängligt av samfällighetsföreningen.

Roslagsvägen 35 B, Örbyhus, Tierps kommun

Roslagsvägen 35 B

Radhus
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

1 550 000 kr

98 m²

4 rum

4 793 kr/mån

15 816 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta bostadsrättsradhus som inte bara är ett praktiskt boende utan även välvårdat med fräscha ytskikt. Uteplatser både på husets fram- och baksida vilket ger soldyrkaren många soltimmar här. Fint kök, vardagsrum och badrum på entréplanet. På övre plan har ni de 3 sovrum samt ytterligare ett till badrum. Fiber är indraget. Bilen ställer ni i den tillhörande carporten. Varmt välkomna på visning, det kan ju vara ni som hittat hem!

Havsporten 33, Karlholm, Tierps kommun

Havsporten 33

Radhus
Karlholm, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

3 500 000 kr

140 m²

5 rum

100 m² tomt

Har Ni också längtat att få bo vid havet? Havsporten 33 är ett fantastiskt friköpt radhus i 3 plan med ett unikt läge vid havet och hör och häpna, här finns 3 st underbara uteplatser, varav 2 st är stora fina takterasser. Här har ni havet precis utanför fönstret och möjlighet att lägga till båten alldeles utanför. Här skapar ni er egna dröm sommar som vinter, varför inte en fisketur, dopp i havet, långfärdsskridskor, vinterbad, eller bara få själen att må bra med en kopp kaffe och njuta av den fina utsikten mot havet. Detta unika boende är på 140 kvm och har 5 rum och kök i 3 plan med mycket fina tillval. Planlösningen är mycket tilltalande med sällskapsytor i entréplanet och utgång till en stor uteplats direkt vid havet, sovrummen finns på mellanplanet och härligt allrum på översta planet där ni även finner 2 st härliga takterrasser. Fina sommarkvällar kanske en padelmatch är att föredra eller varför inte ett träningspass på gymmet då allt detta finns i området. Att bo i Karlholm Strand skall vara enkel och bekvämt, livet ska vara härligt att leva, gillar ni friluftslivet så kommer ni inte att bli besvikna. Skull ni sedan längta in till lite puls i staden så är det bara några mil till Gävle. Kan det vara Ni som hittat hem? Välkomna på visning

  • Plus

Visar alla 7