Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Bruksås

Annica Bruksås

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Villavägen 12, Tobo, Tierps kommun
  • Sön 3 nov

Villavägen 12

Villa
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 200 000 kr
112 m²
6 rum
1 990 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 50-talsvilla i 1 1/2 plan och källare. Med sina fyra sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns även ett nyrenoverat och rymligt kök från 2022, perfekt för den matintresserade. Denna välbevarade villa har även moderna bekvämligheter som bergvärme och fiberindraget internet. Och det blir ännu bättre - dräneringen gjordes även 2022 vilket ger dig extra trygghet. På den generösa tomten om 1990 kvadratmeter finner du ett uthus med vedförråd och förvaring, perfekt för den som vill ha extra utrymme. Dessutom finns det en trevlig trädgård för odlingar. Beläget i Tobo erbjuder detta hem en lugn och fridfull miljö. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har närhet till kommunikationer. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva en välbyggd och karaktärsfull villa med potential att bli ditt drömhem. Välkommen till Villavägen!

  • Plus
Jans gränd 2, Tierp, Tierps kommun
  • Lör 26 okt kl 10:30

Jans gränd 2

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 275 000 kr
170 m²
6 rum
737 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa med hörnläge belägen i en lugn återvändsgränd. Här erbjuds ett tryggt och barnvänligt läge för hela familjen att trivas i. Villan sträcker sig över 1 1/2 plan och rymmer totalt 6 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för både umgänge och privatliv. Njut av två härliga uteplatser där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller skapa mysiga middagar med vänner och familj. För den miljömedvetna finns här även jordvärme, vilket bidrar till både låga driftskostnader och en hållbar livsstil. Dessutom är fiber indraget för att möjliggöra snabbt och stabilt internet. Ett fristående garage erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme för bilen eller andra tillhörigheter. Denna villa har verkligen mycket att erbjuda. Med sin storlek om 170 kvadratmeter och en tomtarea på 737 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att leva och växa. Beläget i Tierp, erbjuder detta område en lugn och naturskön miljö att bo i. Välkommen till Jans gränd – ett hem att trivas i för lång tid framöver.

  • Plus
Palmgatan 3C, null, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Palmgatan 3C

Lägenhet
Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/2
6 952 kr/mån
12 105 kr/m²

Trevlig bostadsrätt med hörnläge och fint ljusinsläpp! Välkommen till denna rymliga och ljusa bostadsrätt belägen centralt med närhet till affärer, tågstation och det fina badhuset. Här erbjuds ett trevligt kök, 3 sovrum och ett vardagsrum så här får hela familjen plats. Utgången till balkongen når ni från vardagsrummet. En fin uppfräschning har bostaden fått och badrummet har även stamrenoverats. Ett perfekt boende för den som söker både bekvämlighet och komfort, hör kommer ni att trivas. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka en visning av denna underbara bostad!

  • Balkong
Havsporten 33, Karlholm, Tierps kommun

Havsporten 33

Radhus
Karlholm, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 500 000 kr
140 m²
5 rum
100 m² tomt

Har Ni också längtat att få bo vid havet? Havsporten 33 är ett fantastiskt friköpt radhus i 3 plan med ett unikt läge vid havet och hör och häpna, här finns 3 st underbara uteplatser, varav 2 st är stora fina takterasser. Här har ni havet precis utanför fönstret och möjlighet att lägga till båten alldeles utanför. Här skapar ni er egna dröm sommar som vinter, varför inte en fisketur, dopp i havet, långfärdsskridskor, vinterbad, eller bara få själen att må bra med en kopp kaffe och njuta av den fina utsikten mot havet. Detta unika boende är på 140 kvm och har 5 rum och kök i 3 plan med mycket fina tillval. Planlösningen är mycket tilltalande med sällskapsytor i entréplanet och utgång till en stor uteplats direkt vid havet, sovrummen finns på mellanplanet och härligt allrum på översta planet där ni även finner 2 st härliga takterrasser. Fina sommarkvällar kanske en padelmatch är att föredra eller varför inte ett träningspass på gymmet då allt detta finns i området. Att bo i Karlholm Strand skall vara enkel och bekvämt, livet ska vara härligt att leva, gillar ni friluftslivet så kommer ni inte att bli besvikna. Skulle ni sedan längta in till lite puls i staden så är det bara några mil till Gävle. Kan det vara Ni som hittat hem? Välkomna på visning

  • Plus
Palmgatan 3C, Tierp, Tierps kommun

Palmgatan 3C

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 275 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
6 952 kr/mån
13 421 kr/m²

Äntligen säger säkert många. Nu finns denna bostadsrätt på 95 kvm fördelat på 4 rum och kök och väntar kanske just på dig. Denna trevliga bostadsrätt erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Med 4 rymliga rum och kök får du gott om plats för hela familjen att trivas i. Hörnläget ger bostaden även ett fint ljusinsläpp Bostaden har genomgått en renovering och bjuder nu på ett trevlig kök, 3 st sovrum och vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll. Badrummet har även stamrenoverats. Den inglasade balkongen når ni från vardagsrummet. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe och bara njuta. Med denna fina renoverade bostadsrätt får du inte bara en praktisk och funktionell bostad, utan även en bostad att trivas i. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in din visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5