Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ormvråksstigen 76, Långsand, Älvkarleby kommun
 • Mån 8 jul

Ormvråksstigen 76

Villa
Långsand, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 795 000 kr
65 m²
4 rum
2 164 m² tomt

Varmt välkommen till Ormvråksstigen 76 där du finner en fin stuga för fritid eller året runt i slutet av vägen på hörntomt - lite avskilt men inte ensligt. Förutom huvudstugan finns här även en gäststuga med sovrum, duschrum och tidigare bastu och relax. Vidare finns här även ett lusthus där du får känslan av att sitta ute fast du sitter skyddad från väder och vind. Tomten är stor, uppväxt och delvis naturtomt med synliga klipphällar. Lekplats finns i närheten. Här är det kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns i området för dig som vill ansluta dig till snabbare uppkoppling. Populärt område med fint bad, här finns båtplatser i samfällighetsföreningen samt möjlighet till olika typer av aktiviteter såsom tennis, segling, kanot mm. Gott om svamp och bär i skogarna runt om. Innan detta område har vi den långgrunda och omåttligt populära sandstranden i Rullsand där Dalälven möter havet. Älvkarleby ridklubb ligger en liten bit härifrån och för dig som spelar golf ligger Älvkarlebys golfklubb inte alltför långt bort.

 • Plus
Hagvägen 5, Tobo, Tierps kommun

Hagvägen 5

Villa
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 350 000 kr
87 + 61 m²
3 rum
1 404 m² tomt

Längs lugn återvändsgata hittar ni denna lättskötta tegelvilla om ett plan med källare. Villan ligger som nästsista hus på gatan vid en återvändsplan, ett mycket lugnt läge utan förbipasserande trafik. Tomten med fina gräsytor på fram- och baksida erbjuder sol hela dagen samt skuggiga lägen för den som önskar. Om sommarkvällarna kan ni njuta av kvällssolen på den rymliga altanen. Välkommen till Hagvägen 5 - lättskötta 87 kvm som disponeras över hall, kök, badrum, matplats, sovrum, matrum och ett stort vardagsrum. Idag erbjuder huset ett sovrum i entréplanet men matrummet liksom halva vardagsrummet kan med fördel göras om till sovrum. Huset uppfördes 1961 och 12 år senare byggdes huset ut och vardagsrummet blev större. Tre år senare tillfördes altanen. I mitten av 80-talet byttes taket till betongpannor och genom alla åren med jämna mellanrum har huset renoverats med nya ytskikt. Renoveringarna skedde fram till 2012 då sista renoveringarna utfördes med badrumsrenovering och målning/tapetsering av väggar och tak i entréplanet. Dessförinnan installerades 3-glasfönster år 2000. Källarplanet har inte renoverats - där möter ni en gillestuga, matkällare, pannrum, förråd, tvättstuga/duschrum samt garage. I detta hus får ni kommunalt vatten och avlopp, vattenburen värme med oljeeldning, luft/luftvärmefläkt och 3-glasfönster. Det finns inte fiber installerat eller framdraget till tomtgränsen men det går en kabel förbi tomten då grannarna på båda sidor om denna fastighet har fiber. I Tobo har ni ett bra pendlarläge med Mälartåg som på 29 minuter tar er till Uppsala, 7 minuter till Tierp och 39 min till Gävle och många mellanliggande stationer. Tobo som är en gammal bruksort erbjuder förutom fina omgivningar och byggnader en fin gemenskap på orten med bland annat ett levande föreningsliv, aktiviteter i Folkets hus, Regnbågens förskola (ålder 1-5 år). Närmaste skola finner ni i Örbyhus skola (åk 1-9). I Örbyhus finns badmöjligheter i pooler både inomhus och utomhus. Vill ni ta en cykeltur från huset når ni mysiga Strömabadet med liten sandstrand och bryggor på dryga 10 minuter. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Lejoncronas väg 11, Söderfors, Tierps kommun

Lejoncronas väg 11

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 550 000 kr
106 + 77 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Mitt i Söderfors med närhet till bland annat skola, idrottsplats, Dalälven, matbutik, pizzeria och vacker natur finns detta fina 40-talshus med gott om utrymme för den stora familjen likväl som den mindre familjen. Huset ligger i ett lugnt och mysigt villakvarter med välkomnande och trevliga grannar i blandade åldrar. Här bor ni driftsnålt med bergvärme, kamin och 3-glasfönster samt praktiskt och lättskött med nästintill totalrenoverat hus och kommunalt vatten och avlopp. Huset från 1947 är välhållet och i mycket fint skick. Det som främst kännetecknar 40-talsstilen på huset är fönstren över hörnen, dvs fönster i vinkel, som återfinns i entréplanets vardagsrum och sovrum som ger fint ljus in i dessa rum. Till fördel för en ljusare och rymligare känsla i entréplanet kan väggen mellan vardagsrum och sovrum demonteras. Väggen har tillkommit till fördel för ett extra sovrum. Planlösningen är tilltalande med sociala ytor i entréplanet och flera sovrum i övre planet. Husets 106 kvm disponeras över två plan och erbjuder totalt 4 sovrum, stora sociala ytor i kök och vardagsrum, gäst-WC, badrum samt förrådsutrymmen i kattvindarna på övervåningen. Källarens 77 kvm erbjuder än mer förvaringsutrymmen, pannrum, tvättstuga/duschrum samt stort vardagsrum/allrum. Husets alla ytskikt är renoverade på senare år, hela källaren känns mycket fräsch med målade putsväggar och klinkergolv, köket är exklusivt med gedigna köksluckor i ek och teknisk utrustning i rostfritt utförande. samt att all el och elcentral är utbytt. Det är en lång renoveringslista från 2017 och framåt att ta del av under fliken "Om bostaden" här nedanför. Utanför huset har ni en stor och härlig altan under tak för både sol- och vindskydd. På den stora tomten finns ett fint växthus av större slag samt en Attefallare som är funktionell för olika ändamål, däribland kontor, gäststuga eller tonårsrum. Välkommen på visning, välkommen hem!

Västerensta 189, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun

Västerensta 189

Gård/Skog
Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 975 000 kr
93 m²
3 rum
5 ha tomt

VISNING! - För att komma på visning, kontakta ansvarig mäklare! Unik möjlighet att förvärva en fastighet i lantliga Västerensta! Denna fastighet är byggd i timmer1991, men behöver renoveras för att bli ditt drömhem. Fastigheten erbjuder idag tre rum och kök, men med rätt renovering kan du skapa ditt eget perfekta boende. Tomten sträcker sig över ca 5 hektar och inkluderar en stallbyggnad med tre boxar, perfekt för den hästintresserade. Nuvarande ägare har dock inte haft hästar och vattnet behöver ordnas till stallet. En maskinhall på ca 270 kvadratmeter med gjuten platta finns på marken en bit bort från bostadsbyggnaden, vilket ger gott om utrymme för förvaring eller verkstad. Här kan du njuta av lugnet och den vackra naturen samtidigt som du har närhet till både service och kommunikation. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet och förverkliga den till ert drömboende i Västerensta.

Väla by 214, Västland, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Väla by 214

Fritidshus
Västland, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 330 000 kr
155 + 105 m²
5 rum
3 630 m² tomt

Lantligt beläget 1800-tals hus som varit i samma familjs ägo sedan 1960-talet. Här är det massor av gammal charm bevarad såsom 2 fungerande kakelugnar, vackra pardörrar, breda golvtiljor mm. Inte nog med att huset har sin charm utan det har också ett fint läge med vida landskapsvyer i en trivsam by som har en riktig bullerbykänsla. Här kan barnen cykla omkring längs grusvägarna där de emellanåt möter en och annan traktor. Närhet till naturen och skogens alla rikedomar så att du kan äta nyplockade bär till frukosten eller varför inte en smörgås med nyplockade smörstekta kantareller. Bostadshuset är praktiskt med wc och ett riktigt avlopp som installerades på 90-talet. Här kan du även få tidstypiska 3 rum i fil och större delen av vinden är kvar att inreda för den som önskar mer boyta. På den stora tomten nås du av solens strålar hela dagen och här finns flertalet äppelträd samt gott om plats för lek och spel. Här finns även en garagebyggnad med gott om plats för 2 bilar samt en jordkällare. Flertalet fina havsbad finns inom 15- 30 minuters bilresa antingen i Karlholmsområdet eller längs Hållnäskusten. Tämnarån rinner genom Västland och vidare ut i havet i Karlholm - paddling börjar bli en populär aktivitet längs Tämnarån för den som inte gillar att fiska. Västlands bruk låg här mellan 1612 och 1902. Bruket brändes ned under rysshärjningarna 1719, men återuppbyggdes på nytt. Idag finns bara enstaka byggnader kvar. Mitt i orten och invid Tämnarån tornar Västlands kyrka från 1862 upp sig. Kyrkan har ersatt den medeltida kyrkan från början av 1300-talet. Varmt välkommen med din intresseanmälan till denna fina fastighet!

 • Plus
Flatgrund 100, Karholmsbruk, Tierps kommun

Flatgrund 100

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 895 000 kr
30 m²
2 rum
5 521 m² tomt

Föreställ er att ni är trötta efter en lång arbetsvecka. Fredagen kryper långsamt fram så till slut får ni äntligen åka hem från jobbet. Ni är förberedda och bilen är redan packad. Bilresan tar er till Nöttö Sjöbodars båthamn där ni har er båt parkerad och nu väntar en fem minuters båtfärd innan ni landar vid ert paradis på jorden. Ni packar in alla kylvaror i kylskåpet, slänger in väskorna i stugan och landar i hängmattan mellan träden och blickar ut över havet. Ni har landat på Flatgrund 100 denna sena fredagseftermiddag när solnedgången färgar hela himlen rosa. Lugnet infinner sig och ni ser fram emot en hel helg i stugan. Kanske hinns det med att fixa på stugan eller bryggan mellan bad, avkoppling och fisketur innan helgen tar slut. Det är bara några veckor kvar, sedan börjar semestern på riktigt och då kan ni vara på ön så mycket ni bara vill. På Flatgrund 100 får ni 5 521 kvm havstomt, liten enkel stuga med charm, gäststuga med plats för flera sovplatser, förrådsbod och dass/Separett. Fastigheten säljes i befintligt skick och friskrivningsklausul. Inventarier ingår. Närmaste båthamn är Nöttö Sjöbodar. Säljarna har sin båtplats där och betalar idag 300 kr/år i medlemsavgift och 600 kr/år för båtplatsen. Välkommen med din intresseanmälan och visningsbokning. Visning sker i samförstånd med mäklaren och säljaren som anordnar med båttransport till ön.

Fallsboda 211, Vendel, Tierps kommun

Fallsboda 211

Villa
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 795 000 kr
169 m²
6 rum
2 371 m² tomt

Stor och lyxig enplansvilla från 2019 byggt i lösvirke. Här bor ni i enskilt läge utan grannar och med hänförande utsikt över ängar och vackra solnedgångar. Förutom ett perfekt läge bor ni samtidigt nära påfart till E4:an med kort pendlingsavstånd till Uppsala och ni erbjuds ett otroligt driftsnålt hus med högsta betyg i Energideklarationen. Välkommen till Fallsboda 211, en enplansvilla om 169 kvm samt ett stort friliggande garage om 85 kvm. Bakom de svarta pardörrarna på vita huset välkomnas ni av en stor hall med ryggåstak som ger en härlig rymd. Med klinker på golvet och målade väggar möts ni av en lugn känsla men främst för den direkta insynen till vardagsrummet och matplatsen och vidare genom det stora fönsterpartiet där ni ser den vackra utsikten över ängarna. Husets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats. Den gigantiska köksön med platsgjuten betongskiva ger karaktär till det svarta köket som bjuder på gott om förvaring och arbetsyta. Intill det stora fönsterpartiet hittar ni matplatsen och här har ni direkt anslutning till trallen längs hela husets baksida. Här njuter ni av sol hela dagen och följer den till solnedgång. Mellan matplats och vardagsrum finns förberett om ni önskar installera kamin (bygglovet för denna har precis gått ut). Vidare i huset bakom köket finns ett master bedroom med egen klädkammare. På andra sidan om vardagsrummet finner ni ett allrum/TVrum, två sovrum, ett kontor samt duschrum. Från hallen sett har ni på er vänstra sida det stora badrummet. Detta är ett energisnålt hus där både hus och garage värms upp via bergvärme - vattenburen golvvärme. Med låga uppvärmningskostnader samt eget vatten och avlopp bor ni billigt i detta fantastiska hus. Med drygt 30 minuter i bil från Uppsala kommer ni till Fallsboda. Här bor ni i ett fint och lugnt läge där ni har naturen som närmsta granne. Här kan ni gå promenader längs grusvägar och ängar eller i skogen. Ni har närhet till motionsspår för löpning, cykling och längdskidåkning. Välkommen på visning, välkommen hem!

 • Energieffektiv
Ledskär 137, Skärplinge, Tierps kommun

Ledskär 137

Fritidshus
Skärplinge, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
975 000 kr
55 + 10 m²
3 rum
1 898 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma fritidshus med närhet till havet och som ligger i ett skyddat läge på en stor tomt med gott om plats för barnens lek och spring. Här finns 3 rum och kök. En sprakande braskamin samt vedspis värmer dig kyliga kvällar. Badrum med dusch och wc som leds till ett nyare minireningsverk. Knappt 1 km från stugan finns en liten småbåtshamn där det finns några båtplatser lediga för den som önskar. Ledskär är en ganska grund havsvik men med en mindre båt kan du ta dig ut till havs. Många känner igen Ledskär för sitt rika fågelliv och här finns flera fågeltorn och har du tur är det inte omöjligt att lyckas beskåda en lärkfalk, fiskgjuse eller havsörn.

Markarbo 222, Tobo, Tierps kommun
 • Tis 2 jul

Markarbo 222

Gård/Skog
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 500 000 kr
144 + 53 m²
4 rum
3,7 ha tomt

Drömmer du om ett paradis för både dig och din häst? Då är denna hästgård det du letat efter! Här erbjuds en välskött bostad med 4 rum och kök, perfekt för en familj som älskar naturen och hästar. På den egna marken finns bla en ridbana där du kan öva och njuta av ridning i lugn och fridfull miljö. Dessutom finns det gott om utrymme för bete och stall för dina fyrbenta vänner. Här kan ni bo och leva i harmoni med naturen, omgiven av vacker landskap och frisk luft. Missa inte chansen att förverkliga er dröm om ett liv på landet med hästar som grannar. Vilka planer du än har med din verksamhet är inget omöjligt på denna gård! Påkostat och välordnat för hästarna med stall i bra skick, och som sagt, ridbana både inomhus och utomhus och betesmark i anslutning till gården. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning av denna fantastiska hästgård!

 • Plus
Hovgårdsberg 321, Vendel, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hovgårdsberg 321

Villa
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 850 000 kr
183 + 183 m²
7 rum
7 617 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina fastighet som är en fd lärarbostad och ligger intill Vendels skola. Bostadshuset är stort och rymligt och här kan du med en hjälpande hand få ett riktigt drömboende i en representativ villa. Huset ligger högt och har en fantastisk utsikt över de öppna fälten i Vendel. Huset rymmer hela 7 rum och kök och entréplan har en väldigt generös takhöjd vilket skapar en härlig rymd i huset. Vardagsrummet rymmer en stor familj samt dina gäster och har en populär fiskbensparkett på golvet och här finns även en sprakande braskamin - detta i kombination med den fantastiskta utsikten gör detta rum till en väldigt trivsam plats för socialt umgänge. På 90-talet byggdes huset ut med en ateljé som är ett luftigt och ljust utrymme som också inbjuder till umgänge med stora sällskap. Badrummet på entréplan renoverades omkring år 2014 och huset värms genom bergvärme. I övrigt föreligger ett renoveringsbehov främst interiört. Trädgårdstomten är uppväxt och här blommar bl a doftande syrener. Tomten är på hela 7 617 kvm. Kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Skarbo 202, Vendel, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skarbo 202

Fritidshus
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 250 000 kr
35 m²
1 rum
1 709 m² tomt

Med en utsikt som blir svår att tröttna på välkomnas ni till Skarbo 202. Detta mysiga 40-tals hus med dess höga läge har en underbar utsikt mot Vendelsjön. På sommarens finaste dagar kan ni ro över med ekan till andra sidan sjön för ett dopp vid badhuset eller prova fiskelyckan från den egna bryggan. Trädgården är lummig och huset är inbäddat i grönska – kan detta vara eran chans att förverkliga drömmarna om att skapa ett eget sommarparadis? Huset har en enkel standard men stor potential att utveckla för den som vill ha ett boende med högre standard. Idag finns vatten från den egna brunnen indraget till köket. Fräscha och nyligen moderniserade rum och kök finns här idag och tar du trappan upp till vindsvåningen ser du snabbt att här kan man utveckla utrymmet till exempelvis ett fint sovloft. Huset har även en källare där du har gott om förvaringsutrymmen och här sitter också varmvattenberedaren samt hydrofor och vattenpump. Från den rymliga terrassen på hela 30 kvm som ligger mot sydväst kan du njuta av en och annan solnedgång. Duka upp för en härlig middag och njut av solens värmande strålar från lunch till sen kväll. På den uppväxta tomten finns bl a ett uthus med dass, vedbod och förvaringsmöjligheter. Vendelsjön är en av Upplands finaste fågelsjöar och man har lagt ner mycket arbete på att göra sjön tilltalande både för fåglar och människor. Längs sjön finns det flera fina platser att beskåda och ett tips är att ta cykeln och åka sjön runt vilket är ca 30 km. Örbyhus slott ligger på andra sidan sjön och där har man en fantastisk slottspark och för dig som är intresserad av golf finns, i omgivningarna kring slottet, en populär golfbana.

Lockelsbo 104, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lockelsbo 104

Gård/Skog
Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 350 000 kr
121 m²
5 rum
3 ha tomt

Kan detta vara ert drömboende? Här finner ni en fastighet på ca 3,ha med ett lugnt läge med några minuter från Sjön Tämnaren. På fastigheten finns förutom en Fiskarhedenvilla från 2019 också en stor lada med stall och 7 st boxar (3x3 m), sadelkammare och vattenrum. Stor lada med vagnslider med höloft och loge. Tack vare gott om mark finns bra med hagar, idag två större och en mindre hage. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning och är i mycket gott skick. Vattenburengolvvärme i hela fastigheten. Det sitter även eluttag på lämpliga ställen efter taket för enkel installation av te x Sonoshögtalare. I området finns förutom sjön Tämnaren även kanotleder i Tämnarån och även naturreservatet Iggelbo med fina promenadstigar, grillplatser mm. Rikt djur och fågelliv. Ca 1 km söderut finns en fin badplats i ett äldre gruvhål, glasklart och svalt vatten som är perfekt varma sommardagar. Mer info finns på http://naturkartan.se/sv/uppsalalan/iggelbo Till Uppsala city är det ca 5 mil, Björklinge 2 mil och till Månkarbo 12 km.

 • Plus
Fiskgjusevägen 3, Mehedeby, Tierps kommun

Fiskgjusevägen 3

Lägenhet
Mehedeby, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
490 000 kr
65 m²
2 rum
3 397 kr/mån
7 538 kr/m²

Dags för första boendet? Här bor Ni i hjärtat av Mehedeby. En kort promenad bort når du tågstationen så att du enkelt tar dig till arbete, vänner eller till stan! Med skogen runt hörnet tar du dig enkelt till löpspåret, en skidtur eller en härlig långpromenad i skogen. Vill man ta sig ett svalkande dopp en solig sommardag går eller cyklar du till Dalälven på bara ett par minuter och för fiskaren är oddsen för fiskelycka stor. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Skyttevägen 12, Tierp, Tierps kommun

Skyttevägen 12

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 450 000 kr
86 + 91 m²
4 rum
1 215 m² tomt

Varmt välkommen till detta hus i ett populärt område i Tierp. Med ett barnvänligt läge och samtliga sovrum på samma våning är detta en perfekt bostad för familjen. Fastigheten har en stor tomt och nära till Vegavallen vilket ger möjlighet till lek och avkoppling utomhus. Huset har renoverats en del under åren med tilläggsisolering, träfasad samt nytt tak. Garaget är byggt på 90-talet med gjuten platta, fjärrstyrd port samt värme indraget. Huset har dock ett fortsatt renoveringsbehov inne vilket ger dig möjlighet att skapa efter eget tycke och smak. Detta mindre hus har ändå gott om förvaringsutrymme, med både garage och källare. I källaren finns förutom förvaring också tvättstuga och matkällare. Här finns också det ursprungliga garaget. Här finns möjligheten att få ett bra hus i ett populärt område till ett ovanligt bra pris. Välkommen på visning, välkommen hem!

Palmgatan 3C, null, Tierps kommun

Palmgatan 3C

Lägenhet
Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/2
6 952 kr/mån
12 105 kr/m²

Trevlig bostadsrätt med hörnläge och fint ljusinsläpp! Välkommen till denna rymliga och ljusa bostadsrätt belägen centralt med närhet till affärer, tågstation och det fina badhuset. Här erbjuds ett trevligt kök, 3 sovrum och ett vardagsrum så här får hela familjen plats. Utgången till balkongen når ni från vardagsrummet. En fin uppfräschning har bostaden fått och badrummet har även stamrenoverats. Ett perfekt boende för den som söker både bekvämlighet och komfort, hör kommer ni att trivas. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka en visning av denna underbara bostad!

 • Balkong
Fagerviken Saltpannevägen 8, Hållnäs, Tierps kommun

Fagerviken Saltpannevägen 8

Villa
Hållnäs, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 475 000 kr
146 m²
6 rum
1 380 m² tomt

Välkommen till denna fina havsnära villa - här finns allt du kan önska dig! Gillar du att bada så tar du dig antingen ett dopp i den rymliga poolen eller så går du ner till samfällighetens bad där du både kan bada från brygga eller strand. Båtplatsen som tillhör ligger strax nedanför tomten. Villan är byggd 2007 och är ett LB-hus i 1½-plan med ett fantastiskt läge och en härlig havsutsikt! Här har du ett bekvämt och rymligt boende med hela 4 sovrum. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är också indraget för dig som vill jobba härifrån eller streama en bra film. Solceller installerades år 2019 så här kan du bo väldigt driftsnålt året om. Fastigheten ligger bra placerad och du kan njuta av solen precis hela dagen. Från uteplatsen på framsidan morgon/förmiddag och på baksidan av huset har du sol hela eftermiddagen/kvällen. Kyligare dagar finns en sprakande braskamin i vardagsrummet som du kan värma dig vid eller varför inte sätta dig i den sköna bastun. I det isolerade dubbelgaraget får du plats med dina bilar. Gillar du att bada så tar du dig antingen ett dopp i den rymliga poolen eller så går du ner till samfällighetens bad där du både kan bada från brygga eller strand. Båtplatsen som tillhör ligger strax nedanför tomten. På tomten finns dessutom en egen boulebana samt ett nytt växthus om hela 25 kvm där du kan ha dina odlingar och samtidigt få plats med en trivsam sittgrupp. Även härifrån kan du njuta av utsikten mot havet. Tillträdet är flexibelt så vill du njuta av detta ställe redan i sommar så är det fullt möjligt. Fagerviken ligger lätt tillgängligt med bra vägar som tar dig hit året om. Här finns en djup, lite mer skyddad vik med pittoreska sjöbodar. Paddla, bada eller ta dig ut på havet med din båt. Det här får du inte missa - varmt välkommen på visning!

Upplanda 141, Örbyhus, Tierps kommun

Upplanda 141

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
950 000 kr
48 + 45 m²
2 rum
1 371 m² tomt

Välkommen till denna lilla villa på landet i populära Upplanda strax utanför Örbyhus. Enplansvilla med källare om 2 rum o kök, samt ett toalettrum på entréplan och i källaren finns duschrum, tvättstuga, pannrum och förråd. För dig som önskar egen tomt och vill hitta ett alternativ till lägenheten som inte blir för stort så är det här lilla huset perfekt! Uppvärmning sker genom pellets idag. Fiber är installerat och det är kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Hjälmunge 250, Hållnäs, Tierps kommun

Hjälmunge 250

Villa
Hållnäs, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 400 000 kr
147 m²
5 rum
2 024 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Hållnäshalvön med ett underbart lantligt läge och närhet till havet! Här erbjuds en rymlig bostad med 5 rum och kök samt en härlig inglasad altan där du kan njuta av vacker natur året om. Genom en passagedel mellan kök och sovrum finner du öppningsbara glaspartier som ger en trevlig plats att sitta och njuta av ljuset och utsikten. I vardagsrummet finns en värmande täljstenskamin och köket är mycket trivsamt med gott om plats att laga mat tillsammans. I huset finns även ett matrum där hela familjen får plats samt tre mysiga sovrum. På tomten finns dessutom ett fristående garage med elport och en uthusbyggnad med bland annat vinterisolerat gästrum, förrådsutrymmen och en verkstadsdel. Ett perfekt hem för dig som söker lugn och ro i vackra omgivningar med närhet till havet. Välkommen på visning!

 • Plus
Grimsarbo 105, Mehedeby, Tierps kommun

Grimsarbo 105

Fritidshus
Mehedeby, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
795 000 kr
55 m²
2 rum
1 247 m² tomt

Lantligt beläget fritidshus med närhet till både allmänna kommunikationer, E4:ans påfart och Dalälven - kan det bli bättre! I mehedeby (ca 3 km från fastigheten) finns ett fint bad och tågstation. Sommarvatten från borrad brunn och här finns avlopp både för wc och gråvatten. 1800-tals hus som är utbyggt med farstu och toalettrum, fint renoverat kök, storstuga med öppen spis och inredd övervåning med flertalet sovplatser. Uthusbyggnad med verkstad samt plats för bil. Ett duschrum finns även här som behöver renoveras. Skogen ligger runt husknuten med goda möjligheter till bär- och svampplockning. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

John Brobergs väg 11, Strömsberg, Tierps kommun

John Brobergs väg 11

Villa
Strömsberg, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 975 000 kr
220 m²
6 rum
3 453 m² tomt

De vita putsade sekelskifteshusen i Strömsbergs bruk kommer sällan ut till salu, nu har ni chansen på lärarinnebostaden bredvid den gamla skolan! Huset andas sekelskifte rakt igenom från källarens stenmurade väggar och golv till entréplanets höga takhöjd och fina trägolv - hela vägen upp till övre planets lika generösa takhöjd och djupa fönsternischer. Här är det bara att flytta in och bo i en mycket fint och varsamt renoverad bostad. Här finns bland annat ett helt nytt badrum, ny gäst-WC, nytt kök med ny vedspis, bergvärme och fiber! Välkommen till John Brobergs väg 11A, en 220 kvm stor villa i två plan samt en rejäl källare med mycket förvaringsmöjligheter. Idag är huset uppdelat i två lägenheter varav en mindre på gaveln, 2 rok på två plan, samt en större med huvudentré mitt på huset och fördelar 3-4 rok på två plan. Vidare i beskrivningen benämns de som stora och lilla lägenheten. Lägenheterna kan lätt återställas till en bostad genom att öppna den dörr som finns kvar i stora lägenhetens hall samt en igensatt dörr i övre allrummet. Den stora lägenheten har en stor och välkomnande hall, ny gäst-WC, stort och fint renoverat kök med bl a köksö, skafferi och en ny vedspis och vidare från köket nås vardagsrummet och sedan salen som är ett väl tilltaget rum med en stor öppen spis. På övre plan finns ett helt nytt badrum från 2024, ett stort sovrum som med fördel kan delas av till två sovrum, ett mindre sovrum samt ett rymligt allrum. Den lilla lägenheten har entré från husets kortsida med en välkomnande mindre hall där ni når köket, badrummet och sovrummet. En trappa upp finns ett fint vardagsrum med gammalt trägolv och stora fönster. I källaren på huset finns stora utrymmen för förvaring, snickeri/verkstad och pannrum. Källaren nås från stora lägenheten eller utifrån. På tomten finns också ett stort garage med ny garageport. På baksidan av huset finns stor gräsyta, buskar och perenner. Från baksidan kan ni gå på eljusspåret som går i skogen, perfekt för promenader/löprundor men också för längdskidåkning på vintern. På framsidan av huset finns en stor, fin och välordnad trädgård med växthus och blomlådor. I Strömsberg bor ni i ett av landets mest bevarade bruk där hela bruket är kulturminnesmärkt. Om k-märkningen finns mer att läsa i detaljplanen på kommunens hemsida men primärt gäller att inte ändra färg på fasaden eller utformningen på taket. Välkommen på visning, välkommen hem!

Långkyan 305, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
Långkyan 305, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun, bild 2
Långkyan 305, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun, bild 3

Långkyan 305

Fritidshus
Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 650 000 kr
83 m²
5 rum
1 854 m² tomt

Här kan du verkligen njuta av lugnet och livet på landet. Bo här året runt eller bara på fritiden. Charmigt hus från slutet på 1800-talet som är utbyggt i omgångar. Här finns 5 rum och kök med fin vedpsis och stort skafferi. Uthus med bra förvaringsmöjligheter. En prydlig och uppväxt trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Fiber är på gång. Runt husknuten finns fina svampskogar. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Havsporten 33, Karlholm, Tierps kommun

Havsporten 33

Fritidshus
Karlholm, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 500 000 kr
140 m²
5 rum
100 m² tomt

Har Ni också längtat att få bo vid havet? Havsporten 33 är ett fantastiskt friköpt radhus i 3 plan med ett unikt läge vid havet och hör och häpna, här finns 3 st underbara uteplatser, varav 2 st är stora fina takterasser. Här har ni havet precis utanför fönstret och möjlighet att lägga till båten alldeles utanför. Här skapar ni er egna dröm sommar som vinter, varför inte en fisketur, dopp i havet, långfärdsskridskor, vinterbad, eller bara få själen att må bra med en kopp kaffe och njuta av den fina utsikten mot havet. Detta unika boende är på 140 kvm och har 5 rum och kök i 3 plan med mycket fina tillval. Planlösningen är mycket tilltalande med sällskapsytor i entréplanet och utgång till en stor uteplats direkt vid havet, sovrummen finns på mellanplanet och härligt allrum på översta planet där ni även finner 2 st härliga takterrasser. Fina sommarkvällar kanske en padelmatch är att föredra eller varför inte ett träningspass på gymmet då allt detta finns i området. Att bo i Karlholm Strand skall vara enkel och bekvämt, livet ska vara härligt att leva, gillar ni friluftslivet så kommer ni inte att bli besvikna. Skulle ni sedan längta in till lite puls i staden så är det bara några mil till Gävle. Kan det vara Ni som hittat hem? Välkomna på visning

 • Plus
Gripenbergsvägen 6, Tierp, Tierps kommun

Gripenbergsvägen 6

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 354 kr/mån
21 727 kr/m²

Rymd, ljus och fina ytskikt är synonymt med denna stora 2:a samt balkong i bästa sydvästläge som ger er kvällssol! Här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen till en mycket fin bostad på andra våningen i populära Brf Äpplet, en välskött förening där allt ingår i månadsavgiften förutom försäkring. Lägenheten ligger centralt i Tierp längs en lugn gata med lite biltrafik och balkongen vetter mot innergården för grön utsikt. Här bor ni i en förening med god ekonomi samt gott skick på föreningens byggnader. Här har flertalet stora renoveringar utförts de senaste åren såsom takbyte, nya fönster, omdränering av grunden och säkerhetsdörrar till alla lägenheter. Lägenhetens 55 kvm disponerar en fin mindre hall med avhängningsmöjligheter och garderob, härifrån nås köket. Längre in i lägenheten når ni den inre hallen som leder till vardagsrummet, badrummet och sovrummet. Köket är ljust och fint med gott om arbetsytor och förvaring, här finns även plats för matbord intill fönster. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås balkongen genom dubbeldörrar, på sommaren kan njuta av kvällssolen på balkongen. Badrummet är helkaklat och erbjuder bland annat golvvärme, tvättmaskin och infällbara duschväggar i duschen. Sovrummet är mycket trivsamt med fina färger på väggarna, härlig rymd och inbyggda garderober. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

 • Balkong
Honungsvägen 27, Skärplinge, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Honungsvägen 27

Lägenhet
Skärplinge, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
925 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/1
4 076 kr/mån
8 486 kr/m²

Praktiskt boende i bostadsrätt i ett och samma plan. Här bor ni i en förening med bra ekonomi nära allt det Skärplinge har att erbjuda och endast ett stenkast från skola och idrottsanläggningar. I bostaden finns en rymlig hall samt gott om plats för förvaring i klädkammaren. Köket är välplanerat och även här finns gott om förvaring. I vardagsrummet finns en värmande kamin och de tre sovrummen ligger tillsammans i bortre delen av bostaden. Området är lugnt och barnvänligt med väldigt lite trafik utanför huset då det ligger längst ner på gatan. Det finns gemensamma grönytor med uteplats samt några redskap för utelek. Föreningen har ett garage med gemensam utrustning som går att låna vid behov. T.ex. släpvagn och snöslunga. Det finns även en gemensam föreningslokal att låna Egen trädgård med bla äppelträd. Välkommen på visning, välkommen hem!

 • Uteplats
Kopphusvägen 191, Skutskär, Älvkarleby kommun

Kopphusvägen 191

Fritidshus
Skutskär, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 570 000 kr
37 m²
1 rum
988 m² tomt

Välkommen till denna stuga med ett helt fantastiskt läge på hörntomt och med havsutsikt i ett mycket populärt område. Från matplatsen i stugan ser du ut över horisonten där havet möter himlen - inget annat än ett njutbart lugn infinner sig när man beskådar denna utsikt. Stugan är idag inredd med kök, storstuga och badrum med bastu. I storstugan har nuvarande ägare löst det praktiskt med en dubbelsäng i en form av sängskåp vilket gör att soffa, matbord samt dubbelsäng får plats. Praktiskt med kommunalt vatten och avlopp och vill du dra in fiber så ligger anslutningspunkten precis utanför tomten. I en gäststuga på tomten finns gästrum och förråd. Båtplats nedanför och med båten kan du snabbt ta dig till ön Kläckgrund som ligger vid Dalälvens mynning och som inbjuder till bad med sin härliga sandstrand. Stugan ligger på arrendetomt men marken ägs av en ekonomisk förening och vissa banker kan lösa finansieringen med stugan som säkerhet trots att det är på ofri grund men tack vare den ekonomiska föreningen som äger marken.

Visar 1 - 25 av 32