Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Upplandavägen 8, Örbyhus, Tierps kommun
  • Kommande
Upplandavägen 8, Örbyhus, Tierps kommun, bild 2
Upplandavägen 8, Örbyhus, Tierps kommun, bild 3

Upplandavägen 8

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 495 000 kr
112 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Längtar du efter en villa från tidigt 1900-tal? Nu har ni chansen på denna villa från 1917 i mysigt område med gamla hus i Örbyhus. Välkommen till Upplandavägen 8 med en charmig röd villa inbäddad i en lummig hörntomt. Här omger syrenhäcken tomten och bakom grinden till gården döljer sig en mysig oas, välkommen hem till lugnet! Huset disponerar sina 112 kvm över två våningsplan. I entréplanet har ni sociala ytorna såsom kök, matplats, vardagsrum och punchveranda (som likväl kan nyttjas som sovrum pga två ingångar) samt badrum. I övre planet har ni tre rymliga sovrum och ett stort allrum. Huset erbjuder flertalet karaktäristiska drag från 1900-talets början såsom högt i tak, stora fönster, kakelugnar och vackra trägolv. Runt huset växer perenner, fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland med odlingslådor. Mellan det stora garaget och huset har ni ett uthus med tidigare bastu och bakugn som även använts som hemmakontor. Idag är det förråd. Välkommen med din intresseanmälan för denna vackra fastighet som snart är till salu!

  • Premium
Barrstigen 15, Marma, Älvkarleby kommun
  • Kommande

Barrstigen 15

Villa
Marma, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
110 + 110 m²
1 154 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på en hörntomt med ett utmärkt läge. Här har du gångavstånd till bad i vackra Dalälven, perfekt för dig som älskar att tillbringa tid vid vattnet. Med en trevlig planlösning och enplan med källare finns gott om utrymme för hela familjen. Det bästa av allt är att Upptåget stannar i närheten, vilket gör det bekvämt att pendla till både Gävle och Uppsala. För barnfamiljer finns en förskola i närområdet och skola 1-6 finns i älvkarleby. Fastigheten har en äldre karaktär med möjligheter till renovering för att sätta din personliga touch på hemmet. Trädgården är en riktig fröjd med fruktträd och bärbuskar som ger dig möjlighet att njuta av egenodlade godsaker. Dessutom finns ett växthus för dig som älskar att odla egna grönsaker. Så om du letar efter ett hem med fantastiska möjligheter och närhet till både natur och bekvämligheter, då är denna villa definitivt värd att titta närmare på. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Plus
Älby 130, Vendel, Tierps kommun
  • Kommande

Älby 130

Villa
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 175 000 kr
104 m²
4 rum
1 590 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga ställe! Inbäddat av en prunkande trädgård som verkligen är något för den odlingsintresserade ligger detta mysiga hus. Huset har alla tänkbara bekvämligheter och är i mycket bra skick. Trädgården är uppbyggd i små rum och här finns flertalet uteplatser omgärdat av blommor och grönska. Damm, växthus, odlingslådor, sparris, åkerbär, persikor, hallon, vinbär, krusbär och jordgubbar är några exempel på vad som finns här. I skogen runt husknuten finns det gott om både svamp och bär. Från uteplatsen i väster kan du njuta av magiska solnedgångar. Fiber är indraget för dig som önskar snabb uppkoppling för exempelvis hemarbete. Fastigheten ligger fint med utsikt över öppna fält. Du tar dig snabbt ut på E4.an för vidare transport norrut eller söderut. Det här vill du inte missa - välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Sandbo 106, Vendel, Tierps kommun
  • Kommande

Sandbo 106

Villa
Vendel, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 400 000 kr
166 + 119 m²
5 rum
3 879 m² tomt

Smakfullt renoverad villa på landet med plats för stora familjen. Lantligt läge med kort pendlingsavstånd till E4:an. Flytta till lugnet med utsikt över vidder och en trädgård för dig med gröna fingrar som önskar rekreation och eller lek. Här finns något för hela familjen. I villan som genomgått stor förändring de senaste åren är det bara att flytta in och trivas. Sandbo 106 har hela paketet - fin villa och minst lika fin trädgård. Huset har genomgått stora renoveringar sedan 2006 och framåt - nytt tak, tilläggsisolerad vind, tilläggsisolerade ytterväggar samt ny fasad, dränerat grunden, nya 3-glasfönster, ny el och elcentral samt nytt värmesystem. Interiört är det nytt kök, nytt badrum, ny gäst-WC och övriga ytskiktsrenoveringar. Här har ni enskilt vatten med grävd brunn och enskilt avlopp med nyare trekammarbrunn med infiltration. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
Månkarbovägen 9, Månkarbo, Tierps kommun
  • Kommande

Månkarbovägen 9

Villa
Månkarbo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
Pris saknas
91 + 90 m²
6 rum
1 149 m² tomt

Lättskött enplansvilla med källare i Månkarbo med fantastisk trädgårdsoas letar nya ägare! Med dess vy över öppna fält och insynsskyddade läge får ni ett mycket trivsamt boende på Månkarbovägen 9, både centralt och lantligt! Trallen är byggd i flera etapper och trädgården erbjuder flertalet platser för avkoppling. Här har ni en lagom storlek på gräsyta som ni kan anpassa efter tycke och smak - håll det enkelt och lättskött eller gör plats för era favoritblommor. Villan har genomgått stora renoveringar såsom nytt tak, dränering, delvis nya 3-glasfönster samt hela källarplanet har renoverats och här möter ni stilrent och modernt boende. Kommunalt VA, luft/vattenvärme, tegelfasad och redan nämnda renoveringar ger er ett lättskött boende, här är det bara att flytta in och sätta den sista prägeln på det ni själva önskar göra om. Välkommen på visning, välkommen hem!

Bävervägen 12, Tierp, Tierps kommun
  • Kommande

Bävervägen 12

Radhus
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
2 395 000 kr
94 + 104 m²
4 rum
524 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett av dessa populära kedjehus som ligger i ett plan med källare. Välskötta 4 rum o kök samt gillestuga och 2 sovrum även i källaren. Bra läge i ett attraktivt område med grönområde som gränsar mot den soliga baksidan av huset. Bilen ställer du i garaget. 2009 gjordes flera större renoveringar såsom byte av yttertak, fönster samt installation av fjärrvärme. 2022 har köket samt de flesta ytskikt renoverats. Köket är idag modernt och har gott om utrymme för rymligt matbord. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6