Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Edin

Lina Edin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Simons väg 16, Månkarbo, Tierps kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30

Simons väg 16

Lägenhet
Månkarbo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
112,5 m²
4 rum
vån 1/1
4 956 kr/mån
13 289 kr/m²

Välkommen till ett välskött BR-hus i gott skick med eget garage och stor trädgård. Här bor ni i fint läge i Månkarbo med skog som granne på baksidan. Den rymliga altanen under tak ger er många fina stunder på sommaren med ett soligt läge. Med staket som omger trädgården är det bara att öppna dörren och låta barn och hund springa fritt. Huset i ett plan erbjuder tre rymliga sovrum, två badrum, tvättstuga samt stort kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer ni ut på altanen i ostört läge med väggar som avgränsar mot grannen och vägen. Här bor ni i ert egna hus med egen trädgård och garage att parkera bilen i samtidigt som ni bor i en föreningen som har det yttersta ansvaret för husens yttre. Det vill säga att föreningen sköter fasad, tak och uppvärmningssystem. Brf Månkarbohus är en mycket trevlig och skötsam förening. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Ambricka 27, Marma, Älvkarleby kommun

Ambricka 27

Fritidshus
Marma, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 075 000 kr
55 m²
3 rum
3 830 m² tomt

Välkommen till Ambricka 27 på insynsskyddad hörntomt - Här har ni röda stugan med vita knutar och gröna fönster som erbjuder två sovrum utöver kök, vardagsrum och badrum. Stor trädgård med stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här finns odlingslådor i inhägnat trädgårdsområde och perenner i rabatterna runt trallen och en magnifik rododendron som möter er vid ankomst till fastigheten. Stugan har fina ytskikt med målade och tapetserade väggar, 2017 byggdes stugan ut med fördel till ett extra sovrum. Det är en enkel oisolerad stuga men med möjlighet att vistas i på vintern tack vare kaminen och luft/luftfläkten i vardagsrummet. 2023 installerades en ny avloppsbrunn och samtidigt med detta en WC i badrummet. Vid tomtgränsen finns kommunalt vatten (anslutningsavgiften och framdragning till tomtgränsen är betald). Stugan går således att användas året runt. I gäststugan finns el och elradiator för komfort till de gäster som hälsar på, här finns utrymme för flera gäster. Vidare på fastigheten finns förrådsbod med bland annat vedförvaring samt ett dass. Alldeles i början av tomten när ni kliver in på Ambricka 27 har ni en jordkällare till vänster. Välkommen till Ambricka och Marma där ni bor mycket nära Dalälven för fina bad och lyckat fiske. I skogarna finns svamp och bär på sensommaren och hösten. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
Hagvägen 5, Tobo, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagvägen 5

Villa
Tobo, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 350 000 kr
87 + 61 m²
3 rum
1 404 m² tomt

Längs lugn återvändsgata hittar ni denna lättskötta tegelvilla om ett plan med källare. Villan ligger som nästsista hus på gatan vid en återvändsplan, ett mycket lugnt läge utan förbipasserande trafik. Tomten med fina gräsytor på fram- och baksida erbjuder sol hela dagen samt skuggiga lägen för den som önskar. Om sommarkvällarna kan ni njuta av kvällssolen på den rymliga altanen. Välkommen till Hagvägen 5 - lättskötta 87 kvm som disponeras över hall, kök, badrum, matplats, sovrum, matrum och ett stort vardagsrum. Idag erbjuder huset ett sovrum i entréplanet men matrummet liksom halva vardagsrummet kan med fördel göras om till sovrum. Huset uppfördes 1961 och 12 år senare byggdes huset ut och vardagsrummet blev större. Tre år senare tillfördes altanen. I mitten av 80-talet byttes taket till betongpannor och genom alla åren med jämna mellanrum har huset renoverats med nya ytskikt. Renoveringarna skedde fram till 2012 då sista renoveringarna utfördes med badrumsrenovering och målning/tapetsering av väggar och tak i entréplanet. Dessförinnan installerades 3-glasfönster år 2000. Källarplanet har inte renoverats - där möter ni en gillestuga, matkällare, pannrum, förråd, tvättstuga/duschrum samt garage. I detta hus får ni kommunalt vatten och avlopp, vattenburen värme med oljeeldning, luft/luftvärmefläkt och 3-glasfönster. Det finns inte fiber installerat eller framdraget till tomtgränsen men det går en kabel förbi tomten då grannarna på båda sidor om denna fastighet har fiber. I Tobo har ni ett bra pendlarläge med Mälartåg som på 29 minuter tar er till Uppsala, 7 minuter till Tierp och 39 min till Gävle och många mellanliggande stationer. Tobo som är en gammal bruksort erbjuder förutom fina omgivningar och byggnader en fin gemenskap på orten med bland annat ett levande föreningsliv, aktiviteter i Folkets hus, Regnbågens förskola (ålder 1-5 år). Närmaste skola finner ni i Örbyhus skola (åk 1-9). I Örbyhus finns badmöjligheter i pooler både inomhus och utomhus. Vill ni ta en cykeltur från huset når ni mysiga Strömabadet med liten sandstrand och bryggor på dryga 10 minuter. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Flatgrund 100, Karholmsbruk, Tierps kommun

Flatgrund 100

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 895 000 kr
30 m²
2 rum
5 521 m² tomt

Föreställ er att ni är trötta efter en lång arbetsvecka. Fredagen kryper långsamt fram så till slut får ni äntligen åka hem från jobbet. Ni är förberedda och bilen är redan packad. Bilresan tar er till Nöttö Sjöbodars båthamn där ni har er båt parkerad och nu väntar en fem minuters båtfärd innan ni landar vid ert paradis på jorden. Ni packar in alla kylvaror i kylskåpet, slänger in väskorna i stugan och landar i hängmattan mellan träden och blickar ut över havet. Ni har landat på Flatgrund 100 denna sena fredagseftermiddag när solnedgången färgar hela himlen rosa. Lugnet infinner sig och ni ser fram emot en hel helg i stugan. Kanske hinns det med att fixa på stugan eller bryggan mellan bad, avkoppling och fisketur innan helgen tar slut. Det är bara några veckor kvar, sedan börjar semestern på riktigt och då kan ni vara på ön så mycket ni bara vill. På Flatgrund 100 får ni 5 521 kvm havstomt, liten enkel stuga med charm, gäststuga med plats för flera sovplatser, förrådsbod och dass/Separett. Fastigheten säljes i befintligt skick och friskrivningsklausul. Inventarier ingår. Närmaste båthamn är Nöttö Sjöbodar. Säljarna har sin båtplats där och betalar idag 300 kr/år i medlemsavgift och 600 kr/år för båtplatsen. Välkommen med din intresseanmälan och visningsbokning. Visning sker i samförstånd med mäklaren och säljaren som anordnar med båttransport till ön.

Skyttevägen 12, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skyttevägen 12

Villa
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 450 000 kr
86 + 91 m²
4 rum
1 215 m² tomt

Varmt välkommen till detta hus i ett populärt område i Tierp. Med ett barnvänligt läge och samtliga sovrum på samma våning är detta en perfekt bostad för familjen. Fastigheten har en stor tomt och nära till Vegavallen vilket ger möjlighet till lek och avkoppling utomhus. Huset har renoverats en del under åren med tilläggsisolering, träfasad samt nytt tak. Garaget är byggt på 90-talet med gjuten platta, fjärrstyrd port samt värme indraget. Huset har dock ett fortsatt renoveringsbehov inne vilket ger dig möjlighet att skapa efter eget tycke och smak. Detta mindre hus har ändå gott om förvaringsutrymme, med både garage och källare. I källaren finns förutom förvaring också tvättstuga och matkällare. Här finns också det ursprungliga garaget. Här finns möjligheten att få ett bra hus i ett populärt område till ett ovanligt bra pris. Välkommen på visning, välkommen hem!

John Brobergs väg 11, Strömsberg, Tierps kommun

John Brobergs väg 11

Villa
Strömsberg, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 495 000 kr
220 m²
6 rum
3 453 m² tomt

De vita putsade sekelskifteshusen i Strömsbergs bruk kommer sällan ut till salu, nu har ni chansen på lärarinnebostaden bredvid den gamla skolan! Huset andas sekelskifte rakt igenom från källarens stenmurade väggar och golv till entréplanets höga takhöjd och fina trägolv - hela vägen upp till övre planets lika generösa takhöjd och djupa fönsternischer. Här är det bara att flytta in och bo i en mycket fint och varsamt renoverad bostad. Här finns bland annat ett helt nytt badrum, ny gäst-WC, nytt kök med ny vedspis, bergvärme och fiber! Välkommen till John Brobergs väg 11, en 220 kvm stor villa i två plan samt en rejäl källare med mycket förvaringsmöjligheter. Idag är huset uppdelat i två lägenheter varav en mindre på gaveln, 2 rok på två plan, samt en större med huvudentré mitt på huset och fördelar 3-4 rok på två plan. Vidare i beskrivningen benämns de som stora och lilla lägenheten. Lägenheterna kan lätt återställas till en bostad genom att öppna den dörr som finns kvar i stora lägenhetens hall samt en igensatt dörr i övre allrummet. Den stora lägenheten har en stor och välkomnande hall, ny gäst-WC, stort och fint renoverat kök med bl a köksö, skafferi och en ny vedspis och vidare från köket nås vardagsrummet och sedan salen som är ett väl tilltaget rum med en stor öppen spis. På övre plan finns ett helt nytt badrum från 2024, ett stort sovrum som med fördel kan delas av till två sovrum, ett mindre sovrum samt ett rymligt allrum. Den lilla lägenheten har entré från husets kortsida med en välkomnande mindre hall där ni når köket, badrummet och sovrummet. En trappa upp finns ett fint vardagsrum med gammalt trägolv och stora fönster. I källaren på huset finns stora utrymmen för förvaring, snickeri/verkstad och pannrum. Källaren nås från stora lägenheten eller utifrån. På tomten finns också ett stort garage med ny garageport. På framsidan av huset finns en stor, fin och välordnad trädgård med växthus och blomlådor. På baksidan av huset finns stor gräsyta, buskar och perenner. Från baksidan kan ni gå på eljusspåret som går i skogen, perfekt för promenader/löprundor men också för längdskidåkning på vintern. Bred grusgång som delar huset och framsidans trädgård. Grusgången är perfekt för att köra upp bilen för att t ex packa ur - Ej allmän väg! I Strömsberg bor ni i ett av landets mest bevarade bruk där hela bruket är kulturminnesmärkt. Om k-märkningen finns mer att läsa i detaljplanen på kommunens hemsida men primärt gäller att inte ändra färg på fasaden eller utformningen på taket. Välkommen på visning, välkommen hem!

Gripenbergsvägen 6, Tierp, Tierps kommun

Gripenbergsvägen 6

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 354 kr/mån
21 727 kr/m²

Rymd, ljus och fina ytskikt är synonymt med denna stora 2:a samt balkong i bästa sydvästläge som ger er kvällssol! Här är det bara att flytta in och trivas. Välkommen till en mycket fin bostad på andra våningen i populära Brf Äpplet, en välskött förening där allt ingår i månadsavgiften förutom försäkring. Lägenheten ligger centralt i Tierp längs en lugn gata med lite biltrafik och balkongen vetter mot innergården för grön utsikt. Här bor ni i en förening med god ekonomi samt gott skick på föreningens byggnader. Här har flertalet stora renoveringar utförts de senaste åren såsom takbyte, nya fönster, omdränering av grunden och säkerhetsdörrar till alla lägenheter. Lägenhetens 55 kvm disponerar en fin mindre hall med avhängningsmöjligheter och garderob, härifrån nås köket. Längre in i lägenheten når ni den inre hallen som leder till vardagsrummet, badrummet och sovrummet. Köket är ljust och fint med gott om arbetsytor och förvaring, här finns även plats för matbord intill fönster. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås balkongen genom dubbeldörrar, på sommaren kan njuta av kvällssolen på balkongen. Badrummet är helkaklat och erbjuder bland annat golvvärme, tvättmaskin och infällbara duschväggar i duschen. Sovrummet är mycket trivsamt med fina färger på väggarna, härlig rymd och inbyggda garderober. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Balkong
Ullfors bruk 125, Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun

Ullfors bruk 125

Gård/Skog
Lantligt söder om Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 950 000 kr
210 + 20 m²
8 rum
13 ha tomt

Jordbruk, hästgård eller bara en helt fantastisk gårdsdröm anno 1800-tal till salu! Har ni också drömt om gården i Ullfors bruk med hagar längs trädallén mitt i det gamla bruket? Eller är ni nya i området och nyfikna på lantlivet i ett gammalt och charmigt bruk? Då har ni äntligen chansen nu när Ullfors bruk 125 letar nya ägare. Denna gård är snart 200 år gammal och här kan ni verkligen känna av historien i byggnaderna. De fyra stora ekonomibyggnaderna har inristningar från år 1832 till år 1850 och har bland annat byggts med huggen sten. Byggnaderna har flertalet våningar och stora utrymmen för förvaring, ko-spiltor, fårhagar, hästboxar, uppvärmd sadelkammare, spolspilta samt lösdrift med mycket mer. Här har jorden brukats och kossor har betat och mjölkats ända in på 2000-talet. Ullfors bruk 125 erbjuder ett stort bostadshus över 200 kvm, fyra stora ekonomibyggnader, två mindre förrådsbyggnader samt fina hagar och åkrar med en total areal om 12,7346 hektar. Utöver detta ligger gården inbäddad i fantastisk bruksmiljö mellan Tämnarån, ängar och trädallén med vita brukshus på andra sidan gatan. Det här är en fastighet som verkligen ska upplevas på plats, kontakta mäklaren för visningsbokning. Välkommen på visning, välkommen hem!

Galten 101, Karholmsbruk, Tierps kommun
  • Ons 14 aug kl 15:00

Galten 101

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
750 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en riktig pärla i Karlholmsfjärden. Här erbjuds en friköpt* fastighet om ca 750 kvm. En mycket välskött fastighet vad gäller byggnaderna så väl som trädäcket och trädgården. Ingenting är lämnat till slumpen och här är det bara att ta över och njuta av sommaren. Stugan ligger högt belägen på ön Galten och längst ut på udden vilket ger er en fantastisk utsikt åt flera håll. Här kan ni bada från brygga och sandstrand. På ön finns huvudstuga med nybyggt utekök, gäststuga med sovrum, hygienrum och duschrum samt en förrådsbod. Utöver dessa byggnader välkomnas ni av en mycket trevlig och välskött trädgård som blommar hela sommaren och på den högt belägna trallen kan ni njuta av varmbad i vedeldade badtunnan och titta ut över havet. Det finns inte el i någon av stugorna, el finns däremot draget ut till ön och det går att koppla på mot anslutningskostnad. Idag finns solceller för elförsörjning till huvudstugan och solceller på gäststugan för el till den. Spisen i huvudstugan drivs med gasol och vatten från sjön finns draget upp till huvudstugan för disk. Till ön och Galten 101 tar ni er, via Karlholm och båthamnen, på några få minuter med båt. Kika in båthamnens hemsida och mer information om att hyra båtplats (http://karlholm.dinstudio.se). Välkommen till en given plats för härliga sommardagar och magiska sommarkvällar, här kommer ni trivas årets alla dagar. Avsluta sommaren och välkomna hösten med en kräftskiva, på vintern tar ni er ut på skoter och glöm inte att borra hål för pimpelfisket och sedan kan ni värma er i stugan vid öppna spisen. När våren nalkas öppnar ni upp stugan och förbereder för sommarens bästa dagar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information. *Pågående fastighetsreglering, fastigheten styckas av från stamfastigheten och 750 kvm friköpt tomt säljes. Varmt välkomna med er intresseanmälan! Visningar kommer ske så snart det finns möjlighet att åka ut med båt.

  • Plus

Visar alla 9