Mäklare Lina Edin

Lina Edin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hemmingsbovägen 15, Strömsberg, Tierps kommun

Hemmingsbovägen 15

Villa
Strömsberg, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 795 000 kr
147 m²
5 rum
2 557 m² tomt

Den lantliga idyllen frontas av det röda huset med vita knutar följt av förråd/växthus, fristående mindre garage, gästhus, lada med förråd, matkällare och garage i ena änden. Välkomna till en gedigen villa i utkanten av Strömsbergs bruk med fin gårdsbild. Villan som uppförts tidigt 1900-tal har stora och fina sociala ytor i entréplanet och tre sovrum på övre planet. Kommunalt vatten och avlopp och effektiv uppvärmning i luft/vattenvärmepump. Helt nytt tegeltak som byttes slutet 2023. Tomten om 2 557 kvm med stora ytor av gräsmatta, buskar, perenner, syrener, träd och stenar ligger fint placerat mellan skog och äng. På andra sidan vägen från fastigheten kliver ni in på elljusspåret med fina spår för längdskidåkning, löpning och/eller promenader. Med kort promenad kommer ni in i Strömsbergs bruk med dess vackra miljö med bland annat lekpark och café. Här kan ni flytta in och trivas i huset som är fullt funktionellt medan ni börjar sätta liv åt huset och sätter er egen prägel. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Torggatan 9A, Tierp, Tierps kommun

Torggatan 9A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
790 000 kr
40,9 m²
1 rum
vån 2/2
3 478 kr/mån
19 315 kr/m²

Denna nyligt renoverade 1:a bjuder på gott om utrymme trots sina få kvadratmeter. Tack vare att sovalkoven fått en vägg upplevs det mer som ett riktigt sovrum och du slipper ha sängen mitt i vardagsrummet. Sovalkoven är smakfullt inredd med en fast sänggavel vilket gör det till både ett mysigt och snyggt krypin. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som renoverades 2021. Här njuter du av sol medan du äter frukost. Både hall, vardagsrum samt kök upplevs som rymliga tack vare sina ljusa färger och planlösning. I Brf Spiran bor ni i en trygg förening med många av de stora renoveringarna utförda. Föreningen har 26 bostadsrätter i två byggnader. I månadsavgiften om 3 478 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) samt två källarförråd. Här bor du centralt med närhet till både affärer och station. Perfekt som övernattningslägenhet eller kanske den allra första lägenheten. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Balkong
Torggatan 8A, Tierp, Tierps kommun

Torggatan 8A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 100 000 kr
51,1 m²
2 rum
vån 2/2
3 588 kr/mån
21 526 kr/m²

Välkommen till en fint renoverad lägenhet 2 trappor upp med balkong i västerläge in mot innergården. En kort promenad tar dig in till de centrala delarna i Tierp med affärer och station. I lägenheten finns ett välplanerat kök och badrum med kakel, klinkers och golvvärme. Hallen är rymlig och även här finns klinker med golvvärme. Praktisk förvaring i den bevarade skrubben. I sovrummet finns gott om plats för både säng, skrivbord och förvaring. Lägenheten har genomgående laminatgolv utom i hall och badrum. Här bor du i en stabil och trygg förening där det finns en tydlig plan för renoveringar vilket innebär att risken för kostsamma överraskningar är liten. Till lägenheten hör två förråd och bilen parkerar du på grusplanen vid huset.

  • Balkong
Värdshusvägen 3, Karholmsbruk, Tierps kommun
  • Imorgon kl 12:00

Värdshusvägen 3

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 550 000 kr
78 + 61 m²
5 rum
1 509 m² tomt

Inbäddad i grönska med syrénhäck, fruktträd, bärbuskar och doftande schersminbuskar hittar ni den röda sekelskiftesvillan mitt i Karlholm. Huset ligger bland villor och lägenheter inne i Karlholm på en insynsskyddad tomt med skogen som närmsta granne på ena sidan och en lång syrenhäck på andra sidan. Här bor ni i lantlig miljö och får det enskilda läget med charmig äldre villa. Å andra sidan bor ni i villaområde med alla fördelar det för med sig som närhet till matbutik, skola, förskola och kollektivtrafik. Villan som är uppförd runt sekelskiftet, 1909, erbjuder en hel del gammal charm bevarad såsom trägolv, kakelugn, vedspis och högre takhöjd. Värdshusvägen 3 är en villa i två plan med källare. Entréplanet erbjuder sociala ytor i kök och vardagsrum samt utgång till inglasad altan med stort soldäck nedanför. I köket har ni en charmig vedspis att elda i för att höja mysfaktorn men också en fantastisk pjäs att laga mat på om så önskas. I vardagsrummet värmer ni upp huset med den mycket effektiva kakelugnen. Lägg därtill den nyservade luft/luftvärmepumpen som skjutsar runt värmen från kakelugnen. Vidare finns en rymlig hall, ett gästrum och ett duschrum. På övre planet finner ni tre sovrum i olika storlekar samt kattvindar för förvaring och garderobsutrymme. Badrummet med takfönster på övervåningen har renoverats med kakel och klinkers och erbjuder dusch samt toalett. När ni kommer upp till övervåningen finns ett utrymme i hallen att nyttja som till exempel kontor, läshörna eller till extra sovplats. I källaren finns matkällare, pannrum, förvaringsutrymmen samt tvättstuga. Huset har ett fungerande vattenburet uppvärmningssystem med en kombipanna (pellets, ved och el) som inte är i bruk för tillfället. Huset värms idag upp med direktverkande el på övervåningen och vedspisen, kakelugnen samt luft/luftvärmepumpen på entréplanet. Här finns kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Plus
Fårskärsvägen 30, Gårdskär, Älvkarleby kommun

Fårskärsvägen 30

Fritidshus
Gårdskär, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 695 000 kr
84 m²
2 rum
2 006 m² tomt

Söker ni ett fritidsboende i rofylld miljö att spendera alla lediga dagar oavsett årstid? Här bor ni nära havet i ett vinterbonat fritidshus med permanent standard. Huset är som skapt för ett socialt liv där ni kan samla vänner och familj i de stora öppna ytorna. Utanför dörren har ni en fantastisk trädgård intill skogen, ett lugnt område med bra grannar och mindre än 2 km till havet. Här har ni fritidsboendet som kan bli ert för alltid hem! Huset, från början fritidshuset, är byggt 1965 men 2011 gjordes stora förändringar med utbyggnationer, nya fönster, nytt tak, nytt kök och nytt badrum utöver alla ytskikt som också renoverades. Huset har efter renoveringen ett ryggåstak över kök, lounge och sovrum. Idag finns ett sovrum men möjlighet att uppföra väggar och göra fler sovrum. Vardagsrummet och matplatsen, med öppen planlösning mot kök och lounge, erbjuder fint ljus genom stora fönsterpartier från golv till tak, varav två pardörrar som öppnar upp mot baksidan och en stor altan som går i vinkel. Altanen följer två olika väderstreck och här kan ni välja att njuta i solen eller svalka er i skuggan. På Fårskärsvägen 30 bor ni i insynsskyddat läge med tujahäck på framsidan och skogsparti på baksidan. För ett par år sedan uppfördes det mysiga lusthuset som ni når från altanen. På gården har ni flera byggnader utöver lusthuset: gäststuga, matkällare, vedförråd och hönshus. I trädgården finns fruktträd, buskar och rabatter med perenner. Här har ni alla möjligheter att skapa er egen oas. Fortsätter ni grusvägen förbi fastigheten så når ni en vägbom och efter den når ni havet mindre än 2 km bort. Där finns möjlighet att hyra båtplats av Häckskärsvikens båtklubb för 1 000 kr/år. Välkommen på visning, välkommen hem!

Havsängen 16B, Karholmsbruk, Tierps kommun

Havsängen 16B

Radhus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 350 000 kr
108 m²
4 rum
455 m² tomt

Dessa exklusiva bostäder i direkt anslutning mot havet ger dig en unik närkontakt med skärgården och livskvalitet i bostaden. Havsblicken bygger nu sex lyxiga hem med egna strandtomter och med en hänförande utsikt över Karlholmsfjärden. Ni erbjuds ett modernt hem med spännande sjöbodsinspirerad arkitektur där ingenting lämnats åt slumpen. Bostadens kök och vardagsrum har en otrolig känsla av rymd och ljusflöde med fönsterpartier från golv till tak längs hela sociala långsidan. Via fönsterpartierna tar man sig ut på bostadens generösa terrass och sin egen båtbrygga. Bostaden är i ett plan och har en väl genomtänkt planlösning som inkluderar tre sovrum, två badrum, ett teknikrum/tvättstuga samt loft ovanför våtrummen. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger en enastående utsikt över havet. Från ert eget hem kan ni njuta av otroligt vackra soluppgångar och solnedgångar, där himlen färgar havet i olika färger! Från kök och vardagsrum når ni det ca 70 kvm stora trädäcket indelat i två etapper som sträcker sig längs hela husets kortsida och långt ut mot havet. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar, avkoppling i solen och sociala samvaron med vänner och familj. Ni kan anlägga er egen brygga mot det nedre däcket. Tänk er att kunna ha sin egen båt precis utanför hemmet och kunna åka ut på havet när ni vill. Detta projekt är perfekt för er som söker en vacker plats att bo och vistas på med närhet till havet och med högsta boendestandard. Här bor ni billigt med låga driftkostnader och befriat från fastighetsavgift i 15 år. Huset börjar uppföras under senare halvan av 2023 vilket ger er möjligheten att göra några personliga anpassningar om så önskas. Grundutförandet av bostaden är målade väggar och tak med parkettgolv, våtrummen är helkaklade och köket från Ballingslöv har en köksö. Tomten kommer vara finplanerad med grusad uppfart framför huset och på baksidan ett stort trädäck. Havsblickens exklusiva frontline mot havet består av 3 huskroppar med 6 st friköpta bostäder. Endast två bostäder finns kvar i detta unika läge, 4 av 6 bostäder är redan sålda! Havsblicken är det hem som ni drömt om. Här kan ni koppla av och njuta av livet precis som ni förtjänar. Tomten förmedlas av fastighetsmäklaren och entreprenadavtal ingås med Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Observera att tomten är knuten till Karlholm Strand Bostäder 26 KB och kan inte köpas utan att byggnation sker via Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Kontakta oss nu för mer information och se vad detta exklusiva projekt kan erbjuda er!

  • Nyproduktion
Havsängen 16A, Karholmsbruk, Tierps kommun

Havsängen 16A

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 700 000 kr
108 m²
4 rum
461 m² tomt

Dessa exklusiva bostäder i direkt anslutning mot havet ger dig en unik närkontakt med skärgården och livskvalitet i bostaden. Havsblicken bygger nu sex lyxiga hem med egna strandtomter och med en hänförande utsikt över Karlholmsfjärden. Ni erbjuds ett modernt hem med spännande sjöbodsinspirerad arkitektur där ingenting lämnats åt slumpen. Bostadens kök och vardagsrum har en otrolig känsla av rymd och ljusflöde med fönsterpartier från golv till tak längs hela sociala långsidan. Via fönsterpartierna tar man sig ut på bostadens generösa terrass och sin egen båtbrygga. Bostaden är i ett plan och har en väl genomtänkt planlösning som inkluderar tre sovrum, två badrum, ett teknikrum/tvättstuga samt loft ovanför våtrummen. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och ger en enastående utsikt över havet. Från ert eget hem kan ni njuta av otroligt vackra soluppgångar och solnedgångar, där himlen färgar havet i olika färger! Från kök och vardagsrum når ni det ca 70 kvm stora trädäcket indelat i två etapper som sträcker sig längs hela husets kortsida och långt ut mot havet. Här kan ni njuta av härliga grillkvällar, avkoppling i solen och sociala samvaron med vänner och familj. Ni kan anlägga er egen brygga mot det nedre däcket. Tänk er att kunna ha sin egen båt precis utanför hemmet och kunna åka ut på havet när ni vill. Detta projekt är perfekt för er som söker en vacker plats att bo och vistas på med närhet till havet och med högsta boendestandard. Här bor ni billigt med låga driftkostnader och befriat från fastighetsavgift i 15 år. Huset börjar uppföras under senare halvan av 2023 vilket ger er möjligheten att göra några personliga anpassningar om så önskas. Grundutförandet av bostaden är målade väggar och tak med parkettgolv, våtrummen är helkaklade och köket från Ballingslöv har en köksö. Tomten kommer vara finplanerad med grusad uppfart framför huset och på baksidan ett stort trädäck. Havsblickens exklusiva frontline mot havet består av 3 huskroppar med 6 st friköpta bostäder. Endast två bostäder finns kvar i detta unika läge, 4 av 6 bostäder är redan sålda! Havsblicken är det hem som ni drömt om. Här kan ni koppla av och njuta av livet precis som ni förtjänar. Tomten förmedlas av fastighetsmäklaren och entreprenadavtal ingås med Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Observera att tomten är knuten till Karlholm Strand Bostäder 26 KB och kan inte köpas utan att byggnation sker via Karlholm Strand Bostäder 26 KB. Kontakta oss nu för mer information och se vad detta exklusiva projekt kan erbjuda er!

  • Nyproduktion
Havsporten 23, Karholmsbruk, Tierps kommun

Havsporten 23

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
3 450 000 kr
140 m²
5 rum
98 m² tomt

Välkommen till det fina vitputsade radhuset vid havet i nya och expanderande Karlholm strand i bruksorten Karlholmsbruk. Det nybyggda huset i tre våningar är en riktig pärla med havsutsikt från båda sidor om huset. Här kan du njuta av enastående vyer över det glittrande havet såväl inomhus som utomhus på någon av de fyra uteplatserna. På husets baksida finns en privat brygga med en egen båtplats, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta din båt ut på havet. På vintern när isen lagt sig tar ni er ut på fantastiska utflykter med långfärdsskridskorna och/eller längdskidorna. Här har ni ett hem att trivas i året runt. Huset lämpar sig både som fritidsboende och permanentboende. Söker ni ett fritidsboende att koppla av i och slippa tänka på nästa renovering så har ni hittat rätt. Detta moderna hem har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i entréplanet, tre sovrum på våning 2, ett allrum på våning 3 samt två helkaklade badrum. Hela huset värms upp med vattenburen golvvärme via luft/vatten vilket ger dig en bekväm och behaglig temperatur året runt. Huset erbjuder fyra uteplatser vilket möjliggör att välja uteplats efter väder och vind. Entréplanets uteplats på baksidan har en platsbyggd blomsterrabatt med perenner som blommar vackert från vår till höst. Säljaren berättar: "Havsporten 23, här har vi verklig livskvalitet i vardagen. Går ut på altanen och direkt ner till bryggan för att ta ett dopp eller en tur med båten till en klippa alternativt kastar ankar och badar från båten. Möjlighet att välja uteplats efter väder och vind. Långfärdsskridskoåkning och längdskidåkning direkt från bryggan. Vackra soluppgångar och solnedgångar hör till vardagen. Rikt fågelliv. Inom en kilometer har vi: - Tillgång till eljusspår på 1-5 km för promenad/jogging samt längdåkning vintertid. - Tennisplan - Fotbollsplan - Svamp- och bärplockning - Fina skogsstigar Utöver detta, närhet till alla naturreservat på Hållnäshalvön. Med andra ord: Ett fantastiskt ställe att bo på!" Välkommen på visning, välkommen hem!

Nygårdsallén 20, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Nygårdsallén 20

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
5 500 000 kr
320 m²
19 rum
2,6 ha tomt

Välkomna till en stor fastighet med anor från 1600-talet med gedigen historia. Här finns möjlighet att dela dryga 300 kvm bostadsyta som fritidsboende för stora familjen eller varför inte köpa fastigheten för uthyrning till företag såväl som privatpersoner. Har du drömt om att driva ett eget Bed and Breakfast? Då har ni chansen nu när denna pärla intill Dalälven på Älvkarleö finns till salu! NYGÅRD ligger vackert beläget i Älvkarleö Bruk invid Dalälven som mynnar ut i Bottenhavet. Med 2 mil söder om Gävle och 15 mil norr om Stockholm tar ni er smidigt genom goda kommunikationer via E4:an och Mälartåg (tågstationen ligger endast 2,5 km från gården). I vackra Älvkarleö finns många fina och gamla byggnader bevarade och i trakten finns spännande historia att ta del av. I denna byggnad har det bland annat huserat en husmodersskola i början av 1900-talet. Huset uppfördes sent 1600-tal och stod klart 1701 som förvaltarbostad. På 1800-talet bodde bruksläkaren här och under 1900-talet har det haft olika användningsområden. Stenhuset förändrades i mitten av 1900-talet då det panelades samtidigt som det kom till en stor utbyggnad mot älven. När nuvarande ägare förvärvade fastigheten var byggnaden rejält eftersatt och under de senaste 8 åren har byggnaden renoverats både in- och utvändigt. Det har bland annat målats in- och utvändigt, stamrenoverats, el-renoverats, det har renoverats i badrum och kök och det har tillkommit två nya WC-rum samt flertalet sovsalar i den utbyggda delen som tidigare utgjorde en scen och ett stort dansgolv. Orört på byggnaden är den fantastiska stenkällaren med välvt tak som verkligen bevittnar husets ålder och här kan ni bygga en vinkällare. Fastigheten om 2,56 hektar börjar med en vacker trädallé fram till rundeln framför huset och vidare finner ni en paddock med belysning, stor gräsyta som tidigare använts som fotbollsplan av områdets barn och ungdomar samt trädgården runtom huset. Intill fastigheten finns ett kommunalt bad med sandstrand och badbryggor. Fastigheten är taxerad 325 Hyreshusbyggnad för lokaler och har fram tills idag hyrts ut till företag men även privatpersoner, av privatpersoner. Vill ni ändra användningen för huset krävs bygglovsansökan till kommunen, fastigheten säljes med nuvarande taxering och det åligger köparen att undersöka och ansöka om ändring av taxeringen/användningen. Välkommen att kontakta mäklaren för information och visningsbokning!

Visar alla 9