Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Tibring

Sandra Tibring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gripenbergsvägen 11 B, Tierp, Tierps kommun

Gripenbergsvägen 11 B

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 190 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 286 kr/mån
15 455 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea som ligger centralt belägen i Tierp. Lägenheten är i mycket bra skick och huset byggdes år 2014. Enhetliga parkettgolv i hela lägenheten som har en tilltalande modern och trivsam planlösning. 2 sovrum och vardagsrum/matrum i öppen planlösning och köket fungerar som ett arbetskök. Badrummet är rymligt med kaklade väggar och klinkers på golv, dessutom har du din egen tvättmaskin och torktumlare här. Här har du alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten ligger på våning 2 av 2 och huset har hiss. Rymlig balkong varifrån du kan njuta av solens strålar i stort sett hela dagen. Fiber är indraget och till bilen finns det parkeringsplats att hyra! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Krans väg 17, Tierp, Tierps kommun

Krans väg 17

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
4 126 kr/mån
18 600 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt som ligger i populärt område. Här bor du praktiskt med allt i ett plan! Bilen ställer du i det vidbyggda garaget som har en nyare fjärrstyrd port. Gillar du att pyssla i trädgården så är detta verkligen rätt ställe för dig - en genomtänkt, välskött och blommande trädgårdstäppa med bästa solläget. På baksidan av huset skyddar växtligheten från insyn och du kan här njuta av solen under eftermiddag/kväll. Förutom ett soldäck finns här också en mysig inglasad altan. 3 rum o kök fördelat på 75 kvm. Fiber är indraget.

  • Uteplats
Gryttjom Vreta 229, Österbybruk, Östhammars kommun

Gryttjom Vreta 229

Fritidshus
Österbybruk, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 095 000 kr
38 + 8 m²
1 rum
1 935 m² tomt

Varmt välkommen till denna torpidyll i Gryttjom Vreta 229 som är en riktig sommardröm. Torpet består av en charmig glasveranda, ett typiskt lantkök med en fungerande vedspis med tillhörande kåpa, kammaren har en kakelugn och förutom detta finns här också en vind som kan inredas. På tomten finns här också en vedbod, jordkällare med överbyggnad samt en förrådsbod. Torpet var tidigare en bostad för gruvarbetarna i Dannemora gruva. Vatten från en borrad brunn. Torpet är beläget i en liten by strax utanför Österbybruk med riktig bullerbykänsla. I Österby finns all tänkbar service du kan behöva, bad både i simbassänger men även i "dammen"

Stångharen 215, Karholmsbruk, Tierps kommun

Stångharen 215

Fritidshus
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
425 000 kr
45 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Varmt välkommen till denna stuga på arrendetomt på ön Stångharen i Karlholmsfjärden. Stugan ligger högt och väl skyddat från nordanvind med fint solläge. Bryggan har badstege så du kan ta dig ett dopp direkt utanför bryggan. På arrendetomten finns huvudstuga med delvis nybyggd altan, plan gräsmatta för lek och spel, uthusbodar, jordkällare och utedass. Stugan säljs helst som den står inklusive allt lösöre som finns här. El finns ej men däremot finns här solpanel så att du kan ladda din mobil, titta på tv och få viss belysning. Det finns även en värmande vedspis i köket samt en kamin i storstugan. Till Stångharen tar ni er med båt från Vita magasinet på ca 10 min. Kika in på Karlholms motorbåtklubbs hemsida (http://karlholm.dinstudio.se) Blir man medlem i denna båtklubb så finns det en klubbstuga på en ö intill som klubbens medlemmar får låna för exempelvis övernattande gäster (se mer på deras hemsida). För dig som gillar att fiska så är det fina fiskevatten i omgivningarna. Möjlighet att friköpa tomten finns och för dig som vill dra hit el så kan även det vara möjligt. Välkommen till en given plats för härliga sommardagar och magiska sommarkvällar.

Nöttöbäcksvägen 2, Karholmsbruk, Tierps kommun

Nöttöbäcksvägen 2

Villa
Karholmsbruk, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
91 + 10 m²
3 rum
1 683 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-talshus. Här hittar du en sprakande vedspis i det tidstypiska köket, vitmålade fina trägolv, spröjsade fönster och en uppväxt trädgrådstomt med bärbuskar och fruktträd intill den porlande Nöttöbäcken. 3 rum o kök fördelat på 91 kvm samt källare med gott om förvaringsmöjligheter. Huset värms genom ett vattenburet system från en luft/vattenvärmepump från 2019 och som komplement finns förutom vedspisen även en nyinstallerad täljstenskamin i vardagsrummet. I uthuset finns garage samt verkstad. Taket är nylagt och fasaden är nymålad. Förberett för fiber. Idrottsplats med elljusspår i närheten av fastigheten, skola åk 1-6 finns i Karlholmsbruk (högstadiet går man i Skärplinge på Ol Andersskolan), livsmedelsbutik, mack, pizzeria och förutom det finns givetvis havet inom nära räckhåll. Karlholm strand är ett fd fabriksområde som är under uppbyggnad och här planeras restauranger, båthamn, padelbanor och inte minst strandnära boenden.

Stationsgatan 2, Tierp, Tierps kommun

Stationsgatan 2

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp
850 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
2 005 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till trevliga Stationsgatan 2 där du hittar denna fina lägenhet om ett rum och kök. Bostaden är ljus och kvadratsmart och erbjuder bland annat generös takhöjd och modern utrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och här finns även en fransk balkong - förutom det finns här även ett rymligt helkaklat badrum samt en sovalkov med fönster. Ett boende i mycket bra skick och med komfortabel vattenburen golvvärme. Lämplig för dig som ska skaffa din första lägenhet, studentbostad, övernattningsbostad eller helt enkelt för dig som letar efter ett litet, enkelt och billigt boende.' Hiss finns i huset och den går ända ner till garaget i källarplanet vilket är väldigt praktiskt! Fiber finns givetvis. Detta boende har ett av Tierps bästa lägen – alldeles intill station! Med en kort promenad når du Centrum och inom några minuter är man vid Trollsjön. Här finns det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Tierp. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6