Mäklare David Magnusson

David Magnusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerlånggatan 5C, Centrum, Uddevalla kommun
 • Tis 12 mar kl 16:30

Västerlånggatan 5C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
1 807 kr/mån
25 000 kr/m²

Söker ni efter bostaden med närheten till allt och med en ytterst låg avgift om endast 1 807 kr/mån? Då har jag äran att presentera den rätta lägenheten för er - en kvadratsmart och välplanerad 1:a om 34 kvm på populära Västerlånggatan 5C! Endast en trappa upp finner ni denna smakfullt inredda lägenhet med allt ni behöver. Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall med inbyggd garderob där det finns gott om förvaringsmöjligheter. Därefter kommer ett fräscht helkaklat badrum med nyinstallerad tvättmaskin (2022). Vidare finner ni ett renoverat kök med ljusa ytskikt och en snygg vinkyl. Köket ligger i öppen planlösning med det ombonade och hemtrevliga vardagsrummet. Här har ni fönster i västerläge och utsikt mot den lugna, mysiga innergården. Från vardagsrummet når ni sedan ett mindre rum som används som sovrum. På Strömstadsvägen bor ni ett stenkast bort från buss-och tågkommunikationer, matbutiker, restauranger och handel. Denna fantastiska bostad bör upplevas på plats. Varmt välkomna!

 • Plus
Östbergsvägen 5, Centrum, Uddevalla kommun

Östbergsvägen 5

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 7/7
4 229 kr/mån
44 808 kr/m²

WOW! Letar ni efter att få bo i Uddevallas absolut bästa läge med en otrolig utsikt över hela Uddevalla och ut över Byfjorden? Då har jag äran att presentera denna fantastiska bostad på Östbergsvägen 5 på högsta våningen som ni inte får missa. Med hjälp av hiss tar ni er till våning 7 där ni välkomnas in till eran lägenhet där ni redan i hallen tappar hakan utav det fantastiska ljusinsläppet och rymd som denna bostad erbjuder. Här i hallen får ni plats för att hänga av er ytterkläder och direkt till vänster i hallen når ni klädkammaren som ger gott om plats för att stuva undan kläder och ger plats åt förvaring. Från hallen till höger når ni bostadens badrum är helt perfekt och har stora utrymmen samt både tvättmaskin samt torktumlare. Efter badrummet når ni det fantastiska sovrummet som har underbar utsikt ut över centrum - tänk att få vakna upp till denna utsikt! Vidare in i lägenheten kliver ni sedan in i lägenhetens hjärta - nämligen det helt fantastiska vardagsrummet som livar ihop med köket. Vilka fantastiska stunder ni kommer ha här och tänk vilka bjudningar som kommer bli. Köket är stilrent och har allt att önska samt en underbar köksö som gör matlagningen till en fröjd där alla era gäster kan hjälpas åt med något gott i glaset till. När maten sedan är klar är det dags för att sätta er till bords där ni i vardagsrummet har både plats för matgrupp samt soffgrupp. Men det absolut bästa är den helt fantastiska inglasade uterummet som ni når ifrån vardagsrummet. Här har ni kanske marknadens absolut bästa läge där ni får utsikt ut över hela Uddevalla och ut mot havet. Från balkongen får ni även sol hela dagen fram till solen går ner på kvällen - det är för bra för att vara sant! Här i uterummet har ni plats för matgrupp och ni har även dörrar ut som tar er ut till det friska vädret då ni har en balkong som sträcker sig åt 2 håll utav huset. Balkongens andra del är helt insynsskyddad och ni får en lika vacker utsikt upp emot skogen där ni finner lugn och ro. Till sist i bostaden finner ni det andra sovrummet som är stort och ger plats åt både säng samt kontor. Från Östbergsvägen har ni gångavstånd in till Centrala Uddevalla där ni har allt inom restauranger, barer, matbutiker och mycket mer. En kort promenad bort finner ni Uddevalla Östra tågstation där ni har goda pendlingsmöjligheter med anslutande tåg mot bland annat Ljungskile och Göteborg. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lagerbergsgatan 3, Centrum, Uddevalla kommun

Lagerbergsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 222 kr/mån
27 143 kr/m²

Nybyggt, stiligt, perfekt planlösning och en helt fantastisk inglasad balkong med närheten till allt - vad mer önskas? Nu har ni möjligheten att förvärva denna fantastiska 3:a på Lagerbergsgatan 3 som ni inte får missa. På 4:e våningen med hjälp utav hiss når ni denna perfekt planerade bostad om 73.5 kvm. Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för att hänga av er ytterkläder och ställa av er skorna. Här i hallen har ni stilren och snygg design på väggen som ger värme och stil på lägenheten. Direkt till vänster når ni en utav bostadens två sovrum där bägge har stora utrymmen samt plats åt kontor samt garderober om så önskas. Efter sovrummet når ni klädkammare som ger plats åt förvaring samt badrummet som är fantastiskt fint och har allt att önska. I badrummet finner ni även tvättmaskin samt torktumlare som hjälper till med vardagsbestyren. Därefter kliver ni sedan in i lägenhetens hjärta där både vardagsrum hänger ihop med både köket och den fantastiska balkongen som blir som ett extra vardagsrum - här kommer ni att trivas! I vardagsrummet har ni stora utrymmen och plats för både matgrupp och soffa. Den inglasade balkongen är helt fantastiskt och nu när våren står för dörren kommer ni att spendera många härliga stunder då ni finner balkongen i söderläge vilket generar sol hela dagen. Köket är ifrån Vedum och har fantastiska ytor som gör att matlagningen kommer bli en fröjd samtidigt som era vänner sitter vid matbordet med något gött i glaset. Till sist i bostaden finner ni bostadens andra sovrum där ni har garderober samt ljusinsläpp från söder. Lagerbergsgatan bor ni mitt i centrala Uddevalla där ni har gångavstånd till precis allt som behövs. Ett stenkast bort kommer ni mitt på Kungsgatan i Uddevalla där ni har caféer, restauranger med mat från hela världen samt mysiga butiker. Önskar ni åka en sväng till Göteborg finns även tågstation samt busstation inom 5 minuters promenad. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tre:a och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
Kämpegatan 49, null, Uddevalla kommun

Kämpegatan 49

Lägenhet
Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 750 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/9
4 810 kr/mån
22 013 kr/m²

Drömmer ni efter att få flytta in i en fantastisk tre:a där det är bara till att flytta in? Då har jag äran att presentera denna fantastiska lägenhet på 79,5 kvm på Kämpegatan 49 som ni inte får missa. På tredje våningen når ni lägenheten där ni välkomnas ni in i en rymlig hall där ni har gott om plats åt förvaring i garderober längs med korridoren. I hallen når ni badrummet som stamrenoverades 2010 som är helkaklat och som dessutom har tvättmaskin. Vidare in i lägenheten finner ni två rejäla sovrum med garderober samt med härliga ytskikt som ger ljus och stilren känsla. Men det bästa av allt är nog lägenhetens hjärta, nämligen det fantastiska köket samt vardagsrummet där ni dessutom når balkongen där ni får eftermiddagssol. Köket har nyligen renoverats och har uppgraderade vitvaror samt gott om arbetsyta - här kommer ni att trivas. Från Kämpegatan har ni gångavstånd in till Centrala Uddevalla. Med Uddevalla Östra tågstation strax utanför finns det goda pendlingsmöjligheter med anslutande tåg mot bland annat Ljungskile och Göteborg. Missa inte chansen att boka in er på visning, där kaffe serveras på plats. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Strömstadsvägen 12B, Centrum, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 12B

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 450 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
4 376 kr/mån
20 714 kr/m²

Drömmer ni efter en 3:a i riktigt fint skick med närheten till allt? Då har jag äran att presentera denna bostad som är en riktigt stilren lägenhet på Strömstadsvägen 12B i centrala Uddevalla som ni inte får missa. Med en yta om 70 kvm fördelas lägenheten över 3 rok, välkomnas ni först in i hallen där det finns bra med förvaringsmöjligheter. Direkt till vänster finner ni ett välutrustat kök med diskmaskin och gott om arbetsytor. Vidare kommer ni till ett av lägenhetens sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten erbjuder sedan ett stort sovrum med WC i närheten, som vid byggnationen på 50 talet gav en möjlighet till uthyrning. Via vardagsrummet når ni även ut till balkongen där ni kan njuta av eftermiddagssolen. Det finns gott om förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten och med de två medföljande lägenhetsförråden. På Strömstadsvägen bor ni ett stenkast bort från buss-och tågkommunikationer, matbutiker, restauranger och handel. Möjlighet till parkering finns via separat kösystem. Söker ni en fin lägenhet med härlig balkong, missa då inte chansen att förvärva denna bostad och kom till visningen. Vi ses över en kaffe i erat blivande drömhem!

 • Balkong
Äsperödsvägen 10A, Äsperöd, Uddevalla kommun

Äsperödsvägen 10A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 557 kr/mån
21 339 kr/m²

WOW! Äsperöds helt UNIKA och mest påkostade 2:a med adress Äsperödsvägen 10A finns nu på möjlighet att förvärva som är en sann dröm. På andra våningen når ni denna super läckra och helt unika bostad som går knappt med ord att beskriva. Här har ni stora sociala ytor som kombineras genom att vardagsrummet och köket hänger ihop där bostaden har genomgått fantastiska ombyggnationer och lyxiga lösningar. Köket är stort och har allt att önska samtidigt som ni kan stå och hänga över köksön där era vänner sitter och hjälper till med matlagningen. Vardagsrummet är luftigt och har spottar i taket som förhöjer mysfaktorn när kvällen faller på. Från vardagsrummet når ni utgång till er balkong som bjuder på sol hela dagen och härlig utsikt utöver Äsperöd. Vidare i lägenheten finner ni en rymlig hall med platsbyggda garderober som ger rikligt med plats åt förvaring. Efter hallen når ni det helkaklade badrummet som är stilrent och även innehåller tvättmaskin. Till sist når ni sovrummet som är stort och har plats för dubbelsäng och kontor. I sovrummet finner ni även en garderob som erbjuder plats åt kläder. Äsperöd som område är väldigt lugnt och tryggt med närhet till skog och natur med vandringsleder. Samtidigt når man med cykel centrum på 5 minuter eller tar en av stadsbussarna som går regelbundet. Föreningen är välskött och har en väldigt god och stabil ekonomi. Utanför huset finns möjlighet till parkering och även gratis parkering för era besökare en kort promenad ifrån lägenheten. Föreningen har dessutom installerat laddstolpe vilket ger er elbilsägare möjlighet att kunna ladda bilen hemma. Missa inte chansen att förvärva denna helt UNIKA två:a på Äsperöd och boka in er på visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
Haraldsborg 7, Kapelle, Uddevalla kommun

Haraldsborg 7

Villa
Kapelle, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 295 000 kr
109 + 3 m²
5 rum
143 m² tomt

Söker ni efter en perfekt och barnvänlig bostad på Kapelle med närheten till allt? Då kan jag varmt presentera denna undebara bostad på Muraregatan 14 som ni inte får missa. Här parkerar ni er bil vid erat garage där ni får plats för att ställa in er bil men även ger plats åt förvaring. När ni kliver in till erat hus möts ni av en härlig och mysig trädgård som ger perfekta utrymmen åt enkel odling eller varför inte åt en härlig kubb-match. I huset välkomnas ni in till en ljus och bra hall där ni får plats för att hänga av er ytterkläderna samt ställa av er skorna. Direkt till vänster finner ni köket som är lagom stort och har gott om arbetsyta samt fina vitvaror som gör matlagning och disk till en fröjd. Vidare in på entréplan når ni en WC, klädkammare samt det helt fantastiska vardagsrummet - tänk vilka underbara bjudningar ni kommer ha här! Här får ni plats för matbord och soffgrupp samtidigt som ni kan vackert se ut över Uddevallas vackra ljus och stad. Från vardagsrummet kommer ni sedan ut till altanen där ni får avnjuta kvällssolen och får gott om plats för kommande grillkvällar. En trappa upp ifrån vardagsrummet kommer ni till bostadens alla sovrum där ni har möjlighet till hela fyra st varav två sovrum har utgång till balkongen. Här har ni fina ytskikt samt gott om plats för både sängar och skrivbord om det behövs för läxläsning eller för arbete. Till sist så finner ni även det helkaklade badrummet från 2000 som är fantastiskt fint och är i fortfarande fint skick. Här finner ni även tvättmaskin. Muraregatan är väldigt barnvänlig då det inte har någon genomfartstrafik. Området Kapelle är fantastiskt och en kort promenad från bostaden finner ni lantgården Emaus som erbjuder härliga fikastunder samtidigt som ni kan hälsa på djuren. Ni har även närhet till Bodele, Landbadet och även till skogen där ni har löprundan Vindsvalan. Skolor finns i närheten både från F-9 på Sommarhemskolan och nere vid Göteborgsvägen finner ni även busshållplatser som tar er vidare mot centrum. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

SVÄLTE 1:133, Furuhall, Uddevalla kommun

SVÄLTE 1:133

Villa
Furuhall, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
4 695 000 kr
131 + 28 m²
5 rum
820 m² tomt

Drömmer ni om att få bo i ett nybyggt hus i ett barnvänligt område med vacker utsikt? Då har jag äran att presentera detta charmiga enplanshus ute i Furuhall med adress Furuhallsvägen 1 som ni inte får missa. Med sin optimala placering nära matbutiker, havet, skog och natur erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskönhet. Här finner du ett omsorgsfullt underhållet hem med en välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig känsla i alla rum. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för umgänge. Ett av de imponerande inslagen på denna fastigheten är solcellerna som är installerade på husets tak. Du kan njuta av fördelarna med hållbar energi samtidigt som du minskar din påverkan på miljön och sänker dina elkostnader. För den miljömedvetne finns även en elbilsladdare, vilket gör det enkelt och bekvämt att ladda din elbil direkt hemma. Du kan resa utan bekymmer och veta att du har tillgång till en pålitlig laddningsinfrastruktur. Trädgården är omsorgsfullt anlagd och erbjuder en fridfull plats att koppla av på. Du kan njuta av soliga dagar och ha trevliga grillkvällar med vänner och familj på altanen eller i det inglasade uterummet. Området Furuhall befinner sig en kort promenad ifrån livsmedelsbutiken Rotan där ni även finner postombud och Pizzeria. Efter Rotan finner ni Stallgårdens handelsområde med restaurang, shopping och gårdshandel. I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till Göteborg. Önskar ni ta ett dopp finner ni Lanesundsviken vid havet eller Gunnerödsjön som inbjuder till söta bad på somrarna och skridskoåkning när vintern faller på. Till Torp köpcentrum har ni 9 km och in till Uddevalla centrum har ni 17 km. Missa inte chansen att förvärva denna pärla och kom till visningen där kaffe serveras på plats! Välkommen hem!

Violinvägen 40, Boxhult, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Violinvägen 40

Radhus
Boxhult, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 795 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1/1
5 462 kr/mån
24 518 kr/m²

Vill ni bo i områdets bästa radhus där allt är i toppskick med garanti på att ni kommer stortrivas? Då har jag äran att presentera denna fantastiska och barnvänliga bostad på Boxhult som ni inte får missa. När ni parkerat er bil och kliver in på den bilfria gångvägen fram till radhuset möts ni utav en hemtrevlig och lugn atmosfär. Vid er entré på Violinvägen 40 möts ni först utav en härlig uteplats där ni har en stor altan där ni får sol på förmiddag och till lunchtid. När ni kliver in i radhuset hänförs ni redan här utav det mycket trevliga ljuset och öppenheten som detta hem erbjuder. Ifrån hallen till vänster når ni entréplans WC där ni har toalett och tvättställ. Ifrån hallen till höger når ni vardagsrummet som hänger ihop med matsal. Vilka fantastiska middagar ni kommer spendera här! Köket som ni når i anslutning till matsalen är helt fantastiskt och har allt att önska. Här har ni stilren och ljus kulör med alla vitvaror som behövs samt gott om arbetsyta. Ifrån köket når ni även altanen som är helt insynsskyddad och bjuder på strålande solläge där ni har sol hela eftermiddagen till kvällen. En trappa upp ifrån entréplan når ni bostadens plan för alla tre sovrum. Här har ni två sovrum med egen utgång till balkongen där ni når eftermiddagssol. Alla tre sovrum har stilrena ytskikt. På detta plan når ni även klädkammare som är perfekt för att stuva undan alla era kläder och det som behöver "gömmas" undan. Men det bästa av allt på detta plan är det helt fantastiska och unika badrum som bjuder på hotellkänsla. Här har ni påkostat materialval till kakel och klinker i mycket stilren design. Ni har allt att önska här samt tvättmaskin och torktumlare. En trappa ned ifrån entréplan når ni bostadens källarplan där ni har ännu mer utrymme åt förvaring i förråd och ett till extra allrum som är perfekt att stuva in barnen i. Här har stora ytor där ni även har möjlighet till att iordningställa till ett extra sovrum om så önskas. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor ni bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll. Boxhult erbjuder närhet till busshållplats med goda möjligheter att snabbt ta sig till Uddevalla centrum och Torp köpcentrum. Om ni önskar att bo nära naturen är detta en plats för er. Med löpstigar och strövområden alldeles runt knuten. Med närhet till flera grundskolor, förskolor i området och ett stenkast från Uddevallas bästa lekplats Draken! En kort promenad bort finner ni Skogslyckan centrum med bl.a. vårdcentral, dagligvaruhandel, pizzeria och postutlämning. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
 • Uteplats
Östra Sundskogsvägen 60A, Sundstrand, Uddevalla kommun

Östra Sundskogsvägen 60A

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 100 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
4 254 kr/mån
31 343 kr/m²

Vilken möjlighet! Pris enligt ekonomisk plan är 2 400 000 kr. Vid köp innan 15 februari erbjuds 300 000 kr ersättning på insatsen! Nu har ni chansen att förvärva ett utav marknadens absolut bästa boende i ett utav Uddevallas mest expansiva områden! Varmt välkommen ut till BRF Bron som är en helt nybyggd förening där ni nu har möjlighet att förvärva eran blivande drömbostad. Här välkomnas ni ut till detta underbara område där ni hänförs av området redan vid infarten. Här finner ni detta familjevänliga och natursköna område där ni har närheten till allt med naturen och havet precis nedanför. Väl framme vid BRF Bron välkomnas ni till er förening där ni har möjlighet att förvärva en bostad i toppklass med fräscha ytskikt, materialval och planlösning som passar perfekt för alla åldrar. Här har ni alla bostäder i gavelläge där ni har den härliga huskänslan kombinerat med att ha denna lyxig förmån där ni har tillgång till kvarterets sköna pool och gemensamhetslokal. De vita tvåplanshusen står vända mot varandra och omfamnar en grön innergård. Alla lägenheter har egen ingång från utsidan. Tack vare dessa separata entréer får varje lägenhet uteplatser i två väderstreck. En exklusiv förmån är poolen med grillplats som får nyttjas av de boende i området. Den ligger intill gemensamhetslokalen som är utrustad med kök. Lika uppskattat för barnkalas som poolparty. En ställplats för bil finns till varje lägenhet och hyrs av föreningen samt ett cykelförråd där du kan ställa in cykeln! Missa inte chansen att förvärva denna bostad och tveka inte på att kontakta mig för en träff i er blivande drömbostad! Vi ses!

 • Uteplats
Kaparegatan 4C, Söder, Uddevalla kommun

Kaparegatan 4C

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
725 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
3 007 kr/mån
18 590 kr/m²

Söker ni efter en snygg ett:a i centrala Uddevalla med närhet till allt? Då har ni nu möjligheten att förvärva den här lägenheten om 39 kvm på populära Kaparegatan 4C. Här välkomnas ni in i en rymlig hall med klädkammare och ingång till badrummet som är helkaklat och i god standard. Vidare kommer köket som nyligen uppgraderats md finare ytskikt och materialval. Till sist så har ni vardagsrummet där ni även har utgång till den härliga balkongen där ni har sol på eftermiddagen. Här har ni närhet till matbutiker, gym, strandpromenaden och en utav Sveriges fräschaste biosalonger. Med 10-15 minuters gångavstånd finner ni Kampenhof och centralstationen med mycket goda kommunikationer till Göteborg, Trollhättan, Strömstad och Oslo. Varmt välkomna att anmäla er till visning där kaffe serveras på plats, vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
Herrestads-Torp 4:4, Kissleberg, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Herrestads-Torp 4:4

Villa
Kissleberg, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
4 895 000 kr
148 + 123 m²
6 rum
1 689 m² tomt

Drömmer ni om att få bo i ett utav Uddevallas bästa område med en fantastisk tomt, på en barnvänlig gata med närheten till allt? Då har jag äran att presentera en denna underbara enplans-villa med härliga ytor och garage på Växthusvägen 4 ute i Kissleberg som ni inte får missa! Här har ni den helt perfekta barnvänliga tomten om hela 1.689 kvm som passar perfekt alla åldrar som inbjuder till lek och bus för hela familjen. Runt fastigheten har ni fin häck som ger känslan av att ni bor enskilt på landet samtidigt som ni har allt som behövs runt knuten. När ni parkerar vid garaget så kliver ni via den stenlagda entrén som sedan övergår till en härlig uteplats där ni finner förmiddagssolen. Tänk vilka härliga frukostar ni kommer spendera här eller sena kvällar i skuggan nu när sommaren närmar sig med stormsteg. När ni kliver in i huset välkomnas ni till entrén där ni har plats för att ställa av er skorna och hänga av er ytterkläderna. Från hallen till vänster når ni ett utav bostadens två badrum som är helkaklat och har dusch och snygga möbler. Här i hallen når ni även ett förråd som passar utmärkt för att stuva undan. Till höger om hallen når ni sedan hela tre sovrum som är i perfekt storlek för er som önskar många sovrum. Idag används två till sovrum och ett som kontor som passar perfekt då fastigheten har fiber. Efter detta kliver ni sedan in i husets hjärta, nämligen det helt ljuvliga vardagsrummet som hänger ihop med det rejäla köket och matsal. Vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffgrupp framför braskaminen som ger underbar värme när det önskas. Köket är ljuvligt och har allt att önska. Här har ni en stor och rejäl bänkskiva där ni har gott om plats för hela familjen att hjälpas åt med bak och matlagningen. I köket finner ni kyl, frys, diskmaskin, häll, spisfläkt och praktiskt förvaring i skåp. Från köket når ni även utgång till den helt underbara och rejäla altanen där ni vackert kan avnjuta eftermiddagssolen - vilka stunder ni kommer ha här med era nära och kära! Här har ni en liten pool idag men med tanke på tomtens storlek finns möjlighet för att bygga en ännu större. På altanen har ni plats för både loungegrupp men även matgrupp där ni vackert kan skåda solnedgången och sedan avnjuta en grillad måltid. Vidare i huset finner ni sedan ett stort sovrum där ni har er egna badrum med dusch. Även detta är påkostat och har riktigt snygga möbler. Till sist når ni sedan tvättstugan där ni finner tvättmaskin, torktumlare och härlig arbetsbänk för att vika tvätt. Från tvättstugan kommer ni sedan ut till uppfarten där ni smidigt kan ta er in till garaget som är rejält där ni får plats med bil och mycket förvaring. Tomten är helt perfekt och ni kommer få helt fantastiska stunder här då trädgården är perfekt för alla åldrar. Här finns även ett rymlig gäststuga som är isolerad och kan bli perfekt åt förvaring eller för det som passar familjen behov. Från Växthusvägen har ni gångavstånd till förskola och grundskola samt busshållplats. På cykel nås på 12 minuter badplats på så väl Sunningen som på Unda Camping och Mollön. Gott om promenadvägar på både asfalterade samt grusade vägar. Härifrån når ni smidigt Herrestadsfjället där finns många, långa, fina vandringsleder. Klämmans friluftsområde med motionsspår m.m. finner ni en drygt 3 km bort. Med bil nås Torp Köpcentrum och Uddevalla centrum på mindre än 5 minuter och E6 för vidare pendling. Cykelväg finns både till centrum samt till To

Bjällansås 320, Bokenäs, Uddevalla kommun

Bjällansås 320

Fritidshus
Bokenäs, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 295 000 kr
44,7 m²
2.5 rum
vån 2/2
3 152 kr/mån

Drömmer ni om ett semesterboende där ni kommer ut och bara kan njuta av ledigheten? Då har jag äran att för er presentera ett riktigt semesterparadis ute i Bjällansås på Bokenäset som ni inte får missa. I början av området med endast en kort promenad upp från badet möter ni eran blivande bostad med nummer 302. Här har ni en härlig baksida där ni får plats för en matgrupp över den stenlagda uteplatsen som är perfekt för att duka upp långbord. När ni sedan kliver in i bostaden så hänförs ni direkt utav utsikten ni har över havet, vilken vy! Bostaden fördelas på 44,7 kvm där ni har två sovrum, ett härligt allrum ihop med köket där ni har ni gott om plats för matgrupp där hela sällskapet får plats. Ifrån allrummet når ni balkongen som bjuder på avslappnade utsikt. Vidare finner ni badrummet som har dusch och allt som behövs. Det närliggande Bokenäset Hotell & konferens erbjuder restaurang, bar, spa, tennis & städning m.m. Som ägare i Brf Bokenäset kan ni med fördel sluta samarbetsavtal med hotellet där hotellet hyr ut lägenheten då man själv inte nyttjar den. En helt fantastisk möjlighet till bekvämt och kostnadseffektivt boende. Andra sammarbetsfördelar är möjlighet till båtplats och rabatterade priser på spa & restaurang m.m. Här är idylliskt och familjevänligt och området erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, alltid med havet och naturen ständigt närvarande. Här finns även gästhamn med flytande bastu. Boendet passar alla årstider och väder. Här finns fantastiska promenadstråk och närhet till bär- och svampskogar. I närområdet finner du flera av Bohusläns pärlor som bla. Skaftö, Lysekil, Fiskebäckskil, Kungshamn och Smögen. Torp Köpcentrum nås på 15 minuters med bil. Varmt välkommen att boka in er för visning där kaffe serveras på plats, vi ses!

 • Balkong
Östra Sundskogsvägen 70E, null, Uddevalla kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Östra Sundskogsvägen 70E, null, Uddevalla kommun, bild 2
Östra Sundskogsvägen 70E, null, Uddevalla kommun, bild 3

Östra Sundskogsvägen 70E

Lägenhet
Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 195 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 006 kr/mån
31 674 kr/m²

Vilken lägenhet! Nu har ni möjligheten att förvärva en av områdets kanske bästa lägenhet om 69.3 kvm som ni inte får missa. När ni kliver in i lägenheten välkomnas ni utav ett härligt ljusinsläpp och smakfull stil. Här i hallen får ni plats för att hänga av er ytterkläder och ställa av er skorna. Till höger når ni ett utav bostadens två sovrum där ni har fina ytskikt och plats för säng. Köket som ni når ifrån hallen är i mycket fint skick där ni har påkostade tillval för att få en mysigare tillvaro. Köket har allt att önska samt gott om plats för att hjälpas åt med matlagning och bullbak. Ifrån köket når ni sedan vardagsrummet som är bostadens hjärta tillsammans med balkongen som ni når härifrån. Här bjuds det på fantastisk utsikt och gott om plats för hela sällskapet att sitta ned med något gott i glaset. Här har ni vacker utsikt ut över Byfjorden, Uddevallabron och området. Vidare i lägenheten har ni sedan bostadens andra sovrum som har garderober som hjälper till och ger plats åt förvaring. Till sist når ni bostadens badrum som är stilrent och i ljus kulör. Här har ni stora ytor, gott om plats för att vika tvätt och även åt förvaring då ni har rikligt med förvaringsutrymmen. I området Sundstrand har ni havet och naturen strax intill er. Den närliggande sandstranden har man på 10-15 min promenadavstånd nedanför backen. Från Sundstrand kan man vidare med den nya gång- och cykelbanan ta dig ända till centrum via strandpromenaden där man på vägen passerar Gustavsberg. Från Sundstrand till centrum är det inte längre än ca 6 km. Pendlingsavståndet till Uddevalla är ca 10 min, till Torp Köpcentrum ca 10 min och till Göteborg ca 50 min. Utanför området finns även busshållplats där buss 822 tar er till både Ljungskile och Uddevalla centrum som går flera gånger per dag. Förskola finns precis utanför bostadsområdet och strax 5 minuter bort har ni Forshällaskolan där årskurs F-6 går. Intill förskolan ligger även en charmig obemannad matbutik som har det mesta! Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet ute i Sundstrand och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Premium
 • Balkong
Rörviksvägen 15B, Sunningen, Uddevalla kommun
Rörviksvägen 15B, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 2
Rörviksvägen 15B, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 3

Rörviksvägen 15B

Villa
Sunningen, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
7 100 000 kr
191 + 29 m²
6 rum
1 027 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Vilket läge och vilket hus - sol från morgon till kväll! Nu har ni möjligheten att förvärva denna arkitektritade villa där ni har ett hus i toppskick med ett insynsskyddat läge och havsutsikt där ni kommer att stortrivas. Nedför den asfalterade Sunningebacken välkomnas ni till detta hemtrevliga och barnvänliga område. Efter den asfalterade vägen svänger ni sedan in på "lugnets" grusväg där ni möts av vacker natur samt en härlig skog som tar er in till fastigheten. När det väl börjar öppna upp sig når ni sedan erat blivande drömhem som lyser upp på kullen. Här är villan på 191 kvm + 29 i biarea där den totala fastigheten utgör 1.027 kvm. Huset i toppskick och har fått klassning B i energiklass vilket ger er en förmånligare bolåneränta! Ni välkomnas in i huset där ni i hallen får plats för att hänga av er samt direkt i anslutning en rymlig klädkammare som ger mycket plats åt förvaring. På entréplan har ni direkt till vänster ett utav detta plans sovrum som är bra planerat och har plats för att hänga in sina kläder i klädkammaren. Vidare in når ni gästtoalett som är i fin kulör och efter detta når ni det helkaklade badrummet som är rymligt och är i mycket gott skick. Ni har även på detta plan ytterligare två sovrum varav det ena är ett lite mindre och passar utmärkt som barnrum. Ni finner även tvättstuga med groventré ut till baksidan men även ett allrum och ett helt fantastiskt uterum som är en dröm! Tänk att få sitta här med något gott i glaset, läsa en bok och blicka ut över havet. Från uterummet kan ni även ta er till altanen som är beläget i öster, söder och västerläge. En trappa upp når ni sedan det sociala planet där ni redan vid trappan hänförs utav det fantastiska ljus och utsikt som detta plan erbjuder! Här har ni ett mycket fint kök som inbjuder till många härliga måltider där hela sällskapet får plats för att hjälpas åt med matlagningen. Köket har allt att erbjuda med påkostade vitvaror och en ljuvlig köksö som ger plats åt både serveringsbord men även för att sitta ned och äta en bit mat. Då detta plan har en mycket underbar planlösning har ni från köket utblick över både matsalsdel, vardagsrum och braskamin samt utöver Udddevallabron och vattnet. Tänk vilka underbara middagar ni kommer ha här med era nära och kära! Härifrån når ni även er balkong som ger gott om sol då den är perfekt placerad i syd- och västerläge vilket ger sol hela dagen. I vardagsrumsdelen har plats för ytterligare matgrupp men även en större soffgrupp där ni kan se in i braskamin som ger en härlig mysfaktor nu när mörkret faller på. Till sist på detta plan når ni huvudsovrummet som har en egen klädkammare och även ett stort helkaklat badrum med både dusch och badkar - vilken lyx! Utanför huset har ni en perfekt trädgård för er som älskar odling. Här har nuvarande ägare en rikligt planterat blommor, örter, bär, sparris och flera andra ätbara perenna växter Intillhuset har ni även en friggebod om 15 kvm som är isolerad som ger plats för att ställa in verktyg, cyklar och redskap. Området Sunningen bjuder på allt att önska. Här har ni härliga promenadstråk på grus och asfaltsvägar där ni även har gång/cykelväg in till Centrum. Nedanför Sunningebacken når ni närmsta busshållplats där bussen går flera gånger om dagen. Här kan ni åka hela vägen in till Uddevalla centrum eller till Torp Köpcentrum där pendlingsmöjligheter till Oslo eller Göteborg går att knyta an. Till Sunningen går

 • Premium
ULVÖN, Ulvesund, Uddevalla kommun
 • Lör 9 mar kl 13:00

ULVÖN

Fritidshus
Ulvesund, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 100 000 kr
37 m²
3 rum
vån 1/1
2 281 kr/mån

Välkommen till detta sagolikt vackra semesterparadis ute i Ulvön som ni inte får missa! När ni parkerat er bil längs med Ulvesundsvägen nere vid hamnen, välkomnas ni till det fantastiska lugna semesterparadiset - Ulvön! Här har ni en mysig gångväg över till ön där inga bilar är tillåtna. På vägen fram till er bostad kliver promenerar ni på mysiga gångstråk med vacker natur. Väl framme vid er stuga möts ni av det sagolikt vackra huset som har allt att önska för att klassas som semesterparadis: vacker utsikt, bekväm yta och allt i toppskick! Stugan fördelas på 37 kvm där ni kliver in i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som är hjärtat inne i bostaden. Här har ni plats för matgrupp och soffgrupp där ni kommer spendera många härliga kvällar. Vidare inne i stugan har ni två sovrum, varav det ena är stort och har plats för flera sängar samt utrymme för förvaring. Det andra är mysigt, mindre och charmigt med våningssängar. Till sist finner ni badrummet som är beklätt med våtrumsmatta på golv och väggar. Dusch, WC, tvättställ med kommod och spegelskåp finner ni här. Men det bästa av allt är nog den helt fantastiska altanen som ni har under tak, där ni kommer att spendera många fantastiska stunder med alla era nära och kära. Tänk att få sitta här med något gott i glaset, höra suset från havet och samtidigt höra barnen springa runt på området - vilken dröm! Föreningen är ljuvlig och har 10 stugor samt 6 lägenheter i storhuset. Avgiften inkluderar vatten/avlopp, elabonnemangsavgift samt parkeringsplats. Som medlem i föreningen har du tillgång till en fyrhjuling med släp för transporter, vedeldad bastu på flotten vid bryggan, tennisbana, gäststuga med tre bäddar, tvättstuga i ett av lägenhetshusen. Det finns tre barnvänliga badställen och som vanligt i Bohuslän klippbad. Utmärkta möjligheter för fiske. Önskar ni båtplats så finns det på insidan av bryggan som kostar 2.750 kr/året. Ulvön är en dröm som ni säkert förstår. En kort tur med cykel/bil eller varför inte en promenad tar er in till Ljungskile centrum. Ljungskile centrum erbjuder matbutiker, skola från F-9, mysiga butiker, restauranger, salta bad och friluftsområden. I Ljungskile finner ni även en av Sveriges vackraste golfbanor på Lyckorna. När det gäller kommunikationer så går både buss och tåg från Ljungskile till Göteborg, Oslo, Uddevalla C. Missa inte chansen att förvärva denna bostad och kom till visningen där kaffe serveras på plats! Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Västra Sundskogsvägen 35 F, Sundstrand, Uddevalla kommun

Västra Sundskogsvägen 35 F

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
3 695 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
4 945 kr/mån
41 989 kr/m²

WOW! Drömmer ni efter att få bo i ett av områdets bästa läge med en terrass som bjuder på en sagoligt vacker utsikt över havet i perfekt solläge? Då har jag äran att presentera denna 88 kvm etagebostad på Västra Sundskogsvägen 35F som ni inte får missa. Ni välkomnas in på andra plan där ni i hallen har gott om utrymme åt förvaring. Redan här i hallen hänförs ni av ljusinsläppet samt utsikten. Från hallen når ni bostadens badrum där ni har allt att önska samt tvätt- och torktumlare. Vidare i hallen når ni sedan ingång till sovrummet där ni har garderober som ger utmärkt åt förvaring. Till sist på entréplan välkomnas ni in till det helt ljuvliga köket som hänger ihop med bostadens inglasade balkong - vilket rum! Här kommer ni att stormtrivas då ni har vacker utsikt kombinerat med härliga utrymmen för era gäster att sitta ner och avnjuta en god middag. En trappa upp ifrån entréplan når ni sedan bostadens andra sovrum som enkelt kan göras iordning till allrum om det önskas. Här har ni klädkammare och sedan utgång till bostadens helt magiska terrass. Detta är helt fantastiskt! Här har ni en stor terrass som erbjuder stora sällskapsytor och sol hela dagen! Tänk att få sitta ner här med något gott i glaset samtidigt som ni tillreder maten på grillen som föreningen tillåter att använda. Denna bostad är ett måste att se! Dessutom är hela lägenhetens belysning appstyrd genom Control4, vilken lyx! Här bor man med havet och naturen strax bakom sig. Den närliggande sandstranden har man på 10-15 min promenadavstånd nedanför backen. Från Sundstrand kan man vidare med den nya gång- och cykelbanan ta dig ända till centrum via strandpromenaden där man på vägen passerar Gustavsberg. Från Sundstrand till centrum är det inte längre än ca 6 km. Pendlingsavståndet till Uddevalla är ca 10 min, till Torp Köpcentrum ca 10 min och till Göteborg ca 50 min. Utanför området finns även busshållplats där buss 822 tar er till både Ljungskile och Uddevalla centrum som går flera gånger per dag. Förskola finns precis utanför bostadsområdet och strax 5 minuter bort har ni Forshällaskolan där årskurs F-6 går. Intill förskolan ligger även en charmig obemannad matbutik som har det mesta! Missa inte chansen att förvärva denna bostad och tveka inte på att kontakta mig för en träff i er blivande drömbostad! Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ammenäsvägen 19, null, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Ammenäsvägen 19

Villa
Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
5 995 000 kr
194 + 56 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Vilken dröm! Nu har ni äntligen möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad, beläget i ett utav Uddevallas absolut bästa smultronställen där ni kommer att stortrivas! Denna fastighet finner ni ca 150 meter ifrån havet där ni har förutom en härlig utsikt, en fantastisk villa om 194 kvm + 56 kvm, dubbelgarage med ingång in till huset, stor terrass om 90 kvm, altan om 90 kvm som tar er runt huset samt en härlig gräsmatta att springa runt på. Ni välkomnas in till denna fastighet genom att passera vackra åkrar, härlig grönska och härlig atmosfär där ni känner en lugn och ro. När ni svänger in till er fastighet möts ni utav den unika och underhållsfria fastighet som är fantastiskt samt har allt att önska. Huset fördelas på 194 + 56 kvm där ni på entréplan kliver in i en ljus härlig hall där ni får plats för att hänga av er och ställa av er skorna. Direkt till vänster om entrén når ni groventrén till huset där ni har riktligt med förvaring och underbart utrymme att hänga upp alla vinterkläder och ytterrockar. Härifrån når ni utgången till det fantastiska dubbelgaraget som är en dröm för er alla. Här har ni plats för att meka, förvara och greja precis med det som ni önskar ha garaget till. Vidare på entréplan når ni bostadens hjärta, nämligen det helt fantastiska vardagsrummet som har en underbar och öppen planlösning ihop med köket. Tänk vilka fantastiska stunder och middagar ni kommer spendera med era nära och kära här! Här har ni ett inbyggt ljudsystem som inbjuder till härligt biomys med familjen. Köket är stort och har rejält med förvaring- och arbetsutrymme som är en dröm i detta kök. Vitvarorna är ifrån Electrolux och har stilren design. Mer på detta plan når ni ett utav bostadens totala 4 sovrum där ni har fina ytskikt på väggar, ett helkaklat badrum med dusch samt en rejäl tvättstuga. En trappa upp kommer ni sedan till bostadens andra allrum som är perfekt för barnen när ni har vänner över på besök. På övervåningen når ni sedan ett stort förråd med plats åt förvaring, två sovrum med utsikt ut över ängarna samt vuxensovrummet där ni har egen utgång till bostadens helt unika och fantastiska terrass med 14 timmars soltid på sommaren. Vidare på övervåningen finner ni ett stort helkaklat badrum där ni också har utgång till terrassen som är på hela 90 kvm. Här har ni stora sällskapsytor med plats för hela sällskapet där ni har solgaranti och en enastående havsutsikt som sträcker sig ut över Byfjorden och bort mot Uddevallabron. Tomtens storlek är på 1253 kvm där ni har intill huset härlig natur och lekytor för familjen. Från fastigheten till Ammenäs brygga har ni en lång och härlig badstrand samt bryggor till båtar samt för att hoppa i det blå. Ammenäs som är ett utav Uddevallas mest unika områden finner ni vackert beläget mellan Uddevalla och Ljungskile på kustremsan. Ammenäs är ett barnvänligt område med närheten till salta bad, promenadstråk, vacker natur och allt som behövs för att trivas på landet. Från Ammenäs brygga kan ni sedan ta "Skårgårdsbåten" som går längs alla hamnar på en vacker tur intill Uddevalla centrum där allt finns inom både shopping, restauranger samt barer. Närmsta busshållplats finner ni ca 2 km bort där bussen 822 går både till Ljungskile där ni kan byta för att ta er mot Göteborg eller ta bussen som går in mot Uddevalla. Förskola finner ni borta vid Sundstrand och närmsta skola F-6 finner ni på Forshällasskolan. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i

Skandiavägen 6B, Bohusgården, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Skandiavägen 6B

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 250 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/7
3 958 kr/mån
21 739 kr/m²

Drömmer ni efter att få bo i ett utav Uddevallas mest populära områden i en stor två med balkong? Då kommer har ni möjlighet att förvärva en av Uddevallas finaste med adress Skandiavägen 2B! Den erbjuder närhet till havet, strandpromenaden, centrum och kommunikationer. Ni kliver in i en rymlig hall med plats för att hänga av er ytterkläder. Härifrån når ni sedan sovrummet som är i härligt läge samt badrummet som är helkaklat och har tvättmaskin Köket är riktigt stiligt med smakfulla och moderna materialval. Här kan ni tack vare den öppna planlösningen tillaga middagen samtidigt som ni socialiserar med gästerna som kan sitta i vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni ut på den inglasade balkongen som med sin generösa storlek blir som ett extra rum! Området Bohusgården erbjuder smidiga lösningar för allt som önskas, vill du ta en härlig promenad så har du Strandpromenaden nedanför backen, vill du ta bussen in till stan så har du busshållplatsen precis nedanför huset. Ni har även ett stenkast bort till Uddevallas nya padelbana. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostaden och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
Lagerbergsgatan 11, Centrum, Uddevalla kommun
Lagerbergsgatan 11, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Lagerbergsgatan 11, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Lagerbergsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 695 000 kr
132 m²
5 rum
vån 2/2
8 947 kr/mån
12 841 kr/m²

Maria Lundbäck, en tidlös legend i Uddevallas fotografiska arv, fortsätter att levandegöra det förflutna genom sina fantastiska bilder. Hennes konstnärliga avtryck är inte bara en samling bilder; det är ett kulturarv som speglar Uddevallas rika historia. Född 1857 i Örebro men uppvuxen i Uddevalla, är Maria Lundbäcks berättelse en resa från en ung flicka till en erkänd yrkeskvinna. Som föreståndare för Josefina Rydholms fotoateljé förfinade hon sin konst genom att lära sig från den erfarna Josefina själv, som var 30 år äldre. Maria blomstrade och vann flera prestigefyllda priser för sina exceptionella bilder. Efter Josefinas bortgång 1880 tog Maria över ateljén och förvandlade ett beskedligt gatuhus vid Stora Norrgatan till sitt kreativa centrum. Med öga för detaljer och yrkesmässig skicklighet utökade hon ateljén genom att samarbeta med stadsingenjören A H Lindeberg, som ritade en imponerande tillbyggnad. Detta blev epicentrum för hennes enastående konstnärliga framgångar. Hennes fotografier, nu en del av Bohusläns museums arkiv och spridda som vykort, är mer än bara bilder – de är en resa tillbaka i tiden, fångade av en kvinna vars passion och skicklighet har lämnat ett outplånligt avtryck. Maria Lundbäcks arv är inte bara Uddevallas, det är en skatt för alla som värdesätter konst och historia. Gör hennes bilder till en del av ditt hem och låt det förtrollande förflutna blomstra i nutiden. Denna fantastiska lägenhet som en gång var en fotoatelje finns nu möjligheten till att förvärva i BRF Villa Maria - döpt efter fotografen Maria Lundbäck. Ni når denna bostad i etage en trappa upp där ni välkomnas in till denna 132 kvm stora bostad som är helt unik och ni möts av en välkomnande, varm och underbar känsla - här vill man bo! När ni kliver in i hallen så finner ni till vänster ena flygeln i bostaden. Här har ni först en lång korridor som ni har möjlighet till att ändra om till kontor om så önskas eller till det som passar era behov. Efter korridoren når ni två sovrum som har fina ytskikt och plats åt förvaring, sängar och skrivbord. Sovrummet längst in har även en rymlig klädkammare som är underbar för att stuva in kläder och ger plats åt förvaring. I den andra flygen utav bostaden når ni först det helt fantastiska vardagsrummet som har mycket värme och kärlek. Här har ni stilrena kulörer blandat med vacker inredning där charmen strålar om rummet. Efter vardagsrummet når ni tvättstugan som har uppgraderade vitvaror samt fina kulörer. Köket som ni når efter tvättstugan är en dröm. Här renoverades köket utav en fantastisk snickare som har gjort underverk i bostaden. Köket är ifrån Epoq och renoverades 2022 och har fina vitvaror och en helt unik Spisfläkt i koppar som är en riktig prydnad för köket. I köket har ni gott om arbetsyta samt plats för ett rymligt matgrupp. Ifrån köket når ni även ett stort skafferi som ger gott om plats för att stuva in torrvaror och dryck. Ni har även ett till rymligt förråd här som ni får plats med mycket skoj. Bakom köket når ni sedan utgång till bostadens andra vardagsrum när vår och varma stunder närmar sig. Här har ni en stor rymlig altan där ni har en vacker miljö runt om er som ger känsla utav att ni är på landet men ändå mitt i centrum. Altanen har stora sociala ytor där ni har finsnickeri i allt ifrån trapp till pergolan. Önskar ni grilla och odla grönsaker får ni mer än gärna göra detta (varför inte bjuda era trevliga grannar på grill?) Till sist i bostaden

 • Premium
 • Uteplats
Kongressgatan 1, Söder, Uddevalla kommun

Kongressgatan 1

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 825 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/7
4 512 kr/mån
29 435 kr/m²

WOW! Drömmer ni om att få bo på Uddevallas mest attraktiva område i en fantastiskt fin två:a med inglasad balkong? Då har jag äran att äran att få presentera denna välplanerade bostad på populära Kongressgatan 1 som ni inte får missa. När man stiger in genom ytterdörren välkomnas man in i den rymliga hallen med plats för skor och ytterkläder. Till höger presenteras det ljusa sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och stora garderobsutrymmen. Till vänster finns det helkaklade badrummet som är utrustat med tvätt- och torktumlare för största komfort. Vidare leds man till köket med öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket gör det till en naturlig samlingsplats när man har vänner och familj över på mysiga middagar eller spännande spelkvällar. Köket är välplanerat med gott om förvaring och har stor plats för matgrupp. Vardagsrummet bjuder in till mysiga filmkvällar och rymmer gott om plats för soffgrupp. Ett härligt ljusinsläpp genomsyrar lägenheten genom sina stora fönster oavsett tid på dagen. Från vardagsrummet nås den magnifika, inglasade balkongen om ca 13 kvm med sol från tidig förmiddag. Här vill man sitta och äta frukost en ledig dag eller ta ett gott glas en ljummen eftermiddag. Lägenheten på kongressgatan 1 är för dig som vill ha ett bekvämt och smakfullt boende med närhet till allt vad Uddevalla har att erbjuda. Föreningen erbjuder en gästlägenhet på Kongressgatan 3 som går att hyra för 200 kr/natt, perfekt när ni har gäster som har rest långt. Ica Kvantum ligger endast 3 minuter bort. Populära Strandpromenaden nås på 10 minuters promenad och Uddevalla Centrum som erbjuder restauranger, caféer, vårdcentral, skolor och kommunikationer nås på 7 minuter. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet och kom till visningen där kaffe serveras på plats - vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
Östra Sundskogsvägen 60E, Sundstrand, Uddevalla kommun

Östra Sundskogsvägen 60E

Lägenhet
Sundstrand, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 000 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 254 kr/mån
29 851 kr/m²

Vilken möjlighet! Pris enligt ekonomisk plan är 2 300 000 kr. Vid köp innan 15 februari erbjuds 300 000 kr ersättning på insatsen! Nu har ni chansen att förvärva ett utav marknadens absolut bästa boende i ett utav Uddevallas mest expansiva områden! Varmt välkommen ut till BRF Bron som är en helt nybyggd förening där ni nu har möjlighet att förvärva eran blivande drömbostad med möjlig inflyttning när ni önskar då de redan nu är inflyttningsklara. Här välkomnas ni ut till detta underbara område där ni hänförs av området redan vid infarten. Här finner ni detta familjevänliga och natursköna område där ni har närheten till allt med naturen och havet precis nedanför. Väl framme vid BRF Bron välkomnas ni till er förening där ni har möjlighet att förvärva en bostad i toppklass med fräscha ytskikt, materialval och planlösning som passar perfekt för alla åldrar. Här har ni alla bostäder i gavelläge där ni har den härliga huskänslan kombinerat med att ha denna lyxig förmån där ni har tillgång till kvarterets sköna pool och gemensamhetslokal. De vita tvåplanshusen står vända mot varandra och omfamnar en grön innergård. Alla lägenheter har egen ingång från utsidan. Tack vare dessa separata entréer får varje lägenhet uteplatser i två väderstreck. En exklusiv förmån är poolen med grillplats som får nyttjas av de boende i området. Den ligger intill gemensamhetslokalen som är utrustad med kök. Lika uppskattat för barnkalas som poolparty. En ställplats för bil finns till varje lägenhet och hyrs av föreningen samt ett cykelförråd där du kan ställa in cykeln! Missa inte chansen att förvärva denna bostad och tveka inte på att kontakta mig för en träff i er blivande drömbostad! Vi ses!

 • Nyproduktion
Furuhallsvägen 42, Furuhall, Uddevalla kommun

Furuhallsvägen 42

Lägenhet
Furuhall, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 544 kr/mån
30 168 kr/m²

WOW - vilken lägenhet! Nu har ni möjligheten att flytta in till en utav marknadens kanske vackraste lägenheter på fantastiska Furuhall. Här har ni en 59,5 kvadratmeter stor lägenhet med en fantastisk uteplats och utsikt som ni inte får missa. Här välkomnas ni in i en rymlig hall med plats för att hänga av er ytterkläder. Från hallen når ni ett fantastiskt stort och rymligt badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett mindre kontor om så önskas kan bli klädkammare om ni hellre önskar. Vidare kommer hjärtat i lägenheten, nämligen det helt fantastiska vardagsrummet som hänger ihop med köket. Här har ni ett påkostat kök från Marbodal med vitvaror från Siemens där ni har allt att önska - här kommer ni spendera fantastiska stunder med era nära och kära. Men det bästa av allt är nog den fantastiska uteplatsen som ni når ifrån vardagsrummet. Här är det insynsskyddat och ni har otrolig utsikt samt har sol hela dagen tills när solen går ner på kvällen. Utanför bostaden finner man bekvämt sitt förråd och sin parkering som ligger precis utanför entrén in till lägenheten. Området Furuhall befinner sig en kort promenad ifrån livsmedelsbutiken Rotan där ni även finner postombud och Pizzeria. Efter Rotan finner ni Stallgårdens handelsområde med restaurang, shopping och gårdshandel. I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till Göteborg. Önskar ni ta ett dopp finner ni Lanesundsviken vid havet eller Gunnerödsjön som inbjuder till söta bad på somrarna och skridskoåkning när vintern faller på. Till Torp köpcentrum har ni 9 km och in till Uddevalla centrum har ni 17 km. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med fantastisk potential och kom till visningen där kaffe serveras på plats! Välkommen hem!

 • Uteplats
Fritjof Nansens Väg 4, Uddevalla, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Fritjof Nansens Väg 4

Lägenhet
Uddevalla, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 437 kr/mån
18 257 kr/m²

Söker ni efter en fin 2:a på ett av Uddevallas mest populära område med närheten till salta bad, naturen och centrum? Då kan jag presentera denna 54,5 kvm stora lägenhet på Fritjof Nansens väg 4 som ni inte får missa. På tredje våningen välkomnas ni in i lägenheten där ni får plats för att hänga av er ytterkläder. Direkt till höger når ni det fantastiska köket som nyligen uppgraderats och fräschast upp i stilren kulör. Här har ni stilrena vitvaror samt plats för matgrupp som inbjuder till härliga stunder. Efter köket når sovrummet där ni har utgång till balkongen där ni har sol i söderläge. Sovrummet är stort och ni har även garderober som ger plats för att stuva undan kläder. Badrummet är ifrån föreningens stamrenovering och är i mycket fint skick. Kakel på golv och väggar bekläder badrummet och har allt att önska samt tvättmaskin som nyligen installerats. Till sist når ni det fantastiska vardagsrummet som är mycket fint skick där ni även får havsutsikt ifrån fönstren. Vardagsrummet är stort där ni har plats för hela sällskapet att sitta ned och umgås över en bit mat. På Fritjof Nansens väg har ni närheten till salta bad, naturen, promenadstråk och kommunikationer. Föreningen är mycket välskött där det är god ekonomi och påkostade upprustningar. I föreningen finns tvättstugor, gym, förråd och en gästlägenhet ifall ni får långväga gäster. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiskt fina lägenhet där det bara är till att flytta in och kom till visningen där kaffe serveras på plats. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
Solberg 408, Forshälla, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Solberg 408

Villa
Forshälla, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
3 495 000 kr
96 + 55 m²
6 rum
2 341 m² tomt

Söker ni efter att få bo på landet i ett sagolikt härligt läge med stort familjevänligt hus, med dubbelgarage, stor trädgård och ett stall med sadelkammare? Då har jag äran att presentera detta fantastiska ställe på Solberg 408 som ni inte får missa. Ni välkomnas in till denna ljuvliga fastighet på "lugnets" grusväg där ni har vacker natur samt många åkrar, hagar och hästgårdar på vägen som ger en välkomnande känsla. När ni svänger in till fastigheten når ni först dubbelgaraget som är en dröm. Här har ni plats för två bilar samt plats åt rikligt med förvaring. För er som önskar att "greja" finns även snickarbänk och rikligt med arbetsyta. Stallet som ni finner på fastigheten är ett fantastiskt ställe där ni idag har möjligheternas byggnad. Här har tidigare ägare haft 4 boxar åt hästar, höloft och sadelkammare intill. Tomten är på hela 2341 kvm som inbjuder till mycket lek och bus för hela familjen - tänk vilka härliga stunder som kommer spenderas här. Huset som sådant är i fint skick där många påkostade renoveringar har gjorts. Ni kliver in i huset i hallen där ni får plats för att hänga av er ytterkläder och ställa av er skorna. Direkt till höger når ni det familjevänliga och rejäla köket som är en dröm. Tänk att få sitta här och få avnjuta en god middag med alla era nära och kära samtidigt som ni hör att det knastrar ifrån vedspisen. Köket renoverades 2018 och har en mycket stilig design och påkostade vitvaror. Efter köket når ni WC, förråd och därefter når ni vardagsrummet som hänger ihop med matsalen där ni även har utgång till altanen i härligt sydvästläge som ger sol hela dagen till kvällen. En trappa upp når ni bostadens plan för alla sovrum där ni har idag hela tre sovrum varav ett är lite större där ni har möjlighet till att dela upp till ett fjärde sovrum. Här uppe finner ni även ett stiligt badrum och även en inglasad balkong som inbjuder till härlig ställe för att avnjuta morgonkoppen. Till sist når ni källaren där ni har ett allrum som idag används som gästrum. Här på källarplan har ni mycket plats åt förvaring samt stor tvättstuga där ni även finner duschkabin. Här finner ni även ett rum som är perfekt för klädvård. Från Forshälla till närmaste tågstation i Ljungskile tar det ca 8 min med bil. Till Uddevalla ca 12 min med bil, till Torp Köpcentrum ca 12 min och till Göteborg ca 50 min. En kort promenad eller cykeltur bort når ni Forshällaskolan som har årskurs F-6 och efter skolan når ni närmaste pendlingsbusshållplats som tar er enkelt ner till Göteborg om så önskas. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet och kontakta mig redan nu så ska jag berätta mer över en kaffe i erat blivande drömhus med stall och garage! Vi ses!

Visar 1 - 25 av 47