Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robert Andersson

Robert Andersson

Om mig

Jag är övertygad om att en lyckad bostadsaffär börjar med en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Jag står för ett positivt engagemang där jag strävar efter att vara tillgänglig, påläst och göra mitt yttersta i varje affär. Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat och metodiskt. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Axtorpsvägen 29C, Berghem, Umeå kommun
  • Tor 16 maj kl 12:00
Axtorpsvägen 29C, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Axtorpsvägen 29C, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Axtorpsvägen 29C

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 695 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 642 kr/mån
31 520 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Axtorpsvägen 29C och ert nya drömboende - ett hem som förenar modern komfort med en känsla av harmoni och lugn, beläget på populära Berghem. Med fyra rum, kök och fönster i tre väderstreck erbjuder denna pärla inte bara gott om utrymme utan även en perfekt balans mellan gemensamma ytor och privata reträtter. Kliv upp en trappa och låt er omslutas av en atmosfär av lugn och välkomnande. Den inglasade balkongen ger er möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om, oavsett väder. Här kan ni skapa er egen oas för avkoppling och umgänge med nära och kära. I vardagsrummet finns dessutom en trevlig fransk balkong. Med sitt centrala läge på Berghem har ni alltid nära till både stadens pulserande centrum och naturens fridfulla omgivningar. Här finns allt du behöver för en bekväm och harmonisk livsstil, med närhet till skolor, affärer och rekreation. Här bor ni i en trivsam förening med låg avgift och stabil ekonomi. Många gemensamma utrymmen som kan användas av medlemmarna såsom gästrum, samlingslokal, biljard- och pingisrum samt egen tennisbana på innergården. Här bor ni alldeles intill Ica, universitetet, NUS samt med gångavstånd till centrum. Upptäck det bästa av både stadsliv och naturidyll på Axtorpsvägen 29C - din nya adress för ett liv i balans och harmoni. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss visa dig denna underbara bostad! Välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Balkong
Nyland 9, Vännäs, Vännäs kommun
  • Tis 21 maj kl 16:00
Nyland 9, Vännäs, Vännäs kommun, bild 2
Nyland 9, Vännäs, Vännäs kommun, bild 3

Nyland 9

Villa
Vännäs, Vännäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 695 000 kr
120 + 60 m²
3 rum
3 820 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Nyland 9! Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en fin och välskött fastighet med privat läge och naturskön omgivning! Här erbjuds ett rymligt bostadshus med stora och charmiga sovrum en trappa upp, varav ett har privat toalett på rummet. På entréplan finns en välkomnande hall, ett väl tilltaget kök samt badrum och ett härligt vardagsrum. Från vardagsrummet kliver ni dessutom ut i ett fantastiskt inglasat uterum, vilket är isolerat och har en egen luftvärmepump så att säsongen kan förlängas med råge! Bostaden har under åren genomgått flertalet stora renoveringar med bland annat bergvärme och nya fönster som bidrar till låga driftskostnader, nytt avlopp och borrat nytt vattenhål. Fiber är dessutom indraget i huset. Tack vare sin låga förbrukning går det att söka Grönt Bolån, vilket innebär lägre bolåneränta. Den inbjudande och grönskande tomten erbjuder mängder av odlingsmöjligheter för dig med gröna fingrar. Här finns även garage med carport, hönshus, lekstuga samt en fräsch timmerstuga som står på gjuten platta och växthus. Detta är en väldigt trevlig fastighet som bör upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Jomark 11, Robertsfors, Robertsfors kommun

Jomark 11

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
945 000 kr
141 + 81 m²
6 rum
7 000 m² tomt

Välkommen till ert framtida hem - Jomark 11! Nu finns denna charmiga tvåplansvilla i soutteräng till salu. Huset är en pärla från 70-talet som har vårdats väl genom åren. Med generösa utrymmen och många rum är detta det perfekta hemmet för den stora familjen som söker både komfort och utrymme. Beläget i en lugn och fridfull miljö erbjuder Jomark 11 en plats att kalla hem, bort från stadens brus och stress. Här kan ni njuta av lugnet i er egna trädgård eller ta en avkopplande promenad i den omgivande naturen. Fastigheten håller på att avstyckas från en registrerad lantbruksfastighet, vilket innebär att ni får en möjlighet att äga ert eget lilla hörn på cirka 7 000 m2 stor tomt. Se förslag på tomt under "Dokument & Länkar". Kom och upptäck allt som Jomark 11 har att erbjuda - ett välvårdat hus med gott om plats för hela familjen, beläget på en lugn och skön plats som väntar på att bli ert. Här bor ni bara några kilometer bort från centrala Robertsfors med hela dess utbud med barnomsorg, skola, matbutik, vårdcentral och allt ni kan tänkas önskas. Från Jomark pendelar ni dessutom med enkelhet till Umeå! Hjärtligt välkomna att boka er för visning!

Sjöfruvägen 139, Tomtebo, Umeå kommun

Sjöfruvägen 139

Radhus
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
268 m² tomt

Välkomna till ert nya drömhem på Sjöfruvägen 139 – där välplanerade kvadratmeter möter bekvämlighet i hjärtat av populära Tomtebo! Detta fantastiska radhus med gavelläge erbjuder den perfekta kombinationen av läge, funktionalitet och möjligheter. Med flertalet rymliga sovrum och två badrum är detta hemmet där er familj kan växa och trivas. Njut av den väldisponerade planlösningen som skapar en harmonisk atmosfär där middagar och sammankomster blir till minnesvärda stunder. De stora fönstren låter ljuset flöda in och ger en känsla av rymd och luftighet. Gör vardagen lite enklare med ett eget garage för bekväm parkering och förvaring. Koppla av och njut av lugna stunder på den charmiga altanen eller balkongen, perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund på kvällen. Området runt Sjöfruvägen 139 är en pärla med närhet till både naturen och stadens puls. Förskola och matbutik når ni på några minuters promenad, och ni får dessutom möjlighet att bo ett stenkast från centrum med alla dess bekvämligheter inom räckhåll, från shopping och restauranger till kulturella evenemang. Ni har även det natursköna området kring Nydalasjön att njuta av, med både promenadstråk, lekplats, utegym och mycket mer. Förskola Missa inte chansen att bli nya ägare till detta fina hem – kontakta ansvarig mäklare Robert idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka allt som Sjöfruvägen 139 har att erbjuda!

Tväråmark 111, Sävar, Umeå kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00
Tväråmark 111, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Tväråmark 111, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Tväråmark 111

Gård/Skog
Sävar, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 495 000 kr
160 + 2 m²
5 rum
11 ha tomt

Nu ges en unik chans för er att bli nya ägare till en fin och välskött lantbruksfastighet i Tväråmark, bara en kort bit från Sävar och centrala Umeå! Här finns ett väl tilltaget bostadshus, ladugård, bagarstuga, vedbod och bastustuga samt garage som är placerat vid fastighetens infart. Gaveln till ladugården används idag som carport och rymmer med enkelhet två bilar. Bostadshuset är fördelat på två våningar med en väldisponerad planlösning, sociala ytor, flertalet sovrum och ett härligt ljusinsläpp på båda planen. Fördelaktig uppvärmingskostnad tack vare jordvärme och nyligen bytt pump. Bagarstugan som står prydligt på tomten lämpar sig utmärkt för era gäster att nyttja när de är på besök. Fastigheten lämpar sig perfekt för er som drömmer att kunna ha hästar hemmavid, eller höns och några får samt önskar ha egen skog att rå om och vistas i! Här finns även gott om plats för egna odlingar och möjlighet att förverkliga viss självförsörjning, då ytor finns så det räcker och blir över. På gården finns idag en härlig sortering av planteringar - bland annat äppelträd, syrénbuskar samt vinbärsbuskar och ett stort trädgårdsland för odling. Här har ni verkligen möjligheten att låta barnen växa upp på bästa vis! Till fastigheten ingår jakträtt på 2 600 ha i Tväråmark/Åbyns Jaktvårdsförening. Innefattar både småvilt och älg. Tväråmark är en livlig by med bland annat gemensamt föreningshus med isbana, flertalet fina skoterspår och härlig omgivning för hela familjen. Från huset har ni dessutom bara 1,5 mil till centrala Umeå och cirka 5 km till Sävar - där hittar ni bland annat skola, simhall, bibliotek, vårdcentral och serviceutbud. Låt Tväråmark 111 bli er alldeles egna gårdsdröm, en plats där ni kan skapa minnen för livet. Varmt välkomna att boka er för visning och börja upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda!

  • Premium
Klintsjö 11, Vännäs, Vännäs kommun

Klintsjö 11

Gård/Skog
Vännäs, Vännäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 495 000 kr
256 m²
7 rum
2 ha tomt

Nu ges möjligheten för er att förverkliga era gårdsdrömmar! I Klintsjö precis vid Klintsjön, en kort bit utanför centrala Vännäs saluförs nu en fin lantbruksfastighet med stort bostadshus och bra ändamålsenliga ekonomibyggnader. Här finns bland annat en nyare verkstad, ladugård, maskinhall, lösdrift, stall, ridbana, verkstad samt garage, hundhus och loge. Det rymliga bostadshuset är fördelat på två boningsplan och källare, där alla tre våningsplanen erbjuder bra disponerade ytor vilket passar ypperligt till den större familjen! Här finns flertalet sovrum, trivsamma sociala ytor, inglasat uterum samt bastu och hobbyrum i källaren där oändligt många innebandymatcher kan spelas. Ovanvåningen är dessutom utrustat med kök - vilket underlättar för potentiell uthyrning av hela den våningen om så önskas. Ladugård - ombyggd 2013 Verkstad - Glykolfylld golvvärme, elpanna, smörjgrop med belysning, Loge - Gjutet golv med avlopp Stall - Möjlighet till 4 st boxar. Sadelkammare med vatten och VVB. Två avlopp (varav ena med sandfång) Ridbana - ca 25 x 40 m Lösdrift - Indraget vatten (ligger på frostfritt djup) ca 4,5 m x 10 m. Maskinhall - Oisolerad, vind, gräsfrötork Verkstad - Isolerad Farmartank - 6m3 Hundhus - Isolerad. Eluppvärmt. Två burar. Detta är en väldigt trevlig fastighet som bör upplevas på plats och låta era idéer börja flöda! Varmt välkomna att boka er för visning!

Köpmangatan 14, Hörnefors, Umeå kommun

Köpmangatan 14

Villa
Hörnefors, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 995 000 kr
115 + 52 m²
4 rum
1 357 m² tomt

Nu har ni möjligheten att upptäcka det idylliska paradiset på Köpmangatan 14 i Hörnefors. Med fyra rum och kök erbjuder denna charmiga fastighet en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och gemytlig charm. Stig in i ett hem där det omsorgsfullt planerats och skapats för att ge en känsla av lugn och trivsel. Den fantastiska trädgården är en oas av grönska och skönhet, med välplanerade rum som bjuder in till avkoppling och rekreation. De grusade gårdsgångarna leder er genom denna gröna oas och förstärker den pittoreska atmosfären. Inomhus möts du av luftiga och hemtrevliga rum som är perfekta för både avkoppling och underhållning. Det rymliga köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om utrymme för matlagning och socialt umgänge. Tre sovrum, vardagsrum, kök samt badrum och en stor och rymlig källare gör detta hus perfekt för familjen att slå rot i. Den inglasade entrén blir en fantastisk förlängning av huset, där mängder av timmar med fördel kan avnjutas. Låt Köpmangatan 14 bli ert egna privata paradis, där ni kan skapa minnen för livet. Varmt välkomna att boka er för visning och börja upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda!

Kvarnvägen 8A, Väst på stan, Umeå kommun

Kvarnvägen 8A

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 850 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 807 kr/mån
26 429 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarnvägen 8A! Här erbjuds en trevlig tvårummare på 70 kvm med mycket bra läge i området! Lägenheten är välplanerad och har erbjuder stora och härliga rum med generöst ljusinsläpp. På balkongen kan ni njuta av många soltimmar och en lummig utsikt mot älven. I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-TV och hushållsel (hushållsel ingår till viss förbrukning). Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och bekvämligheter som hiss i huset samt en fin innergård. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område med närhet till Umeälvens promenadstråk, mataffär, busshållsplats sam cykelavstånd till centrum. Välkommen att boka in er för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Avanäs 21, Tavelsjö, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Avanäs 21

Villa
Tavelsjö, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 495 000 kr
82 + 8 m²
4 rum
1 961 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin och välskött fastighet med naturskön omgivning i trivsamma Avanäs! Här erbjuds ett rymligt bostadshus med bland annat tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Här kliver ni in i en välkomnade hall och möts av sociala och välplanerade kvadratmeter samt av ett härligt ljusinsläpp. Huset är väl omhändertaget under årens gång och passar er som önskar ha en fridfull hemmamiljö, samtidigt som serviceutbud finns nära till hands. Här finns en välskött och aktiv fritidshusförening som rår om bland annat områdets vägar och har även bryggor som läggs ut i sjön på försommaren. Den inbjudande och grönskande tomten erbjuder mängder av odlingsmöjligheter för er med gröna fingrar. Här finns även garage, dubbelcarport med installerad laddbox för elbilen samt förråd och en bastustuga. Detta är en väldigt trevlig fastighet som bör upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er för visning!

Klabböle 166, null, Umeå kommun

Klabböle 166

Tomt
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 200 000 kr
1 611 m² tomt

Nu erbjuds en attraktiv tomt i populära Klabböle! Bara 15 minuter från centrala Umeå finns nu möjligheten att förvärva denna tomt om cirka 1 600 m2 med en härlig omgivning. Här kan ni bygga ert framtida drömboende där ni kan njuta av lugnet samtidigt som ni kan njuta av närheten till stan och all service som kan tänkas önskas. Under våren kommer både vatten och avlopp att dras till tomtgräns, vilket underlättar för nya ägare. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Robert Andersson vid intresse! För rådgivning gällande bygglov har Umeå kommuns bygglovssida följande telefonnummer: 090-161361 alternativt mail: [email protected]. Var förberedd inför kommande köp - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Robert Andersson på 0730- 31 32 62 eller e-post [email protected]

Klabböle 168, null, Umeå kommun

Klabböle 168

Tomt
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 400 000 kr
1 608 m² tomt

Nu erbjuds en attraktiv tomt i populära Klabböle! Bara 15 minuter från centrala Umeå finns nu möjligheten att förvärva denna tomt om cirka 1 600 m2 med en härlig omgivning. Här kan ni bygga ert framtida drömboende där ni kan njuta av lugnet samtidigt som ni kan njuta av närheten till stan och all service som kan tänkas önskas. Under våren kommer både vatten och avlopp att dras till tomtgräns, vilket underlättar för nya ägare. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Robert Andersson vid intresse! För rådgivning gällande bygglov har Umeå kommuns bygglovssida följande telefonnummer: 090-161361 alternativt mail: [email protected]. Var förberedd inför köp - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Robert Andersson på 0730- 31 32 62 eller e-post [email protected]

Bärnstensvägen 30, Carlshem, Umeå kommun
  • Budgivning pågår

Bärnstensvägen 30

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 843 kr/mån
23 125 kr/m²

*Nytt pris!* Nu finns möjligheten att flytta in i en naturnära och välplanerad 2:a på Bärnstensvägen 30! Här erbjuds 56 kvadratmeter fördelat på stort vardagsrum med härlig balkong, praktiskt kök, rymligt sovrum samt renoverat badrum och flertalet förvaringsutrymmen. Här bor du, eller ni i ett lugnt och härligt område med närhet till universitet, sjukhus, elljusspår och strövområden. Stabil förening med god ekonomi, låg belåning och bra avgifter, samt allt ni kan tänkas önskas i vardagen. Lägenheten kan, om önskas säljas möblerad enligt överenskommelse med nuvarande ägare. Välkomna att boka er för visning! Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Robert Andersson på 0730- 31 32 62 eller e-post [email protected]

  • Balkong

Visar alla 12