Mäklare Robert Andersson

Robert Andersson

Om mig

Jag är övertygad om att en lyckad bostadsaffär börjar med en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Jag står för ett positivt engagemang där jag strävar efter att vara tillgänglig, påläst och göra mitt yttersta i varje affär. Med ett tryggt bemötande vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut. Jag drivs av att leverera en kvalitativ tjänst och arbetar därför strukturerat och metodiskt. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 11, Väst på stan, Umeå kommun
  • Tor 30 nov kl 16:30

Kvarnvägen 11

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/8
4 928 kr/mån
26 000 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarnvägen 11! Här erbjuds 3 rum och kök fördelade över 75 välplanerade kvadratmeter som ger gott om utrymme för en bekväm vardag. Bostaden är belägen två trappor upp på tredje våningen i en välskött förening med stabil ekonomi och bra avgift. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till både kommunikationer och serviceutbud. I bostaden finns två rymliga sovrum, två balkonger, kök, vardagsrum och ett smakfullt renoverat badrum. Hiss finns givetvis i huset! Ett av de stora fördelarna med denna bostad är den fria utsikten som erbjuds från balkongen. Den naturnära omgivningen skapar en lugn och avslappnad atmosfär, samtidigt som ni har närhet till härliga strandpromenader längs älven. Denna lägenhet passar perfekt för er som söker en bekväm och praktisk boendelösning. Med tre rum finns det gott om utrymme för allt som kan tänkas önskas, som familj, vänner och förvaring. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet på Kvarnvägen en attraktiv kombination av storlek, läge och trevlig omgivning. Varmt välkommen att boka visning och upplev detta härliga boende på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centralgatan 3, Åsele, Åsele kommun
  • Budgivning pågår

Centralgatan 3

Villa
Åsele, Åsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
250 000 kr
95 + 54 m²
5 rum
923 m² tomt

Varmt välkomna till Centralgatan 3, Åsele! Här ges möjlighet att förvärva en fin familjevilla där ert drömboende kan skapas. Huset erbjuder 5 rum och kök fördelat över två plan samt källare. På entréplan ligger hall, badrum, kök samt vardagsrum och matrum. På övre plan finns tre sovrum i bra storlek, balkong samt WC och klädkammare. Källarplan erbjuder gott om förvaringsytor, pannrum, tvättstuga, matkällare och garage! Uppvärmning: Fjärrvärme (vattenburna radiatorer). Pantbrev: 4 st. Belopp: 47 340 kr. Fastigheten ägs idag av Allmänna Arvsfonden och säljs med friskrivningsklausul. Vid intresse - kontakta ansvarig mäklare Robert Andersson, 0730-31 32 62 alternativt [email protected]!

Heden 13, null, Vindelns kommun

Heden 13

Tomt
Vindelns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
275 000 kr
2 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en bra fastighet i Tvärålund! Här är det bara fantasin som sätter gränsen för vad detta komma att bli! En del av fastigheten har alltid varit åkermark och en del har varit iordningställt för bostadshus och trädgård. I dagsläget står en gammal ladugård på fastigheten. 2 ha ger er möjlighet att förverkliga era drömmar om ett lantligt boende med utrymme för det som kan tänkas önskas. Vatten och avlopp finns till tomtgräns. El finns draget till fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare Robert Andersson för mer information!

Backenvägen 22, null, Vindelns kommun

Backenvägen 22

Villa
Vindelns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
395 000 kr
81 + 105 m²
4 rum
1 250 m² tomt

Ert drömhem väntar i hjärtat av Åmsele, närmare bestämt på Backenvägen! Denna charmiga villa erbjuder fyra rymliga rum och kök och en praktisk källare. Med en ljus entré, inbjudande vardagsrum, tre sovrum och ett praktiskt kök har den allt som kan tänkas behövas! Källarplanet tillför extra fördelar i form av tvättstuga och mängder av förvaringsutrymmen. Källaren kan nyttjas efter önskemål - varför inte en egen hemmabio eller hobbyrum? Här erbjuds även en stor och grönskande tomt med goda möjligheter för gröna projekt eller för att låta barnen springa sig trötta. Altanen under tak på baksidan av huset är perfekt för att njuta av måltider under sommarhalvårets alla dagar. En extra bonus är det vidbyggda dubbelgaraget. I Åmsele hittar ni bland annat en mysig lanthandel, bilverkstad med fritidsbutik, bensinmack, campingplats, skola, förskola, räddningstjänst och kommunens enda biograf! Välkommen att boka visning!

Visar alla 4