Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victoria Lindqvist

Victoria Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korpralsvägen 34B, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 34B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 850 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/8
3 721 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till denna mycket hemtrevliga och ljusa 3:a på populära Teg, där varje kvadratmeter är genomtänkt och där alla rummen har en härlig, naturnära, utsikt. Lägenheten ligger på fjärde våningen, har en inglasad balkong i söder och en öppen social planlösning med fint ljusinsläpp. Genomgående hög standard med ljust tapetserade väggar och fint ekparkettgolv i lägenhetens samtliga rum. Här välkomnas ni av en ljus hall med plats för avhängning och smart förvaring. Badrummet är stilrent med klinkergolv och delvis kaklade väggar. Det moderna köket har generösa arbetsytor och full maskinell utrustning, samt gott om förvaringsutrymme. Ljust och luftigt sällskapsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen. Den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum skapar en inbjudande atmosfär perfekt för sociala sammankomster. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av fyra inbyggda garderober samt ett mindre sovrum med plats för säng och en garderob. Denna lägenhet ligger i ett lugnt område med närhet till centrala Umeå, skolor, förskolor, mataffärer, samt nära vackra natur och motionsspår. Dessutom erbjuds goda buss- och cykelförbindelser. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 26, null, Umeå kommun

Skärvstensgatan 26

Lägenhet
Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 550 000 kr
39 m²
1 rum
vån 6/6
3 223 kr/mån
39 744 kr/m²

En mycket yteffektiv 1:a som har en genomgående hög standard med fullt utrustat kök, helkaklat badrum och genomgående ekparkettgolv. En insynsskyddad och rymlig balkong som måste upplevas, med bästa solläge och fri utsikt. Låg månadsavgift där värme, vatten, TV-paket (ca 20 kanaler), Internet, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg ingår. Lugnt och attraktivt område med närhet till två välsorterade matbutiker, Gym, Universitetet, NUS och vackra Nydalasjön med fina strövområden.. Perfekt för studenten, singelhushållet eller helt enkelt för den som vill bo billigt men med alla bekvämlighet! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun
Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Kvarnvägen 3C, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 250 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/11
7 380 kr/mån
40 123 kr/m²

En fantastisk lägenhet med radhuskänsla, måste upplevas! Lägenheten har genomgående en tilltalande takhöjd om 2.6m, hög standard och genomtänkt planlösning. Umgängesytorna i fokus med stora fönsterpartier i tre väderstreck samt två stora inglasade balkongen med naturnära utsikt, som tillsammans ger solmöjlighet från morgon till kväll och som tillsammans har en yta på närmare 30kvm. Fullt utrustat kök i öppen planslösning med sällskapsrum och matplats, två bra sovrum och rymligt, helkaklat, badrum samt helkaklad wc. I avgiften ingår en garageplats i första plan, med elladdare. I detta unika boende bor ni vid Umeåälven och med utsikt mot Tvärån och dess fiskemöjligheter, ett stenkast från älv och natursköna promenadstråk samt med bekvämt gångsavstånd till city. Via Lundabron har du smidig tillgång till Bölesholmarna, med grill- och badplats, och även Teg och Böleäng.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosettvägen 76, Röbäck, Umeå kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Rosettvägen 76

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1
6 383 kr/mån
34 938 kr/m²

Vid slutet av gågatan kommer man till detta bostadsrättsradhus med egen entré och härligt gavelläge. Idylliskt och lugnt boende med "eget hus känsla" kännetecknar denna bostad. Här har man dessutom ett stort inglasat uterum i insynsskyddat läge. Modernt och fullt utrustat kök och två helkaklade badrum. Utöver radhusets 80kvm finns här en inredd vind som rymmer stort sovrum och klädkammare samt ett helkaklat badrum. Genomgående gedigna och smakfulla materialval. Mysigt kvarter med blandat boende av barnfamiljer och äldre. Här i Röbäck finns en omtyckt skola, förskola samt affär. Bra bussförbindelse in till Umeå centrum. Varmt välkomna att boka in er för visning!

  • Plus

Visar alla 4