Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pettersbergsvägen 4, vån 6/6, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Pettersbergsvägen 4, vån 6/6

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 395 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 535 kr/mån
46 190 kr/m²

Nu ges chansen att flytta in i denna fantastiska takvåning med terrasser i både öst och väst. Helt klart en lägenhet utöver det vanliga, med välplanerade, ljusa och luftiga ytor. Lägenheten stod klar 2017 och är i mycket gott skick. Från området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Kungsängens pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! Från lägenheten är det dessutom gångavstånd till Lillsjön med sandstrand, utegym, elljusspår, discgolfbana m.m. I det direkta närområdet finner ni butiker som LIDL, Biltema och Stora COOP. - Dubbla terrasser - Bra kommunikationer - Högst upp med vacker utsikt - Byggd 2017 - Gångavstånd till badsjö - Öppen planlösning Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åkerbärsvägen 2, Verkaviken, Upplands-Bro kommun
 • Sön 24 sep
Åkerbärsvägen 2, Verkaviken, Upplands-Bro kommun, bild 2
Åkerbärsvägen 2, Verkaviken, Upplands-Bro kommun, bild 3

Åkerbärsvägen 2

Fritidshus
Verkaviken, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 750 000 kr
70 m²
4 rum
1 106 m² tomt

**NYTT PRIS** -VISNING SKER 1/10 - VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN VID ÖNSKEMÅL OM TIDIGARE VISNING - Beläget som sista huset på gatan och med en vacker vy över Verkaviken och Mälarens glitter ligger denna mysiga stuga. Stor nybyggd altan vänd i syd-väst och med en egen gångstig ner mot områdets sandstrand. Båtplats ingår. Separat gäststuga och förråd. Nytt tak 2017, elen är utbytt. Kommunalt VA är inkopplat och fiber vid tomtgräns. Förslag på ny detaljplan finns med byggrätt om 120 kvm boa samt 30 kvadrat komplementbyggnad. Isolerat för året runt-boende med en äldre standard. Nära till det mesta. På under 15 minuter nås E18, 10 minuter till pendeltåg, flertalet butiker, restauranger och service. Åkerbärsvägen 2 erbjuder helt enkelt det bästa av två världar. Lugnet, Mälaren och naturen, samtidigt som Stockholm City nås på dryga halvtimmen.

 • Premium
Skräddarns backe 4, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
 • Sön 24 sep
Skräddarns backe 4, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Skräddarns backe 4, Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Skräddarns backe 4

Villa
Kungsängen - Sylta, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
7 350 000 kr
190 + 20 m²
7 rum
685 m² tomt

I lugna och barnvänliga villakvarter finner ni denna påkostade villa som präglas av ljusa och öppna ytor, insynsskyddat läge samt en vacker utsikt över ängarna. Högt belägen och med ett privat och ogenerat läge. Huset ger en lyxig känsla med högt i tak och mycket ljusinsläpp. Dessutom nås Centrala Stockholm på knappt 30 minuter med pendeltåget. Huset bjuder på stora umgängesytor, vattenburen golvvärme på båda planen. Totalt 4-5 sovrum samt två badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till trädgården och altanen. Trädgård med gräsmatta och fruktträd. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt separat passage till garaget. Drygt 50 kvm förvaring på vinden. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda planen. Uppfart som utan problem rymmer 3-4 bilar. Flertalet skolor (från grundskola till gymnasium) och förskolor nås till fots utan att barnen behöver korsa någon bilväg. 150 meter till busshållplats som på några minuter tar dig till Kungsängens station. I området finner ni dessutom milsvida skogsstigar samt badsjö med sandstrand och badklippor. På några minuter nås även Mälarens vatten och flertalet båtklubbar. Ett brett utbud för idrottsutövande finns i närheten för både stora och små. Varmt välkommen på visning

 • Premium
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gökärtsvägen 8, Finnstaberg, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gökärtsvägen 8

Villa
Finnstaberg, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
7 250 000 kr
165 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Drömmer du om en villa med extra allt i ett lugnt läge och med mindre än 30 minuter från centrala Stockholm? I så fall är det här huset för dig. Svårslaget läge som sista huset längst in i det barnvänliga bostadsområdet och med skog på två sidor av den stora tomten. Här finns det plats för familj, släkt och vänner att träffas, leva och umgås. Den stora poolen, gäststugan och relax-avdelningen med bastu och dusch skapar tillsammans med den gigantiska terrassen och den fina gräsmattan en extraordinär baksida. Plats för barnen att leka och vuxna träffas och ha det fantastiskt. Under hela året kan du dessutom njuta av bubbelpoolen. Och - viktigt i dessa tider - tack vare ett välisolerat pooltak skenar inte elräkningen i väg. Huset präglas av stora och ljusa ytor, såväl uppe som nere. Dessutom fungerar det utmärkt för två vuxna att jobba hemifrån utan att störa varandra. Huset har genom åren inte bara sköts om mycket bra utan även systematiskt utvecklats. Det här är inte ett hus som behöver fixas. Här går det att flytta in direkt och börja leva och njuta i morgon. Det finns dessutom gott om förvaringsytor, stort garage och en uppfart som rymmer två bilar. Delvist stenlagd framsida samt uteplats och tomt i söderläge. Det är smidigt att pendla härifrån. Bara några hundra meter från huset finns busskommunikationer som tar er direkt till pendeltåget. En kort bilfärd bort ligger Sveriges bästa golfbana, Bro Hof. Golfbanan Bro Bålsta och Sveriges största galoppbana ytterligare någon kilometer bort. I skogen bakom huset finner ni dessutom Bro discgolfbana, som är rankad topp 5 i Stockholm. Fantastiska naturområden omringar samhället. Hela Bro är inne i en expansiv fas med flera stora byggprojekt som inom bara något år kommer göra det lilla samhället ännu mer attraktivt. Arbetet med utvecklingen av Bro är dock inget du märker av när du lever i den lilla idyllen längst in på Gökärtsvägen. Här är det tyst och lugnt. Men mindre än 30 minuter till centrala Stockholm. Här lever man om man vill ha det bra…

 • Premium
Pettersbergsvägen 6, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Pettersbergsvägen 6

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 850 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1/6
3 449 kr/mån
33 214 kr/m²

Välkommen till denna rymliga gavellägenhet med ljusa och rymliga ytor belägen 1/2 trappa upp. Bostaden har rymliga sällskapsytor, väl valda materialval, stora fönster och ett rymligt och lätt planerad vardagsrum. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Kungsängens pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I det direkta närområdet finner ni butiker som LIDL, Biltema och Stora COOP. - Ljus - Bra kommunikationer - Välplanerad - Byggd 2017 - Lugnt område - Öppen planlösning Varmt välkommen på visning!

Hallonvägen 8, Tibble, Upplands-Bro kommun
 • Sön 1 okt kl 12:50

Hallonvägen 8

Lägenhet
Tibble, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 295 000 kr
115 m²
5 rum
vån 3/3
6 931 kr/mån
19 957 kr/m²

**NYTT PRIS** -VISNING SKER 1/10- -VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLARE FÖR TIDIGARE VISNING- Ibland är det själva läget som gör hemmet. Andra gånger är det lägenheten i sig som gör att man stormtrivs. I vissa sällsynta fall går det att få både och. Som på Hallonvägen 8 i Kungsängen, i en fräsch och väldisponerad femma, ombyggd till en fyra - med områdets troligen bästa läge, balkong i väster, gavel och högst upp i huset. Lägenhetens höga läge ger ett härligt insynsskydd och en fin utsikt. I lägenheten finner ni två badrum samt en rymlig tvättstuga. Den soliga och inglasade balkongen ligger i väster. Helt enkelt en komplett sällskapslägenhet. Här finns tre sovrum, varav ett som enkelt kan delas av för ytterligare ett sovrum. Externt förråd precis utanför dörren och ytterligare ett förråd vid garagen. Kommunikationerna då? Bussen ligger precis runt knuten och avgår mot stationen 4 gånger i timmen. Någon minut bort till fots finns matbutik, vårdcentral, tandläkare och veterinär. Ett stenkast bort finner ni dessutom, förskola, grundskola och gymnasium. Det finns mycket mer att berätta om denna rymliga lägenhet, det är därför som den måste ses på plats. Välkommen på visning till Hallonvägen 8.

 • Plus
 • Balkong
Pettersbergsvägen 4, Norrboda, Upplands-Bro kommun
Pettersbergsvägen 4, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Pettersbergsvägen 4, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Pettersbergsvägen 4

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 050 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/6
3 699 kr/mån
34 281 kr/m²

Välkommen till en av områdets största tvåor med uteplats och ett insynsskyddat läge. Badrum med duschhörna samt kakel och klinker. Bostaden har rymliga sällskapsytor, stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats samt förvaring. Utgång till uteplatsen. Källarförråd Från området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Kungsängens pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! Från lägenheten är det dessutom gångavstånd till Lillsjön med sandstrand, utegym, elljusspår m.m. I det direkta närområdet finner ni butiker som LIDL, Biltema och Stora COOP. - Ljus - Bra kommunikationer - Välplanerad - Byggd 2018 - Uteplats - Öppen planlösning Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Lärarvägen 9, Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Lärarvägen 9

Villa
Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 995 000 kr
60 + 50 m²
4 rum
1 423 m² tomt

Centralt belägen villa på stor tomt med närhet till det mesta. Lättskött trädgårdstomt med parkering för flertalet bilar. På tomtens baksida finner ni en grillkåta med vedeldad bastu. Separat förrådsbyggnad/gäststuga, isolerad med indragen el. Huset bjuder på ett vackert sällskapskök med det mesta i utrustningsväg. Öppen planlösning mot vardagsrumsdelen med matplats och kamin. Stor altan med utekök och plats för utemöbler. Huset bjuder på fina sociala ytor, såväl inomhus som utomhus. Totalt 3 sovrum, men flexibel planlösning som möjliggör ytterligare sovrum. - Separat gäststuga/förråd samt grillkåta och bastu - Stor och lättskött tomt med gott om plats för parkering - Gångavstånd till skolor och förskolor - Gångavstånd till pendeltåg och matbutiker * Nytt plåttak 2015 * Dränerat 2002 och 2014 * Fiber * Badrum från 2020 med golvvärme Gamla Bro - Lugnt och populärt område för familjen med närhet till natur, pendeltågstation och Bro centrum. I Bro Centrum finner du äventyrsbad, aktivitetspark, tandläkare, florist, restauranger, Ica, apotek m.m. Stormarknaden Willy’s, diverse affärer och gym nås med ca 5 minuters bilfärd. I övrigt har kommunen att erbjuda ett naturliv med många friluftsområden och fina bad runt Mälaren och insjöar, 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m. Ridhus 5 minuter bort.

 • Plus
Kristallstigen 8, Lillsjön, Upplands-Bro kommun

Kristallstigen 8

Lägenhet
Lillsjön, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 995 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 509 kr/mån
22 800 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trea som utan problem även kan användas som en fyra. Lägenheten är i gott skick och ligger utan insyn, belägen 2 trappor upp. Badrummet är rymligt. Stor inglasad balkong med plats för utegrupp. Området är mycket lugnt och föreningen har en bra ekonomi. Tvättstuga i samma port. Endast en kort promenad bort ligger vackra Lillsjön med sandstrand, badklippor, upplyst elljusspår. Bussar avgår varje kvart mot Kungsängen pendelstation som på under halvtimman tar dig till innerstaden. Här ligger även flera skolor och förskolor inom gångavstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fårhagsslingan 9, Norrboda, Upplands-Bro kommun
Fårhagsslingan 9, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 2
Fårhagsslingan 9, Norrboda, Upplands-Bro kommun, bild 3

Fårhagsslingan 9

Villa
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
6 650 000 kr
120 m²
5 rum
662 m² tomt

Nu ges chansen att bli stolt ägare till denna fina enplansvilla med ett utav Norrbodas bästa lägen. Huset stod klart 2014 och har efter det fått en stor altan i perfekt väster-läge, garage samt stenlagd uppfart som utan problem rymmer 3 bilar. I huset finner ni bland annat fina sociala ytor samt tre rymliga sovrum. Huset präglas av mycket ljusinsläpp samt stora fönsterpartier. Norrboda ligger strategiskt placerat med gångavstånd till badsjö, skolor, kommunikationer samt handel. En kort promenad från huset finner ni LIDL, McDonalds, Coop, Biltema, Byggmax samt mycket mer. - Enplansvilla med ett ogenerat läge samt tomt med baksida i optimalt solläge - Flexibel planlösning som möjliggör 4-6 sovrum - Rymligt garage med plats för såväl bil som förvaring - Energieffektivt hus med frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme - Trädgård med altan i sydväst samt thujahäck - Gångavstånd till skolor, badsjö, handel och kommunikationer

 • Premium
Buxbomsvägen 16, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Buxbomsvägen 16, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 2
Buxbomsvägen 16, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun, bild 3

Buxbomsvägen 16

Villa
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
6 500 000 kr
162 m²
7 rum
1 653 m² tomt

Varmt välkommen till Buxbomsvägen 16 och en villa utöver det vanliga. Sista huset på återvändsgatan och med områdets största tomt, dessutom en stor altan med pool. Villan stod klar så sent som 2016 och erbjuder gott om plats även för den stora familjen. Här finns totalt 4 sovrum, gott om förvaring, såväl inomhus som utomhus. Trevliga sociala ytor på både ovanvåning samt nedervåning. Härligt arbetskök med full maskinell utrustning samt grovingång till tvättstugan. Mycket låga driftkostnader tack vare effektiv uppvärmning, god isolering, men främst pga solcellerna. *Solceller och dubbla elbilsladdare *En av områdets största tomter (1653 kvm) *Påkostat kök med det mesta i maskinell utrustning *Vardagsrum med kamin och separat matsalsdel *Garage med luftvärmepump, portmotor samt separat förråd *Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på nedervåningen Fantastiskt trädgård i perfekt solläge och med plats för alla barn med spring i benen samt stor altan med plats för utemöbler. Tomten är lättskött och erbjuder gott om plats på både fram- och baksida. Fristående garage med gott om utrymme. Området vid Rosenängarna är ett barnvänligt område med flera lekplatser och gångavstånd till skola och förskola. Från Buxbomsvägen tar det endast 10 minuter att gå till centrum och pendeltåg. Pendeltåget tar dig till raka vägen in till city på under halvtimman. För dig som jobbar i Kista så går även flera turer med direktbussar på morgonen. I centrum finner du det mesta i serviceväg, som matbutiker, restauranger samt bibliotek och simhall med äventyrsbad och gym. Gångavstånd till discgolfbana, samt flertalet golfbanor inom en kort bilfärd. Dessutom är endast Mälarens vatten en kort biltur bort samt flera strövområdet inom gångavstånd. Välkommen på visning!

 • Premium
Trädgårdsodlarvägen 18, Saltvik, Upplands-Bro kommun

Trädgårdsodlarvägen 18

Villa
Saltvik, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
3 995 000 kr
69 + 29 m²
4 rum
746 m² tomt

Oavsett om du söker ett permanentboende eller ett fritidshus finner du vid vackra Saltvik ett boende utöver det vanliga. Här är det lätt att fly innerstadens puls, med Mälaren runt knuten och milsvida skogsområden. Modernt boende med ljusa och öppna ytor. På 15 minuter nås E18 och även goda kommunikationer med närhet till pendeltåg. Mycket välplanerat, med 3 sovrum samt ett smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort loft, luftvärmepump, förbättrad isolering samt pool med nybyggt pooltak vid den stora altanen. Framsida med trädgård samt gott om plats för parkering och dessutom elbilsladdare. Inom några minuters bilfärd nås även, skolor, förskolor, golfbanor, båtplats m.m. Fastigheten säljs energideklaration, besiktigad samt försäkrad mot dolda fel.

Smidövägen 13A, Smidö, Upplands-Bro kommun

Smidövägen 13A

Tomt
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
4 000 000 kr
2 047 m² tomt

Plan tomt med vacker Mälarutsikt belägen vid natursköna Smidö. Vacker sjöutsikt mot såväl öster som norr. Möjlighet till egen infartsväg från Smidövägen. Fritt val av husleverantör. Kontakta ansvarig mäklare om ni önskar kontakt med husleverantör. Generös byggrätt med 300 kvm BTA byggt i två plan samt garage. Flertalet möjligheter till båtplats. * Vatten och avlopp är betalt * Elanslutning betald * Gångavstånd till bad. Möjlighet till båtplats * Goda kommunikationer med närhet till buss. Endast 10 minuter med bil till E18 * Närhet till skolor och förskolor * Möjlighet till fiber Välkommen att själv åka förbi eller boka visning med ansvarig mäklare

 • Plus
Femstenavägen 11, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 11

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 595 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 5/6
4 038 kr/mån
39 679 kr/m²

**VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING** Näst högst upp i huset finner ni denna ljusa och välplanerade lägenhet som stod klar 2017. Stor balkong med ett fritt läge och med plats för utemöbler. Dessutom finns ingen terrass eller balkong över balkongen. Snyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten bjuder på öppna och ljusa ytor med ett härligt ljusinsläpp samt två riktigt schyssta sovrum med gott om plats. Badrummet har kakel och klinker samt golvvärme och här finns såväl dusch som tvättmöjlighet. I källaren finns även lägenhetsförråd. Brunna Park erbjuder en perfekt mix av handel, natur och kommunikationer. En kort promenad från lägenheten finner ni Lillsjön med sandstrand, discgolfbana, elljusspår samt strövområden. Precis runt knuten finner ni LIDL, som även erbjuder elbilsladdning. Vid handelsplatsen ligger även COOP, Byggmax, Biltema samt flertalet restauranger. I samma hus som lägenheten finner ni det fräscha gymmet, EcoGym, med all tänkbar utrustning. Från busshållplatsen nås även pendeltåget på några minuter, som på 30 minuter tar dig in till city. Flertalet skolor och förskolor ligger även i närområdet. - Balkong med privat läge utan insyn - Stilrent kök med matplats. - Öppna sociala och välplanerade ytor - Nära till handel, natur, skolor och bad - Hög kvalitet på material Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Prästhagsvägen 11, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun

Prästhagsvägen 11

Lägenhet
Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
825 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
3 900 kr/mån
39 286 kr/m²

**KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING** ÄNTLIGEN! Nu ges chansen att flytta in i denna kvadratsmarta etta, med egen uteplats och med utsikt mot Mälaren. Oavsett om det är ett kompakt första boende eller en generös övernattningslägenhet du är på jakt efter kan detta vara lägenheten för dig. Helkaklat badrum med klinkergolv byggt år 2012. Nymålade vita väggar klinker med golvvärme. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare den öppna planlösningen. Fräsch kokvrå med spis, kyl/frys samt gott om förvaring. I huset finns dessutom lägenhetsförråd samt tvättstuga. Söker du en 1:a när kommunikationer och grönområden är detta ett unikt tillfälle. På under 5 minuter går du till pendeltåget. Centrum ligger ett stenkast bort och bjuder på det mesta i serviceväg. Restauranger, matbutiker, Systembolag, gym m.m. Dessutom gångavstånd till badplats vid Mälaren med brygga, utegym samt sandstrand. Välkommen till Prästhagsvägen 11.

 • Uteplats
Växthusvägen 13, Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 13

Lägenhet
Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 433 kr/mån
31 875 kr/m²

Här erbjuds en stilren och barnvänlig gavellägenhet med perfekt planlösning. Tack vare att lägenheten är så ny behöver du inte tänka på renoveringar på många år framöver. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, ljus och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela eftermiddagen och på kvällen. På den mysiga uteplatsen finns det gott om plats för möblemang. Gröna promenadstråk ligger runt hörnet, Bro Centrum nås med en kort promenad som erbjuder allehanda samhällsservice och Mälarens glittrande vatten har du en bit bort från bostaden. Hjärtligt välkomna på en öppen visning önskar Edna på Länsförsäkringar.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 16