Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Eliasson

Daniel Eliasson

Om mig

Sedan januari 2011 har jag arbetat som mäklare i kommunen där jag både bor, är uppvuxen och mina barn går i skola. När du säljer eller köper genom mig kan du alltid vara säker på att jag har tid för just dig. Jag jobbar hårt för att mina kunder ska känna sig trygga och få svar på sina frågor. Driver sedan 2019 vårt lokala kontor beläget i Bro.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallmostigen 36, Finnsta, Upplands-Bro kommun
Vallmostigen 36, Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Vallmostigen 36, Finnsta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Vallmostigen 36

Radhus
Finnsta, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 100 000 kr
77 m²
3 rum
5 038 kr/mån
27 273 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett ypperligt planerat bostadsrättsradhus med gavelläge, på populära Vallmostigen. Ljust radhus med öppna ytor och med två bra sovrum, trevliga sociala ytor både utom- och inomhus. Gavelläge, med stor altan samt trädgård med plats för odling och aktiviteter. - Låg avgift där vatten och värme ingår i avgiften - Gavel med extra stor trädgård - Välskött förening med låg belåning (2.388 kr/kvm) - Gångavstånd till skolor och förskolor - Goda kommunikationer med busshållplats runt knuten samt gångavstånd till pendeltåg - Garage med elbilsladdning samt gott om parkering En perfekt bostad för dig som söker det enkla i form av en bostadsrättsförening, men känslan av ett eget radhus. I området bor det gott om barnfamiljer för lek och umgänge för barnen. Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Området kring är grönskande och har en lantlig känsla men är endast beläget 850 meter från centrum. Här växer en ny stadsdel fram med blandad bebyggelse vilket ger området en trevlig känsla. Nära till Lejondalssjön och allt vad den erbjuder både sommar- och vintertid. Runt knuten finns gott om skogspartier och fina promenadstråk. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, bibliotek, simhall med äventyrsdel, gym, golfbana. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kokillbacken 1, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kokillbacken 1

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 690 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/6
4 714 kr/mån
39 559 kr/m²

Här presenteras en välplanerad gavellägenhet med två sovrum och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, perfekt belägen bara ett stenkast från pendeltågsstationen och Kungsängens Centrum. Lägenheten stod klar så sent som år 2021 och är i mycket bra skick. En balkong erbjuder utrymme för utemöbler, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det moderna köket är fullt utrustat och vardagsrummet rymmer lätt en stor soffgrupp, vilket gör det till en idealisk plats för avslappnad umgänge och vardagsliv. Denna lägenhet är belägen i en populär HSB-förening som erbjuder bekvämligheter som en övernattningslägenhet för besökare, en grovtvättstuga, förråd och cykel-/barnvagnsförråd. Dess närhet till Kungsängens Centrum innebär att du har nära till ett brett utbud av restauranger, matbutiker, systembolag, gym och andra bekvämligheter. Med pendeltågsstationen bara 200 meter bort och tåg som avgår var 15:e minut, erbjuder detta område en bekväm och smidig livsstil för dess invånare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästhagsvägen 11, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Prästhagsvägen 11, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 2
Prästhagsvägen 11, Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun, bild 3

Prästhagsvägen 11

Lägenhet
Strandvägsområdet, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
750 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
3 900 kr/mån
35 714 kr/m²

På drygt 21 kvadratmeter har man lyckats med konststycket att få in ett helt litet hem. Det är hur som helst en ovanligt god idé att notera Prästhagsvägen 11 i lägenhetsvisningskalendern, oavsett om det är ett kompakt första boende eller en generös övernattningslägenhet du är på jakt efter. Lägenheten är belägen på gaveln och översta våningen och bjuder till och med på sjöutsikt. Mindre kök som har renoverats år 2024 med bland annat induktionshäll och ny kyl/frys. I lägenheten finner ni även nylagt parkettgolv. Helkaklat badrum med klinkergolv byggt år 2012. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare den öppna planlösningen. Söker du en 1:a när kommunikationer och grönområden är detta ett unikt tillfälle. Endast 3 minuter till pendeltåget och 4 minuter till Kungsängens centrum. I centrum finns det mesta. Restauranger, matbutiker, gym, systembolag mm Välkommen till Prästhagsvägen 11.

  • Premium
Miklagårdsvägen 10 B, Jursta, Upplands-Bro kommun
Miklagårdsvägen 10 B, Jursta, Upplands-Bro kommun, bild 2
Miklagårdsvägen 10 B, Jursta, Upplands-Bro kommun, bild 3

Miklagårdsvägen 10 B

Lägenhet
Jursta, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 050 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
5 135 kr/mån
29 286 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina gaveltrea med ett perfekt läge och en utbyggd altan i perfekt solläge. Stor angränsande gräsmatta och utan insyn från någon granne. Gångavstånd till förskola, pendeltåg och centrum. På Miklagårdsvägen 10 B finner ni en liten pärla. Redan när ni stiger in i området möts ni av denna välkomnande mysiga känsla som detta område inger. Frihetskänsla med egen ingång samt en stor altan med infällda spotlights och som är extra förstärkt för att klara av spabad. I närområdet finns Bro Hofs golfklubb och Bro Bålsta golfklubb ligger inom promenadavstånd. Till Willys/Dollarstore tar bussen/bilen dig dit på 5 minuter. Efter sommaren öppnar även Jensen Education med F-9 i det nya området vid Mälaren. I området finns mycket skog och mark med stor tillgång på bär och svamp. För de som gillar att fiska samt bada så finns det flera olika platser i närheten som kan nyttjas. Till lägenheten finns en egen parkeringsplats där den nuvarande ägaren har bekostat laddstolpe för elbil. Laddningen sker mot självkostnadspris med app. Lägenheten bjuder på två rymliga sovrum. Alla rum har fina golv samt smakfulla ljusa väggar. Ni finner även en stor hall med goda avhängningsmöjligheter samt klädkammaren. Praktiskt badrum med tvättmaskin och dusch. Lägenhetens självklara medelpunkt är självklart det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot det fina köket och har utgång till lägenhetens trevliga altan i sydväst. Här finner ni generösa arbetsytor samt stilrena inredningsval. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Låter det intressant? Hjärtligt välkomna att trivas på Miklagårdsvägen 10 B! Om visningstiderna inte passar så ordnar vi en enskild visning

  • Premium
  • Uteplats
Lilla Klodalsvägen 1, Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun

Lilla Klodalsvägen 1

Villa
Lennartsnäs, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
7 595 000 kr
144 m²
6 rum
2 066 m² tomt

Välkommen till Lennartsnäs och Lilla Klodalsvägen 1 i en svårslagen kombination av modernt boende och lantliv. Fridfullt och lugnt, nära natur och Mälaren, men endast ett par kilometer från centrum och pendeltåg. I omgivningarna finner ni vackra miljöer med skogsområden och milsvida Mälarstränder. - Stor tomt (2066 kvm) och lantligt läge - Dubbelgarage med rymligt loft som idag används som allrum - Stora sociala ytor, gott om förvaring samt 3-4 sovrum - Nära skolor, kommunikationer och handel Stor uppfart med plats för minst 6 bilar. En rymlig villa med fina sociala ytor såväl inne som ute. Dessutom dubbelgarage (60kvm) med ett stort loft, som i dagsläget är inrett till som vardagsrum med plats för den stora soffgruppen. Nedervåning med vackert kök som byggdes år 2019 och med en öppen planlösning mot vardagsrum. Separat kontorsdel som med fördel kan göras om till sovrum. Rymlig tvättstuga samt badrum med dusch. Ovanvåningen har 3 sovrum, nybyggt badrum samt allrum. Huset är energieffektivt med modern byggteknik och frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda planen. På några minuters avstånd finns flera stall, bad, båtklubb, naturreservat med fina ridstråk, centrum med service och pendeltåg. 30 min bilfärd till city.

  • Plus
Kuskens väg 3, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Kuskens väg 3, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kuskens väg 3, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kuskens väg 3

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
2 995 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/1
4 355 kr/mån
28 255 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade BR-Radhus med fyra sovrum, dubbla badrum samt fina sociala ytor på båda planen. Radhuset präglas av ljusa och öppna ytor samt en genomgående hög byggkvalitet med bland annat enstavsparkett. Nedre plan har möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med det mesta i utrustningsväg samt plats för matsalsmöbler. Från vardagsrummet nås baksidan med altan, trädgård och förråd. Badrummet har bland annat tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Badrummet på övre plan har badkar, handfat med kommod samt wc. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump och vattenburen värme. Gångavstånd till skola (F-9 ) i form av Jensen Education. I Bro finns dessutom ett större utbud av kommunala skolor och förskolor. Flertalet badplatser och möjlighet till båtplats finns inom en kort biltur från huset. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss för vidare färd mot pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det drygt 30 minuter in till City.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ingefärsvägen 6, Smidö, Upplands-Bro kommun
Ingefärsvägen 6, Smidö, Upplands-Bro kommun, bild 2
Ingefärsvägen 6, Smidö, Upplands-Bro kommun, bild 3

Ingefärsvägen 6

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
4 950 000 kr
72 + 8 m²
3 rum
2 259 m² tomt

Varmt välkommen till ditt eget paradis på jorden! Ingefärsvägen 6 bjuder på ett modernt boende med ljusa och luftiga ytor. Påkostade och genomtänkta lösningar samt en vedeldad bastu med en fantastisk vy utöver Mälaren. På husets framsida finner ni en stor altan med plats för de stora bjudningarna och med en fin utsikt. Väl inne i huset möts ni av en rymlig hall med garderobsvägg. Helkaklat badrum, två sovrum samt ett kök utöver det vanliga. Öppen planlösning mot vardagsrum och med skjutbara glasdörrar ut mot altanen. Dessutom en bonus i källaren i form av ett stort duschrum med wc, handfat samt dusch och badkar. Oavsett om du söker ett permanentboende eller en fritidsbostad kommer du trivas på Ingefärsvägen 6. Garage med plats för bil och förvaring samt mindre förrådsbyggnad. Detaljplanen ger möjlighet att bygga på 10% av tomtarean. Smidö är en halvö i Mälaren belägen ca 40 minuters bilfärd från city. Härifrån går även bussar som tar dig till pendeltågsstationen för vidare färd.

  • Premium
Blåviolstigen 8B, Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 8B

Lägenhet
Finnsta, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 675 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
6 278 kr/mån
24 632 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och optimalt planerade lägenhet belägen på bottenvåningen med egen ingång och stor altan. Redan vid ingången förstår man att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Ljus och öppen lägenhet med uteplats i perfekt solläge. I hallen finns gott om rum för avhängning och den praktiska klädkammaren ligger inom en armslängds avstånd. Dessutom finner ni ett rymligt separat förråd på utsidan Om vi ska prata om läge. Här får ni det bästa av två världar. Dels goda kommunikationer, med en halvtimme med pendeltåget in mot city, men även närhet till bad och natur. Mälaren ligger endast en kort cykeltur bort och flera grönområden samt strövområden precis runt hörnet. Flertalet förskolor samt skolor inom promenadavstånd. - Uteplats och gräsmatta i soligt västerläge - Värme, vatten, bredband samt parkeringsplats ingår i avgiften - Gångavstånd till flertalet skolor och förskolor - Goda kommunikationer med buss utanför samt 30 minuter med pendeltåg till city Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt, snyggt och allting på plats. Välkommen till Bro och Blåviolstigen.

  • Plus
  • Uteplats
Beckasinvägen 20, Råby Gärde - Bro, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Beckasinvägen 20, Råby Gärde - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Beckasinvägen 20, Råby Gärde - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Beckasinvägen 20

Villa
Råby Gärde - Bro, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
5 100 000 kr
133 + 11 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkommen till denna underbara Smålandsvilla belägen på slutet av återvändsgatan med stor plan tomt och ett hus med stora sociala ytor. Garaget har byggts om och passar idag utmärkt som gäststuga, uthyrningsdel eller kontorsbyggnad. Asfalterad uppfart som rymmer minst 3 bilar. Stor altan och trädgård på baksidan som angränsar till allmänning. Hela huset präglas av mycket ljusinsläpp, smarta förvaringslösningar och en bra mix av umgängesytor, arbetsytor och plats för vila. Bra isolerat hus med frånluftsvärmepump och kamin vilket ger låga driftkostnader. Tomten ligger med ett insynsskyddat läge och med angränsning till allmänning. Barnvänlig gata med folk i alla åldrar. Här finner ni även flertalet skolor och förskolor, både kommunala och privata. För dig som önskar närhet till vatten nås badplatser och båtklubbar inom några minuters bilfärd. Även närhet till högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, handel, restauranger och service. Kommunen bjuder på ett rikt föreningsliv där det garanterat finns en aktivitet som passar samtliga. Goda kommunikationer med gångavstånd till pendeltåg som på 30 minuter tar dig in till City. Arlanda och Stockholm City nås på 30 minuter med bil. Gångavstånd till den nya handelsplatsen som inom kort rymmer matbutiker, restauranger, klädbutiker, sport med mera. Välkommen på visning!

  • Premium
Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun
Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Björkvägen 9, Råby - Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Björkvägen 9

Villa
Råby - Bro, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
5 575 000 kr
159 + 50 m²
6 rum
858 m² tomt

Påkostad och välplanerad villa med stor altan och pool på insynsskyddad tomt. Huset är beläget som sista huset på återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt villaområde. Väl inne i huset finner ni fina sällskapsytor, flexibel planlösning med 3-5 sovrum samt dubbelgarage med plats för såväl bil som förvaring. Mycket låga driftkostnader med en ny luft/vattenvärmepump samt vattenburen värme på båda planen. Två rymliga badrum med kakel och klinker, varav det på nedre plan även har bastu. Genomgående exklusiv fiskbensparkett i hela huset. - Stora sociala ytor, 2 badrum, 3-5 sovrum - Rymligt dubbelgarage med portmotorer - Vattenburen golvvärme på båda planen, 3-glasfönster, fiber. - Flertalet skolor och förskolor ligger inom gångavstånd - Närhet till Mälaren, insjöar, strövområden och lekplatser - Goda kommunikationer med gångavstånd till buss till Bro pendelstation. Med pendeltåg nås Stockholm City på drygt 30 minuter I närområdet finner ni belysta löparspår och mysiga skogsområden. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor, både kommunala och privata. För dig som önskar närhet till vatten nås badplatser och båtklubbar inom några minuters bilfärd. Även närhet till högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, handel, restauranger och service. Huset säljs besiktigat, energideklarerat samt försäkrat mot dolda fel.

  • Premium
Torget 3B, Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Torget 3B

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
6 798 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet belägen vid Kungsängen Centrum, endast ett stenkast från Pendeltåg och handel. Stambytt badrum (2012) med kakel och klinker samt två rymliga sovrum. Mysigt sällskapskök samt vardagsrum med plats för det mesta. Balkong i sydost som ger sol från morgon till eftermiddag och där du dessutom för en vy över Mälarens vatten. Från lägenheten är det gångavstånd till det mesta i Kungsängen. I Centrum finns allt man kan tänka sig, matbutiker, gym, systembolag, restauranger med mera. Från lägenheten är det mindre än 10 minuter till badplatsen vid Mälaren. Här finner ni även sandstrand, volleybollplan samt utegym. Pendeltåget avgår varje kvart och tar dig in till city på under halvtimmen. Välskött HSB-förening med låg belåning (4 314 kr/kvm 2022) Välkommen på visning.

  • Balkong
Smidövägen 15A, Smidö, Upplands-Bro kommun

Smidövägen 15A

Villa
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
10 000 000 kr
204 m²
6 rum
2 000 m² tomt

Nyckelfärdigt Eksjöhus på en plan tomt med strålande utsikt mot Mälaren. Servitut med access till stranden. Smidö är ett idylliskt område med fantastiska Mälarstränder och möjlighet till båtplats. Huset planeras vara färdigt september/oktober 2024. Huset håller mycket hög kvalitet med bland annat: - Bergvärme med vattenburen golvvärme - Kök och badrumsinredning från Vedum - Samtliga vitvaror från Miele - Kakel och klinker i badrum - Parkettgolv från Tarkett * Nyckelfärdigt * Vatten och avlopp är betalt * Elanslutning betald * Direktaccess till Mälaren med servitut på del av stranden * Goda kommunikationer med närhet till buss. Endast 10 minuter med bil till E18 * Närhet till skolor och förskolor * Möjlighet till fiber BOKA GÄRNA TID MED MÄKLAREN ELLER BESÖK TOMTEN SJÄLV

  • Plus
Pettersbergsvägen 6, Norrboda, Upplands-Bro kommun

Pettersbergsvägen 6

Lägenhet
Norrboda, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
1 850 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1/6
3 449 kr/mån
33 214 kr/m²

**KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING** Välkommen till denna rymliga gavellägenhet med ljusa och rymliga ytor belägen 1/2 trappa upp. Bostaden har rymliga sällskapsytor, väl valda materialval, stora fönster och ett rymligt och lätt planerad vardagsrum. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Kungsängens pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I det direkta närområdet finner ni butiker som LIDL, Biltema och Stora COOP. - Ljus - Bra kommunikationer - Välplanerad - Byggd 2017 - Lugnt område - Öppen planlösning Varmt välkommen på visning!

Smidövägen 13A, Smidö, Upplands-Bro kommun

Smidövägen 13A

Tomt
Smidö, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands-Bro
4 000 000 kr
2 047 m² tomt

Plan tomt med vacker Mälarutsikt belägen vid natursköna Smidö. Vacker sjöutsikt mot såväl öster som norr. Egen infartsväg från Smidövägen Fritt val av husleverantör. Kontakta ansvarig mäklare om ni önskar kontakt med husleverantör. Generös byggrätt med 300 kvm BTA byggt i två plan samt garage 60-70 kvm. Flertalet möjligheter till båtplats. * Vatten och avlopp är betalt * Elanslutning betald * Gångavstånd till bad. Möjlighet till båtplats * Goda kommunikationer med närhet till buss. Endast 10 minuter med bil till E18 * Närhet till skolor och förskolor * Möjlighet till fiber Välkommen att själv åka förbi eller boka visning med ansvarig mäklare

  • Plus

Visar alla 14