Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Johansson

Anna Johansson

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Upplands Väsby. Min goda lokalkännedom och breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete. Jag har många års erfarenhet av fastighetsbranschen och har jobbat med försäljning och projektledning i många år. Mina kunder uppfattar mig som snabb, lyhörd och noggrann och med en hög energinivå. För mig är varje bostadsaffär unik och jag värnar alltid om att köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 52

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/4
2 127 kr/mån
49 821 kr/m²

Välplanerad 1:a högt upp i huset med balkong. Här bor du med centralt läge och en bra avgift! Lägenheten med byggår 2018-2019 är utrustad med allt du behöver, snyggt duschrum, ett stilfullt kök som är öppet mot allrummet, där det är praktiskt avdelat för att ha en säng. Centralt läge med Väsby centrum runt hörnet, dessutom har du gångavstånd till Upplands Väsby station med kommunikationer. I närheten finns det även gott om restauranger, service, badhus, gym etc. Varmt välkommen på visning! Planlösning kompletteras med v 15.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Tegelvägen 1 C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
3 187 kr/mån
45 571 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad 1:a i nyskick, byggår 2018. Lägenheten är utrustad med allt du kan önska av en etta, genomgående god standard på materialvalen och en stor balkong i söderläge med vy över den trivsamma innergården. Detta är lägenheten för dig som vill ha en rymlig etta med det där lilla extra! Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen och restauranger, på några minuters promenad når du även Väsby centrum. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sundsborgsvägen 25, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Sundsborgsvägen 25

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 295 000 kr
124 m²
5 rum
102 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus belägen på Sundsborgsvägen i natursköna Odenslunda. Här möts du av en rymlig och välplanerad bostad, där varje detalj är noggrant genomtänkt. Med sina generösa 124 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Det första som slår dig är det ljusa och luftiga intrycket som sprider sig genom de öppna ytorna och fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här har man verkligen satsat på kvalitet och påkostat med modern utrustning, vilket gör att du kan njuta av bekvämligheter. Sovrummen är alla belägna på samma våning, vilket ger en harmonisk atmosfär och underlättar vardagen för hela familjen. På baksidan finns en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och koppla av i en naturnära miljö. Läget är även barnvänligt, vilket ger barnen möjlighet till lek och aktivitet. Det finns två förskolor i närområdet inom endast ett par minuters gångavstånd och grundskolorna Odenskolan (F-5), Södervikskolan (5-9) och Vikskolan (F-9) ligger också inom räckhåll. I närheten finns även flera busshållplatser som smidigt tar er till både Väsby Centrum och pendeltågstation. Vid den närliggande trafikplatsen Glädjen finns även matbutik, ett par affärer och flertalet restauranger. För mer information om området, besök samfällighetsföreningens hemsida: https://sundsborg.se/

Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
7 679 kr/mån
38 656 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och nyproducerade 4:a med högt läge på våning 4/5. Med sina generösa 93 kvm erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Du möts direkt innanför dörren av det ljus som präglar denna fina bostad, där genomtänkta lösningar och materialval genomsyrar varje rum. Här har tillval gjorts för att höja materialvalen till det bästa, såsom en praktisk rostfri diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Dessutom erbjuds du inte bara en, utan två balkonger – en i österläge och en i västerläge. Perfekt för att njuta av morgon- eller eftermiddagssolen. Lägenheten har också två badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare och upplevs elegant och modernt. I duschrummet finner du en stilren kommod under handfatet samt duschhörna. Förvaringsmöjligheterna är generösa med ett tillhörande vindsförråd. Dessutom finns det praktiska leveransboxar i ett av trapphusen samt en enklare cykelverkstad inom huset. Läget är optimalt för pendlare, med Väsby station bara några minuter från din nya bostad. Inom gångavstånd finner du även förskolor och skolor samt Centrum med diverse butiker och restauranger. Ta chansen att bli bli den första som flyttar in i denna helt nya bostad, där genomgående parkettgolv och vitmålade väggar ger en fräsch och modern atmosfär. Tillträdet enligt överenskommelse. Tveka inte att boka en visning kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Upplysningens väg 15, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Upplysningens väg 15

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 350 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
6 452 kr/mån
36 022 kr/m²

Denna välplanerade och rymliga bostad erbjuder en livsstil i ett centralt läge. Med sina generösa 93 kvadratmeter ger den gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär där du kan koppla av och njuta av tystnaden eller umgås med vänner och familj. Om du letar efter en stor, välplanerad bostad med modern utrustning och ett centralt läge, behöver du inte leta längre. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäcka allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 22E

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
Pris saknas
93 m²
4 rum
vån 3
6 319 kr/mån

Stor och luftig 4:a om hela 93 kvm med balkong i bästa västerläge. Samtliga rum i bostaden är väldisponerade och i en bra storlek. Ordentligt kök med matplats och ett generöst lättmöblerat vardagsrum som ansluter till den trevliga balkongen mot innergården. Lägenheten är inredd med ekparkett i samtliga rum förutom badrummet som har klinkergolv med golvvärme. Till bostaden hör även ett förråd och under huset finns garage som nås med hiss. Välskött förening i ett fint läge där du når såväl Väsby centrum som pendeltågstationen med en kort promenad. Detta är ett riktigt bekvämt boende i nyproduktionsstandard med en stabil förening där värme, vatten, tv, bredband och förråd ingår i avgiften. Varmt välkomman att kontakta mäklaren för vidare information eller bokning av en privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sommarvägen 28E, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Sommarvägen 28E

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 775 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
3 432 kr/mån
31 696 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostad med balkong mot lugn innergård. Bostaden är fördelad över ett sovrum, stort kök med matplats, vardagsrum och duschrum. Området är helt bilfritt och lämpar sig perfekt för barnfamiljen eller för den som vill bo i ett lugnt och hemtrevligt område. Här har du närhet till både Norrvikens vatten med bad sommartid och skridskoåkning vintertid samt Breddens handelsplats med affärer och restauranger. Från Bollstanäs finns bra kommunikationer med bussar som tar dig till bland annat Upplands Väsby och Rotebro station för vidare färd mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. Här är det bara att flytta in och trivas.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7