Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Mäklare

Syster Emmas väg 2, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
 • Sön 5 feb kl 12:45
Syster Emmas väg 2, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 2
Syster Emmas väg 2, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 3

Syster Emmas väg 2

Villa
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

5 995 000 kr

120 m²

5 rum

362 m² tomt

***Kontakta fastighetsmäklaren för att boka privatvisning, 070-4551284, Joel Degerth*** Välkommen till ett nyare hus från Smålandsvillan i gavelläge, byggt 2015. Här har du större tomt än de flesta av dina grannar och gaveln ger dig möjlighet att passera till baksidan på sidan av huset., vilket också ger dig utrymme för ytterligare uteplats, lek och spring samt plats för studsmattan. Vid tomtentrén finns en stenlagd uppfart med plats för minst tre bilar, varav en i carport, och på baksidan finner du ett rymligt förrådsutrymme. Baksidan består av en träaltan med gott om plats för matgrupp och loungemöbler. Här bor du i ett modernt planerat hus byggt av Smålandsvillan, välplanerade kvadratmeter som idag rymmer fyra sovrum varav ett på ingångsplanet, vilket kan ändras utifrån ens egna behov. Matplats och vardagsrum möbleras på ett naturligt sätt och har ett härligt ljusinsläpp. Köket är stilrent med gott om arbetsyta och förvaring. Ett badrum finns placerat på vardera plan och det på entréplanet är kombinerat med tvättutrymme. Huset är beläget i barnvänliga Brunnby Park, ett mysigt område som vuxit upp de senaste åren. Här bor du med gångavstånd till natursköna områden, förskolor samt populära skolor som Söderviksskolan och Frestaskolan. Närhet till busshållplats som tar dig till Upplands Väsby station och centrum. På promenadavstånd finns även direktbuss 565 som tar dig direkt in till Stockholms city. Detta är det perfekta boendet för dig som vill bo i ett nytt och lättskött hus. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning!

 • Premium
Kullavägen 4, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Sön 5 feb kl 11:00
Kullavägen 4, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kullavägen 4, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kullavägen 4

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 209 kr/mån

23 933 kr/m²

Välkommen till Kullavägen 4 och denna centrala bostad med två ordentliga sovrum och balkong i söder! Bostaden ligger en trappa upp från markplan med hiss och är i välskött originalutförande med gott om potential för den som vill förädla bostaden. Mycket centralt läge med gångavstånd till Väsby station med pendeltåg och bussar samt Väsby centrum med butiker och restauranger. Lägenheten fördelas över en rymlig hall med gott om svängutrymme, två fullstora sovrum, ett rymligt duschrum med vädringsfönster, kök med trevlig matplats intill fönster mot innergården och ett vardagsrum som nås från två håll med utgång till den större balkongen i gott solläge! Stabil förening med unga och välskötta hus. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hasselbacken 33, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30

Hasselbacken 33

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 850 000 kr

67 m²

2 rum

4 390 kr/mån

27 612 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en välplanerad bostad i en populär förening på Hasselbacken. Här bor man bekvämt och bra med allt man kan önska sig. 67,5 kvadratmeter fördelat på en rymlig hall med klädkammare, duschrum, kök med matplats samt vardagsrum. Dessutom finns här en generös terrass med lummigt och fritt läge att njuta årets fina dagar på. Föreningen har även många gemensamma lokaler som får nyttjas av bostadsinnehavaren så som bastu, gym, föreningslokal tvättstugor samt vävstuga och bibliotek. På gångavstånd når man såväl pendeltågstation samt Väsby Centrum. I närheten finns även härliga grönområden, tennishall och mysiga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Galoppgatan 30, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 30

Radhus
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

2 195 000 kr

98 m²

4 rum

8 327 kr/mån

22 398 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en stor och mysig markplanslägenhet med två uteplatser och gott om förvaringsmöjligheter för den aktiva familjen. De härliga uteplatserna ger möjlighet till underbara sommarkvällar i goda vänners lag. Njut av den härliga utemiljön till långt efter solnedgången. Lägenheten håller genomgående gott skick med renoverat kök och tre bra sovrum. Bostaden har ett fint läge med lummig och grön utsikt. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger nyöppnade Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Herrgårdsvägen 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 869 kr/mån

27 182 kr/m²

Välkommen till välskötta Brf Vilunda och denna tvårummare med visst renoveringsbehov! En bostad i äldre skick där ytskikt och kök är i behov av renovering. Badrummet är stambytt och renoverat av föreningen under 2010/2011. Lägenheten har ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till balkong som vetter i väster. Föreningen har fått godkänt bygglov om att förlänga balkongerna, vilket gör att denna balkong byggs ut ca 60 cm. I samband med detta vill föreningen att balkongerna glasas in. För mer info, se föreningens hemsida. Brf Vilunda har ett El-avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar man bara för den faktiska hushållselen man förbrukar. Här bor du i ett trevligt låghus ett stenkast från Väsby centrum med dess utbud av affärer och restauranger. En av Väsby äldsta och mest välskötta föreningar, dessutom i ett mycket bra läge nära pendeltåg, centrum, modern motionsanläggning och löpspår. Varmt välkommen på visning alternativt ring ansvarig mäklare för privatvisning!

 • Balkong
Syster Annas väg 25, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
 • Idag kl 19:00

Syster Annas väg 25

Radhus
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 795 000 kr

120 m²

5 rum

4 870 kr/mån

31 625 kr/m²

Modern radhus från Myresjöhus, uppfört 2014 med fjärrvärme, FTX-system och en energisnål byggnadskonstruktion. Huset präglas av ljusa luftiga ytor med en genomgående hög standard och modernt utförande. Planlösningen erbjuder 5 rok samt en övre hall som nyttjas som kontorsyta. Här finns gott om förvaring med flera förråd samt klädkammare. Två rymliga badrum, ett var varje plan. Skyddad uteplats i västerläge med altan, förråd och plats för en mindre studsmatta. Stenlagd infart med plats för 2 bilar samt ytterligare en bilplats i närheten. Här är ett boende som passar den moderna familjen som önskar en bekväm bostad i barnvänlig miljö. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Skvaltagatan 11, Fresta, Upplands Väsby kommun
 • Idag

Skvaltagatan 11

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

4 295 000 kr

117 m²

5 rum

4 973 kr/mån

36 709 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva ett av de fina radhusen på Skvaltagatan och med ett av de bästa lägena i föreningen. Här bor man i ett lättskött hus i ett familjevänligt och lugnt område. Huset fördelar sig över två plan, där det finns utrymme för sociala tillfällen på båda planen. På entréplanet finns ett tilltaget och lättmöblerat sällskapsrum som dessutom har utgång till en underbar uteplats med fritt skyddat läge med naturen som närmsta granne. Från sällskapsrummet leder en trappa upp till övre plan som erbjuder tre rymliga sovrum varav det största med balkong. På det övre planet finns även ett duschrum med badkar och ytterligare ett sällskapsrum som kan göras om till ett fjärde sovrum för den som önskar. Det natursköna och barnvänliga området lockar många barnfamiljer, här är det inte många minuter till natur, skola och förskola. Här erbjuds ett hem där det bara är att flytta in och trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Furubergsvägen 6, Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun
 • Idag

Furubergsvägen 6

Villa
Folkparksområdet, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

7 995 000 kr

132 m²

7 rum

969 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en unik villadröm med ett fantastiskt läge - högt och soligt i charmiga Folkparksområdet. Med varsam hand har nuvarande ägare omsorgsfullt renoverat och byggt om denna fantastiska bostad anno 1945 med såväl tanke på detaljer som påkostad byggnadsteknik med energibesparande åtgärder. Likväl som påkostad inredning och tidsenliga detaljer har man här investerat i tex bergvärme, isolerglasfönster, tilläggsisolering samt dränering vilket medför lägre driftkostnader och en mycket komfortabel inomhusmiljö. Med en spännande planlösning och tre våningsplan fördelar sig en totalyta om 196 kvm på 7 rok. Representativa sällskapsrum i anslutning till kök och altan i bästa sydvästläge ger bostaden en underbar umgängesyta på ett och samma plan. Med utgång från både kök och matsal nås husets gedigna terrass vilken man kan njuta av året runt med sol såväl dag som eftermiddag och kväll. Runt huset ligger en plan lättskött trädgårdstomt som är perfekt för barnens alla utomhuslekar. Uppfarten till huset är praktiskt placerad med parkeringsplatser för flera bilar samt garage. Bostadens källarplan ger fina möjligheter för den egna företagaren. Här finns både kontorsrum och verkstad/förrådsrum. På denna adress råder lugn och ro med närhet till Väsbys centrala delar och all tänkbar service. Pendeltågsstationen nås på kort promenadavstånd liksom Väsby centrum, Medley med sim- och sporthall, skatepark samt grönområden. I närheten finns även barnomsorg med förskolor och skolor, närmaste skola är ( F-9) EIS Engelska Internationella skolan dit är det gångavstånd. Från Väsby station tar du dig enkelt till Stockholm C eller Uppsala på mindre än 30 min. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Rådmansvägen 3, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Idag

Rådmansvägen 3

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

8 000 000 kr

191 m²

6 rum

1 150 m² tomt

Arkitektritad villa med en fantastisk planlösning, generösa umgängesytor och ett riktigt fint högt läge på lummig trädgårdstomt. Ägarna har genomfört omfattande renoveringar av stora delar av huset senaste åren. Här har man planerat varje kvadrat in i minsta detalj, passar utmärkt för såväl barnfamiljen som för den som arbetar hemma. Övre plan passar det sociala livet med stora representativa öppna ytor. Nedre plan erbjuder förutom flera rum även inomhuspool, bastu, relax och utgång till uteplats. Trädgården omger huset och breder ut sig över en kuperad tomt med en inbjudande och härlig trädgårdsmiljö med flera lummiga uteplatser och ett väl skyddat läge längst in på återvändsgata. Garage och p-plats intill huset. Runby är ett av Väsbys mest eftertraktade områden med kort promenadavstånd till det mesta men ändå lugnt och barnvänligt. Runbyskogen och dess vackra natur sträcker sig hela vägen ner mot Mälaren och inom området finns förskola och Runby skola (F-9). Från huset når man även p-tåget på endast 5 minuter. Varmt välkomna till ett riktigt spännande boende!

 • Plus
Hans Harders väg 21, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Hans Harders väg 21, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hans Harders väg 21, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hans Harders väg 21

Villa
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

5 995 000 kr

143 m²

7 rum

307 m² tomt

Modernt, påkostat och stilrent boende med ett trevligt läge med framsida med sol under dagen och baksida med kvällsol! Huset har låga driftskostnader tack vare modern byggnadsstandard och uppvärmning genom fjärrvärme samt frånluftsvärmepump. Beläget i barnvänliga Brunnby Park med gångavstånd till natursköna områden, förskolor samt skolor. Huset erbjuder en social och trevlig planlösning med ett öppet och socialt ingångsplan med fönster i tre riktningar samt tillgång till fem stycken sovrum och två allrum. Förutom detta finns två stycken duschrum, ett klädvårdsrum med separat utgång mot uppfarten och uteplatser på bägge sidor om huset. Genomgående hög standard med ljusa och fina ytskikt invändigt och en väl omhändertagen utsida. Framsidan och uppfarten har asfalterats och rymmer flertalet bilar medan baksidan har en lättskött altan och en trevlig gräsyta innan tujahäcken tar vid. Huset är beläget i barnvänliga Brunnby Park, ett mysigt område som vuxit upp de senaste åren. Här bor du med gångavstånd till natursköna områden, förskolor samt populära skolor som Söderviksskolan och Frestaskolan. Närhet till busshållplats som tar dig till Upplands Väsby station och centrum. Detta är det perfekta boendet för dig som vill bo i ett nytt och lättskött hus. Perfekt hus för dig som vill ha ett lättskött boende med stora ytor, låg driftkostnad och möjlighet att påverka dina egna kostnader och intäkter genom äganderätt i fastighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning!

 • Premium
Kavallerigatan 8, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Ons 1 feb kl 17:45
Kavallerigatan 8, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 8, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 8

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

2 095 000 kr

79 m²

3 rum

4 357 kr/mån

26 519 kr/m²

Välkommen till Kavallerigatan 8 och denna genomgående renoverade och fina trerummare med centralt läge och nära till kommunikation och handel! Lägenheten ligger en trappa upp och disponeras över hall, två fullstora sovrum, rymlig klädkammare och ett lättmöblerat vardagsrum, en skyddad balkong med inglasning, ett praktiskt och fräscht kök och ett helkaklat och rymligt badrum. I bostaden ligger ett välskött ekparkettgolv i samtliga rum. På några minuters avstånd ligger Väsby centrum med dagligvaruhandel, klädbutiker samt restauranger. Kommunikationer finns i närheten och de flesta av kommunens bussar stannar utanför området.

 • Premium
 • Balkong
Travgatan 20 B, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 20 B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

2 795 000 kr

84 m²

4 rum

4 099 kr/mån

33 274 kr/m²

Välrenoverad och ombyggd lägenhet med modern planlösning i absolut toppskick! Här bor du i en stabilt skött förening i ett lugnt område med närhet till natur och grönska. Bostaden har byggts om då den i ursprungsutformning var tre rum och kök men har öppnats upp och moderniserats till dagens fyra rum och kök med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På ingångsplanet finns kök, matplats, vardagsrum och duschrum och utgång till den träinklädda terrassen med trevlig utsikt i sydvästligt läge. På det övre planet finns samtliga tre sovrum samt en separat WC. Detta är en perfekt familjebostad praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser. Gångavstånd till pendeltågsstation med kommunikationer till Stockholm C, Uppsala och Arlanda. I närheten ligger International English School (IES), Sverige-finska skolan, Engelska skolan, Väsby centrum, Bredden samt natursköna Gunnes gård med djur- och naturliv utanför dörren. Precis i närheten går dessutom direktbuss 565 till Stockholm city.. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Travgatan 15, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 15

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 875 000 kr

67 m²

2 rum

3 444 kr/mån

27 985 kr/m²

Välplanerade 67 kvm med en två härliga uteplatser, därmed kan du njuta av solen under större delen av dagen samt kvällen. Här erbjuds en praktiskt planerad bostad i ett barnvänligt och grönt område. Bostaden disponerar kök med rymlig matplats, vardagsrum som på ett smidigt sätt kan delas av till ytterligare ett sovrum, ett stort sovrum samt ett renoverat och stambytt duschrum. Här bor du i en stabil och populär förening med närhet till pendeltågsstation, Väsby centrum, Bredden samt grönska och med Gunnes gård med djur- och naturliv utanför dörren. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Jaktvägen 123, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 123

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 295 000 kr

113,5 m²

5 rum

7 873 kr/mån

29 031 kr/m²

Välkommen till Jaktvägen och detta rymliga och fina bostadsrättsradhus om hela 113,5 kvm. Bostaden präglas av stilrena materialval och sober färgsättning. Det finns fyra sovrum, två badrum, vardagsrum och ett rymligt kök samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns en stor insynsskyddad uteplats som sträcker sig runt hela huset vilken innebär att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Dessutom finns en inglasad uteplats. Brf Jaktvägen ligger i ett lugnt och omtyckt område med radhuskänsla, här finns barnvänliga innergårdar för spring och lek. Området Bollstanäs är ett populärt och naturnära område med gångavstånd till sjön Norrviken samt förskolor och skolor. I närheten finns även flera bussförbindelser till både Upplands Väsby och Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Ett par minuter bort med bilen ligger Bredden där finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema samt restauranger. Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Lergropsvägen 4, Centralt, Upplands Väsby kommun

Lergropsvägen 4

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 650 000 kr

98 m²

4 rum

5 426 kr/mån

37 245 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna bostad som har allt för dig som ställer höga krav på ditt boende. Här väntar påkostad inredning, modern byggnadsteknik och känslan av nyproduktion då byggnaden uppfördes 2018. Den smarta planlösningen erbjuder luftiga sällskapsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är genomgående vilket betyder att bostaden löper genom hela husets djup och bidrar till ett fantastiskt ljusflöde som genomsyrar hela bostaden. Balkongen ligger i fint västerläge med sol eftermiddag och kväll. I huset finns hiss, förråd, cykel, barnvagnsförråd samt garage - allt för att ditt boende skall bli så enkelt som möjligt. Förutom egen balkong erbjuder föreningen en väl skyddad och solig innergård med grillplats, pergola, lekställning och trevliga grönytor. Lugnt beläget långt in i kvarteret men ändå så centralt man kan komma. Ett stenkast från huset når man pendeltågstation, ett flertal restauranger samt bussanslutning. På ett par minuter når man RQT - en modern tennis och padelbana samt Väsby centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Timotejgatan 30, Eds Allé, Upplands Väsby kommun

Timotejgatan 30

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

4 195 000 kr

92 m²

4 rum

3 880 kr/mån

45 598 kr/m²

Nästintill nyproducerat bostadsrättsradhus på gaveln om 92 kvm och 4 rok med genomgående stilrena materialval! Här bor du i det nya populära området Eds Allé med närhet till natur och grönska. Bostaden är planerad på ett modernt sätt med kök och vardagsrum beläget på entréplan, likväl som ett av duschrummen samt tvättstugan. På övre plan finner du de tre sovrummen samt ett ytterligare badrum. Uteplatsen med trädäck och gräsmatta nås från vardagsrummet och har sol under eftermiddagen-kvällen. Parkering på framsidan med laddbox installerad och klar för elbil. Föreningen har en mycket god ekonomi och hade en avgiftsfri månad under januari 2022 och planerar att ha det även under 2023. Vid avstämning med förvaltaren under november 2022 fick styrelsen även information om att avgiftshöjningar inte kommer behöva göras under 2023 och förmodligen ej heller under 2024 på grund av den goda ekonomin. I närområdet finns alltid något roligt att hitta på, för både stora och små. Eds Allé bjuder på storslagen natur kring Edssjön och inte långt ifrån ligger Runby med dess tillgång till bär- och svampskogar, elljusspår, friluftsliv och badplatsen Kairo i Mälaren. Ett stenkast från huset finns närmsta förskola och på gångavstånd ligger Runby skola (F-9). Dessutom finns utmärkta kommunikationer med buss till Stockholm, Arlanda och Uppsala samt nära till Väsby centrum för handel. Den perfekta bostaden för dig som bara vill flytta in och trivas. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Fresta norra allé 45, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fresta norra allé 45

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

4 595 000 kr

126 m²

5 rum

4 871 kr/mån

Välkommen till denna bostadsrättsvilla i toppskick med riktigt fint gavelläge i natursköna och barnvänliga Fresta. Här väntar 126 optimalt fördelade kvadratmetrar fördelade över två plan och fem rum och kök. De smakfulla sällskapsytorna finner du på entréplan där kök och vardagsrum ligger i fin öppen planlösning. Köket är fullt maskinellt utrustat och vid matplatsen ryms det stora sällskapet. På det övre planet ligger de tre sovrummen där det trevliga allrummet med enkelhet kan göras om till ett fjärde sovrum om det behovet finns. I anslutning till huset har du en egen tomt om 321 kvm samt egen uppfart med parkering och carport. På husets baksida finns en skyddad uteplats med stora ytor i bästa västerläge. Det här är bostaden för dig som vill ha ett modernt boende i barnvänligt område. Huset är väldisponerat med fina sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Upp till fyra sovrum, duschrum, badrum och tvättstuga med groventré. Egen trädgården med altan och gräsytor. Här har du en carport med förråd samt en asfalterad uppfart för 1-2 bilar samt elbilsladdare. Fler invändiga bilder kommer inom kort.

 • Uteplats
Färentunagränd 27, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Färentunagränd 27, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Färentunagränd 27, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Färentunagränd 27

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 895 000 kr

107 m²

6 rum

331 m² tomt

Trevligt kedjehus med totalyta på ca 139 kvm, belägen på lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik i populära Brunnby Vik. Huset är väldisponerat med bra sällskapsytor, två badrum och fyra sovrum. Gott om förvaring utvändigt som invändigt samt carport och uppfart för bilar. Trädgårdstomt på baksidan med lekytor och gräsmatta skyddad av rejäla buskage. Huset har en praktisk planlösning med mycket av allt. Ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha natur, motionsspår, lekplatser, skolor och barnomsorg runt knuten och samtidigt ha möjligheten att sätta den inre prägeln själv. Goda kommunikationer med bussar till Upplands Väsby station för vidare färd mot Stockholm city, Uppsala och Arlanda. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hagvägen 6F, Runby, Upplands Väsby kommun
Hagvägen 6F, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hagvägen 6F, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hagvägen 6F

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

2 195 000 kr

73 m²

3 rum

4 416 kr/mån

30 068 kr/m²

I ett av Runbys charmiga stjärnhus finner ni denna trivsamma 3:a om 73 kvm i riktigt fint skick. Här bor du i ett centralt läge med låg avgift. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en mysig balkong som ligger i västerläge med sol under eftermiddag-kväll. Lägenheten disponeras över en trevlig planlösning med två till storleken bra sovrum, ett stilrent renoverat kök, stort vardagsrum med utgång till balkong och ett stambytt badrum samt en separat WC till ena sovrummet. Bostadsrättsföreningen har under 2017 renoverat upp fasaden och bytt fönster på lägenheterna och under 2018 installerade föreningen även bergvärme vilket drar ner uppvärmningskostnaderna. Under 2021 renoverades trappuppgångarna upp och nu är mer eller mindre större delen av fastighetens renoveringsbehov tillgodosedda. Perfekt pendlarläge bara ett par minuters promenad från pendeltågsstationen, varifrån du kan ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Mysiga Runby har natursköna omgivningar kring Edssjön och Mälaren med tillhörande motionsspår. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vallvägen 1C, Centralt, Upplands Väsby kommun

Vallvägen 1C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 995 000 kr

51 m²

2 rum

2 910 kr/mån

39 118 kr/m²

I hjärtat av Väsby ligger denna välskötta 2:a med ett utmärkt läge. Ljus och välplanerad lägenhet med samtliga ytskikt i gott skick samt renoverat duschrum, charmigt kök i vitt och ett rymligt vardagsrum med balkong med trivsam utsikt. Lägenheten ligger 1,5 trappa upp i det charmiga 50-talshuset. Perfekt pendlarläge, bara några minuters promenad från pendeltågstationen, varifrån du kan ta dig till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 minuter. I närområdet finns det gott om trevliga restauranger, bagerier, caféer, butiker och service samt närhet till gym och badhus. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Herrgårdsvägen 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
Herrgårdsvägen 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 475 000 kr

41,5 m²

1 rum

3 214 kr/mån

35 542 kr/m²

Centralt belägen och rymlig 1:a i toppskick, med närhet till centrum såväl som kommunikationer. Lägenheten ligger endast en halv trappa upp och har ett stort ljusinsläpp tack vare fönster åt två håll. Stambytt och renoverat duschrum, stilrent inrett kök med rymlig matplats, snygga golv i samtliga rum och en möblerbar balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Föreningen har fått godkänt bygglov om att förlänga balkongerna i föreningen, vilket gör att denna balkong byggs ut ca 60 cm. I samband med detta vill föreningen att balkongerna glasas in. För mer info, se föreningens hemsida. Brf Vilunda har ett El-avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar man bara för den faktiska hushållselen man förbrukar. Brf Vilunda är mycket välskött, har en god ekonomi och många faciliteter för medlemmarna som skapar förutsättningar för ett trivsamt boende. Alldeles i närheten går direktbuss 565 till Stockholm City och från pendeltågsstationen en kort promenad bort kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Premium
 • Balkong
Vintervägen 126C, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00
Vintervägen 126C, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vintervägen 126C, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vintervägen 126C

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 895 000 kr

58 m²

2 rum

3 231 kr/mån

32 672 kr/m²

Väldisponerad och smakfullt renoverad lägenhet i markplan med trevlig uteplats som ansluter till framsidans gräsmatta. Inne i bostaden så bjuds det på ljusa och öppna ytor som totalrenoverades under 2011 och har en social planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns ett charmigt burspråk med utsikt mot uteplats och gräsmatta och sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt ett stilrent renoverat kök med matplats för 4 personer. Med ingång från hallen finns ett kaklat badrum och till lägenheten hör även ett utvändigt förråd som står på framsidans gräsmatta. Grimsta by är beläget i ett mycket trevligt och barnvänligt område. I Bollstanäs finns flera förskolor varav en finns i Grimsta by. Bollstanäs Skola samt Bredden Skolan med F-5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Gångavstånd till Bredden/Infra city där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc. Härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana. Varmt välkomna med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Herrgårdsvägen 32, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00

Herrgårdsvägen 32

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 695 000 kr

66,5 m²

3 rum

4 984 kr/mån

25 489 kr/m²

Här har du en möjlighet att förvärva en ytterst välplanerad 3:a. Här bor du endast ett stenkast från Väsby centrum med dess utbud av affärer och restauranger. Bästa möjliga läge i föreningen med balkong på 6:e våningen som vetter i söder med sol större delen av dagen. Föreningen har fått godkänt bygglov om att förlänga balkongerna, vilket gör att denna balkong byggs ut ca 40 cm. I samband med detta vill föreningen att balkongerna glasas in. För mer info, se föreningens hemsida. Brf Vilunda har ett El-avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar man bara för den faktiska hushållselen man förbrukar. Badrummet är stambytt och renoverat, ytskikten är delvis gjorda och köket är ett rymligt arbetskök med matplats intill fönstret. En av Väsby äldsta och mest välskötta föreningar, dessutom i ett mycket bra läge nära pendeltåg, centrum, modern motionsanläggning och löpspår. Varmt välkommen på visning alternativt ring ansvarig mäklare för privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bergklintvägen 7, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Bergklintvägen 7

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

8 495 000 kr

134 m²

7 rum

788 m² tomt

Stor välskött familjevilla med uthyrningslägenhet, högt fritt läge på lugn återvändsgata. Här ges möjligheter för alla familjens önskemål. Bostaden erbjuder generösa ytor och rejäla rum. Entréplanet bjuder in till umgänge med kök, vardagsrum och matsalsdel samt utgång till en rejäl altan med spabad. Dessutom finns här dusch med bastu, separat tvättstuga, hobbyrum och tonårsdel. Övre plan bjuder in till härligt "häng" i det stora sällskapliga allrummet med fönster i olika väderstreck. På övreplanet finns idag tre sovrum plus ett kontor samt bostadens andra duschrum. Runt huset breder trädgården ut sig och uteplatserna ligger väl skyddade på baksidan av huset. Här finns plats för alla möjliga trädgårdsdrömmar utan att behöva göra avkall på något. Infart med plats för fyra bilar. Varmt välkommen att anmäla er till kommande visning.

Holmvägen 48, Centralt, Upplands Väsby kommun

Holmvägen 48

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 995 000 kr

62 m²

2 rum

3 997 kr/mån

32 177 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt renoverade bostad! Här finner ni en nyrenoverad, stor 2:a belägen högst upp i huset med balkong i fritt västerläge. Här kan ni njuta av vidsträckt utsikt samt av både eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har renoverats in i minsta detalj och ingenting har lämnats åt slupen. Här är alla rum av generös storlek med stort vardagsrum, stilrent kök, rymligt sovrum med stor garderob med spegeldörrar samt helkaklat badrum. Stabil förening med låg belåning, hiss i huset och ett förråd till varje lägenhet. Här bor man med gångavstånd till Väsby Centrum och Intill bostadsområdet finns även simhall, ishall, fotbollshall och flera gym. På gång och cykelavstånd nås även pendeltågsstationen med pendeltåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hammarbyvägen 70, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun

Hammarbyvägen 70

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

1 850 000 kr

85 m²

3 rum

5 600 kr/mån

21 765 kr/m²

Välplanerad 3:a om 85 kvm i en stabil och omtyckt HSB-förening näst högst upp i huset! Här bor du i en lättmöblerad lägenhet med balkong i ett härligt läge och fin utsikt med kvällssol. Bostaden är välplanerad med fönster i flera väderstreck och rymliga och lättmöblerade rum. Lägenheten har ett kök som går i ljusa färgtoner med fullstor kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Helkaklat duschrum stamrenoverat 2003-2004 . I bostaden finns gott om möjligheter till förvaring och i huset finns hiss, tvättstuga, eget lägenhetsförråd, källarförvaring för mat. Lugnt naturnära område med gångavstånd till centrum, pendeltåg, sim- och sporthall. Varmt Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 26