Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 22E, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 22E

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
Pris saknas
93 m²
4 rum
vån 3
6 319 kr/mån

Stor och luftig 4:a om hela 93 kvm med balkong i bästa västerläge. Samtliga rum i bostaden är väldisponerade och i en bra storlek. Ordentligt kök med matplats och ett generöst lättmöblerat vardagsrum som ansluter till den trevliga balkongen mot innergården. Lägenheten är inredd med ekparkett i samtliga rum förutom badrummet som har klinkergolv med golvvärme. Till bostaden hör även ett förråd och under huset finns garage som nås med hiss. Välskött förening i ett fint läge där du når såväl Väsby centrum som pendeltågstationen med en kort promenad. Detta är ett riktigt bekvämt boende i nyproduktionsstandard med en stabil förening där värme, vatten, tv, bredband och förråd ingår i avgiften. Varmt välkomman att kontakta mäklaren för vidare information eller bokning av en privat visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 8D

Radhus
Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 350 000 kr
108 m²
4 rum
4 609 kr/mån
40 278 kr/m²

Modernt och påkostat bostadsrättsparhus om 4 RoK i populära Bollstanäs! Här bor du i en välplanerad bostad med fina och öppna sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrummet ligger öppet mot både kök, matplats, hall och uteplatsen på baksidan. Köket är från Ballingslöv med en separat matplats mot framsidan och en större mot husets baksida. På ingångsplanet finns duschrum, separat tvättstuga och en praktisk trappförvaring. På hela ingångsplanet sker uppvärmningen genom vattenburen golvvärme. På det övre planet möts du av den höga takhöjden och takfönstret i trappan. På övervåningen finns tre fullstora sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett av sovrummen är utrustat med en egen klädkammare. Trivsam och lättskött tomt med närhet till parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. Här finns även ett separat förråd på ca sex kvadratmeter. Frisells gata ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på gångavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. Intill Norrvikens strand ligger Bollstanäs skola som är för barn från förskoleålder upp till femte årskurs och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hammarbyvägen 68, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon
Hammarbyvägen 68, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hammarbyvägen 68, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hammarbyvägen 68

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 8/9
6 966 kr/mån
25 459 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet i en stabil och omtyckt HSB-förening. Bostaden erbjuder tre bra sovrum, rymligt vardagsrum med inglasad balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns fönster i flera väderstreck vilket bidrar till den ljusa och rymliga känslan. I anslutning till badrummet finns ett rymligt tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare! Det finns även en gästtoalett. I huset finns tvättstuga, förråd och hiss. Området är lugnt och naturnära med gångavstånd till centrum, pendeltåg samt sim- och sporthall, i närheten finns även tennis- och padelbanor. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Runbyvägen 35

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 600 000 kr
140 + 55 m²
6 rum
702 m² tomt

Söker ni en familjevilla i mycket gott skick kan vi nu erbjuda ett boende på attraktiva Runbyvägen. Husets totalyta om 195 kvm, fördelar sig över två plan om sex rum och kök samt biutrymmen. De representativa sällskapsytorna med nyrenoverat kök från Marbodal och ett ljust hemtrevligt vardagsrum är placerade på övre plan med utgång till altan och trädgård i sydväst. Bostaden har renoverats de senaste åren och hela huset håller en genomgående hög standard med en modern färgsättning och harmonisk inredning. Planlösningen är praktisk och passar såväl den lilla som den stora familjen. Framför allt är den utmärkt för tonårsfamiljen som önskar sovrum, duschrum samt extra allrum på eget våningsplan. I övrigt finns två kaklade duschrum, bastu samt en stor tvättstuga. Trädgården är sluttande och erbjuder plats för barnens lek och flera mysiga uteplatser i skyddad sydvästläge. Här kan man välja mellan två altaner som båda erbjuder sol dag som kväll varav en under tak. Förutom garage i huset och elbilsladdare finns det plats för två bilar på infarten. Bostaden ligger med ett ypperligt läge med närhet till pendeltågsstation, mathandel, skolor och barnomsorg men framför allt det Runby är känt för, sin vackra natur och närheten till Mälaren. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

 • Premium
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
3 758 kr/mån
30 227 kr/m²

Smakfullt renoverad 2a i gavelläge med balkong i söder! Välkommen till Stallgatan 15A och denna väldisponerade och rymliga 2:a på 66m². Lägenheten fördelas över en hall med gott om förvaring, ett fullstort sovrum som vetter mot allmänna grönytor, badrum, modernt kök, vardagsrum som möter köket med separat matplats samt utgång till möblerbar balkong i söder.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Optimusvägen 4B, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
Optimusvägen 4B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 4B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 4B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 850 000 kr
77 m²
3 rum
5 342 kr/mån
37 013 kr/m²

VäIkommen till Optimusvägen 4B och en mycket stabil förening i eftertraktat område i centrala Upplands Väsby - ett stenkast från pendeltåg, restauranger och all tänkbar service. Lägenheten är modern, välplanerad och i nyskick med byggår 2019. Fönster i två väderstreck samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett härligt ljusinsläpp och trevliga sociala sällskapsytor. Uteplats i bästa västerläge mot lugn och skyddad innergård. Genomgående fina ekparkettgolv samt ljus färgsättning på väggarna. Gott om förvaring i förråd, klädkammare och garderober. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss och även garage under huset. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Sundsborgsvägen 91, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 14 jan kl 11:00
Sundsborgsvägen 91, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Sundsborgsvägen 91, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Sundsborgsvägen 91

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 995 000 kr
124 m²
5 rum
123 m² tomt

Söker du ett välplanerat radhus i lugnt barnvänligt område med bilfria innergårdar och plats för umgänge? Då har du hittat rätt! På Sundsborgsvägen 91 för du ett väl omhändertaget och delvis renoverat radhus med en ljus och öppen planlösning samt både altan och balkong på baksidan. Här finns grönytor, skog och lekplatser alldeles intill hemmet, dessutom finns både grund- och förskolor i närheten. Det finns två förskolor i närområdet inom endast ett par minuters gångavstånd och grundskolorna Odenskolan (F-5), Södervikskolan (5-9) och Vikskolan (F-9) ligger också inom räckhåll. I närheten finns även flera busshållplatser som smidigt tar er till både Väsby Centrum och pendeltågstation. Vid den närliggande trafikplatsen Glädjen finns även matbutik, ett par affärer och flertalet restauranger. För mer information om området, besök samfällighetsföreningens hemsida: https://sundsborg.se/

 • Premium
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Njurstavägen 14

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 495 000 kr
101 + 23 m²
4 rum
457 m² tomt

Nu kan vi presentera ett av de omtyckta husen i det omåttligt populära och barnvänliga området "Ägget". Här bor man riktigt praktiskt med allt i ett och samma plan. Planlösningen är omgjord till fördel för ett stort kök och tre generösa sovrum. Badrum och en separat gäst wc är renoverade. Stor fin trädgård på båda sidor om huset i bästa solläge med flera skyddade uteplatser. Fruktträd, bärbuskar och plana fina ytor att springa runt och leka på. Garage samt plats för flera bilar på infarten. Inom området finns såväl lekpark som fina naturområden och på kort promenadavstånd når man flera förskolor, Runby skola, välsorterad mataffär samt gångavstånd till pendeltåget. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

 • Premium
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/8
3 862 kr/mån
39 196 kr/m²

Nästintill nyproducerad 2:a på femte våningen i ett stilrent utförande. Här har du en balkong med härligt sydvästläge och en vidsträckt utsikt! Njut av solen under större delen av dagen framemot kvällen, helt utan insyn. Planlösningen är av öppen karaktär mellan vardagsrum och kök. Bostaden har smakfulla materialval med genomgående ekparkettgolv och målade väggar i en ljusgrå ton. Här erbjuds ett bekvämt boende med garage och p-platser, hiss och kort gångavstånd till pendeltågsstationen, varifrån ni smidigt kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Föreningen erbjuder fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Varmt välkommen på visning eller kontakta gärna ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Oxundavägen 42, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Oxundavägen 42

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
87 + 23 m²
4 rum
3 975 kr/mån
28 678 kr/m²

PRISSÄNKT! Charmigt 50-tal med bevarade original detaljer! Här kan du skapa ditt drömboende i lugn barnvänligt radhusidyll. Huset är ett av 27 hus i en äldre attraktiv förening med stabil ekonomi och mycket låg belåning. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt parkeringsplats. Endast hushållsel tillkommer! Planlösningen är fördelad över två plan samt källare med en totalyta på 110 kvm .Två uteplatser varav en trädgård i bästa sydvästläge med sol dag som kväll. Bostaden är belägen i lugnt uppvuxet villakvarter med ett ypperligt läge. Promenadavstånd till pendeltågsstation, mathandel, skolor och barnomsorg men framför allt det Runby är känt för, sin vackra natur och närheten till Mälaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller bokning av privat visning!

 • Uteplats
Älvsundavägen 50, Eds Allé, Upplands Väsby kommun

Älvsundavägen 50

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 195 000 kr
160 m²
6 rum
vån 1/3
5 903 kr/mån
32 469 kr/m²

Parhusen är 160 kvm fördelat på tre plan. Entréplan har de sociala ytorna med kök och vardagsrum och här finns även wc/bad/tvätt, förråd och hall med gott om förvaring. En trappa upp ligger den privata sfären med tre sovrum och badrum. På tredje våning med en generös öppen yta som går att nyttja som extra vardagsrum, master bedroom, hemmakontor mm. På framsidan finns plats för parkering för minst en bil och fler parkeringsplatser finns i området. Här har säljarna installerat laddstolpe för elbil! Eds Allé är en ny stadsdel i Upplands Väsby som färdigställt kommer innehålla cirka 800 nya bostäder, fördelat på både hus och lägenheter. Området har utformats med ett parkstråk som går från grönområdet i norr till Edssjön i söder. Genom parken löper ett vattendrag med flera dammar. Området bjuder även på flera mysiga och nybyggda lekparker och i anslutning till Mälarvägen byggs ett centralt placerat torg som bland annat kommer att innehålla busshållplats, lokaler för närservice och en av områdets två förskolor. Eds Allé ansluter till Edssjön med dess trevliga promenadstråk runt och bakom området breder Runbyskogen ut sig med bra bär- och svampskog samt fina strövområden. En dryg kilometer från Eds Allé ligger Upplands Väsby station. Härifrån når du Stockholms central på under en halvtimme och vill du ut i världen når du Arlanda på cirka 7 minuter. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut. Bra bussanslutning från området finns.

 • Uteplats
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Jordbrukargatan 36

Villa
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 495 000 kr
141 m²
5 rum
5 100 kr/mån

Långt in i området med ett fint gavelläge ligger detta optimalt planerade 2-plans villa med byggår 2018. Här bor man med all tänkbar bekvämlighet och komfort ett nyproducerat hus kan erbjuda. I Brf Poppelhusen har samtliga hushåll en stor plan trädgård med tillhörande trädäck och sin egna infart med plats för tre bilar varav en i carport. Bostaden är ljus och rymlig med stora fina fönsterpartier i olika väderstreck. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor som kök, vardagsrum och matsal. På övre plan finns fyra rum varav tre sovrum. På varje plan finns ett duschrum. Här i området Eds Allé trivs barnfamiljerna då det alltid är nära en lekpark och naturskön miljö. På några få minuter når man Runby skogen med bär- och svampskog såväl som skidspår och löpbanor runt knuten. Från området finns ett promenadstråk till förskola och Runby skola. På cykelavstånd når man Mälaren med fina badstränder, kanotklubb och ridskola. För pendlaren är det inte långt till Väsby station där man tar sig vidare till Stockholm C, Uppsala och Arlanda inom 30 min. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information om bostaden!

 • Premium
 • Uteplats
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Närtunagränd 20

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 995 000 kr
125 + 17 m²
5 rum
323 m² tomt

Stort och luftigt kedjehus med generationsdel/uthyrningslägenhet och generösa sociala ytor på två boendeplan. Lättskött trädgård med en stor skyddad uteplats i bästa sydväst-läge med utsikt över lekparken och grönskan. Den gröna allmänningen i anslutning till husets baksida bjuder in till spontan lek och trevliga tillställningar för hela familjen. I huset finns goda förvaringsmöjligheter samt i husets garage och utvändiga förråd. Från huset når man busshållplats på någon minut och på kort promenadavstånd finner man Södervikskolan, Vikskolan samt förskolan Spargrisen. Brunnby Vik är känt för sina stora gröna naturområden som omger villagatorna i alla väderstreck - ett riktigt barnvänligt område med andra ord! Varmt välkommen på visning av denna familjeidyll!

 • Premium
Galoppgatan 72B, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 72B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 895 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
8 672 kr/mån
19 536 kr/m²

Stor 4:a i två plan med möjlighet att bygga om till en 5:a! Bostaden erbjuder en terrass i bästa sydvästläge, där kan man njuta av solen större delen av dagen. Lägenhetens planlösning är ljus rymlig och fördelar sig över två plan vilket möjliggör alternativa planlösningar allt eftersom familjens behov förändras. Bostadens vardagsrum kan med enkelhet delas av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Ett badrum samt separat gäst wc, ett på varje plan. Detta är en perfekt familjebostad praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Bergstigsvägen 23, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Sön 17 dec

Bergstigsvägen 23

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 995 000 kr
216 + 43 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till Bergstigsvägen och denna representativa villa med en totalarea på 248 kvm! Huset byggdes 1955 och byggdes ut 1975 till sin nuvarande form. Under åren har alla stora renoveringar gjorts och huset är idag i ett ypperligt skick. Ett boende med stora sociala ytor och en spektakulär planlösning i två plan. Här möter utemiljön husets insida i ett trivsamt samspel. I ett av sällskapsrummen finns en stor murad öppen spis som ger extra mysfaktor kalla dagar. Huset fördelas över totalt fem rum varav tre sovrum, men kan med enkelhet förändras för dig som behöver flera sovrum. Praktiskt garage med plats för en bil och övrig förvaring. Flera bilar får plats för gårdsplanen. Här bor du med ett fint läge i Odenslunda nära natur och strövområden. Baksidan av bostaden vetter mot skog och är insynsskyddad. I närheten finns skola, förskolor och busshållplats som tar dig till Väsby Centrum och pendeltågstation. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Optimusvägen 6A, Centralt, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 6A

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
6 096 kr/mån
34 810 kr/m²

Varmt välkomna till Optimusvägen 6A i Upplands Väsby. En trappa upp finner vi denna nyproducerade bostadsrätt ett stenkast från Upplands Väsby station. Här har vi 79 smart planerade kvadratmeter fördelat på två sovrum, en rymlig hall, stort vardagsrum, modernt kök och ett praktiskt badrum. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Välkommen att anmäl ditt intresse redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Kavallerigatan 40, Centralt, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 40

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 628 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till Kavallerigatan 40 och denna rymliga tvårummare med balkong. Bostaden fördelas över ett rymligt sovrum med utgång till balkongen, stort duschrum samt ett rymligt kök med plats för 4-6 sittande. Här bor du centralt med gångavstånd till centrum, grönområden samt pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Intill bostadsområdet finns även simhall, ishall och flera gym.

 • Balkong
Hammarbyvägen 68, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun

Hammarbyvägen 68

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 975 000 kr
85 m²
3 rum
vån 9/9
5 992 kr/mån
23 235 kr/m²

Välplanerad bostad i en stabil och omtyckt HSB-förening. Här bor du högst upp i huset utan grannar ovanför med balkong i ett härligt läge med vid utsikt. Bostaden är väl genomtänkt med fönster i flera väderstreck och rymliga och lättmöblerade rum. I lägenheten finns ett kök med moderna vitvaror, vackra golv i samtliga rum och två toaletter varav ett rymligt duschrum. I huset finns tvättstuga, förråd och hiss. Lugnt naturnära område med gångavstånd till centrum, pendeltåg, sim- och sporthall. Stamrenoverad 2003. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Holmvägen 17

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 650 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/6
5 270 kr/mån
23 571 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a i mycket bra läge! Bostaden upplevs som ljus och trivsam, har stora sociala ytor samt balkong utan insyn. Dessutom finns det garage under huset och två förråd (ett i trapphuset och i källaren). Här bor du nära det mesta och har gångavstånd eller busskommunikation till Upplands Väsby station för pendeltåg och Väsby centrum för handel. I skogen intill finns dessutom populära motions- och promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Husarvägen 1, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår

Husarvägen 1

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 945 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 717 kr/mån
26 644 kr/m²

Välplanerade kvadratmeter med stora och lättmöblerade rum samt goda förvaringsmöjligheter på bara ett par minuters promenadavstånd ner till centrum. Generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett välskött kök i vitt med gott om arbetsyta och matplats. Två rymliga sovrum, stor klädkammare samt ett badrum med kakel och klinker. Stabil förening med låg belåning, nyinstallerade hissar i husen och ett förråd till varje lägenhet. Med några få minuters avstånd når du de centrala delarna av Väsby med restauranger, matbutiker och caféer. Från Upplands Väsby station når du Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 minuter. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 8 B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/7
3 728 kr/mån
27 197 kr/m²

Här bor du in rymlig och trivsam tvårummare som med en mindre insats blir en praktisk mini trea. Lägenhet har en sällsynt stort balkong en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Detta är en optimal planlösning för sociala aktiviteter då kök och vardagsrum är integrerade och ger öppna ytor. Duschrummet helkaklat och köket är även det morderniserat. Ett utmärkt läge med behagligt avstånd till både Upplands Väsby centrum samt tågstation mot Stockholm C / Arlanda / Uppsala. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ejderslingan 30, Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun
 • Sön 17 dec
Ejderslingan 30, Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ejderslingan 30, Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ejderslingan 30

Radhus
Wijk Oppgård, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 995 000 kr
128 + 15 m²
5 rum
5 797 kr/mån
39 023 kr/m²

Välkomna till Ejderslingan 30 i Wik Oppgård! Ett nytt expansivt område som präglas av natur, skolor och nyproduktion! Planlösningarna är generösa med rumslighet som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Det nedre våningsplanet har tyngdpunkt på det sociala livet och det övre planet kallar vi den privata våningen. I hallen möts du av en vacker trappa målad i bourgogne och en öppen matplats placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme. Köket är klassiskt och av hög kvalitet och vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med “New York-känsla”. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Badrummet är utrustat med en dusch och en klassisk kommod från Blooc. På det övre planet finns fyra sovrum och ett större privat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Wijk Oppgård blir en idyllisk trädgårdsstad som präglas av natur. Bara 10 minuter från Väsby centrum och knappt 30 minuter från Stockholms stadspuls växer Wijk Oppgård fram – en idyllisk trädgårdsstad som präglas av vacker natur.

 • Premium
 • Uteplats
Centralvägen 5, Centralt, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 5

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/13
3 686 kr/mån
33 250 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet i gott skick som har det mesta såsom stor v-balkong i sydvästläge! På Centralvägen 5 ligger denna öppna lägenhet med stora och lättmöblerade ytor. Här disponerar du en yta om 60 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i.

 • Balkong
 • Hiss
Sadelgatan 109, Smedby, Upplands Väsby kommun

Sadelgatan 109

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
4 482 kr/mån
30 060 kr/m²

Trevligt boende i två våningar med uteplats på fram och baksida. Behändig planlösning disponerade på 3 rum och kök men som idag man gjort om och skapat ett ytterligare ett sovrum på övreplan. Då bostaden har två uteplatser möjliggörs för gott om sol samtidigt som insynen är på en lagom nivå. Boendet passar sig för den som letar efter radhuskänslan men samtidigt vill ha närhet till centrum, natur och kommunikationer.

 • Uteplats
Dragonvägen 33, Centralt, Upplands Väsby kommun

Dragonvägen 33

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 108 kr/mån
36 442 kr/m²

På tredje våningen finner du denna väldisponerade bostad i fint skick i byggnad från 2005. Du möts av en rymlig hall med gott om plats för förvaring i stor klädkammare. Vardagsrummet är stort och ljust med social planlösning. Här ryms generös matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som ligger högt och fritt helt utan insyn. Balkongen blir som ett extra rum under årets varma månader. Tack vare västerläget kan du njuta av solen ända fram till solnedgång. Det yteffektiva köket har bra matlagningsytor och är fullt maskinellt utrustat med ugn/spis, kyl/frys och diskmaskin. Sovrummet är rymligt och lugnt och erbjuder bra förvaring i hel garderobsvägg. Det helkaklade badrummet är förberett för tvättmaskin. Här bor du med ett centralt läge och balkong fritt västerläge! Här finns allt du kan önska i ett modernt boende. Bostaden ligger beläget så centralt du kan bo i Upplands Väsby, mellan Väsby centrum med handel och Väsby station med sina kommunikationer till bland annat Stockholm C, Arlanda och Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 47