Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 52

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/4
2 127 kr/mån
49 821 kr/m²

Välplanerad 1:a högt upp i huset med balkong. Här bor du med centralt läge och en bra avgift! Lägenheten med byggår 2018-2019 är utrustad med allt du behöver, snyggt duschrum, ett stilfullt kök som är öppet mot allrummet, där det är praktiskt avdelat för att ha en säng. Centralt läge med Väsby centrum runt hörnet, dessutom har du gångavstånd till Upplands Väsby station med kommunikationer. I närheten finns det även gott om restauranger, service, badhus, gym etc. Varmt välkommen på visning! Planlösning kompletteras med v 15.

  • Balkong
  • Hiss
Allévägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Allévägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 536 kr/mån
28 250 kr/m²

Här presenteras en riktigt mysig 2:a med balkong i härligt läge i Runby. Bostadsrättsförening är mycket stabil och har gjort många bra investeringar och underhåll genom åren. Bostaden är rymlig och har ett fint ljusinsläpp från stora fönster. För den som önskar går det även att göra om lägenheten till en liten 3:a. Perfekt läge med kort gångavstånd till centrala Väsby, pendeltågstation, bussanslutning samt matbutik - här är det bara att flytta in och trivas! Föreningen har god ekonomi och erbjuder en lummig innergård och ett flertal parkeringsalternativ. Här bor i ett lugnt område med endast ca 30 minuter både till Stockholm C, Uppsala C och 10 minuter till Arlanda. Ett stenkast bort breder Runbyskogen ut sig med dess fina löp- och skidspår samt möjlighet att cykla eller promenera till Mälaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Blå gatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun

Blå gatan 15

Radhus
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 950 000 kr
110 m²
5 rum
4 761 kr/mån
35 909 kr/m²

Välkommen till detta moderna och stilfulla bostadsrättsradhus i centrala Upplands Väsby. Detta nybyggda hem erbjuder en perfekt kombination av praktiskt boende och moderna bekvämligheter. Med sina optimalt planerade 110,5 kvadratmeter är det här det ultimata valet för familjen som söker utrymme och komfort. Bostaden imponerar med sina moderna bekvämligheter och genomtänkta planlösning, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Den ljusa och luftiga interiören ger en välkomnande känsla från första stund. Ett välutrustat kök blir navet i hemmet - perfekt för matlagning och umgänge, medan de sex rummen ger gott om utrymme för hela familjen att trivas. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service och bekvämligheter. Här kan du enkelt promenera till butiker, restauranger och andra nödvändigheter. Dessutom finns pendeltågsstationen inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att ta sig till och från. För den som uppskattar utomhuslivet finns en solig uteplats i söderläge. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Sammanfattningsvis erbjuder detta nybyggda bostadsrättsradhus en modern livsstil, centralt belägen och med alla bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem! Bostaden säljs på ritning med möjlig inflyttning från och med 26 juni 2024. Kontakta mäklaren för att boka tid för ett individuellt möte.

  • Uteplats
Drabantgatan 11, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:00
Drabantgatan 11, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 11, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 11

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 450 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 110 kr/mån
43 939 kr/m²

Ett av föreningens bästa lägen! Denna fantastiska gavellägenhet på Drabantgatan 11 i Upplands Väsby! Här har du ett riktigt bra läge för dig pendlar med promenadavstånd till tågstation tar du enkelt tåget till Arlanda och resten av Stockholm . Lägenheten har ljusa och öppna ytor med härligt naturligt ljusinsläpp, vilket ger de optimerad kvadratmetrarna en luftig och rymlig känsla. Köket är modernt och stilrent utformat med väl genomtänkta detaljer och goda förvaringsmöjligheter som gör matlagningen till en fröjd. I allrummet finns tillräckligt med plats att sitta och umgås med familj och vänner. Utöver dess närhet till tågstationen, har lägenheten också nära till matbutiker, restauranger, och andra bekvämligheter i centrala Väsby och Väsby centrum som ligger 150m från porten. I närheten finns också badhus, gym etc. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 13:00
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 11/15
3 786 kr/mån
52 544 kr/m²

Tillfällig kod för visning 25/2 - 3711! Nyproducerad 2:a med byggår från 2016, belägen på våning 11 av 15 i Väsby Fyr. Här är din chans att förvärva ett välplanerat boende högt upp i huset med enastående utsikt, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där allt är i nyskick! Här finns allt du behöver, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett stilrent duschrum och välplanerade sociala ytor i kök och vardagsrum i ett genomgående smakfullt utförande. Att dessutom ha tillgång till en av Väsbys högst belägna balkonger med fantastisk utsikt i söderläge är något långt utöver det vanliga i bostadsväg. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och utekök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller varför inte uppleva nyårsafton på tolvslaget? Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad. Missa inte denna chans att förvärva en av Väsby's absolut bästa 2:or, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/8
3 862 kr/mån
39 196 kr/m²

Nästintill nyproducerad 2:a på femte våningen i ett stilrent utförande. Här har du en balkong med härligt sydvästläge och en vidsträckt utsikt! Njut av solen under större delen av dagen framemot kvällen, helt utan insyn. Planlösningen är av öppen karaktär mellan vardagsrum och kök. Bostaden har smakfulla materialval med genomgående ekparkettgolv och målade väggar i en ljusgrå ton. Här erbjuds ett bekvämt boende med garage och p-platser, hiss och kort gångavstånd till pendeltågsstationen, varifrån ni smidigt kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Föreningen erbjuder fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Varmt välkommen på visning eller kontakta gärna ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Travgatan 72A, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:15

Travgatan 72A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 758 kr/mån
24 911 kr/m²

Rymlig 2:a en trappa upp med stor terrass i bästa sydvästläge! Terrassen är perfekt för dig om söker en egen täppa med mysig utsikt men utan insyn där man kan njuta av solen in på sena kvällen. Insidan har nytt kaklat och stambytt duschrum. Här finns kök med utrymme för matplats för 6-8 personer, ett rymligt sovrum möblerbart med både dubbelsäng och klädförvaring samt ett vardagsrum stort nog att möbleras med stor soffgrupp och en arbetsplats i alkoven. Inom gångavstånd finns både buss samt pendeltågsstation. I närheten finns även Väsby Centrum och Bredden/Infra City med butiker och restauranger samt att det trevliga museet Gunnes gård ligger alldeles intill med djur och trevlig omgivning! På gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Tegelvägen 1 C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Tegelvägen 1 C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
3 187 kr/mån
45 571 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad 1:a i nyskick, byggår 2018. Lägenheten är utrustad med allt du kan önska av en etta, genomgående god standard på materialvalen och en stor balkong i söderläge med vy över den trivsamma innergården. Detta är lägenheten för dig som vill ha en rymlig etta med det där lilla extra! Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen och restauranger, på några minuters promenad når du även Väsby centrum. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 11:00
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 19C

Radhus
Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 295 000 kr
112 m²
5 rum
6 104 kr/mån
38 348 kr/m²

Unikt radhusboende i lugn harmonisk miljö med bilfria innergårdar och ett gemensamt poolområde som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här kan du förverkliga drömmen om det tidiga morgondoppet då bostaden är belägen nära poolområdet. Inte nog med det finns det fina promenadstråk direkt utanför dörren och närhet till Norrvikens vatten. Bostaden erbjuder två ljusa och luftiga våningsplan med sociala ytor på entréplanet som har direkt anslutning till två uteplatser med sol från morgon till kväll. Övervåningen erbjuder 3-4 rum och den tredje vindsvåningen kan inredas, ett gemensamt bygglov är under behandling. Baksidan öppnar upp mot ett naturskönt södervänt läge med plats för lek i skyddad miljö med bland annat en gemensam studsmatta för radhuslängans barn. På framsidan ges plats för både sittgrupp i eftermiddags- och kvällssolen samt familjens alla uteleksaker, cyklar m.m varav ett rymligt förråd. Föreningen Sanda Ängar består av 30 stycken radhus och är unik i sitt slag med att erbjuda ett gemensam och mycket uppskattat poolområde. På innergården finns fina lekytor för barnen och det är lätt att springa mellan husen utan att oroa sig för störande biltrafik. En parkeringsplats ingår i avgiften och gästplatser finns att tillgå inom området. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
Norrsundagränd 22, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 11:30

Norrsundagränd 22

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 895 000 kr
179 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad i populära Brunnby Vik. Med en imponerande boyta på 179 kvadratmeter har denna bostad allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Här har man låtit bygga på en extra våning vilket gör detta till det största huset på gatan. Stig in i ett ljust och luftigt hem, där varje detalj noggrant har valts ut för att skapa en modern och stilren atmosfär. Med sina tre våningsplan fördelat på tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, allrum, rymligt kök och badrum med relaxavdelning finns det gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Dessutom erbjuder denna bostad både eget garage och plats för ytterligare bilar på uppfarten och fin trädgårdstomt i gavelläge. Njut av vackra sommardagar på den härliga balkongen eller den trevliga uteplatsen. Den välplanerade tomten ger dig möjlighet att odla och njuta av grönska och blommor. Självklart finns det även plats för barnens studsmatta. För den som älskar avkoppling och välbefinnande erbjuds även en bastu, där du kan varva ner och njuta efter en lång dag. Denna fina bostad har mycket att erbjuda och är perfekt för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus på Norrsundagränd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden.

  • Plus
Sundsborgsvägen 25, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Sundsborgsvägen 25

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 295 000 kr
124 m²
5 rum
102 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus belägen på Sundsborgsvägen i natursköna Odenslunda. Här möts du av en rymlig och välplanerad bostad, där varje detalj är noggrant genomtänkt. Med sina generösa 124 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Det första som slår dig är det ljusa och luftiga intrycket som sprider sig genom de öppna ytorna och fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här har man verkligen satsat på kvalitet och påkostat med modern utrustning, vilket gör att du kan njuta av bekvämligheter. Sovrummen är alla belägna på samma våning, vilket ger en harmonisk atmosfär och underlättar vardagen för hela familjen. På baksidan finns en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och koppla av i en naturnära miljö. Läget är även barnvänligt, vilket ger barnen möjlighet till lek och aktivitet. Det finns två förskolor i närområdet inom endast ett par minuters gångavstånd och grundskolorna Odenskolan (F-5), Södervikskolan (5-9) och Vikskolan (F-9) ligger också inom räckhåll. I närheten finns även flera busshållplatser som smidigt tar er till både Väsby Centrum och pendeltågstation. Vid den närliggande trafikplatsen Glädjen finns även matbutik, ett par affärer och flertalet restauranger. För mer information om området, besök samfällighetsföreningens hemsida: https://sundsborg.se/

Vällstavägen 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Vällstavägen 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 3

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 495 000 kr
123 m²
5 rum
5 261 kr/mån
36 545 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsparhus i bästa gavelläge om 123 kvadratmeter fördelade över två plan och 5 rum och kök. I anslutning till huset har du en egen tomt med gräsmatta på baksidan och parkeringsplats i anslutning till huset. I detta barnvänlig område har du närhet till allt som familjen kan önska. Bland annat ligger det fina Kariobadet inom cykelavstånd samtidigt har du inte mer än en kvarts promenad till pendeltåget. Här bor du i ett modernt boende i barnvänligt område. Husen är väldisponerade med fina sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrum i öppen planlösning mot köket med härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat kök öppet mot matplats och vardagsrum. Tre sovrum som med enkla medel kan bli fyra. På entréplan finns kombinerat duschrum och tvättstuga och på den övre våningen finns såväl badrum som en mindre klädkammare. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen och trädgården med altan och gräsytor - här är det bara att släppa ut barnen! I fina Eds Allé finns det mesta! Det är cykelavstånd till Mälaren där du kan ta ett dopp på sommaren eller en skridskotur på vintern, natursköna omgivningar med fina löparspår sommartid och skidspår vintertid samt gångavstånd till pendeltåg och mataffär. Under våren 2021 öppnade två nya förskolor i direkt närhet till huset. I närheten finns även flera förskolor samt Runby Skola (F-9). Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Hjalmarsson på 070-455 12 81 för privatvisning!

  • Premium
  • Uteplats
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 799 kr/mån
27 197 kr/m²

Välplanerad och renoverad 2:a i en av Väsbys mest stabila föreningar. Lägenheten har renoverats de senare åren och fördelas över en hall med gott om förvaring i garderober, ett fullstort sovrum med garderobsförvaring och helrenoverat badrum. Stilrent renoverat kök, vardagsrum som möter köket med en naturligt placerad matplats och från vardagsrummet nås utgången till lägenhetens balkong. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband 700-1000 Mbit/s, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 30

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
8 500 000 kr
158 m²
7 rum
925 m² tomt

Nu kan vi återigen presentera ett av de påkostade och moderna passivhusen på Vikingavägen, ritade av arkitekt Anders Holmberg - ett hus utöver det vanliga! Här bor man med låga driftkostnader i ett hus som är oerhört välskött. Beläget som ett av de sista husen långt ner på Vikingavägen med ett lugnt naturskönt läge. Planlösning är väl genomtänkt och passar såväl den lilla barnfamiljen som den stora tonårsfamiljen som önskar egna ungdomsrum att hänga i utan att störa resten av familjen. De 158 kvm (180 kvm golvyta) fördelar sig över två plan med totalt 7 rok varav 5 möjliga sovrum i varierande storlekar. Ljusa öppna sociala ytor löper längs med hela husets entréplan i anslutning till den skyddade baksidan och dess altan. Den inbjudande trädgården breder ut sig i bästa sydvästläge med soliga uteplatser och generösa gräsytor för barnen att leka på. Här samsas prunkande rabatter med blommande buskar och träd, murar och belysning, allt mycket väl omhändertaget och in i minsta detalj planerat så att det skall smälta in i den naturliga miljön på bästa sätt. Infarten är väl tilltagen och ger plats för flera bilar varav en i carport. Vikingavägen ligger i Bollstanäs - ett av Väsbys mest eftertraktade områden med förskola och skolor inom närområdet samt gångavstånd till "Bippen". Inom ett par minuters räckhåll breder Norrvikens vatten ut sig med dess vackra promenadstråk med möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bokning av privat visning!

  • Premium
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:45
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vassundagränd 5

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 500 000 kr
144 + 17 m²
5 rum
329 m² tomt

Nu har du möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömboende i lugnt barnvänligt område med natursköna områden runt knuten. Huset har varit i samma familjs ägo sedan 1970 och är nu redo att byta ägare. Huset kräver en del renovering men har en fin planlösning som går att omfördela och planera på många olika sätt - låt fantasin flöda! Bostaden erbjuder idag 5 rok med möjlighet till fler. Det finns två badrum samt en separat tvättstuga med grovingång. Trädgården som omger huset har två uteplatser i olika väderstreck, uterum samt garage och förråd. På baksidan av huset har man en vacker naturskön utsikt med lugnt fint läge. Vassundagränd är beläget i lummiga, lugna villakvarter med närhet till stora natursköna naturområden. Området är extra populärt bland barnfamiljer då det finns bra förskolor och skolor i närområdet. En ny modern skola är färdigbyggd inom kort. Goda kommunikationer med buss finns till Upplands Väsby station och Väsby centrum. Huset behöver lite kärlek och omvårdnad - ett perfekt boende för den som längtar efter att få skapa och renovera!

  • Premium
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 19

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 424 kr/mån
26 351 kr/m²

Trevlig och mycket välplanerad 3:a med fritt naturskönt läge och balkong i bästa söderläge. Här bor man högst upp med utsikt över föreningens lummiga innergård och utsikt över det lugna villaområdet bredvid. Från lägenhetens båda håll blickar man ut över området utanför, detta är verkligen ett fint läge! Bostaden är genomgående välskött med en ljus färgsättning och generösa och väl tilltagna rum. Vardagsrummet ligger i ett ljust söderläge och bjuder in till en inglasad balkong i söder med underbar utsikt. Rymligt kök med matplats intill ett stort fönsterparti med även här med utsikt. Föreningen har en stor innergård med härliga grönytor, grill och lekplats.. Runby ligger naturskönt beläget nära Runbyskogen, Edssjön och gångavstånd till Mälaren. Detta är även ett riktigt bra läge för pendlaren som på några minuter når pendeltåget som går vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Söker ni en av riktigt stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad är detta en bostad för dig! Föreningen har dessutom utfört stora renoveringar och underhåll under 2000-talet.

  • Premium
Huddungegränd 33, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:00

Huddungegränd 33

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 795 000 kr
127 + 43 m²
5 rum
346 m² tomt

Perfekt beläget och stort tvåplanskedjehus på omtyckta och populära Huddungegränd. I denna kedjehuslänga säljs det sällan, och det är lätt att förstå varför. Detta hus med en totalyta på cirka 170 kvm + balkong och uteplats är belägen på en barnvänlig samt lugn gata. Fristående garage vid uppfart. Boendet är i genomgående välhållet/renoverat skick och har stora fönster med fint ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Altanen och balkongen på baksidan av huset och har ett fritt läge med fantastiska soltimmar, gott om plats för lek för barnen och utsikt mot allmänning.

  • Plus
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 4, vån 3

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 326 kr/mån
34 653 kr/m²

Ta tillfället i akt och förvärva ett välplanerat boende med ljusa luftiga ytor och en modern planlösning. Här är varje kvadratmeter nyttjat till fullo. Inredningen går i stilrena inslag med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två rymliga sovrum och ett stort badrum kombinerat tvättrum. Rymlig balkong i sydvästläge med sol hela kvällen samt utsikt mot en lugn naturskön baksida med åkermark i blickfång. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Från området finns promenadvägar hela vägen till Runby skola och trevliga omgivningar med Edsjön i närheten. Föreningens moderna fastigheter uppfördes 2020 med ett klimatsmart tänk. Här finns både solceller och bergvärme installerat som bidrar till en låga driftkostnader och lägre avgifter i förlängningen. I föreningen finns parkerings- och carportsplatser, cyckelförråd och lägenhetsförråd. För den kräsne är det här ett ypperligt tillfälle för den som har högt ställda krav på sin boendemiljö och vill sätta en extra guldkant på vardagen! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 15A, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
3 946 kr/mån
30 227 kr/m²

Smakfullt renoverad 2a i gavelläge med balkong i söder! Välkommen till Stallgatan 15A och denna väldisponerade och rymliga 2:a på 66m². Lägenheten fördelas över en hall med gott om förvaring, ett fullstort sovrum som vetter mot allmänna grönytor, badrum, modernt kök, vardagsrum som möter köket med separat matplats samt utgång till möblerbar balkong i söder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 6C, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 6C

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/5
7 679 kr/mån
38 656 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och nyproducerade 4:a med högt läge på våning 4/5. Med sina generösa 93 kvm erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Du möts direkt innanför dörren av det ljus som präglar denna fina bostad, där genomtänkta lösningar och materialval genomsyrar varje rum. Här har tillval gjorts för att höja materialvalen till det bästa, såsom en praktisk rostfri diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Dessutom erbjuds du inte bara en, utan två balkonger – en i österläge och en i västerläge. Perfekt för att njuta av morgon- eller eftermiddagssolen. Lägenheten har också två badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare och upplevs elegant och modernt. I duschrummet finner du en stilren kommod under handfatet samt duschhörna. Förvaringsmöjligheterna är generösa med ett tillhörande vindsförråd. Dessutom finns det praktiska leveransboxar i ett av trapphusen samt en enklare cykelverkstad inom huset. Läget är optimalt för pendlare, med Väsby station bara några minuter från din nya bostad. Inom gångavstånd finner du även förskolor och skolor samt Centrum med diverse butiker och restauranger. Ta chansen att bli bli den första som flyttar in i denna helt nya bostad, där genomgående parkettgolv och vitmålade väggar ger en fräsch och modern atmosfär. Tillträdet enligt överenskommelse. Tveka inte att boka en visning kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fyrklövergatan 15

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
5 877 kr/mån
39 124 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Fyrklövergatan i centrala Upplands Väsby är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 97 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva. Högst upp i huset, på fjärde våningen, njuter du av en fri utsikt och ett högt läge som ger dig en känsla av att vara på toppen av världen. Här kan du verkligen koppla av och låta tankarna vandra fritt medan du tar in den vackra omgivningen. Bostaden är både stor och välplanerad, vilket gör att du får ut det mesta av varje kvadratmeter. Modern utrustning i köket gör matlagningen till en fröjd och ger dig alla möjligheter att laga härliga middagar för familj och vänner. En extra bonus är den härliga balkongen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Här kan du odla dina egna örter eller bara sitta och njuta av en kopp kaffe medan du tar in den friska luften. Kort sagt, denna bostad är en dröm för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att få äga en bit av denna underbara lägenhet. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 13:30
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pepparbodavägen 3

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 190 000 kr
143 m²
4 rum
417 m² tomt

Mycket välskött 1-planshus med trevlig atriumgård och skyddade uteplatser. Här bor man med allt i ett och samma plan om 143 kvm! Denna bostad kräver minimalt med insats, här är det bara att flytta in och börja bo. Huset präglas av ljusa generösa sällskapsytor med plats för rejäla möblemang. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina möjligheter till samvaro och trevliga tillställningar. Från dessa utrymmen når man två uteplatser/trädgården i olika väderstreck, båda väl skyddade från insyn och bra solläge. Detta är ett bekvämt boende för såväl barnfamiljen som för den det äldre paret. Planlösningen går att förändra efter familjens behov och rummen kan utökas till 7 stycken varav 5 sovrum. Idag erbjuder bostaden fyra rum men går utmärkt att omdisponera. Den skyddade och mycket barnvänliga atriumgården når du från den välkomnande entrén och från köket når man den andra delen av trädgården med altan, uterum och mysig grillplats. Ett stenkast från huset finns det tillhörande garaget i länga samt extra parkeringsplatser. Här på Pepparbodavägen 3 finner ni ett boende som omger sig av fina naturområden, flera bra förskolor och skolor samt hög trivselfaktor bland de boende i området. Varmt välkommen med en visningsanmälan till mäklaren!

  • Premium
Bjursvägen 16, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning

Bjursvägen 16

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
98,5 m²
4 rum
7 291 kr/mån
25 330 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:00
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bjursvägen 36, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bjursvägen 36

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 355 kr/mån
36 423 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad med ett härligt läge utan insyn med stor terrass i sydväst. Lägenhetens rejäla sovrum har delats av till två varav det större fortfarande håller en bra storlek. Kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning och fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från de sociala ytorna vid matplatsen och vardagsrummet har man kontakt med terrassen som blir som ett extra rum under den varma årstiden. Duschrummet är rymligt och erbjuder såväl badkar som dusch. På gården finns tvättstuga och i föreningen finns även tillgång till gästrum för besökare samt kvartersgården Gläntan som även är utrustad med bastu. Till bostaden finns eget förråd och det finns även utrymmen i föreningen för cykel-, barnvagnsrum och gott om garage- och parkeringsplatser. Bjursvägen ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på badrocksavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. I området finns gott om förskolor samt skolor och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc.

  • Premium
  • Balkong
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 24

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 539 kr/mån
24 603 kr/m²

NU kan vi erbjuda en rymlig 2:a med härligt ljusinsläpp och rejäla utrymmet. Bostaden är välskött men har äldre ytskikt. Belägen med ett mycket trevligt läge med balkong i soligt söderläge mot lugn innergård med blomstrande rabatter och trevliga sittgrupper. Bostaden är placerad på första våningsplanet vilket underlättar för den som vill slippa trappor. Sovrummet är stort och har två ingångar, går att dela av till två möjliga sovrum om man tar bort klädkammaren. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom finns här tvättstugor, lägenhetsförråd och hiss och andra utrymmet för medlemmarna. Holmvägen erbjuder ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finner du bra kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för avkoppling och rekreation. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam boendemiljö. Säljaren är flexibel med tillträdet. VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV EN PRIVAT VISNING!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 43