Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Aalto

Susanne Aalto

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Upplands Väsby, där jag idag är verksam som fastighetsmäklare. Min goda lokalkännedom och mitt breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete. Min erfarenhet inom Försäljningsbranschen är lång och jag har lärt mig att ingen affär är den andra lik. Som person bukar jag beskrivas som energisk, målmedveten och med ett sinne för ordning och reda. Kontaktuppgifter: 070-4551283 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allévägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Allévägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 536 kr/mån
28 250 kr/m²

Här presenteras en riktigt mysig 2:a med balkong i härligt läge i Runby. Bostadsrättsförening är mycket stabil och har gjort många bra investeringar och underhåll genom åren. Bostaden är rymlig och har ett fint ljusinsläpp från stora fönster. För den som önskar går det även att göra om lägenheten till en liten 3:a. Perfekt läge med kort gångavstånd till centrala Väsby, pendeltågstation, bussanslutning samt matbutik - här är det bara att flytta in och trivas! Föreningen har god ekonomi och erbjuder en lummig innergård och ett flertal parkeringsalternativ. Här bor i ett lugnt område med endast ca 30 minuter både till Stockholm C, Uppsala C och 10 minuter till Arlanda. Ett stenkast bort breder Runbyskogen ut sig med dess fina löp- och skidspår samt möjlighet att cykla eller promenera till Mälaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Travgatan 72A, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30

Travgatan 72A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 758 kr/mån
24 911 kr/m²

Rymlig 2:a en trappa upp med stor terrass i bästa sydvästläge! Terrassen är perfekt för dig om söker en egen täppa med mysig utsikt men utan insyn där man kan njuta av solen in på sena kvällen. Insidan har nytt kaklat och stambytt duschrum. Här finns kök med utrymme för matplats för 6-8 personer, ett rymligt sovrum möblerbart med både dubbelsäng och klädförvaring samt ett vardagsrum stort nog att möbleras med stor soffgrupp och en arbetsplats i alkoven. Inom gångavstånd finns både buss samt pendeltågsstation. I närheten finns även Väsby Centrum och Bredden/Infra City med butiker och restauranger samt att det trevliga museet Gunnes gård ligger alldeles intill med djur och trevlig omgivning! På gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norrsundagränd 22, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00

Norrsundagränd 22

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 695 000 kr
179 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad i populära Brunnby Vik. Med en imponerande boyta på 179 kvadratmeter har denna bostad allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Här har man låtit bygga på en extra våning vilket gör detta till det största huset på gatan. Stig in i ett ljust och luftigt hem, där varje detalj noggrant har valts ut för att skapa en modern och stilren atmosfär. Med sina tre våningsplan fördelat på tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, allrum, rymligt kök och badrum med relaxavdelning finns det gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Dessutom erbjuder denna bostad både eget garage och plats för ytterligare bilar på uppfarten och fin trädgårdstomt i gavelläge. Njut av vackra sommardagar på den härliga balkongen eller den trevliga uteplatsen. Den välplanerade tomten ger dig möjlighet att odla och njuta av grönska och blommor. Självklart finns det även plats för barnens studsmatta. För den som älskar avkoppling och välbefinnande erbjuds även en bastu, där du kan varva ner och njuta efter en lång dag. Denna fina bostad har mycket att erbjuda och är perfekt för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus på Norrsundagränd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden.

  • Plus
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 799 kr/mån
27 197 kr/m²

Välplanerad och renoverad 2:a i en av Väsbys mest stabila föreningar. Lägenheten har renoverats de senare åren och fördelas över en hall med gott om förvaring i garderober, ett fullstort sovrum med garderobsförvaring och helrenoverat badrum. Stilrent renoverat kök, vardagsrum som möter köket med en naturligt placerad matplats och från vardagsrummet nås utgången till lägenhetens balkong. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband 700-1000 Mbit/s, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Travgatan 26A, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 26A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
7 243 kr/mån
25 722 kr/m²

Stor lägenhet i mycket gott skick med väl tilltagna rum och trevlig utemiljö i form av terrass och fin gård nedanför. Lägenhetens 97 kvm är fördelat på två plan om 4 rum och kök med ett stilrent nyrenoverat kök och moderna materialval. Här bor man med ett fint läge där baksidan vetter i sydväst mot en grönskande innergård med en liten lekplats och sandlåda på vacker gräsyta. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Väsbyvägen 7G, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Väsbyvägen 7G

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 266 kr/mån
36 646 kr/m²

Fantastisk 3:a med suverän planlösning och centralt läge! Här finner du allt du kan önska dig av en nästintill nyproducerad lägenhet och lite till. Bostaden erbjuder en exklusiv känsla med dess stilrena materialval och lyxiga tillval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en harmonisk atmosfär i varje rum. Det rymliga köket smälter samman med det generösa vardagsrummet och skapar en social yta perfekt för middagar och umgänge. De två sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och den snygga badrumsinredningen ger en känsla av lyx. För att inte tala om den rymliga och luftiga balkongen som bjuder på härligt solläge. Här kan du njuta av solens strålar och koppla av efter en lång dag. Bostaden har gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar i spegelglas med praktisk inredning från Elfa. Om du drömmer om att bo i en nyproducerad bostad med ett riktigt centralt läge är detta det perfekta tillfället för dig. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ryttargatan 301, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 301

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
91 m²
5 rum
8 646 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplans-5:a som i nuläget är omgjord till en 6:a då ett sovrum delats av till två mindre, det ena utan fönster. Här kombinerar man fördelarna med ett radhus och bekvämligheten med en bostadsrätt. Belägen i ett oslagbart gavelläge, erbjuder denna pärla en äkta radhuskänsla och en generös tomt att njuta av. Med sina välplanerade kvadratmeter erbjuder bostaden fyra rymliga sovrum, ett stort kök, ett luftigt vardagsrum samt både badrum och gäst-wc. Den perfekta platsen för en barnfamilj eller för de som uppskattar naturen och trädgårdsarbete. Här finns även två underbara uteplatser där hela släkten kan samlas och njuta av soliga dagar. Bostaden är ljus och fräsch med nya ytskikt och golv som ger en modern och stilren atmosfär. Belägen på Ryttargatan, omges du av grönska och radhusliknande lägenheter i ett lugnt och trivsamt område. Det är inte konstigt att människor väljer att bo här länge, och att stora lägenheter sällan blir till salu. Förutom den idylliska omgivningen har du även bekvämt gångavstånd till bussar som tar dig vidare till pendeltågstationen vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala. I närheten finns också Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med sina butiker och restauranger. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Allévägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Allévägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 0,5/3
2 090 kr/mån
49 792 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en mysig 1:a med tyst och lugnt läge i Runby i en mycket stabil bostadsrättsförening. Bostaden är lättmöblerad och har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Perfekt läge med kort gångavstånd till centrala Väsby, pendeltågstation, bussanslutning samt matbutik - här är det bara att flytta in och trivas! Föreningen har god ekonomi och erbjuder en lummig innergård och ett flertal parkeringsalternativ. Bostaden lämpar sig perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet med endast ca 30 minuter både till Stockholm C, Uppsala C och 10 minuter till Arlanda. Ett stenkast bort breder Runbyskogen ut sig med dess fina löp- och skidspår samt möjlighet att cykla eller promenera till Mälaren. Varmt välkommen på visning!

Galoppgatan 72B, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 72B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
9 106 kr/mån
18 505 kr/m²

Stor 4:a i två plan med möjlighet att bygga om till en 5:a! Bostaden erbjuder en terrass i bästa sydvästläge, där kan man njuta av solen större delen av dagen. Lägenhetens planlösning är ljus rymlig och fördelar sig över två plan vilket möjliggör alternativa planlösningar allt eftersom familjens behov förändras. Bostadens vardagsrum kan med enkelhet delas av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Ett badrum samt separat gäst wc, ett på varje plan. Detta är en perfekt familjebostad praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller privat visning.

  • Plus
  • Balkong
Bergstigsvägen 23, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Ons 15 maj kl 18:45

Bergstigsvägen 23

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 995 000 kr
216 + 43 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till Bergstigsvägen och denna representativa villa med en totalarea på 248 kvm! Huset byggdes 1955 och byggdes ut 1975 till sin nuvarande form. Under åren har alla stora renoveringar gjorts och huset är idag i ett ypperligt skick. Ett boende med stora sociala ytor och en spektakulär planlösning i två plan. Här möter utemiljön husets insida i ett trivsamt samspel. I ett av sällskapsrummen finns en stor murad öppen spis som ger extra mysfaktor kalla dagar. Huset fördelas över totalt fem rum varav tre sovrum, men kan med enkelhet förändras för dig som behöver flera sovrum. Praktiskt garage med plats för en bil och övrig förvaring. Flera bilar får plats för gårdsplanen. Här bor du med ett fint läge i Odenslunda nära natur och strövområden. Baksidan av bostaden vetter mot skog och är insynsskyddad. I närheten finns skola, förskolor och busshållplats som tar dig till Väsby Centrum och pendeltågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 10