Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Aalto

Susanne Aalto

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Upplands Väsby, där jag idag är verksam som fastighetsmäklare. Min goda lokalkännedom och mitt breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete. Min erfarenhet inom Försäljningsbranschen är lång och jag har lärt mig att ingen affär är den andra lik. Som person bukar jag beskrivas som energisk, målmedveten och med ett sinne för ordning och reda. Kontaktuppgifter: 070-4551283 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädgårdsvägen 11, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00

Trädgårdsvägen 11

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 098 kr/mån
21 985 kr/m²

Här ges en möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a om 68 kvm i hjärtat av Runby! Lägenheten har en trevlig planlösning och här har du möjligheten att skapa efter ditt egna tycke och smak. Bostaden har två sovrum, kök och rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med utsikt mot föreningens lummiga innergård. Hela huset är stambytt och duschrummet är helkaklat. Utanför lägenhetens fönster ligger föreningens stora och gröna innergård som vetter ner mot Runbys grönskande villaområde. Brf Olofsgården har genom åren gjort flertalet omfattande renoveringar och har dessutom en mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen i omtyckta Runby med natursköna omgivningar och motionsspår runt knuten. Bra för pendlaren med ett bekvämt gångavstånd till pendeltåg och bussarsom enkelt tar dig till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. På några minuters promenad nås Runby skola F-9 och ett flertal förskolor. I närheten breder även Runbyskogen ut sig med fina motionsspår och närhet till ett dopp i Mälaren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 799 kr/mån
27 197 kr/m²

Välplanerad och renoverad 2:a i en av Väsbys mest stabila föreningar. Lägenheten har renoverats de senare åren och fördelas över en hall med gott om förvaring i garderober, ett fullstort sovrum med garderobsförvaring och helrenoverat badrum. Stilrent renoverat kök, vardagsrum som möter köket med en naturligt placerad matplats och från vardagsrummet nås utgången till lägenhetens balkong. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband 700-1000 Mbit/s, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Gårdstunet 2

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 695 000 kr
123 m²
5 rum
5 904 kr/mån
38 171 kr/m²

I populära och barnvänliga Eds Allé finns nu detta fina radhus i bästa gavelläge till försäljning! Bostaden erbjuder 123 välplanerade och ljusa kvadratmeter, 3 sovrum på övre plan med möjlighet till 4 samt sällskapsrum i öppen planlösning på entréplanet. Huset har genomgående stilrena moderna materialval och uppfördes 2017. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och den öppna planlösningen bjuder in till umgänge. Dessutom finns en altan med plats för både sittgrupp, grill och solstolar. I anslutning finns den plana hörntomten omsluten av tujor. Intill huset på baksidan finns ett förråd samt plats för en till två bilar på uppfarten framför huset. I Eds Allé bor du så barnvänligt man kan, här finns bland annat flera fina lekplatser samt ett modernt inrett gemensamhetshus som kan nyttjas för barnkalas och möten. Här finns det mesta, cykelavstånd till Mälaren för ett dopp, naturskön omgivning med fina löpspår sommartid och skidspår vintertid samt gångavstånd till pendeltåg och mataffär. I närheten finns även flera förskolor, Runby Skola (F-9) och Engelska internationella skolan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Travgatan 26A, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 26A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
7 243 kr/mån
25 722 kr/m²

Stor lägenhet i mycket gott skick med väl tilltagna rum och trevlig utemiljö i form av terrass och fin gård nedanför. Lägenhetens 97 kvm är fördelat på två plan om 4 rum och kök med ett stilrent nyrenoverat kök och moderna materialval. Här bor man med ett fint läge där baksidan vetter i sydväst mot en grönskande innergård med en liten lekplats och sandlåda på vacker gräsyta. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Allévägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Allévägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 0,5/3
2 090 kr/mån
49 792 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en mysig 1:a med tyst och lugnt läge i Runby i en mycket stabil bostadsrättsförening. Bostaden är lättmöblerad och har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Perfekt läge med kort gångavstånd till centrala Väsby, pendeltågstation, bussanslutning samt matbutik - här är det bara att flytta in och trivas! Föreningen har god ekonomi och erbjuder en lummig innergård och ett flertal parkeringsalternativ. Bostaden lämpar sig perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet med endast ca 30 minuter både till Stockholm C, Uppsala C och 10 minuter till Arlanda. Ett stenkast bort breder Runbyskogen ut sig med dess fina löp- och skidspår samt möjlighet att cykla eller promenera till Mälaren. Varmt välkommen på visning!

Galoppgatan 72B, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 72B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
9 106 kr/mån
18 505 kr/m²

Stor 4:a i två plan med möjlighet att bygga om till en 5:a! Bostaden erbjuder en terrass i bästa sydvästläge, där kan man njuta av solen större delen av dagen. Lägenhetens planlösning är ljus rymlig och fördelar sig över två plan vilket möjliggör alternativa planlösningar allt eftersom familjens behov förändras. Bostadens vardagsrum kan med enkelhet delas av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Ett badrum samt separat gäst wc, ett på varje plan. Detta är en perfekt familjebostad praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller privat visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6