Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Aalto

Susanne Aalto

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Upplands Väsby, där jag idag är verksam som fastighetsmäklare. Min goda lokalkännedom och mitt breda kontaktnät är något jag drar stor nytta av i mitt arbete. Min erfarenhet inom Försäljningsbranschen är lång och jag har lärt mig att ingen affär är den andra lik. Som person bukar jag beskrivas som energisk, målmedveten och med ett sinne för ordning och reda. Kontaktuppgifter: 070-4551283 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärilsvägen 16, Fresta, Upplands Väsby kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30
Fjärilsvägen 16, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fjärilsvägen 16, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fjärilsvägen 16

Villa
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 795 000 kr
134 m²
6 rum
234 m² tomt

Välkommen till Fresta by och denna barnvänliga idyll. Här väntar ett hus i gott skick såväl invändigt som utvändigt. Detta hus är ett av få tillbyggda hus i området och erbjuder därför större sovrum på övre plan samt rejäl tvättstuga och bastu. Under åren har säljarna utfört flertalet renoveringar såsom takbyte, duschrum och målning av fasad med mera. Huset fördelas över två plan och erbjuder fem stycken sovrum och två duschrum. Kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning skapar härliga ytor att umgås på. Även utvändigt finns fina umgängesytor på både fram- och baksida. Här finns även en gräsmatta med plats för studsmatta. Till huset hör ett utvändigt förråd samt ett garage i länga (laddstolpar till alla platser har installerats), tack vare detta blir det även bilfritt mellan husen och gatorna. Fresta är ett lugnt och naturnära område med många bilfria promenadvägar. I närheten ligger Frestabacken som vintertid är en väldigt populär pulkabacke och där även valborgsmässofirande hålls årligen. Två förskolor finns i området, Skogstorp och Pelikanen. Fina bilfria gång- och cykelvägar till skolor (Frestaskolan och Bollstanäs skola F-5) samt till Södervikskolan (6-9). Närhet till bussar som tar dig till Upplands Väsby station, Täby C eller Vallentuna C. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Bromsbodavägen 35A, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 26 maj kl 14:45

Bromsbodavägen 35A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
4 562 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga lägenhet på bottenvåningen med en mysig uteplats i BRF Runby Gårdar. Lägenheten erbjuder ett smart U-format kök med matplats intill och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns dessutom badrum och ett stort sovrum där säljaren skapat en walk-in-closet. Här bor man i ett naturskönt område med gångavstånd till såväl pendeltåg men framför allt till Runbys rika naturliv. Från dörren har du knappa minuterna ut till skog och mark där möjlighet till elljusspår, skidspår, bär- och svampplockning samt Kairobadet. Välskött förening där bergvärme finns som värmeförsörjning och där det finns gemensamma utrymmen att disponera i form av två stycken gym, snickeriverkstad, övernattningslägenhet samt bastu- och avkopplingsdel. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 16B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 799 kr/mån
27 197 kr/m²

Välplanerad och renoverad 2:a i en av Väsbys mest stabila föreningar. Lägenheten har renoverats de senare åren och fördelas över en hall med gott om förvaring i garderober, ett fullstort sovrum med garderobsförvaring och helrenoverat badrum. Stilrent renoverat kök, vardagsrum som möter köket med en naturligt placerad matplats och från vardagsrummet nås utgången till lägenhetens balkong. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett ytterligare sovrum vid behov. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband 700-1000 Mbit/s, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sävgränd 4, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 18:00
Sävgränd 4, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Sävgränd 4, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Sävgränd 4

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
7 995 000 kr
176 m²
6 rum
1 315 m² tomt

Med ett högt fint läge på lugn barnvänlig villagata kan vi nu erbjuda en generös familjevilla med badrocksavstånd ner till sjön Norrviken. Huset erbjuder stora sovrum och luftiga sällskapsytor på båda planen. Ett duschrum på entréplanet och ett badrum på övreplan samt en rejäl tvättstuga med grovingång. Runt huset finns ett trädäck där man kan njuta av solen hela dagen och krypa in i det inglasade uterummet när kvällen kommer. Här bor man i en villaidyll med närhet till Bollstanäs skola, förskola och fotbollsplaner samt fina promenadstråk. Detta är ett av Väsbys mest eftertraktade områden med förskola och skolor inom närområdet samt gångavstånd till "Bippen". Inom ett par minuters räckhåll breder Norrvikens vatten ut sig med dess vackra promenadstråk med möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Dragonvägen 31, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Idag
Dragonvägen 31, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Dragonvägen 31, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Dragonvägen 31

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
79,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 238 kr/mån
37 673 kr/m²

Välkommen till en av Väsbys coolaste lägenheter med härlig pent house-känsla! Högst upp i huset med utsikt över villaområdet i Folkparken väntar denna spektakulära bostad. Förutom en ljuvlig lägenhet finns här en underbar balkong i bästa solläge, här kan man njuta av solen till sent in på kvällen. De 79,5 kvadratmetrarna fördelar sig över tre sovrum, stort kök med utgång till den stora balkongen med helt privat läge, vardagsrum och helkaklat duschrum. Bostaden är utmärkt för den som vill bo med ett riktigt unikt och centralt läge! Bostaden är ursprungligen 3 rum och kök, men har disponerats om till 4 rum och kök. Bekvämt gångavstånd till allt vad ett centrumnära boende kan erbjuda. I närområdet finns gott om restauranger, butiker samt pendeltåg som inom halvtimmen tar dig till bl.a. Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Föreningen är en trivsam och har dessutom lokaler som hyrs ut längs Dragonvägen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jaktvägen 100, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 100

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
4 475 kr/mån
32 705 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostad med magisk uteplats! Här väntar en riktigt snygg lägenhet med bra läge i området. Här är allt renoverat med stilsäker hand och smakfull färgsättning. Du möts av en välkomnande hall med generösa avhängningsytor, vidare väntar ett rofyllt sovrum med walk-in-closet, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och ett läckert kök med fantastiska matlagningsmöjligheter. Och sist men inte minst - den ljuvliga uteplatsen som är delvis inglasad i bästa solläge! Här finns plats för både matmöbel och loungedel, smakfullt omgärdad av insynsskyddande buskar. Området har en mysig radhuskänsla och är väldigt barnvänligt med fina gräsytor och lekplatser på gårdarna. Bara en kort promenad från området ligger sjön Norrviken med dess populära bad- och skridskomöjligheter. Bra kommunikationer med bussar som tar dig till bland annat Väsby och Rotebro station för vidare färd mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. I närheten finns det flera bra förskolor, skolor samt Bollstanäs sportklubb. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Gårdstunet 2, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Gårdstunet 2

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 695 000 kr
123 m²
5 rum
5 904 kr/mån
38 171 kr/m²

I populära och barnvänliga Eds Allé finns nu detta fina radhus i bästa gavelläge till försäljning! Bostaden erbjuder 123 välplanerade och ljusa kvadratmeter, 3 sovrum på övre plan med möjlighet till 4 samt sällskapsrum i öppen planlösning på entréplanet. Huset har genomgående stilrena moderna materialval och uppfördes 2017. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus och den öppna planlösningen bjuder in till umgänge. Dessutom finns en altan med plats för både sittgrupp, grill och solstolar. I anslutning finns den plana hörntomten omsluten av tujor. Intill huset på baksidan finns ett förråd samt plats för en till två bilar på uppfarten framför huset. I Eds Allé bor du så barnvänligt man kan, här finns bland annat flera fina lekplatser samt ett modernt inrett gemensamhetshus som kan nyttjas för barnkalas och möten. Här finns det mesta, cykelavstånd till Mälaren för ett dopp, naturskön omgivning med fina löpspår sommartid och skidspår vintertid samt gångavstånd till pendeltåg och mataffär. I närheten finns även flera förskolor, Runby Skola (F-9) och Engelska internationella skolan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Travgatan 72A, Smedby, Upplands Väsby kommun
 • Ons 22 maj

Travgatan 72A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
5 472 kr/mån
24 911 kr/m²

Rymlig 2:a en trappa upp med stor terrass i bästa sydvästläge! Terrassen är perfekt för dig om söker en egen täppa med mysig utsikt men utan insyn där man kan njuta av solen in på sena kvällen. Insidan har nytt kaklat och stambytt duschrum. Här finns kök med utrymme för matplats för 6-8 personer, ett rymligt sovrum möblerbart med både dubbelsäng och klädförvaring samt ett vardagsrum stort nog att möbleras med stor soffgrupp och en arbetsplats i alkoven. Inom gångavstånd finns både buss samt pendeltågsstation. I närheten finns även Väsby Centrum och Bredden/Infra City med butiker och restauranger samt att det trevliga museet Gunnes gård ligger alldeles intill med djur och trevlig omgivning! På gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Norrsundagränd 22, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
 • Ons 22 maj kl 17:30

Norrsundagränd 22

Radhus
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 695 000 kr
179 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad i populära Brunnby Vik. Med en imponerande boyta på 179 kvadratmeter har denna bostad allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Här har man låtit bygga på en extra våning vilket gör detta till det största huset på gatan. Stig in i ett ljust och luftigt hem, där varje detalj noggrant har valts ut för att skapa en modern och stilren atmosfär. Med sina tre våningsplan fördelat på tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, allrum, rymligt kök och badrum med relaxavdelning finns det gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Dessutom erbjuder denna bostad både eget garage och plats för ytterligare bilar på uppfarten och fin trädgårdstomt i gavelläge. Njut av vackra sommardagar på den härliga balkongen eller den trevliga uteplatsen. Den välplanerade tomten ger dig möjlighet att odla och njuta av grönska och blommor. Självklart finns det även plats för barnens studsmatta. För den som älskar avkoppling och välbefinnande erbjuds även en bastu, där du kan varva ner och njuta efter en lång dag. Denna fina bostad har mycket att erbjuda och är perfekt för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus på Norrsundagränd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om bostaden.

 • Plus
Travgatan 26A, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 26A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
7 243 kr/mån
25 722 kr/m²

Stor lägenhet i mycket gott skick med väl tilltagna rum och trevlig utemiljö i form av terrass och fin gård nedanför. Lägenhetens 97 kvm är fördelat på två plan om 4 rum och kök med ett stilrent nyrenoverat kök och moderna materialval. Här bor man med ett fint läge där baksidan vetter i sydväst mot en grönskande innergård med en liten lekplats och sandlåda på vacker gräsyta. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Väsbyvägen 7G, Centralt, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon

Väsbyvägen 7G

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 266 kr/mån
36 646 kr/m²

Fantastisk 3:a med suverän planlösning och centralt läge! Här finner du allt du kan önska dig av en nästintill nyproducerad lägenhet och lite till. Bostaden erbjuder en exklusiv känsla med dess stilrena materialval och lyxiga tillval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en harmonisk atmosfär i varje rum. Det rymliga köket smälter samman med det generösa vardagsrummet och skapar en social yta perfekt för middagar och umgänge. De två sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och den snygga badrumsinredningen ger en känsla av lyx. För att inte tala om den rymliga och luftiga balkongen som bjuder på härligt solläge. Här kan du njuta av solens strålar och koppla av efter en lång dag. Bostaden har gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar i spegelglas med praktisk inredning från Elfa. Om du drömmer om att bo i en nyproducerad bostad med ett riktigt centralt läge är detta det perfekta tillfället för dig. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ryttargatan 301, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 301

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
91 m²
5 rum
8 646 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplans-5:a som i nuläget är omgjord till en 6:a då ett sovrum delats av till två mindre, det ena utan fönster. Här kombinerar man fördelarna med ett radhus och bekvämligheten med en bostadsrätt. Belägen i ett oslagbart gavelläge, erbjuder denna pärla en äkta radhuskänsla och en generös tomt att njuta av. Med sina välplanerade kvadratmeter erbjuder bostaden fyra rymliga sovrum, ett stort kök, ett luftigt vardagsrum samt både badrum och gäst-wc. Den perfekta platsen för en barnfamilj eller för de som uppskattar naturen och trädgårdsarbete. Här finns även två underbara uteplatser där hela släkten kan samlas och njuta av soliga dagar. Bostaden är ljus och fräsch med nya ytskikt och golv som ger en modern och stilren atmosfär. Belägen på Ryttargatan, omges du av grönska och radhusliknande lägenheter i ett lugnt och trivsamt område. Det är inte konstigt att människor väljer att bo här länge, och att stora lägenheter sällan blir till salu. Förutom den idylliska omgivningen har du även bekvämt gångavstånd till bussar som tar dig vidare till pendeltågstationen vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala. I närheten finns också Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med sina butiker och restauranger. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Allévägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Allévägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 0,5/3
2 090 kr/mån
49 792 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en mysig 1:a med tyst och lugnt läge i Runby i en mycket stabil bostadsrättsförening. Bostaden är lättmöblerad och har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Perfekt läge med kort gångavstånd till centrala Väsby, pendeltågstation, bussanslutning samt matbutik - här är det bara att flytta in och trivas! Föreningen har god ekonomi och erbjuder en lummig innergård och ett flertal parkeringsalternativ. Bostaden lämpar sig perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet med endast ca 30 minuter både till Stockholm C, Uppsala C och 10 minuter till Arlanda. Ett stenkast bort breder Runbyskogen ut sig med dess fina löp- och skidspår samt möjlighet att cykla eller promenera till Mälaren. Varmt välkommen på visning!

Galoppgatan 72B, Smedby, Upplands Väsby kommun
 • Tor 23 maj kl 17:45

Galoppgatan 72B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
9 106 kr/mån
18 505 kr/m²

Stor 4:a i två plan med möjlighet att bygga om till en 5:a! Bostaden erbjuder en terrass i bästa sydvästläge, där kan man njuta av solen större delen av dagen. Lägenhetens planlösning är ljus rymlig och fördelar sig över två plan vilket möjliggör alternativa planlösningar allt eftersom familjens behov förändras. Bostadens vardagsrum kan med enkelhet delas av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Ett badrum samt separat gäst wc, ett på varje plan. Detta är en perfekt familjebostad praktiskt planerad i ett mysigt område med radhuskänsla och trevliga innergårdar med lekplatser. I närheten nås bussanslutning och pendeltågsstation och på gångavstånd ligger Internationella Engelska skolan och Stiftelsen språkskolan i Upplands Väsby (Stiftelsen språkskolan bedriver två grundskolor: Sverigefinska skolan samt Engelska skolan i Upplands Väsby). Till dessa grundskolor finns förskola och fritidshem med samma språkinriktningar. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med ett stort utbud butiker och restauranger. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller privat visning.

 • Plus
 • Balkong
Bergstigsvägen 23, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Idag

Bergstigsvägen 23

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 495 000 kr
216 + 43 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till Bergstigsvägen och denna representativa villa med en totalarea på 248 kvm! Huset byggdes 1955 och byggdes ut 1975 till sin nuvarande form. Under åren har alla stora renoveringar gjorts och huset är idag i ett ypperligt skick. Ett boende med stora sociala ytor och en spektakulär planlösning i två plan. Här möter utemiljön husets insida i ett trivsamt samspel. I ett av sällskapsrummen finns en stor murad öppen spis som ger extra mysfaktor kalla dagar. Huset fördelas över totalt fem rum varav tre sovrum, men kan med enkelhet förändras för dig som behöver flera sovrum. Praktiskt garage med plats för en bil och övrig förvaring. Flera bilar får plats för gårdsplanen. Här bor du med ett fint läge i Odenslunda nära natur och strövområden. Baksidan av bostaden vetter mot skog och är insynsskyddad. I närheten finns skola, förskolor och busshållplats som tar dig till Väsby Centrum och pendeltågstation. Varmt välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 15