Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Berglund

Marcus Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fyrklövergatan 15, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fyrklövergatan 15

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 695 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
5 877 kr/mån
38 093 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Fyrklövergatan i centrala Upplands Väsby är verkligen något utöver det vanliga. Med sina generösa 97 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva. Högst upp i huset, på fjärde våningen, njuter du av en fri utsikt och ett högt läge som ger dig en känsla av att vara på toppen av världen. Här kan du verkligen koppla av och låta tankarna vandra fritt medan du tar in den vackra omgivningen. Bostaden är både stor och välplanerad, vilket gör att du får ut det mesta av varje kvadratmeter. Modern utrustning i köket gör matlagningen till en fröjd och ger dig alla möjligheter att laga härliga middagar för familj och vänner. En extra bonus är den härliga balkongen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Här kan du odla dina egna örter eller bara sitta och njuta av en kopp kaffe medan du tar in den friska luften. Kort sagt, denna bostad är en dröm för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att få äga en bit av denna underbara lägenhet. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skvaltagatan 5H, Ekeby, Upplands Väsby kommun
Skvaltagatan 5H, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skvaltagatan 5H, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skvaltagatan 5H

Lägenhet
Ekeby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 384 kr/mån
39 909 kr/m²

Denna vackra bostadsrättslägenhet på Skvaltagatan i det eftertraktade området Ekeby i Upplands Väsby är verkligen något alldeles extra. Med en yta på 55 kvadratmeter finns här gott om utrymme att skapa ditt drömhem. Detta är verkligen ett objekt som har fått mycket kärlek och omtanke genom åren, vilket syns i de påkostade detaljerna och den genomtänkta planlösningen. Bostaden ligger en trappa upp med gavelläge och extra fönster, vilket ger en fantastisk tillgång till en egen balkong där du kan njuta av solen och friska luften. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och möjligheter till långsiktigt boende. Läget är oslagbart med närhet till natur och idrottsanläggningar. Här finns goda kommunikationer, grönområden och nära till en mindre butik och restaurang. Dessutom tar du dig snabbt och enkelt in till Stockholm city med pendeltåget från Upplands Väsby station. Sammanfattningsvis är detta en bostadsrättslägenhet som verkligen sticker ut från mängden. Med sin påkostade inredning, bra förening och attraktiva läge är det här verkligen ett objekt du inte vill missa. Välkommen till Skvaltagatan 5H!

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 11/15
3 786 kr/mån
52 544 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning nu under sommaren!* Nyproducerad 2:a med byggår från 2016, belägen på våning 11 av 15 i Väsby Fyr. Här är din chans att förvärva ett välplanerat boende högt upp i huset med enastående utsikt, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där allt är i nyskick! Här finns allt du behöver, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett stilrent duschrum och välplanerade sociala ytor i kök och vardagsrum i ett genomgående smakfullt utförande. Att dessutom ha tillgång till en av Väsbys högst belägna balkonger med fantastisk utsikt i söderläge är något långt utöver det vanliga i bostadsväg. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och utekök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller varför inte uppleva nyårsafton på tolvslaget? Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad. Missa inte denna chans att förvärva en av Väsby's absolut bästa 2:or, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Verdandivägen 42B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Verdandivägen 42B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Verdandivägen 42B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Verdandivägen 42B

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 495 000 kr
150 m²
5 rum
712 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa belägen i en trygg återvändsgränd på Verdandivägen i Odenslunda, Upplands Väsby. Med en bostadsyta på 150 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen. Här finns fem rum, vilket ger möjligheter till både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Den generösa tomten om 712 kvadratmeter är både stor och lummig, vilket skapar en vacker och privat trädgårdsmiljö. Här kan ni njuta av lugnet och naturen. En eldstad finns också tillgänglig, vilket ger en extra mysig atmosfär och värme under kalla kvällar. Verdandivägen erbjuder ett tryggt läge med minimal trafik tack vare återvändsgränden. Samtidigt har ni närhet till allt som Upplands Väsby har att erbjuda, såsom skolor, butiker och kommunikationer. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och rymlig villa med en stor och lummig tomt. Det trygga läget i återvändsgränden ger en avskild och lugn miljö. Varmt välkomna till Verdandivägen!

  • Premium
Stallgatan 5B, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
Stallgatan 5B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 5B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 5B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/7
5 594 kr/mån
29 734 kr/m²

Stilrent renoverad 4:a om 94 kvm belägen på populära Stallgatan. Bostaden används idag som en liten 5:a med ett extra kontor. Kök, badrum, gäst-WC och en stor del av ytskikten är i fint renoverat skick. Här bor du på fjärde våningen med en härlig balkong i söderläge, fantastisk utsikt över skog och grönska. Bostaden är förutom sitt goda utförande även del i en välskött förening i centrala Väsby med mycket låg belåningsgrad! I avgiften ingår dessutom värme, varmvatten, bredband, kabel-TV, förråd och tillgång till föreningens faciliteter. Bostaden har nära till bussförbindelse mot stationen och Väsby centrum, som även nås till fots på ett par minuters promenad. Från Väsby station tar du dig vidare till Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 27, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Vintervägen 27, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vintervägen 27, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vintervägen 27

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 895 000 kr
82 m²
4 rum
5 024 kr/mån
35 305 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus i barnvänliga Bollstanäs, beläget på populära Vintervägen. Med sin generösa boyta på 82 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder denna bostad både utrymme och modern komfort. På bottenplanet finner du en luftig och öppen sällskapsyta, perfekt för umgänge och avkoppling. Den moderna utrustningen bidrar till en stilren atmosfär och gör vardagen både bekväm och praktisk. Du kan se fram emot att laga mat i ett modernt kök med alla bekvämligheter du kan önska dig. Detta barnvänliga radhus erbjuder också en härlig uteplats på både fram- och baksidan. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med en stor sittgrupp och matbord. Dessutom finns en balkong med utsikt över den grönskande trädgården, perfekt för avkoppling och att njuta av kvällssolen. Med närhet till grönområden, skolor och förskolor är detta ett perfekt boende för den aktiva familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade och moderna bostad i hjärtat av Upplands Väsby. Kontakta oss idag för att boka in en visning och upplev själv allt som detta radhus har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dragonvägen 82, Centralt, Upplands Väsby kommun
Dragonvägen 82, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Dragonvägen 82, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Dragonvägen 82

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 495 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3/5
2 331 kr/mån
43 333 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad 1:a i nyskick med låg avgift och byggår 2019. Här bor ni mycket centralt med studiokänsla och med tillgång till allt som önskas runt hörnet. Bostadens 35 kvadratmeter är välplanerade och yteffektiva. Här ryms såväl sovalkov, ett modernt och stilrent kök, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt ett ljust och luftigt allrum med plats för soffa och matbord. Entrén är placerad i direkt söderläge in mot den skyddade och trevliga innergården vilket ger möjlighet att sitta och njuta i solen intill sin ytterdörr helt skyddat från vägen utanför. Till alla lägenheter hör även ett vindsförråd. Skyddad innegård med trevliga social ytor med möjlighet till flertal sittplatser och grillmöjligheter. Centralt läge med Väsby centrum runt hörnet och endast ett par minuters gångpromenad till Väsby station med dess kommunikationer in mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Industrivägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Industrivägen 24

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
3 686 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrättslägenhet på Kvarnvägen i Upplands Väsby. Med sitt utmärkta läge har du närhet till kommunikationer och bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och enkel. Lägenheten erbjuder 60 kvadratmeter och består av 2 rum. Den är belägen på första våningen i en välskött fastighet med totalt 6 våningar. Det finns en balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Det bör noteras att lägenheten har renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem och sätta din personliga prägel på boendet. Här ges du chansen att skapa en trivsam och funktionell bostad utifrån dina egna preferenser och behov. Kontakta oss för mer information och boka en visning av denna bostad med stor potential.

  • Balkong
  • Hiss
Kavallerigatan 61, Centralt, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 61

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 115 kr/mån
33 254 kr/m²

I ett riktigt bra läge i området ligger denna lägenhet om 63 kvm i ett fint skick, endast ett par minuters promenad till Väsby centrum. Här bor du med en underbar uteplats i väster med sol under eftermiddag till tidig kväll. Lägenheten är välplanerad och har gjorts om till en 3:a, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina ytskikt, renoverat kök och rymligt duschrum. Ett stort sovrum som tidigare nyttjats som vardagsrum. Från det mindre sovrummet nås uteplatsen med en fantastisk altan och stor gräsyta i ett härligt västerläge. Här finns gott om plats för möblemang och utrymme för planeringar för den med gröna fingrar. Tillhörande förråd precis utanför ytterdörren. Gångavstånd till Väsby centrum för handel och pendeltågsstation med täta avgångar till både Stockholm, Arlanda och Uppsala, dessutom finns direktbuss 565 precis i närheten som tar dig till Stockholm city. Varmt välkommen på visning eller ring ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Uteplats
Liljevägen 19, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Liljevägen 19, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Liljevägen 19, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Liljevägen 19

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 195 000 kr
114 + 29 m²
5 rum
246 m² tomt

*Ring för bokade visningar under sommaren!* Välkommen till detta stora och välplanerade radhus beläget på Liljevägen i det barnvänliga området Sjukyrkoberget i Upplands Väsby. Med en bostadsyta på 114 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Här finns fyra rum som är smart fördelade för att skapa en funktionell och trivsam atmosfär. Den generösa carporten rymmer två bilar och ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Perfekt för den bilägande familjen. För den som uppskattar avkoppling finns en bastu, där man kan njuta av sköna stunder efter en hektisk dag. Den privata tomtarean sträcker sig över 246 kvadratmeter och erbjuder möjlighet till utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Förutom radhuset finns även ett kallförråd vidbyggt carporten, vilket ger extra plats för förvaring av verktyg och utrustning. Detta radhus har allt som en familj kan önska sig - både praktiska och bekväma fördelar. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska fastighet i ett attraktivt område.

  • Premium
Stallgatan 8B, Centralt, Upplands Väsby kommun

Stallgatan 8B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 695 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/7
3 961 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 8B och denna väldisponerade och rymliga 2:a på 66 kvm i ett av föreningens bästa lägen! Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med genomtänkta ytor. Du möts innanför entrén av en rymlig hall som möter vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det fullstora sovrummet är beläget med en härlig utsikt mot centrala Upplands Väsby. Badrummet är utrustat med kakel och klinker. Det smakfulla arbetsköket öppnar upp mot vardagsrummet, där en separat matplats skapar en perfekt plats för måltider och sociala samlingar. Det lättmöblerade vardagsrummet har utgång till en möblerbar balkong i sydväst där du kan njuta av solnedgångar och trevliga stunder utomhus. Lägenheten är belägen nära Upplands Väsby centrum, vilket ger dig närhet till olika bekvämligheter och service. Dessutom har du gångavstånd till pendeltåg och buss, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och regionen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 5, Centralt, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 5

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/13
6 021 kr/mån
28 520 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! 070 455 12 85!* Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Centralvägen i centrala Upplands Väsby. Med en yta på 98 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall. Väl ute på den stora balkongen kan du njuta av en vacker utsikt över takåsarna. Balkongen är ett perfekt ställe att koppla av och njuta av frisk luft. Här kan du odla dina egna blommor eller bara sitta ner och läsa en god bok. Läget är centralt och bekvämt med närhet till allt du behöver. Här har du gångavstånd till butiker, restauranger, kollektivtrafik och andra bekvämligheter. Du har även nära till grönområden och promenadstråk där du kan njuta av naturen när det passar dig. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet på Centralvägen ett fantastiskt tillfälle att få bo i en stor och välplanerad bostad med vacker utsikt och centralt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Upplands Väsby!

  • Balkong
  • Hiss
Ekebyvägen 8D, Ekeby, Upplands Väsby kommun

Ekebyvägen 8D

Lägenhet
Ekeby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 442 kr/mån
37 642 kr/m²

Modern lägenhet i det växande området Ekeby, ett attraktivt och mysigt låghusområde med familjär känsla. På Ekebyvägen 8D finner ni denna 2:a om 53 kvm, en nästintill ny lägenhet med byggår 2015. Den öppna planlösningen och de genomgående ljusa materialvalen bidrar till ett ljust och luftigt boende. Lägenheten består av en välkomnande hall, duschrum som är rymligt med all önskvärd utrustning, ett vardagsrum och kök som erbjuder trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning emellan, här finns även utgång till lägenhetens balkong. I anslutning till vardagsrummet följer sovrummet med en lyxig klädkammare intill. Ekeby är ett barntätt och naturskönt område med fina strövområden och barnomsorg intill, en riktigt härlig plats att bo på. Ring gärna för privatvisning!

  • Balkong
Skvaltagatan 5A, Fresta, Upplands Väsby kommun

Skvaltagatan 5A

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 384 kr/mån
38 091 kr/m²

Modern lägenhet från 2017 i barnvänligt och naturnära område, ett attraktivt och mysigt låghusområde med familjär känsla. Lägenhetens disponeras över 55 kvm samt en mysig uteplats mot innergården och möblerbar yta på framsidans loftgång. Den öppna planlösningen och de genomgående ljusa materialvalen bidrar till ett ljust och luftigt boende. Lägenheten består av en välkomnande hall med klädkammare intill, stort sovrum med gott om förvaring och även duschrummet är rymligt med all önskvärd utrustning. Vardagsrum och kök erbjuder trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning emellan, här finns även utgång till baksidans uteplats. Omtyckt förening utrustad med bergvärme. Närliggande bussar till Upplands Väsby station samt gångavstånd till barnomsorg, lekplatser, fotbollsplan och motionsspår. P-plats finns reserverad till bostaden vid önskemål och det finns även gott om gästparkeringar i området. Fresta är ett barntätt och naturskönt område med fina strövområden och barnomsorg intill. I området finns nyöppnade Meggumi, en japansk restaurang där man kan stanna för en matbit både under lunch och middagstid. Varmt välkomna att anmäla erat intresse redan idag!

  • Balkong
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun

Trädgårdsvägen 19

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 450 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 156 kr/mån
35 366 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till denna rymliga och eftertraktade enrummare med fantastisk uteplats mot föreningens gröna innergård. Lägenheten är i genomgående gott skick och erbjuder bland annat ett fullstort och renoverat kök samt stambytt och helkaklat duschrum. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Belägen i omtyckta Runby med natursköna omgivningar och motionsspår runt knuten. Bra för pendlaren med ett bekvämt gångavstånd till pendeltåg och bussar som når Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min.

Holmvägen  36, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Holmvägen 36

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/3
6 878 kr/mån
27 903 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i centrala Upplands Väsby! Här erbjuds en rymlig och välplanerad bostad om 92 kvadratmeter, perfekt för den moderna familjen eller paret som letar efter extra utrymme att växa i. På andra våningen finner du denna pärla, med en trevlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom finns det en uthyrningsdel med egen ingång, perfekt för den som vill ha extra intäkter eller kanske vill ha plats för hemmakontor eller hobbyverksamhet. Möjligheterna är oändliga! Holmvägen erbjuder ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finner du bra kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för avkoppling och rekreation. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam boendemiljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka in en visning av denna drömliknande bostad. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Lövstavägen 50A, Runby, Upplands Väsby kommun

Lövstavägen 50A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 595 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/4
6 714 kr/mån
32 438 kr/m²

*Ring för bokade visningar under sommaren!* Välkommen till Lövstavägen 50A! Här bor man i en optimalt planerad 4:a som erbjuder stora sällskapsytor och mycket ljusinsläpp. Välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum med öppet mot kök som ger goda sociala möjligheter. Genomgående fint renoverad med badrum och gäst-wc. Fantastisk bostad som är redo att flyttas in i direkt och börja bo! På innergården finns barnvänliga ytor, grillplats och separata byggnader med tvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd. I föreningen finns det bland annat gym, bastu och relax. I direkt anslutning till lägenheten finns Runbyskogens fina elljusspår och härifrån tar du dig enkelt via gång- och cykelväg till Mälaren som erbjuder bland annat badplats, båtklubb och Väsby Ridskola. Väsby station nås på promenadavstånd alternativt buss, pendeln tar dig sedan vidare till Stockholm City, Arlanda och Uppsala inom halvtimmen. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sommarvägen 18A, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Sommarvägen 18A

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 395 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1/2
7 167 kr/mån
28 771 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska bostadsrättslägenhet belägen i Grimstaby. På 118 smart planerade kvadratmeter fördelas bostaden på fyra sovrum, ett vardagsrum, två badrum och ett stilrent kök. Utöver dessa goda egenskaper så får man även en enorm uteplats med egen ingång. Senast som 2023 renoverades ena badrummet och man har under året gjort om både planlösning samt ytskikten. Detta är en bostad där du som köpare kan direkt börja flytta in och börja bo. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa chansen! Grimstaby är beläget i ett myckettrevligt och barnvänligt område. I Bollstanäs finns flera förskolor varav en finns i Grimstaby. Bollstanäs Skola samt Bredden Skolan med Fsk-åk 5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Gångavstånd till såväl Bredden med dess utbud av butiker däribland Bauhaus, Ica, Hööks, apotek, Sats. Härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana.

  • Uteplats
Drabantgatan 52, Centralt, Upplands Väsby kommun

Drabantgatan 52

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 545 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 331 kr/mån
44 783 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad 1:a i nyskick med låg avgift och byggår 2019. Här bor ni mycket centralt med studiokänsla och med tillgång till allt som önskas runt hörnet. Bostadens 34.5 kvadratmeter är välplanerade och yteffektiva. Här ryms såväl sovalkov, ett modernt och stilrent kök, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt ett ljust och luftigt allrum med plats för soffa och matbord. Entrén är placerad i direkt in mot den skyddade och trevliga innergården. Balkongen är i direkt söderläge vilket ger möjlighet att sitta och njuta i solen. Till alla lägenheter hör även ett vindsförråd. Skyddad innegård med trevliga social ytor med möjlighet till flertal sittplatser och grillmöjligheter. Centralt läge med Väsby centrum runt hörnet och endast ett par minuters gångpromenad till Väsby station med dess kommunikationer in mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ryttargatan 296, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 296

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
6 818 kr/mån
26 791 kr/m²

Välplanerad lägenhet med radhuskänsla och två fantastiska uteplatser, varav baksidan i bästa söderläge! Här är både kök och badrum i fint skick. Här bor du med en riktigt trevlig utemiljö i form av två uteplatser, den ena vid entrén och den andra på den insynsskyddade baksida med trädäck i söderläge. Lägenhetens 67 kvm disponeras idag som 3 rum och kök. Området karaktäriseras med radhuskänsla och mysiga innergårdar med lekplatser etc. Inom gångavstånd finns både direktbuss 565 till Stockholm City samt pendeltågsstation som tar dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala. I närheten finns även Väsby Centrum och handelsplatsen Bredden med butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

  • Uteplats
Centralvägen 2E, Centralt, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 8/15
3 183 kr/mån
49 896 kr/m²

Nyproducerad 2:a med byggår 2016, belägen på åttonde våningen i Väsby Fyr. Här är din chans att förvärva ett välplanerat boende högt upp i huset med enastående utsikt, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum där allt är i nyskick! Här finns allt du behöver, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett stilrent duschrum och välplanerade sociala ytor i kök och vardagsrum i ett genomgående ljust utförande. Dessutom har du en balkong i soligt söderläge och en vidsträckt utsikt. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, barnvagns- och cykelförråd, garage m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och utekök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller varför inte uppleva nyårsafton på tolvslaget? Ett stenkast från porten ligger både pendeltågsstationen, restauranger, kulturhus samt att du på några minuters promenad tar dig till Väsby centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stora vägen 81B, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning

Stora vägen 81B

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 995 000 kr
160 + 20 m²
6 rum
998 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 22