Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Teresa Klintborg

Teresa Klintborg

Om mig

Söker ni en lugn och trygg fastighetsmäklare med över 20 år i branschen är ni varmt välkomna att kontakta mig. Jag har arbetat som mäklare i Upplands Väsby sedan 2002 och känner till varenda gata, område och många fina smultronställen. Mitt driv och målmedvetenhet och långa gedigna erfarenhet ger mig en bra balans att kunna hantera olika typer av säljprocesser och livssituationer oavsett vilken typ av bostadsmarknad som råder. Sedan 2013 driver jag Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Väsby.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 17:30
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 19C

Radhus
Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 295 000 kr
112 m²
5 rum
6 104 kr/mån
38 348 kr/m²

Unikt radhusboende i lugn harmonisk miljö med bilfria innergårdar och ett gemensamt poolområde som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här kan du förverkliga drömmen om det tidiga morgondoppet då bostaden är belägen nära poolområdet. Inte nog med det finns det fina promenadstråk direkt utanför dörren och närhet till Norrvikens vatten. Bostaden erbjuder två ljusa och luftiga våningsplan med sociala ytor på entréplanet som har direkt anslutning till två uteplatser med sol från morgon till kväll. Övervåningen erbjuder 3-4 rum och den tredje vindsvåningen kan inredas, ett gemensamt bygglov är under behandling. Baksidan öppnar upp mot ett naturskönt södervänt läge med plats för lek i skyddad miljö med bland annat en gemensam studsmatta för radhuslängans barn. På framsidan ges plats för både sittgrupp i eftermiddags- och kvällssolen samt familjens alla uteleksaker, cyklar m.m varav ett rymligt förråd. Föreningen Sanda Ängar består av 30 stycken radhus och är unik i sitt slag med att erbjuda ett gemensam och mycket uppskattat poolområde. På innergården finns fina lekytor för barnen och det är lätt att springa mellan husen utan att oroa sig för störande biltrafik. En parkeringsplats ingår i avgiften och gästplatser finns att tillgå inom området. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 30

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
8 500 000 kr
158 m²
7 rum
925 m² tomt

Nu kan vi återigen presentera ett av de påkostade och moderna passivhusen på Vikingavägen, ritade av arkitekt Anders Holmberg - ett hus utöver det vanliga! Här bor man med låga driftkostnader i ett hus som är oerhört välskött. Beläget som ett av de sista husen långt ner på Vikingavägen med ett lugnt naturskönt läge. Planlösning är väl genomtänkt och passar såväl den lilla barnfamiljen som den stora tonårsfamiljen som önskar egna ungdomsrum att hänga i utan att störa resten av familjen. De 158 kvm (180 kvm golvyta) fördelar sig över två plan med totalt 7 rok varav 5 möjliga sovrum i varierande storlekar. Ljusa öppna sociala ytor löper längs med hela husets entréplan i anslutning till den skyddade baksidan och dess altan. Den inbjudande trädgården breder ut sig i bästa sydvästläge med soliga uteplatser och generösa gräsytor för barnen att leka på. Här samsas prunkande rabatter med blommande buskar och träd, murar och belysning, allt mycket väl omhändertaget och in i minsta detalj planerat så att det skall smälta in i den naturliga miljön på bästa sätt. Infarten är väl tilltagen och ger plats för flera bilar varav en i carport. Vikingavägen ligger i Bollstanäs - ett av Väsbys mest eftertraktade områden med förskola och skolor inom närområdet samt gångavstånd till "Bippen". Inom ett par minuters räckhåll breder Norrvikens vatten ut sig med dess vackra promenadstråk med möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bokning av privat visning!

  • Premium
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vassundagränd 5, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vassundagränd 5

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 500 000 kr
144 + 17 m²
5 rum
329 m² tomt

Nu har du möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömboende i lugnt barnvänligt område med natursköna områden runt knuten. Huset har varit i samma familjs ägo sedan 1970 och är nu redo att byta ägare. Huset kräver en del renovering men har en fin planlösning som går att omfördela och planera på många olika sätt - låt fantasin flöda! Bostaden erbjuder idag 5 rok med möjlighet till fler. Det finns två badrum samt en separat tvättstuga med grovingång. Trädgården som omger huset har två uteplatser i olika väderstreck, uterum samt garage och förråd. På baksidan av huset har man en vacker naturskön utsikt med lugnt fint läge. Vassundagränd är beläget i lummiga, lugna villakvarter med närhet till stora natursköna naturområden. Området är extra populärt bland barnfamiljer då det finns bra förskolor och skolor i närområdet. En ny modern skola är färdigbyggd inom kort. Goda kommunikationer med buss finns till Upplands Väsby station och Väsby centrum. Huset behöver lite kärlek och omvårdnad - ett perfekt boende för den som längtar efter att få skapa och renovera!

  • Premium
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 19, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 19

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 424 kr/mån
26 351 kr/m²

Trevlig och mycket välplanerad 3:a med fritt naturskönt läge och balkong i bästa söderläge. Här bor man högst upp med utsikt över föreningens lummiga innergård och utsikt över det lugna villaområdet bredvid. Från lägenhetens båda håll blickar man ut över området utanför, detta är verkligen ett fint läge! Bostaden är genomgående välskött med en ljus färgsättning och generösa och väl tilltagna rum. Vardagsrummet ligger i ett ljust söderläge och bjuder in till en inglasad balkong i söder med underbar utsikt. Rymligt kök med matplats intill ett stort fönsterparti med även här med utsikt. Föreningen har en stor innergård med härliga grönytor, grill och lekplats.. Runby ligger naturskönt beläget nära Runbyskogen, Edssjön och gångavstånd till Mälaren. Detta är även ett riktigt bra läge för pendlaren som på några minuter når pendeltåget som går vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Söker ni en av riktigt stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad är detta en bostad för dig! Föreningen har dessutom utfört stora renoveringar och underhåll under 2000-talet.

  • Premium
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 15:45
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 4, vån 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 4, vån 3

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 326 kr/mån
34 653 kr/m²

Ta tillfället i akt och förvärva ett välplanerat boende med ljusa luftiga ytor och en modern planlösning. Här är varje kvadratmeter nyttjat till fullo. Inredningen går i stilrena inslag med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två rymliga sovrum och ett stort badrum kombinerat tvättrum. Rymlig balkong i sydvästläge med sol hela kvällen samt utsikt mot en lugn naturskön baksida med åkermark i blickfång. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Från området finns promenadvägar hela vägen till Runby skola och trevliga omgivningar med Edsjön i närheten. Föreningens moderna fastigheter uppfördes 2020 med ett klimatsmart tänk. Här finns både solceller och bergvärme installerat som bidrar till en låga driftkostnader och lägre avgifter i förlängningen. I föreningen finns parkerings- och carportsplatser, cyckelförråd och lägenhetsförråd. För den kräsne är det här ett ypperligt tillfälle för den som har högt ställda krav på sin boendemiljö och vill sätta en extra guldkant på vardagen! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 13:30
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pepparbodavägen 3, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pepparbodavägen 3

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 190 000 kr
143 m²
4 rum
417 m² tomt

Mycket välskött 1-planshus med trevlig atriumgård och skyddade uteplatser. Här bor man med allt i ett och samma plan om 143 kvm! Denna bostad kräver minimalt med insats, här är det bara att flytta in och börja bo. Huset präglas av ljusa generösa sällskapsytor med plats för rejäla möblemang. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina möjligheter till samvaro och trevliga tillställningar. Från dessa utrymmen når man två uteplatser/trädgården i olika väderstreck, båda väl skyddade från insyn och bra solläge. Detta är ett bekvämt boende för såväl barnfamiljen som för den det äldre paret. Planlösningen går att förändra efter familjens behov och rummen kan utökas till 7 stycken varav 5 sovrum. Idag erbjuder bostaden fyra rum men går utmärkt att omdisponera. Den skyddade och mycket barnvänliga atriumgården når du från den välkomnande entrén och från köket når man den andra delen av trädgården med altan, uterum och mysig grillplats. Ett stenkast från huset finns det tillhörande garaget i länga samt extra parkeringsplatser. Här på Pepparbodavägen 3 finner ni ett boende som omger sig av fina naturområden, flera bra förskolor och skolor samt hög trivselfaktor bland de boende i området. Varmt välkommen med en visningsanmälan till mäklaren!

  • Premium
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 24, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 24

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 539 kr/mån
24 603 kr/m²

NU kan vi erbjuda en rymlig 2:a med härligt ljusinsläpp och rejäla utrymmet. Bostaden är välskött men har äldre ytskikt. Belägen med ett mycket trevligt läge med balkong i soligt söderläge mot lugn innergård med blomstrande rabatter och trevliga sittgrupper. Bostaden är placerad på första våningsplanet vilket underlättar för den som vill slippa trappor. Sovrummet är stort och har två ingångar, går att dela av till två möjliga sovrum om man tar bort klädkammaren. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Dessutom finns här tvättstugor, lägenhetsförråd och hiss och andra utrymmet för medlemmarna. Holmvägen erbjuder ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Här finner du bra kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för avkoppling och rekreation. Med endast tre våningar i fastigheten får du en lugn och trivsam boendemiljö. Säljaren är flexibel med tillträdet. VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV EN PRIVAT VISNING!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liljevägen 5, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun

Liljevägen 5

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 195 000 kr
115 + 30 m²
6 rum
240 m² tomt

SÄNKT PRIS!! VISNING PÅ SÖNDAG 21 APRIL KL. 13.30!! Varmt välkommen till detta familjevänliga boende i lugnt naturskönt område beläget långt in på återvändsgata. Detta rymliga radhus fördelar sig över två plan om totalt 145 kvm med 6 rok. Bostaden erbjuder sociala ytor som vardagsrum och kök i praktisk planlösning på entréplan med utgång till bostadens uteplats i perfekt söderläge. Badrum och kök är renoverade senaste åren. Det mycket generösa badrummet erbjuder två duschplatser, badkar samt tvättavdelning. På övre plan finns fyra rymliga sovrum varav ett ytterligare duschrum. Från detta våningsplan når man både balkong och ytterligare en uteplats varav den sistnämnda belägen mot allmänning. Förutom uteplatser i olika väderstreck finns både carport och förråd intill huset vilket gör detta boende oerhört praktiskt och välfungerande. Huset har en del renoveringsbehov. Här på sjukyrkoberget bor man med ett lugnt naturskönt läge, perfekt för barnfamiljen. På bara några minuter når man såväl förskola och skola samt Breddens handelsplats med restauranger, affärer, gym etc. men även Norrvikens trevliga omgivningar med bad sommartid och plogad skridskobana vintertid. * FRIKÖPT RADHUS UTAN MÅNADSAVGIFT! * CARPORT VID HUSET! * STOR ALTAN I SOLIGT LÄGE PÅ FRAMSIDAN AV HUSET! * BAKSIDA MOT ALLMÄNNING! * BADRUM OCH KÖK RENOVERAT! * BARVÄNLIGT OMRÅDE!

Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Jordbrukargatan 36

Villa
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 495 000 kr
141 m²
5 rum
6 500 kr/mån

Långt in i området med ett fint gavelläge ligger detta optimalt planerade 2-plans villa med byggår 2018. Här bor man med all tänkbar bekvämlighet och komfort ett nyproducerat hus kan erbjuda. I Brf Poppelhusen har samtliga hushåll en stor plan trädgård med tillhörande trädäck och sin egna infart med plats för tre bilar varav en i carport. Bostaden är ljus och rymlig med stora fina fönsterpartier i olika väderstreck. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor som kök, vardagsrum och matsal. På övre plan finns fyra rum varav tre sovrum. På varje plan finns ett duschrum. Här i området Eds Allé trivs barnfamiljerna då det alltid är nära en lekpark och naturskön miljö. På några få minuter når man Runby skogen med bär- och svampskog såväl som skidspår och löpbanor runt knuten. Från området finns ett promenadstråk till förskola och Runby skola. På cykelavstånd når man Mälaren med fina badstränder, kanotklubb och ridskola. För pendlaren är det inte långt till Väsby station där man tar sig vidare till Stockholm C, Uppsala och Arlanda inom 30 min. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9