Mäklare Teresa Klintborg

Teresa Klintborg

Om mig

Söker ni en lugn och trygg fastighetsmäklare med över 20 år i branschen är ni varmt välkomna att kontakta mig. Jag har arbetat som mäklare i Upplands Väsby sedan 2002 och känner till varenda gata, område och många fina smultronställen. Mitt driv och målmedvetenhet och långa gedigna erfarenhet ger mig en bra balans att kunna hantera olika typer av säljprocesser och livssituationer oavsett vilken typ av bostadsmarknad som råder. Sedan 2013 driver jag Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Väsby.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Runbyvägen 35, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Runbyvägen 35

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
6 600 000 kr
140 + 55 m²
6 rum
702 m² tomt

Söker ni en familjevilla i mycket gott skick kan vi nu erbjuda ett boende på attraktiva Runbyvägen. Husets totalyta om 195 kvm, fördelar sig över två plan om sex rum och kök samt biutrymmen. De representativa sällskapsytorna med nyrenoverat kök från Marbodal och ett ljust hemtrevligt vardagsrum är placerade på övre plan med utgång till altan och trädgård i sydväst. Bostaden har renoverats de senaste åren och hela huset håller en genomgående hög standard med en modern färgsättning och harmonisk inredning. Planlösningen är praktisk och passar såväl den lilla som den stora familjen. Framför allt är den utmärkt för tonårsfamiljen som önskar sovrum, duschrum samt extra allrum på eget våningsplan. I övrigt finns två kaklade duschrum, bastu samt en stor tvättstuga. Trädgården är sluttande och erbjuder plats för barnens lek och flera mysiga uteplatser i skyddad sydvästläge. Här kan man välja mellan två altaner som båda erbjuder sol dag som kväll varav en under tak. Förutom garage i huset och elbilsladdare finns det plats för två bilar på infarten. Bostaden ligger med ett ypperligt läge med närhet till pendeltågsstation, mathandel, skolor och barnomsorg men framför allt det Runby är känt för, sin vackra natur och närheten till Mälaren. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Njurstavägen 14, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Njurstavägen 14

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 495 000 kr
101 + 23 m²
4 rum
457 m² tomt

Nu kan vi presentera ett av de omtyckta husen i det omåttligt populära och barnvänliga området "Ägget". Här bor man riktigt praktiskt med allt i ett och samma plan. Planlösningen är omgjord till fördel för ett stort kök och tre generösa sovrum. Badrum och en separat gäst wc är renoverade. Stor fin trädgård på båda sidor om huset i bästa solläge med flera skyddade uteplatser. Fruktträd, bärbuskar och plana fina ytor att springa runt och leka på. Garage samt plats för flera bilar på infarten. Inom området finns såväl lekpark som fina naturområden och på kort promenadavstånd når man flera förskolor, Runby skola, välsorterad mataffär samt gångavstånd till pendeltåget. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Jordbrukargatan 36, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Jordbrukargatan 36

Villa
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
5 495 000 kr
141 m²
5 rum
5 100 kr/mån

Långt in i området med ett fint gavelläge ligger detta optimalt planerade 2-plans villa med byggår 2018. Här bor man med all tänkbar bekvämlighet och komfort ett nyproducerat hus kan erbjuda. I Brf Poppelhusen har samtliga hushåll en stor plan trädgård med tillhörande trädäck och sin egna infart med plats för tre bilar varav en i carport. Bostaden är ljus och rymlig med stora fina fönsterpartier i olika väderstreck. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor som kök, vardagsrum och matsal. På övre plan finns fyra rum varav tre sovrum. På varje plan finns ett duschrum. Här i området Eds Allé trivs barnfamiljerna då det alltid är nära en lekpark och naturskön miljö. På några få minuter når man Runby skogen med bär- och svampskog såväl som skidspår och löpbanor runt knuten. Från området finns ett promenadstråk till förskola och Runby skola. På cykelavstånd når man Mälaren med fina badstränder, kanotklubb och ridskola. För pendlaren är det inte långt till Väsby station där man tar sig vidare till Stockholm C, Uppsala och Arlanda inom 30 min. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
Centralvägen 10, Centralt, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 10

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 495 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/4
6 953 kr/mån
31 486 kr/m²

Prissänkt med 300.000 kr!! Högst upp i huset med utsikt över takåsarna välkomnas ni in i en fantastisk bostad med två stora balkonger i söder. De 111 kvm breder ut sig på ett eget våningsplan med två separata entréer, perfekt för den som söker ett generationsboende men även utmärkt för den som vill bo stort och spatiöst! Bostaden är ursprungligen fyra rum och kök, planlösningen har öppnats upp och rumsfördelningen suddats ut mellan vardagsrum och matplats för att skapa ytor med det sociala samspelet i centrum. Här finns förutom stora sociala ytor även rymliga sovrum, två stycken badrum och två separata ingångar till bostaden som möjliggör uthyrningsdel. Bostadens takhöjd är i vinkel som på sin högsta höjd närmast fönsterna mot baksidan mäter 312 cm. Bostaden har under 2020 renoverats fackmannamässigt och stilrent från golv till tak i samtliga rum förutom badrummen som håller en god standard med kakel och klinker. Bostadens två stora balkonger vetter mot lugn återvändsgata där den ena nås från matsalen och det andra från det stora sovrummet. Här har du sol större delen av dagen med en fantastisk utsikt. Bekvämt gångavstånd till allt vad ett centrumnära boende kan erbjuda. I närområdet finns gott om restauranger, butiker samt pendeltåg som inom halvtimmen tar dig till bl.a. Stockholm city, Arlanda och Uppsala. Brf Vilundaborgen är en trivsam förening som dessutom har många lokaler som hyrs ut längs Centralvägen. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4