Mäklare Teresa Klintborg

Teresa Klintborg

Om mig

Söker ni en lugn och trygg fastighetsmäklare med över 20 år i branschen är ni varmt välkomna att kontakta mig. Jag har arbetat som mäklare i Upplands Väsby sedan 2002 och känner till varenda gata, område och många fina smultronställen. Mitt driv och målmedvetenhet och långa gedigna erfarenhet ger mig en bra balans att kunna hantera olika typer av säljprocesser och livssituationer oavsett vilken typ av bostadsmarknad som råder. Sedan 2013 driver jag Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Väsby.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxundavägen 40, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Oxundavägen 40, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Oxundavägen 40, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Oxundavägen 40

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
3 995 000 kr
87 + 23 m²
5 rum
3 975 kr/mån
45 920 kr/m²

Varmt välkommen till detta charmiga 50-talsradhus med bevarade tidstypiska detaljer från byggår. Här bor man med två egna uteplatser och ett fint lummigt gavelläge i sydväst. Bostaden erbjuder två plan samt källare med biutrymmen. Upp till 5-6 rok har man fått plats med i detta välplanerade radhus. Från kök och matrum når man en lummig trädgård i bästa sydvästläge. Här trivs perenne växter, odlingar och till och med vinrankor. I källarplan finns tvättstuga och flera förrådsutrymmen och utanför huset finns en parkeringsplats som tillhör bostaden. Området karakteriseras av 50-tals bebyggelse med barnvänlig och naturskön omgivning. På bekvämt gångavstånd når man Runbyskogen som sträcker sig hela vägen till Mälaren med bra bär- och svampskog och trevliga rekreationsområden. Även pendeltågstationen ligger på gångavstånd, vilket är perfekt för pendlaren. Varmt välkomna till denna radhusidyll!

  • Premium
  • Uteplats
Liljevägen 100, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Liljevägen 100, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Liljevägen 100, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Liljevägen 100

Villa
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 490 000 kr
115 + 30 m²
236 m² tomt

Välkommen till ett av områdets finaste radhus på attraktiva Liljevägen. Här erbjuder vi nu en oslagbar kombination av komfort och moderna bekvämligheter med ett riktigt fint läge! Här finner du en bostad i toppskick, där samtliga rum har genomgått renoveringar. Ett stort plus är de två murade öppna spisarna som skapar en varm och mysig atmosfär, en på varje plan. Planlösningen är optimal med vardagsrum och kök på entréplan med fri utsikt över ängarna utanför. Bostaden rymmer hela fem rum, varav tre generösa sovrum som går att dela av till fyra. Förutom detta finns två trevliga vardagsrum varav ett med biljardbord, perfekt för underhållning och sociala tillställningar med vänner och familj. Badrummet är stort och utrustat med bastu och tvättavdelning vilket ger dig möjlighet att njuta av avkopplande stunder. Två altaner, en på varje plan ger möjlighet att njuta av sol både morgon och kväll. På baksidan av huset har man skapat en stor skyddad oas som badar i ljus hela dagen för att sedan runda huset och nå framsidans altan mot kvällskvisten. Framför huset finns plats för två bilar i den tillhörande carporten. Denna bostad är tryggt belägen på en lugn återvändsgata med ett fint barnvänligt läge. Från huset tar det endast några minuter till Bredden skolan och ytterligare några minuter till når du förskolan Råbäcken. På bekvämt gångavstånd når man Norrvikens vatten och Breddens köpcentrum. Varmt välkomman att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 30, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 30

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
8 500 000 kr
158 m²
7 rum
925 m² tomt

Nu kan vi återigen presentera ett av de påkostade och moderna passivhusen på Vikingavägen, ritade av arkitekt Anders Holmberg - ett hus utöver det vanliga! Här bor man med låga driftkostnader i ett hus som är oerhört välskött. Beläget som ett av de sista husen långt ner på Vikingavägen med ett lugnt naturskönt läge. Planlösning är väl genomtänkt och passar såväl den lilla barnfamiljen som den stora tonårsfamiljen som önskar egna ungdomsrum att hänga i utan att störa resten av familjen. De 158 kvm (180 kvm golvyta) fördelar sig över två plan med totalt 7 rok varav 5 möjliga sovrum i varierande storlekar. Ljusa öppna sociala ytor löper längs med hela husets entréplan i anslutning till den skyddade baksidan och dess altan. Den inbjudande trädgården breder ut sig i bästa sydvästläge med soliga uteplatser och generösa gräsytor för barnen att leka på. Här samsas prunkande rabatter med blommande buskar och träd, murar och belysning, allt mycket väl omhändertaget och in i minsta detalj planerat så att det skall smälta in i den naturliga miljön på bästa sätt. Infarten är väl tilltagen och ger plats för flera bilar varav en i carport. Vikingavägen ligger i Bollstanäs - ett av Väsbys mest eftertraktade områden med förskola och skolor inom närområdet samt gångavstånd till "Bippen". Inom ett par minuters räckhåll breder Norrvikens vatten ut sig med dess vackra promenadstråk med möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bokning av privat visning!

  • Premium
Frisells gata 19C, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Frisells gata 19C

Radhus
Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 795 000 kr
112 m²
6 rum
3 942 kr/mån
42 813 kr/m²

Unikt radhusboende i lugn harmonisk miljö med bilfria innergårdar och ett gemensamt poolområde som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här kan du förverkliga drömmen om det tidiga morgondoppet då bostaden är belägen nära poolområdet. Inte nog med det finns det fina promenadstråk direkt utanför dörren och närhet till Norrvikens vatten. Bostaden erbjuder två ljusa och luftiga våningsplan med sociala ytor på entréplanet som har direkt anslutning till två uteplatser med sol från morgon till kväll. Övervåningen erbjuder 3-4 rum och den tredje vindsvåningen kan inredas, ett gemensamt bygglov är under behandling. Baksidan öppnar upp mot ett naturskönt södervänt läge med plats för lek i skyddad miljö med bland annat en gemensam studsmatta för radhuslängans barn. På framsidan ges plats för både sittgrupp i eftermiddags- och kvällssolen samt familjens alla uteleksaker, cyklar m.m varav ett rymligt förråd. Föreningen Sanda Ängar består av 30 stycken radhus och är unik i sitt slag med att erbjuda ett gemensam och mycket uppskattat poolområde. På innergården finns fina lekytor för barnen och det är lätt att springa mellan husen utan att oroa sig för störande biltrafik. En parkeringsplats ingår i avgiften och gästplatser finns att tillgå inom området. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bostaden!

  • Uteplats

Visar alla 4