Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Fält

Andreas Fält

Om mig

Tillgänglighet och flexibilitet är extremt viktigt i rollen som fastighetsmäklare, och en återkommande kommentar från mina köpare och säljare är att det är lätt att få tag på mig – oavsett tidpunkt. Värdesätter du en professionell, ärlig och hängiven mäklare som representerar ett mycket starkt varumärke? Då kommer vi att trivas bra ihop. Min främsta drivkraft är att förverkliga mina kunders bostadsdrömmar, hoppas jag kan få hjälpa till med dina.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viragatan 7, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Viragatan 7

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 695 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2/6
6 671 kr/mån
42 682 kr/m²

Välkommen till en flexibel bostad med mycket karaktär i hjärtat av Kungsängen. Den dova färgsättningen i kombination med en planlösning som väcker nyfikenhet skapar en mycket härlig och exklusiv känsla. Ursprungligen hade lägenheten fyra rum, men i nuläget är vardagsrummet avdelat vilket ger ett femte. Dessutom har du tack vare en väl tilltagen klädkammare intill sovrum 1 i praktiken ytterligare ett rum att nyttja! Ett boende med många möjligheter helt enkelt. Badrummen och köket håller förstås den höga standard du förväntar dig och in mot gården finns den större balkongen, som är inglasad. Lägenhetens takbelysning är kopplad till Plejd för smidig kontroll via app - ett måste för att med ett tryck sätta exakt den mysbelysning du önskar i alla rum samtidigt. Bostadens utformning underlättar för familjen som söker möjlighet att kunna kombinera avskildhet och umgänge utan att störas av varandra. Nuvarande ägare har dessutom bytt alla innerdörrar till massiva sådana som gör det svårare för ljud att färdas mellan rummen. Här bor du med vardagens bekvämligheter inom räckhåll, liksom med promenadavstånd till city, Resecentrum och härliga strövområden kring Fyrisån. Områdets samlingspunkt, Anna Petrus park, ligger ett stenkast bort och från den ena balkongen kan du hålla koll på familjemedlemmar som är där och leker. På källarplanet disponerar lägenhetsinnehavaren ett förråd och här finns även parkeringsplatser för bil och mc. Parkeringsgaraget har separat kö. Även Uppsalahem och Aimo Park förvaltar parkeringshus i området, vilket ökar sannolikheten att få garageplats. Det här kvarteret i Kungsängen är mycket populärt och det är lätt att förstå varför. Föreningens fina och skyddade innergård, närheten till Årike Fyris, Stadsträdgården och Anna Petrus park är några exempel på uppskattade inslag. Inom kort blir fördelarna ännu fler då det byggs en ny förskola i närheten, i anslutning till denna en park och när Tullgarnsbron är klar kan du vintertid promenera till Kap med längdskidorna på axeln och köra på det preparerade spåret. Utöver detta erbjuder Kungsängen ett rikligt utbud av restauranger, frisörsalonger, gym, butiker och annat som förväntas av en modern stadsdel. Närheten till Uppsala Resecentrum underlättar tågpendling och för den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till närmaste E4 påfart. Välkommen hem till ett boende med allt du behöver!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eldkvarnsgatan 7, Industristaden, Uppsala kommun

Eldkvarnsgatan 7

Lägenhet
Industristaden, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/7
4 178 kr/mån
47 198 kr/m²

Funktionell och modern planlösning där kök och vardagsrum möts i en halvöppen lösning vilket ger möjlighet till familjära umgängen. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen mot nordväst. Tilltalande planlösning fördelad på två sovrum varav det ena med balkong och klädkammare. Ett helkaklat duschrum, en gäst-wc och en separat tvättstuga. En perfekt bostad för barnfamiljen eller för er som planerar att sälja villan. Bostaden har även ett tillhörande källarförråd. Bostadsrättsföreningen HSB 402 Hamnen registrerades 2016 och huset byggdes under åren 2016 - 2019. Belåningen är mycket låg, liksom avgifterna. Medlemmarna har tillgång till mervärden såsom bland annat övernattningsrum för gäster, relaxavdelning och festlokal. På innergården finns en parkliknande trädgård som ger en rogivande känsla med både sittgrupper och barnvänliga sällskapsytor. Här i Kungsängen finns idag bl. a. välsorterad mataffär Willys, klädbutik Lager 157, flera förskolor, frisör och restauranger. Ett utmärkt läge med närhet till såväl Resecentrum som stadskärnan med all tänkbar service. Det fina promenadstråket längs med ån tar dig till stadskärnan, till Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset. Fyrisån flyter stilla genom staden och sommartid är det många som passar på att avnjuta lunchen på någon av uteserveringarna som finns belägna kring den.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2