Mäklare Patrik Albertsson

Patrik Albertsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vabränna 37, Veddige, Varbergs kommun

Vabränna 37

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

2 495 000 kr

110 m²

5 rum

4 400 m² tomt

Drömmer du om att ha ett boende med möjligheter till självhushåll så erbjuds här en underbar oas i Veddige med bekvämt pendlingsavstånd till såväl Varberg som Göteborg! Här finns ett charmigt rödmålat bostadshus och en ekonomibyggnad som tidigare fungerat som stall med tre boxar. Här finns också två hönshus samt en stor och vacker tomt. På nedre plan finner du ett sovrum, ett stort och välplanerat kök med matplats, vardagsrum med utgång till en härlig altan samt en gästtoalett. På övre plan hittar du tre sovrum av vilka två har praktiska kattvindar för extra förvaring, en möblerbar hall samt badrum. På den böljande tomten finns alla möjligheter för sommarens lekar, grillfester och att bara njuta. Här finns också fruktträd som äpple och plommon samt hallon, smultron, björnbär och krusbär. Det nordöstra hörnet av tomten användes tidigare som paddock och är enligt de tidigare ägarna dränerad, rymmer idag en fin linbana. På den norra gränsen är tomten inramad av flera uppvuxna träd vilken både förhöjer utsikten samt erbjuder lite lä från vinden och sist men inte minst ligger det en trevlig hästhage som närmsta granne. Med naturen inpå knuten finner du både promenadområden och vacker natur samt den berömda Iglasjön där man badar i turkost kristallklart vatten en liten bit bort. Varmt välkomna på visning!

Skansgatan 23F, Centrum, Varbergs kommun

Skansgatan 23F

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

2 995 000 kr

79 m²

4 rum

4 609 kr/mån
37 911 kr/m²

Varmt välkomna till lugna Skansgatan mitt i centrala Varberg! Här erbjuds en sober hörnlägenhet i två etage med en härlig balkong i söderläge som flödar i sol hela dagen. Nedre plan rymmer ett ljust och luftigt vardagsrum i anslutning till ett öppet kök och utgång till balkong samt ett generöst tilltaget sovrum och badrum. På övre plan har du ett badrum, ytterligare ett sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett tredje sovrum. I närområdet så ligger centrum med alla butiker och restauranger, ett flertal skolor och förskolor samt vår berömda strandpromenad och havet. Föreningen har aviserat en höjning av månadsavgiften till 6510 kr i månaden (givet att räntan ej överstiger 4,2 % i föreningen) Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rolfstorp, Rolfstorp, Varbergs kommun

Rolfstorp

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

750 000 kr

1 667 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en generöst tilltagen tomt i Obbhult utanför Rolfstorp. Marken är platt och omgiven av ett böljande landskap och skog vilket ger vacker utsikt samt en lättbebyggd tomt som inte kräver så mycket förberedande markarbete. I närområdet erbjuds ett otal små slingriga vägar perfekta för dig som uppskattar att cykla eller rida, stigar och massor av hemliga svampställen. Åkulla fritidsanläggning där man kan bada, paddla och åka skidor på vintern ligger ca 5 minuter bort med bil. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Möjlighet finns att arrendera ytterligare mark upp till tre hektar. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger dig helt fria händer att skapa ditt drömboende. I annonsen presenteras dock ett exempel från Etikhus avseende villa S1. Under dokument hittar du en produktionskostnadskalkyl och ritning för denna husmodell. Då Etikhus bygger i lösvirke med egna snickare finns även möjligheten att rita om eller välja ett annat hus. För mer information kontakta hussäljare David Norrman på [email protected] eller 0730-67 72 01. Giltigt förhandsbesked finns för byggnation av ett enbostadshus finns som gäller till 21 december 2023. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Plus

Visar alla 3