Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Albertsson

Patrik Albertsson

Om mig

Att vara lösningsorienterad, driven och lyhörd är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. För mig är det också en självklarhet att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för såväl köpare som säljare för att uppnå bästa möjliga resultat. Människor i min omgivning beskriver mig så är pålitlig, utåtriktad och att jag brinner för att skapa goda relationer. Jag älskar verkligen mitt jobb och ser mig som en ödmjuk tävlingsmänniska.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gödeby 37, Sibbarp, Varbergs kommun
 • Tor 30 maj kl 16:30

Gödeby 37

Villa
Sibbarp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 995 000 kr
150 + 93 m²
7 rum
1 764 m² tomt

Välkommen till mysiga Sibbarp och en omsorgsfullt renoverad villa i högt läge med utsikt över det böljande landskapet! På den generösa tomten finns också ett rejält uthus som tidigare fungerat som verkstad och garage. Nuvarande ägare har totalrenoverat huset invändigt under 2022 så det är bara att ställa in möblerna. Nedre plan består av en stor entréhall som leder in i ett vardagsrum med matsal i anslutning som också har utgång till en inglasad balkong med utsikt över grannskapet, ett sovrum med en klädkammare, ett stort kök med matplats samt ett nyrenoverat badrum. Övre plan rymmer tre stora sovrum, ett allrum samt ett förråd som är förberett för rördragning till ett andra sovrum. På den stora tomten finns ett stort uthus som tidigare fungerat som verkstad och garage. Huset värms upp av vattenburna radiatorer via en luft/vattenvärmepump från 2020. I närområdet har du vacker natur, smidiga pendlingsvägar till Varberg såväl som Falkenberg, Ullared med sitt berömda GeKås samt busshållplats. Något norrut ligger Åkulla bokskogar med sina skidspår, vandringsleder samt badsjöar och naturligtvis Ästad vingård med sin spaanläggning och finkrog. Påfarten till motorvägen ligger också nära till men utan att störa. Välkommen på visning!

 • Plus
Dungen 4, Åkulla, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 26 maj kl 10:30

Dungen 4

Fritidshus
Åkulla, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 250 000 kr
70 + 29 m²
3 rum
1 144 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i ett plan belägen i natursköna Rolfstorp. Här erbjuds du ett bekvämt boende med två generösa sovrum, perfekt för både små familjer och äldre som önskar ett praktisk och funktionellt fritidshus eller permanentboende. Det första som möter dig är den lummiga och välskötta tomten, som bjuder in till avkoppling och umgänge i naturens famn. På varma sommarkvällar kan du njuta av lugnet och värmen från eldstaden medan du slappnar av på altanen, som byggdes in år 1995. Med närheten till vatten finns här fantastiska möjligheter till bad och fiske, vilket kommer att bli en uppskattad aktivitet för hela familjen. Huset är omsorgsfullt renoverat och har genom åren fått flera förbättringar. Bland annat installerades en insats i kaminen år 1985, vilket gör att du kan njuta av härlig värme och mysiga stunder under kyligare dagar. År 1996 byggdes även ett vackert burspråk som ger extra ljusinsläpp och karaktär till hemmet. För den som behöver extra utrymme finns en friggebod på 18 kvm, perfekt som gäststuga eller kanske som hobbyrum för den kreative. Detta är verkligen ett drömhem för den naturälskande familjen eller för den som bara vill komma bort från stadens puls. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i denna idylliska miljö. Välkommen hem till Dungen! Välkomna på visning!

 • Plus
Lobergsslätt 8, Veddige, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lobergsslätt 8

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 495 000 kr
178 + 150 m²
8 rum
9 831 m² tomt

I ett lantligt och charmigt läge finner du detta rymliga hus med en stor tomt. Med sina 8 rum och generösa ytor är detta perfekt som generationsboende eller för att hyra ut. Lägenheten på nedre plan består av stora sociala ytor som vardagsrum och matsal med kamin, ett rymligt kök och en härlig inglasad veranda. Här finner du också två sovrum, tvättstuga och WC Övre planets bostad finner du ett stort vardagsrum, kök, tre sovrum och badrum. I källaren hittar du ett spa bestående av bastu, två spabad och dusch där du kan koppla av med nära och kära. Den stora tomten erbjuder även flera uthus som rymmer festlokal, minigolfbanor, biljardbord och en bowlingbana samt flera separata förråd. Närheten till kommunikationer gör vardagen smidig och bekväm och laddare för elbil finns naturligtvis också. I närbelägna Veddige centrum har du mataffär, bank, vårdcentral, flera skolor och förskolor, ishall, idrottshall samt simhall. Är du ute efter ett ställe för dina intressen och en massa möjligheter är det här perfekt för dig! Välkommen på visning!

 • Plus
Hästmossestigen 5, Karl Gustav, Varbergs kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00

Hästmossestigen 5

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 650 000 kr
75 + 5 m²
4 rum
1 559 m² tomt

Välkommen till detta mysiga fritidshus beläget på eftertraktade Ekegården. Med en ljus och luftig atmosfär erbjuder denna bostad en avkopplande miljö för dig och din familj. Den stora och lättskötta tomten ger gott om utrymme för lek och rekreation. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen som erbjuder många soltimmar. För den som älskar att bada ligger sjön Mäsen bara en kort promenad bort med sin fina sandstrand, hopptorn och båtbrygga. Bostaden erbjuder 75 välplanerade kvadratmeter med fyra rum, vilket ger gott om utrymme för både vila och umgänge. Här finns även en friggebod med indragen el du placerar gästerna i samt en redskapsbod, för extra förvaring. I närområdet finner du också vacker natur med härliga skogsstigar, slingriga småvägar för att upptäcka Hallands vackra landskap. Passa på att förverkliga din dröm om ett lantligt fritidshus med denna charmiga bostad i Karl Gustav. Välkommen på visning!

 • Plus
Mad 3, Skällinge, Varbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 26 maj kl 12:15

Mad 3

Gård/Skog
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
6 750 000 kr
130 + 95 m²
5 rum
18 ha tomt

Varmt välkomna till Mad och en makalöst vacker gård belägen i ett böljande landskap. Fastigheten ligger i samlat skifte och består av en Ha bete, sju Ha åker, nio Ha skog och en Ha övrig mark. Skogen har används främst som bränsle till uppvärmning av huset och består av både barr och lövträd. När du kör upp på den prydligt krattade grusuppfarten möts du av en grönskande innergård med en rofullt porlande fontän och en ståtlig mangårdsbyggnad med en stor veranda samt dekorativa dubbeldörrar med mosaikglas. Väl inne i huset har du en ståndaktig entré med bröstpanel som för tankarna till 1700-talet på såväl väggar som tak och fortsätter upp i trappen till övervåningen. Nedre plan rymmer också ett ett välplanerat kök med matplats, ett stort vardagsrum, två sovrum där det ena har garderober och en stor klädkammare. Den smakfulla tillbyggnaden har vattenburen golvvärme och rymmer en stor hall med utgång till altanen på den bedårande baksidan samt två fullt utrustade och helkaklade badrum samt en stor groventré med tvättstuga. På övre plan hittar du ytterligare två sovrum samt en stor idag oinredd vind som bjuder på oändliga möjligheter. På fastigheten finns också en ladugård med två hästboxar, en enkel sadelkammare och lada och ett brygghus med källare som tidigare använts som lägenhet. Välkommen på visning!

 • Plus
Järlöv 45, Veddige, Varbergs kommun

Järlöv 45

Gård/Skog
Veddige, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 500 000 kr
194 + 70 m²
4 rum
4 ha tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en gård om drygt fyra hektar i Järlöv precis utanför Veddige. Mangårdsbyggnaden är uppförd 1931 och består av 1 1/2 plan med källare där övervåningen idag rymmer en fullt utrustad lägenhet om fem rum och kök samt badrum. På nedre plan hittar du en separat bostad med två till tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök samt badrum och toalett. Fastigheten rymmer även en stor ladugård, en verkstad, en magasinsbyggnad samt garage med förråd. Den stora ladugården rymmer en väl tilltagen verkstad som skulle fungera utmärkt att bedriva en fullskalig verksamhet i. Här finns även en stor maskinhall som man har vinterförvarat husbilar i tidigare. Den separata maskinhallen finns otaliga möjligheter för då ytorna är enorma och det är bara fantasin som sätter gränser. I Veddige samhälle hittar du allt du behöver som skola, förskolor, mataffär, vårdcentral, ishall, simhall och närområdet bjuder på såväl vacker natur som ljuvliga badsjöar. Varmt välkomna på visning!

Obbhult, Rolfstorp, Varbergs kommun

Obbhult

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
690 000 kr
1 667 m² tomt

Välkommen till natursköna Obbhult och en fin och lättbebyggd tomt omgiven av ängar och skog! I närområdet erbjuds ett otal små slingriga vägar och stigar för dig som uppskattar att cykla, springa, rida eller promenera samt naturligtvis massor av hemliga svampställen när du vill förgylla höstgrytan. Här bor du lugnt med naturen inpå knuten men ändå praktiskt och tillgängligt för dig som behöver ta dig in till stan eller pendlar. Åkulla fritidsanläggning där man kan bada, paddla och åka skidor på vintern ligger ca 5 minuter bort med bil. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Maten handlar du smidigt i närbelägna Rolfstorp på Ica Nära. Möjlighet finns att arrendera och eller förvärva ytterligare mark. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger dig helt fria händer att skapa ditt drömboende. I annonsen presenteras dock ett exempel från Nära Hem avseende villa S1. Under dokument hittar du en produktionskostnadskalkyl och ritning för denna husmodell. Då Nära Hem bygger i lösvirke med egna snickare finns även möjligheten att rita om eller välja ett annat hus. För mer information kontakta hussäljare Johan Karlsson på: Direkt: 073-332 88 44 Växel: 0340–67 70 70 Hemsida: www.narahem.se Förhandsbesked fanns för byggnation av ett enbostadshus finns som gällde till 24 januari 2024 och avtalet kommer naturligtvis villkoras med att nytt erhålles. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

 • Plus
Obbhult, Rolfstorp, Varbergs kommun

Obbhult

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
690 000 kr
1 799 m² tomt

Välkommen till natursköna Obbhult och en fin och lättbebyggd tomt omgiven av böljande ängar och skog! I närområdet erbjuds ett otal små slingriga vägar och stigar för dig som uppskattar att cykla, springa, rida eller promenera samt naturligtvis massor av hemliga svampställen när du vill förgylla höstgrytan. Här bor du lugnt med naturen inpå knuten men ändå praktiskt och tillgängligt för dig som behöver ta dig in till stan eller pendlar. Åkulla fritidsanläggning där man kan bada, paddla och åka skidor på vintern ligger ca 5 minuter bort med bil. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Maten handlar du smidigt i närbelägna Rolfstorp på Ica Nära. Möjlighet finns att arrendera och eller förvärva ytterligare mark. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger dig helt fria händer att skapa ditt drömboende. I annonsen presenteras dock ett exempel från Nära Hem avseende villa S1. Under dokument hittar du en produktionskostnadskalkyl och ritning för denna husmodell. Då Nära Hem bygger i lösvirke med egna snickare finns även möjligheten att rita om eller välja ett annat hus. För mer information kontakta hussäljare Johan Karlsson på: Direkt: 073-332 88 44 Växel: 0340–67 70 70 Hemsida: www.narahem.se Förhandsbesked fanns för byggnation av ett enbostadshus finns som gällde till 24 januari 2024 och avtalet kommer naturligtvis villkoras med att nytt erhålles. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

 • Plus

Visar alla 8