Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Albertsson

Patrik Albertsson

Om mig

Att vara lösningsorienterad, driven och lyhörd är några av de viktigaste delarna för att nå en lyckad bostadsaffär. För mig är det också en självklarhet att ha stor lokalkännedom och skapa en förtroendeingivande känsla för såväl köpare som säljare för att uppnå bästa möjliga resultat. Människor i min omgivning beskriver mig så är pålitlig, utåtriktad och att jag brinner för att skapa goda relationer. Jag älskar verkligen mitt jobb och ser mig som en ödmjuk tävlingsmänniska.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallstigen 7, Väröbacka, Varbergs kommun

Tallstigen 7

Gård/Skog
Väröbacka, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 995 000 kr
185 m²
7 rum
3 ha tomt

Varmt välkomna till Väröbacka och en enastående hästgård om 2,7 Ha i samlat skifte! Mangårdsbyggnaden består av en äldre del om 70 kvm och en tillbyggd del om 115 kvm. Den äldre delen rymmer kök, matsal med utgång till en altan åt väster, ett sovrum samt vardagsrum med kamin och badrum. Den tillbyggda delen rymmer ett generöst vardagsrum med kamin och stora glaspartier med utblick över havet, tre sovrum samt ytterligare ett rum som är tänkt som badrum (ej färdigställt). Hela den nya delen har kyla från bergvärmen för heta sommardagar. På fastigheten hittar du också en swimmingpool med tillhörande poolhus samt bastu. Ekonomibyggnaden som håller hög standard rymmer fyra stora boxar, sadelkammare och en rejäl maskinhall. Naturligtvis finns här en hage till hästarna och hela fastigheten är omgärdad av en travbana på ca 670 meter som dock inte använts på ett tag. Intill stallet är det förberett för en paddock på ca 20*40 meter med naturlig dränering i form av sandjord. I närområdet finns otaliga stigar och småvägar idealiska att rida på eller kanske en cykeltur. I Väröbacka bor man mitt emellan Varberg och Kungsbacka med havet ständigt närvarande och på nära avstånd. Här har man nära till alla bekvämligheter och motorvägen på smidigt avstånd utan att störa. När järnvägsstationen blir klar i samhället kommer pendlingen gå ännu smidigare. Denna ståtliga fastighet kommer snart ut till försäljning. Varmt välkommen med intresseanmälan redan nu! Välkomna på visning!

Permatsvägen 11 och 9, Derome, Varbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 13:00

Permatsvägen 11 och 9

Villa
Derome, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 495 000 kr
122 + 37 m²
6 rum
2 166 m² tomt

Välkommen till Derome och Permatsgård! Här har du ett underbart charmerande hus med anor från 1 800-talets första hälft där många vackra detaljer är bevarade. Fastigheten består av två tomter som ligger ihop med över 2 100 kvadratmeter så här finns gott om plats för hela släkten för sommarens lekar och grillmiddagar. Entréplan rymmer idag stora sociala ytor med ett generöst vardagsrum som hjärta och matsal på ena flanken samt ett helt nyrenoverat kök och ytterligare en matsal på andra flanken. På detta plan hittar du också ett fräscht helkaklat badrum. Övervåningen rymmer de privata delarna med två stora sovrum, allrum samt gästtoalett och klädkammare. På den stora böljande tomten har du oräkneliga fina platser att sitta och umgås eller leka med barnen och för de regnigare sommardagarna finns också ett härligt orangerie där du kan sitta i skydd. Bilen ställer du i det väl tilltagna garaget som också erbjuder plats till verkstad och förvaring. I närområdet finns vacker natur och idrottsplats samt flera badsjöar och mataffär. I närbelägna Veddige finns skola f-9, ishall, idrottsplats, mataffär, bank och restauranger. För dig som pendlar ligger påfart till motorväg på bekvämt avstånd men utan att störa. Välkommen på visning!

  • Plus
Bläshammar 11DF, Bläshammar, Varbergs kommun
  • Mån 29 jul kl 11:30

Bläshammar 11DF

Lägenhet
Bläshammar, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna superfina lägenhet om tre rum och kök i populära Bläshammar en kort cykeltur från havet! Lägenheten disponeras av ett välplanerat och sobert kök i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum som har utgång till en härlig balkong åt väster. Bostadens har två sovrum som ligger i varsin ände av lägenheten för bästa nattsömn och ett stort badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör också en praktisk klädkammare samt ett förråd på gården. Bilen parkerar du smidigt på gården och föreningen har också laddare för elbil. Havet och härliga stränder når du med en liten cykeltur och det finns trygga cykelbanor även in till centrum. För dig som gillar att vistas i naturen har du vacker natur med skog och stigar inpå bara knuten. I närområdet finns skola f-6 och för dig som pendlar har du både busshållplats och påfart till motorvägen på bekvämt avstånd men utan att störa. Drömmer du om livskvalitet utan att göra avkall på bekvämligheter har du en perfekt bostad här för familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Halmossestigen 22, Karl Gustav, Varbergs kommun

Halmossestigen 22

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 795 000 kr
85 + 28 m²
3 rum
2 280 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus en kort promenad från sjön Mäsen. På det övre planet hittar du ett välplanerat kök i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum och matplats. Vidare från vardagsrummet har du ett inglasat uterum med golvvärme och utgång till den stora altanen i söderläge där du har gott om plats att njuta med nära och kära. Här har du också ett sovrum samt badrum med bastu att värma sig efter svala morgondopp. Det nedre planet rymmer idag ett stort allrum som kan delas av för ytterligare sovrum samt en praktisk tvättstuga. Den böljande tomten är lättskött och bjuder på sol hela dagen och som inte det vore nog har du den populära Mäsen på promenadavstånd som har både sandstrand, hopptorn och båtbrygga. Ekegården är ett mycket populärt område för både semester och permanent boende vilket inte är konstigt med sin närhet till vacker natur, mysiga skogsstigar och slingriga vägar. Här kommer du kunna trivas i många år och då huset är vinterbonat går det naturligtvis utmärkt att bo här året om. Välkommen på visning!

  • Plus
Gullbergsstigen 2, Karl Gustav, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 11:30

Gullbergsstigen 2

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 195 000 kr
68 + 65 m²
3 rum
1 474 m² tomt

På Ekegården i Karl Gustav hittar du denna välskötta stuga med en stor altan och baksida rakt åt söder med en underbar utsikt över skön Mäsen. Entréplan disponeras av ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats samt utgång till den stora altanen, två sovrum, dusch och gästtoalett. Souterrängplan rymmer ett gästrum, badrum med bastu och tvättstuga samt ett praktiskt hobbyrum och förvaring. Från huset har du en kort promenad ner till den populära badstranden och båtbryggan samt en fotbollsplan. I närområdet är du omgärdad av vacker natur, mysiga skogsstigar och slingrande vägar för promenader eller löprundor. Att det är många som älskar att komma ut och koppla av i Karl Gustav är lätt att förstå när man är här och upplever lugnet. Nuvarande ägare har dränerat runt hela huset med Platonmatta, anlagt ny trekammarbrunn med infiltrationsbädd och lagt in nya golv i vissa rum i stugan. Välkommen på visning!

  • Plus
Mad 3, Skällinge, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mad 3

Gård/Skog
Skällinge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 995 000 kr
130 + 95 m²
5 rum
18 ha tomt

Varmt välkomna till Mad och en makalöst vacker gård belägen i ett böljande landskap. Fastigheten ligger i samlat skifte och består av en Ha bete, sju Ha åker, nio Ha skog och en Ha övrig mark. Skogen har används främst som bränsle till uppvärmning av huset och består av både barr och lövträd. När du kör upp på den prydligt krattade grusuppfarten möts du av en grönskande innergård med en rofullt porlande fontän och en ståtlig mangårdsbyggnad med en stor veranda samt dekorativa dubbeldörrar med mosaikglas. Väl inne i huset har du en ståndaktig entré med bröstpanel som för tankarna till 1700-talet på såväl väggar som tak och fortsätter upp i trappen till övervåningen. Nedre plan rymmer också ett ett välplanerat kök med matplats, ett stort vardagsrum, två sovrum där det ena har garderober och en stor klädkammare. Den smakfulla tillbyggnaden har vattenburen golvvärme och rymmer en stor hall med utgång till altanen på den bedårande baksidan samt två fullt utrustade och helkaklade badrum samt en stor groventré med tvättstuga. På övre plan hittar du ytterligare två sovrum samt en stor idag oinredd vind som bjuder på oändliga möjligheter. På fastigheten finns också en ladugård med två hästboxar, en enkel sadelkammare och lada och ett brygghus med källare som tidigare använts som lägenhet. Välkommen på visning!

  • Plus
Järlöv 45, Veddige, Varbergs kommun

Järlöv 45

Gård/Skog
Veddige, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 200 000 kr
194 + 70 m²
4 rum
4 ha tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en gård om drygt fyra hektar i Järlöv precis utanför Veddige. Mangårdsbyggnaden är uppförd 1931 och består av 1 1/2 plan med källare där övervåningen idag rymmer en fullt utrustad lägenhet om fem rum och kök samt badrum. På nedre plan hittar du en separat bostad med två till tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, kök samt badrum och toalett. Fastigheten rymmer även en stor ladugård, en verkstad, en magasinsbyggnad samt garage med förråd. Den stora ladugården rymmer en väl tilltagen verkstad som skulle fungera utmärkt att bedriva en fullskalig verksamhet i. Här finns även en stor maskinhall som man har vinterförvarat husbilar i tidigare. Den separata maskinhallen finns otaliga möjligheter för då ytorna är enorma och det är bara fantasin som sätter gränser. I Veddige samhälle hittar du allt du behöver som skola, förskolor, mataffär, vårdcentral, ishall, simhall och närområdet bjuder på såväl vacker natur som ljuvliga badsjöar. Varmt välkomna på visning!

Obbhult, Rolfstorp, Varbergs kommun

Obbhult

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
690 000 kr
1 667 m² tomt

Välkommen till natursköna Obbhult och en fin och lättbebyggd tomt omgiven av ängar och skog! I närområdet erbjuds ett otal små slingriga vägar och stigar för dig som uppskattar att cykla, springa, rida eller promenera samt naturligtvis massor av hemliga svampställen när du vill förgylla höstgrytan. Här bor du lugnt med naturen inpå knuten men ändå praktiskt och tillgängligt för dig som behöver ta dig in till stan eller pendlar. Åkulla fritidsanläggning där man kan bada, paddla och åka skidor på vintern ligger ca 5 minuter bort med bil. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Maten handlar du smidigt i närbelägna Rolfstorp på Ica Nära. Möjlighet finns att arrendera och eller förvärva ytterligare mark. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger dig helt fria händer att skapa ditt drömboende. I annonsen presenteras dock ett exempel från Nära Hem avseende villa S1. Under dokument hittar du en produktionskostnadskalkyl och ritning för denna husmodell. Då Nära Hem bygger i lösvirke med egna snickare finns även möjligheten att rita om eller välja ett annat hus. För mer information kontakta hussäljare Johan Karlsson på: Direkt: 073-332 88 44 Växel: 0340–67 70 70 Hemsida: www.narahem.se Förhandsbesked fanns för byggnation av ett enbostadshus finns som gällde till 24 januari 2024 och avtalet kommer naturligtvis villkoras med att nytt erhålles. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Plus
Obbhult, Rolfstorp, Varbergs kommun

Obbhult

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
690 000 kr
1 799 m² tomt

Välkommen till natursköna Obbhult och en fin och lättbebyggd tomt omgiven av böljande ängar och skog! I närområdet erbjuds ett otal små slingriga vägar och stigar för dig som uppskattar att cykla, springa, rida eller promenera samt naturligtvis massor av hemliga svampställen när du vill förgylla höstgrytan. Här bor du lugnt med naturen inpå knuten men ändå praktiskt och tillgängligt för dig som behöver ta dig in till stan eller pendlar. Åkulla fritidsanläggning där man kan bada, paddla och åka skidor på vintern ligger ca 5 minuter bort med bil. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil och de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varan en har en stjärna i Guide Michelin. Maten handlar du smidigt i närbelägna Rolfstorp på Ica Nära. Möjlighet finns att arrendera och eller förvärva ytterligare mark. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger dig helt fria händer att skapa ditt drömboende. I annonsen presenteras dock ett exempel från Nära Hem avseende villa S1. Under dokument hittar du en produktionskostnadskalkyl och ritning för denna husmodell. Då Nära Hem bygger i lösvirke med egna snickare finns även möjligheten att rita om eller välja ett annat hus. För mer information kontakta hussäljare Johan Karlsson på: Direkt: 073-332 88 44 Växel: 0340–67 70 70 Hemsida: www.narahem.se Förhandsbesked fanns för byggnation av ett enbostadshus finns som gällde till 24 januari 2024 och avtalet kommer naturligtvis villkoras med att nytt erhålles. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Plus

Visar alla 9