Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Carlström

Joakim Carlström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselvägen 3, Björköby, Vetlanda kommun

Hasselvägen 3

Villa
Björköby, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
795 000 kr
115 + 75 m²
6 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till Hasselvägen 3 och detta trevliga 1,5 planshus! Här erbjuds ett välskött hem med goda sällskapsytor, 5 möjliga sovrum och härlig trädgårdstomt. Entréplanet har hall, kök, vardagsrum, matsal, toalettrum samt ett sovrum/kontor. På övre plan finns en möblerbar hall, badrum med badkar samt 4 möjliga sovrum. Källarplanet erbjuder tvättstuga, verkstadsdel och bra förrådsutrymmen. Lättskött tomt med ett fristående garage/förrådsbyggnad samt gott om utrymme för önskade odlingar och planteringar. Ett hemtrevligt boende på lantligt läge! Fastigheten säljs möblerad! Bergvärme! Välkommen att boka in dig på visning!

Mossgård Furudal 1, Mossgård, Vetlanda kommun

Mossgård Furudal 1

Villa
Mossgård, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
90 m²
3 rum
2 045 m² tomt

Välkommen till Mossgård Furudal 1, endast 5 minuter från Vetlanda ligger detta charmiga, lantliga hus. Med en generös och grönskande tomt som bjuder in till både planteringar och lek, erbjuder detta hem en fristad från stadens brus samtidigt som det är nära nog för bekvämlighetens skull. Det mysiga köket är hjärtat av huset, komplett med en klassisk köksspis som utstrålar värme och karaktär. Det öppna matsalsrummet inbjuder till middagar och samtal med nära och kära. I vardagsrummet kan du koppla av och njuta av lugnet medan du blickar ut över den grönskande trädgården. Med ett bekvämt badrum, ett ombonat sovrum och en praktisk tvättstuga finns allt du behöver för en bekväm vardag. Till fastigheten hör även ett uthus samt ett förråd med tillhörande växthus. Borrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration är nygjort sen 2017! Varmt välkommen på visning!

Mossgårdsvägen 27, Bäckseda, Vetlanda kommun
  • Tis 7 maj kl 17:45

Mossgårdsvägen 27

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 495 000 kr
105 + 96 m²
4 rum
977 m² tomt

Välkommen till Mossgårdvägen 27 i Bäckseda! Här erbjuds ett bekvämt 1-planshus med källare och inredd vind, komplett med ett praktiskt vidbyggt garage. Huset har genomgått omfattande renoveringar, inklusive tak, fönster, kök och badrum, vilket gör det till ett modernt och välkomnande hem. Baksidan i söderläge, som är fri från insyn och vetter mot naturen, erbjuder en lugn och avslappnad miljö. På entréplan finns ett större kök, kaklat badrum, stort vardagsrum samt möjlighet till tre sovrum. I källaren finns generöst med utrymme med bland annat ett helkaklat badrum med bastu, WC, två gästrum, tvättstuga, hobbyrum samt ett musikrum. Beläget i ett populärt område med närhet till skolan och den vackra kyrkviken, är detta en idealisk plats för familjer och naturälskare. Kom och upptäck allt som Mossgårdsvägen 27 har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Norra Bollgatan 4, Centrum, Vetlanda kommun

Norra Bollgatan 4

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 275 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 433 kr/mån
21 610 kr/m²

Välkommen till en fin och renoverad 2:a i populära föreningen, Norresand! Här bor du på centralt läge med närhet till det mesta som Vetlanda har att erbjuda. Bostaden har ett modernt kök som renoverades 2021 samt ett badrum som renoverades 2016 med både tvätt- och torktumlare. Både sovrum och vardagsrum har fönster mot innergården. Välskött förening med god ekonomi! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Stenberga 1, Stenberga, Vetlanda kommun

Stenberga 1

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
92 + 43 m²
5 rum
2 834 m² tomt

Välkommen till Stenberga 1 - ett idylliskt hem på stor tomt som erbjuder en fridfull känsla. Huset i timmerstil erbjuder hela fem eldstäder och möjlighet till tre sovrum, vilket ger gott om plats för avkoppling och familjemys. Tomten på hela 2 834kvm ger möjligheter för både planteringar, odlingar och lek. Det härliga trädäcket på baksidan ger utrymme för avslappning med ett vedeldat spabad och en vedeldad bastu. Ett rymligt garage med verkstadsdel finns för hobbyprojekt och förvaring. En gäststuga med två rum, perfekt för nära och kära att nyttja. Dessutom finns ett uthus med tillhörande växthus, perfekt som vedbod och förvaring av redskap. Kom och upptäck detta idylliska hem där lugnet och bekvämligheten möts på ett harmoniskt sätt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ryningsvägen 2J, Bäckseda, Vetlanda kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00

Ryningsvägen 2J

Lägenhet
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 150 000 kr
109,3 m²
5 rum
5 230 kr/mån
19 671 kr/m²

Välkommen till detta moderna radhus i form av en bostadsrätt i populära brf Sliparegården i Bäckseda, byggt år 2018 med fokus på stil, komfort och praktiska lösningar. Det generösa första planet med vattenburen golvvärme erbjuder en öppen planlösning med ett stilrent kök från HTH, vardagsrum och tillgång till altanen mot baksidan. Vidare finns ett helkaklat badrum med tvättstuga samt en rymlig hall med plats för förvaring av ytterkläder och skor. På övre planet finns tre sovrum, ett mindre allrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Till lägenheten hör en carport med elbilsladdare samt ett tillhörande förråd. Beläget i ett lugnt område nära skolor, affärer och natur, är detta en idealisk plats för ett bekvämt boende. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Farstorpsvägen 23, Farstorp, Vetlanda kommun

Farstorpsvägen 23

Villa
Farstorp, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
650 000 kr
87 + 87 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till Farstorpsvägen 23, ett bekvämt och funktionellt hem som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. På entréplanet hittar du ett badrum, två mysiga sovrum och ett kök. Det trevliga vardagsrummet har ett skjutparti som öppnar upp mot en inglasad altan för avkoppling och umgänge. I källaren finns praktiska förrådsutrymmen, en tvättstuga, ett garage och ett pannrum med bergvärme för en bekväm vardag. Farstorpsvägen 23 erbjuder en harmonisk livsstil med komfort och funktionalitet i fokus. En stor tomt ger möjlighet för planteringar och odlingar. Tillträde i början av maj. Varmt välkommen på visning!

Centralgatan 20, Rörvik, Sävsjö kommun

Centralgatan 20

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
625 000 kr
115 + 75 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till detta 1,5 planhus med källare i Rörvik! På entréplan finner du ett trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett kök, badrum samt ett sovrum med dörr ut mot den inglasade altanen, perfekt för att förlänga sommaren. På övre plan finns två större sovrum med flera garderober samt en toalett. I källaren finns tvättstugan, ett mindre allrum, ett större förrådsutrymme samt garaget. I rörvik bor du med närhet till vacker natur och tre sjöar. Här finns också en nybyggd skola klass F-9 och förskola. Varmt välkommen på visning!

Kullgatan 14, Centrum, Vetlanda kommun

Kullgatan 14

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 915 kr/mån
18 248 kr/m²

Välkommen till denna unika och nyrenoverade bostadsrättslägenhet i centrala Vetlanda. Här erbjuds en fantastiskt möblerbar tvåa, där en tidigare trea har omgjorts till en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en stilren och modern atmosfär. Bostaden är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på att njuta av ditt nya hem. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt du behöver - affärer, restauranger, fik och kommunikationer finns bara ett stenkast bort. Här bor du mitt i smeten, men ändå med närhet till grönområden och natursköna stråk för avkoppling. Detta är verkligen en unik möjlighet att få bo i en modern och välplanerad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
Gökgatan 18, Centrum, Vetlanda kommun

Gökgatan 18

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 595 000 kr
110 + 60 m²
3 rum
750 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 18 och denna 1,5-plansvilla med vidbyggt garage. Här erbjuds ett trevligt boende med centralt läge i Vetlanda! Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett kök, gästtoalett samt en nyrenoverad tvättstuga med utgång mot garaget. Mot baksidan finns också en inglasad altan. Övre plan erbjuder i dagsläget ett större allrum, sovrum samt ett badrum. Tidigare var allrummet uppdelat i två sovrum vilket ger möjligheten till tre sovrum på övre plan. På tomten finns även större uthus för förvaring, en lekstuga samt en mindre friggebod. Här bor man centralt i lugnt område med närhet till det mesta. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Gärdesvägen 8, Landsbro, Vetlanda kommun

Gärdesvägen 8

Övrigt
Landsbro, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 895 000 kr
336 m²
1 283 m² tomt

Flerfamiljshus i Landsbro med 4 lägenheter om 84 kvm (4 st 3:or). Senaste åren har huset genomgått en del större renoveringar med bland annat nya fönster, nya badrum, nytt värmesystem samt stambyte. Alla lägenheter är tillgängliga för uthyrning. Gemensam tvättstuga i källaren samt flera förrådsutrymmen. Varmt välkommen på visning.

Bockaberg Höghult 1, Korsberga, Vetlanda kommun

Bockaberg Höghult 1

Gård/Skog
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
5 000 000 kr
129 m²
4 rum
34 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en enskilt belägen jord- och skogsfastighet om totalt 34 ha med stora utvecklingsmöjligheter. Bostadshus i 1 ½ plan om 4 rok med 2 sovrum, nytt kök från 2020 och ny elcentral. Nybyggt stall från 2022 på gjuten platta, stallet mäter 15x25m och har 3.85m upp till takfot. På fastigheten finns också en äldre ladugård med förrådsutrymme och traktorgarage samt ett uthus. Varmt välkommen på visning!

Parallellgatan 1B, Hägneområdet, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1B

Lägenhet
Hägneområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
9 340 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa på Parallellgatan 1B! Det här är en perfekt bostad för dig som söker en välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Välkommen in i hallen som erbjuder både förvaring i en garderob samt gott om plats för ytterligare förvaringsmöbel. Vidare erbjuds ett välutrustat kök samt ett rymligt vardagsrum som har plats för både önskad soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som från tidig vår till sen höst blir ett extra rum. Fräscht badrum och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med bekvämligheter i diskmaskin och toppmatad tvättmaskin! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Nyhagsgatan 3A, vån 1, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00

Nyhagsgatan 3A, vån 1

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 067 kr/mån
9 186 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 43 kvm fördelat på ett rum och kök på första våningen i Brf Tomaslundens populära hus. Lägenheten erbjuder kök med plats för matbord, badrum samt ett större vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och säng. Den inglasade balkongen mot föreningens grönskande innegård ger känslan av ett extra rum från tidig vår till sen höst. Varmt välkommen at boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sylvas väg 10, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Sylvas väg 10

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 440 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
599 m² tomt

Välkommen till Sylvas väg 10 och detta trevliga hus, längst in på återvändsgata. På entréplanet finner du två generösa sovrum, perfekta för en familj eller som gästrum för besökande vänner och släktingar. Badrummet och köket har nyligen genomgått en renovering i smakfull stil. Vardagsrummet ger en inbjudande atmosfär med öppen planlösning mot köket. På övre planet finns ett ytterligare sovrum, perfekt som en privat oas eller som ett hemmakontor, ett mindre allrum samt en toalett. I källaren finns gillestugan med braskamin, tvättstuga med både bastu och dusch samt flera bra förrådsutrymmen. I huset är fjärrvärme installerat samt nya fönster från 2016 vilket ger en effektiv energiförsörjning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Göransgatan 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Göransgatan 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 350 000 kr
184 + 12 m²
6 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Göransgatan 3! Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i bra område i Vrigstad. På entréplan finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder, två sovrum, ett allrum, förråd/groventré, badrum med badkar samt tvättstuga med klädkammare. På övervåning finner man ett stort härligt sällskapsrum i vinkel med kakelugn och utgång till generös altan som sträcker sig ända till baksidan. Kök med matplats och utgång till altan. Två sovrum varav ett större samt ett badrum. Huset är byggt på en tomt om 1 806 kvm med lugnt läge mot skogen! Varmt välkommen på visning!

Bivägen 7, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 7

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
559 000 kr
1 863 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1863 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125 kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Solvik, null, Sävsjö kommun

Solvik

Tomt
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
Pris saknas
1 200 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt egna drömboende cirka 200 meter från Vallsjön med fantastik läge! Med en kort promenad ner till sjön så har du även tillgång till både en härlig strand och badplats. Här kommer husföretaget Fransson och Nordh att stycka av och sälja tomter och tillsammans med dig utforma och bygga ditt egna drömboende. Du som köpare har vid ett tidigt skede möjlighet att själv påverka storlek och utformning av din tomt oavsett om det är ett permanentboende eller sommarparadis. Priset per kvadratmeter är 275 kr och köparen bekostar själv anslutning av kommunalt vatten och avlopp, el och fiber om så önskas. När storleken är bestämd efter dina önskemål så skrivs ett tomtavtal + entreprenadavtal mellan dig och Fransson och Nordh och därefter skickas en avstyckning till Lantmäteriet in (avstyckningen ingår i tomtpriset). Under tiden avstyckningen pågår jobbar du tillsammans med Fransson och Nordh för att ta fram just ditt drömhus. När avstyckningen är klar kommer spaden sättas i marken och bygget är igång. Välkommen att åka ut själv för att titta på tomterna samt kontakta mäklaren för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Nya Hjälmseryd 12, Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun

Nya Hjälmseryd 12

Övrigt
Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
5 200 000 kr
235 m²
1,6 ha tomt

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga. Nuvarande ägare förvärvade fastigheterna 2013 och har sedan dess totalrenoverat samtliga hus på fastigheten. Verksamheten bedrivs i full skala mellan slutet på maj och september. Under denna tiden har man en omsättning på café och bed and breakfast på ca 2,8 miljoner kronor. Förutsättning för ökad omsättning finns om man förlänger öppetiderna. Idylliskt naturskönt beläget vid gränsen mellan Jönköpings och Kronobergslän i Småland och intill riksväg 30. Anläggningen består av fyra byggnader som är fullt vinterbonade och genomgått omfattande renoveringar samt löpande underhåll. Husen är anpassade för hyreslägenheter, café, b&b samt garage. Det finns även konferensmöjligheter på fastigheten. Tillstånd finns för Restaurangverksamhet och nuvarande ägare har tillstånd för alkoholförsäljning. Alla byggnader är renoverade för att uppfylla gällande brandskyddsregler. Placeringen i anslutning till riksväg 30 gör det till ett ypperligt bra läge. Nuvarande ägare har drivit en mångfacetterad verksamhet med uthyrning av lägenheter, restaurang, bed & breakfast, pub & musikkvällar, konferens, kursverksamhet, samt privata tillställningar. Kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 19