Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Carlström

Joakim Carlström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torngatan 13 E, Karlslund, Vetlanda kommun
  • Mån 5 aug kl 19:00

Torngatan 13 E

Lägenhet
Karlslund, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 100 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
4 400 kr/mån
14 667 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Torngatan i Vetlanda! På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du den härliga altanen på baksidan, där du kan njuta av eftermiddagssolen. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum och ett badrum med tvättmaskin. I källaren finns en mysig gillestuga och ett gästrum, perfekt för gäster eller som hobbyrum. Lägenheten tillhör en välskött förening där parkeringsplats och värme ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västra Järnvägsgatan 17B, Centrum, Sävsjö kommun

Västra Järnvägsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
250 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 861 kr/mån
5 747 kr/m²

Välkommen till denna tvåa centralt belägen i Sävsjö! Lägenheten erbjuder vardagsrum och sovrum med fönster mot innergården, arbetskök och badrum med dusch och våtrumsmatta. Perfekt första boende med möjlighet att sätta din egna prägel. Här bor du med närhet till service och kommunikation. Välkommen på visning!

Mellangårdsvägen 7, Mellangården, Vetlanda kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Mellangårdsvägen 7

Villa
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 250 000 kr
204 m²
7 rum
1 146 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och modernt utformade 1,5-planshus på hörntomt i populära Mellangårdsvägen, byggt av Fransson och Nordh år 2011, med en stilfull tillbyggnad från 2017 som inkluderar skjutpartier ut mot altanen på baksidan. Här möts genomtänkt design och påkostade materialval såsom bänkskiva i granit och fönsterbräden i sten. Huset erbjuder en bekväm och funktionell planlösning med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. På entréplan finner du ett elegant kök och generösa sociala ytor som naturligt samlar familj och vänner. Groventrén med tillhörande tvättstuga bidrar till praktisk vardagshantering. Utöver detta rymmer huset fyra rymliga sovrum och två helkaklade badrum, vilket ger både komfort och flexibilitet för en växande familj. Garage och carport erbjuder gott om plats för fordon och förvaring. På Mellangårdsvägen bor du med närhet till lekpark, natur, skola och centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Videvägen 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Videvägen 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 150 000 kr
103 + 100 m²
4 rum
755 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus med källare i Vrigstad! Här bor du på ett trevligt läge men närhet till naturen. Entréplan erbjuder tre sovrum, ett kök med gott om plats för matbord, badrum och ett större vardagsrum som leder ut till en mysig inglasad altan. I källaren finns en gillestuga med öppen spis, gott om förrådsutrymmen, tvättstuga, toalett samt en dusch och bastu. Till detta hör även ett fristående garage. Här bor du med närhet till skola, mataffär och slättsjön! Varmt välkommen på visning!

Eklövsvägen 5, Bäckseda, Vetlanda kommun

Eklövsvägen 5

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 295 000 kr
166 m²
5 rum
1 137 m² tomt

På familjevänlig återvändsgata finns nu möjlighet att bli ägare till denna fina 1 ½ plansvilla med garage! Huset byggdes 2008 och är i fint skick, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med stora kvalitéer. Här erbjuds 166 kvm fördelat på fem rum och kök. Entréplanet har hall, kök, vardagsrum/matsalsrum, tre sovrum, badrum samt groventré/tvättstuga. På övre plan finns allrum, badrum med bubbelbadkar och bastu samt en klädkammare. Lättskött tomt om drygt 1100 kvm med fri baksida mot skogen. På altanen finns gott om plats för grillkvällar med nära och kära. Fristående garage med stenbelagd uppfart. Här bor du på mycket attraktivt läge med direkt närhet till Paradisvallen och inom kort avstånd finns skola, förskola och Kyrkvikens badplats. Varmt välkommen på visning!

Såningsstigen 11, Spången, Sävsjö kommun

Såningsstigen 11

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 575 000 kr
117 m²
4 rum
686 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1,5-planshus på Såningsstigen i Sävsjö! Med en nyrenoverad inredning och nytt badrum, kök och tvättstuga erbjuder detta huset ett bekvämt boende där det bara är att flytta in! På entréplanet möts du av två rymliga sovrum, med gott om plats för garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och vardagsliv. Härifrån når du också altanen under tak. Det nyrenoverade helkaklade badrummet och tvättstugan med groventré bidrar till både praktiskt och bekvämt boende. När du tar dig till övre plan möts du av ett större allrum, perfekt för avkoppling eller lek. Här finns även ytterligare ett badrum och två generösa garderober, som erbjuder gott om förvaringsutrymme för hela familjen. Till huset hör även ett vidbyggt garage med tillhörande förråd. Varm välkommen på visning!

Gåvostigen 4, Bäckseda, Vetlanda kommun

Gåvostigen 4

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 895 000 kr
137 m²
6 rum
383 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1,5-planshus i hjärtat av populära Bäckseda, med nyare tak, fönster och panel. Entréplan erbjuder två rymliga sovrum, ett modernt kök och ett vardagsrum i öppen planlösning som pryds av en vacker kakelugn. Från vardagsrummet stiger du ut till det mysiga inglasade uterummet som vetter mot framsidan. Här finns också ett fräscht badrum och en praktisk tvättstuga. På övre plan hittar du ett mysigt allrum, ytterligare ett badrum och två fina sovrum. Den trevliga baksidan har ett härligt trädäck perfekt för att njuta av eftermiddagssolen. Som pricken över i finns en carport med tillhörande förråd och en laddstation för elbilen. Ett hem att trivas i! Varmt välkommen på visning!

Fondstigen 28, Bäckseda, Vetlanda kommun

Fondstigen 28

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
145 m²
6 rum
311 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1,5-plansvilla i barnvänliga Bäckseda. Här bor du med gångavstånd till skola, förskola och härliga grönområden. Med cykel tar du dig enkelt till både Östanå och centrum på asfalterade cykelvägar. Välplanerat entréplan med en rymlig hall, toalett, sovrum, tvättstuga, kök samt ett större vardagsrum, plats för både soffgrupp och tv-möbel. På övre plan finns hela tre sovrum, badrum och ett allrum. Till huset hör även ett garage samt en trevlig baksida med liten trädgård och plats för lek och spel. På fondstigen bor du med närhet till lekparker, skola, kyrkviken och natur. Precis intill huset finns också en asfalterad lek-/tennisplan som spolas till skridskobana på vintern. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Hallsnäsvägen 6, Ramkvilla, Vetlanda kommun

Hallsnäsvägen 6

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
5 250 000 kr
255 + 92 m²
7 rum
4 041 m² tomt

Välkommen till ett exceptionellt boende i Ramkvilla, beläget på en storslagen strandtomt med egen brygga och utsikt som tar andan ur dig. Detta häftiga hus sträcker sig över tre plan och har dessutom en inredd vind, vilket ger gott om utrymme för hela familjen och gäster. Huset värms effektivt upp med modern bergvärme och kompletteras med solceller samt ett batteri på 14 kWh, vilket gör boendet både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. På den generösa tomten kan du njuta av en lummig gräsmatta som sträcker sig ända ner till vattnet, vilket skapar en idyllisk atmosfär året runt. Baksidan av huset, som befinner sig i söderläge, kan du njuta av det stora altandäcket med tillhörande spabad – en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar. Stora glaspartier vetter mot vattnet och släpper in rikligt med naturligt ljus samtidigt som de erbjuder en fantastisk utsikt. Huset erbjuder flera rymliga sovrum och tre badrum ( två med dusch), varav ett är nyrenoverat för två år sedan. Här finns alla bekvämligheter för att tillgodose en större familjs behov eller för att välkomna gäster på besök. Utöver detta finns en praktisk carport med elbilsladdare, en nybyggd snickarbod, ett äldre uthus för extra förvaring samt ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker och växter. Sammanfattningsvis är detta ett unikt och påkostat boende som erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till naturen och vattnet. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem i Ramkvilla – här finns allt du kan önska dig! Välkommen på visning!

Parallellgatan 3C, Hägneområdet, Sävsjö kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Parallellgatan 3C, Hägneområdet, Sävsjö kommun, bild 2
Parallellgatan 3C, Hägneområdet, Sävsjö kommun, bild 3

Parallellgatan 3C

Lägenhet
Hägneområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 223 kr/mån
9 340 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa på första våningen i populära HSB-föreningen Tallbacken i Sävsjö. Här erbjuds ett nyare helkaklat badrum med golvvärme, ett uppfräschat kök, ett sovrum samt ett trevligt vardagsrum med utgång mot den inglasade altanen. Här bor du med närhet till badhus, idrottsanläggningar, skola och mataffär! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Studievägen 4, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Studievägen 4

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 695 000 kr
115 m²
5 rum
728 m² tomt

Trivsamt 1-planshus i charmiga Holsby med tillhörande garage och förråd. Inuti välkomnar dig tre rymliga sovrum, ett stort och välutrustat kök, ett större badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett mysigt vardagsrum komplett med en inbjudande braskamin - perfekt för sköna kvällar framför elden. Dessutom finns ett härligt inglasat och isolerat uterum där du kan njuta av naturen året runt. Från uterummet når du också ytterligare ett badrum, allt för din komfort! Trivsamt tomt med plats för planteringar och lek. Här bor du med närhet till skola, fotbollsplan och natur. Varmt välkommen på visning!

Jönköpingsvägen 12A, Vrigstad, Sävsjö kommun

Jönköpingsvägen 12A

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 450 000 kr
136 + 108 m²
5 rum
908 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1,5-planshus med källare i Vrigstad precis intill skolan. På entréplanet möts du av en välkomnande atmosfär med ett rymligt kök, ett mysigt sovrum, ett vardagsrum som bjuder in till avkoppling samt ett badrum för din bekvämlighet. På det övre planet väntar ett större allrum och ytterligare två mysiga sovrum, tillsammans med ännu ett stilrent badrum. I källaren finner du en härlig gillestuga för umgänge och avkoppling, en praktisk tvättstuga samt flera bra förrådsutrymmen. Till fastigheten hör även ett garage med elport, vidare bjuder den omgivande gräsmattan in till lek och avkoppling både på framsidan och baksidan av huset. Här bor du med närhet till skola, mataffär och slättsjön! Varmt välkommen på visning!

Kråkefors 2, null, Sävsjö kommun

Kråkefors 2

Villa
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 595 000 kr
139 + 17 m²
4 rum
2 880 m² tomt

Stig in i historien och upptäck denna imponerande kvarn med en stolt närvaro vid vattnet. Denna magnifika byggnad bär på år av berättelser och står som ett monument över en svunnen tid. Men det är inte bara historien som imponerar - kvarnen är också en aktiv kraftproducent som bokstavligen genererar energi från vattnet som forsar förbi. Utöver kvarnen finns också ett charmigt boningshus med är härlig altan ut mot vattnet. Här erbjuds ett trevligt kök med vedspis, vardagsrum, allrum, badrum samt flera sovrum. Vidare finns ett gästhus med golvvärme, perfekt för förbipasserande gäster och familj. Intill kvarnen har nuvarande ägare också byggt ett större garage för flera bilar. Både gästhus och boningshus är fiberanslutet. Kråkefors är med i den nationella planen för vattenmiljö och vattenkraft. Kvarnen kräver en daglig tillsyn, dels att hålla turbinerna i schack samt att reglera vattennivån i dammen. Fastigheten säljs i befintligt skick! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning.

Mossgård Furudal 1, Mossgård, Vetlanda kommun

Mossgård Furudal 1

Villa
Mossgård, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 150 000 kr
90 m²
3 rum
2 045 m² tomt

Välkommen till Mossgård Furudal 1, endast 5 minuter från Vetlanda ligger detta charmiga, lantliga hus. Med en generös och grönskande tomt som bjuder in till både planteringar och lek, erbjuder detta hem en fristad från stadens brus samtidigt som det är nära nog för bekvämlighetens skull. Det mysiga köket är hjärtat av huset, komplett med en klassisk köksspis som utstrålar värme och karaktär. Det öppna matsalsrummet inbjuder till middagar och samtal med nära och kära. I vardagsrummet kan du koppla av och njuta av lugnet medan du blickar ut över den grönskande trädgården. Med ett bekvämt badrum, ett ombonat sovrum och en praktisk tvättstuga finns allt du behöver för en bekväm vardag. Till fastigheten hör även ett uthus samt ett förråd med tillhörande växthus. Borrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration är nygjort sen 2017! Varmt välkommen på visning!

Stenberga 1, Stenberga, Vetlanda kommun

Stenberga 1

Villa
Stenberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 595 000 kr
92 + 43 m²
5 rum
2 834 m² tomt

Välkommen till Stenberga 1 - ett idylliskt hem på stor tomt som erbjuder en fridfull känsla. Huset i timmerstil erbjuder hela fem eldstäder och möjlighet till tre sovrum, vilket ger gott om plats för avkoppling och familjemys. Tomten på hela 2 834kvm ger möjligheter för både planteringar, odlingar och lek. Det härliga trädäcket på baksidan ger utrymme för avslappning med ett vedeldat spabad och en vedeldad bastu. Ett rymligt garage med verkstadsdel finns för hobbyprojekt och förvaring. En gäststuga med två rum, perfekt för nära och kära att nyttja. Dessutom finns ett uthus med tillhörande växthus, perfekt som vedbod och förvaring av redskap. Kom och upptäck detta idylliska hem där lugnet och bekvämligheten möts på ett harmoniskt sätt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Centralgatan 20, Rörvik, Sävsjö kommun

Centralgatan 20

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
625 000 kr
115 + 75 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till detta 1,5 planhus med källare i Rörvik! På entréplan finner du ett trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett kök, badrum samt ett sovrum med dörr ut mot den inglasade altanen, perfekt för att förlänga sommaren. På övre plan finns två större sovrum med flera garderober samt en toalett. I källaren finns tvättstugan, ett mindre allrum, ett större förrådsutrymme samt garaget. I rörvik bor du med närhet till vacker natur och tre sjöar. Här finns också en nybyggd skola klass F-9 och förskola. Varmt välkommen på visning!

Kullgatan 14, Centrum, Vetlanda kommun

Kullgatan 14

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 915 kr/mån
18 248 kr/m²

Välkommen till denna unika och nyrenoverade bostadsrättslägenhet i centrala Vetlanda. Här erbjuds en fantastiskt möblerbar tvåa, där en tidigare trea har omgjorts till en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en stilren och modern atmosfär. Bostaden är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på att njuta av ditt nya hem. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt du behöver - affärer, restauranger, fik och kommunikationer finns bara ett stenkast bort. Här bor du mitt i smeten, men ändå med närhet till grönområden och natursköna stråk för avkoppling. Detta är verkligen en unik möjlighet att få bo i en modern och välplanerad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
Gärdesvägen 8, Landsbro, Vetlanda kommun

Gärdesvägen 8

Övrigt
Landsbro, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 895 000 kr
336 m²
1 283 m² tomt

Flerfamiljshus i Landsbro med 4 lägenheter om 84 kvm (4 st 3:or). Senaste åren har huset genomgått en del större renoveringar med bland annat nya fönster, nya badrum, nytt värmesystem samt stambyte. Alla lägenheter är tillgängliga för uthyrning. Gemensam tvättstuga i källaren samt flera förrådsutrymmen. Varmt välkommen på visning.

Bockaberg Höghult 1, Korsberga, Vetlanda kommun

Bockaberg Höghult 1

Gård/Skog
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
5 000 000 kr
129 m²
4 rum
34 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en enskilt belägen jord- och skogsfastighet om totalt 34 ha med stora utvecklingsmöjligheter. Bostadshus i 1 ½ plan om 4 rok med 2 sovrum, nytt kök från 2020 och ny elcentral. Nybyggt stall från 2022 på gjuten platta, stallet mäter 15x25m och har 3.85m upp till takfot. På fastigheten finns också en äldre ladugård med förrådsutrymme och traktorgarage samt ett uthus. Varmt välkommen på visning!

Parallellgatan 1B, Hägneområdet, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1B

Lägenhet
Hägneområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
9 340 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa på Parallellgatan 1B! Det här är en perfekt bostad för dig som söker en välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Välkommen in i hallen som erbjuder både förvaring i en garderob samt gott om plats för ytterligare förvaringsmöbel. Vidare erbjuds ett välutrustat kök samt ett rymligt vardagsrum som har plats för både önskad soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som från tidig vår till sen höst blir ett extra rum. Fräscht badrum och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med bekvämligheter i diskmaskin och toppmatad tvättmaskin! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Nyhagsgatan 3A, vån 1, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3A, vån 1

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 067 kr/mån
9 186 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 43 kvm fördelat på ett rum och kök på första våningen i Brf Tomaslundens populära hus. Lägenheten erbjuder kök med plats för matbord, badrum samt ett större vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och säng. Den inglasade balkongen mot föreningens grönskande innegård ger känslan av ett extra rum från tidig vår till sen höst. Varmt välkommen at boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Göransgatan 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Göransgatan 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 350 000 kr
184 + 12 m²
6 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Göransgatan 3! Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i bra område i Vrigstad. På entréplan finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder, två sovrum, ett allrum, förråd/groventré, badrum med badkar samt tvättstuga med klädkammare. På övervåning finner man ett stort härligt sällskapsrum i vinkel med kakelugn och utgång till generös altan som sträcker sig ända till baksidan. Kök med matplats och utgång till altan. Två sovrum varav ett större samt ett badrum. Huset är byggt på en tomt om 1 806 kvm med lugnt läge mot skogen! Varmt välkommen på visning!

Bivägen 7, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 7

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
559 000 kr
1 863 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1863 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125 kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Solvik, null, Sävsjö kommun

Solvik

Tomt
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
Pris saknas
1 200 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt egna drömboende cirka 200 meter från Vallsjön med fantastik läge! Med en kort promenad ner till sjön så har du även tillgång till både en härlig strand och badplats. Här kommer husföretaget Fransson och Nordh att stycka av och sälja tomter och tillsammans med dig utforma och bygga ditt egna drömboende. Du som köpare har vid ett tidigt skede möjlighet att själv påverka storlek och utformning av din tomt oavsett om det är ett permanentboende eller sommarparadis. Priset per kvadratmeter är 275 kr och köparen bekostar själv anslutning av kommunalt vatten och avlopp, el och fiber om så önskas. När storleken är bestämd efter dina önskemål så skrivs ett tomtavtal + entreprenadavtal mellan dig och Fransson och Nordh och därefter skickas en avstyckning till Lantmäteriet in (avstyckningen ingår i tomtpriset). Under tiden avstyckningen pågår jobbar du tillsammans med Fransson och Nordh för att ta fram just ditt drömhus. När avstyckningen är klar kommer spaden sättas i marken och bygget är igång. Välkommen att åka ut själv för att titta på tomterna samt kontakta mäklaren för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24