Mäklare Joakim Carlström

Joakim Carlström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Havrebergsgatan 12, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Havrebergsgatan 12

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 295 000 kr
106 + 132 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med källare, beläget i Holsby. Huset, som har ett vidbyggt garage, ligger på en familjevänlig tomt med närhet till natur och erbjuder gott om utrymme för lek och aktiviteter. Huset värms upp av bergvärme, vilket ger en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningslösning. Taket är från 2015 och säkerställer ett pålitligt skydd mot väder och vind. På entréplan erbjuds tre sovrum, vardagsrum, kök och ett badrum. Mot baksidan finns även ett inglasat uterum för att förlänga sommaren. I källaren finns en mysig gillestuga, toalett, tvättstuga samt flera bra förrådsutrymmen. I Holsby finns förskola, låg- och mellanstadieskola med idrottshall. Det är bra bussförbindelser till Vetlanda med högstadium, gymnasium, flertalet matbutiker, restauranger, caféer, vårdcentral och övrig service. Varmt välkommen på visning!

Vråes väg 11, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Vråes väg 11

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 950 000 kr
120 + 120 m²
5 rum
954 m² tomt

Välkommen till Vråes väg 11 i Sävsjö! Denna trevliga 1-plansvilla med källare erbjuder en harmonisk livsstil med moderna bekvämligheter och en bra planlösning. På entréplan finns ett nyare kök och badrum, båda med vattenburen golvvärme. Från köket når du den inglasade altanen som förlänger sommarhalvåret samt det revliga vardagsrummet. Övre plan har även möjlighet till fyra rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller gästernas bekvämlighet. En gästtoalett finns också i anslutning till entrén. I källaren finner du en mysig gillestuga också utrustad med golvvärme, perfekt för trevliga sammankomster med vänner och familj. Vidare finns en tvättstuga, ett rum med klinker (nyttjas idag till odlingar) samt flera bra förrådsutrymmen. Detta hem erbjuder inte bara komfort, utan också ett utmärkt läge med närhet till lekpark och natur, perfekt för barnens glädje och ditt lugn. Dessutom har huset nyare fönster för energieffektivitet, ett vidbyggt garage och en stor tomt. Varmt välkommen på visning!

Farstorpsvägen 23, Farstorp, Vetlanda kommun

Farstorpsvägen 23

Villa
Farstorp, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
650 000 kr
87 + 87 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till Farstorpsvägen 23, ett bekvämt och funktionellt hem som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. På entréplanet hittar du ett badrum, två mysiga sovrum och ett kök. Det trevliga vardagsrummet har ett skjutparti som öppnar upp mot en inglasad altan för avkoppling och umgänge. I källaren finns praktiska förrådsutrymmen, en tvättstuga, ett garage och ett pannrum med bergvärme för en bekväm vardag. Farstorpsvägen 23 erbjuder en harmonisk livsstil med komfort och funktionalitet i fokus. En stor tomt ger möjlighet för planteringar och odlingar. Tillträde i början av maj. Varmt välkommen på visning!

Centralgatan 20, Rörvik, Sävsjö kommun

Centralgatan 20

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
625 000 kr
115 + 75 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till detta 1,5 planhus med källare i Rörvik! På entréplan finner du ett trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett kök, badrum samt ett sovrum med dörr ut mot den inglasade altanen, perfekt för att förlänga sommaren. På övre plan finns två större sovrum med flera garderober samt en toalett. I källaren finns tvättstugan, ett mindre allrum, ett större förrådsutrymme samt garaget. I rörvik bor du med närhet till vacker natur och tre sjöar. Här finns också en nybyggd skola klass F-9 och förskola. Varmt välkommen på visning!

Syrenvägen 17, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Syrenvägen 17

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 395 000 kr
103 + 132 m²
4 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till Syrenvägen 17 i Ekenässjön och detta trevliga 1-planshus med källare. Med sin yta på 103 kvadratmeter på entréplan och samtliga sovrum belägna på samma våning erbjuder denna bostad en optimal planlösning för familjen. Nytt tak och fönster ger inte bara ett fräscht intryck utan bidrar även till bättre energieffektivitet. Med bergvärme som värmekälla kan du njuta av låga driftskostnader samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Läget är perfekt för den aktiva familjen, med närhet till skola och andra bekvämligheter. På baksidan av huset finns en allmänning med lekplats och stora gräsytor. Här kan barnen tryggt och säkert ta sig till och från skolan utan bekymmer. Den generösa tomtarean på 1287 kvadratmeter erbjuder utrymme för både lek och trädgårdsodling. På baksidan finns en altan under tak där du kan njuta av måltider och umgänge med familj och vänner. Tillträde tänkt att ske tidigast 1 maj. Varmt välkommen på visning!

Markörvägen 22, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Markörvägen 22

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
933 m² tomt

Välkommen till detta 1-planshus med källare på Markörvägen i trevliga Tomaslunden. Här bor du med närhet till både skola, centrum och natur! Bostaden är ett välvårdat hus i originalskick, vilket ger dig möjlighet att sätta din egna prägel på hemmet. Från vardagsrummet når du den inglasade altanen under tak med skjutfönster, där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. I källaren finns ett praktiskt hobbyrum, perfekt för den som har kreativa intressen eller behöver extra utrymme för förvaring. Ett fristående garage erbjuder gott om plats för bilen och förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Med en tomtarea på 933 kvadratmeter har du gott om plats för trädgårdsarbete eller lek med barnen. Detta är ett perfekt hem för den som söker en praktiskt belägen villa med möjlighet att sätta sin egen prägel. Varmt välkommen på visning!

Järnvägsgatan 7A, Stockaryd, Sävsjö kommun

Järnvägsgatan 7A

Övrigt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
950 000 kr
230 m²
786 m² tomt

Flerfamiljshus i Stockaryd med närhet till buss- och tågförbindelser, matbutik och natur. På entréplan finns en 1 rok samt en 3 rok. På övre plan disponeras en 4 rok och i källaren finns bra med förrådsutrymmen. Nyinstallerad luftvatten värmepump från NIBE. Hyresgästförteckning samt en cashflowanalys finns under dokument. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Kullgatan 14, Centrum, Vetlanda kommun

Kullgatan 14

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 325 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 915 kr/mån
19 343 kr/m²

Välkommen till denna unika och nyrenoverade bostadsrättslägenhet i centrala Vetlanda. Här erbjuds en fantastiskt möblerbar tvåa, där en tidigare trea har omgjorts till en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en stilren och modern atmosfär. Bostaden är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av efter en lång dag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på att njuta av ditt nya hem. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt du behöver - affärer, restauranger, fik och kommunikationer finns bara ett stenkast bort. Här bor du mitt i smeten, men ändå med närhet till grönområden och natursköna stråk för avkoppling. Detta är verkligen en unik möjlighet att få bo i en modern och välplanerad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
Timotejstigen 3, Spången, Sävsjö kommun

Timotejstigen 3

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
995 000 kr
102 + 127 m²
4 rum
783 m² tomt

Välkommen till Timotejstigen 3 i Sävsjö och detta enplanshus med källare på lugn gata. På entréplanet finner du ett rymligt vardagsrum, kök med plats för matbord, tre mysiga sovrum och ett badrum. Här finns också en trevlig altan under tak mot baksidan. Källaren erbjuder ett större hobbyrum, en gillestuga med braskamin för extra mys samt bra med möjligheter till förvaring. Huset värms upp med bergvärme för både komfort och låga energikostnader. Det vidbyggda garaget med elport ger praktisk förvaring. Ett perfekt hem för den som vill skapa sin egen oas i Sävsjö! Tillträde från mars. Varmt välkommen på visning!

Gökgatan 18, Centrum, Vetlanda kommun

Gökgatan 18

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 595 000 kr
110 + 60 m²
3 rum
750 m² tomt

Välkommen till Gökgatan 18 och denna 1,5-plansvilla med vidbyggt garage. Här erbjuds ett trevligt boende med centralt läge i Vetlanda! Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett kök, gästtoalett samt en nyrenoverad tvättstuga med utgång mot garaget. Mot baksidan finns också en inglasad altan. Övre plan erbjuder i dagsläget ett större allrum, sovrum samt ett badrum. Tidigare var allrummet uppdelat i två sovrum vilket ger möjligheten till tre sovrum på övre plan. På tomten finns även större uthus för förvaring, en lekstuga samt en mindre friggebod. Här bor man centralt i lugnt område med närhet till det mesta. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Djurskullen 1, Vrigstad, Sävsjö kommun

Djurskullen 1

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 650 000 kr
150 + 35 m²
6 rum
4 507 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll belägen strax utanför Vrigstad! Fastigheten har en total areal på 4500 kvm med bostadshus, hundhus, förrådsbyggnad med carport och vedbod. Bostadshuset är ett charmigt rött 30-talshus som är i genomgående fint skick. Här erbjuds bland annat bra sällskapsytor, fyra möjliga sovrum, ett badrum samt ett toalettrum/tvättstuga. Sidobyggnad, idag som hundhus, är inrett med kakel och klinker (ca 35kvm) och har indraget vatten och avlopp. Möjlighet att nyttja som ateljé, för hobby eller som gäststuga. Välkommen att boka in dig på visning!

Gärdesvägen 8, Landsbro, Vetlanda kommun

Gärdesvägen 8

Övrigt
Landsbro, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 895 000 kr
336 m²
1 283 m² tomt

Flerfamiljshus i Landsbro med 4 lägenheter om 84 kvm (4 st 3:or). Senaste åren har huset genomgått en del större renoveringar med bland annat nya fönster, nya badrum, nytt värmesystem samt stambyte. Alla lägenheter är tillgängliga för uthyrning. Gemensam tvättstuga i källaren samt flera förrådsutrymmen. Varmt välkommen på visning.

Bockaberg Höghult 1, Korsberga, Vetlanda kommun

Bockaberg Höghult 1

Gård/Skog
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
5 000 000 kr
129 m²
4 rum
34 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en enskilt belägen jord- och skogsfastighet om totalt 34 ha med stora utvecklingsmöjligheter. Bostadshus i 1 ½ plan om 4 rok med 2 sovrum, nytt kök från 2020 och ny elcentral. Nybyggt stall från 2022 på gjuten platta, stallet mäter 15x25m och har 3.85m upp till takfot. På fastigheten finns också en äldre ladugård med förrådsutrymme och traktorgarage samt ett uthus. Varmt välkommen på visning!

Parallellgatan 1B, Hägneområdet, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1B

Lägenhet
Hägneområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
9 340 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga tvåa på Parallellgatan 1B! Det här är en perfekt bostad för dig som söker en välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. Välkommen in i hallen som erbjuder både förvaring i en garderob samt gott om plats för ytterligare förvaringsmöbel. Vidare erbjuds ett välutrustat kök samt ett rymligt vardagsrum som har plats för både önskad soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som från tidig vår till sen höst blir ett extra rum. Fräscht badrum och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med bekvämligheter i diskmaskin och toppmatad tvättmaskin! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Pumparevägen 9, Tällevad, Sävsjö kommun

Pumparevägen 9

Lägenhet
Tällevad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 100 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/1
5 200 kr/mån
10 891 kr/m²

Välkommen till Pumparevägen 9 och denna fina bostadsrätt med villakänsla! Bostaden uppfördes 2017 och är i genomgående toppskick. Föreningen har planer på att omvandla bostadsrätterna till äganderätter. För mer information hör av till er ansvarig fastighetsmäklare. Du välkomnas in i hallen som har plats för en stor garderob. Vidare in finns det smakfulla köket med vit inredning och vitvaror från Miele. Köket ligger i social öppen lösning med vardagsrummet, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här erbjuds också tre bra sovrum, badrum och tvättstuga. Lättskött trädgårdstomt med trädäckad altan samt plats för odlingar och lek. Asfalterad uppfart som leder fram till carport/förråd. Här är det bara att flytta in och trivas - hjärtligt välkommen på visning!

  • Uteplats
Nyhagsgatan 3A, vån 1, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 3A, vån 1

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 067 kr/mån
9 186 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 43 kvm fördelat på ett rum och kök på första våningen i Brf Tomaslundens populära hus. Lägenheten erbjuder kök med plats för matbord, badrum samt ett större vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och säng. Den inglasade balkongen mot föreningens grönskande innegård ger känslan av ett extra rum från tidig vår till sen höst. Varmt välkommen at boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sylvas väg 10, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Sylvas väg 10

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 550 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
599 m² tomt

Välkommen till Sylvas väg 10 och detta trevliga hus, längst in på återvändsgata. På entréplanet finner du två generösa sovrum, perfekta för en familj eller som gästrum för besökande vänner och släktingar. Badrummet och köket har nyligen genomgått en renovering i smakfull stil. Vardagsrummet ger en inbjudande atmosfär med öppen planlösning mot köket. På övre planet finns ett ytterligare sovrum, perfekt som en privat oas eller som ett hemmakontor, ett mindre allrum samt en toalett. I källaren finns gillestugan med braskamin, tvättstuga med både bastu och dusch samt flera bra förrådsutrymmen. I huset är fjärrvärme installerat samt nya fönster från 2016 vilket ger en effektiv energiförsörjning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Växjövägen 57, Korsberga, Vetlanda kommun

Växjövägen 57

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
550 000 kr
136 + 58 m²
6 rum
1 365 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till ett charmigt rött hus med vita knutar! Här erbjuds en väl genomtänkt planlösning med en social del på entréplan som innehar kök, vardagsrum, allrum, entré och toalettrum. På övre plan finns tre möjliga sovrum, allrum samt badrum. Från allrummet nås balkongen som vetter mot skogen. Källarplanet har tvättstuga, verkstadsdel, pannrum, gästrum samt bra förrådsutrymmen. På tomten finns ett uthus med förrådsdel. Fri baksida mot skogen. I närheten finns matbutik, skola och förskola. Välkommen att boka in dig på visning!

Göransgatan 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Göransgatan 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 350 000 kr
184 + 12 m²
6 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Göransgatan 3! Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i bra område i Vrigstad. På entréplan finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder, två sovrum, ett allrum, förråd/groventré, badrum med badkar samt tvättstuga med klädkammare. På övervåning finner man ett stort härligt sällskapsrum i vinkel med kakelugn och utgång till generös altan som sträcker sig ända till baksidan. Kök med matplats och utgång till altan. Två sovrum varav ett större samt ett badrum. Huset är byggt på en tomt om 1 806 kvm med lugnt läge mot skogen! Varmt välkommen på visning!

Nya Hjälmseryd 12, Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun

Nya Hjälmseryd 12

Övrigt
Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
6 900 000 kr
235 m²
1,6 ha tomt

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga. Nuvarande ägare förvärvade fastigheterna 2013 och har sedan dess totalrenoverat samtliga hus på fastigheten. Verksamheten bedrivs i full skala mellan slutet på maj och september. Under denna tiden har man en omsättning på café och bed and breakfast på ca 2,8 miljoner kronor. Förutsättning för ökad omsättning finns om man förlänger öppetiderna. Idylliskt naturskönt beläget vid gränsen mellan Jönköpings och Kronobergslän i Småland och intill riksväg 30. Anläggningen består av fyra byggnader som är fullt vinterbonade och genomgått omfattande renoveringar samt löpande underhåll. Husen är anpassade för hyreslägenheter, café, b&b samt garage. Det finns även konferensmöjligheter på fastigheten. Tillstånd finns för Restaurangverksamhet och nuvarande ägare har tillstånd för alkoholförsäljning. Alla byggnader är renoverade för att uppfylla gällande brandskyddsregler. Placeringen i anslutning till riksväg 30 gör det till ett ypperligt bra läge. Nuvarande ägare har drivit en mångfacetterad verksamhet med uthyrning av lägenheter, restaurang, bed & breakfast, pub & musikkvällar, konferens, kursverksamhet, samt privata tillställningar. Kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 20