Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Louise Andersson

Louise Andersson

Om mig

Med en av Ystads bredaste kundkretsar och kundnöjdhet utöver det vanliga är Louise en mäklare i absoluta toppklass. Smidiga affärer för både säljare och köpare har varit ledorden de tolv åren hon varit aktiv fastighetsmäklare. Kontakta henne om du ska värdera, köpa eller sälja din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flötesvägen 3, Nybrostrand, Ystads kommun

Flötesvägen 3

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
5 995 000 kr
189 + 33 m²
6 rum
930 m² tomt

Påkostat stenhus på havsnära läge i Nybrostrand. Bostaden erbjuder stora sociala ytor, hela fyra sovrum och integrerat garaget med golvvärme. Sällskapsytorna i kök och vardagsrum är något utöver det vanliga, här är den givna platsen för middagsbjudningar och socialt umgänge. Vattenburen golvvärme via jordvärme värmer upp huset på ett tryggt och effektivt sätt - mycket låg driftskostnad! Tomt och uteplats i rakt söderläge, trädäck om ca 70 kvm ger intryck om inbjudande utemiljö. Stor uppfart med plats för flera bilar. Nybrostrand är en populär ort strax öster om Ystad, här finns minilivs, förskola, golfklubb, tennisbanor, utomhusbassäng och promenadavstånd milslång sandstrand - en plats att trivas på. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Mjärdesvägen 47, Nybrostrand, Ystads kommun
 • Budgivning pågår
Mjärdesvägen 47, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Mjärdesvägen 47, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Mjärdesvägen 47

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
4 795 000 kr
136 + 12 m²
5 rum
317 m² tomt

Välkomna till Mjärdesvägen 47 i Nybrostrand. En smakfull och modern bostad i 1 1/2 plan med tilltalande planlösning. Ljus och spännande interiör med detaljer som stora fönsterpartier och öppet upp i nock vilket ger ett fantastiskt intryck. Stilrena och påkostade materialval i både kök och badrum. Trevliga uteplatser mot både öst och väst. Naturskön omgivning med gångavstånd till havet, golfbana, skog, minilivs mm.

 • Premium
 • Energieffektiv
Frembergsgatan 15 A, Surbrunnen, Ystads kommun

Frembergsgatan 15 A

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
2 495 000 kr
102,7 m²
4 rum
6 921 kr/mån
24 294 kr/m²

Välkommen till Frembergsgatan 15A! På högt och centralt läge finner vi denna underbara bostadsrätt med härlig känsla och hög standard. Många drömmer om att flytta in i något "helt färdigt", här kan drömmen bli sann. Med stilrena färger och materialval gör detta boende till något som passar många olika typer livssituationer. En högklassig bostad med många praktiska fördelar som egen parkering invid bostaden, egen uteplats och strategisk planlösning i alla delar - dessutom beläget på gavel. Surbrunnsområdets centrala läge är optimal för dig som vill bo lugn miljö men ändå ha närhet till Ystad Centrum. På gångavstånd når vi även Ystad Arena, badhus och matbutiker.

 • Uteplats
Snäckgatan 20, Nybrostrand, Ystads kommun

Snäckgatan 20

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
9 995 000 kr
190 + 48 m²
6 rum
836 m² tomt

Välkommen till denna representativa och ytterst påkostade poolvilla anno 2023. Lyxigt och högkvalitativt byggt med sällan skådad arkitektur. Ett hem för dig som har ledorden stilrent och unikt. Bostaden har genomgående exklusiva materialval, generösa fönsterpartier som bidrar med härligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Ac installerad i hela huset för hög komfort på varma dagar. Utemiljön är noggrant planerad med högklassig uppvärmd pool som omfamnas av stilsäker uteklinker. Tomt om 836 kvm i bästa sydväst, helt fri från underhåll och flera uteplatser. Det integrerade garaget, med sin 6 meter breda port och golvvärme, är något alldeles unikt - panoramafönster mot uteplats och gjuten pool. Villan är attraktivt belägen i Nybrostrands nya del med närhet till havet och Ystad golfklubb. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Brisgatan 3, Västra Sjöstaden, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Brisgatan 3

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/6
3 904 kr/mån
30 000 kr/m²

Ljus och trivsam bostadsrätt med härlig känsla i alla delar, stilfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet skapar hög trivsel. I denna del finner vi åtskilliga fönsterpartier med fri utsikt. Badrummet är tidlöst inrett med kakel och klinker, här finns också tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och smart skåpinredning. Den inglasade balkongen är väl tilltagen och lätt att möblera. Välskött förening med god ekonomi vilket speglar den låga månadsavgiften, i denna ingår även p-plats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Jörgen Krabbes gata 20, Åkesholm, Ystads kommun

Jörgen Krabbes gata 20

Villa
Åkesholm, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
5 995 000 kr
187 + 35 m²
6 rum
793 m² tomt

Välkommen till Jörgen Krabbes Gata 20! Vi presenterar en generös och tilltalande familjevilla med öppna ytor och smart planlösning. Rymligt kök, fina sällskapsutrymme och hela 5 sovrum. Integrerat garage med rymligt förråd. Trädgården är insynsskyddad och utemiljön bjuder på generöst trädäck med fin pergola, här får man sol från tidig morgon till sen kväll. Lugnt och barnvänligt område med närhet till både skola, dagis och mataffär. Med ett par minuter på cykel når du Ystad centrum och dess fina utbud.

 • Plus
Fritidsvägen 6, Ystad Sandskog, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Fritidsvägen 6

Fritidshus
Ystad Sandskog, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
6 950 000 kr
85 m²
4 rum

Drömmen att få gångavstånd till fantastisk sandstrand men ändå bo mitt i skogen, den blir sann på Fritidsvägen 6. Här presenterar vi ett påkostat och gediget fritidshus med hög standard belägen mitt i vackra Ystad Sandskog. Ljus och luftig interiör med rymligt kök, stor matplats och mysigt vardagsrum. Underbart uterum med utekök och stor plats för umgänge. Hög takhöjd med glastak och fina skjutpartier bjuder in naturen på ett magnifikt sätt. Trädgård med fin uteplats mot sydväst. Ystad Sandskog är området dit många längtar, här är omgivningen fylld av både fantastisk skogsmiljö och endast ca 200 m till milslång sandstrand. Till Ystad stadskärna är det promenadavstånd och här finns ett fint utbud av restauranger och affärer. Välkomna på visning!

Regementsgatan 27B, Ystad Centrum, Ystads kommun

Regementsgatan 27B

Lägenhet
Ystad Centrum, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
4 476 kr/mån
19 811 kr/m²

Välkomna till Regementsgatan 27 B! Tilltalande bostadsrätt mitt i centrala Ystad med hiss i huset. Trivsam 2:a om 53 kvm fördelat på kök med matplats, stort vardagsrum med balkong samt fint sovrum mot norr. Gångavstånd till både gågatan och dess utbud men även skogen och havet når du med en kort promenad.

 • Balkong
 • Hiss
Repslagaregatan 18B, Edvinshem, Ystads kommun

Repslagaregatan 18B

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 050 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 952 kr/mån
16 154 kr/m²

Välkomna till Repslagaregatan 18B i Ystad. På högt och fint läge presenterar vi denna trivsamma bostadsrätt om 65 kvm fördelat på 2 ROK. Ljus och välplanerad interiör med rymligt vardagsrum, trevligt kök med matplats samt helkaklad toalett med dusch. Stor inglasad balkong mot föreningens innergård. Närhet till mataffär, kommunikationer mm. Välkomna att boka in er på visning.

 • Balkong
Regementsgatan 47D, Ystad Centrum, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Regementsgatan 47D

Lägenhet
Ystad Centrum, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
1 885 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 716 kr/mån
23 272 kr/m²

Välkommen till Regementsgatan 47 D! Med hiss tar vi oss tryggt och smidigt upp på andra våningen i huset. Här finns utsikten, ljuset och denna trivsamma trerummare med delvis öppen planlösning. Här bor du på rymliga 81 kvadratmeter med välhållen standard och fönster i två väderstreck. Välplanerad planlösning med två sovrum kombinerat med goda förvaringsmöjligheter, inte minst i den praktiska klädkammaren. I vardagsrummet och köket öppnar sig väl tilltagna sällskapsytor upp och det finns utgång till inglasad balkong.

 • Balkong
 • Hiss
Sjöstjärnegatan 10, Nybrostrand, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Sjöstjärnegatan 10

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ystad
4 995 000 kr
136 m²
5 rum
605 m² tomt

Välkomna till denna stilrena enplansvilla på havsnära läge i Nybrostrand. Välplanerad bostad på fin tomt som byggdes år 2022. Planlösningen är ljus och tilltalande med 3st sovrum, generösa sällskapsutrymme samt rymligt kök med härlig atmosfär, öppet upp i nock, Tillhörande carport och förråd. I Nybrostrand är det gångavstånd till underbar sandstrand, tennisbana, golfbana, tennisbana, förskola, minilivs mm.

Visar alla 11