Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun
 • Tor 27 jun kl 18:00
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Johannesbäcksgatan 34 C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 590 000 kr
48 m²
1 rum
2 589 kr/mån
33 125 kr/m²

Inbäddad i grönska och en uteplats med eftermiddagssol, det är starten på ditt nya boende i populära Salabacke. Här bor du i en mycket välskött förening med cykelavstånd in till centrum, god service vid Årsta torg och Gränby centum. Flera kvarterskrogar och grymma fikaställen förgyller vardagen. Nyligen målades delar av bostaden om vilket har gett en fin skjuts åt fräschören och trivseln. De 48 kvm fördelar sig på ett trevligt och välutrustat kök med matplats, badrum med kakel, klinker och badkar samt ett allrum med sovalkov och utgång till en härlig uteplats. Funktionen som helhet blir som en 1,5:a. Bostadsrättsföreningen Arkitekten är lågt skuldsatt samt har en förhållandevis låg månadsavgift.

 • Premium
 • Uteplats
Artillerigatan 4, Kåbo, Uppsala kommun
 • Tor 27 jun kl 17:15

Artillerigatan 4

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
3 790 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/3
6 342 kr/mån
44 588 kr/m²

Bekvämt boende en halv trappa upp // Nyrenoverade badrum // Balkong i söderläge // Gott om förskolor och skolor inom gång/cykelavstånd // Flera gym att välja på // Såväl stadsskogen som stadskärnan fem minuter bort med cykel // Många hundägare uppskattar området liksom de som jobbar på Akademiska sjukhuset, Science Park eller på övriga intilliggande arbetsplatser. Bostaden är ljus och har fönster i tre väderstreck. Flera av de tidstypiska 40-talsdetaljerna gör sig påminda i bostaden och är ett av få exempel på där det separata matrummet kvar, det ger ju faktiskt möjlighet att använda bostaden som en femma eller slå ut väggen och bygga ditt drömkök! Levande förening med trädgårds- och trivselgrupper som kommer att igångsätta en inventering av de öppna spisarna vilket många i föreningen gläds åt. Det finns en grönska, en naturlig trivsel och trygghet i att bo och verka i Kåbo som jag hoppas att du vill upptäcka. Möjlighet till ett snabbt tillträde finns. Välkommen på visning. Skulle det finnas frågor, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Leijonhufvud; [email protected] eller 076-1011669.

 • Plus
 • Balkong
Nedre Slottsgatan 20, Centrum, Uppsala kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00

Nedre Slottsgatan 20

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
4 450 000 kr
102 m²
3 rum
vån 3/4
5 384 kr/mån
43 627 kr/m²

Bostaden har ett trivsamt och attraktivt läge med utsikt mot Slottet. Här bor man bekvämt med närhet till stadens sevärdheter, rekreationsområden, nöjen och till Akademiska sjukhuset. Hjärtat i bostaden är köket, där solens första morgonstrålar nås. Charmfaktorn är väl på plats, högt i tak, breda fönsterbänkar, öppen spis och vackra trägolv. Föreningen är i god ordning vilket bidrar till en god nattsömn. Fina faciliteter som en vacker innergård, gästrum och samlingslokal. Den här bostaden är för er som njuter av vackra omgivningar, som uppskattar att kunna gå och köpa färskt bröd runt hörnet, som gillar att samla vänner och familj, som kanske jobbar på Akademiska sjukhuset eller som då och då går och hejar fram sitt favoritlag på Studenternas. Hiss från 1/2 trappa. Varmt välkommen att boka in er på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Ågatan 73C, Centrum, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Östra Ågatan 73C, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Östra Ågatan 73C, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Östra Ågatan 73C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
3 500 000 kr
81,3 m²
3 rum
vån 3/6
6 516 kr/mån
43 050 kr/m²

Brf Kungsängsliljan är ett populärt boende bland Uppsalas seniorer. Det centrala läget och de vackra omgivningarna längs med årummet gör sitt till, likaså att det finns ett stort utbud av gemensamma utrymmen och aktiviteter, såsom bl.a. övernattningsrum, gymnastiksal, hobbyrum och sysal. En gemensam middagsrestaurang skapar liv och rörelse i vardagen. Väl uppe på våningsplan 3 (2,5 i hissen) kan man njuta av utsikten mot Uppsala slott, Tullhuset, årummet och Stadsparken. Bostaden har fina kvaliteter, som en rymlig och välkomnande hall, kök med en rejäl matplats, ett vardagsrum att samla familjen i, ett tv-rum att koppla av i, ett mindre sovrum och ett kaklat badrum med tvättmaskin. En serviceavgift à 1400 kr/mån och person läggs till den ordinarie månadsavgiften. Läs gärna mer på: brf-kungsangsliljanuppsala.se. Varmt välkommen till ett vackert boende i centrala Uppsala. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Leijonhufvud, [email protected] eller 076-101 16 69 om du har något du undrar över.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 2
Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 3

Kullerstensvägen 1

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 350 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/4
4 867 kr/mån
19 853 kr/m²

Högt upp i huset med gott om ljusinsläpp ligger denna fräscha och nyligen ytskiktsuppdaterade tvåa, med nyligen uppdaterade vitvaror (ugn med häll, diskmaskin samt tvättmaskin. På den generösa balkongen når dig solens strålar från tidig förmiddag till långt in på eftermiddagen. Bostaden är praktiskt inredd med möblerbar hall, ingång till klädkammare, kök med matplats, sovrum med två inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är rymligt där badkaret nyligen bytts ut till dusch. Till bostaden hör ett stort vindsförråd. Kontakta fastighetsmäklaren för visning, [email protected] eller 076-101 1669.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Källarbäcksvägen 27, Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Källarbäcksvägen 27, Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun, bild 2
Källarbäcksvägen 27, Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun, bild 3

Källarbäcksvägen 27

Radhus
Nåntuna-Vilan, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
4 500 000 kr
173 + 35 m²
6 rum
266 m² tomt

Äntligen är nu ett rejält och generöst radhus i hjärtat av Vilan till salu. En bit upp i backen, andra huset från höger i längan och vi är framme. Exteriört, trevligt med ett stort fönsterparti som släpper in ljuset i köket, murat tegel upp till övervåningen ungefär, därefter liggande panel, en förplantering nedanför köksfönstret samt en asfalterad uppfart möter väl upp. Säljaren har inför försäljningen låtit bättra på vindskivor, målat delar av fasaden, oljat in ytterdörren samt en hel del annat - se vidare renoveringshistoriken. Planlösningen på entréplan erbjuder hall med dubbel takhöjd och en inbjudande trappa till övervåningen, kapprum, kök med matplats, separat matrum, bibliotek, inglasat uterum samt ett vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt och har ett generöst ljusinsläpp. Övre plan rymmer ett mycket stort allrum/tv-rum. Vidare finns bl.a. tre till fyra sovrum och ett generöst badrum med bubbelbadkar, tvättpelare och torkskåp. Trädgårdstomten är lättskött. Här finns en liten altan och gräsmatta samt en insynskyddande häck. Huset ligger i ett barnvänligt läge fritt från starkt trafikerade vägar med närhet till skola och service vilket underlättar vardagen. I området finns flera förskolor, skolor och vacker natur med belyst joggingspår allt samman i Årike Fyris Naturreservat med omnejd. Spekulanter bör känna till att vissa delar av huset, både invändigt och utvändigt är i visst behov av renovering.

 • Premium
Ginstvägen 28, Lövstalöt, Uppsala kommun
Ginstvägen 28, Lövstalöt, Uppsala kommun, bild 2
Ginstvägen 28, Lövstalöt, Uppsala kommun, bild 3

Ginstvägen 28

Villa
Lövstalöt, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
2 995 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
874 m² tomt

Fristående enplansvilla på en prunkande trädgårdstomt med tillgång till garage och generösa förvaringsytor sammanfattar ganska bra huset på Ginstavägen 28. Vill man lägga till att det mycket väl kan vara något för den händige är man heller inte fel ute. Huset består av en generös hall med separat groventré, rymligt parallellkök samt matplats, vardagsrum med utgång till en stensatt altan, fyra sovrum, gäst-wc, badrum och klädkammare. Idag värms huset av en luftvärmepump och direktverkande el. Huset ligger strategiskt näst längst ner på gatan, det gör att de flesta bilarna stannat före man kommer till denna tomt. Från huset är det ett kort promenadavstånd till förskolan. Med bil tar det inte mer än 15 minuter in till Uppsala.

 • Premium
Årstagatan 18A, Salabacke, Uppsala kommun

Årstagatan 18A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 090 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 192 kr/mån
60 556 kr/m²

Välplacerad bostad i främre Salabacke - med närhet till Uppsalas centrum - hittar du den här charmiga miniettan med ljus och rymd. Här bor du bekvämt i en stabil förening med en låg månadsavgift. Området har god tillgång till service, grönytor och bra busskommunikationer. Det här boendet passar perfekt för studenten, för den som behöver en övernattningslya eller som ett första eget boende. Kostnaden för bredband med hastigheten 1000/1000 mbit/s är inkluderad i avgiften! Tveka inte att höra av dig om det dyker upp frågor. Varmt välkommen på visning.

Lustigkullsvägen 1, Knutby, Uppsala kommun

Lustigkullsvägen 1

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
2 500 000 kr
136 + 63 m²
6 rum
4 200 m² tomt

När du kommer från Uppsala och tagit dig in i centrumkärnan lyser detta ljusgula inbjudande hus upp på vänster hand. Huset är från mitten av 1930-talet och har tjänat som bankkontor och landsfiskalen har funnits här vilket fyllecellerna i källaren som fortfarande finns kvar vittnar om. Om det är trångt och instängt i cellerna så är den bakomliggande tomten det motsatta. Den dryga 4000 kvadratmeter stora tomten rymmer förutom huvudbyggnaden, bl.a. ett f.d. stall med vidbyggd förrådsbyggnad, en liten grandunge och en härlig gräsmatta där det står flera äppelträd av sorten Åkerö. Den senaste tillbyggnaden är inte registrerad i fastighetsregistret, en uppmätning gjordes 2023 och visar är att huset är på 180 m². Jag frågade säljarna vad de tycker är bäst med huset? - " Det är ett snällt hus, det funkar, många av fönstren har treglas, väggarna är tilläggsisolerade och vi har en jättefin spis i original från Ekeby bruk. Det finns en inbyggd trygghet i huset, skulle elen sluta fungera mitt i vintern klarar vi oss ändå." Poolen på baksidan ger möjlighet till svalka varma sommardagar och altandäcket ovanför utbyggnaden, stort som en liten dansbana, möjliggör till att duka upp för trevliga middagar. Knutby ligger strategiskt nära och med pendlingsavstånd till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Visar alla 9