Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Leijonhufvud Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindsbergsgatan 11 A, Sommarro, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Lindsbergsgatan 11 A, Sommarro, Uppsala kommun, bild 2
Lindsbergsgatan 11 A, Sommarro, Uppsala kommun, bild 3

Lindsbergsgatan 11 A

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
1 694 kr/mån
62 292 kr/m²

En av de mest yteffektiva 24 m² jag har sett. Här får du en alkov med platsbyggd säng, badrum med dusch, förvaring i både hall ,vardagsrum och kök. Det fina ljusinsläppet och takhöjden på generösa 2,65 skapar en rymlig och fin känsla. Från Sommarro når du alla Uppsala universitets institutioner på mindre än en kvart cykel ( till Ultuna tar det c:a 20 min). Viktig info, hela eller delar av bohaget kan till ett rimligt pris följa med köpet om så önskas av framtida köpare. Passa på att bli klar med nästa termins boende redan nu.

  • Premium
  • Balkong
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 13:15
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Johannesbäcksgatan 34 C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Johannesbäcksgatan 34 C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 590 000 kr
48 m²
1 rum
2 589 kr/mån
33 125 kr/m²

Låg avgift // Lågt belånad förening // Inflyttningsklar och med möjlighet till ett snabbt tillträde // Gym inom 150 m //. Inbäddad i grönska och en uteplats med eftermiddagssol, det är starten på ditt nya boende i populära Salabacke. Här bor du med cykelavstånd in till centrum, god service vid Årsta torg och Gränby centum. Flera kvarterskrogar och grymma fikaställen förgyller vardagen. Nyligen målades delar av bostaden om vilket har gett en fin skjuts åt fräschören och trivseln. De 48 kvm fördelar sig på ett trevligt och välutrustat kök med matplats, badrum med kakel, klinker och badkar samt ett allrum med sovalkov och utgång till en härlig uteplats. Funktionen som helhet blir som en 1,5:a. Bostadsrättsföreningen Arkitekten är lågt skuldsatt samt har en förhållandevis låg månadsavgift. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Lustigkullsvägen 1, Knutby, Uppsala kommun

Lustigkullsvägen 1

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
2 500 000 kr
136 + 63 m²
6 rum
4 200 m² tomt

När du kommer från Uppsala och tagit dig in i centrumkärnan lyser detta ljusgula inbjudande hus upp på vänster hand. Huset är från mitten av 1930-talet och har tjänat som bankkontor och landsfiskalen har funnits här vilket fyllecellerna i källaren som fortfarande finns kvar vittnar om. Om det är trångt och instängt i cellerna så är den bakomliggande tomten det motsatta. Den dryga 4000 kvadratmeter stora tomten rymmer förutom huvudbyggnaden, bl.a. ett f.d. stall med vidbyggd förrådsbyggnad, en liten grandunge och en härlig gräsmatta där det står flera äppelträd av sorten Åkerö. Den senaste tillbyggnaden är inte registrerad i fastighetsregistret, en uppmätning gjordes 2023 och visar är att huset är på 180 m². Jag frågade säljarna vad de tycker är bäst med huset? - " Det är ett snällt hus, det funkar, många av fönstren har treglas, väggarna är tilläggsisolerade och vi har en jättefin spis i original från Ekeby bruk. Det finns en inbyggd trygghet i huset, skulle elen sluta fungera mitt i vintern klarar vi oss ändå." Poolen på baksidan ger möjlighet till svalka varma sommardagar och altandäcket ovanför utbyggnaden, stort som en liten dansbana, möjliggör till att duka upp för trevliga middagar. Knutby ligger strategiskt nära och med pendlingsavstånd till Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Visar alla 3